maandag 13 april 2020

Protesten tegen Lockdown breken uit in Duitsland

De protesten tegen de Corona-hysterie zijn uitgebroken.

Corona-Pandemie, Hahaha!
Jl. zaterdag gingen mensen massaal de straat op in onder andere Berlijn. Ze protesteerden tegen de lockdown en de politie-staat die in enkele weken is opgetuigd waarbij je zelfs je eigen familie niet meer mag zien. Hoongelach breekt uit als de politie-megafoon spreekt over "Corona-pandemie". De aanwezige mensen hebben de hoax door. Zie de beelden in onderstaande video: "Wir sind das Volk". NOS, NPO en andere systeemmedia zwijgen. Volgers van alternatieve media zijn wederom beter geinformeerd.

Meer beelden vanuit Berlijn zijn HIER. We vermoeden dat het om dezelfde demonstratie gaat, maar zijn niet zeker. Iemand? Hier zijn de hoofdpersonen twee duidelijk wat ouderen heren, die zich in tegenstelling tot sommige van hun leeftijdsgenoten niet bang laten maken door de hysterische angst-propaganda. Zij doorzien de Corona-hoax en het wegsmelten met die hoax van hun basis burgerrechten. Ondertussen doen de systeemmedia er alles aan om de lockdown zo lang mogelijk door te laten duren. Mensen zouden langer opgesloten willen blijven, volgens het beruchte rioolblad Bild dat niet in zijn eerste leugen gestikt is.

Ook in Canada Protest tegen Lockdown
De wereldwijde Protesten tegen de lockdown en tiarannie zwellen aan. DIT is Vancouver, Canada waar mensen massaal de straat op gaan uit protest tegen de hoax. De demostranten krijgen steun van de voorbij rijdende auto's.

Ondertussen in Zweden....
Ondertussen gaat het leven in Zweden, maar ook in Belarus en gewoon door, zonder lockdown, en niet meer corona-patiënten. Volgens de  allarmisten zou zonder lockdown er een catastrofe uitbreken. die landen bewijzen dat de hysterici iets te veel bevangen waren door de propaganda.
110 opmerkingen:

 1. Jeder Siebte könnte bereits immun sein

  "Een op de zeven kan al immuun zijn
  Hoe verspreidt het coronavirus zich en hoe gevaarlijk is het? Voor het bijzonder getroffen NRW-district Heinsberg zijn de eerste tussentijdse resultaten beschikbaar."
  9 april 2020 11:59

  "Ongeveer 0,37 procent van de mensen in Gangelt die het virus bleek te hebben, stierf. Het sterftecijfer ligt daar vijf keer lager dan in de rest van Duitsland . Volgens gegevens van de Johns Hopkins University is het tarief voor heel Duitsland momenteel 1,98 procent. De reden waarom volgens de onderzoekers kennelijk minder mensen in Gangelt overlijden aan de gevolgen van een corona-infectie, is dat daar een bijzonder groot aantal mensen is getest."

  https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/corona-in-heinsberg-jeder-siebte-koennte-immun-sein-a-14bd9e0e-0c7e-4775-a8b0-1611ececd870-amp?sara_ecid=soci_upd_KsBF0AFjflf0DZCxpPYDCQgO1dEMph&__twitter_impression=true

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede link van Eddy. Ontluisterende beelden begin van zijn video met massale politie-repressie tegen de meest vreedzame burgers.

  ONT-LUI-STE-REND ! ! !

  https://www.youtube.com/watch?v=I1iod6RoUTw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de laatste reactie op de vorige draad richt Blik zich tot mij:

  Blik 13 april 2020 om 08:59
  Vraag nog aan JV:

  Allereerst dank voor je uiteenzettingen. Vraag: Heb jij bij andere griepgolven ook dergelijke maatregelen (mondkapjes, sjaal, speciale regels, continu je handen wassen, etc.) genomen? Zo niet, waarom toen niet en nu wel?

  Mijn antwoord heb ik al heel vaak gegeven, beste Blik.
  En nadat je mij op vervelende manier aan viel (blog van 27 januari) ben ik hier vertrokken.
  Op 27 februari was dit blog al 1 maand 'dood': geen enkel nieuwe blog.

  Ik heb toen op 27 febr. zelf maar weer gepubliceerd.
  In dat blog lees je het antwoord op jouw vraag:
  "waarom toen niet en nu wel?"

  De percentages die ik daar gebruik zijn voor discussie vatbaar. Zit ik te laag? Veel deskundigen bevestigen dat.
  Zit ik te hoog? Veel deskundigen bevestigen dat.
  Is het een griepje? Geen enkel;e deskundige durft dat nu nog te beweren.
  Is een 'laissez faire' aanpak haalbaar? Geen enkel land doet dat nu nog. Landen als Rusland (die de grens heel vroeg sloten, en verder wat relaxed waren, trekken de teugels aan. Landen als Zweden en BelaRus zien hun dodencijfers de lucht in schieten, terwijl eertijds strenge landen als Denemarken nu de teugels kunnen vieren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit blog van 27 febr: http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/02/het-coronavirus-situation-report.html

   Verwijderen
 4. Even wat basis-kennis.

  Elk mens wil vrij zijn te doen wat hij wil.

  Maar al snel kregen we door dat dit onleefbaar was: mijn buurman wilde mijn geld, mijn vrouw en mijn land, en omdat hij sterker is dan ik, lukte hem dat.
  Maar ik heb hem met 8 andere buren aangevallen, en nu zit hij in zijn eentje op de hei.

  Vrijheid leidt tot veel bloedvergieten.

  Dus werden we het er over eens dat we 'de Staat' het alleenrecht zouden geven over geweld. (Du Contrat social. Rousseau)

  De Staat mag burgers de vrijheid ontnemen om bepaalde zaken die wij schadelijk achten, te doen.

  De staat acht het schadelijk om een besmettelijke ziekte met hoge CFR vrij te laten rondgaan in de samenleving.
  En dus moet ons allen een deel van onze vrijheid worden afgenomen.

  Begrijpt iedereen dat? Nee, natuurlijk.

  Wat we zien gebeuren om ons heen wordt sterk bepaald door ons wereldbeeld.

  'Ons wereldbeeld' is het filter waardoor we de fenomenen waarnemen.

  De één ziet de bevestiging dat de Elite nu zijn kans grijpt om ons tot slaaf te maken.( En dat zal ze zeker doen. Dàt aspect is juist, of beter: volgens mij kan je daar donder op zeggen)

  De ànder ziet vooral een overheid die ons wil beschermen.

  ============================
  Zoals de bijbel zegt: https://youtu.be/eFwRAsTOQQc

  Alles op zijn tijd.

  Een heel belangrijk onderdeel van 'overlevings succes'.

  Ik heb 10 jaar lang gepleit voor 'Shame the devil and tell the truth."
  Weinigen hadden interesse.

  Nu is er een dodelijk virus onderweg, en is het de plicht van de Overheid om dat een halt toe te roepen. Die Overheid deed dat niet, en ik was woedend op die Overheid. Sinds 3 weken doen ze het wel.

  Veel te laat en daardoor erg schadelijk voor mens en economie. Maar NIET ingrijpen is totaal geen optie: dan sterven we van de honger en slaan we elkaar de hersenen in, over een jaar.

  Het is NU niet de tijd om te gaan discussieren.
  Het is NU de tijd om dat virus te stoppen.
  Dank zij de ingrepen hebben we al veel mensenlevens gered.

  Het is begrijpelijk dat mensen die al vele jaren doorzien hoe bedrieglijk de overheid is, nu wat vaker denken dat dit alles wordt gedaan om ons 'er onder te krijgen'. Begrijpelijk, maar onjuist, en schadelijk, want dodelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JV......you are brainwashed…...jouw info is totaal nutteloos

   Verwijderen
  2. We worry about Covid-19 a lot. Many people work from home. Restaurants are open, but not bustling. Keeping two metres apart at bus stops is something Swedes were pretty good at before the crisis: we don’t need much encouragement now. We’re careful. But our approach to fighting the pandemic starts from something more fundamental: in a liberal democracy you have to convince and not command people into action. If you lose that principle, you will lose your soul.
   https://www.spectator.co.uk/article/no-lockdown-please-w-re-swedish

   Verwijderen
  3. Tja,

   'you will lose your soul."

   als je mij mijn vrijheid laat om te kiezen, dan wil ik het liefst dat mijn lichaam het overleeft.


   Mijn 'ziel' is niks anders dan de subjectieve idee over mijn eigen kern-identiteit. Veel mensen hebben de hoopvolle illusie dat die 'ziel' ook nog het eeuwige leven heeft.

   Helaas kan ik dat niet meer geloven. Die troost heb ik dus niet.
   Ik moet het in het hier en nu doen. ( Dat is trouwens het opmerkelijke van de joodse religie: als enige zegt die religie: 'Hiernamaals? Daar lullen we niet over. Zorg dat je rijk en machtig wordt enga daarbij over lijken. Goyim lijken, dat spreekt vanzelf. Niet over joodse lijken. Met de andere joden leef je in competitie (om sterk te worden) en in samenzwering als het tegen zit."

   Dus ja: die ziel is bullshit.
   Dat is onzin waarmee ze je voor het lap[je houden, Blik.

   De ene keer is die ziel kapitalist, dan weer communist, dan weer fascist of buddhist. Of Christen of moslim.

   Overtuigingen ( Mijn vrijheid is zóóó belangrijk ! ) ( Self congratulating convictions zijn dat trouwens. ) moeten je niet doden. En als je dat virusje negeert, zal die overtuiging je doden. Bad stuff.

   Verwijderen
  4. @ knip.

   Ik heb 60 jaar universitair onderwijs. En ooit was ik nog koning van Egypte ! Echt waar! En ik zeg je: de aarde is plat ! En als je zo gek bent om te geloven dat Yotube die waarheid verborgen wil houden , èn stom genoeg om op mij te klikken, dan kan ik weer naar de winkel om eten te kopen, you stupid bastards.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Sofia,
   Ik berluister àlle Duran uitzendingen. Ze zijn altijd goed.
   Volgens Mercouris is de linkse Zweedse regering in een hoek gedreven wegens weerstand tegen mass immigration. En nou durven ze niet goed harde maatregelen mbt Corona te nemen. Ze verschuilen zich achter de Van DSissel van Zweden. En dat is een heel links politiek persoonm, die graagdoet wat de regering hem vraagt.
   Maar het loopt echt uit de hand en ook zij zullen straffe maatregelen moeten gaan nemen.

   Volgens Mercouris gaat het in WitRuysland ook sleeds slechter en krijgen ze al volop medische steun uit Rusland, maar dat wordt heel keurig door Putin buiten de media gehouden.

   Verwijderen
  7. Ik geloof dat als al die "anti-lockdown" mensen een iq test gaat doen dat ze wel laag uit komen. Als je een beetje "common sense" hebt zie je dat alles wat de regering doet juist is om de virus ZSM te stoppen. Waardoor dat de normale gang van zaken weer zsm heee opgepakt kan worden. Het is nodig om nu te luisteren naar wat de regering zegt. Wat mensen willen geloven na dat covid weg is ga ik niet aanvallen, but FOR ONCE, be WISE and fight the common enemy (covid19)

   Verwijderen
 5. stralingsgevaar.Kijk en oordeel zelf

  Die hele zogenaamde corona mindfuck is het gereedschap en afleiding om 5G in het geniep er doorheen te jassen.
  Dan zullen ze proberen dat iedereen de covid app installeert.
  Covid gehersenspoelde mensen zullen dat zonder argwaan doen.
  Over een jaar zal de virus propaganda weer terugkomen nadat we deze zomer uit een "slimme lockdown" treden.
  Dan zullen ze komen met hun "oplossing" Vaccin.
  Veel gehersenspoelde mensen zullen het uit voorzorg doen. De spuit laten zetten.
  En voilla……....5G, gevaccineerde mensen en de covid-app zijn dan werkelijkheid.
  De wereld.....1 grote microwave spinning ball.

