vrijdag 24 april 2020

Wit Rusland Handbal: Brest wint van Gomel

De hysterici en angsthazen waren bang dat in Wit Rusland in April de mensen op de trappen van de hospitaals in Brest, Gomel en Minsk in elkaar zouden zakken. De lijken zouden verspreid in de straten liggen. Ze kwamen met modellen, exponentiële groei, en het RIVM. De catastrofe zou compleet zijn. Niets van dit alles! En de hysterici verstoppen zich. Achter hun mondkapje. Wat moeten ze ook nog? Het leven gaat door in Wit Rusland en hoe?!

Gisteren speelden Brest en Gomel een waanzinnige handbalpot. Er werd gevochten, getrokken, geduwd en gestreden. Brest won uiteindelijk met 35:19. Het uitzinnige publiek heeft genoten. Iets wat wij in het BANGE WESTEN al niet meer kennen. Kijk naar de onderstaande foto, en het lijkt een foto uit een lang vervlogen verleden. Hoe erg zijn wij bang gemaakt en al gebrainwasht? Kijk voor de verdere fotoreportage HIER.

De Wit-Russen laten zich niet gek maken door de WHO van Gates en Tedros. Ze doen het enige juiste: door gaan met hun leven. Niks hysterische Anderhalve meter. Niks dwangmaatregelen. Niks boete voor het samenzijn met vrienden. Niks Berufsverbot en afpakken broodwinning.

En dan nog dit...

Ik stond vanochtend op.* Geen gehoest. Geen gesnotter. Geen koorts. Nergens pijn. Gaat niet goed. Dacht ik. Typisch de symptomen van het symptoomloze Coronavirus.

* wij kregen dit verhaaltje uit Rusland en hebben het vertaald77 opmerkingen:

 1. Je vorige blog was een misser, Blik.

  Zelfs Eddy zag het.

  8000 doden in Guayaquil, niet 560 zoals jij schrijft.

  Iedereen totaal ontredderd.

  Naar beste NOS traditie: een misser? Gauw een ànder blog plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Naar beste NOS traditie"

   Yep, ik hoor de hele week al bij het NOS-journaal dat er meer doden in Nederland zijn dan waar het NOS-journaal over bericht.

   Verwijderen
  2. [Yep, ik hoor de hele week al bij het NOS-journaal dat er meer doden in Nederland zijn dan waar het NOS-journaal over bericht.]

   The Guardian (dat is waar het dodental van 8.000 wordt genoemd) bericht op dezelfde manier als het NOS journaal. Het officiele dodental staat bij worldometers per vandaag op 560.

   Verwijderen
 2. Alexander Lukashenko criticized the protective measures taken in schools: "Utter nonsense. Children can not wear these masks, especially in schools. There was no such requirement. If there are those who required it, they will answer for it. It's better to open the window and let fresh air in". According to Lukashenko, wearing a mask, using the ethanol-based antiseptics and keeping social distance in schools was a "fraud" (Russian: Очковтирательство).[75] Later that day, Natalia Ejsmont, the Belarussian president press-secretary, reported one of the members of the presidential hockey team to be diagnosed with COVID-19.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug Jan; regel even met Olicharg aan welk goed doel je die 1000 euro gaat overmaken.

  En ook als het 8000 doden zijn, nog steeds minder dan de 10.000 van griepgolf 2018; maar mooie plaatjes van doodskisten en mannen in witte pakken (goh, waar hebben wie toch eerder gezien?) doen de rest.

  Ik vind je verder wel zurig over het eclatante succes van Belarus. Dat is toch fantastisch nieuws, dat de door jou gevreesde catastrofe er in het geheel niet is?

  Is helemaal niet erg om er naast te zitten. Gebeurt Blik ook. Vaak hoe dieper je ergens in zit, hoe verder je er naast zit. Kokervisie. Spreekwoorden die opgeld doen: Een mens vreest het meest door het lijden dat hij vreest, en: De soep wordt niet zo heet gegeten als hij opgediend wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Noem me één Blik-pundit die nog nooit met slaande deuren is vertrokken ! ( En toch weer terug keerde...)

   De griepgolf mocht vrijelijk uitwoeden, er is niks tegen gedaan: 10.000 doden.

   Een zeer besmettelijk virus , als je dat laat uitwoeden: waar eindigt het dan?
   Vraag het in New York, of je iemand kan vinden die het met je eens is. Of in Guayaquil.Of in Bergamo. Dààr hebben ze een tijdje jouw systeem toegepast.

   Niet in Zweden, niet in Belarus. De mensen zijn voorzichtig.

   Per miljoen, aan corona doden:
   Zweden: 200
   Noorwegen: 35
   Finland: 31
   Denemarken: 68

   https://www.project-syndicate.org/commentary/swedish-coronavirus-no-lockdown-model-proves-lethal-by-hans-bergstrom-2020-04

   Verwijderen
  2. Gemakkelijk l*llen meneer de boer.
   10.000 doden oké, maar daarna verder NIETS aan de hand en het volk heeft grotendeels immuniteit want vorig jaar was het een stuk minder met de griep.

   Moet je nu eens kijken, het grootste deel van de economie ligt op sterven na dood, met alle maatschappelijke gevolgen van dien, plus nog eens het menselijk leed en daar de, ook dodelijke, gevolgen van. Massa ontslagen in zowat iedere sector maar voornamelijk in de horeca en toerisme, kleine bedrijven die nu met extra schulden worden opgezadeld, zogenaamd om hun nu te redden maar die straks wel moeten terugbetaald worden, terwijl het niet eens zeker is dat ze dit overleven.
   Groot deel van de vrijheden worden nu afgepakt en een deel krijgen we nooit meer terug.
   Allemaal dank zij het systeem van de psychopathische boer die enkel aan zijn agenda werkt.
   Flikker toch op man, hou het op jouw eigen blog.
   Cijfers liegen en nog niet zo een klein beetje, "meneer" de boer.

   Verwijderen
  3. "Noem me één Blik-pundit die nog nooit met slaande deuren is vertrokken !"

   Gerrit H.

   Verwijderen
  4. Twee Hoogleraren:

   Deze noodverordeningen zijn illegaal!!!

   https://nos.nl/artikel/2331563-hoogleraar-staatsrecht-noodverordening-gaat-nu-veel-te-ver.html

   Verwijderen
  5. [10.000 doden oké, maar daarna verder NIETS aan de hand]

   @Matt, en wat dacht je van de tweede en misschien derde golf die we gaan krijgen omdat er te weinig verder gezonde mensen met het virus in aanraking zijn geweest?


   [zogenaamd om hun nu te redden]

   Inderdaad 'zogenaamd' want de allerzwaksten, de bewoners in de verpleeg- en verzorgingshuizen, zijn door onze regering achteraan in de rij gezet wat beschermingsmiddelen betreft. In Spanje is een verpleeghuis waar het personeel zich met de bewoners heeft opgesloten en raad eens wat, geen enkel geval van corona. Hier in Nederland mag de familie niet meer op bezoek maar loopt het personeel vrijelijk in en uit wat met voldoende beschermingsmiddelen geen punt is maar zonder dat is het vragen om problemen.


   [Cijfers liegen en nog niet zo een klein beetje]

   Daarvoor zijn de bewijzen hier genoeg aangedragen en uit verschillende bronnen maar sommigen blijven geloven in de onfeilbaarheid van statistieken.

   Verwijderen
  6. @ SDR

   Ken jij cijfers van het aantal personen dat in Nederland in verpleegtehuizen is overleden, met als diagnose corona?

   Verwijderen
  7. @Matt, nee, het wordt berekend via de oversterfte (die ook weer een schatting is waarbij ze appels met peren vergelijken) daarnaast wordt inmiddels ieder overlijden in een verpleeghuis waar corona heerst onder corona gezet, ook als iemand al op sterven lag door een andere aandoening en niet getest is.

   Verwijderen
  8. SDR, je bedoelde te antwoorden op Dawg zijn vraag over cijfers?
   2 jaar geleden kraaide er geen haan naar de griepgolf die toen wel degelijk heerste. Ik blijf er een vervuild vaccin van verdenken, juist omdat het in de MSM zo hardnekkig is doodgezwegen.
   Als men de natuur zijn gang laat gaan dan bouwen de sterkten een degelijk immuunsysteem op en de zwaksten, die heel waarschijnlijk al een en ander onder de leden hadden leggen dan vroegtijdig het loodje.
   En als je kijkt naar onze vergiftigde maatschappij waar bedrijven zoals Monsanto door mogen gaan met hun vergif spuiten op eetbare planten, big pharma ziekmakende pillen mag blijven verkopen en straks ook nog eens vaccins van zeer twijfelachtige werking moet je niet ver zoeken om oorzaken van 'onderliggende' problemen te vinden.
   Jammer, maar helaas wel de waarheid.
   Zoals ik al vaak genoeg gezegd heb: Sterven hoort bij het leven, maar het moet natuurlijk niet uitgelokt worden.

   Verwijderen
  9. @Matt, even een voorbeeld van de berichtgeving van de NOS:

   Vandaag werden twee berichten geplaatst, beiden gaan over het feit dat er minder mensen zijn overleden maar let op de aantallen die genoemd worden:

   "CBS ziet coronasterfte teruglopen, ook in de verpleeghuizen", bron: https://nos.nl/artikel/2331577-cbs-ziet-coronasterfte-teruglopen-ook-in-de-verpleeghuizen.html

   Uit het artikel:

   [Vorige week overleden nog altijd bijna 1200 mensen meer dan gebruikelijk in Nederland, maar de zogenoemde oversterfte in verband met corona was lager dan de week daarvoor.]


   Op het NOS liveblog en teletekst staat het volgende:

   [Sterfte neemt af, ook in verpleeghuizen

   In de derde week van april is de sterfte in Nederland door corona afgenomen. Dat melden het CBS en het RIVM op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.

   Naar schatting overleden vorige week 4300 mensen. Dat zijn er zo'n 1450 meer dan gemiddeld in deze periode in de afgelopen jaren. De afgelopen weken was deze zogeheten oversterfte nog zo'n 2000.

   In de afgelopen weken stierven vooral meer ouderen. In de leeftijdsgroep tussen de 0 en 65 jaar lag de sterfte vorige week net boven het gemiddelde van de eerste tien weken van dit jaar.]

   ==

   Een verschil van 250 (!) personen (waarbij bij het getal van 1.200 ook nog het woordje 'bijna' is toegevoegd dus feitelijk zijn het minder dan 1.200 mensen). Berichten zijn geplaatst met zo'n 2 uur tijdsverschil, het artikel met het laagste aantal doden het laatst. Het eerste bericht met het hogere dodenaantal is niet aangepast.

   Verwijderen
  10. [SDR, je bedoelde te antwoorden op Dawg zijn vraag over cijfers?]

   @Matt, ja, sorry :-)))))) bericht was voor Dawg bedoeld.

   Verwijderen
  11. [Ik blijf er een vervuild vaccin van verdenken, juist omdat het in de MSM zo hardnekkig is doodgezwegen.]

   Nee, de oorzaak was een nieuwe influenza variant. Er is toen wel over bericht (ik heb die artikelen de afgelopen periode ook hier geplaatst) maar niet zo hysterisch als nu en de economie draaide gewoon door. Ook werd het aantal doden per week niet bijgehouden pas begin 2019 werd duidelijk hoeveel mensen er 'extra' waren overleden (zo wordt hier altijd het aantal doden aan influenza berekend), wat neerkwam op een getal van rond de 11.000.

   Verwijderen
 4. Onder de vorige draad werd gevraagd waarom Putin en RT opeens meededen met de hysterie, zal te maken, hebben met dit:

  "WHO adds 9 candidates for Covid-19 vaccine developed in Russia to global trial list", bron: https://www.rt.com/russia/486739-russian-covid-vaccine-candidates/

  Rusland is niet in staat zich in haar eentje te verzetten tegen de globalisten (bovendien is zij nog steeds bezig te herstellen van het communistische systeem), China reken ik op dit moment nog steeds tot het oude systeem (teken aan de wand voor mij is dat Rusland en China niet samenwerken in deze corona situatie), dus kun je maar beter de bereiding van een vaccin in eigen hand hebben zodat je er zeker van bent dat er geen rare Gates "producten" in verwerkt zitten en het veilig voor je bevolking is. Wit Rusland (die ongetwijfeld als het verplicht wordt de vaccinaties van Rusland zal betrekken) kan het zich permitteren om te doen wat ze hebben gedaan, de leider van dat land werd toch al gezien als dictator en is ook niet zo'n grote speler als Rusland. Putin echter heeft nog steeds te maken met de liberale tegenkrachten in zijn land.

  @Blik, jij zou toch echt beter moeten weten dan te reageren zoals je nu doet. Beetje kortzichtig dat jullie dat niet inzien. En als wij hier niet in opstand komen tegen die globalisten verandert er helemaal niets, dan gaat alles door zoals zij het willen. Rusland komt ons echt niet redden dat zullen we zelf moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jensen wordt wakker.

  https://jensen.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. David Icke heeft het spelletje door!!!

   https://www.davidicke.com/article/568838/whats-really-happening-care-homes-david-icke-dot-connector-videocast

   Verwijderen
  2. Jensen wordt wakker.
   David Icke heeft het spelletje door!

   Joop is de grote roerganger.


   Verwijderen
  3. En de rol van @Verheul lijkt hier te zijn uitgespeeld.

   Verwijderen
  4. Ach Joop, het was liefdewerk oud papier...

   Verwijderen
  5. Dan heb je weinig liefde achtergelaten, slechts oud papier.

   Verwijderen
  6. Ik heb het goed met jullie voor Joop. Maar 'Liefde' is toch iets te veel gevraagd.

   "Liefdewerk 'Oud Papier'" werd zó bekend dat het de basis werd voor de uitdrukking 'liefdewerk oud papier', wat duidt op het leveren van een onbetaalde dienst. In 1969 werd de vereniging opgeheven.[2]

   Verwijderen
  7. "Ik heb het goed met jullie voor Joop."

   Yep, zover wij jouw agenda volgen.

   Onze inbreng is slechts 2 minuten van jouw aandacht waard.

   Verwacht van ons geen applaus vanaf het balkon naar jou toe, want als het aan jou ligt kies je net zo makkelijk de zijde van de andere kant.

   Verwijderen
  8. Ik sta elke ochtend op en bepaal wat volgens mij juist is.

   Ik ben geen lid van de ene kant, noch van de andere kant.

   Verwijderen
  9. Dan lijkt het inderdaad nogal paranoïde als je denkt dat de MOSSAD de wielen onder je VW saboteren.

