donderdag 16 september 2021

Thierry Baudet richt zich tot de Nederlander

Vlammend betoog van Thierry Baudet tegen de medische appartheid. Interruptie van de SP'er: "maar deed u niet ook mee toen u aparte treincoupé's voorstelde voor kwetsbaren". De SP'er vergeet dat Baudet die coupé's aanbood om vrijwillig gebruik van te maken. Net zo als er ziekenhuizen en bejaardenhuizen zijn. Daar kun je heen; hoeft niet. Niemand werd gedwongen in een aparte coupé te gaan zitten. Baudet wilde niemand dwingen online boodschappen te kopen. De SP'er ziet of wil niet zien, dat daar een kardinaal verschil in zit. Wat laat de SP van slappe Lilian zich kennen.

Baudet: "Als wij uitgesloten worden van de maatschappij, dan maken we het zelf wel gezellig."


En dan nog een opmerkelijk moment in de Kamer...

Bas Paternotte van D'66 valt Kuzu aan van Denk: "Als u het hier uitsluiting en discriminatie noemt, hoe kwalificeert u dan wat er in Turkije gebeurt waar de Coronapas nog veel wijdverbreider is; zelfs voor binnenlandse reizen wordt hij gevraagd. "

Daar had Kuzu even geen trek in, in dit politieke spelletje.

Maar deze sluwe en doorzichtige truc van Paternotte  (Padrenostra...) maakt duidelijk: Paternotte staat op de achterste poten als wat er hier gebeurt in een hem onwelgevallig buitenland plaatsvindt, maar als in Nederland een regelrechte medische appartheidsstaat opgetuigd wordt, verharmlost hij het. En bij Kuzu is het dan weer vice versa. Wat een poppenkast!

En het aftreden van Kaag...?

Zoals we van Ernst Wolff leerden, zei Roosevelt: Niets (maar dan ook niets) van wat er gebeurt is toeval. Niets gebeurt zomaar. Het aftreden helpt sowieso al om de aandacht voor het debat van de eeuw, over de fascistische QR-maatschappij, om die aandacht te doen verslappen.

14 opmerkingen:

 1. Oproep aan alle inwoners van Nederland (alleen audio)
  https://hetanderenieuws.nl/oproep-aan-alle-inwoners-van-nederland-alleen-audio/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oli: Dank voor de link, want zodoende heb ik veel belangrijker nieuws gevonden op die site: Dr_Astrid_Stuckelberger beweert, dat ONgefeksieneerden (daar heb je 'm weer) bang moeten zijn voor gefeksieneerden, want die verspreiden de Delta-variant. Ze stelt ook, dat als je niets onderzoekt, je ook niets zult vinden.
   Daarnaast was nieuws nummertje 1, dat Fauci en de CDC hebben toegegeven, dat Covid-19 niet is aangetoond, dus wetenschappelijk niet bestaat. Én ... roffel roffel... je wordt met grafeen besmet door de pcr-test. Dus naast feksiens, ook de test weigeren.

   Verwijderen
  2. Nog een belangrijke -korte- film, waarin uit de doeken wordt gedaan, dat virussen van levensbelang zijn en we niet zonder kunnen leven.
   "99,999% van alle virussen zijn niet schadelijk voor ons."

   Verwijderen
 2. Waarom zou (doorgestoken) Kaag een functie elders moeten krijgen?

  Ze is immens impopulair. De agenda kan beter uitgerold worden met die gladde sociopaat voor wie alles een grap is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli

   Of ze nu weggaat of niet, je krijgt er iets soortgelijks voor terug.

   Verwijderen
  2. Klopt hoor. De ene schoothond voor Klaus of de andere. Maar poppetjes zijn wel belangrijk om de agenda te doen slagen. Mark r is daar goed in

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Kees vd Pijl retweet:

  MUST WATCH!!! FUNERAL DIRECTOR JOHN O'LOONEY BLOWS THE WHISTLE ON COVID
  (video 37 min)

  https://www.bitchute.com/video/gigUyK3yLtMU/

  Must watch? Dacht het wel. Dit is echt een bloedstollend relaas van een begrafenisondernemer uik de UK die verslag doet over z'n beroepspraktijk van de afgelopen +/- 20 maanden. Ik ga dit relaas niet samenvatten. Zo'n beetje iedere zin uit de getuigenis van John O'Looney bevat een soort bombshell die bevestigt wat de zgn. wappies al anderhalf jaar onder de aandacht van het grote publiek trachten te krijgen: covid is een fake pandemie en de shots zijn een gevaar voor de volksgezondheid.

  Spreekt John O'Looney de waarheid? In ieder geval maakt hij de naam en vestigingsplaats van zijn begrafenisonderneming en zijn eigen naam bekend, dus zijn relaas moet te checken zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "John O'Looney funeral director" is op dit moment all over the internet, dus als het nepnieuws is dan zullen we dat gauw genoeg merken.

   Verwijderen
 4. Straks zien we Jezus (of aliens) aan de horizon verschijnen. Trap er niet in, het is slechts een hologram. Dat kan je simpel zelf controleren met een camera met infrarode lens: die is gevoelig voor warmte. Een hologram straalt geen warmte uit, zoals je een voorbeeld kunt zien in de film.
  Be prepared voor dit soort trucs.

  BeantwoordenVerwijderen