maandag 6 september 2021

Wat een weekend!

Wat een weekend was het! Het zindert nog na. Blik koos voor Zandvoort. Wat een evenement!

We waren erbij in de nacht voor de race, van zaterdag op zondag, in het episch centrum van de voorvreugde, de Haltestraat in Zandvoort kort na middernacht, HIER. Al het gezwam op NPO en van Rutte, Schwab en consorten werd hier compleet genegeerd, zoals het hoort, en daarmee voor schut gezet: geen vaccine-bewijs, geen test, geen Rutte, maar feest en verbroedering in een gezellige melée van mensen.

Wat we wel leerden, voor wie het misschien nog niet zo duidelijk op het netvlies heeft staan: de "check-app-maatschappij", is eigenlijk al in een vergevorderd stadium*. Zoveel mensen ook ontmoet, die niks, maar dan ook niks van dat "fekzien" of van de "stok door de neus" moeten hebben, maar toch aan één van die twee moeten geloven, om voor hen moverende redenen. En Blik veroordeelt dat allerminst. Er kan voor iedereen een moment komen dat je voor die Hopson choice komt te staan. Als jij twee jaar geleden voor veel geld kaarten voor de Tarzan bocht hebt bemachtigd, en je moet nu "enkel nog even de app downloaden een een testje doen", wat doe je dan? De machtigen der aarde hebben het geniaal bedacht.

Blik toog zondagochtend weer op- de fiets nogmaals richting de badplaats. Kwam daar "de man met de ladder" tegen. Ook de dame met het hondje werd gespot (hondje zat op pole-position), deed een vertwijfelde poging via de duinroute een glimp van de race te kunnen zien, hetgeen een brug te ver bleek, fietste daarom maar verder het dorp in. De sfeer voor aanvang van de race was in alle opzichten "HEET" te noemen.

Uiteindelijk werd het de race bekijken op het scherm in een strandtent met de blote voeten in het zand, zie foto onder, waar na Max' overwinning nog een biertje werd genomen.

Wat nou Coronamaatregelen, testen of anderhalve meter? Mensen pakken hun vrijheid! Power to the People.

Na een frisse duik in de Noordzee, nog even zitten op een bankje in de zon, blik naar de zee, en dan komt nog dit toetje: een onverwachte vliegtuigshow van luchtacrobaten, die er duidelijk zin in hebben en het wel eerder gedaan lijken te hebben. Nergens in de gekochte media teruggezien, maar Blik en zijn volgers zijn altijd een stap vooruit (must see).

En dan komen we bij de kritische noot van de dag: allereerst gaat het respect natuurlijk uit naar die honderdduizend man in Amsterdam die vanaf de Dam de Coronawaanzin bestreden, maar uiteindelijk was "Zandvoort" ook een statement tegen diezelfde dwangmaatregelen. Een jaar geleden werd het nog veroordeeld als mensen in de lentezon naar het strand gingen, nu stond de uitgaansstraat van Zandvoort gewoon zwart van de mensen en iedereen vond het prima en bewezen wordt dat er ook hier niks aan het handje is. Zojuist op Radio 1 vielen Booman en mevrouw Angela de Jong van het AD weer door de mand, door het massale protest in Amsterdam af te doen als een groep vreemde mensen, "waarvan we nu wel weten wat ze vinden, wel klaar mee", en woorden van gelijke strekking en gelijke mate van dedain. Wat ook opviel, was dat er in heel Zandvoort nergens een mondkap te zien was het hele weekend, maar Max plots op het podium met zo'n ding op ging en bij de interviews ook, net als Maxima en Willem Alexander. Wat een poppenkast... Maar de mensen in Amsterdam en Zandvoort hebben gisteren samen, en ieder op eigen wijze, hun vrijheid terug gepakt en een enorm statement gemaakt tegen de coronadwangmaatregelen.

* Je komt in Duitsland al bijna geen hotel meer in zonder "3G". Je bent, of genezen, of getest, of geinjecteerd. Zo ver zijn we al. Update: als je zakelijk zegt te reizen kom je het hotel nog wel in ook zonder "de 3G".

ps: Maakt Telegraaf een draai? Gisteren hadden zij als enige krant wel normale aandacht voor de Dam demonstratie, waar zieltogende  AD, Volkskrant en NRC wegkeken en negeerden. Update: op de Telegraaf site al niks meer te zien van het massa-protest gisteren.

22 opmerkingen:

 1. Yep, en op 20 september komt Hugo ons vertellen dat beide evenementen hebben geleid tot enorme 'besmettingen' waardoor de volgende lockdown gerechtvaardigd is.

  Overigens, ik heb de gratis zelftest van de4 overheid besteld en gekregen. In de bijsluiter staat dat de test voor 97 en nog wat % betrouwbaar is. Dit houdt in dat als je positief test het niet zo hoeft te zijn dat je cojona hebt en als je negatief test dan hoeft het niet zo te zijn dat je geen cojona hebt.

  Je hebt dus geen ene flikker aan dis test.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. [Maakt Telegraaf een draai?]
  Welnee, zoals blijkt, dat na korte tijd het artikel weer is verdwenen.
  De Franse msm gaat wel draaien: Bericht van onze joodse vrinden. France-Soir trapt af van de msm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. [nu stond de uitgaansstraat van Zandvoort gewoon zwart van de mensen en iedereen vond het prima en bewezen wordt dat er ook hier niks aan het handje is.]
  Je toch maar iets beter laten informeren, hr. Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoel je dat luchtfiets artikel ironisch neem ik aan? Wat een zwam-artikel, maar weer zo voorspelbaar.

