donderdag 30 april 2020

Nederlands Verzet Tegen Onrechtmatige Maatregelen Zwelt Aan

Als we ons laten verbieden vrienden te ontmoeten, dan verliezen we meer dan een gezellig avondje...

Als we een strafblad kunnen krijgen omdat we een vriend een hand geven...

Als we zwichten voor dwangmaatregelen...

Dan dooft het licht.

62 opmerkingen:

 1. Als we niet zo zware boetes moeten betalen voor "onnodige" verplaatsingen zoals vrienden bezoeken of je eigen kinderen was ik meteen mee, maar €250 PER KEER kan er flink op inhakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juristen hebben inmiddels ontdekt, dat de nieuwe regels Niet zijn getoetst (en tegenstrijdig) aan de grondwet, ze zijn ongrondwettelijk o.i.d. Dus als je wordt bekeurd, moet je het voor laten komen en de rechter kan dan niets anders doen, dan vrijspraak te geven. Dit geldt in ieder geval voor de NL-situatie. Hoe het in België werkt, weet ik niet. Wellicht een jurist raadplegen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Eh, als ex-ambtenaar weet ik, dat wetten nooit met terugwerkende kracht kunnen/mogen worden ingevoerd. Dus bekeuringen na afgelopen vrijdag zijn pas rechtsgeldig. Is het ook al door de 2e en 1e Kamer gejast? Is wel noodzakelijk, anders zijn de wetten nog steeds niet rechtsgeldig.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. In België werkt de regering met voorlopige volmachten, gesteund door ook maar de kleinste meerderheid, die als nodig verlengd kunnen worden.
   Ieder besluit wordt vrij snel in het staatsblad gepubliceerd dus is het wettelijk.
   Een rechter heeft voor de krant gezegd dat het niets uitmaakt als je denkt onder die bekeuring uit te komen door niet te betalen. We innen desnoods via je belastingaangifte of loon beslag, maar we innen ze ALLEMAAL. (ondertussen al enkele miljoenen)
   En dan ook nog eens het gegeven dat we in België nog niet een een centrale regering hebben, na de verkiezingen, maar nu een samenraapsel van alle verliezers. Dus de stem van het volk is ver weg, Leve de dictatuur!!
   Niet mee eens? DOKKEN!

   Verwijderen
  5. Ik zal eens een bevriende jurist raadplegen. Verwarrende situatie zo. Als 2e en 1e Kamer niet accoord gaan met t.w.k. hebben ze wel een probleem.

   Donner was de enige die binnen 14 dagen een noodwet er door heen jaste, toen middels een rechterlijke uitspraak paspoorten/identiteitsbewijzen gratis waren. Ik heb toen netjes de leges terugbetaald gekregen.

   Verwijderen
 3. Even een citaat van @Verheul uit een vorig draadje.

  "De wereld volgens Oliogarch: conspiracy, conspiracy, conspiracy. Hij zou ze het liefst àllemaal geloven."

  Hahaha, ja @Jan, het Pentagon heeft beelden vrijgegeven van 3 UFO's, rechtstreeks uit het radiohoorspel van Orson Welles's "The War of the Worlds", Toen was er ook paniek. Tot overmaat van ramp zijn er ook nog 2 asteroïden op weg naar de aarde.

  Dat zijn complotjes vanuit het Pentagon, @Jan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de vorige draad niet gelezen.

   "De wereld volgens Oliogarch: conspiracy, conspiracy, conspiracy. Hij zou ze het liefst àllemaal geloven."

   Wat had die boer met kiespijn nou weer te zeuren. Wat voor conspiracy?

   Verwijderen
  2. Ik heb al een stuk of tig keer verteld tegen domme JV dat een paracetamolletje en een IC bed niet de oplossing zijn tegen COVID 19.
   Een kuurtje met malaria medicatie, zink en antibiotica is de oplossing voor de mensen die ernstig ziek worden. Dus IC bedden zijn in een hele UITZONDERLIJKE situatie van nut bij Covid 19.

   Ik kan niet tot de andere conclusie komen dat de overheid en de MSM de bevolking zo bang mogelijk willen maken. (zie weer dat artikel bij de NOS over de verschrikkelijke gevolgen op de IC met voor menselijk lichaam) Omdat de oplossing die er is niet mag worden gebruikt door de inspectie RIVM, Ministerie van volksgezondheid.

   Daarom EXPOSE ik de MSM (Onze troll JV hier promote de MSM) voor angst zaaierij. Mensen zijn als de dood voor de IC en de dood (logisch)


   Bevolking is de slechte politiek van de leiders zat. Gele hesjes etc. Ze weten ook dat er een depressie zit aan te komen met een ontevreden bevolking.
   Je wilt de bevolking hun rechten afnemen, je wilt de bevolking hun privacy afnemen en je wilt de bevolking verplicht vaccineren (met in de toekomst applicaties)

   Je creëert een probleem met een virus (laat het ontsnappen uit het lab)
   De reactie is enorme angst bij de bevolking
   De oplossing is de app, de noodmaatregelen en de vaccinatie
   Problem-reaction-solution

   Ik weet niet of onze JV (te veel ego, te weinig verstand) slim genoeg is om dit in te zien. Ik verwacht het niet.

   p.s. Complotten worden continue gesmeed in de politiek. In geen enkel verkiezingsprogramma stond dat de regering de VN belasting wilde afschaffen. Plotseling stond het in het regeringsbeleid. Heeft het kartel toch een complot gesmeed omdat er in te zetten.

   De plannen met Corona virus is al meer dan 10 jaar geleden gesmeed. Ze hebben precies al beschreven wat ze gaan doen. Nu zie je het gebeuren en je ziet nu ook DAT ze het doen. En meneer de onbenul JV ziet het nog steeds niet. Hij is echt een PISVLEK op deze blog. Sorry dat ik het moet zeggen.

   Verwijderen
  3. "Hij is echt een PISVLEK op deze blog. Sorry dat ik het moet zeggen."


   Je hoeft het niet te zeggen.
   je kan ook met argumenten komen.
   Je kan ook de recente historie NIET verdraaien.

   Nadeel is dan wel dat je telkens van me verliest.

   Dus ja, dan kan je alleen nog maar schelden.

   Je hebt mazzel. Ik moet de hele avond andere dingen doen.   Verwijderen
 4. Danny Jones of the Northlake Baptist Church gives a sermon the correlation of people and events over the past several decades. From the League of Nations to the injecting of microchips with vaccinations developed by Bill Gates.


  Vanuit Amerika......alles komt aan het daglicht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, een preek....

   Daar zaten we nu echt op te wachten!!!!

   Verwijderen
  2. Graag gedaan Rootman. Anders nog iets?
   Heb je trouwens wel geluisterd? Het was geen preek zoals je gewend bent van een pastoor op een preekstoel in een kerk.
   Maar goed, je bent natuurlijk altijd vrij om naar de preken van het Rutte "crisis" management te luisteren op je favoriete tv kanaal npo 1.
   Dan krijg je waar je zo lang op hebt zitten te wachten.

   Verwijderen
 5. https://www.davidicke.com/article/569147/9-simulations-drills-laws-planned-prepared-coronavirus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Past wel bij de huidige situatie waarin kabinet Rutte ons in heeft geduwd.Want ja....we moeten met de gekke wereld meedoen?????
  Heb daar geen zin in en ben het ook niet van plan

  gekke wereld

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn conclusie is dat de uitkomst afhankelijk is van wat de politie wil. Nederland wil de scholen openen dus komt dit onderzoek niet gelegen. Duitsland wil de kleine kinderen nog niet naar school sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. En dan de situatie in België: wij hebben veel strengere maatregelingen dan jullie (geen, behalve echt noodzakelijke, verplaatsingen, behalve naar werk, winkel en dokter, niet familie laat staan vrienden of café) en de resultaten zijn nagenoeg gelijk. De maatschappij zelf (het gewone volk) daarentegen begint steeds harder te morren, iets wat ik al 6 weken geleden voorspeld heb. Mensen laten zich niet graag kooien (behalve dan misschien diegenen die daar een bepaald genot uit halen) als er geen grondige reden ia en die is er niet. Puur angst zaaien en straks bij een tweede golf (nu al voorspeld!)trapt niemand daar nog in.
   Vanaf volgende week wordt er een klein beetje versoepelt, maar lang niet alles. Winkels die stoffen en garens verkopen mogen wel open vanaf maandag omdat ze nodig zijn om mensen zelf hun maskers te laten maken. Doordenker: waarom die winkels niet, maar de kleine kruidenier om de hoek niet, en doen ze op deze manier hun onbenul bevestigen door tussen neus en lippen toe te geven dat ze niet hebben nagedacht, terwijl dit niet eens nodig was want onze minister van gezondheid, (ruim 100 kilo schoon aan de haak) heeft al vanaf het begin gezegd dat mondkapjes voor een valse vorm van bescherming zorgen terwijl speciale maskers in IC kamers wel nodig zijn, maar dat is niet nieuw.
   Steeds vaker komen er kleine zaakjes los waarmee ze straks toch wel door de mand gaan vallen.
   Ik hoop dat we alsnog een hete zomer gaan krijgen.

