zaterdag 4 april 2020

Bill Gates wil u wel vaccineren, maar zijn kinderen niet

De Corona hoax komt steeds meer uit. De grootste scam sinds 9/11 staat op knallen. Bill Gates wil de hele wereld vaccineren, behalve zijn eigen kinderen. Laat dit even tot u doordringen. En Bill Gates is niet alleen een heel rijk en machtig man. Hij zit ook tot over zijn oren in de WHO (World Health Organisation).


"I don’t know if he had them vaccinated as adults, but I can tell you he point blank refused to vaccinate them as children," the physician said at a behind closed doors medical symposium in #Seattle, adding "He said they would be OK as it was, they didn't need any shots."

Kapsel Rutte
Is het u ook opgevallen dat het haar van Rutte nog 100% in model zit? Heeft hij een heimelijke vriendin of een illegale kapster?

Rutte's bezorgdheid
Als Rutte zo bezorgd is om onze gezondheid, waarom komt hij dan enkel met vrijheidsbeperkende, weerstandsverlagende dwangmaatregelen en niet met weerstanverhogende adviezen als zonnlicht, vitaminen (d en c), frisse lucht, beweging en ijszwemmen?

Martial Law aan Costa Blanca
Aan de Costa Blanca, Provincie Alicante, is Martial Law een feit. Het leger keert zaterdag terug naar de straten van Torrevieja om daar de opsluiting af te dwingen.

Spanje verlengt opsluiting tot 26 April
De opsluiting is in Spanje verlengd tot 26 April. Vele opsluitingen lopen tot eind april (Spanje, Rusland, Nederland, etc.).

Voorspellen
Wie durft een voorspelling te doen of het dan gedaan is met de opsluitingen en we naar versoepeling toegaan? Of is dat naief om hopen omdat Rutte zelf gezegd heeft dat we nog niet eens aan het einde van het begin zitten, en vergeet je oude leventje van voor Corona maar?


137 opmerkingen:


 1. Verrassend! Doet mij een beetje aan @Rootman denken, hoewel die zijn kinderen wel heeft laten vaccineren, maar zelf hoeft hij ze niet zo nodig.

  "I don’t know if he had them vaccinated as adults, but I can tell you he point blank refused to vaccinate them as children," the physician said at a behind closed doors medical symposium in #Seattle, adding "He said they would be OK as it was, they didn't need any shots."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Titel slaat helemaal nergens op: bericht is uit 2018!
   Goedkope truc. http://www.defenddemocracy.press/bill-gates-former-doctor-says-billionaire-refused-to-vaccinate-his-children/
   Niks anders om in deze tijden de aandacht te trekken?

   Verwijderen
 2. Er beginnen wel langzaam barstjes te komen in het heilige geloven in opsluiting, zoals hier in de Times, een top adviseur van Boris Johnson, die eigenlijk van de vrijheidsberovende maatregelen af lijkt te willen. Tja, het zou ook zo maar eens heel snel kunnen gaan met de bevrijding:

  https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/coronavirus-herd-immunity-lockdown-boris-johnson-graham-medley-a9447021.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Medeleven gaat uit naar hij/zij Dolly Pardon of Dorus Dummy, hopelijk zal hij/zij deze bijzonder gevaarlijke griepgolf overleven alhoewel Dorus/Dolly wel wat aan obesitas lijdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En de fijne MSM doen weer hun uiterste best de verwarring zo groot mogelijk te maken. Uiteraard werken de instanties daar natuurlijk aan mee, door nog meer verwarring te creëren, door met verschillende maten te meten.

  Dat moet ook: de cijfers moeten uiteindelijk nietszeggend zijn, alleen dat het er 'heul veul eg woar' zijn, wat past in het horrorplaatje. "Als we niet hadden ingegrepen, zou het nog véééél erger zijn geweest. We hebben ons uiterste best gedaan zo veel mogelijk mensenlevens te redden".

  Zie ook bericht @SDR 17:27 hierboven: het aantal opnames wordt minder, maar het stijgt nog steeds. Niet te vroeg juichen, het kan zo weer mislopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aantal doden per miljoen inwoners: Nederland op eervolle 5e plaats:
  https://www.mediterranee-infection.com/covid-19/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties

  1. dave parker1 day ago
   What absolute rubbish.. That guy cant even say the name Huawei.. Anyone who was an "expert" or a manager in the telecoms industry would know exactly how to pronounce it. Its noted he also doesnt give his own name.. The more he talked the less science he was actually saying.

   Verwijderen
  2. Dit filmpje is al >20x te zien op youtube. Nu ook maar via Vimeo?
   Het blijft ..., wat die man uitkraamt.

   Verwijderen
 12. Hoe kunnen we zeker weten dat we niet bedrogen worden met al die Corona doden?
  De Echo van Bergamo geeft de oplossing: naam, foto en datum van overlijden: https://twitter.com/acirne/status/1238794673906421761
  Normaal 1 tot 1,5 pagina. Nu 10 pagina's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat ik je uit de droom helpen: We worden gigantisch belazerd, een ander woord heb ik er niet voor. Er wordt enorm met de cijfers gerotzooid en ieder land houdt er andere en verschillende criteria op na. Niets valt met elkaar te vergelijken en voor Nl is het helemaal waardeloos.
   Ik ga onderhand uit van opzet, om e.e.a. te verdoezelen.

   Vanavond de eerste uitzending op Discovery over de uitbraak. Ik kan je nu al vertellen, wat de conclusies zijn.
   China heeft het gedaan, ontstaan door eten van vleermuissoep en de mensenrechten werden allemaal vertrapt, door mensen thuis op te sluiten. Wordt weer een propaganda-uitzending.

   De enige oplossing zou zijn, door alle doden weer op te graven en de lijken te onderzoeken. Dat geldt natuurlijk niet voor de gecremeerden en mensen die zijn opgelost. (Ik weet alleen nog niet hoe dat heet.) Door dit 'gat' komen we domweg nooit tot de waarheid, want die was de eerste die werd begraven in Wuhan. Sterkte ermee.

   Verwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [Some governments may fear that a success by Sweden (as by Japan before) could make their own measures appear disproportionate and counterproductive."]
   Juist. Die gaan dus door de mand vallen, die 'some governments'

   [En in Hamburg...moet worden.]
   In Nl wordt iedere keer -op teletekst- gesuggereerd, dat het werkelijk aantal corona-doden nog veel hoger ligt, maar dat is 'niet te achterhalen'.

   Wat is Hamburg gebeurt, is eigenlijk niet de bedoeling, want dan tonen de cijfers aan, dat de maatregelen disproportioneel waren.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vandaag bij 'de 7e dag' (VRT) was de nu wel bekendste viroloog Van Ranst heel eerlijk en zei dat het dodental nog steeds onder dat van de griep van '18 ligt. Ook wordt iedere keer als de lijsten getoond worden het aantal dat het ziekenhuis mag verlaten ook vermeld en die cijfers slaan nu (voorzichtig) door naar meer mensen uit het ziekenhuis dan erin.
  Maar we zijn er nog lang niet is de boodschap.
  Hou je je niet aan de regels (zie mijn vorige post) : zonder pardon of discussie €250, meteen betalen! Geen kaart bij of botweg weigeren -> rechtbank

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SDR, als ik dat zo allemaal volg betekend dit dat de bevolkingsgroei wereldwijd groeit en we straks met 9+ miljard zijn als we de natuurlijke selectie uitschakelen.
   Dan moet Gates nog harder werken.
   Griep zorgt nu net voor zo een selectie. Sterven hoort bij het leven en daar moet men zich bij neerleggen.
   Soms letterlijk.
   Ik heb ook een vriend verloren. Hij was cafébaas (...) maar toch krijgt corona de schuld. Hij was 8 jaar ouder dan ik en ik wordt volgende week 66 (het duivelsgetal)
   En nee, ik hoef jullie medelijden niet.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. SDR. wat ik er mee bedoel is dat in tegenstelling tot de epidemie van '18 er nu ineens zo hard moet worden opgetreden om mensenlevens te redden, die anders via natuurlijke selectie toch wel gestorven zouden zijn. Dit doet dus de wereldbevolking groeien.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 19. De 6 landen die de meeste doden per miljoen inwoners hebben hebben allemaal een volledige lockdown.

  Ik sta nog steeds op het standpunt dat dit coronavirus een man made influenza sars biowapen is die dodelijker is dan de griep en dat die (net als influenza) terug blijft komen. IC bedden of niet, laat iedereen vrij om te doen wat hij/zij vindt dat hij moet doen. Dat virus gaat echt niet weg. Ook niet met een totale lockdown.

  We hebben honderden miljoenen testen nodig en om de week test je je. Ben je positief dan blijf je thuis of als je kucht dan blijf je thuis. Ben je bang dat je getroffen wordt dan blijf je thuis.

  Laat iedereen vrij en misschien kost het 100 duizend doden. Zo doorgaan kost ook 100.000 doden en dan ben je nog niet van het virus af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Coronacrisis heeft ‘Weimar’ potentie: Arno Wellens en Sven Hulleman
   https://www.youtube.com/watch?v=InBXMdQy7gc

   Zonder Corona was de crisis als op komst. De coronabonds / het geld van de ECB gaat natuurlijk weer naar de banken. Die waren natuurlijk al zwak omdat ze hun problemen nooit hadden opgelost en hebben nu en mooi excuus om gered te worden. Corona komt mij weer iets te mooi uit om helemaal toevallig te zijn.

   Wie gaat er kapot? De detailhandel. Wie wint hier? De too big to fail. Komt mij weer iets te mooi uit om helemaal toevallig te zijn.

   Verwijderen
  2. Oli,
   ik ben het grotendeels wel met je eens: het is opgezet spel want als je kijkt welke maatregelingen er ondertussen genomen worden is toeval wel erg ver weg te zoeken.
   Macron had last van de gele hesjes, probleem opgelost: verboden in groep samen te komen.
   Staken is ook verboden, en ga er maar vanuit dat die 'noodwet' straks gewoon wet blijft.
   Rutte had last van achtereenvolgende leugens; Probleem opgelost door deze, nu ineens "krachtdadige premier" dank zij corona.
   De EU was al toonbeeld van lafheid maar straks komen er maatregelingen zodanig dat je de kans niet meer krijgt om te protesteren. De dictatuur gaat hun macht niet opgeven dus wordt die op alle mogelijke manieren versterkt en hebben wij straks helemaal niets meer te vertellen. (is nu ook al het geval, maar ze houden nu nog even de schijn hoog).
   In België hebben we zogenaamd een noodregering met vérgaande bevoegdheden om corona te bestrijden, maar die regering is helemaal niet door het volk gekozen, integendeel, de verliezers hebben samengespannen om de democratie vakkundig ten grave te brengen. Dank zij corona.
   De zuidelijke landen die al zolang op de pof leefden worden nu alsnog door de rijkere Noord EU landen via via gered.
   De enige die nu moord en brand schreeuwt omdat hem de grond voor de voeten is weggeveegd is dictator Frenske Timmermans met zijn klimaat hysterie. Maar ga er maar vanuit dat het enkel uitstel is en geen afstel.
   De Belgische weerman bij het journaal verklaarde de warme dagen nu als gevolg van de opwarming van het klimaat. Toen het vorige week nog zo koud was hoorde je hem niet daarover. Dus die agenda blijft volop doorspelen, alleen moet het geld nu ergens anders vandaan komen en wie denk je dat daarvoor moet bloeden?
   Het MKB gaat eraan in het voordeel van de internationale multicriminals die lak hebben aan 'plaatselijke'(daar heb je die rechtbank voor die bemand is door rechters in dienst van die criminelen) veiligheids- en andere regelingen.
   Nee, we gaan er echt niet op vooruit na corona en voor de Nederlandse gepensioneerden wordt het al helemaal niet beter want de pensioenpotten zijn straks helemaal leeggeroofd, net als die baardaap in de jaren 80 ook de potten plunderde om het begrotingsgat te dichten, dat gat dat nu vele malen groter is geworden.
   Iemand moet dat betalen en het zijn niet de regering of de banken die dat gaan doen.

