maandag 20 september 2021

Doorzichtig 1-2-tje Rick Niemann/Joost Eerdmans

In plaats van dat Joost Eerdmans en Rick -rubbere ruggegraat- Nieman de onbeschijfelijk foute Coronapas bekritiseren, gaan ze de kritiek erop van Gideon van Meyeren (FvD) verdacht maken. Verdacht maken, want ze leggen hem wat vage zaken in de mond, niks concreets, en gaan dan in combinaties met Joodse en Zionistische organisaties ach en arr roepen. Wederom een dolkstoot in de rug door Eerdmans (ex-CDA). Zie het opzichtige opzetje bij WNL, HIER.

Het valt sowieso op dat steeds meer mensen het gemekker van de genoemde organisaties zat zijn, en er steeds meer begrip en steun komt voor de Palestijnse zaak. Blik zelf is er het levende bewijs voor: vroeger "volledige steun" voor Israel, inmiddels wakker geworden en begrijpend dat het de Palestijnen zijn die onze steun verdienen.

Groeiend bewustzijn in Nederland over de terreur van Israel en steeds meer sympathie voor de Palestijnse zaak. Dit is Amsterdam jl. zaterdagmiddag 18-9-2021.

Baudet reageert

Baudet is er inmiddels klaar mee en noemt Eerdmans wat hij is, een huichelaar, HIER. Ook de Joodse organisaties krijgen er van langs via zijn rake tweet gisteren:

Beste Joodse organisaties, 1) De Oorlog is niet van jullie maar van ons allemaal 2) Niemand vergeleek de “holocaust” met de #apartheidspas, het ging om de jaren ‘30 3) Al 50 jaar doet “links” niets anders dan de Oorlog aanroepen 3) Kijk om je heen, wat NU voor onze ogen gebeurt!
Citeer Tweet
NOS
@NOS
·
Joodse organisaties: Kamer moet zich uitspreken tegen vergelijking Holocaust en corona nos.nl/l/2398368

6 opmerkingen:

 1. Theo Maassen speelt voor een volle zaal en de zaal krijgt een dwangsom van de NSB-ers. Helaas mocht één van de NSB-ers niet naar binnen, de eikel had geen qr-code.
  "Dat kwam een van de toezichthouders duur te staan. “Een van de toezichthouders kon helaas geen QR-code overleggen en die heb ik uiteraard te toegang tot ons theater ontzegd."

  Wat hebben sommige sneuen toch een verschrikkelijk laag beroep gekozen. Iets met "BLO-hakken over de sloot?"

  De zaal hoeft zich geen zorgen te maken over de boete: 100%NL gaat het bedrag inzamelen onder de luisteraars. Hulde!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Conclusie: Vele NSB-ers zijn dus gefeksieneerd. Dat gaat komende herfst en winter een slachting geven onder dat tuig. Heerlijk!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. (Ik zie de reactie nu pas.)
   @SDR: je reactie lijkt nogal geëmotioneerd. Niet doen. De hulde gaat uit naar 100%NL, die de zaal ondersteund. Niet naar TM.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen