woensdag 8 april 2020

De Onmogelijke Bevrijdingsvoorwaarden en de Lauwe Reacties

Terwijl de hoax op klappen staat, komt Rutte, alsof zijn neus bloedt, met bevrijdingsvoorwaarden, die hem de ruimte geven ons nog maanden, zo niet jaren, in de tang te houden.

Voorwaarden als, dat eerst het ziekenhuispersoneel moet uitrusten, is gewoon een klap in het gezicht van horeca-personeel en alle anderen die met een Berufsverbot te maken hebben. Ook het argument van de IC's komt weer naar voren. Ga IC's regelen meneer de Minister President in plaats van bedrijven killen!

En dan hebben we natuurlijk de Apps. Track en trace voor elke Nederlander. Wat is er aan de hand in dit land? Zijn er nog mensen wakker, of licht iedereen in coma?? De teugels op onze Human Farm worden verder aangehaald en het schijnt niemand iets te kunnen schelen. Denemarken verbiedt nu al grote bijeenkomsten t/m Augustus. En het Horeca Berufsverbot blijft tot zeker 10 mei van kracht in DK. Welkom op de Farm! Alles voor de Hoax.
Dankzij de allarmisten die jankten over 500.000 doden in Nederland in samenwerking met de gelijkgeschakelde systeem-media zitten we nu in deze situatie. Die gaan ons niet uit deze Orwelliaanse situatie halen. Rutte, we kennen zijn agenda nu, ook niet. Wie wel? (Foto van George Orwell, die snel klaar was met zijn werken voor de BBC; zijn ervaringen daar leidden tot het Miinisterie van Waarheid in Animal Farm)

P.s.: Bron NPO radio 1 16:14 uur: 130 (honderddertig!) Duitse ziekenuizen bieden IC-plaatsen aan aan Nederland, voor het geval we te veel patiënten zouden krijgen. Laten dat gemiddeld 10 plekjes zijn, dan hebben we er in één klap 1300 IC-plaatsen bij. Stoppen die Lockdown Hoax!

52 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Baudet is compleet door de mand gevallen in deze Corona Hoax en komt nu met dit soort achterhoedegevechten. Niemand in de Kamer (bron NPO radio 1 16:04 uur) maakt echt bezwaar tegen de Apps.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. "Dan kunnen die apps op vrijwillige basis gebruikt worden..."

   Natuurlijk eerst op vrijwillige basis...

   Verwijderen
  5. "vrijwillige basis" Laat dat dan maar over aan die 99.9% die zo hard roepen dat 'ze niets te verbergen hebben' en er dan pas achter komen dat ze hun vrijheid echt kwijt zijn. Er kan zelfs meegekeken worden in hun slaapkamer (mensen nemen tegenwoordig hun 'smart'phone mee naar bed). Maar nee hoor, niks aan het handje.
   Mensen gedragen zich nu als schapen. Schapen waren vroeger lam. Nu zijn ze nog een stuk kreupeler. Geestelijk en mentaal.
   Men vergeet dat er geen weg terug is. Eenmaal genomen maatregelingen, wetten en verordeningen blijven bestaan.
   En dan maar ach en wee roepen.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Sofhia, Dan behoor je net als ik tot die een tiende procent die zich niet laat kisten.
   Ze willen veel, maar zullen nooit alles krijgen.
   In veel sience fiction boeken en films heb je bijna altijd verzetsgroepen (tegen de aliens enz.)en dat zal straks IRL niet anders zijn

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Matt, ze hebben nu bijna werkelijk alles gekregen. Met angst geven mensen alles op blijkbaar. Ik denk dat dat de angst is voor de dood. Dan wil 99% alles opgeven omdat te voorkomen. Dat is het gevoel dat de overheid en overheidsinstanties je geven.

   Na 9/11 hebben we alles gepikt. We hebben veel ingeleverd. De schaapjes hebben het geloofd en niemand is er voor opgepakt.

   Na Corona gaan ze nog veel meer inleveren. Waarschijnlijk al onze vrijheid en privacy.

   Het zijn die shock therapieën die dat mogelijk maken. Het vervelende van de menselijke geest is dat je iemand bijna niet kan overtuigen die eenmaal belazerd is door zo'n gebeurtenis.

   9/11 hebben ze op dat moment geloofd in 2001. Je kan beelden geven wat je wilt. Ze zullen nooit toegeven dat 9/11 anders is gebeurd dan dat dat door de overheid is verteld.

   Net als dat je een gedemoraliseerd iemand niet meer met feiten en video's kan overtuigen van de waarheid zoals Yuri Bezmenov zegt.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sofia en Ben wijzen in de vorige draad naar De Saker, die de ondergang van Amerika bespreekt.
  Maar op mijn blog beschreef ik dat al op 10 maart: http://xevolutie.blogspot.com/2020/03/981-geopolitieke-aardverschuiving.html


  Op 25 januari schreef ik : Het Coronavurus.... Waar eindigt dit ?
  Ik was gek geworden , volgens Blik.
  Maar zijn vorige blog heet: Hoe lang gaat dit duren?
  Precies dezelfde vraag, maar wel 10 weken later.
  Blik heeft die reactie van mij weg gehaald....