  NIET MIJN WERELD.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ toktok:

   https://www.youtube.com/watch?v=DGz1rmYM0p8&list=RDDGz1rmYM0p8&start_radio=1

   Verwijderen
  2. Doodscultuur en muziek van jou is niet zo mijn ding,@rootman
   Maar als jij jezelf daarmee voed,dan is dat wel een verklaring hoe jij je leven hebt ingericht met demonen.
   Niet mijn wereld……….daag rootman

   Verwijderen
  3. Eddy, grow some braincells! Als ik zo je berichten lees ben je echt de stomste mens van Nederland. 5g was al bijna een jaar MET ZENDMASTEN getest voor corona uitbrak. En nu ga jij als een braaf hondje geloven dat corona fake is?

   Ik ben een herstelde corona patiënt, en het is echt fucking pijnlijk om te hebben. Ik ademde slechter, elk adem die ik pakte had ik het idee alsof ik zuur in longen had.

   Niet gemeen bedoelt maar mensen zoals jij moeten gewoon echt de virus krijgen want dan weet je wat de echte waarheid is.

   Net zoals dat alle mensen die geloven dat de aarde vlak is juist de ruimte in moeten om met EIGEN OGEN te zien dat ze fout zijn

   Verwijderen
 6. Van onze Zuiderburen:
  https://www.dwarsliggers.eu/index.php/mediakritiek/710-corona-cijfers-genoeg-maar-wat-zeggen-ze
  Mooie spreuk: "Es ist wichtig zu lernen, mit Ungewissheit zu leben, statt nach Sicherheiten zu suchen, die es nicht gibt"
  Helemaal onderaan een link naar uitleg over het virus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Blik,
  Ik denk dat we ons moeten richten op de mensen die het meeste van deze crisis te duchten hebben. Dat zijn de zzp'ers en het MKB. In het proces naar het nieuwe normaal is de vrije markt economie een ten einde gekomen. We hebben dan een totaal gecontroleerde economie door een paar partijen en we hebben big government waar het grootste gedeelte van de bevolking afhankelijk cq slaaf van wordt.
  Deze gasten moeten als een speer wakker worden en gaan strijden dat de economie weer open gaat! Heb jij ingangen tot mkb nederland en zzp nederland? Of kun jij hun aanschrijven. De terug naar het oude normaal moet zo snel mogelijk gebeuren.
  Die de Boer van MKB is iemand van het groot kapitaal waarschijnlijk. Jammer genoeg of liever gezegd uiteraard in het kader van de full spectrum dominantie. Hij steunde de afschaffing van de NV belasting. Maar we moeten die gasten mobiliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wellicht heeft JV nog contacten bij boeren organisaties. Deze beroepsgroep is waarschijnlijk de lul als het leninistische/marxistische model wordt ingevoerd. Bovendien hebben de sneaks de stikstof wet er door gedrukt in het geniep.
  Waarschijnlijk heeft JV niet veel op met zijn beroepsgenoten omdat hij zijn beroep op een biologische manier uitoefend. Maar toch. Zij moeten hun geluid laten horen. En als dat niet werkt weer met de tractoren naar den Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier nog een keer de must watch met Yuri Bezmenov.

  Het wereldwijde leninistisch/marxistische complot. Amerika, het enige vrije land nog over. Destijds al in de jaren tachtig was de demoralisatie al volbracht. Amerika is al die tijd in oorlog met dat virus dat zich in de centrale bank heeft genesteld en dat de laatste kapitalistische republiek in een leninistische heilstaat wil veranderen. Waar Yuri in de jaren tachtig voor waarschuwt is nu aan de gang.

  KGB defector Yuri Bezmenov's warning to America
  https://www.youtube.com/watch?v=bX3EZCVj2XA

  Ik had zo weinig hoop toen ik hoorde dat Mnuchin van skull and bones is en dat Kushner vorig jaar naar Bilderberg ging.

  Nu ben ik weer positiever. Kom op Trump. Gooi die Fauci eruit
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/trump-retweet-oproep-tot-ontslag-van-viroloog-fauci-na-opmerking-dat-vs-te-laat-hebben-ingegrepen~a1a9411a/
  en stel dr Shiva aan.
  https://banned.video/watch?id=5e90fc16a165980087dd6f28

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Shiva...……...what's in a name?
   Ken je Barry nog herhinneren?
   do not let Shiva fool you

   Verwijderen
  2. Wist je dat Fauci in het begin van de Corona aan de kant is geschoven?
   Ik denk dat Fauci het goed zag en pleitte voor vroeg ingrijpen.
   Maar :
   òf de Neocons wilden méér schade-door-Corona

   (om veel mogelijke redenen: misantropie, dictatuur, goy-haat, bail-out van 1% die door de 99% moet worden betaald etc etc)

   òf Trump wilde geen vroege ingreep om de economie niet te beschadigen ( herverkiezing).

   Toen het echt fout liep, kwam Fauci weer in beeld.
   Nu heeft Fauci even iets te opvallend de waarheid gesproken, en wil Trump van hem af.... als ie maar geen Corona krijgt, die Fauci..

   Verwijderen
 10. WTF is er in Moskou (Ximky) aan de hand.

  Dit zou een rij wachtende ziekenauto's zijn met patiënten erin voor het ziekenhuis; en die versie heb ik niet gedebunkt zien worden in de commentaren. Eerder bevestigd. Hoe verhoudt deze onmetelijke rij zich tot hun zeer lage sterftecijfer? Iemand?

  https://twitter.com/navalny/status/1249004370928287745

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   Ik dacht gezien te hebben dat er een brand in Moskou is.

   Verwijderen
  2. https://www.rt.com/russia/485630-fire-moscow-apartment-block-video/

   Verwijderen
  3. Er is helemaal niks aan de hand hoor.

   https://youtu.be/IMxL2KM8Zos

   Verwijderen
  4. Het is wel een Corona rij, Jannalor:

   https://ria.ru/20200411/1569911426.html

   Het is wel specifiek Ximki, het Hoofddorp van Moskou, een buitenwijk waar ook Sheremetjevo licht, de grootste en belangrijkste luchthaven van de stad.