   Verwijderen
 6. Deze Amerikaan heeft in elk geval veel medelijden met al die mensen die nu al 5 weken van hun vrijheid zijn beroofd:

  https://edition.cnn.com/interactive/2020/04/us/longest-wrongful-prison-sentence/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet dat er ook maar iemand in geïntereseerd is, uiteraard.

  Hoe zou je nog van je slachtofferschap kunnen genieten als je de ware problemen zou begrijpen? Als je volwassen zou worden? Niet doen dus. Voor altijd kind blijven. 'Bruikbare idioot' zoals Jensen het noemt.

  https://xevolutie.blogspot.com/2020/04/1031-exponentiele-groei-waterlelies.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dementerende boeren worden ook kinds.
   En nog altijd proberen lezers naar jouw blog te lokken.

   Nog niet misschien dat ik daar ga kijken.

   Verwijderen

  2. Begrijp ik wel dat je daar niet gaat kijken.
   Dan zou je het probleem zien. Je zou niet langer als een klein kind kunnen roepen "Ik wil meer! "

   Stel je voor dat je volwassen zou worden.

   Verwijderen
  3. Daar zit nu net het grote verschil, dementerende boerenl*l. Ik BEN volwassen en laat me niet door niemand niet de les spellen, iets wat jij blijkbaar wel doet want achter iedere struik zit een valse jood die jou kapot wil maken. Leef jij je "vrolijk" leventje maar, niet zo slimme boer, ik leef veel meer in vrijheid en met veel meer levensvreugde dan jij in je hele leven bij mekaar kunt sprokkelen. Niet voor niets is jouw blog anti hier en anti daar. Last van schizofrenie?
   Ik zou zeggen; wordt eens wakker, man, maar het woordje 'man' is hier niet meer van toepassing als je met een dementerende volwassene die tot kind is vervallen moet praten.
   En wat ik eerder aanhaalde, zijn psychopathische gedrag is er nog: anderen verwijten waar hijzelf schuldig aan is.
   Arm boertje toch, je laat je zo zeer in je kaarten kijken dat het de moeite niet meer is om verder te spelen.

   Verwijderen
  4. @Matt, reageer gewoon niet op hem. Ik heb even een kijkje genomen en het gaat voor de zoveelste keer over exponentiele groei.

   @JV, hou op met veronderstellen dat niemand hier weet wat exponentiele groei is. Het komt over alsof je zelf iets nieuws hebt geleerd, blijkbaar moeite hebt gehad om dat te begrijpen, ergens hebt gelezen dat veel mensen daar last van hebben en nu denk je hier je gelijk te halen door te blijven suggereren dat de reaguurders hier het ook niet begrijpen en om die reden een andere mening hebben dan jij.

   Verwijderen
  5. Matt,
   je zal het niet doorhebben, maar mijn kritiek op jou is nergens 'schelden'.

   Het zijn oordelen mijnerzijds.
   Mag je best tegen spreken, liefst met argumenten.

   Maar argumenten zie ik nergens.

   'Dementerend'
   Boerenlul.
   Niet zo slim.
   Je beweert dat ik geen levensvreugde zou hebben.
   Suggereert schizofrenie.
   Suggereert kindsheid.
   Suggereert psychopathie.
   'Arm boertje'

   8 keer probeer je me uit te schelden.
   Bij gebrek aan argumenten.

   Verwijderen
  6. Dit zijn mijn oordelen over jou, niks schelden, behalve misschien boerenl*l dan, maar zo gedraag jij je ook.
   jij doet steeds degenererend naar mij, beschouwt mij als "kunstenaar" tussen haakjes om aan te tonen dat het niet zo is in jouw ogen dus met de bedoeling het af te kraken,en omdat ik mij wel met dementerende mensen heb bezig gehouden voelde jij je als eerste geroepen om dit in het belachelijke te trekken. Wie is hier dus kinderachtig bezig? Alles waar ik je voor uitmaak klopt.
   Daarnaast beschouw je mij als dom omdat ik jouw agenda niet volg.
   Moet je nog meer argumenten hebben?
   Schei toch eens uit om jezelf als de redder der mensheid en god van dit blog te beschouwen.
   Dan durf je zeggen dat jij niet de eerste bent die afscheid van dit blog genomen heeft. Dat klopt, maar je vergeet er wel bij te vertellen dat ze allemaal vertrokken zijn DOOR JOU!!
   Mag je trots op zijn.
   Voor de rest sluit ik me aan bij SDR, jij bent het niet waard om nog de geringste aandacht aan te schenken.
   Maar als je begint te schoppen, dan schop ik terug. Ik ga je nog beroemd maken.

   Verwijderen
  7. Ik ga je nog beroemd maken.

   ??

   Verwijderen
 8. Ruim 109.000 bedrijven hebben overheidssteun aangevraagd

  In drie weken tijd hebben ruim 109.000 bedrijven een aanvraag gedaan voor steun van de overheid via de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid. Afgelopen week kwamen er zo'n 12.000 nieuwe aanvragen binnen.

