dinsdag 7 september 2021

Rutte's Regime troepen intimideren vreedzame demonstranten

Weer een interessante opkomst van demonstranten deze morgen in Den Haag bij de opening van de tijdelijke nieuwe Tweede Kamer, waar paarden-eenheden op af gestuurd worden. Zou dit in Minsk gebeuren, zou er schande over gesproken worden; gebeurt dit in Nederland, dan gaan Booman en Angela de Jong de demonstranten proberen te kleineren. Bekijk de live-stream bij Pieter. Voor meer beelden van Rutte's huppelende hengsten, kijk HIER.

38 opmerkingen:

 1. Voor 7 paardjes ga ik me niet druk maken. OT: Ze proberen de 2-deling in de medische zorg te introduceren, aldus RT.

  "To reinforce her illiberal illogic, Marcus quoted an “emergency physician”, Dan Hanfling, who suggested it would be entirely “fair” if individuals “who have willingly chosen not to vaccinate, for illegitimate reasons” were put “at the back of the line,” concurring with the author’s conclusion that doctors would be “behaving rationally and justly” by refusing to treat them equally."
  Dus vanaf nu is ook de jacht geopend op: vetkleppen, rokers, drugsverslaafden en meer degenererend tuig.

  Ik zorg goed voor mijn lichaam met pitamientjes, paling en zink. Laat welk virus dan ook maar komen. Ik zeg ondertussen wel mijn 'zorg'verzekering op, als ik er toch geen gebruik van kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eric van de Beek heeft zijn boek over MH17 af. Klein probleempje nog: de cover.

  Iets voor Matt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En straks NIET bij bol.com kopen, maar bij Eric zelf. Maximale winst voor hem.
   Bol is bij mij uit de gratie, aangezien ze anti-vaccinatie boeken boycotten.

   Verwijderen
  2. Geef maar wat tips, ideeën of wensen door dan kijk ik of ik het kan uitwerken.Voor Erik doe ik het gratis.

   Verwijderen
  3. Matt, ik heb geen twitter en jij -geloof ik- ook niet. Misschien dat Blik als intermediair kan fungeren?

   Verwijderen
  4. Wolf, ik werk uitsluitend via e-mail en op mijn site staat een contactformulier. Discretie verzekerd!

   Verwijderen
  5. 'Experts zeggen dat Zweden alles verkeerd heeft gedaan en dat Israël alles goed heeft gedaan.'

   https://pbs.twimg.com/media/E-yEwHyXsAMkU1B?format=jpg&name=small

   8 sep. 2021

   https://twitter.com/Kees71234/status/1435668346465406979

   Verwijderen
 3. En we wisten, dat het eraan kwam: de 4e prik. Uiteraard nieuws uit Israël. "Het kan niet anders, we zijn begonnen met 1 en gaan het hele telwerk af".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En van de meeste zwaar zieken is 95% gefeksieneerd.
   Effectiviteit -39%- verder gedaald, maar toch komen er extra shots

   Verwijderen
 4. En we waren met 250.000 mensen op de demo in A'dam. Officieel bekrachtigd door both police and veterans contacts.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En de msm zagen weer verder aan hun eigen stoelpoten. "Bizar. Alle talkshows worden met de dag slechter bekeken (Op1, 605 duizend/ Khalid & Sophie 352 duizend)." Misschien dat Startrek ervoor in de plaats komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wolf is de tel helemaal kwijt.
  Het wordt steeds lachwekkender met die clown.
  Zou hij familie soms zijn van clown HJ?
  Die kan namelijk ook zo slecht tellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoorde dat iemand die in Zeeland woont en naar het ziekenhuis in Antwerpen moest voor een operatie aan zijn buik eerst een gmo shot moest nemen voordat ze hem wilde helpen.
  Chantage pursang mensen. Het wordt steeds enger. Het fascistische gezwel groeit heel hard.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cuba will begin vaccinating toddlers with COVID-19 vaccine
  https://www.local10.com/news/2021/09/07/cuba-will-begin-vaccinating-toddlers-with-covid-19-vaccine/

  2 jaar oud en je fantastische immuunsysteem wordt door de cult (wellicht voorgoed) vernietigt.
  Mensen, die naald moet in ons allemaal. Nooit eerder in de geschiedenis heeft het fascistische kwaad zo om zich heen geslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat dacht je van het standaardprogramma voor baby's en peuters dat al decennialang bestaat, nog los van het Coyona prikje?