   Verwijderen
  3. https://www.demorgen.be/meningen/dit-is-maggie-de-block-toen-ze-overleefde-op-een-blad-sla-en-een-tomaat~bbdee9eb/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

   Verwijderen
 10. Ik speur toch corona angst hier. Precies waar ze jullie willen hebben.

  probeer anders dit lol

  Hahahahahahaha Niet alleen Nederland maar de wereld is GEK geworden omdat ze zich ook gek hebben LATEN maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De WHO heeft 19 kandidaten om een vaccin te maken wat vervolgens middels een spuitje in je arm kan worden gebracht.
  De WHO neemt vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid over de gevolgen en bijwerkingen bij mensen na een eventuele vaccinatie.
  Het pdf is te downloaden op de site van WHO

  Draft landscape of COVID 19 candidate vaccines.

  WHO also disclaims any and all liability or responsibility whatsoever for any death, disability, injury, suffering, loss, damage or other prejudice of any kind that may arise from or in connection with the procurement, distribution or use of any product included in any of these landscape documents.

  https://www.who.int/who-documents-detail/draft-landscape-of-covid-19-candidate-vaccines

  Bill Gates is druk aan de weg aan het "timmeren" door met zijn miljarden te strooien naar vaccin laboratoriums.
  Hij zal zich ook wel ingedekt hebben om nooit aansprakelijk gesteld te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Correctie, geen 19 kandidaten.
   Die 19 staat ergens anders voor.
   Joost mag weten wat en is mij eigenlijk ook een rotzorg.
   Mij gaat het om die spuitdrang wat die kerel heeft en waarom.
   Ik geloof niet in positief effect van vaccinatie spuiten.

   Verwijderen
  2. Natuurlijk kan je de vaccine producenten niet aanklagen. De slachtoffers zouden hooguit de staat kunnen aanklagen. Maar als je dan al wat krijgt, wordt het door de belastingbetaler betaald.

   Verwijderen
 12. Spuiten op eigen risico dus.
  Succes allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over my death body!
   Zolang ze niet de verantwoordelijkheid durven nemen hou ik me vast aan mijn grondrecht en dat is dat IK de ENIGE ben die wat over MIJN lichaam te zeggen heeft.
   Zelfs in Amerika hebben ze problemen als ze een gevangene willen vermoorden door middel van een injectie, die zogenaamd pijnloos moet zijn maar het alles behalve is.

   Verwijderen
 13. Ze laten er geen gras over groeien. De tijd dat we vaccin's krijgen met een digitale ID komt snel naar ons toe. Ze beginnen in de landen waar veel mensen nog geen ID kaart hebben zoals in Bangladesh.

  ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines
  https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kort geding a.s. maandag 4 mei
  https://stralingsbewust.info/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral bang worden voor straling (een aluhoedje helpt prima, schijnt het), en vergiften zonder enig symptoom (een algen-enema schijnt prima te werken(?)).

   Maar wel zonder masker op demonstreren of naar de Ikea gaan.

   Verwijderen
  2. Wat is je punt Rootman?
   Kun je iets duidelijker zijn?
   Hoedjes van aluminium heb ik ook niks aan. Heb meestal een baseballpetje op en in de winter een wollen muts.

   Verwijderen
 15. Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, zei eerder dat de landelijke maatregelen pas versoepeld kunnen worden als er minder dan 700 coronapatiënten op de IC liggen. In dat geval is het personeel op de IC's niet langer overbelast en kunnen ook operaties van niet-covid-patiënten weer echt op gang komen.
  https://nos.nl/artikel/2332298-coronacijfers-van-30-april-bijna-14-000-besmette-zorgmedewerkers-van-wie-9-overleden.html

  Gommers bepaald of de maatregelen versoepeld worden of niet.