  Het steunpakket is bedoeld om zo veel mogelijk werkgelegenheid te behouden tijdens de coronacrisis. Werkgevers met minimaal 20 procent omzetverlies tussen maart en mei komen in aanmerking voor een tegemoetkoming in de loonkosten op voorwaarde dat ze hun personeel gewoon doorbetalen.

  Het UWV heeft sinds begin april ruim 1,7 miljard euro overgemaakt aan 94.500 werkgevers. Zij hebben samen 1,5 miljoen werknemers in dienst.

  bron: NOS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Historisch hoog begrotingstekort verwacht: 92 miljard euro", bron: https://nos.nl/artikel/2331589-historisch-hoog-begrotingstekort-verwacht-92-miljard-euro.html

   Verwijderen
  2. Volgend jaar als de hypotheekrente aftrek weer op de belastingbrief moet worden ingevuld zullen al die ondernemers merken dat ze ineens niets meer terug krijgen en in sommige gevallen zelfs fors moeten bijbetalen.
   Zo doet de regering dat met "gratis geld" om problemen 'te voorkomen'.
   Volgend jaar komt de afrekening: verkiezingsjaar, terwijl het aantal faillissementen van de KMO de pan uit rijzen.
   "Ja maar daar konden wij niets aan doen........"

   Verwijderen
  3. @Matt, komend maart zijn er verkiezingen tot die tijd zal Rutte sinterklaas blijven spelen, na de verkiezingen komt de aap uit de mouw en zal er (stevig) bezuinigd moeten worden. Zo is het altijd gegaan en zo zal het nu (in het kwadraat) ook weer gaan.

   Verwijderen
  4. SDR, je hebt gelijk, maar enige nuance mag er wel bijkomen: Mists voldoende publiciteit door blogs als deze zijn de mensen gewaarschuwd voor hetgeen hen te wachten staat. Wie dan niet wil horen moet maar voelen.
   Geen compassie mee hebben dan.

   Verwijderen
  5. Precies Matt.
   De vaccinatie agenda blijven exposen.
   Want die gaan ze er doorheen drukken ook al hebben ze in de gaten dat steeds meer mensen toch langzaam wakker worden hierin.
   En wat betreft die economische crisis/crash of reset waar wereldwijd over gespeculeerd wordt.
   Dat zal dan wel het "merkteken" inhouden.
   2 opties.
   1] je neemt die
   2] je weigert die

   Mijn keuze staat eigenlijk al sinds mijn doop vast.
   Wat miljarden anderen mensen doen zal mij een worst wezen.

   Verwijderen
 9. http://www.laht.com/article.asp?CategoryId=14089&ArticleId=2449689

  Lees even hoeveel griep vaccins ze ingekocht hadden en hoeveel er op het moment van schrijven mensen zich in Equador hadden laten prikken met het Gates spuitje.
  Denk dat daar al een verklaring ligt hoe het komt dat er nu zoveel mensen daar een zwak imuunsysteem hebben in hun lichaam.
  Daarbij met hun lockdowns daar laten ze overleden mensen wegrotten in hun woning.
  Wat volgt?
  Nooit gehoord van een lijkvergiftiging oplopen?
  Toppie dat in wit Rusland alles gewoon normaal door gaat en ieder beroep gewoon uitgeoefend kan worden.
  Positieve aandacht is ook aandacht.
  En al helemaal als het glashelder bewezen wordt.
  Tevens ook beter voor het humeur.
  Nu ons nog in Nederland anders komt het niet meer goed met ons nederig landje aan de noordzee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://cuencahighlife.com/update-on-flu-vaccine-where-can-you-get-one-in-cuenca/
   Hoe stom kun je zijn om je imuunsysteem af te geven aan Gates?
   Veel domme mensen in de wereld. Helaas, harde realiteit.

   Verwijderen
 10. En de terreurpers stort zich weer als wolven op een schaap, zijnde Trump. Die een gedachte uitspreekt, zomaar een suggestie, die niet zo slim is. De terreurpers, die zichzelf heel serieus vindt en nooooit iets verkeerd doet. Maar de man is dan ook geen arts, maar zakenman. Afijn, kijk zelf maar.
  https://www.youtube.com/watch?v=Tf6f6EdZsRg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Clinton heeft de race verloren, de favoriete en door US pers EN de Nederlandse postcodeloterij volop gesteunde kandidate die het aflegde tegen Trump, die nu met alle mogelijke middelen zwart gemaakt moet worden. Wraak willen ze; WRAAK!!
   De agenda is toch simpel: Russia Gate -> democraten
   Inpeacment -> democraten
   Corona -> Trump niet actief genoeg volgens de democraten enz. De lijst is lang.
   trump deed niet meer dan een beetje 'brainstormen' en waarom zou hij dat niet doen terwijl hij een arts op een bankje in zijn buurt heeft zitten om vragen aan te stellen? Hij is gewoon eerlijk: "Ik ben geen dokter".