   Misschien hebben ze daar wel net een 5G paal in de grond geslagen... Maar volgens de authoriteiten is er plek voor iedereen in het ziekenuis... Alles onder controle...

   Verwijderen
  5. Een rij ambulances?
   Heb jij de patiënten gezien?
   Ik niet.
   Maar stel dat er wel patiënten in lagen.
   Hebben ze her en der in Rusland mensen wat zich met griepverschijnselen heb gemeld soms per "corona" vliegtuigen naar 1 centraal punt vervoerd ?
   Kunnen ze op 1 locatie experimiteren met medicijnen op patiënten.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Sofia,

   goed dat je hier veel info plaatst.
   Maar ik hoef maar op de site van RIVM te klikken, en ik kan hetzelfde lezen.

   Ik persoonlijk zou het fijner vinden als je een heel korte sanmenvatting zou maken.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Hoe ziet een test eruit?
  Hoe betrouwbaar is een test?
  Hoe betrouwbaar zijn cijfers en rapporten?

  Een etiketje doodsoorzaak "corona" is snel gemaakt.
  Als iemand heden ten dagen zou overlijden aan COPD zal in het autopsierapport "corona" komen te staan en heeft het RIVM weer een cijfertje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sofia schrijft:

  [dat de verspreiding van het coronavirus langzamer verloopt dan wanneer er geen maatregelen genomen zouden zijn.]

  Dat lijkt me wel heel logisch. Het is een besmettelijke ziekte. Als je de besmetting onmogelijk maken, wordsen geen nieuwe mensen besmet.
  Kan niet mislukken.

  Sofia:
  Dit terwijl net op Radio! door een viroloog, op vraag van een luisteraar, eerlijk werd toegegeven dat de daling ook veroorzaakt kan worden door het natuurlijke proces zoals dat ook bij influenza verloopt.

  Mag ik de uitspraak van de viroloog in twijfel trekken?
  Wat is het 'natuurlijke proces' waar de viroloog op doelt?

  Als dat het warme en droge weer is: OK. zou kunnen.
  Als dat het feit is dat influenza altijd af neemt na een tijdje, dan denk ik dat dit niet zo sterk voor Corona geldt:
  Een nieuw griep virus ( een oud virus) heeft na enige maanden vele zwakke en bevattelijke mensen ziek gemaakt. De vitalen zijn er niet ziek van geworden, maar hebben mogelijk wel verse abnti-bodies aangemaakt.
  En dus houdt dat influenza op. Ja, dat is natuurlijk: voor de oude griep soorten.

  Maar voor Corona nog lang niet , denk ik.
  Er zijn slechts heel weinig mensen die nu anti bodies hebben.
  En het is ook nog echt de vraag wat de invloed van het weer zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zei het zelf: het virus verspreidt zich via druppeltjes. Hoe droger, hoe minder verspreiding.
   Afgelopen week was een nieuw record gevestigd in Deelen: 10% luchtvochtigheid. Het vorige record stond op 15% ook in Deelen in 1984, aldus TV Gelderland - teletekst.

   Vandaag een rondje gemaakt langs parkeerplaatsen van het Bergherbos in GLD. Alles stampvol. Boa's reden zich het snot voor de ogen, maar zagen geen mens. Iedereen verstopte zich in het bos. Wij kwamen 3 mbt's tegen, dat was alles, op een wandeling van 1 uur.
   We zijn langs 5 parkeerplaatsen gereden, geen muis kon erbij. Dus de opstand is in GLD ook een beetje begonnen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Voor de Conspiracy molen:

  De vrouw van Mercouris ( Duran ) is artts, en onder artsen werd zeer verbaassd toegekeken toen Engeland eerst voor Herd Immunity koos.

  ===

  Interview van Chris Martensen met Matt Taibbi:
  Taibbi : Ik ken veel artsen, en mijn vrouw is arts. Ze waren heel verbaasd hoe lamlpendig weinig de regering in het begin tegen de corona epidemie deed, die toch al duidelijk flink aanwezig was in ons land. ( de VS)

  Ik denk dat er volop aanwijzingen zijn dat de Neocons ( of anderen?) in elk geval poogden om dit virus flink veel doden te laten veroorzaken.
  Onze Usual Suspects zien heel graag dat landen in grote problemen komen. Dat maakt ze rijp voor extreme plundewring, en voor verzwakking van de goyim. En des te acceptabeler wordt een dictatuur, hoewel ik denk dat ze het nooit een dictatuur zullen noemen.
  Ze zullen zeggen:
  "Tijd voor democratie 2.0 : De slagvaardige Democratie !"

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oligarch linkt hierboven naar Dr Shiva, en ik vind hem echt goed !

  Vanaf minuut 12 bij Alex Jones.
  https://banned.video/watch?id=5e90fc16a165980087dd6f28

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoe ons brein ons bedriegt in een crisis
  Ben Tiggelaar
  Het is een bekend raadsel. Op een vijver in een park groeien waterlelies. Het oppervlak van de vijver dat door de lelies wordt bedekt, verdubbelt elke dag. Na dertig dagen ligt de hele vijver vol. De vraag is: op welke dag was de helft van de vijver bedekt?

  Het juiste antwoord (en dat wist je ook wel): op dag 29. Maar veel mensen zijn geneigd om iets anders te antwoorden. Bijvoorbeeld: dag 15. Het is een van de vele voorbeelden van de denkfouten die we maken. Voorspelbare denkfouten die ons parten spelen in de huidige crisis.

  Daniel Kahneman (86), wellicht de beroemdste psycholoog van onze tijd, werd afgelopen week geïnterviewd in een podcast van tijdschrift The New Yorker. Over de coronacrisis en de denkfouten die we maken. Een paar hoogtepunten uit het gesprek.

