maandag 8 april 2019

Mishandeling, Kinderen Gassen, Buitensporig Geweld: Macron gaat Door

Hallucinerende beelden van het regime Macron wederom: Dégoutant. Het regimegeweld tegen vreedzame bezorgde burgers lijkt in Frankrijk met de week sadistischer en geweldadiger te worden.Ongelofelijk wat het regime Macron zijn bevolking allemaal aandoet. En het negeren door de complete gecontroleerde Nederlandse staatspers die gewoon weigeren hun werk te doen. Gelauff, Rijxmann, Rob Renout, Flip Remarque. Ze kijken allemaal even de andere kant op als de knokploegen van Macron vreedzame demonstranten opjaagt en in elkaar slaat.

Ook het traumatiseren van op de Kermis in Nantes spelende kinderen met gassen en geweld door de Macron regime-forces, is voor de genoemde subjecten geen thema.

Wij herinneren eraan dat D66 in een officiële tweet verklaarde het bewind van Macron als voorbeeld te beschouwen. Dat deden ze toen de misdaden van het regime al lang en breed bekend waren.En weer zijn we voor onze nieuwsvoorziening gewezen op het buitenland. Op Vanessa Beeley bijvoorbeeld die in haar eentje meer doet dan de hele Nederlandse staatspers bij elkaar. Niemand's Knegt is natuurlijk de Nederlander die 10 x meer waard is dan de overbetaalde Nederlandse staatscorrespondent Frank Renout die zijn snor drukt.

De vrouw is volgens laatste informatie weer bij kennis en wordt de zaak onderzocht. Ook deze informatie natuurlijk weer niet via de NOS of Frank Renout.

15 opmerkingen:

 1. Russia, Turkey Have Other Arms Agreements In Addition to S-400 Deal - Putin
  http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2019/04/mishandeling-kinderen-gassen_8.html#comment-form

  Had het al voorspeld. Doordat Amerika geen f35 levert gaat Turkije verder shoppen in Rusland. Zal me niks verbazen als het NATO land de mooie SU35 of zelfs de SU57 gaat kopen op termijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   Snap je wel hoe gevaarlijk dit eigenlijk is?
   Zolang Turkije bij de NAVO is en ze hebben de beschikking over Russische wapens dan hebben die helemaal geen effect mocht de NAVO met hun bondgenoot Turkije in oorlog komen met Rusland. De Russen weten perfect hoe hun 'eigen' afweersystemen werken.
   Een ander verhaal is het natuurlijk als Turkije de NAVO verlaat want dan zijn ze zo een beetje onkwetsbaar voor de Amerikaanse wapens die dan natuurlijk ook ingezet worden tegen afvallig Turkije.

   Vandaag hebben de presidenten Erdogan en Putin vruchtbare gesprekken gevoerd over handel, wapens en Noord Syrië.(Koerden) en er zijn blijkbaar afspraken gemaakt, o.a. de volgende ontmoeting in Turkije op uitnodiging van Erdogan.
   Breed uitgemeten op RT maar totaal niets hiervan op MSM.

   Verwijderen
  2. Hoe gaan de Amerikanen reageren?
   Je kunt het eigenlijk vergelijken met Huawei en zijn 5G netwerk
   Waarom zijn de Amerikanen zo pissig op dit Chinees bedrijf en ze zelf aansturen op oorlog met China?
   Enkel en alleen omdat ze niet kunnen inbreken in dit systeem om te spioneren. Het systeem is zo veilig dat zelfs de Chinese regering er niet op kan inbreken, en ze dit ook (schoorvoetend)toegeven.
   Als er iets is waar de Amerikanen niet de hand op kunnen leggen moet het kapot. Niet goedschiks dan kwaadschiks, niet linksom dan rechtsom.
   Als Turkije straks niet meer naar Amerika luistert moet het land kapot, net zoals ze nu doen met Venezuela.

   Verwijderen
 2. Off topic.

  De artikelen wisselen snel bij Unz.

  Er is een lang artikel dat aantoont dat Roosevelt en joodse pundits in feite WO2 hebben veroorzaakt, met hun ophitsen tot oorlog.
  Er zijn documenten in Warschau 'buitgemaakt' door de Nazi's, en die documenten tonen dat aan. Het wordt ook door anderen bevestigt.
  Ik weet dat er ook een speech van Hitler is waar dat uit blijkt.

  http://www.unz.com/article/roosevelt-conspired-to-start-world-war-ii-in-europe/

  ****

  Philip Giraldi legt nog maar eens uit hoe het werkt: elk nieuw Congres-lid krijgt een mooie gratis reis naar Israel.
  Die brainwash PLUS het besef dat anti-Israel stemmen einde carriere is, zorgt er voor dat de VS -regering zo blind achter Israel staat.
  http://www.unz.com/pgiraldi/yet-another-senator-from-israel/

  ***
  Zowaar een artikel over de Vlamingen op Unz, en Thierry staat er ook nog met een foto in:
  Dries van Langenhove begon in 2017 met een facebnook groepje en werd in een VRT docu klem gezet met cirtaen van zijn aanhangers, maar vecht zich aardig terug in de politiek: http://www.unz.com/gdurocher/persecuted-for-memes/


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat artikel begint met dit

   'The Germans seized a mass of documents from the Polish Ministry of Foreign Affairs when they invaded Warsaw in late September 1939.'

   Vraag 1) wat deden de Duitsers in Polen in september 1939?

   Vervolgens 6400 woorden over een 'geheim' document dat de Nazi's in Maart 1940 aan de wereld hadden gegeven en waarin stond Lezen ... