donderdag 16 april 2020

Ook VS-burgers Massaal in Verzet tegen Lockdown

Overal verschijnt protest tegen de domme lockdowns. Duitsland hadden we al gezien. dit zijn de VS, waar mensen de rigoreuze Berufsverboten niet meer pikken. Mensen komen wereldwijd in verzet tegen afpakken broodwinning, hysterische anderhalve meter maatregelen en het verbod op samenkomsten. Aan het verzet te zien, begint men de dwangmaatregelen massaal aan de laars te lappen. People want back to work!

Plus: "Dan ook een bevriezing van de belastingen!"En dan nog dit...
Bieden doorbetaalde politici en pro-lockdown systeemjournalisten al aan 40% van hun vette salaris te schenken aan horeca-ondernemers, taxichauffeurs, zzp'ers en manicures?
Zweeds Model Nu! HIER is overzicht totaal aantal doden Zweden zonder lockdown in vergelijking met vorige jaren. Nu (0) verschil! Laat de Corona alarmisten en hysterici dit maar becommentariëren.

44 opmerkingen:

 1. Uit de andere draad:

  [Misschien zijn er hier mensen die weinig te doen hebben, en die eens willen duiken in het onderwerp "Polio in India'.]

  @JV, hoewel ik niet te weinig te doen heb, heb ik even de moeite genomen om te kijken wat ik kon vinden, binnen 10 minuten had ik het volgende gevonden:

  Het door Robert F. Kennedy geschreven artikel op een site waarop doorgeklikt kan worden naar onderliggend bewijs, bron: https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

  Doorklikken, levert o.a. het volgende op:

  "Modi govt cuts ties with Bill and Melinda Gates Foundation on immunisation", bron: https://www.business-standard.com/article/economy-policy/modi-govt-cuts-ties-with-bill-and-melinda-gates-foundation-on-immunisation-117020800294_1.html

  "Correlation between Non-Polio Acute FlaccidParalysis Rates with Pulse Polio Frequency in India", bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6121585/pdf/ijerph-15-01755.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sofia,
   voorlopig alleen de tweede link gecheckt, maar daar moest ik subscriben. Ik heb de tekst die wel leesbaar was gegoogled en kwam hier terecht: https://economictimes.indiatimes.com/news/politics-and-nation/centre-shuts-gate-on-bill-melinda-gates-foundation/articleshow/57028697.cms?from=mdr

   Ook hier zie ik geen enkele indicatie van iets raars dat Gates gedaan zou hebben.
   Men beweert dat er belangen-verstrengeling kon zijn.
   ( Ja, kan dat Gates een Amerikaanse farmaceut had geadviseerd.)

   Maar dat zijn logische zaken.
   Denk er ook aan: 2017: de hoogtij dagen van de BRICS. India wilde los komen van de VS. Modi wil dichter bij China en Rusland staan dan bij de VS.
   Voorlopig nog niety de minste aanwijzing dat Gates iets vreselijks van plan is.
   ===

   Ik heb vol vertrouwen in Robert Kennedy Jr. Dus als hij negatief over Gates iws wil ik wel luisteren.

   Maar die MIT dr Shiva die zegt dan weer dat R Kennedy ' controlled opposition is.

   Verwijderen
  2. Het derde document dat je noemt heb ik in Acrobar gezeten met de zoekfunctie op 'Gates' en 'Foundation' gezocht.
   Ook daar geen open kritiek op Gates.

   Verwijderen
  3. We zullen moeten wachten tot Matt met de bewijzen komt. Hij is degene die hier steeds beweert dat Gates helemaal fout zit.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Dus, als Bill Gates openlijk zegt dat hij, via een vaccinatieprogramma 10%-15% van de wereldbevolking kan/wil reduceren, is voor jou geen enkel bewijs dat hij kwade bedoelingen heeft of dat zo'n vaccinatieprogramma überhaupt zou bestaan?

   Verwijderen
  6. @Joop, ik heb alleen de links naar de polio situatie gegeven maar in het eerste door mij gelinkte document staan er nog meer. O.a. ook in India een schandaal met door Gates gefinancierde vaccins. Het gaat om een vaccin tegen HPV. Officiele document van de regering te vinden op http://164.100.47.5/newcommittee/reports/EnglishCommittees/Committee%20on%20Health%20and%20Family%20Welfare/72.pdf


   [als Bill Gates openlijk zegt dat hij, via een vaccinatieprogramma 10%-15% van de wereldbevolking kan/wil reduceren,]

   Dit schandaal had ik niet genoemd omdat @JV alleen vroeg om info over polio in India maar ook hier wordt in de eerste link naar verwezen:

   [And, four years later, in 2014, Kenya’s Catholic Doctors Association accused the WHO of chemically sterilizing millions of unwilling Kenyan women with a “tetanus” vaccine campaign. Independent labs found a sterility formula in every vaccine tested. After denying the charges, WHO finally admitted it had been developing the sterility vaccines for over a decade. Similar accusations came from Tanzania, Nicaragua, Mexico, and the Philippines.]

   Verwijderen
  7. @Sofia,

   Er bestaat een video van een conferentie over klimaatverandering waarin Bill Gates openlijk zegt dat de mens en/of het aantal mensen op de wereld een van de oorzaken is van klimaatverandering en dat via vaccinatieprogramma's de hoeveelheid mensen op de wereld is terug te dringen met 10%-15%.

   Lijkt mij niet dat hij dat met een liefdadige bedoeling zegt.

   Verwijderen
  8. @Joop, ja die uitspraak van hem ken ik maar ik weet ook dat er mensen zijn die dat juist positief opvatten. Hij zegt daar namelijk dat men in Afrika zoveel kinderen 'neemt' omdat er zoveel overlijden aan o.a. kinderziekten (wat hij er niet bij vermeld, is dat die kinderen sowieso al zwak zijn door allerlei andere oorzaken zoals ondervoeding) en dat dit zal veranderen als kinderen gevaccineerd zullen worden, waardoor het aantal geboorten per gezin naar beneden zal gaan.

   Verwijderen
  9. Ik heb zojuist de Duran beluisterd over Bill Gates en het RFK interview over ates, en nu pas is het m,ij wat duidelijekr geworden:
   Sinds Gates in India mee werkt aan massive vaccins tegen polio, is er een bepaalde ernstige ziekte opgekomen waar 490.000
   kinderen door getroffen zijn: Non-Polio Acute FlaccidParalysis.


   Artsen in India hebben er toen op aangedrongen dat Gates uit India weg gaat.
   Daarna zijn die aandoeningen enorm gedaald.

   Ook is me duidelijk geworden dat die 'tatoeage' via injecties een verdachte zaak is.

   Ook zie ik zelf dat deze Corona wellicht te streng wordt aangepakt .... en dat dit op aanraden van Bill zou kunnen zijn.


   Anderzijds: De landen die kort maar krachtig isoleerden ( China, Singapore) hebben nu toch weer wat probelmen.

   Dus ik ga nu toch ook weert twijfelen of we wel echt moeten relaxen met onze 'soft lockdown'.

   Voor de goede orde: als we goed hadden geïsoleerd in de afgelopen weken, dan zou er vandaag geen enkele nioeuwe patient zijn bijgekomen, en zou over 2 weken de laatste zieke overlijden.

   Ik denk: beter isoleren, en meer mobiel worden.
   Zeker allemaal mondkapjes op doen.Ook de jongere mensen.
   Ik zie op straat helemaal niemand met mondkapjes.In winkels ook niet.
   In China werd je absoluut opgepakt als je achter in een taxi zat en je mondkapje 10 cm liet zakken. ( Filmpje van de zoon van Barrett.)

   Verwijderen
  10. [Ook zie ik zelf dat deze Corona wellicht te streng wordt aangepakt .... en dat dit op aanraden van Bill zou kunnen zijn.]

   Mooi, zijn we het daar tenminste over eens.

   Ga met dat in je achterhoofd nu ook eens uitzoeken hoe ernstig en dodelijk die ziekte echt is. Zet die tabellen uit je hoofd want die zijn onderdeel van het probleem.

   Verwijderen
  11. De nieuwe Jensen. Ga je even kijken @Jan, toevallig komt Bill Gates aan bod.

   https://jensen.nl/

   Verwijderen
  12. hoe ernstig en dodelijk die ziekte echt is.

   Luister naar dr Campbell: onderzoek over maart in Engeland.
   4000 doden extra per week, als ik me goed herinner. https://www.youtube.com/watch?v=F39kVKSCP40&t=1250s

   Verwijderen
  13. Sympathieke man dr Campbell, heb er veel naar geluisterd in februari j.l. maar hij gaat uit van de officiele cijfers van de Britse regering.

   Ik zet daar tegenover de bevindingen van een Duitse schouwarts die na lijkschouwing van Duitse corona slachtoffers het volgende schrijft (herplaatsing van een bijdrage verderop in deze draad):

   "Der Hamburger Rechtsmediziner Püschel untersucht viele Corona-Opfer. Sein Fazit: Covid-19 ist "eine vergleichsweise harmlose Viruserkrankung". Deshalb appelliert er an Kanzlerin Merkel, eine neue Phase der Virus-Bekämpfung einzuleiten. Virologen stehen dabei nicht mehr im Mittelpunkt."

   De rest van het artikel is ook interessant, bron: https://www.n-tv.de/panorama/Rechtsmediziner-fordert-neuen-Corona-Fokus-article21714584.html

   Verwijderen
  14. Je bent aan doordraaien, @Jan, neem een tijdje rust.

   Dit is een multi-purpose virus, die voor diverse vrijheidsbeperkende maatregelen wordt gebruikt met daarbij een aantal doden die gebruik maken van de staatsruif.

   Zie je dat niet, @Jan?

   Had je maar naar James Corbett moeten kijken.

   Verwijderen
  15. [met daarbij een aantal doden die gebruik maken van de staatsruif.]

   ???

   Verwijderen
  16. @Sofia,

   Zie jij het ook niet?

   (Kosten van de gezondheidszorg rijzen de pan uit, pensioenstelsel is niet houdbaar meer. Terwijl wij op onze zwakkere in de samenleving moeten passen.)

   Zie je de 'dubbelspraak', Sofia?

   Verwijderen
  17. @Joop, misschien moet je het anders formuleren want die mensen eten niet 'uit de staatsruif', die mensen hebben vaak hun leven lang gewerkt, flink belasting en pensioenpremie betaald om afgescheept te worden met een schijntje.

   Dus ja, ik begrijp de 'dubbelspraak', maar ik heb moeite met die uitspraak omdat het net lijkt alsof je het daarmee (eten uit de staatsruif) eens bent.

   Verwijderen
  18. Overigens rijzen de kosten van de gezondheidszorg niet de pan uit omdat onze oudjes er zoveel gebruik van maken, dat heeft een andere oorzaak. Verder is het ook niet zo dat het pensioenstelsel onhoudbaar is, ik denk dat ons dat wordt aangepraat omdat de EU erop zit te azen.

   Verwijderen
  19. [De nieuwe Jensen]

   @Joop, goede uitzending weer, ben benieuwd waar Trump straks/vanavond mee komt.

   Verwijderen
  20. @Sofia,

   Je bent het dus met mij eens dat onze bestuurders tegen ons liegen?

   En met dubbelspraak bedoelde ik dat vorig jaar onze zwakkere in de samenleving in hun vuil om mochten komen en tijdens deze crisis er goed naar hen omgekeken moet worden terwijl wij hen niet mogen bezoeken.

   "Overigens rijzen de kosten van de gezondheidszorg niet de pan uit omdat onze oudjes er zoveel gebruik van maken, dat heeft een andere oorzaak."

   Er was een jaar (ik weet niet meer welke) dat de kosten van de gezondheidszorg met €1 miljard was gestegen.

   Dat is zoiets als een gezond volkje, die met z'n allen ouder wordt, gemuteerd is in een ziek volkje.

   Verwijderen
  21. [Er was een jaar (ik weet niet meer welke) dat de kosten van de gezondheidszorg met €1 miljard was gestegen.]

   Wat dacht je van alle fraude? Wat dacht je van gratis gezondheidszorg voor asielzoekers (een grote stad erbij in ik meen 10 jaar)? Wat dacht je van exorbitante salarissen voor bestuurders die nog incompetent zijn ook? Wat dacht je van de verzekeringsmaatschappijen waar ook een en ander aan de strijkstok blijft hangen?

   Heeft echt niets te maken met het ouder worden van de bevolking maar allemaal met incompetentie, corruptie en wanbestuur.

   Verwijderen
  22. @Sofia,

   Is het jou ook opgevallen dat DuckDuckGo eigenlijk ook niet meer bruikbaar is als betrouwbare zoekmachine?

   Verwijderen
  23. @Sofia,

   "Heeft echt niets te maken met het ouder worden van de bevolking maar allemaal met incompetentie, corruptie en wanbestuur."

   En laten wij het maar niet hebben over degene die voor de pensioengerechtigde leeftijd overlijden.

   Verwijderen
  24. @Joop, ja en ik krijg het net bevestigd in the Corbett Report.

   Verwijderen
  25. @Sofia,

   O, je hebt hem al bekeken. Oké!

   Verwijderen
  26. Waarom moet ik iets bewijzen wat de boer toch niet leest?
   Afgeven op de dementerende medemens terwijl hijzelf een graadje verder is afgezakt.
   Geen spruitjes voor de boer maar spuitjes.

   Verwijderen
  27. @Matt,

   It seems it's a one way street.

   Verwijderen
  28. Inmiddels is de video van de protesten in Berlijn op zwart gezet. Daar mogen wij niet meer naar kijken.

   Verwijderen
  29. @Joop, het is wel jammer van DuckDuckGo, welke zoekmachine nu te gebruiken?

   Verwijderen
  30. @Sofia,

   Gebruik een van de opties die James Corbett benoemt.

   Verwijderen
  31. Ron Paul lijkt mij een redelijke keuze.

   Verwijderen
  32. [Gebruik een van de opties die James Corbett benoemt.]

   Ik zal het morgen even terugkijken dan kan ik die opties uitproberen. Het is me nog niet duidelijk of DDG alleen de protesten en kritische corona artikelen naar beneden drukt of zelfs totaal niet benoemt of dat ze dit inmiddels ook bij andere onderwerpen doen.


   [Ron Paul lijkt mij een redelijke keuze.]

   Je bedoelt voor wat betreft de protesten of ook voor andere info over corona?

   Verwijderen
 2. https://www.travelpro.nl/wp-content/uploads/AdviesOndervangengevolgenCoronacrisisvoorhetonderwijs.pdf

  Wat gaat het onderwijs doen? Rommelen aan de zomervakantie voor scholen toch niet?
  Je weet het nooit met het inmiddels gekke Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zojuist een retourtje Mechelen gedaan met de vrachtauto. Het is gewoon hartstikke druk met vrachtwagens op de weg.