   Verwijderen
  2. Natuurlijk is een desinfecterend middel of bleekwater inspuiten levensgevaarlijk. Wie gaat wat doseren?
   1 theelepel voor een 3000 liter vijver kan helpen zonder de vissen te doden. maar echt niet meer.
   Lees de verpakkingsvoorschriften maar.
   Dus niet zo een slimme suggestie van Trump, maar zoals gezegd, hij moet het ook hebben van mensen die (denken) er verstand van te hebben.

   Verwijderen
  3. Het was slechts een sarcastische opmerking richting de media.

   Verwijderen
  4. Klopt, Joop, maar je merkt ook dat ieder woord van Trump nu op een 24 karaat gouden schaaltje wordt afgewogen om hem, op ook maar het kleinsste foutje, te kunnen betrappen.

   Verwijderen
  5. Is er nog steeds geen opvolger voor Anthony Fauci?
   Trump weet het ook niet meer,schat ik zo in.
   Tsja, die UV straling toepassen bij ernstig zieke mensen kan wellicht bijdragen aan genezing zonder bij gevolgen.
   Trump zegt, laten we dat eens onderzoeken.
   Een of ander desinfectiemiddel inspuiten in een lichaam?
   Ik zou dat niet onderzoeken. Ik zelf ben toch geen wc pot? (hoewel ik er wel zo af toe graag op zit lol)
   Dan heb ik nog meer vertrouwen in een jagermeister.
   Misschien kan Trump dat eens laten onderzoeken.
   Werkte ook goed bij mij 5 jaar geleden toen ik voor het laatst zo'n 5 dagen in bed heb gelegen met in het begin 40 graden koorts,hoofdpijn,ect ect ect dus griep.
   Niet 1 paracetamol genomen ondanks die hoofdpijn.
   Weet je, vroeger kreeg je ook tips van oma.
   Met heet water en gedroogde tijm in een kom en met mijn hoofd met handdoek boven die kom kreeg ik mijn ademhaling via neus ook redelijk op gang.
   En natuurlijk iedere dag bed verschonen,kleding verschonen(hoodzakelijk pyama's lol) en douchen.
   Zelfs de huisarts niet gebeld.
   Apotheek weer niks verdiend aan mij hahahahahahaha

   Verwijderen
 11. Onze zuiderburen waar Matt vandaan komt.
  Winkels vanaf 11 mei open onder strikte voorwaarden, mondmaskers vanaf 4 mei verplicht op openbaar vervoer.

  Zie je het al voor je? Zitten er 2 Belgen in de bus zo'n 5 meter uit elkaar. Worden ze door GAS agentje aangesproken....meneer, U moet uw mondkapje op uwer snuiteke zetten of de bus verlaten.
  Doet Gij dat niet, een bonneke.
  Herstikke gestoord die Belgische viroloogjes en ambtenaarkes.
  Let op RIVM Nederland en Rutte......Gij kunt dit achterlijke apengedrag klakkeloos overnemen van Brussel.
  Jullie hersenloze vrienden van de WHO zullen dat ook zeer waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. helemaal met jou eens, Eddy.
   Gelukkig ben ik niet afhankelijk van het openbaar vervoer.
   Hier hebben we veel strengere maatregelingen dan bij jullie en toch zit er weinig verschil in de resultaten. Zoveelste bewwijs dat we op alle fronten worden voorgelogen om straks toch maar als slaven de moordagenda, de gifspuiten, van Gates te moeten volgen en moeten ondergaan.
   Gedwongen!
   En dat allemaal omdat bepaalde figuren zo opteren voor lock downs en zo de hele samenleving willen vernietigen. De agenda moet gevolgd worden.

   Verwijderen
 12. Ik hoorde ook van een Belg dat passagier in de auto achterin moet zitten en dat oom agent daar op controleert.
  Met de vrachtauto kom ik zo nu en dan in België. Geen probleem voor mij aan de grens. Maar ALLE auto's worden één voor één streng gecontroleerd aan de grens. Als Belg in auto mag je niet de grens over. Als Nederlander in auto mag je niet de grens over.
  Tenzij je aantoont dat je een door politiek bepaald cruciaal beroep uitoefent en dat kunt aantonen zwart op wit.
  Maar gaat die persoon terug naar eigen land en treft de douane boodschappen aan in je auto wat niet in eigen land gedaan.
  Inbeslagname boodschappen.
  Waar gaat het om? Te gek voor woorden man.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Had Bill Gates niet wat dollartjes aan het RIVM gedoneerd? In de UK KOOPT hij elke 'expert' die zijn agenda uitdraagt.

  Breaking: Bill Gates Foundation and the Covid-19 Vaccine Network Scandal

  https://www.davidicke.com/article/568823/breaking-bill-gates-foundation-covid-19-vaccine-network-scandal

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sofia schrijft:

  "@JV, hou op met veronderstellen dat niemand hier weet wat exponentiele groei is. "

  Dat is geen veronderstelling, Sofia.
  Ik weet het helemaal zeker.