   Verwijderen
  2. En wat dacht je van mijn kleinkind, waar ze na 2!! (zegge twee) dagen al een naald in wilden jagen, want er was nét -geheel toevallig- kinkhoest uitgebroken in het ziekenhuis. Dan maar in quarantaine, net zo rustig.

   Verwijderen
  3. Zo is dat. Steek die naald maar in je eigen arm.
   Heb niks tegen goede vaccinatie, maar ze stoppen er expres schadelijke bijproducten in.

   Verwijderen
  4. Injectie ingrediënten
   https://www.frontnieuws.com/injectie-ingredienten/

   Verwijderen
  5. Injectie-gevolgen:

   Toegegeven, het werkt wel zo'n artikel. Dikke hits-generator! Even wat random facts en andere toevalligheden:

   - In 1871 en 1872 werd 98% van de Engelse bevolking tussen de 2 en 50 jaar ingeënt tegen de pokken. Resultaat: één van de grootste pokkenepidemiën ooit, met 45.000 doden. In dezelfde periode werd 96% van de Duitse bevolking ingeënt, met 125.000 doden als gevolg.

   - In 1940 werden alle Duitsers verplicht ingeënt tegen difterie. Tussen 1940 en 1945 steeg het aantal difteriepatiënten van 40.000 naar 250.000.

   - In 1960 ontdekten twee virologen in de VS dat beide poliovaccins waren besmet met het SV-40 virus, dat kanker veroorzaakt bij dieren en de celstructuur van mensen verandert. Miljoenen kinderen werden ingeënt met deze vaccins.

   - In 1967 verklaarde de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) Ghana mazelenvrij, nadat 96% van de bevolking was gevaccineerd. In 1972 kreeg het Afrikaanse land te maken met één van de grootste mazelenuitbraken ooit, wat het grootste aantal slachtoffers uit de geschiedenis tot gevolg had.

   - Tussen 1970 en 1990 kreeg meer dan 200.000 volledig gevaccineerde kinderen in Groot Brittannië kinkhoest.

   - In de jaren '70 bleek na een test onder 260.000 mensen in India dat degenen die waren gevaccineerd tegen TBC, váker de ziekte kregen dan mensen die geen vaccin hadden ontvangen.

   - In 1977 verklaarde Dr. Jonas Stalk, de uitvinder van het poliovaccin, samen met andere wetenschappers dat de massale vaccinaties tegen polio de belangrijkste oorzaak waren van de meeste poliogevallen in Amerika sinds 1961.

   - In 1978 bleek uit een onderzoek in meer dan 30 Amerikaanse staten dat meer dan de helft van de kinderen met mazelen hier adequate vaccinaties voor had ontvangen.

   - In 1979 deed Zweden het kinkhoestvaccin in de ban, omdat de ineffectiviteit ervan bewezen was. Van de 5140 kinkhoestpatiënten in 1978 was namelijk 84% maar liefst drie keer gevaccineerd tegen kinkhoest.

   - Uit een publikatie van de American Medical Association in februari 1981 bleek dat 90% van de verloskundigen en 66% van de kinderartsen weigerden het rubella vaccin te ontvangen (rubella = een kinderziekte).

   - In de VS stegen de kosten van één enkele DKT (Difterie, Kinkhoest, Tetanus) vaccin van 11 cent in 1982 tot $ 11,40 in 1987. De fabrikanten van de vaccins moesten namelijk voor ieder vaccin $ 8 dollar reserveren voor gerechtelijke kosten, die ontstonden omdat ze schadevergoedingen moesten uitbetalen aan ouders wier kinderen een hersenbeschadiging hadden opgelopen of zelfs stierven na deze vaccinatie.

   - In 1988 en 1989 kreeg de Arabische oliestaat Oman te maken met een polio uitbraak onder volledig gevaccineerde kinderen. De regio met het hoogste vaccinatiepercentage kende het hoogste aantal slachtoffers. De regio met het laagste vaccinatiepercentage kende het laagste aantal slachtoffers.

   - In 1990 bleek na een onderzoek onder 598 Britse artsen dat meer dan 50% van hen weigerde het Hepatitis B vaccin te ontvangen, ondanks het feit dat zij tot de hoogste risicogroep behoorden.