   Verwijderen
  3. Wat ga jij er aan doen, Matt? Je hebt wel volkomen gelijk, maar door stukjes op Blikopnosjournaal te plempen, ben je er nog niet.
   Ga jij niet over tot selectief kopen, zodat die multinationals niet nog rijker worden, enz. en er zijn nog veel meer acties te ondernemen.

   Verwijderen
  4. @Wolfie
   Je moet op den duur wel. Amazon koopt alles op. Benzine moet je al jaren bij een too big to fail kopen. Andere zaken worden dat ook. Deze shock therapie versnelt het proces.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Film Wellens & Hulleman. Zoals ik eerder zei, lees ik dan ook de reacties. Ene Klaas van den Hoorn gaat even los, overigens volkomen terecht, naar mijn mening.

   Schande hoever alle die Ruttekabinetten ons volk hebben bedonderd tot aan de uitbraak van het Corona virus! Met het kapot bezuinigen van de gezondheidszorg, de slechtste in alle EU-landen terwijl onze premier altijd beweert dat we koploper zijn! Met zijn kabinet nu verantwoordelijk voor zoveel extra doden onder de kwetsbaren en ouderen! De groep die al een decennium het grootste slachtoffer is en het minst profiteerde van die zgn. inkomstengroei elk jaar! Natuurlijk moet die nu ook wat extra uitgeroeid/gedunt worden, kiest U zelf wat het meest van toepassing is.

   Om nu verhalen te moeten lezen over ouderen die gebeld worden met de boodschap dat er voor hen geen IC-bed zal zijn alleen verplichte thuisquarantaine- met gedwongen passieve euthanasie, in flagrante strijd met onze hele euthanasiewetgeving, als een privépersoon hier aan meewerkt riskeert ie gevangenisstraf maar onze overheid komt er mee weg!

   Een premier die kletspraatjes houdt over Nederlandse gezondheidszorg, de beste van Europa, maar waar is die zorg dan te vinden, idioot!

   Boete voor samenscholing en tekort afstand houden € 390,- waarom geen € 400,- heeft U ook wisselgeld agent, het lijkt op driehonderd.......... ja vierhonderd rond lijkt veeeeeeel duurder.

   Nog net geen zgn jodenprijsje, is gewoon een oude uitdrukking, geen discriminatie. Nee men durfde er geen € 399,99 van te maken, kost € 400,- dat zou teveeeeel opvallen.

   Het is zo'n smerige doortrapte, strategisch verantwoorde truc in crisistijd om zoveel mogelijk geld binnen te harken, n.b. door onze Roverheid, misselijk gewoon! Zum kotzen!

   En om de verplichte euthanasie aantrekkelijk te maken en protesten van nabestaanden in de kiem te smoren bedacht men in Rotterdam een leuk lokkertje, 25 % korting op de uitvaart uitsluitend voor Rotterdammers. Niet voor andere Nederlanders die er als ze Corona overleven voor dit plan uiteraard met belastingen voor op moeten draaien.

   Discriminatie is het in de republiek Rotterdam door een burgemeester met 2 paspoorten, geboren in Marokko, ja als je nu dacht dat heel wat Marokkanen Wilders beschuldigen van discriminatie, altijd wordt Aboutaleb een voorbeeld van geslaagde integratie genoemd, de man bewijst nu dat ie zelf
   discrimineert waar Wilders uitsluitend op criminelen doelde.

   Waar blijven de voorgedrukte aangiftebiljetten nu en optochten o.l.v. ,,andere” burgemeesters?

   Ouderen worden nu op hun economische waarde beoordeeld, gedachten aan de dwangarbeid in concentratiekampen komen onwillekeurig op, men beslist over leven en dood, denkt over medische experimenten op Afrikanen, daar heb je er toch genoeg van? De geesten van Rudolf Hess, Josef Mengele, Adolf Hitler/Eichmann etc. zijn onder òns.

   Na het Corona nog dieper in de crisis en dan nog met al die ouderen die gered zijn. Economisch natuurlijk beter om die oudjes gewoon door de huisarts een spuitje te laten geven, simpel net als vroeger, schort je die euthanasiewetgeving gewoon op met een AMB-tje Mark, piece of cake joh, doe je 't spuitje gratis en als ze janken geef je ze ook korting op de uitvaart ook als ze Rotterdammer zijn en dat valt mee want die uitvaarten worden toch simpeler met standaardkisten en gebrek aan nabestaanden!
   wordt vervolgd.

   Verwijderen
  7. Vervolg:
   Waar leggen we de grens, ja mijn oude cynische idee van besparen op ouderen was altijd verplichte euthanasie op AOW-gerechtigde leeftijd en gek genoeg denk ik dat minister Hoekstra dat in z'n hart zou steunen, de man die bij begin van de uitbraak nog riep dat de kosten van zorg voor ouderen onbetaalbaar werd en het allergrootste financiele probleem, over het klimaat, de politie, de ICT, de boeren, de waterpompen etc. sprak de man niet, nee de oudjes die vormden het probleem, nou dus Hoekstra dankte de Heer op z'n blote knietjes voor de komst van z'n vriend Cor Ona, die kwam als geroepen. Niet dan? Ja toch?

   Dus ja wat is een bejaarde waard, hoe oud mag ie worden en welke leeftijdsaftrek mogen we gebruiken bij een hartaanvalletje,hersenbloedinkje, suikerziektetje of prothesetje?

   Zelf heb ik asthma, ik kan het wel schudden aan zo'n beademingsapparaat, ik weet wat er gebeurt als dat virus toeslaat, heb de kinderen al iets verteld over crematie in een zak en de rest gewoon droppen in de vuilnisbak, economisch gezien het beste voor ons mooie Rutteland, na Corona, als de economie een nieuwe crisis doormaakt, met dank aan Mark & Co.

   Overigens sta ik hier volkomen achter en onderschrijf het stuk.

   Verwijderen
  8. G.B.
   Inderdaad goed stukje hierboven en klopt vrij aardig met mijn mening.
   Wat doe ik eraan?
   Om te beginnen tank ik bij Lukeoil, bij mij om de hoek en dat is Russich.
   Verder hoop ik met mijn cartoons een breder publiek te krijgen om mensen aan het denken te zetten. Vandaar ook het vrijgeven van het ©. Ook het feit dat een paar alternative media sites mijn cartoons niet willen/durven plaatsden is ook iets om over na te denken.
   Vroeger heb ik vaak voorop gelopen als er gestaakt werd. Probeer nu nog maar eens mensen te mobilizeren om te protesteren tegen zaken die ons allemaal aangaan en niet de boeren apart of de verpleegsters apart. Kleine groepjes zijn gemakkelijk te verslaan. Een heel leger niet.
   Ik doe mijn best. Jij ook?

   En natuurlijk hou ik mijn voeding onder controle.Oreo koekjes komen er bij mij niet binnen, eigenlijk helemaal niets wat uit de VS komt.

   Hier een goede video om je imuumsysteem te versterken.

   Dus ik doe al iets meer dan enkel stukjes schrijven hier.
   Ook ben ik veelplaatser bij RT waar er vaak pittige discussies gevoerd worden.

   Verwijderen
  9. P.S. astma en vorig jaar pas gestopt met roken???

   Verwijderen
  10. @Matt. [P.S. astma] Dat was van de plaatser die ik aanhaalde, Klaas van den Hoorn. Ik ben gestopt met roken, terwijl er niets aan de hand was. Ik was de verslaving gewoon zat. Wel een beetje hulp d.m.v. pillen, maar dat was dan ook alles.

   Goed van jou, om bewust te tanken, ik tank bij de witte pomp in de BRD. Koop ook nooit Fyffes bananen, omdat die fijne maatschappij de boeren in M-Amerika in de stront liet zakken na een vernietigende storm. Inmiddels al meer dan 20 jaar geleden, maar ik heb nu eenmaal een goed geheugen. Ook produkten met streepjescode 729 zijn bij mij taboe en zo heb ik nog een aantal produkten op mijn lijst. Toen het diesel-schandaal in BRD uitbrak, heb ik prompt mij Golfje verkocht, ik wil niets meer met zo'n fabriek te maken hebben. Ik heb >30 jaar VW (benzine) gereden, er was niets mis met dat merk.

   Maar jij bent ook goed bezig, zie ik. En protesteren in Den Haag haalt niet veel uit, tenzij je het massaal doet, zoals de boeren laatstelijk. Ik heb toen als sympathisant meegelopen, dat hadden er meer moeten doen.
   En nogmaals: als Rutte & Co voor mijn wielen lopen, rem ik niet. Dat is de enige taal die dat tuig begrijpt. De opvolgers zullen zich dan 2x bedenken, om zich tegen het volk te keren. Het masker is nu volledig afgeworpen, ze haten de bevolking, dat blijkt uit alles wat ze doen. Uitroeien die hap.

   Verwijderen
  11. G.B.
   Het was een beetje onduidelijk. Als je iemand citeert dan begin je met " en eindig je met" .
   Ik rij een Ford diesel, en schandaal of niet ik rij 900 km met 40 liter. Volgens mij draag ik zo het meeste bij in plaats van een benzine slurper, zoals ik vroeger reed,( ik heb o.a. nog een Triumph Spitfire gehad, prachtige auto maar 1 op 10) En ik heb er die fijnstof filter in zitten, weliswaar met subsidie.
   Wat de protesten betreft, mij is het opgevallen dat men een beetje moe is om te protesteren want het 'haalt allemaal niets uit' en daar gaat het mis, de media doet blijkbaar uitstekend werk en dan bedoel ik de MSM die nog altijd volop geloofd word.
   Dat het fout gaat zei ik eerder al: in België hebben we een niet gekozen noodregering samengesteld uit de verliezende partijen met een flinke minderheid, maar door die volmachten toch kunnen doen wat ze willen.
   Net wat ik eerder aanhaalde, de weerman zei dat, met nu een paar warme dagen, het aan de klimaatopwarming ligt en toen vorige week de boeren hun fruitbomen met water moesten beschermen tegen pittige nachtvorst er van die opwarming geen sprake was. Zo misleid je het volk en niemand durft te klagen. Ik heb al eens wat mails (o.a. over de doden (moorden) door de Belgische luchtmacht in Syrië, en het verzwijgen daarvan) gestuurd naar de zogenaamde ombudsman van de VRT, maar nooit een reactie gehad. Ook heb ik enkele cartoons opgestuurd, maar nooit zijn die op de officiële media gepubliceerd. Vraag me niet waarom niet, en ik hou het nog netjes!
   Maar ik geef niet op!