  Niemand hier begrijpt wat dat is.
  Tientallen malen las ik hier: In 2018 waren er 10.000 griep doden. En nu na weken met Corona nog maar 4000.

  Een duidelijk bewijs dat die personen het NIET snappen.

  NB: Ik vind het voorbeeld van de waterlelies nog duidelijker dan dat van die Feyenoord Kuip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Dat is geen veronderstelling, Sofia.
   Ik weet het helemaal zeker."

   Inderdaad, @Jan, het is geen veronderstelling dat ook ik het helemaal zeker weet dat jij er finaal naast kleunt.

   Verwijderen
  2. [Dat is geen veronderstelling, Sofia.
   Ik weet het helemaal zeker.]

   Tja, droom lekker verder.

   Verwijderen
  3. [Inderdaad, @Jan, het is geen veronderstelling dat ook ik het helemaal zeker weet dat jij er finaal naast kleunt.]

   @Joop, ik ga het hem niet voor de zesde keer uitleggen, ik heb er genoeg artikelen over geplaatst. Zelfs 1 met een complete uitleg waarom je de modellen die hij aanhangt niet 1 op 1 kunt toepassen op een epidemie van wat voor ziekte dan ook.

   Verwijderen
  4. @Sofia,

   Het maakt úberhaupt niets uit als je de uitleg van David Icke niet bekijkt. De man heeft gewoon bloody gelijk, ook al gelooft hij in hagedissen.

   Verwijderen
  5. @Joop, ik heb David Icke die jij vandaag plaatste nog niet bekeken, probeer het morgen te doen.

   Verwijderen
  6. @Sofia,

   Moet je vooral doen en let vooral op de gesynchroniseerde agenda.

   Verwijderen
  7. IDD. A.u.b. geen hagedissen, ufo's en andere planeten.
   Ik heb aan de zon en de maan genoeg.
   Voor de rest luister ik wel naar hem.Goede informatie kun je eruit filteren.

   Verwijderen
  8. David Icke noemt wat er in verzorgingstehuizen gebeurd MOORD!

   Verwijderen
  9. Had Bill Gates ook niet iets met "Death Panels"? "Waarom zou je $10,000 aan een oudje uitgeven als je het ook op een andere manier kan besteden."

   Verwijderen
  10. @Joop, ik weet niet meer waar ik het hoorde maar Gates is al een week niet meer gezien, zit blijkbaar ondergedoken :-))

   Verwijderen
  11. Ach, dat hele hagedissen verhaal mag je gerust met een vleugje humor bekijken.

   Verwijderen
 15. JV heeft het Merkel virus te pakken met zijn vijver en waterlelies.
  Dit virus is in staat om je gezond verstand en oerkennis uit te schakelen om vervolgens vater staat zu gehorchen.

  In zuivere Nederlandse taal een oorlogsvoering tegen het verstand en geest van de vrije mens.
  Een strijd die de vrije mens verliest zodra zij een overheid volledig hun gedachten laat beïnvloeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Was Gommers het afgelopen week nog niet eens met Kuipers over versoepeling van de maatregelen, nu toch wel:

  "Ic-chef Gommers: ‘Mensen kunnen heel goed tegen slecht nieuws’", bron: https://www.ad.nl/binnenland/ic-chef-gommers-mensen-kunnen-heel-goed-tegen-slecht-nieuws-br~acdc9929/

  Uit het artikel:

  [Het aantal corona-patiënten op de intensive cares daalt snel. En dus kan Diederik Gommers, de landelijke ic-chef, vooruit kijken. ‘Je moet Nederlanders ook weer wat ruimte geven’.]

  en

  [We dalen best snel. Dan denk ik: ja jongens, je moet Nederlanders ook weer wat ruimte geven. Ik ben een positief ingesteld mens, laat het gefaseerd los, kijk goed wat er gebeurt. En we weten nu ook hoe we moeten reageren. Dus als het weer oploopt, weten collega’s wat ze moeten doen, hoe we kunnen uitbreiden. Al heb ik het liever niet nodig.”]

  en

  [ Kijk: het gaat over de timing. Wij gaan er niet over wat wanneer weer mag. Het enige dat we weten is: er zitten drie weken tussen een actie en de mogelijke gevolgen in ziekenhuizen. Als scholen dus 11 mei opengaan, zie je daar pas eind mei de effecten van, àls het al leidt tot extra ziekenhuisopnames. Dan heeft een nieuw versoepelingsbesluit op 20 mei dus niet zoveel zin. Je weet op dat moment namelijk nog niet echt wat het voor het virus betekend heeft dat scholen open gingen. Een versoepeling had wel nù gekund, een van deze dagen. Zodat je over drie weken ziet wat er gebeurt, en het schoolbesluit bijvoorbeeld nog kunt heroverwegen.”]