  Blik schrijft: "de allarmisten die jankten over 500.000 doden"
  Ik had berekend dat het 400.000 doden zouden worden als je deed wat Blik bepleit: niks.
  Ik gebruikte daarvoor de gewone - nu nog geldende variabelen:
  R0=2. Dus in 3 maanden tijd heel Nederland besmet: 17.000.000 mensen.
  80% : griepje. 15%: ziekenhuis 4 %: alleen te redden met IC. 1% sowieso dood.
  Maar als je NIKS doet (het lumineuze idee van Blik, want Corona bestaat niet / Hebben we allemaal al gehad ( Jensen)/ stelt niks voor / is minder erg dan de griep ( je mag je eigen dwaze keuze maken)

  Dàn gaan dus 5% dood van de zieken. 5% van 17 miljoen is 850.000 mensen.
  Ik had 400.000 genomen, omdat ik er van uit ging dat niet alle Nederlanders het zouden krijgen.

  Bergamo, delen van Spanje en omgeving Uden hebben een dag of 10 de kans gehad om het virus vrij te verspreiden. Daar is heel eventjes gedaan wat Blik metons land wilde doen, maanden lang ...


  NU hebben àlle landen in de wereld strenge maatregelen moeten nemen, en DUS zijn die sterftegetallen niet zo groot.
  Maar daar hebben mensen als BLIK helemaal geen moeite mee.
  Eerst riepen ze dat het NIET bestond.
  Toen dat de economie kapot ging.
  En nu roepen ze: "Waar zijn al die doden?"

  Wat kun je beginnen tegen leugenaars, unfaire lieden?
  Niks. Die moet je rustig in hun sop gaar laten koken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zweden doet niks, heeft 10 miljoen inwoners, en niks aan het handje. Geen bezwijkende mensen op de trappen van de hospitaals in Malmö en Stockholm. Nu niet, vorige week niet, en volgende week ook niet.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Zweden

  Maar veel sterkte in je eigen lockdown; of doe je nog steeds niet aan lockdown voor jezelf? Het wensen dat Wolf in elkaar geslagen wordt om een kuchje, is niet erg aardig van je. Hou je een beetje in ajb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet verplicht thuis werken. Maar ik ga mezelf echt niet vrijwillig opsluiten.

   Verwijderen
  2. Blik,
   je wil mee praten en een mening geven, maar je werkt er niet voor.
   Je weet er niks van.

   Zweden is wereldwijd in de top 10 van de ergst getroffen landen.
   Staat nu op 8. Zal zeker nog gaan klimmen: https://www.mediterranee-infection.com/covid-19/

   Verwijderen
  3. Brazilié doet niks. 20 doden vandaag.

   En JV. We hebben de middelen om dit virus te bestrijden. We hoeven helemaal niet in en lockdown te zitten. Vraag dat maar aan de Limburgse huisarts. De curve loopt al naar beneden. Jij had uitgerekend 14.000 IC bedden. IC is trouwens niet de oplossing. Alleen erbij gehaald om mensen EXTRA bang te maken. Begrijp je de mindcontrol niet @JV?

   Verwijderen
  4. @oligarch. Die Limburgse huisarts is momenteel de enige in dit land, die er wat aan doet.
   Even geleend bij de buren: [GGD: meer onderzoek nodig
   Elens roept andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. Maar de GGD Limburg-Noord adviseert andere huisartsen om het behandelplan niet over te nemen. Er is nog te weinig goed onderzoek gedaan om conclusies te verbinden aan mogelijke positieve effecten, zegt een woordvoerder. "Daarom is het niet mogelijk dit gunstige beloop bij patiënten die deze cocktail van de huisarts kregen, toe te schrijven aan die medicatie".]

   De GGD zegt feitelijk: Val maar lekker dood. Wij gaan rustig uitzoeken hoe het zit. GGD is een overheidsinstelling en de overheid wil, dat dit zo lang mogelijk gaat duren, dat is mij wel duidelijk.

   [Mogelijk liep de genezing toevallig toch zo.]
   Ja, en Sinterklaas, de Kerstman, Paulus de Boskabouter alsmede de Paashaas bestaan ook. Wie sleept de GGD voor de rechter?

   Verwijderen
  5. @Wolfie
   GGD baseert zich weer op advies van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Deze club heeft heel wat uit te leggen,

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ SDR

   Met die PCR testen schijnt een nodige aan de hand te zijn; heb gelezen dat de kans op fout-postieve testen 50-80% is. Zou dat de reden zijn dat er zo weinig testen voorraadig zijn/ afgenoemen worden? Dat men in medische kringen ook wel weet dat die testen te winig betrouwbare informatie opleveren?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ SDR

   Ik had dat artikel van Pappoport al een paar dagen geleden gelezen. En dat artikel op Global Research over de betrouwbaarheid van PCR testen. Knip had ook nog iets gepost waar die testen met de grond gelijk gemaakt werden.

   Gisteren een itempje op het Staatsjournaal waar gemeld werd dat een ziekenhuis haar personeel niet testte, maar verzocht om maarthuis te blijven wanneer men vermoedde dat men een griep(je) onder de leden had. Werd gepresenteerd als het ei van Columbus.
   Weet men soms dat die Corona testen in de klinische praktijk geen barst waard zijn? Betekent wel dat het beleid zo'n beetje blind vaart.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @ SDR

   Goed, ik zit in de Randstadrail waar een hoestend kerel mij en andere medepassagiers een kaar keer in het gezicht blaft. Later wordt hij gediagnosticeerd als besmet met het coronavirus. Als hij niet gevolg is via die app en ik en de betrokken medepassagiers ook niet dan is die app dus maar heel beperkt bruikbaar.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. Jensen heeft helemaal gelijk dat nederland een bananen republiek is op dit moment. Het enige wat het Nederlands Huisartsen Genootschap adviseert is een beetje extra lucht voor de patiënten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het land ligt plat, er sterven mensen. Het enige wat ze doen is wat extra lucht. en el minster presidente Marke Roete kan alleen zeggen dat Nederland nooit meer zo zal worden als voor de Corona crisis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [el minster presidente Marke Roete kan alleen zeggen dat Nederland nooit meer zo zal worden als voor de Corona crisis.]

   Klopt, hij zal dan van het toneel verdwijnen en met pek & veren door de straten worden gereden. Dat zal het verschil zijn.

   Verwijderen
 10. Big Pharma is een grote machtige criminele club.

  Een vaccin laten ze niet aan hun neus voorbij gaan.

  Maar daar is dat verdomde HCQ. Kost niks. Heel effectief. Dus dat moet weg.
  Raoult zwart gemaakt , zijn onderzoek vals zwart gemaakt.
  Maar ondertussen duiken overal ter wereld de HCQ artsen en successen op. ( New York !)
  Ik weet dus niet of Big Pharma het gaat redden. ( CDC en wellicht WHO zijn lakeien van Big Pharma)
  De Neocons en de Big Media zitten in het Big Pharma kamp.

  Frankrijk ( het joodse CRIF is daar de echte baas), Nederland ( Braafse lakei van de VS. Denk aan wikileak die dat ook zei) en Zweden is ook volledig in handen van de VS.
  Wat zien we? Overal word onderzoek gedaan naar HCQ, maar ze dienen het expres te laat toe, en dan is het effect te laag. Zweden had al zo'n uitslag. Frankrijk zal ook wel met zo'n uitslag komen. En onze Medische stand zal dan vrees ik concluderen dat HCQ niet helpt.

  Trump zit in het àndere kamp, en wil dat HCQ de zaak voor hem oplost. Democraten willen meer dodon: en dat aan Trump toeschrijven.
  The Duran zegt: Als Democraten niet Trump hadden geklooid met al dat impeachen en Ukraine Gate, had ie alerter op Corona gereageerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb vandaag en gisteren 11 vppr mij vreemde mensen aangesproken over wat ze over de huidige situatie vonden.

  Alle 11 hadden er vrede mee. 1 man was wakker, maar vond het wel goed zo want hij kon toch niemand overtuigen. Iedereen vond het ook wel best als de situatie langer duurde en denkt wel dat het langer duurt. Wat wil je er aan doen zeggen ze dan? Het zal wel nodig zijn.

  Tsja, ik ben bang dat het water echt bij de mensen tot aan de lippen moet staan willen ze gaan nadenken of de overheid wel het beste met hen voor heeft. Behoorlijk verontrustend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. P.s. Op een vriend na, kan ik familie ook niet overtuigen. Je krijgt ze niet aan het onderzoeken. Intelligente mensen. Maar ze hebben echt een autoriteit nodig die hen verteld welk boek cq welke informatie ze moeten bestuderen. Net als op school. De informatie uit dat boek moet je kennen.

   Verwijderen
 12. Watch Banned David Icke 5G Interview In Full
  https://banned.video/watch?id=5e8e28ed1f333e003a33793b

  Deze video is door youtube van het internet gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En door VIMEO, met 4.9 miljoen kijkers!

   Verwijderen
  2. Deze agenda moet slagen Joop. Mensen mogen niet te snel wakker worden. Binnen 2 a 3 jaar is 5G volledig up and running en kunnen ze daarmee de massa demonstraties voorkomen. Robots en drones mee besturen om ons te beheersen. De mensheid heeft weinig tijd meer om deze agenda te stoppen.

