donderdag 9 september 2021

Dr Sucharit Bhakdi maakt zich zorgen om het Corona-shot

We hebben Dr Sucharit Bhakdi al eerder gepresenteerd. Deze ervaren dokter uit Thailand met genoten opleidingen met name in Duitsland. Hij maakt zich, al sinds het begin van de Corona Plandemie, zorgen om alles wat er gebeurt. Mensen zoals hij, en daar zijn er velen van, komen zelden in de Mainstream media. Daar zijn het toch vooral de paniekzaaiers en de roepers om "Meer Maatregelen!" van het RIVM, die de steeds irrelevantere talkshows bemannen.

Daarom goed om af en toe weer het verhaal van Bhakdi te horen. Hij maakt zich met name zorgen om tumoren die kunnen gaan ontstaan bij de geïnjecteerden. Kijk het 1 uur durende gesprek, HIER.

19 opmerkingen:

 1. 'Brandweerlieden, politie en gezondheidsmedewerkers (van Calgary) staan een uur lang in stilte bij het stadhuis tegen het verplichte COVID-19 paspoort. Meer demonstraties zijn in de maak en zullen snel worden aangekondigd.

  https://www.facebook.com/CalgaryFreedomCentral/videos/278876910733017/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Link via the the one and only Niemands Knegt.

   k heb echt moeten spitten om de originele bron te kunnen vinden om voor mijzelf de exacte plaats, datum en context te kunnen achterhalen. Werkelijk nergens kon ik een snipper bericht vinden in de Canadese reguliere media, zelfs niet in het plaatselijke suffertje.

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1435639246585479172

   Verwijderen
 2. Nog meer Niemands Knegt

  Prof. dr. Julie Ponesse werd op 7-11-2021 ontslagen uit haar functie als hoogleraar Ethiek aan de Western University, omdat ze weigerde het vaccin te nemen.

  https://www.youtube.com/watch?v=jmsTpSQXIYI&t=2s

  Zij komt met een indrukwekkende, hartverscheurende les voor haar studenten.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  In steeds meer landen wordt het een kwestie van 'take the jab' of verlies je job.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg, de naald moet in iedereen. Ik zei dat 19 maanden geleden al en toen werd ik voor gek verklaard door Eddie. Ik zou angstporno verspreiden. Maar ik zeg je, als we met zijn allen (alleen speel je niets klaar) deze gekte niet stoppen dan wordt de dystopische nachtmerrie een feit.

   Zie ook van Meijeren die het heeft over wetgeving door het regime om ongevaccineerde buiten de maatschappij te zetten.

   Verwijderen
  2. "Radicalisering. Vandaag op de Dam in een ranzige cocktail van homohaat, antisemitisme, fake news en intimidatie. Met een prinsenvlaggetje erin. Zou Joost Eerdmans blij zijn dat JA21 van de partij was?"

   https://twitter.com/jpaternotte/status/1434586639779745792

   De coronawoordvoerder van D66, de partij die vindt dat 'woorden er toe doen'.

   Verwijderen
  3. @Dawg,
   Ik denk er over om zo'n T shirt te komen met een gele ster erop "ongevaccineerd"
   Bereik ik daar iets mee of werkt dat averechts?

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Ik zou zo'n shirt zelf niet gauw dragen. Het vervreemd bevolkingsgroepen met gedeelde belangen onnodig van elkaar via associaties die wel veel emoties oproepen, maar ook veel onnodige discussies. Je zou heel lang kunnen discuzeuren over de vraag of een organisatie als WEF de samenleving in een extreem rechtse of een extreme linkse richting wil sturen. Ik ontloop zo'n discussie graag. Voor mij is het genoeg om te weten dat het WEF een totalitaire samenleving voorstaat; een samenleving zonder respect voor het individu en voor individuele vrijheid.

   Verwijderen
 3. Hey debaters ... hier is genoeg interessante stof om jullie tanden in te zetten. U komt dan ook nog eens buiten de deur.

  Desinformatie van Russische Federatie en China moet bestreden worden door breed pakket van maatregelen https://georgeknightlang.wordpress.com/2021/09/09/desinformatie-van-russische-federatie-en-china-moet-bestreden-worden-door-breed-pakket-van-maatregelen/

  Wie van jullie durft het aan de strekking van dit artikel te weerleggen? Er kan op dat blog worden gereageerd. Wel netjes blijven, en volwassen discussiëren.

  Wie durft het aan?

