maandag 13 september 2021

De R (van maatRegelen) is weer in de maand

De "R" is weer in de maand, dus zomerspeelkwartier is voorbij en we gaan weer over op nieuwe, verse, dwangmaatRegelen.

Valt het jullie trouwens ook op, het gaat met name om EURO-landen, landen onder de knoet van Lagarde en haar ECB. Zweden, Denemarken, Wit Rusland, allemaal met eigen munt, doen niet, of niet meer, mee met de dwangmaatregelen.

"Ze" spelen het knap hoor: beginnen met een jaartje voetbal zonder publiek, en daarna toegang tot stadion met test/vaccinatiebewijs, en hup, het lukt. Nu moet de doorrol gemaakt worden naar horeca. Dat is natuurlijk een lastige om uit te leggen, maar Klaus Schwab heeft in Nederland een filiaalmanager die wel bewezen heeft bedreven te zijn in dit type klusjes. Maar deze wordt wel een uitdaging. Ga er maar vanuit dat er vandaag flink geoefend gaat worden om morgen weer soepel voor de dag te kunnen komen. De kijkbuiskinderen moeten bediend worden met een gladde psychologisch kloppende show, waarbij gedaan zal worden alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, om "even je app te tonen". "Is een fluitje van een cent, gaat heel makkelijk, en in het stadion en in Frankrijk werkt het ook al heeeeeel gemakkelijk." En ja... je krijgt er ook zoveel vrijheid weer bij.... dan is die checkapp toch helemaal niets? Zo spinde het NOS-staats-journaal het in ieder geval gisteren al, dus op die fiets zullen "ze" waarschijnlijk wel doorgaan. Trouwens, voor een De-missionaire club, wekken ze niet echt de indruk indruk niet met een missie bezig te zijn...

Bucerias gaat Boomen

De Bahia de Banderas in Jalisco, Mexico is al booming, maar dat gaat nog veel verder doorzetten: geen check-app, geen testen, binnenkomen in Mexico ook zonder enige test of prik, Noord Amerika (Canada, VS) gaat leeglopen en de Bahia de Banderas vollopen. Zoek zelf maar eens op booking.com een plek om te slapen in Januari-Februari voor een paar dagen. En de prijzen gaan nog verder stijgen! Joel had 5 appartementen in Bucerias die hij in een dag verkocht toen hij de geinteresseerden vertelde dat het tijd was om te beslissen. Onderstaand zie je Elena die de bouwwoede in Bucerias toont. En alles wordt als warme broodjes verkocht.


Smit Zeevis: personeel zit in de beveiliging

Smit Zeevis is regelmatig te gast bij Harry in business-class en gisteren vertelde hij in een paar tussenzinnen wat de situatie in Nederland nu is: hij kan geen personeel (meer) vinden, voor uiteenlopende klussen waar de enige eis is dat je bereid bent de handen uit de mouwen te steken. Zijn bedrijf alleen al, kan zo 30 man (!!!) plaatsen, van chauffeurs tot vis-bewerkers. Ze zijn er niet. Zijn simpele analyse: zitten allemaal in de beveiliging, Corona-test en prikstraten, en kijk naar Schiphol, zegt hij, 5 beveiligers op 3 passagiers. In wat voor een wereld zijn we terecht gekomen?

Update

Hugo zojuist op de radio 1 zegt dat er al een app is en dat de voetbalsupporters hun vinkje al laten zien , dus logisch dat daar nu verder gebruik van wordt gemaakt...... We worden er in gerommeld, maar goed, de volgers in dit blog, de meesten althans, wisten dat natuurlijk al...

43 opmerkingen:

 1. [Zweden, Denemarken, Wit Rusland doen niet, of niet meer, mee met de dwangmaatregelen.]

  Vergeet GB niet, die de pas ook laten vallen.

  En voor de horeca de volgende tip, die al eerder was gegeven: Verklaar je zaak als besloten ruimte en er komt geen BOA of ACAB meer binnen. Laat klanten een symbolisch bedrag betalen, als lidmaatschap van de -besloten- club en je bent overal vanaf.
  Soms kan het leven heerlijk simplistisch zijn, als je het maar wilt zien. Alleen samen krijgen we de overheid onder controle.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. GB inderdaad ook mooie draai recentelijk, ook non-EUR, non-ECB-control. (ECB = Europese Centrale Bank)

   Verwijderen
  2. Geen regering zo leugenachtig als de Britse. Die draaien per dag om te laten zien dat ze lak hebben aan de bevolking en dat ze kunnen doen wat ze willen.

   UK Government Says Vaccine Passports Integral to COVID Winter Plan Day After They Were Supposedly Scrapped
   https://www.infowars.com/posts/uk-government-says-vaccine-passports-integral-to-covid-winter-plan-day-after-they-were-supposedly-scrapped/

   Verwijderen
 2. De truc van het snoepje van de week is inderdaad al een tijdje bekent onder de blikkers. Geen 15 decimeter meer, maar wel bewijs van vaccinatie en/of test. Alle technieken worden inmiddels gebruikt om iedereen te vaccineren. Ook via sublieme boodschappen en andere trucs in video's:
  Het is echt nuttig om hiervoor de tijd te nemen, omdat u er bekend mee moet worden, dat – zelfs wanneer u volledig overtuigd bent dat het vaccin geen verstandige keuze is – uw gedachten overschreven kunnen worden op een manier die u nooit verwacht had. En voordat u dan toch ineens spontaan een uur later bij de prikstraat staat, is het handig dat u de impulsen en de emoties leert herkennen, zodat u de vraag kunt beantwoorden: “Was dit mijn eigen keuze of is die gedachte in mij gepland?”
  Weet ook dat video’s op YouTube, TikTok of andere kanalen of zelfs uw Facebook tijdlijn, kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld via flitstechnieken een gedachte in uw brein te implementeren. Dat kunnen bedrijven als YouTube en Facebook doen, zonder dat de maker van de video daarvan op de hoogte is. Zelfs een lieve video over hondjes of TikTok video’s van een leuk dansje of acrobatiek, kunnen iets (niet voor het blote oog zichtbaar) ingemengd krijgen dat de kijker beïnvloed. Ook video’s van kanalen die u de volledige waarheid lijken te vertellen, kunnen zo worden gebruikt om liminaal de waarheid te horen, maar subliminaal ‘neem het vaccin’ te implementeren.

  Lees het hele artikel bij Martin Vrijland en kijk vooral de video's: Hoe beïnvloedingstechnieken uw gedachten en emoties prikkelen om het vaccin te nemen (David Icke)

  @Knip: ik kan niet op de website van 153news komen zonder aanmelden. Jij bent waarschijnlijk lid, kan jij er wel op: https://153news.net/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact Grandalf. Het komt nu aan op heel sterk blijven, en de trucs zo veel mogelijk (her)kennen.

   Mensen in de marketing of consumentengedrag kennen het voorbeeld van de bioscoop en de "Drink Coca Cola" boodschap vlak voor de pauze, zo kort, dat het niet bewust werd gezien, maar lang genoeg om de omzet in de pauze van de suikerdrank flink te verhogen.

   Consumentengedrag is een heel vakgebied en de manieren van beïnvloeding zijn oneindig, maar die technieken gaan natuurlijk nooit gebruikt worden om het vaccin te promoten.....

   Verwijderen
  2. Consumentengedrag is een heel vakgebied en de manieren van beïnvloeding zijn oneindig, maar die technieken gaan natuurlijk nooit gebruikt worden om het vaccin te promoten.....
   Precies @Blik, dat hebben onze lijers niet nodig, iedereen is toch al geinjecteerd...behalve wij dan :D

   Verwijderen
  3. Grandalf, 153news.net (van Jason Bossman) is een vrij te bezoeken site, wanneer er aangemeld dient te worden is de site in onderhoud en alleen te bereiken voor content-creators met wachtwoord.
   Lees de geel gemarkeerde tekst.

   gr.knip

   Verwijderen
  4. @Knip: bedankt, hij is weer te bereiken en ik kan nu de tekst lezen.

   Verwijderen
  5. Jullie hebben het beiden over: subliminale waarneming. Werkt visueel en audio, beide onbewust.

   Visueel mag bekend zijn: 1 -reclame-plaatje in een film wordt niet opgemerkt, maar het onderbewuste wel.

   Ook met geluid kan een bepaalde onhoorbare ondertoon worden meegestuurd, die de beleving van het gebodene beïnvloedt.

   Ik heb vroeger veel geëxperimenteerd met een bekend geluidsprogramma, waarvan mij de naam niet meer wil binnenschieten. (Draaide alleen op Windows) Behalve opnemen, editen en afspelen van geluid, waren ook toongenerators bijgevoegd. Daarmee kon je geluidsbestanden maken, waarvan je rustig werd, of juist opgefokt, slaperig of wakker. En dat werkte, tot mijn verbazing.
   Het is dus niet uit te sluiten, dat de npo geluid meezendt met de bedoeling een prik te halen. Hetzelfde kan met YT gebeuren.