  Kahneman: „Wij zijn niet goed in het denken over exponentiële groei. Ik stond zelf op het punt om naar Frankrijk te vliegen en wist dat er toen honderd coronagevallen waren in Frankrijk. Ik wist ook dat epidemieën exponentieel werken. En toch heb ik er geen moment bij nagedacht. Dit soort gebeurtenissen gaan ons intuïtieve begrip te boven. We zijn eenvoudigweg niet in staat om dit goed te begrijpen.”

  Wat moeten leiders en overheden doen in een crisis als deze? Kahneman is voorstander van duidelijke regels en instructies. Liever meer dan minder.

  „Het gaat erom dat mensen zich gedragen op een manier die bij de gevaarlijke situatie past, terwijl ze dat gevaar zélf niet ervaren. Eigenlijk zou je als individu zo weinig mogelijk eigen beslissingen moeten nemen op dit moment. We hebben heldere richtlijnen en heldere instructies nodig. Moeten we onze Amazon-pakjes bijvoorbeeld buiten openmaken of moeten we dat binnen doen? Dat moet je niet zelf beslissen als individu op basis van wat je weet. Want je weet er niet genoeg van.”

  Hoe communiceer je zulke maatregelen effectief in een crisis? Kahneman: „Het belangrijkste signaal in dit soort crises is het gedrag van andere mensen. Die vorm van communicatie is belangrijker dan alle vormen van verbale communicatie. Wat andere mensen doen in de supermarkt bijvoorbeeld, dat is de manier waarop we de risico’s van de situatie communiceren.”

  Kahneman verbaasde zich over het gedrag van Trump en zijn medewerkers tijdens de eerste persconferenties rond de coronacrisis. Terwijl de bevolking werd opgeroepen om afstand tot elkaar te bewaren, stonden de mensen in het Witte Huis hutjemutje op elkaar. „Een duidelijk signaal. En een duidelijk verkeerd signaal.”

  De huidige crisis legt genadeloos bloot hoe mijn brein mij bedriegt. Eind februari stroomde het slechte nieuws uit China en Italië al volop binnen, maar dacht ik: dat zal wel meevallen. En een paar weken later, nadat de eerste maatregelen in Nederland waren ingevoerd, verbaasde ik me over precies dezelfde lichtzinnige houding van de Amerikanen en de Zweden.

  Deze tijd is in veel opzichten een les in bescheidenheid. Of in de woorden van Kahneman: „Ik ben misschien nog wel het meest verbaasd over mijn eigen onvermogen om deze situatie goed in te schatten.”

  Ben Tiggelaar schrijft wekelijks over persoonlijk leiderschap, werk en management.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze tijd wordt in veel opzichten een les in dapperheid.

   Natuurlijk is het weer orange man bad bij deze hoernalist. Wat is er nieuw. Voor wie de nuance zoekt. Die is bij dit propaganda vodje ver te vinden, NRC moet je je kont mee afvegen.

   Verwijderen
  2. Je moet een gratis proefabonnement nemen en opzeggen op het moment dat je moet betalen.

   Verwijderen
  3. Die is bij dit propaganda vodje ver te vinden = nergens te vinden. Geen enkelen nuance. Wat zeg je als je propaganda vodje geen nuance kent. Dan neem je de slogan voor wie de nuance zoekt. Zo globalistisch om precies het omgekeerde te doen dan van wat je zegt.

   Verwijderen
 18. Ben Tiggelaar is te dom om de werkelijke agenda te zien.
  Verspilling van nuttige tijd voor iemand die wel begrijpt wat er werkelijk speelt.
  Ook tijd verspillen aan JV is te vermijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Iemand die wel de juiste agenda ziet en dat ook beschrijft. Van boven naar beneden scrollen is terug-in-de-tijd.
  http://doarproatlub.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gisteren was Lubach op Zondag ook wel vermakelijk, met zijn corona-app.
  https://www.youtube.com/watch?v=S2g0GiCHyJE
  Oppositie in tijden van corona
  https://www.youtube.com/watch?v=NAM6QGEjzwI
  enz

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ondertussen, als we even niet opletten en de aandacht verslappen:
  https://www.veteranstoday.com/2020/04/05/trump-and-putin-the-exchange-of-ukraine-for-venezuela/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Mooi, fijn dat veteranstoday er naast zat. Vond het al onwaarschijnlijk, die uitwisseling van landen tussen Poetin en Trump. Van de laatste zou je zoiets verwachten, van Poetin niet.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 22. Op de 1 of ander manier zijn van al celebrities die positief testen allemaal zo weer op genezen. Hier wer een voorbeeld.
  Klopp: 'Liverpool-spelers waren in shock na positieve test Dalglish'
  https://www.vi.nl/nieuws/klopp-liverpool-spelers-waren-in-shock-na-positieve-test-dalglish

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Strijd is nog niet gewonnen hoor.

  Frankrijk tot 11 mei in lockdown, 'strijd is nog niet gewonnen'
  https://nos.nl/artikel/2330389-frankrijk-tot-11-mei-in-lockdown-strijd-is-nog-niet-gewonnen.html

  Na 11 mei ook nog niet hoor. De strijd is pas gewonnen als de app er is of de vaccines.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me toch niet voorstellen dat de boel niet ontploft in Frankrijk. Nu lijken de Duitsers dapperder. Weten wellicht vanuit hun autoritaire verleden wat meer wat dit betekent.

   Verwijderen
 24. De lockdown is niet voor iedereen gelijk. Moslims mogen wel bij elkaar komen. Rapporteer je daarover, dan komt de politie je intimideren.
  Police Threaten Reporter over reporting on a Protected group
  https://www.youtube.com/watch?v=8LeCXKpcuhY&feature=emb_title

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oef...

