donderdag 11 april 2019

Hoe lang gaat Brexit Media Theater nog door?

Er gaat geen dag voorbij of de gecontroleerde media hijgt weer over... BREXIT!

Nieuwsuur, Spraakmakers, NOS, Nieuwsuur, Buitenhof, allemaal kunnen ze nauwelijks een uitzending voorbij laten gaan zonder weer een kwartiertje over BREXIT! te kletsen. Gaat May naar Brussel? Of toch naar Macron? Wat doet Rutte? Onze rots in de branding bij zoveel BREXIT chaos!

Het is net als bij de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen die vaak al anderhalv jaar vooraf beginnen.

Wij doen een verzoek aan de gereguleerde staatsmedia: Laat de Brexit ff rustig liggen en kom er op terug al er een beslissing is genomen. Wij gaan ervan uit dat hij helemaal niet komt. een soort Trump-Russia collusion. Jaren over zanikken totdat er uiteindelijk niks was. Of een soort Nederlands referendum: de bevolking wil het één, het regime doet het ander. NOS en NPO: Stop luchtfietsen!

Meer hypes

Prostitutie
Deze week werd ook gehyped dat er maar liefst 40.000 handtekeningen waren opgehaald om prostitutie te gaan verbieden. Daar hadden de organisatoren vele jaren over gedaan. Volkskrant kopte ermee op de voorpagina, en dan weet je het wel: Spraakmakers, StandpuntNL, NOS-journaal 8 uur journaal de opening, etcetera.

Mazelen
Ook zo'n hype: "Mazelen uitbraak in New York!", "Noodtoestand!". Wat blijkt? Een goede 200 gevallen van mazelen in New York, een stad van? 10.000.000? Sjonge jongen, jongen. mazelen, een ziekte die de meesten van ons kennen als een huis tuin en keuken kinderziekte waar iedereen doorheen is gegaan, maar wat nu opgeklopt wordt tot waanzinnige proporties. Het leidt in ieder geval lekker af van bijvoorbeeld Jemen waar waarschijnlijk voor elk mazelen gevalletje in New York een kind is gestorven door het beleid van diezelfde Amerikanen. Want wapenverkoop is nou eenmaal Amerikaanse banen en geld. En chaos in het Midden Oosten is goed voor Israel.

4 opmerkingen:

 1. Dat initiatief van Exxpose is gesponsord door radicale (zio-)gristenen, met zeer veel geld er achter. Zo hebben ze een gladde campagne kunnen voeren, en de Volkskrant, evenals andere media zijn er gewoon ingetrapt. gelukkig zijn er tegengeluiden, zelfs vanuit het diepe centrum:

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-meeste-gemeentebesturen-zijn-geen-haar-beter-dan-exxpose

  Rusland heeft ook niks op met antivaxxers! Mazelen geldt als kinderziekte, maar kostte vele kinderlevens voordat het in het vaccinatieprogramma werd opgenomen. Maar antivaxxers willen ook polio etc weigeren.

  Het gaat ten koste van de ´herd immunity´, en dan zijn 200 gevallen een alarmbel: dat betekent: nog nét geen grote epidemie!

  Ik blijf bij vrijheid-blijheid, maar wél het recht ongevaccineerde kinderen te weren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Waar de vrijheid van de een ophoudt, eindigt die van de ander: als ik jonge kleinkinderen zou hebben in de kwetsbare, nog niet te vaccineren peuterleeftijd zou ik ZEER hechten aan HUN vrijheid om in een omgeving te vertoeven zonder dragers en geïnfecteerden. En begrijp dat daarmee niet alle risico is uitgesloten, want het kan ook in de super gebeuren. In die zin kan men de kleintjes beter niet naar een biologische winkel of een zwartkousenkerkje meenemen!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen