dinsdag 14 september 2021

Top Putin-Assad in Moskou; NOS zwijgt


Assad was deze dagen in Moskou en sprak niet minder dan anderhalf uur, één op één met Putin; daarna ook nog met Lavrov en een Syrische Minister erbij.

De NOS was deze dagen te druk met het verharmlozen van de fascistische corona-check-app, plus dat deze ontmoeting niet in hun straatje past, dus hebben ze deze top weer genegeerd. 

Maar wij hebben Kevork Almassian die het in 18 minuten behoorlijk helder analyseert en uitlegt. Het gaat steeds beter in Syrië en dat is fantastisch nieuws. In dat land kun je ook heerlijk genieten van een pure humus of een overheerlijk lamsgerecht, zonder een vernederende en fascistische corona checkapp te hoeven laten zien.

12 opmerkingen:

 1. @Wolfi,
  Die coronapas maakt me somber inderdaad. Balen dat er nu keihard gediscrimineerd gaat worden en groepen worden uitgesloten.
  Wellicht is het beter dat ik het nieuws wat minder ga volgen.

  Flavio (en die vrouw uiteraard) is weer goed bezig!

  Wat een schandaal weer van "onze" journalisten van Nieuwsuur.
  Fantastische mensen in Kerkrade. Limburgers en Friezen hebben het minste op met het regime schat ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Pathe doet ook vrolijk mee met de discriminatoire regels. Je komt er niet meer in zonder qr-code.
   Dooeeeiiiii ! Pathe.

   Dat wordt leuk straks, als de bioscopen superspreaders blijken te zijn. Dan kunnen ze in ieder geval de Wappies niet de schuld geven. Zo roeit het kwaad zichzelf uit.

   Verwijderen
  2. Foei. De doorverwijzing onder superspreaders lukte niet. Hier de correctie.

   Verwijderen
  3. En Jan Hommel maakt een uitzondering op het principe niet mee te doen met oproepen tot verzet.
   Motief: "Deze maatregel is onwettig, strafbaar, woordelijk in strijd met de Grondwet, tal van internationale verdragen én resolutie 2361 van 27 januari 2021 van de Raad van Europa (zie https://lnkd.in/gcY44BXC onder 7.3.1 en 7.3.2) en mist bovendien elk nuttig effect."

   "Ik roep met name belangen-, werkgevers- en brancheorganisaties die hier door getroffen worden - en dan denk ik vooral aan de horeca en de culturele sector op om zich bij ons te melden en aan te sluiten bij de rechtszaak."

   Verwijderen
 2. Er is een goed boek over 'Syrië' veschenen, en De Saker heeft de schrijver geïnterviewd.

  Ik herb dat interview door 'Translate' gegooid, en het is al heel goed leesbaar, zonder correcties. ( komt nog misschien) .

  Hier een van de eerste allinea's, die elke MSM journalist al van hun stoel doen vallen:

  Het boek laat zien dat de Syrische oorlog deel uitmaakt van een bredere trend om landen buiten de westerse invloedssfeer, namelijk de minderheid van landen zonder westerse militaire aanwezigheid op hun grondgebied, als doelwit te kiezen voor destabilisatie en omverwerping.

  In het geval van landen met een aanzienlijke moslimbevolking is het gebruikelijk dat het Westen samenwerkt met radicale islamitische elementen om dergelijke doelstellingen te ondersteunen, zoals onder meer is gebleken in Indonesië (jaren vijftig en begin jaren zestig), Tsjetsjenië, Afghanistan (1979-92) en Joegoslavië.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://xevolutie.blogspot.com/2021/09/1175-het-definitieve-boek-over-de.html

   Verwijderen
 3. OMT lid Jan Kluytmans verdient dankzij de grote omzet in Corona testen 300.000 euro extra in 2020.

  Maar hij schenkt wel 40.000 Euro aan een goed doel .....

  Wie wil dat niet?