  U.S. 2020 BUDGET DEFICIT LIKELY TO REACH $3.8 TRILLION, OR 18.7% OF U.S. GDP-COMMITTEE FOR A RESPONSIBLE FEDERAL BUDGET
  7:47 p.m. · 13 apr. 2020

  https://twitter.com/DeItaOne/status/1249756098141261824

  18,7% van het bbp klinkt al niet matig, maar als je in aanmerking neemt dat eind februari van dit jaar de begrote federale uitgaven voor 2020 nog op 3,7 biljoen dollar werden geraamd en de begrote uitgaven en het tekort op resp 4,8 biljoen en 1,1 biljoen (5% bbp) dan kun je gerust zeggen dat hier flink met geld gesmeten wordt.

  https://www.thebalance.com/fy-2020-federal-budget-summary-of-revenue-and-spending-4797868

  Omgerekend naar Nederlandse verhoudingen zou een financieringstekort van 18,7% van het bbp neer komen op een tekort van 150 miljard euro.
  Van iedere euro die de overheid uitgaf zou dan de de helft geleend moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hebben jullie wel eens van Dirk Bezemer gehoord?

  Een nederlandse naam die op UNZ.com in één keer genoemd wordt metgrote namen als Michael Hudson en Steve Keen. https://www.unz.com/mhudson/the-use-and-abuse-of-mmt/

  Hij blijkt prof in Groningen.

  Mijn eerste reactie: Waarom zien we die man nooit op onze TV ?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ella Ster legt hier de misdaden van Gates bloot met zijn vaccinatieneurose:

  https://www.ellaster.nl/2020/04/11/robert-f-kennedy-jr-uit-zware-kritiek-op-vaccinatie-agenda-van-bill-gates/

  Stuur dit zoveel mogelijk door en achud de mensen wakker. Straks is het te laat en is er geen weg terug meer.
  Ze zullen de ene na de andere 'corona' laten oprukken tot ze hun zin hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ja, Trump, Putin en Xi en Clinton en de Media, àllemaal worden ze gecontroleerd door de Zwarte Adel.

   ( De opvolgers van de Zwarte Paus, neem ik aan.
   Die arme man kon al dat telefoneren met opdrachten aan die wereldleiders niet meer alleen aan.)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Amerikanen wonen zelf in een proeftuin: ....

   Het artikel van Larry Romanoff is weg gehaald van Global Research, na 2 dagen

   Google kan nog wel de link vinden:
   The US Declares War on America - Global Researchwww.globalresearch.ca › chemical-and-biological-weapons-the-us-go...
   2 days ago - The US Declares War on America. Chemical and Biological Weapons. By Larry Romanoff. Share Tweet Pin Mail. For the past 70

   Ik weet niet wat ik hier van moet denken.... Schreef Romanoff zaken op die hij niet kon onderbouwen? Overdreef hij? Of ging dit de Amerikaanse justitie te ver? Te veel waarheid.. ?

   Verwijderen
 29. Jan. Flashback: Dr. Fauci Said Coronavirus ‘is not a major threat to the people of the United States’
  https://saraacarter.com/jan-flashback-dr-fauci-said-coronavirus-is-not-a-major-threat-to-the-people-of-the-united-states/

  Deze man moet onmiddellijk ontslagen worden. In januari zei hij dat Covid 19 geen grote bedreiging was voor de volksgezondheid van de amerikanen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je wel geluisterd wat Fauci op dat filmpje zegt?

   Houd je rekening met de dag waarop hij dat zegt?

   Bekijk de tijdslijn. https://xevolutie.blogspot.com/2020/03/973-corona-tijdslijn.html

   En gesef dat jij een van de mensen bent die maanden later - als de doden in vrachwagens naar massagraven worden gereden - nog denkt dat er niks aan de hand is.

   NIET aan jou om Fauci te veroordelen.

   Verwijderen
  2. Die massa graven die ontstaan door DE GEVOLGEN van deze hele hype, en dat gaan er straks veel meer worden dan overlijden aan deze griep (onderliggende oorzaken moet je niet meetellen)
   Er zijn nu al tientallen zelfmoorden. Bejaarden sterven letterlijk van eenzaamheid.
   Dsnk zij de 'redder der mensheid', betaald door Gatesom mede die moordspuiten te promoten.
   En nog steeds heb ik die lange rijen met doden niet gezien. Fake foto's en fake filmpjes tellen niet mee.
   In Belgie hebben nu al net zoveel mensen het ziekenhuis kunnen verlaten als er zijn opgemomen.
   Het zijn er nog steeds minder dan bij de uitbraak in de winter van 2017/18
   Misselijke makende boer. Mensen worden ziek van jou.
   Wie ben jij eigenlijk om ons te beoordelen???

   Verwijderen
  3. Ze sterven van eenzaamheid op de IC.....

   "Het zijn er nog steeds minder dan bij de uitbraak in de winter van 2017/18 "

   In nederland is de sterfte sinds 16 maart hoger dan in 2017-2018.


   https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronacrisis_in_Nederland#Sterfgevallen_2020_en_voorgaande_jaren

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. O, die massagraven zijn daar de gewoonte?

   Of sterven ze toevallig nu allemaal aan kanker, deze maand ?

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. SDR,
   Eigenlijk weer het zoveelste bewijs dat ons halve waarheden en zelfs leugens op de mouw worden gespeld.
   Zelfde verhaal als die huilende verpleegster. Een en al bedrog, maar wel door een miljoen mensen bekeken die het allemaal geloven.
   Sommige mensen en boeren geloven die onwaarheden maar al te graag want de tabelletjes op exel moeten wel kloppend gemaakt worden. Desnoods alle andere ziektes er bij optellen om toch maar aan de 10.000 te komen. Strak worden de verkeersdoden ook nog meegeteld, want door corona minder weerstand dus minder goed opletten en dus kaboem, weer een corona dode erbij.

   Verwijderen
 30. Blijf mijn twijfels houden over deze video en de ambulances die daar zo rustig staan te wachten. Moeilijk voor te stellen dat die daar 9 uur moeten staan voor "spoedeisende" hulp... Doet eerder denken aan Russisch staaltje propaganda om op internet de Corona-druk er op te houden. Maar wie het weet mag het zeggen.

  https://twitter.com/navalny/status/1249004370928287745

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die griep bestaat, daar is geen twijfel over. Het probleem is dat meteen in het begin die paniek gezaaid werdt en dat is hetgeen de schade veroorzaakt.
   De vorige epidemie werd krampachtig stil gehouden omdat het jaarlijkse griepspuitje niet werkte en er nogal wat bijverschijnselen optraden. En toch heeft die griep zichzelf uitgeschakeld, na zowat 10.000 doden,en was nagenoeg iedereen imuum, en dan is het de vraag of die gestorven zijn aan de griep of aan het vaccin.