   Verwijderen
  2. [Bedoel je dat luchtfiets artikel ironisch neem ik aan?]
   Ja. Ik mis de tag [cyn] op jouw blog.

   Verwijderen
  3. Doet me denken aan vorig jaar met die mooie zonnige dag toen iedereen lekker met elkaar naar buiten ging.

   Toen was het ook billen knijpen!!

   LOL.

   Verwijderen
 4. En D(uivels)'666 probeerde het protest in A'dam weer eens te framen. Kijk in de tijdlijn, het mannetje krijgt er weer flink van langs.
  Wat een loser, als je op die manier je gelijk wilt halen.
  Uiteraar ritselt het ook van de trollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs bij Jooppuntnl kunnen ze niet tellen, laat staan de gemeenteambtenaren. 😈 Man man man, 20k en 10k. En maar framen. Hoe vaker ze het doen, hoe minder het werkt en krijgen mensen het doorrrr.

   Verwijderen
 5. Ohhhh, dus als je een zakelijke reiziger bent in Duitsland hoef je niet te voldoen aan "3G" Medische apartheid?

  p.s. Zondag voelde ik me trouwens 5G. Ik straalde aan alle kanten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De warme samenleving, naar Frans voorbeeld, komt eraan u vriendelijk aangeboden door de niet-polariserende, inclusieve partijen. Je kent ze wel met die bruggenbouwende politici die altijd en overal op een moreel verhoogje

  https://twitter.com/KrisCoMedie/status/1434819190150647810/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Radicalisering. Vandaag op de Dam in een ranzige cocktail van homohaat, antisemitisme, fake news en intimidatie. Met een prinsenvlaggetje erin. Zou Joost Eerdmans blij zijn dat JA21 van de partij was?

   https://twitter.com/jpaternotte/status/1434586639779745792

   Bruggenbouwers als Jan Paternotte van D66. Vond het nodig de demo van gisteren te framen als 'een ranzige cocktail van homohaat, antisemitisme, fake news en intimidatie.'

   Dat is dus een volksvertegenwoordiger.

   Verwijderen
  2. Jan Paternotte komt er wel. Hij zegt precies de goede dingen op het juiste moment.

   Verwijderen
 7. WATCH: Footage From Inside Covid Concentration Camps
  https://www.banned.video/watch?id=61365338de0f6c0aa5fc22b6

  Wat fragmenten uit de quarantine concentratie kamp in Australië.
  Een bewaker zegt zelfs

  Rond 4:00 Calm down or your gunna get f*%king gassed

  LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Calm down or your gunna get f*%king gassed"

   Ah, dus de wappies die met zo'n gele "ster" lopen met daarop "ongevaccineerd" geschreven zijn toch niet zo dwaas.

   Nogmaals die naald moet in iedereen en op den duur wordt je naar een "hotel" gebracht en daar wordt die naald gewoon in je lichaam gedouwd. Mensen hebben nog totaal geen besef dat de democratie en de rechten die ze hadden verleden tijd zijn. (Ik kwam daar 5 Mei 2020 achter) Welkom in het nieuwe normaal.

   Verwijderen
 8. FRENCH POLICE BEAT WOMAN WHILE SHOPPING IN MALL FOR NOT HAVING VACCINE PASSPORT.
  https://www.bitchute.com/video/unoVscjEzfGJ/

  Het nieuwe normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de Russische politie zo zou optreden. Whoehoe, dan krigjt Poetin weer 30 miljard aan sancties op zijn bordje.
   Maar als het in Frankrijk gebeurt is het heel normaal. Ja, dan hadden die dames maar niet zonder vax paspoort naar binnen moeten gaan. Eigen schuld, dikke bult.

   Verwijderen
 9. Viraal Rolling Stone-verhaal over Ivermectin-patiënten die ‘ziekenhuizen overspoelen’ was ‘verzonnen’
  https://dissident.one/2021/09/06/18638/

  Ivermectine wordt een te grote bedreiging voor de covid 19 agenda. Ik zeg demoniseren dat nobelprijs winnend medicijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kinderen vaccineren levert extra geld op in Engeland.

  Britse huisartsen krijgen € 12 euro extra voor elk kind dat ze een COVID-19 vaccin inspuiten, bovenop de € 14 euro die ze al ontvangen – & Google probeert het te verbergen
  https://www.frontnieuws.com/britse-huisartsen-krijgen-e-12-euro-extra-voor-elk-kind-dat-ze-een-covid-19-vaccin-inspuiten-bovenop-de-e-14-euro-die-ze-al-ontvangen-google-probeert-het-te-verbergen/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccin
  https://www.frontnieuws.com/vrouw-heeft-vreemde-bijwerking-van-pfizer-vaccin/

  Vreemde bloedproppen aan de buitenkant van het lichaam.


  P.s. Meer dan 60% van de mensen die een Covid shot hebben genomen ontwikkelen bloedproppen. Van minuscuul tot groot. Pedo Bill genieten. Dat vindt hij mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lege supermarktschappen in Australië terwijl truckers staken en medewerkers in zelfisolatie moeten
  https://www.ninefornews.nl/lege-supermarktschappen-in-australie-terwijl-truckers-staken-en-medewerkers-in-zelfisolatie-moeten/

  Voedsel tekorten. We wisten EN weten dat het gaat komen. Je hebt nog niks gezien. Ik wil je niet bang maken. Ik hoop dat je je voor bereid. We staan nog maar aan het begin.

  BeantwoordenVerwijderen