   - De al eerder genoemde American Medical Association publiceerde in 1990 een artikel waarin stond te lezen: 'Alhoewel meer dan 95% van de schoolgaande kinderen in de VS gevaccineerd is tegen mazelen, vinden er nog steeds grote mazelenuitbraken plaats op de scholen. In de meeste gevallen zijn eerder gevaccineerde kinderen het slachtoffer.'

   - Tussen juli 1990 en november 1993 constateerde het Amerikaanse Voedsel- en Medicijn Bestuur (FDA) 54.072 tegenreacties na vaccinaties. De FDA erkende dat dit aantal slechts 10% van het werkelijke aantal bedroeg, omdat de meeste artsen weigeren om vaccinatie'gewonden' te rapporteren. Met andere woorden, het werkelijke aantallen mensen dat ziek werd na vaccinatie bedroeg in die periode meer dan een half miljoen.

   - In 1994 berichtte het New England Journal of Medicine dat meer dan 80% van de kinderen onder de 5 die kinkhoest hadden gekregen, volledig gevaccineerd waren.

   uit: https://www.geenstijl.nl/1757521/pas_op_voor_mevr_desiree_rover/

   Feksieneren is zinloos!

   Verwijderen
  6. Wolf, ik heb jouw lijst geplaatst op viruswaanzin.be om diegenen die er van overtuigd zijn dat vaccins werken en veilig zijn van het tegendeel te overtuigen.
   Ik hoop dat je dit niet erg vind?
   Met twijfel zaaien kom je ook al een heel eind om de schapen wakker te schudden, en ze worden stilaan wakker, nu ze in de gaten krijgen dat ze ieder half jaar minstens 2 spuiten moeten laten zetten om zogenaamd veilig te zijn en om natuurlijk hun coronapas te kunnen blijven behouden.

   Verwijderen
 9. Fauci-funded EcoHealth Alliance, a New York-based nonprofit headed by Peter Daszak, was absolutely engaged in gain-of-function research to make chimeric SARS-based coronaviruses, which they confirmed could infect human cells.
  https://www.zerohedge.com/covid-19/massive-foia-release-proves-fauci-funded-wuhan-research-construct-sars-related

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'Oekraïne arresteerde bijna twee Russische militairen betrokken bij neerhalen MH17'

  https://nos.nl/artikel/2397046-oekraine-arresteerde-bijna-twee-russische-militairen-betrokken-bij-neerhalen-mh17

  Bijna, maar net niet helemaal. Wat jammer nou. Geen bewijzen, wel veel suggestie rond een smeuige plot waarmee de zogenaamde Russische daders van de aanslag op MH17 zichzelf zouden openbaren en daarna door Ukraine gearresteerd zouden worden. CNN komt er mee

  https://edition.cnn.com/2021/09/07/europe/ukraine-belarus-russia-mercenaries-sting/index.html

  en de Staatsomroep typt het kritiekloos over. Het enige wat dit LULVERHAAL laat zien is dat de autoriteiten meer dan zeven jaar na dato nog steeds geen overtuigend bewijs hebben kunnen vinden/fabriceren wwar ze een Russische crew mee aan het kruis kunnen nagelen.

  “We saw the launch, we saw the rocket trajectory and we saw the impact.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MH17 trial: Americans definitively do not reveal satellite images of Buk missile Inland / June 7, 2021

   https://www.world-today-news.com/mh17-trial-americans-definitively-do-not-reveal-satellite-images-of-buk-missile-inland/

   Verwijderen
  2. BBC admits its Douma chemical attack report did not meet own accuracy standards 7/021

   https://www.facebook.com/RTnews/videos/bbc-admits-its-douma-chemical-attack-report-did-not-meet-own-accuracy-standards/4310415312367941/?__so__=permalink&__rv__=related_videos


   Van die LULVERHALEN, di liefst zo geruisloos mogelijk, worden ingetrokken als ze niet langer overeind te houden zij.

   He BBC:

   WHERE ARE THE SKRIPALS?

   Verwijderen
  3. Is het toch het 20 mm boordkanon van de SU-25 geweest die MH17 neerhaalde?