   Verwijderen
  2. Ik heb 78 wachtende ambulances geteld.

   Heel a-typisch voor de Russische gezondheidszorg, die zover ik weet, altijd van hoog niveau was.

   Blik denkt dus dat dit bewust wordt gedaan ( en gelekt via social media) om het volk te doordringen van de ernst.

   Dat zou een mogelijkheid zijn, maar een riskante: geen enkele Rus die dit ziet zal een veilig gevoel krijgen.
   Mensen slaan op de vlucht, naar het platteland...
   Dat wil je ook niet.

   Er klopt iets niet, maar wat ?

   Verwijderen
  3. Een vergelijkbare video, maar dan uit de provincie:

   https://twitter.com/dokatilsa/status/1248766745428590593

   Ik weet het ook niet, maar hou het op gewoon geparkeerde ziekenauto's die wachten op werk; net zoals er vroeger zulke rijen taxi's voor Schiphol stonden, te wachten op werk en passagiers.

   Ook omdat er helemaal geen beweging is, en geen af en aanrijdende wagens zijn. Ze staan gewoon stil; kortom, een Hoax van Navalny en co. die ons willen verkopen dat dit 9 uur wachtende doodzieke patiënten zijn. Ik geloof er niks van. Maar als iemand een (andere) analyse heeft, laat maar weten.

   Verwijderen
  4. Zelfde als met die ziekenhuisbedden: lege zalen in afwachting tot.....

   Verwijderen
 31. Hey wolf!
  Jij met je link en je nemesis aanbidding.
  Jij bent van de illuminati.
  Nu ben jij mijn vijand.
  Groet.... Eddy de killimunati.

  Huib, die ambulances is een opgezet spelletje .
  Illuminati bespeelt de mens en hopen dat wij dom en achterlijk zijn.
  Ik zeg...trek ten strijde tegen deze illuminati en ontmasker hun. De illuminati is van de duivel.
  Wij zijn het ware licht. Wij in de naam van JEZUS.
  Hou je haaks ouwe peer.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Met de franse slag: https://nos.nl/artikel/2330431-schietstoel-gevechtsvliegtuig-per-ongeluk-geactiveerd-tijdens-rondvlucht.html

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Afleiding JV. Niet relevant.
  Je moet je inzetten om de vaccinatie agenda van de illuminati te ontmaskeren.
  Zodat we in de toekomst met miljoenen mensen hun gifspuitje kunnen weigeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Grafiekje over het aantal ICU-opnamen per miljoen inwoners in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. In Denmarken en Noorwegen pieken de cijfers op 31 maart bij 25 resp. 20 per miljoen en vertonen sindsdien een dalende trend. In Finland en Zweden stijgt het aantal opnames in een rechte lijn. In Finland naar 15 per miljoen (op de
  meest recente peildatum 8 april, in Zweden naar 45 miljoen.

  https://twitter.com/pimgunzel/status/1249769806343127040

  Kun je nu concluderen dat het Zweedse beleid (non-lock down) een mislukking is of het worden is?

  Wat verderop in de draad reacties met cijfers die tot een genuanceerd antwoord uitnodigen:

  1)
  "Vs 60 per miljoen,ned 100+ per niljoen
  Grafiek is incompleet"

  6:05 a.m. · 14 apr. 2020
  https://twitter.com/ruudrijkes/status/1249911680139694080

  2)
  "Ja,gaat ook redelijk als je bedenkt dat ze geen #Lockdown hebben.
  Wel slechtste van Nordics,dat wel."

  0,009% doden op totale populatie

  Noorwegen: 0,002%
  Denemarken: 0,004%
  Finland: 0,001%
  IJsland: 0,002%

  Nederland: 0,016%

  8:41 a.m. · 14 apr. 2020
  https://twitter.com/DCorleone54/status/1249950791080775680

  3)
  "Ongeveer 420 ic bedden hebben we het dus over op basis van ruim 10 mil inwoners. Van de medische voorgeschiedenis weten we niks, maar het is aannemelijk dat ruim 80% een of meerdere andere aandoening heeft. Relatief weinig aan de hand voor een land zonder lockdown."

  3:13 a.m. · 14 apr. 2020
  https://twitter.com/CrypJohn/status/1249868271949697027

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zweden.
   Het beloofde land van Blik: https://www.statista.com/statistics/1102203/cumulative-coronavirus-cases-in-sweden/

   Verwijderen
  2. @ Jan

   En wat kunnen we dan uit dat grafiekje afleiden?
   Volgens mij niet meer dan dat tot nog toe 10.000 personen, 1% van de Zweedse bevolking, positief gediagnosticeerd is op corona.

   Verwijderen
  3. Ik zou zeggen: dat het steil omhoog gaat, en in de landen die wèl tijdig maatregelen namen, naar horizontaal en dan naar beneden buigt.
   Waarom kiest je voor dubbel verlies? Méér doden, Langer corona maatregelen.
   Ze hebben 900 doden op 10.000 zieken. Dat klopt niet. Wellicht hebben ze dus 90.000 zieken.
   Het is een zooitje.


   Verwijderen
  4. De grafiek gaat stijl omhoog, maar dat komt omdat de grafiek het totale (cumulatieve) aantal besmettingen weergeeft. Vanaf 16 maart komen er per dag steeds tussen de 500 tot 600 nieuwe gediagnosticeerden bij. Dat beeld voldoet niet aan exponentiele groei. Bij exponentiele groei is de groei (toename) een functie van de reeds bereikte omvang.

   Ik heb trouwens de indruk dat jij je teveel laat meeslepem door de uitdrukking exponentiele groei en de associaties die dat oproept; het aantal besmettingshaarden stijgt steeds sneller en uiteindelijk krijgt het virus ons allemaal te pakken en een flink deel van ons gaat er aan. Maar dat is (heb ik als niet-deskundige begrepen, niet de manier waarop epidemieen zich voltrekken.