   Verwijderen
 20. Sean Hannity: Gov. Cuomo, stop denying New Yorkers hydroxychloroquine
  https://www.foxnews.com/opinion/sean-hannity-gov-cuomo-stop-denying-new-yorkers-hydroxychloroquine

  De gouveneur houdt het gebruik van hydroxychloroquine tegen! Op dit moment sterven er New Yorkers omdat deze "democraat" een hele lange crisis wil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe zit dat in Nederland? Hier hebben natuurlijk ook geen hydroxychloroquine. Het IC verhaal moet blijven zodat de crisis heel lang gaat duren.

   Verwijderen
  2. [Hoe zit dat in Nederland?]
   Hetzelfde natuurlijk. Hier heeft het RIVM ALLES opgekocht, zodat jij en ik kunnen verrekken en die gasten houden het voor zichzelf natuurlijk. Voor zover je het nog niet had gezien:
   https://xevolutie.blogspot.com/2020/04/1009-hydrochloroquine-de-wereld-is.html

   Verwijderen
 21. BREAKTHROUGH? SINGLE DOSE OF COMMON AGRICULTURAL DRUG FOUND TO “ESSENTIALLY ELIMINATE ALL VIRAL MATERIAL” OF COVID-19 WITHIN 48 HOURS
  FDA-approved Ivermectin, a drug for livestock, found to be highly effective at treating coronavirus
  https://www.infowars.com/breakthrough-single-dose-of-common-agricultural-drug-found-to-essentially-eliminate-all-viral-material-of-covid-19-within-48-hours/

  FDA approved. Dat zou mooi zijn als dit de oplossing is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Je hebt niet eens een recept voor dit middel nodig.

   https://www.medicijnkosten.nl/databank?zoekterm=IVERMECTINE&toedieningsvorm=TABLETTEN%20EN%20CAPSULES

   Verwijderen
  3. Oligarch,

   het komt uit australië en word genbruikt om honden te ontwormen.
   (de 'Hookworm' zou hij bestrijden)

   Je kunt een middel im het lab tesrten m, in een bakje: dat is in Vitro. Of direct op een levend wezen toedienen: in vivo.

   Dit ivermectine werkt in vitro goed op covid 109, maar het werkt op goed op dengue en HIV, in vitro.

   Ik vraag me dan af: werkte het in vivo bij HIV en Dengue ?

   Verwijderen
  4. @JV
   Als ik het rapport goed begrijp helpt het HIV medicijn Lipovar zowel tegen SARS-CoV-2 als tegen HIV.

   "In agreement with previous reports, we observed antiviral effect of lopinavir (EC50 at 26.1 μM) but not ritonavir against SARS-CoV-2 in vitro"

   Dengue behoort tot de corona familie, maar ik kon zo snel geen middel vinden dat zowel Dengue als Sars-Cov-2 stopt.

   Volgens het onderzoek zijn dit de middelen die helpen tegen Sars-Cov-2

   Highlights

   Remdesivir inhibits SARS-CoV-2 replication in Vero-E6 cells with EC50 at 23.15 μM.


   Lopinavir but not ritonavir inhibits SARS-CoV-2 replication with EC50 at 26.63 μM.


   Homoharringtonine and emetine inhibits SARS-CoV-2 replication with EC50 at 2.55 and 0.46 μM, respectively.


   Combination of remdesivir and emetine showed synergistic effect in vitro.
   https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S016635422030200X#bib20

   Verwijderen
  5. Zoals ik het lees werkt de combinatie Remdesivir en emitine het beste. Althans in vitro.

   Emitine kon ik niet vinden op medicijnkosten.nl. Je kunt het wel kopen in Amerika
   https://www.caymanchem.com/product/21048

   Verwijderen
  6. Kan het ziekenhuis waar je zus en zwager liggen hier geen beroep op doen.

   https://www.rivm.nl/dvp-dienst-vaccinvoorziening-en-preventieprogramma-s/dvp-centraal-verkoop-en-logistiek

   Hou ons op de hoogte.

   Verwijderen
  7. @JV
   Ik neem nu kinabast 3 eetlepels op 1 liter water en drink het als thee te samen met 22mg zink piconilate. Hoop dat mijn afweer er beter door wordt. Daar mag ik trouwens toch niet over klagen. Ik heb de afgelopen jaren nauwelijks griep gehad. Daar doe ik wel wat voor zoals 3x per week naar de sauna en verder behoren de ingredienten gember, zwarte peper en curcuma tot mijn keuken.

   p.s. Jacob Hooy zei dat je 1 thee lepel kinabast moet gebruiken op 1 liter water en dat je daar 3 kopjes van mag hebben.

   Verwijderen
 22. Duck Duck Go even op Janet Ossebaard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Sofia,

   Daarom moet je ook kijken naar: "De val van de cabal."

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @Sofia,

   Yep! Ik krijg nu zoveel informatie tot mij dat ik haast geen tijd meer heb om hier te reageren.

   Verwijderen
  7. Bill Gates gaat rustig verder met zijn depopulatie programma en verdien model.

   Bill Gates: "Things Won't Get Back To Normal Until We Have Gotten A Vaccine Out To The Entire World"
   https://www.realclearpolitics.com/video/2020/04/05/bill_gates_things_wont_get_back_to_normal_until_we_have_got_a_vaccine.html

   Ik mag hopen dat Janet gelijk heeft dat de Q Anon beweging echt is en Trump ons bevrijd van de cabal.