  Meer dan 700 op de IC, dan mogen de maatregelen niet versoepeld worden.

  De IC bedden chantage van de overheid om ons onze vrijheid af te pakken en te houden.

  Het is zo surrealistisch allemaal. Is dit echt waar? gebeurt dit echt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @Tsja SDR,
   Het is überhaupt absurd dat we dit soort discussies voeren over het aantal IC bedden. Het is absurd dat iemand uit de gezondheidszorg kan bepalen of de vrijheden worden ingeperkt of niet.
   IC bedden is hun chantage middel.
   Maar ook al zijn er genoeg IC bedden, dan is er weer iets anders waarom de vrijheden niet kunnen worden teruggegeven. Komt er weer een viroloog met een hockeystick omhoog of zo.

   Ze nemen ons helemaal mee naar het nieuwe normaal. Dat is het doel en het is aan ons of ze dat bereiken. Van hun hoeven we niks te verwachten.

   Verwijderen
  3. Gisteren was Osterhaus weer op TV.

   Het lijkt er op dat hij nog steeds het virus wil laten verdwijnen, en dus alles wil blijven blokkeren.

   Hierbij mijn visie, die duidelijk conservatiever en meer mainstream is dan sommigen momenteel op dit blog, maar ook die van Osterhaus bestrijdt:

   De belasting voor jongeren en actieve deelnemers aan de samenleving wordt ontoelaatbaar, evenals voor de economie. De enige manier is een gecontroleerde besmetting, waarbij de ICU's halfvol dienen te blijven. Door mondkapjes en isolatie van kwetsbare ouderen kan dan een groot deel van de lockdown opgeheven worden. Buiten treedt vrijwel GEEN besmetting op, behalve bij massa- evenementen zoals demonstraties, festivals en stadions.Door profylactisch gebruik van HCQ, zink en ivermectine kan de gecontroleerde besmettingsgraad veel hoger gemaakt worden, zodat 80 % immuniteit op natuurlijke wijze voor het einde van het jaar bereikt kan worden, aangezien er nog maar zeer weinig ernstige gevallen optreden (die voor een groot deel te redden zijn met antistollingsmeds). Naarmate het aantal mensen met immuniteit stijgt kunnen de maatregelen nog veel verder versoepeld worden.

   Wat wel belangrijk is dat alle landen in een regio zoals west-Europa hieraan meedoen. Als een land saboteert stagneert de economie toch nog. Zo'n land zal uiteindelijk, wanneer cijfers beschikbaar komen toch om moeten, maar dat geeft wel maanden vertraging.

   De grootste vijanden van deze aanpak zijn mi. de lobbyisten van de banken, big pharma en de national security/ surveillance industrie, en daarnaast de aluhoedjes.

   Beiden pleiten voor extremistische maatregelen; collectieve gevangenschap, gebruiken van dure nutteloze medische maatregelen, of juist het ongecontroleerd loslaten, met als gevolg een 2e golf en vele doden

   Verwijderen
  4. Root: "extremistische maatregelen ... juist het ongecontroleerd loslaten..."

   Er is niks extremistisch aan zoals het was voor de lockdown. Het zal ook niet leiden tot "een tweede golf" of "vele doden". Je praat Ab OsterHauswein na.

   Er was zelfs geen eerste golf. Deprogrammeer jezelf, Root.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Rootman,

   je zit hier niet in een normale omgeving hoor.

   Een nieuw gevaar wordt eerst volledig ontkend ( hoax !), dan worden de boodschappers voor gek uitgemaakt, en in de derde fase zeggen ze dat ze het altijd al zeiden.
   ( Ik weetnog goed hoe dat met de 'immigratie' verliep. Ik nam ion 1991 al publiek standpunt in tegen massa-immigratie. Al die lui die nou enorme Wilders adepten zijn maakten me voo rrotte vis uit.

   Maar hier bij Blik heb je met een aparte sekte te maken. Ze blijven in de ontkennings fase.

   100 artsen en verpleegsters dood in Bergamo? Gripeje ! Gebuert elk jaar ! Niks Corona.

