donderdag 30 september 2021

Zondag a.s. 3 Okt 12:00 uur Dam Amsterdam: Voor Vrijheid

Blik gaat proberen erbij te zijn zondag. Laat in de comments, als de privacy-omstandigheden het toelaten, weten of je wel/niet komt. 


Ondertussen brengt Jandino Jinek een vernietigende slag toe. Jinek had gezegd dat die niet wilde komen, bang voor negatieve reacties. Blijkt hij een heel genuanceerd statement te hebben gemaakt waar je bij de opportunistische Eva -alles voor het geld-Jinek niets van terug te vinden. (Werkt de link via Instagram eventueel niet, kun je ook bij Telegraaf kijken)
6 opmerkingen:

 1. Wow! Zelden zo'n goed en doordacht statement gezien. Momenteel al >19.000 likes, meer dan kijkers van jinek. Daarbij sleurt hij ook een hoop fans mee. Go Dino!

  Hij is hoog in mijn achting gestegen, net zoals Douwe Bob en al die andere artiesten, die de rug recht houden. Als meer artiesten (en BN'ers) zich zo uitspreken gaat het moment zich spoedig keren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In deze tijd zie je pas wie wie is. Nooit verwacht van Jandino. Wat een karakter! Plotseling blijken ook Nicki Minaj en BLM anti vaxxers. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @oli: [Nooit verwacht van Jandino.]

  Ik ook niet, vandaar mijn verbazing. Ik vond hem een beetje een karikatuur van een Surinamer, met zijn -overigens prachtig witte- blikkerende tanden en grote ogen maken. Dat was zo'n beetje zijn handelsmerk. Kan je je toch eens mooi in vergissen, al zal ik de laatste zijn om dat niet toe te geven.

  Het mooiste is nog: gratis reclame voor ons standpunt in de (kuch) grootste krant van Nederland en al die artiesten (lees influencers) sleuren ze ook mee in dat standpunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zie wat een vieze systeem artiesten anderen zijn zoals Youp van 't Hek, Johan Derksen en vooral die nicht Joling.

   Verwijderen
 4. Rechter beslist: restaurant Waku Waku in Utrecht blijft gesloten
  https://www.ad.nl/binnenland/rechter-beslist-restaurant-waku-waku-in-utrecht-blijft-gesloten~ad651ec7/

  Zoals ik zelf op 5 mei 2020 heb meegemaakt is artikel 1 van de grondwet niet meer van toepassing nu we in het nieuwe normaal leven sinds Cojona.
  Met tirannen valt niet te praten. Rechtbank, media en politici zijn een kartel die werken voor de machtige moneymasters pedo satanisten cult.
  Ze haten ons vanwege onze vrijheden en ze willen ons niks liever als vee ophokken, injecteren en chippen.
  Helaas heb ik een cursus zaterdag en zondag as.
  Gaat allen zondag naar Amsterdam en daarna naar Waku Waku in Utrecht!

  Volgens Mordechaï moet 11% van de bevolking opstaan (niet achter de laptop blijven zitten!) Zelf denk ik dat 5% al genoeg is. Als we maar vastberaden zijn.
  https://hetanderenieuws.nl/update-sluiting-waku-waku-max-von-kreyfelt-mordechai-krispijn-en-frank-ruesink/

  BeantwoordenVerwijderen