   Verwijderen
  8. Ik heb Janwet Ossebaard het eersdte filmopje gezien. YTe veel aannames.
   Ja, er zijn heel veel vreemde zaken in de wereld. \
   Ik heb er op mijn blog ook 20 genoemd.
   Maar als je 20 'feiten'; hebt, dankun je daar wel 200 verhalen van bouwen. Allemaal 200 verschillende verhalen.
   Eén verhaaal is dat van Ossebaard.

   Mijn advies: probeer NU het vege lijf te redden, en zorg daarna dat je de ware criminelen op pakt.

   Jullie zijn allemaal totaal verkeeerd beziog.
   NU ben je driftoig mensenaanhet verdenken of beschuldigen.

   En straks doe je niks meer, behalve op een toetsenbord rammen.

   Nooit iemand van jullie ergens in Den Haag gezien, of met een opvallend protest de massa bereikt.

   Schrijven op BLIK dient vrijwel nergens toe, behalve dat je af en toe interessante zaken hoort.
   Maar van de 10 tips is er ook maar 1 goed.

   Verwijderen
  9. "Schrijven op BLIK dient vrijwel nergens toe, behalve dat je af en toe interessante zaken hoort"

   Ik kan me herinneren dat je dacht dat je door hier te bloggen de 3e wereld oorlog kon stoppen. Toen zei ik nog dat dat absurd was om dat te denken. Maar inderdaad, behalve awareness creëren (En dat is heel wat) bereik je er niks mee.

   p.s Janet doet geweldig werk met haar filmpjes. Mensen gaan zelf onderzoek doen. Bijvoorbeeld naar de belangen die Bill Gates heeft in de farmaceutische industrie. Net zoals Ab Oosterhaus. Ze legt de verbanden tussen Bill Gates en Faucci die aktief de vaccines promoot.

   Ik hoop wel dat we op plan van de patriots binnen de Trump regering mogen rekenen/kunnen vertrouwen.

   P.s. Ik steun iedereen die de leugens van de MSM en de Cabal bloot legt. Dus ook Janet. Geweldig!

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. De 'redder der mensheid' zal wel even bepalen dat een kar langs de snelweg met een onleesbare boodschap DE oplossing is of als eenling met een plankje op het binnenhof gaan staan om het onrecht aan te klagen echt helpt. 'Kijk eens wat ik allemaal doe'
   Wat anderen doen is peanuts in zijn ogen.
   En over dat toetsenbord rammen; de boer doet zelf niets anders op zijn veelgelezen blog, en hier.
   Jaren geleden heb ik mijn samenwerking aangeboden maar die werd "heel vriendelijk" afgewezen omdat ik niet helemaal in het vastgelegde patroon (iets met keppeltjes of zo) paste. Hij reageerde eerder vijandig in plaats van als medestander. Vermoedelijk is hij een fan van Busch die zei: je bent met mij of je bent tegen mij. Iets anders bestaat niet.
   En dan klagen dat hij het alleen moet opknappen. Pff.
   Nu hoeft het voor mij niet meer.
   SDR zegt het goed, ieder doet het op zijn/haar manier.

   Verwijderen
  13. SDR,
   Van de Q verhaal geloof ik niets zolang Hitlery en co vrij mogen rondhuppelen.
   Als zij gearresteerd word ben ik 'om', niet eerder.

   Verwijderen
 23. Ik weet dat TNO bezig is met een covid 19 app voor de overheid. De app houdt precies bij waar je geweest bent. Wellicht kan die ook zien welke andere persoon bij jou in de buurt is en andere zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die app blijkt in Israel al lang bekend te zijn, en gebruikt te worden.

   Zìj wisten precies met wie iemand had gesproken in de dagen vòòr hij Corona verschijnselen kreeg,en die mensen werden opgespoord.

   Die app is natuurlijk met een ander doel verspreid en gemaakt.

   Maar in dìt geval is het nuttig.

   Verwijderen
  2. Feitelijk verleen je met zo'n app toestemming om je te volgen. Ze kunnen het al sinds lange tijd. Nu een keer in je voordeel.
   Ik had het al eerder gezien, dat die techniek in China werd gebruikt. Als je bent besmet, krijgen al jouw contacten, volgens die app dan, automatisch een sms-je. Handig.

   Verwijderen
 24. @JV,
  Kloppen jouw berekeningen nog over het aantal doden? Hoeveel zouden er nu dood moeten zijn? Komt de verwachting uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik meen dat ik schreef dat we op goed moment 14400 IC's nodig hadden.
   Ik meen dat dit was berekend op weinig NPI"s.
   Ik zou het na moeten kijken.

   Ik wil best toe geven dat het er naar uit zit dat het niet zo erg wordt als ik toen vreesde.
   Maar wie waren dat ook alweer die het steeds over een griepje hadden?
   En? Is het een griepje?
   Je ziet dat Amerika compleet inde vernieling gaat.
   Daat gaat het er echt sperende komende weken.

   Der ellende is: de slachtoffers zijn juist voor 99 % de mensen die er niks aan kunnen doen.

   NB: Zelf ben ik licht diabets en heb BMI van 31 enben 68.
   Ik heb dus drie kruisjes achter mijn naam.

   Luister maar naar dr Smith: https://youtu.be/C4B_9-Ihq2w

   Verwijderen
  2. Ik had die begrafenis gezien van Buizen Berend, van Normaal.

   In een knalgeel VW busje werd hij naar het kerkhof gebracht, Maar hij paste niet in het busje. Dus moest de achterklep open blijven. Die klep werd dan met een geïmproviseerd touwtje naar beneden gehouden.