   Als bioloog zal jij wel bekend zijn met het verschijnsel logistische groei. Doet zich bijvoorbeeld voor als je een kleine kudde herten (stuk of twintig bijv) uitzet in een gebied waar voor voor 1.000 van die beesten aan voedsel is. In eerste instantie zal zo'n kudde eerst heel langzaam groeien, want er zijn nog maar weinig herten, dus ook nog maar relatief weibig nieuwe hertjes. Naarmate de populatie toeneemt zullen er per jaar ook steeds meer hertjes geboren worden. De groei van het aantal laat nu een duidelijk exponentieel patroon zien, maar dat daarmee wordt ook een punt bereikt waarmee de beperkte hoeveel voedsel een rol gaat spelen en de exponentiele groei gaat afvlakken en de hertenpoulatie asympotisch het maximaal van 1.000 nadert. Als je een grafiek van de hertenpopulatie in elke maand of elk jaar zou maken met de tijd op de horizontale as en het aantal herten op de vericale as krijg je een soort platgeslagen 's' te zien.

   https://lh3.googleusercontent.com/proxy/2O61glwtc2YuexKRrP4PJLuWryQk1Lq0FF_oDH54i6uADICwaPAyrnP8NSyCX3D06A5lZiCDLEYdbMEZMpJEbdYDBBOuxScPzYBFpRWFfNKrroprP-MWywY2RnHfdF8s0Bd7jLn8yKktbtax_I2kJp9opfTIW8u_PBH1yBbZtry58oZa5bqcFXhmUCksNK0E2ci2Gd9ece_EEVDPfooF22WT0gs2hMEMNMmS1SkI9DBLpejfcD1lZl9R6UWYvd35naDMtwxvTUs1nMXy2EPGmH0zNt-zEBPW9iebQYSU0k1eDYwxO79mJsqs6Izo_aqgU_cxVc5LLeRKkqoLuUz-cshcTEzKKRZO

   Wat bij logistische groei exponentieel verloopt is een verhouding, nl de verhouding tussen het asntal (herten) dat er aantal (herten) dat er nog bij kan (1000- Ht)/ Ht., waar bij Ht het aantal hertjes op eenbepaald tijdstip is.

   Hier wordt logistische groei heel duidelijk uitgelegd.

   http://www.hhofstede.nl/modules/logistischegroei.htm

   Dat virussen zich ook verspreiden volgens een patroon van logistische groei heeft wel iets logisch. Stel dat van iedere
   10 personen die er mee besmet raken er 9 immuniteit ontwikkelen en 1 persoon ziekteverschijnselen. Als zo'n virus nieuw is in een gemeenschap vindt het aanvankelijk nog vrij gemakkelijk een nieuwe gastheer en kan het zich verspreiden. Stel dat het aantal besmettingen zich iedere dag verdubbeld dan zijn er na 5 dagen dus 10 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 320 geinfecteerden, waarvan 9 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 288 immuniteit ontwikkelen en 32 ziekteverschijnslen. Uit dit, toegegevn, iewat lullige voorbeeld zie je dat het virus een race tegen de tijd voert tegen de kuddeimmuniteit.

   Verwijderen
 35. Ondertussen heeft niemand het over de echte slachtoffers van het coronavirus. Ik heb het hier over de huisdieren, met name de katten en honden. Hun baasjes vervelen zich een beetje en onderwerpen aan 'spelletjes'en nutteloze testjes.

  https://twitter.com/BlackHalt/status/1249344368819032064

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van ons geniet juist van de situatie. Die is nog niet zo vaak uit geweest en ook nog vaak naar het bos.

   Verwijderen
 36. Speciaal voor tuinman Rootman: Chris Martenson :

  https://www.pbs.org/video/why-a-conservative-economist-moved-to-the-country-1397083995/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier zijn wat negatieve commentaren m.b.t. HCQ.
   https://www.security.nl/posting/648510/Malariamiddel+helpt+tegen+COVID-19
   Volgens sommigen dus niet en gevaarlijke bijwerkingen. (blind)

   Verwijderen
  2. Heeft ook bijwerkingen.
   Dus wie is blind?

   Verwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. [sorry ik blijf bij mijn mening dat Q een psy op is.]
  A: Je hoeft je niet te verontschuldigen voor je mening, doe ik ook niet;
  B: De tijd zal het leren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. G.B. Heb jij al een, echt, al is het er maar 1 van die beloofde arrestaties opgevangen?
   Wat mij betreft is Clinton de rode draad. Zolang zij vrij rondloopt is ook dat hele Q gedoe een sprookje.

   Verwijderen
  2. Clinton zal natuurlijk de laatste zijn, die wordt gearresteerd. Het schijnt, dat in Japan een paar zijn opgepakt, zal eens even in de bronnen kijken.
   En ik heb ergens gelezen, dat Guantanamo Bay is verbouwd en geschikt gemaakt voor 'bewoning' door bejaarden.

   Verwijderen
 41. En de Staat wéér eens in de fout: Iedereen (met een big-pas) kan nu in je medische gegevens snuffelen.
  https://www.security.nl/posting/651852/PvdD+wil+opheldering+over+openstellen+8+miljoen+medische+dossiers+via+%27corona+opt-in%27

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De video met de ambulances besproken met een Rus uit Ximki: FAKE!

  Fake van Navalny. We hadden het kunnen weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. God zij dank !

   Maar was dat im Ximki ?

   De tweede is in Novogorsk:
   Novogorsk. 04/11/20 / 02:46. Een enorme rij ambulances naar ziekenhuis nummer 119 (FMBA). Sommigen vertrekken, anderen rijden onmiddellijk op. Continu proces.

   Hoe maak je zo'n vervalsing?

   Ik ben nog niet helemaal overtuigd.

   Hoop wel dat het fake is.

   Verwijderen
 43. Mag ik een vraag stellen? Hoeveel weet het kremlin van die fake ambulance show?

  BeantwoordenVerwijderen