  Het lijkt me dat die economie toch niet zo stil staat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Economie draait niet alleen om vrachtverkeer JV.
   Het is wel een cruciale motor in de samenleving.
   Als die ook stilvalt,breken er binnen 1 maand bloederige voedselrellen uit.
   want het maakt niet uit of je kapper,brandweer,politie of minister bent.
   Eten en drinken moeten we allemaal.
   laat ik dan maar even zwijgen over waar zelfs Putin of Trump zijn reet mee afveegt als ze op hun pot zitten.
   Koning keizer admiraal...…………..

   Verwijderen
  2. Ik citeer:
   Ook overweegt de Onderwijsraad om anders om te gaan met de zomervakantie. Mogelijke opties zijn de vakantie inkorten of (deels) naar voren halen. Een andere optie is om de verplichte vakantieperiode te versoepelen zodat onderwijsactiviteiten voor bepaalde groepen leerlingen in de zomer mogelijk worden.(zomerschool)
   https://www.avs.nl/artikelen/avs-veel-van-aanbevelingen-onderwijsraad-zijn-al-in-gang-gezet-door-het-veld


   Vroeger deed je gewoon een jaartje over als je een zeer slecht eindrapport kreeg.
   Stel je voor zeg......een jaartje overdoen. Schaam je en zorg dat je een goed eindrapport hebt. Hup hup hup, naar de zomerschool jij.
   Echt waar man...…..Nederland is gek hoe ze studenten mindfucken en geen geduld meer kennen met opleiden.

   Verwijderen
 4. "Danish study reveals that coronavirus may be almost 20 TIMES less deadly than WHO predicted", bron: https://www.rt.com/news/486017-denmark-covid19-mortality-study/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met dank aan een twitteraar een bericht uit 2011:

  "WHO faciliteert nieuw poliovaccin technology transfer",

  Als onderdeel van de voorbereidingen op de wereldwijde eradicatie van polio ontwikkelt het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu voor de World Health Organization World Health Organization (WHO) een nieuw en veilig poliovaccin voor locale productie in ontwikkelingslanden.

  Recent zijn klinische lots van het geïnactiveerde poliovaccin (IPV geinactiveerd polio vaccin ) geproduceerd, gebaseerd op verzwakte “Sabin” poliovirusstammen. Dit Sabin-IPV vaccin zal binnenkort in een klinische studie in mensen worden getest. Daarnaast zal de ontwikkelde technologie worden overgedragen aan producenten in opkomende landen. Hiervoor zijn de voorbereidingen gestart en de WHO heeft de eerste twee potentiële partners geselecteerd.

  De WHO en het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn hiertoe financieel in staat gesteld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

  bron: https://www.rivm.nl/nieuws/who-faciliteert-nieuw-poliovaccin-technology-transfer

  Wordt er eigenlijk uberhaupt nog onderzoek verricht zonder financiele inmenging van (schimmige) NGO's (in dit geval een verdienmodel voor Gates) of belangenverstrengeling zoals in het geval van Osterhaus met zijn aandelen in bedrijf wat griepvaccins produceert.


  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Rechtsmediziner fordert neuen Corona-Fokus", bron: https://www.n-tv.de/panorama/Rechtsmediziner-fordert-neuen-Corona-Fokus-article21714584.html

  Uit het artikel:

  "Der Hamburger Rechtsmediziner Püschel untersucht viele Corona-Opfer. Sein Fazit: Covid-19 ist "eine vergleichsweise harmlose Viruserkrankung". Deshalb appelliert er an Kanzlerin Merkel, eine neue Phase der Virus-Bekämpfung einzuleiten. Virologen stehen dabei nicht mehr im Mittelpunkt."

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Are There Lockdown Protests? – Questions For Corbett

  https://www.corbettreport.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 5G is onschadelijk, volgens de alleswetende boer op dit blog.
  Maar wat nu als gediplomeerde artsen (met de nadruk op 'gediplomeerde) met een ander verhaal komen dan de demnenterende boer, wie moeten we dan geloven?
  Artsen protesteren tegen 5G

  Niet lezen, boer, past niet in jouw straatje.

  BeantwoordenVerwijderen