   Prachtig !
   Kijk , dat vind ik nou opbeurend in tijden van Corona: sterven kan ook veel vermaak geven, als je het maar goed aanpakt.

   Verwijderen
  3. "Je ziet dat Amerika compleet inde vernieling gaat."

   Ik denk eerder dat dat met Europa gebeurt.

   "NB: Zelf ben ik licht diabets en heb BMI van 31 enben 68"

   Ik weet niet wat voor soort diabetes je hebt, maar als je 2 hebt heb je zelfs kans dat je er vanaf komt als je afvalt.
   https://www.diabetesfonds.nl/over-diabetes/dagelijks-leven/kun-je-genezen-van-diabetes-type-2

   1 of 2 consultjes bij een goede Voedingsdeskundige op dit gebied? en je dan strikt houden aan dat dieet.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Ja Oligarch, aLS IK MAAR EEN KLEIN BEETJE MIONDER EET EN WAT MEER BEWEEG DAN ZIT IK AAN DE GOEDE KANT. excuus voo rde hoofdletters.
   Maar ja... tussen weten en plannen en het ook doen, zit soms een hele wereld..

   Verwijderen
  6. @JV [tussen weten en plannen en het ook doen, zit soms een hele wereld.]
   Laat me raden: motivatie en doorzettingsvermogen?

   Verwijderen
  7. "excuses voor de hoofdletters"
   Te dronken om te verbeteren?

   Verwijderen
  8. De V.S. niet? Waarom niet?

   De VS hebben hun schuld in dollars. Ze drukken het geld wat over de hele wereld gebruikt wordt. Ze kunnen altijd aan hun verplichtingen voldoen. Heb jij vertrouwen in de euro?
   Kijk hoe de aziaten covid 19 aanpakken, zie hoe de amerikanen het aanpakken en zie hoe de Europeanen het aanpakken. De europeanen zijn het traagst en leggen hun economieën het meeste op slot.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gates zal zichzelf graag het predicaat filantroop opspelden om zogenaamd aan te tonen hoe goed hij het voor heeft met de mensheid.
  Dan stel ik me de vraag hoe het komt dat Gates steeds in de top 3 blijft van rijkste man op aarde terwijl hij met miljarden zou strooien.
  Een miljardair die geld weggeeft? Dacht het niet, hij verdient het op een of andere manier altijd terug. In veelvoud.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. SDR,
   Blijkbaar zit iedereen nu op you tube want hij is verschrikkelijk langzaam nu.
   Of ze knijpen het expres plat om zo 5G als DE oplossing aan te bieden straks.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Na 3 min. rondjes draaien heb ik hem eindelijk kunnen bekijken. Mijn dank!
   Enkel over dat "Epstein" verhaal heb ik mijn twijfels als ik de foto zie boven dit blog, Gates met zijn kinderen, dan lijkt het mij sterk dat hij met Epstein zou meedoen aan sexfeestjes met minors. Maar ik kan het mis hebben natuurlijk, de buitenkant is vaak heel anders dan de binnenkant. Zakelijke belangen kunnen natuurlijk altijd.

   SDR, neem eens contact met mij op via mijn site , ik wil je een persoonlijke vraag stellen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. [Of ze knijpen het expres plat om zo 5G als DE oplossing aan te bieden]
   Wat is dat toch met die 5G? Heel veel mensen proberen het maar te koppelen aan het (ontstaan) van het coronavirus. Het is gewoon veilig, zegt de overheid...
   https://www.youtube.com/results?search_query=FORMER+VODAFONE+BOSS+BLOWS
   Het is er nog niet eens.
   https://www.50five.nl/blog/wat-is-5g-en-wanneer-komt-het-naar-nederland.html
   Eerst maar eens serieus en onafhankelijk onderzoeken.
   https://www.50five.nl/blog/is-5g-schadelijk-voor-de-gezondheid.html
   https://pcmweb.nl/artikelen/internet/uitrol-5g-in-nederland-huidige-stand-van-zaken/
   Dood uit de lucht vallende vogels: Bleek een vlucht spreeuwen te zijn. Andere vogels in de buurt hadden geen last. Enzovoort

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Ook ik heb mijn twijfels omdat 5 G nu nog niet overal aanwezig is en het virus blijkbaar wel. Wat mij aan het denken zet is het feit dat het in Brussel (zetels NAVO en EU) verboden is en ook in een gebied in Zwitserland waar volop geëxperimenteerd is en er blijkbaar heel wat mensen ziek werden en het nu dus daar ook verboden is.
   Inderdaad, dus eerst maar eens flink, liefst onafhankelijk, onderzoeken en testen.

   Verwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. En om in de buitenlandse sfeer te blijven: Duitse grens met NL gaat -gelukkig- niet dicht. Goedkoop benzine tanken kan nog steeds, al heb ik inmiddels 59 ltr in voorraad. Laagste prijs: € 1,23(!)
   Elk nadeel heeft z'n voordeel, zei W.v.H.

   Verwijderen
 28. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In België zou ze ook nog eens een boete krijgen van €250,-, want ze weet dat ze niet op bezoek mag en heeft dus een nutteloze verplaatsing gedaan.

   Verwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dat hij er openlijk voor uitkomt dat de oudjes dood moeten (om met dat geld leraren aan te stellen) en dat eigenlijk de hele wereldbevolking richting 0 moet wordt voor het gemak maar even niet vermeld door de door belastinggeld gefinancierde staats zender.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 31. Luister naar voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD, Eibeltje Berckmoes.

  https://www.ongehoordnederland.nl/coronavirus-complot-of-realisme-het-panel-3/

  Met een protestbord op het Binnenhof lopen heeft geen enkele zin. Het is niet Rutte die het beleid maakt maar de 1% uit de piramide. Iedere PM krijgt zijn marsorders tijdens de Bilderberg conferenties en/of het World Economic Forum. Dus, mocht Rutte zich iets aantrekken van een, met een protestbord op het Binnenhof lopende @Jan Verheul, dan eindigt Rutte als Seth Rich.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het is net wat Jensen zegt. Het zijn volgers in de 2e kamer. Vervrouwelijkte mannen. Die Rutte werkte bij personeelszaken bij Unilever. Hij heeft nooit zelf beslissingen genomen. Jetten, Klaver, etc. allemaal 1 pot nat. Allemaal volgers die een toneelstukje opvoeren.

   Verwijderen
  3. Ik heb het hier al eerder te berde gebracht, het was voormalig S-G van de NAVO, Willy Claes, die in een interview vertelde dat, alles wat tijdens een Bilderberg conferentie besproken wordt, geïmplementeerd dient te worden.

   Verwijderen
 32. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. SDR, 1 april is geweest hoor :-)))))))
  Parlement en inleveren?? Zij doen eerder nog jaren na hun mandaat teren op de kosten van de samenleving.
  Die van Brussel zijn nog veel erger, wel tekenen voor aanwezigheid bij een vergadering, €150,(weet niet het precieze bedrag) op strijken en dan vertrekken om op kosten van lobby nr zoveel lekker uit eten te gaan.
  Eén en al oplichting daar en wat hebben ze bereikt? een uniforme stekker voor je telefoon! (iedereen nu heel hard klappen) Voor €25.000 per maand had ik dat ook wel kunnen verzinnen binnen een paar maanden en niet na 6 jaar!
  Maar owee, als de burger iets fout doet. dan breekt de hel los (over hem natuurlijk).
  Wat mij betreft mogen ze nog harder zinken dan May gedaan heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @SDR. Noem jij dit een 'Zeer genuanceerd artikel'?

  Normaal gesproken kijk ik nooit naar links van de MSM, dus maar even principe opzij gezet. Gelijk weer spijt van. Het lijkt alsof Hitler nog steeds leeft! "geen uitlevering van zeventien miljoen Nederlanders aan het redden van de levens van een kleine, kwetsbare groep." Noem 3,2 miljoen (2018) ouderen maar een kleine kwetsbare groep. https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/bevolking/cijfers-context/vergrijzing
  Daarnaast de jongeren, die al wat onder de leden hadden, die ook zijn gestorven. Dus van deze meneer mogen we niet meer ziek worden, anders ruimen. Waar heb ik dat meer gehoord?

  [Ondertussen komt uit die sectoren nauwelijks een euro belastinggeld binnen.]
  Ah. We zijn er weer. De pegels, pecunia, het slijk der aarde. Waarom die centen niet halen waar het wel zit, de 1%, Koekoek?

  Weer een koekwaus, die aan de verkeerde kant van het bureau zit. Beetje verward persoon. Lijkt of de term afgeeft.

  [dat het nu een goed moment is om over te stappen op een economie gericht op het lokale in plaats van het globale.]
  Dat wordt al jaren gepredikt, maar de politiek en MSM denken daar anders over. Heel misschien wordt deze toestand de trigger, dat de oogjes van de slapende meute eens opengaan.

  En de eeuwige groei kan ieder nadenkend mens begrijpen, dat dat onmogelijk is. Dat heb ik vele malen betoogd in FTM.nl, maar de heren economen aldaar dachten er anders over. En de rest snapte er de ballen van, dus de uitkomst laat zich raden.

  Eerst maar eens -na beëindiging van deze toestand- een paar processen voeren tegen enige politici persoonlijk en daarna wordt het duidelijk welke kant we in NL toe moeten gaan.

  Het hele probleem is ontstaan door verkeerde en te late beslissingen door incompetente figuren, die zich leiders durven te noemen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. De kloterij met die politici is dat ze het hebben klaargespeeld om immuniteit te krijgen zolang ze een publiek ambt uitvoeren. Dat houd dus in dat ze kunnen doen wat ze willen en onaantastbaar zijn en leugen op leugen stapelen, Rutte op kop.
   Vraag maar aan Demmink hoe dat werkt.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Johnson heeft de brexit uitgevoerd dus de EU heeft nog een appeltje met hem te schillen.
   Fantasietje van mij, maar toch.......

   Verwijderen
  2. Als je de beelden op BBC ziet lijkt het er op dat wij ons moeten voorbereiden op het overlijden van Boris.

   Verwijderen
 39. Johnson naar de IC gebracht....

  "We take it on the chin."

  Hij houdt wel woord !

  BeantwoordenVerwijderen
 40. #5 | Karel van Wolferen | Is Covid-19 een beraamde ‘pandemie’?

  https://www.youtube.com/watch?v=NkaVypHJX_Y

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik vind van Wolferen ook genuanceerd. Volgens het 'Hammer and dance'- model is het nu de tijd om naar versoepeling te gaan. Maar nog geen kerkdiensten, sport en festivals en WEL mondkapjes.

   Uiteindelijk zou het gewenst zijn indien we op natuurlijke wijze (dus door de infectie door te maken, met ondersteuning van chloroquine en ivermectine) herd immunity verkrijgen.

   Verwijderen
  4. @SDR en de andere bloggers hier.

   Hebben jullie de uitzending van Jensen als een virus verspreid?
   https://www.youtube.com/watch?v=dlThHEC3nb8&t=5s of hebben jullie hem alleen gelezen en hier melding van gemaakt?

   Verwijderen
  5. gelezen is gezien en gehoord.Excuus.

   Verwijderen