  Bussiness creeeren , 5 modale jaarsalarissen bóven je gewone salaris incasseren, daarvan een half jaarsalarig terug 'schenken' en nòg denken dat je goed bezig bent.

  https://www.bndestem.nl/roosendaal/artsen-die-fors-verdienden-aan-corona-geven-deel-winst-terug~afc0ca5f/

  Citaat: "Pikant, want als lid van het Outbreak Management Team adviseert Kluytmans over het testbeleid en de inzet van sneltesten,"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In 2018 vroeg een journalist aan dr Fauci:
  "Wat moet ik doen als ik een besmettelijke ziekte krijg ? Een masker dragen ? "

  Fauci: " Nee, nee, gewoon de normale verstandige dingen: gezond eten, bewegen, goed slapen, niet roken. "

  Dat hebben we hem niet één keer horen zegen de afgelopen 20 maanden.

  In de eerste 2 minuten ziet U hem spreken:

  https://www.youtube.com/watch?v=kOshzAoCtTE&t=28s

  De man behoort absoluut de rest van zijn leven op water en brood in de gevangenis te zitten. Dan komt ie nog heel goed weg.

  Gaat niet gebeuren, natuurlijk.
  Omdat de VS door en door en volledig en absoluut onverbeterlijk corrupt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sabotage van Tesla's vrije beschikbare energie De onderdrukking van vrije energie is een samenzweringstheorie die stelt dat bepaalde speciale belangengroepen technologieën onderdrukken of in het verleden hebben onderdrukt die energie zouden of kunnen leveren tegen lagere kosten, een verminderde vervuilingsoutput, of het energieverbruik van verschillende apparaten zouden of zouden kunnen verminderen. Groepen die het vaakst bij dergelijke activiteiten betrokken zijn, zijn de olie-industrie, chemische industrie, nationale overheden en autofabrikanten. Het meest voorkomende motief is het behoud van de huidige lucratieve economische status quo en de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen. Afhankelijkheid van dure energie wordt door regeringen in stand gehouden om de bevolking te controleren door middel van despotisme.

  De belangrijkste overtuiging is dat elektrische bedrijven, gasverwarmingsbedrijven en oliemaatschappijen de helft of meer van hun winst zouden verliezen als gratis energie beschikbaar komt. Daarom doneren deze bedrijven miljoenen aan overheden (doneren = omkopen) om ervoor te zorgen dat gratis energie-apparaten van de markt blijven. Tactieken en onderdrukkingsmiddelen omvatten oner meer het kopen van het patent van het gratis energieapparaat van de uitvinder of zijn familie, het aanklagen van de uitvinder of octrooihouder en zelfs het laten vermoorden van de uitvinder in sommige gevallen.


  Lees het hele boeiende artikel bij De Binnenlandsche Bataafsche Courant: Vrije energie is geen droom maar realiteit. Het behoort ONS Mensen toe. Wen er maar aan.

  OT: Voor vrije pers moeten we tegenwoordig in Rusland zijn. In de dictatuur van NL gaat de media op zwart als er niet gewenste vragen worden gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En de LEUGENS rijzen werkelijk de pan uit. Over letterlijk ALLES wordt gelogen. Volg het draadje.

  Ik had zelf, samen met @SDR begin vorig jaar al geconstateerd, dat alle cijfers e.d. waren gelogen. Het komt nu steeds meer uit. Wanneer gaan we optreden tegen de msm? Die verspreiden de leugens, terwijl ze zelf donders goed beter weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten we -vooral- dit ook niet vergeten, als alles voorbij is. De geschiedvervalsing die heeft plaatsgevonden.

   Verwijderen
  2. Ik word de laatste tijd lastiggevallen als ik iets op twitter wil lezen. Ze censureren zichzelf, want iedere keer als ik op iets klik krijg ik de boodschap: Mis niets wat er gebeurt. Mensen die lid zijn van twitter zijn als eersten op de hoogte. Inloggen of registreren. Of ik krijg de boodschap: Meer antwoorden weergeven, waaronder antwoorden die mogelijk aanstootgevende content bevatten...gewoon niet meer gebruiken dus. Er zijn zat alternatieven!

   Verwijderen