  Staan nog meer interessante zaken in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Een versoepeling had wel nù gekund, een van deze dagen. Zodat je over drie weken ziet wat er gebeurt, en het schoolbesluit bijvoorbeeld nog kunt heroverwegen]

   Dit zaten wij ons hier gisteravond ook af te vragen. Dat de scholen pas 11 mei open gaan, is begrijpelijk (mei vakantie zit er tussen + dat er nogal wat geregeld moet worden) maar bijvoorbeeld de kappersbranche heeft een heel protocol klaar liggen (deze was ook al naar het ministerie gestuurd) om veilig open te kunnen. Die hadden komende dinsdag kunnen opstarten. Waarom is daar niet voor gekozen?

   Verwijderen
  2. @Sofia,

   "Waarom is daar niet voor gekozen?"

   Omdat er een andere agenda achter zit.

   Verwijderen
  3. @Joop, het was een retorische vraag :-))

   Maar steeds meer mensen spreken zich nu uit tegen de lockdown. Zelfs Gommers is van mening dat er versoepeling kan plaatsvinden, hij zegt eigenlijk zelfs dat er nu een verkeerde keuze is gemaakt en het AD plaatst het ook nog. Daarnaast meldt hij ook dat ze nu weten hoe ze met een volgende golf moeten omgaan. Hoe gaat Rutte zich hier komende dinsdag uit wurmen? We deden het toch vanwege de IC? Door dit soort zaken, zien steeds meer mensen dat er een andere agenda aan het werk is.

   Verwijderen
 17. De Nieuwe maatregelingen in Belgie

  Julie zijn nog goed af.
  Iedere overtreding kost je €250,- Protesteren moet je in je eentje doen en dan nog goed uitkijken.
  Oost Duitsland ten tijde dat de muur nog bestond was een vakantie oord vergeleken met de ondertussen geroeste kooi waar we nu inzitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/corona-angst-wird-zur-toedlichen-gefahr-70244620,view=conversionToLogin.bild.html

  De angst voor Corona blijkt gevaarlijker dan het virus zelf. Zelfs hysterische Bild, die de mensen zelf de stuipen op het lijf heeft gejaagd, komt er nu achter...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja Matt,die vent bewijst zichzelf dat hij zwaar hersenletsel heeft.
  Verder lees ik dat hij ook meent:
  We gaan pas terug naar normaal als het grootste gedeelte van de wereldbevolking gevaccineerd is, en dat kan nog lang duren.

  Gates is een geestes ziek kleuterkindje wat blijft zeuren als hij zijn zin niet krijgt.
  Voor mij persoonlijk kan hij zeuren tot hij het heen en weer krijgt.
  Ooit zal Gates zelf ook sterven als hij oud is.
  En dan is de wereld verlost van die arrogante kwal.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. KLAAR MIJN GETUIGENIS, GOEDE DAG MIJN MENSEN VAN DUITSLAND

  GETUIGENIS OVER HOE IK EEN LENING KREEG OM EEN HUIS TE KOPEN VAN EEN ECHTE EN ECHTE LENINGMAATSCHAPPIJ DIE DE LENINGBANK VAN DE STADSBANK WORDT GENOEMD. IK BEN ZEER GELUKKIG VANDAAG EN GOD ZEGEN stadsbank
  ,
  Mijn naam is Katica. Ik kom uit DUITSLAND. Ik ben al 5 maanden op zoek naar een echte leenmaatschappij om een ​​huis te kopen
  alles wat ik kreeg was een heleboel oplichting waardoor ik ze vertrouwde en uiteindelijk ook
  van de dag namen ze mijn geld zonder er iets voor terug te geven
  mijn hoop was verloren, ik raakte in de war en gefrustreerd, ik wilde nooit iets te maken hebben met leenmaatschappijen op internet, dus ging ik wat geld lenen van een
  vriend, ik vertelde haar alles wat er is gebeurd en ze zei dat ze me kan helpen, dat
  ze kent een leningsmaatschappij die me kan helpen met elk leningbedrag
  nodig door mij met een zeer lage rente van 2%, dat ze net een
  lening van hen, ze stuurde me hoe ik de lening moest aanvragen, dat deed ik
  precies zoals ze me vertelde, solliciteerde ik met hen op E-mail: (citybankloan123@gmail.com) ik geloofde het nooit, maar ik probeerde en naar mijn
  grootste verrassing kreeg ik de lening binnen 24 uur, ik kon het niet geloven,
  ik ben weer gelukkig en rijk en ik dank God dat zo'n lening
  bedrijven als deze bestaan ​​nog steeds op deze zwendel overal,
  alsjeblieft, ik adviseer iedereen die een lening nodig heeft om voor te gaan
  (citybankloan123@gmail.com) ze zullen je nooit in de steek laten, en
  uw leven zal veranderen zoals het mijne. Neem vandaag nog snel contact op met (citybankloan123@gmail.com) en ontvang uw lening van hen, God zegene de bankmaatschappij van de stadsbank voor hun echte leenaanbieding.
  Zorg ervoor dat u contact opneemt met de leningbank van de stadsbank voor uw lening, want ik kreeg mijn lening zonder stress van dit bedrijf.

  BeantwoordenVerwijderen