  Veel succes
  en lieve groet
  Jan Jansse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot
  https://www.youtube.com/watch?v=00jOWKDMRqw

  Tegenwoordig mag de 2e wereldoorlog niet genoemd worden nav de corona maatregelen. Dat vinden ze niet leuk, want dan worden ze geconfronteerd dat ze aan de foute kant van de geschiedenis staan en nu FASCISTISCHE wetgeving aan het voorbereiden zijn.
  Valt het jullie ook op dat het bijna allemaal vrouwen zijn die hun toneelstukje van verontwaardiging tegen Gideon opvoeren.

  De volksvertegenwoordiger die A Hitler in de 1933 een boef noemde werd het woord ontnomen in de kamer met een meerderheid van 20 tegen 6 stemmen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Het zijn uw journalisten, niet de onze':).

   De Kamerkipjes verwarren hoog opgespeelde verontwaardiging met argumenten.

   Verwijderen
  2. Lachen. In ieder debat over ethische kwesties mag WOII er met de haren bij gesleept worden, maar nu is die vergelijkinhg opeens zeer ongepast. Wat laat Bergkamp zich kennen.

   Verwijderen
  3. Erg he :-)
   Ze voelen zich zo gekwetst doordat de 2e wereldoorlog erbij gehaald wordt.

   p.s. Heerlijk hoe Gideon ze iedere keer weer in de hoek zet. Hoop van harte dat hij gezond blijft. Dit vinden ze niet leuk.

   Maar de koude rillingen lopen me over de rug en mijn maag draait er van om (om het in hun bewoordingen te zeggen :-)) bij het zien van zoveel gespeelde verontwaardiging.

   Verwijderen
  4. Kogels (en bedreigingen) komen trouwens altijd van links.

   A Hitler was links en niet rechts.
   NSDAP National SOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiterpartei

   Verwijderen
 5. @Blik,
  Zoals eerder gemeld. De kanker van bij de vriendin van mijn neef speelde gelijk weer op na de 2 shots. Ze was er 7 jaar vanaf. Dus ik zie het in mijn eigen omgeving gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is de vaccinatiegraad in jouw gemeente
  https://nos.nl/artikel/2397145-dit-is-de-vaccinatiegraad-in-jouw-gemeente

  In Rotterdam ligt de vaccinatiegraad erg laag. Oh ik dacht dat Rotterdam een D66 stad is. Dus dat klopt al niet, want de vaccinatiegraad voor D666 ligt op zeker boven de 95%.
  In mijn eigen onderzoekje, waar ik 25 mensen gevraagd heb of ze op d66 gestemd hadden zei er 1 ja. Verkiezingen in Nederland zijn net zo gefraudeerd als in Amerika. Geen twijfels.
  Blik is bij het stemmen tellen geweest en dat leek er goed uit te zien. Maar d66 controleerde de software van de computer die de stemmen verzamelde en daar heeft de fraude plaats gevonden. Kan niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oli: [In mijn eigen onderzoekje, waar ik 25 mensen gevraagd heb of ze op d66 gestemd hadden zei er 1 ja.]

   Ehh, die heb je toch direct ontieglijk op z'n bek getimmerd, toch? Zo nee, geef z'n adres maar even door.

   En de verkiezingen zijn zeker gefraudeerd, maar je moet computerdeskundige zijn, om er achter te komen.

   En in z'n algemeenheid over duivels666: je moet geen antwoord geven aan dat soort lui, zijn geen mensen meer. Vele oeverloze discussie op twitter over JP. NIET VOEREN.

   Verwijderen
  2. {Ehh, die heb je toch direct ontieglijk op z'n bek getimmerd, toch? Zo nee, geef z'n adres maar even door.}

   Hahaha, ik ben van Wappienation, ik zoek naar verbinding en liefde.
   De sukkel weet niet hoe geïndoctrineerd hij is.

   Verwijderen
 7. Goed nieuws - Goed nieuws - Goed nieuws:

  De Spuit gaat eruit !!!

  Per 20-10-2021wordt de spuit niet meer gebruikt in de EU.
  In plaats daarvan zijn 5 therapieën/geneesmiddelen door de Europese Raad goedgekeurd en ....
  afijn, lees zelf verder het bericht.
  Nog even doorbijten en we zijn er vanaf en kunnen we stellen, dat we hebben gewonnen. En daarna het tuig gaan aanpakken, ik kan niet wachten en heb hier al de nodige voorbereidingen getroffen. Het gaat ze heel dun door de broek lopen ...

  Wel gauw screenshot maken, anders is het weer weg.

  BeantwoordenVerwijderen