   Dat het nog steeds wordt gebruikt heb ik zelf opgemerkt: nu inmiddels meer dan 2 jaar geleden had Appie een marsreep in zijn reclame gestopt. Klacht ingediend bij Reclame Code-cie: na 1 week was de marsreep weg.
   Ze blijven het steeds proberen ...

   Verwijderen
  6. Dit muziek-antwoord vergeten toe te voegen bij vorige post.

   Verwijderen
 3. Vandaag sprak ik een Turkse man op de sportschool. Zijn moeder was in Turkije overleden aan Covid. Ze had 2 "prikjes" gehad. Was ze beschermd tegen het virus? Nee, ze had wel 2 prikjes met een giftig mengsel ingespoten gekregen.
  Hij had het er ook over dat Bill Gates zat achter al die bosbranden in Turkije. Tja...Ik kan daar niet over oordelen, maar het zou logisch zijn om zijn man made global warming hoax te verkopen.

  Hier weer een artikel over de Middel-lange bijwerkingen zijn van de dodelijke shot van Bill (met zijn paarse sweater en ze gekke arm beweeginkjes satanische leip dat hij er is). Kanker sowieso, onvruchtbaar sowieso, HIV (ADE) sowieso (dat komt aankomende winter er aan) Kan pfizer weer pillen verkopen (die 2 pillen zijn Ivermectine sssst niet door vertellen)
  https://report24.news/unfruchtbarkeit-krebs-und-hiv-aehnliche-symptome-bei-jungen-frauen-nach-mrna-impfungen/
  Niet vergeten bloedklonters en hartfalen/ontstekingen uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt toch ook je hele leven frikandellen gegeten zonder te vragen wat daar in zat? Ja, het is geheim wat er in de "prikjes" zit, maar joh het is 100% veilig. Haal ze nou maar, des te eerder zijn we van de maatregelen af. Ben je weer vrij :-) Ja toch.
   Toe maar, haal de "prikjes". Ze zijn veilig. Wij van de overheid zouden jou toch nooit willen belazeren. Nee toch?

   Ik Hugo de Jonge ben de prik pooier en iedereen van jullie moet geprikt worden.

   Verwijderen
  2. De enige die immuniteit hebben zijn de vaccin fabrikanten.

   Verwijderen
 4. Vissersdorp blijft experts verbazen: ‘Urk bewijst dat massaal prikken onzinnig is!’
  https://www.ninefornews.nl/vissersdorp-blijft-experts-verbazen-urk-bewijst-dat-massaal-prikken-onzinnig-is/
  Goh, met zo'n lage vaccinatiegraad zou het hele dorp toch al dood moeten zijn?
  De mensen in dit dorpje weten precies hoe de hazen lopen. Dat hebben ze met de consolidatie van de visserij meegemaakt. Huig Plug en zijn familie (Nico Parlevliet) weten daar ook alles van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mede door armoede, de coronacrisis, klimaatverandering en conflicten hebben wereldwijd 840 miljoen mensen onzekere toegang tot voldoende voedsel. Daarom moeten bestaande voedselketens worden aangepakt.
  https://twitter.com/MinPres/status/1354355008603615234?s=20

  Dit is niet voor niks. Zo is het bedoeld. Er zijn blijkbaar nu al een kleine miljard mensen die honger hebben (als ik de holmaat van Klaus Schwab mag geloven) door de Covid maatregelen. Het Eugenics programma draait lekker.
  Ik zelf ga er niet vanuit dat ik de komende 10 jaar haal. Zie iedere dag als een bonus mensen. Mensen worden wel wakker, maar we zijn nog geen serieuze oppositie. Ze weten dat we wakker worden, ze weten dat we boos worden. Dan is het wachten op de volgende externe schok. Hebben we die dan door? Kunnen we orde scheppen uit de chaos? Tja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Canada draait door en Walmart gaat in dat land om ee prikpas vragen. Bucerias gaat nog meer boomen. Denk dat Joel morgen weer 5 appartementjes kan verkopen voor 10% meer, als hij ze had. Wie gaat er (mee) naar Bucerias?
  https://twitter.com/Kees71234/status/1437495453872951301

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan nog wel je boodschappen komen ophalen bij de Wallmart. Zullen ze wel de hoofdprijs voor gaan vragen. Ik ga sowieso niks kopen bij die kut too big to fail.
   Affligem dubbel bv vind ik het lekkerste biertje. Maar ik drink het niet meer omdat het van Heineken is. Dan houdt het op. Westmalle is zeer goed alternatief voor Affligem.