   Verwijderen
  4. @Oli

   De waarheid wordt in ieder geval vakkundig verborgen gehouden onder de onderste steen (of in de onderste container).

   Ze (de systeemlakeien bij Bellincat/MSM/JIT/regeringskringen wisten toch zo zeker dat de daders te vinden waren bij de 53 Anti Aircraft Brigade uit Koersk), maar nu richt Ukraine een fakebedrijf op in de hoop dat zich Russen aanmelden die in hun CV zetten dat ze MH17 hebben neergeschoten.

   Binnenkort weer een nieuw LULVERHAAL: de butler heeft het gedaan. Wel butler van Poetin natuurlijk.

   Verwijderen
  5. !0 jaar Rutte PERFECT verbeeld.

   https://twitter.com/annstrikje/status/1435356985495539720/photo/1

   Geweldig kunstwerk.

   Verwijderen
 11. 'If we don't vaccinate the whole world, it will come back to haunt us and hurt us in the form of new variants.

  We have spent, in fiscal support, somewhere around $6 trillion. What is needed is 1% of that in order to vaccinate the whole world.'

  https://twitter.com/Lagarde/status/1434441968403234818

  Als Christine Lagarde zo graag politiek bedrijft moet ze zich verkiesbaar stellen. Anticiperend hier op moet ze alvast haar functie bij de ECB opgeven. Een president-directeur die politieke uitspraken doet begrijpt haar mandaat niet en is per definitie ongeschikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze ongekozen lieden als Lagarde vertellen de clowns in het kabinet en de kamer wat ze moeten doen.

   Verwijderen
 12. We gaan in de richting van een surveillance maatschappij:
  07 september 2021 15:55

  'Duizend inhuurkrachten WhatsApp lezen mee met chats'

  'Ruim duizend inhuurkrachten hebben toegang tot privéberichten van gebruikers van WhatsApp. Het gaat om berichten, foto's en filmpjes die door andere gebruikers zijn gerapporteerd. De medewerkers controleren die berichten op zaken die niet door de beugel kunnen.

  'Berichten op WhatsApp zijn standaard versleuteld met end-to-end encryptie, waardoor de inhoud niet automatisch is te scannen. Maar als een bericht wordt gerapporteerd via de knop in de app worden de vijf meest recente berichten, foto's of video's onversleuteld doorgestuurd naar de medewerkers. Deze inhuurkrachten van Accenture krijgen dan drie opties: het account blokkeren, de gebruiker op een lijst om 'in de gaten te houden' plaatsen of niets doen.'

  meer lezen:

  https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5252793/whatsapp-moderator-prive-bericht-privacy-facebook

  Gaan/ Richting?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Antwoord hierop is overstappen naar Telegram. Door whatsapp te gebruiken spek je de grote jongens ook nog eens.
   In je naamveld van WA aangeven, dat je gaat overstappen over x-aantal dagen/weken. Daarna WA-account schoonmaken en afsluiten.
   Komt ervan, als je bij iedere nieuwe gadget meeloopt met de meute. Beter om altijd eerst even af te wachten/kat uit de boom kijken. Heeft mij nooit windeieren gelegd.

   Verwijderen
  2. Wat is precies die “Great Reset” waar men het steeds over heeft?
   https://www.frontnieuws.com/wat-is-precies-die-great-reset-waar-men-het-steeds-over-heeft/

   Verwijderen
 13. Ondertussen op Telegram: Verboden Mondkapjes te verplichten door Global Health & Wellness Consortium.
  Nooit gehoord van deze instelling. Fake nieuws?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Derde vaccinatie: drie reanimaties, één dode in één bejaardentehuis
  https://report24.news/drittimpfung-in-nur-einem-altersheim-drei-reanimationen-ein-todesfall/

  Dat 3e shot kunnen we echt een booster met de hoofdletter B noemen. LOL. Zagen we het dodental in Israel exploderen! In Duitsland gaat het nu ook los na de 3e shot.

  Hoop dat het regime ook de mogelijkheid geeft voor een shotje heroïne. Dan neem ik die. Heb je tenminste nog een high gehad voordat je de pijp uitgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De sterke zaak tegen het Covid mRNA Vaccin
  https://dissident.one/2021/09/09/18798/

  Ivermectine tegenover het mengsel van pedo Bill.

  BeantwoordenVerwijderen