   Verwijderen
  3. Nogmaals, D. Icke behoort te de gecontroleerde oppositie. 5G is nooit goed onderzocht, het berust allemaal op verdenkingen en aannames. Zodra dat onderzoek, vrij en niet gesponsord door de usual suspects, is gedaan kan je er meer over vertellen.

   Er staat alleen in Bodrum in Groningen een zender (zoals eerder vermeld) en die is alleen om af te luisteren.

   https://www.dvhn.nl/groningen/Toekomstige-risico%E2%80%99s-5G-zijn-groot-raadsel-want-nieuw-onderzoek-suggereert-slechts-dat-de-mobiele-straling-veilig-is-25259705.html

   Iedereen probeert allerlei nieuwerwetsigheden aan Covid-19 te koppelen, maar er is geen enkel bewijs, want: een onderzoek.

   Verwijderen
  4. En als je die rommel niet koopt, dan draait het voor niks en wordt het weggehaald. De mensen doen het zelf !

   Verwijderen
  5. Bodrum ligt in Turkije en dat geeft niet zoveel vertrouwen dat jij David Icke controlled opposition vind.

   Verwijderen
  6. Overigens was er een Zwitsers bedrijf die onderzoek heeft gedaan naar 3 of 4G. Het vervelende was alleen dat dat bedrijf gelieerd was aan telecomproviders. Ik had je iets slimmer ingeschat, @Wolf en wist hoe de wolven huilen.

   Verwijderen
  7. Dat was nog in de tijd dat ik werkte.....

   .....voor een telecomprovider.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Precies en dat grondstation was in beheer van de telecomprovider waar ik werkzaam ben geweest.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. T-Mobile belooft aan het einde van 2020 een landelijk 5G-netwerk. VodafoneZiggo kan nog niet zeggen wanneer het 5G gaat aanbieden. KPN is ook voorzichtig en zegt dat het zijn 5G-netwerk voor het einde van volgend jaar zal aanzetten, maar wil er verder niks over kwijt.
   https://nos.nl/artikel/2316992-5g-komt-dit-jaar-naar-nederland-maar-kent-langzame-start.html

   Eind dit jaar. Volgend jaar draait het.

   Verwijderen
  12. @SDR: [Vanwege de zorgvuldigheid een correctie: de betreffende mast staat in Burum en dat ligt in Friesland.]
   Dank je. Ik wist die naam niet zeker meer, maar jij had dat al eerder genoemd, daar verwees ik ook naar.

   @Jannalor [Overigens was er een Zwitsers bedrijf die onderzoek heeft gedaan naar 3 of 4G.]
   Ja, dat rapport is na 3 dagen van het Internet verwijderd, want de conclusies zouden niet zo goed uitpakken voor de telefoonmaatschappijen. Daarna in de diepste la weggestopt.

   [Dat was nog in de tijd dat ik werkte.....
   .....voor een telecomprovider.]
   Ah, het deskundigheids-argument. Vertel eens: wat heb jij concreet gedaan om gevaren van straling te achterhalen? Jij had daar alle informatie en meetapparatuur tot je beschikking. Wat heb je ermee gedaan en wat was de uitkomst?

   Verwijderen
 13. GENIEPIGE GENEE - DE JENSEN SHOW #140
  https://www.youtube.com/watch?v=31vm-tpLESM

  Het nieuwe normaal. Het einde van onze vrijheid en de maatschappij zoals we hem nu kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lees ook eens de commentaren eronder. Als bestuurder zou ik direct ontslag nemen, want het baantje wordt straks gevaarlijk.
   Twee licht ik eruit: James De Groot en Holidayin germany. De eerste heeft het over de Limburgse arts en de tweede moet nog wakker worden. Die wetten zijn er al. Daar heeft Geenstijl jaren geleden al een item over gemaakt. Die invallen in je huis zijn NU mogelijk als je bijstand hebt en ze hoeven alleen het woordje bijstand te schrappen.

   (Om onnodig scrollen te voorkomen: In de browser Firefox Ctrl-F toetsen en dan die naam erin plakken. Van andere browsers weet ik dat niet, maar die hebben ook die mogelijkheid.)

   Verwijderen
 14. [En dan hebben we natuurlijk de Apps.]

  Sorry hoor, maar die installeer je toch zelf? Je hebt toch ook zelf zo'n volgapparaat/enkelband/mobieltje gekocht, want: handig! Niemand heeft je gedwongen, alleen je schaap-zijn.
  Je geeft zelf de gelegenheid, om je te laten volgen. Bijna iedereen is aan zo'n lulijzer verslaafd, zie Matt's eerdere uitspraak.

  BeantwoordenVerwijderen