   Ik blijf de zwarte ridder als het beste voorbeeld zien: https://www.youtube.com/watch?v=ZmInkxbvlCs

   Zelfs als zijn benen en armen er af gemept zijn, denkt hij nog dat hij gewonnen heeft.

   Verwijderen
  7. Epidemioloog van Rosendaal: "Er zijn in Italie meer dan 100 artsen overleden: Op minuut 3.30
   https://www.youtube.com/watch?v=QfnGRIAVnwQ

   Verwijderen
  8. Ik praat Osterhaus niet na, die wil alles op slot houden. De best geinformeerde personen vind ik dr Chris Martenson en dr Seult, die komen met veel meer feiten en gebruiken de wetenschappelijke methoden. Osterhaus speelt teveel de rol van expert, en houdt vaak het waarom en hoe achter.

   Er is wel degelijk een eerste golf, en als eerste reactie vond ik die 'intelligente lockdown' niet verkeerd. Maar de WHO en dus het RIVM zijn uiters reactief en bureaucratisch, en bovendien geinfiltreerd door lobbyisten van big pharma en Gates. Daarnaast is men in NL zoals altijd veel en veel te sentimenteel en kudde-achtig ('we zijn allemaal smurfen').

   Ik denk dat we die tijd nodig hadden, want er was te weinig bekend. Pas deze week zijn conclusies getrokken dat de ernstige fase, die bij 20 % optreedt, een aanval op het endotheel is, dat men buiten nauwelijks geinfecteerd kan raken., behalve in massa bijeenkomsten, en dat er goedkope, beproefde medicijnen zijn die het percentage ernstige gevallen terugbrengen tot flink onder de 1 %.

   Deze gegevens nu in het publieke domein, dan kunnen we nu naar een 'intelligente hervatting'. Gezien de latentietijd van het ziekteverloop vind ik rustig laten vieren, zoals nu in Spanje gedaan wordt het verstandigst. Dan is het grootste deel van het maatschappelijk leven voor september weer op gang.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Ik heb een lijst met namen van banklobbyisten.
  Ik heb een lijst met namen van farmaceutische instellingen.
  Ik heb een lijst met namen van beveiligings instituten.
  Maar ik heb geen lijst van mensen met een hoedje van aluminium op.
  Zou jij,Rootman die even kunnen aanvullen hier.
  Aangezien jij je toch in een digitale gevangenis hebt laten zetten heb jij daar heel veel tijd voor.

  Verder pleit ik niet voor profylactisch gebruik van HCQ, zink en ivermectine om besmettingsgraad te verhogen.
  Besmettingsgraag verhogen is hetzelfde als iemands immunsysteem bewust kapot maken.

  Wanneer begint de mens eens met zijn dagelijkse portie vers fruit en verse groente te eten?
  En zeker 2x in de week vis halen bij de visboer op het plein?
  En zo zijn er tig van goede gezonde voedingsbronnen te benoemen.Laat ik nu daar maar niet in verder gaan.
  Groet en blijf gezond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn levenswijze is nauwelijks veranderd, afgezien van dat ik dit jaar als single person geen sex kan kopen.

   Maar gevangenis? Nnee hoor, ik ben nog steeds de hele dag buiten!

   Achterstanden haal ik later heus wel in,maak je geen zorgen!

   Verwijderen
 17. MENSEN, IK HEB GEWELDIG NIEUWS !

  Jullie weten nog wel dat die verrekte Napoleon destijds de achternamen heeft ingevoerd. En de adressen.

  Het zat me al jaren dwars, want door die achternamen en die adressen zijn we natuurlijk wel onze privacy volledig kwijt geraakt.

  Welnu: ik heb het voor elkaar: Achternamen worden afgeschaft !
  ( Hoeven we ook geen belasting meer te betalen !! Hiep Hiep !! )

  Adressen, dus de straat namen: worden allemaal geschrapt !

  Er breekt nu een heerlijke tijd aan, met enorm veel privacy !!

  Gaat vanaf nu helemaal goed komen met ons !!

  En voor vaccins, ziekenhuizen en al die andere flauwe kul die onze vrijheid weg neemt hoeven we al helemaal niet meer bang te zijn. Dat begrijp je. Dat behoort allemaal tot het verleden.