   Verwijderen
  2. @Blik, heb je een plannen wat je in Mexico wilt gaan doen?

   Verwijderen
  3. Nieuws van Wallmart is fake. Weer druk gemaakt om niks. 😉

   Verwijderen
 7. Root (smurf) zien we hier niet meer. Is waarschijnlijk nog aan het bijkomen van de "prikjes". Van harde Bill Gates kermis thuis gekomen.

  Wel goed dat hij even kwam melden dat Ivermectine zijn klachten hadden weggenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Australische senator dreigt de ongevaccineerden neer te schieten en zegt dat het tijd is om de verdeeldheid aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat ze het echt gaan voelen
  https://www.frontnieuws.com/australische-senator-dreigt-de-ongevaccineerden-neer-te-schieten-en-zegt-dat-het-tijd-is-om-de-verdeeldheid-aan-te-wakkeren-en-ervoor-te-zorgen-dat-ze-het-echt-gaan-voelen/
  Tja, het is menes. De plandemie is geen grap.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt op dat het vooral de vrouwen zijn die de Covid terreur / fascisme verkopen aan de bevolking.

   Verwijderen
  2. @Oligarch: inderdaad en viel me ook al op in de 2e kamer tegen Gideon, de verlosser :D

   Verwijderen
  3. Overigens zijn al mijn vriendinnen (ik heb er nogal wat) niet geinjecteerd door de mRna-spuit

   Verwijderen
  4. Fascism through liberalism had Reagan van een vooraanstaand iemand gehoord.

   Verwijderen
 9. @Oli betr. Mexico
  Ik ben in de zomer (dus niet zo lang geleden) in Mexico geweest. Ik heb (nog) geen plannen om daar heen te gaan. Ik vind het wel altijd interessant om mensen te zien die wel zo'n stap maken. Mexico, gezien het klimaat daar (in de brede zin van het woord) is wel een land om in de peiling te houden; vandaar dat ik daar ook richting jullie op wijs. Maar ik ben hier (NL) niet weg. Aan de ene kant heb je "go where you are treated best" (dat zou Mexico kunnen zijn/worden), aan de andere kant heb je daar waar gewoon je thuis is (dat is hier). En Nederland is meer dan enkel Den Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit nu weer? Hugo de Jonge wil dat de festivalsector het dansen gaat verbieden
  https://hetanderenieuws.nl/wat-is-dit-nu-weer-hugo-de-jonge-wil-dat-de-festivalsector-het-dansen-gaat-verbieden/

  Is dit een grote fout van het regime?

  Denk dat het regime nu wel draagvlak gaat verliezen bij de gevaccineerde jeugd. Hoop dat grote aantallen van hen zich bij ons gaan aansluiten of dat ze zich definitief tegen het regime gaan keren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat je geen zand in de ogen strooien door Mojo.
   Die Mojo hufter leidt, i.s.m. Hugo de 🤡, de aandacht af van de werkelijkheid.
   Hugo de 🤡 wil dansen niet verbieden maar de testmaatschappij een feit maken.
   Mojopik doet of hij verbolgen is over de 75% toegangcapaciteit.

   Verwijderen
  2. Mijn gevoel is dat Hugo echt het dansen wil verbieden.

   Dus.....Haal die wagens maar weer te voorschijn en het hele weekend in iedere stad en dorp DANSEN op straat.

   Verwijderen
 11. India charges WHO Scientist Soumya Swaminathan for Mass Murder: The beginning of Accountability

  Herland Report: India charges WHO Scientist Soumya Swaminathan: India is a forefront nation in demanding accountability from the WHO, the Indian Bar Association (IBA) now suing WHO Chief Scientist Dr. Soumya Swaminathan.

  They are accusing her of causing the deaths of many Indian citizens by misleading them about the effect of Ivermectin, which she stated did not work against Covid-19.