  Paard en wagen krijgen weer een toekomst !
  Back to nature !
  En als de Pest uit breekt, dan zullen we die manmoedig 'on the chin' nemen. Zoals we altijd al deden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PS: ik heb nog een paar vliegtuigen te koop.

   Niet duur. Ze zijn van een metaal dat nooit roest. Kun je dus erg lang in wonen. Kom langs: ik woon in Ossendrecht, in die plaats ten noorden van Antwerpen, net over de grens. Bij die grote boom, ten zuiden van het dorp. Vraag naar Jan van Piet van Pietjes.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ja Ja ja ...
   En wat is het verschil?
   Napoleon zorgde dat een regeling vigerend werd.
   En sindsdien kun je de maatschappij complexer maken.
   En ja: daar hoort belasting bij. En geldverkwisting, en profiteurs etc.
   Maar er hoort ook 'wetenschap' en handel en arbeidsverdeling en mechanisatie en 'patentrecht' en posterijen en vrije tijd en niet sterven op je 40 ste aan een gebroken arm etc etc. Dat hoort er allemaal bij.

   Kun je allemaal niet als je geen adressen hebt, en geen functionerende burgerlijke stand.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Natuurlijk was er handel en wetenschap, maar op eenvoudige wijze.
   En alles erg omslachtig.
   Na de adressen zijn de postcodes gekomen, wat automatisering beter mogelijk maakte.

   Het gaat er in mijn betoog niet echt om of Napoleon dit op legde of dat het al eerder bestond. Wat ik wil zeggen is: Als je niet bereid bent privacy op te offeren, wordt een comfortabele samenleving ook erg moeilijk.

   Bij De Ommekeer ( elke dag een goed verhaal) hoorde ik interview met Nederlandse Koreaan. Die zegt: we zijn nu van 'Papieren Vertrouwen' over gegaan op 'digitaal vertrouwen'. ( pre papier was het : elkaar kennen. Met papier kwam: de notaris, de handtekening. )
   Nu het digitaal is is dat veel handiger.

   Deze man is trouwens niet bang voor de corona app.
   Ik vond het interessant maar had helaas maar de halve aandacht beschikbaar. Shikko Nijland, die mede aan de wieg stond van Ideal.
   https://www.youtube.com/watch?v=PqGJXcVNugc

   Ik erger me aan al die lieden die nu op hun achterste poten staan omdat hun privacy wordt aangetast.
   Mijn antwoord: Tel Aviv heeft geen enkele belangstelling voor jullie, omdat je totaal ongevaarlijk bent voor hen.
   NUL interesse in Oligarch of Matt of al die anderen dwaallichten.

   PRISM is het programma waarmee al mijn emails en al mijn telefoongesprekken al jaren lang naar Tel Aviv worden gestuurd.
   Als iemand bang moet zijn voor privacy ben ik het.
   Ik ben voorzichtig. Niet bang.
   Over de Corona app weet ik te weinig.

   Verwijderen
  8. In het document over naamgeving las ik dat vooral joden in 1812 een naam lieten registreren.
   Ik weet toevallig dat een chique naam veel duurder was dan een goedkope naam. En dan had je nog belachelijke namen.

   Namen als Holman, Kater, Kalkoen, waren veel goedkoper dan 'Diamant, Goudsmit , Parel etc.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 18. Hallo Jan van Piet van de Pietjes, ik heb Ossendrecht maar overgeslagen. Er was niets interessants te bespeuren daar op de laagstraat. Alleen een verwarde boer gezien daar.

  dus geef ik nog eens wat extra gas vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Laagstraat bestaat niet. Dat zou mijn privacy schaden.

   For your information: trucks bestaan ook niet meer. Auto's worden niet meer gemaakt.

   Als jij naar mij wil komen: Ossendrecht benoorden Antwerpen, in het zuiden vind je een grote boom. Vraag daar naar Jan van Piet van Pietjes.
   Jouw paard kan bij ons in de wei.

   Verwijderen
  2. Let : de boom in het zuiden van het dorp he. Want in het Oosten heb je óók zo'n boom, en daar woont Jan van Pieten, met die bochel. Daar moet je dus niet zijn.

   Verwijderen
 19. Aan desinformatie en clownsgrappen van Hugo heb ik niks.
  Kijk je wel uit bij het oversteken van de laagstraat in Ossendrecht?

  BeantwoordenVerwijderen