  As a result, the use of Ivermectin to cure Covid-19 was stopped and Covid cases exploded with deaths increasing ten-fold.

  verder lezen:

  https://hannenabintuherland.com/asia/india-charges-who-scientist-soumya-swaminathan-for-mass-murder-the-beginning-of-accountability/

  Soumya Swaminathan kwamen we hier al eens eerder tegen in een repo van Del Bigthree over een een congres van het WHO over vaccinveilgheid.

  Marion, the're coming.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dag 1,5 meter maatschappij, welkom QR code maatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier de komende demonstratiedagen. Ik ben bij allemaal, als ik niet voortijdig wordt gearresteerd met mijn Jodenster en ACAB op de rug van mijn politiejack.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En de Nieuwsuur puist ettert maar door. Hier het volledige verhaal met de bekende uitkomst: NEPNIEUWS!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Rumble kan je het ook zien, is beter om de server van BLCKBX te sparen. Ook heb je een toelichtend verhaal eronder.

   Verwijderen
  2. Bij Rumble wordt het goed bekeken: 21:12 9 views, nu: 22:15 731 views ! Gaat goed met huisarts Donna Lenders.

   Verwijderen
 15. Nav de discussie in de kamer tussen Gideon en de kamer over het geweld tegen "journalisten" sta ik niet gek te kijken als er een aanslag komt op een "journalist" die wordt opgedragen aan een aanhanger van Forum voor Democratie.


  US-China Relations Drift Into Crisis as China Plans Fighter Jets Flights over Taiwan
  https://www.youtube.com/watch?v=n3QoCzUARYY

  Is de externe schok waar we ons op moeten voorbereiden een oorlog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We moeten beseffen dat de oligarchie nu haar pijlen op de ongevaccineerde gaat richten. Wij zullen de target worden en worden weggezet als terroristen en asocialen. Aanslagen op vaxx centra etc worden opgedragen aan anti vaxxers verwacht ik. Alles is geoorloofd om de laatste 20% van de bevolking ook te injecteren met gentherapie.

   Verwijderen
  2. [sta ik niet gek te kijken als er een aanslag komt op een "journalist"]
   [Aanslagen op vaxx centra etc worden opgedragen aan anti vaxxers]
   [de laatste 20% van de bevolking]

   Welnee, laat je niet gek maken. 'n Paar maanden geleden zou er ook oorlog uitbreken tussen Oekraïne en Rusland, weet je nog? Is ook niet gebeurd. Hoe minder je naar de msm kijkt, hoe rustiger je wordt.
   En die laatste 20% klopt ook niet: het contingent verstandigen is veeeel groter, geschat wordt op >6 meloen. Maar dat durft die #prikpooier niet te zeggen, want dan geeft hij toe, dat zijn prik-campagne is mislukt. Mocht het knokken worden, dan wordt het een makkie: al die geprikten zijn zo zwak als een vaatdoek, die blaas je gewoon omver.

   Ik zie de laatste dagen meer van jouw posten en die geven mij geen goed gevoel. Laat je niet op de kop zitten door je angst, dit gaat ook weer over. Ik maak het gewoon -nog- gezelliger thuis en voel geen beperkingen. Als het café gewoon open is en ik mag erin, o.k. Mag ik er niet in: dan houd ik mijn centen in mijn zak.

   Ik heb natuurlijk makkelijk lullen: ik ben recent verhuisd en zit nu te genieten in mijn nieuwe woning.

   Verwijderen
  3. Bij de post van >6 meloen ging iets mis: correctie.

   Verwijderen
 16. CONFIRMED: Fauci Granted $3.1 Million To Peter Daszak’s Org, Partially To ‘Alter Bat Coronaviruses Likely To Infect Humans’
  https://nationalfile.com/confirmed-fauci-granted-3-1-million-to-peter-daszaks-org-partially-to-alter-bat-coronaviruses-likely-to-infect-humans/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Coronapas is tijdelijk, maar hoe tijdelijk is nog niet duidelijk
  https://nos.nl/artikel/2397814-coronapas-is-tijdelijk-maar-hoe-tijdelijk-is-nog-niet-duidelijk

  Tijdelijk. Grap van de eeuw. Als de Nederlander nu eens op zou staan en hier niet aan mee doet. Dan wordt hij tijdelijk.

  Zo vals weer. Ah joh gebruik hem toch. Het is maar tijdelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd Wolf, met je nieuwe woning, lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je ! Ben er gelukkig mee: een gloednieuwe flat, alles al behangen en ingericht. Eergisteren de laatste dingen verhuisd en geplaatst. Nu genieten van welverdiende rust.

   Verwijderen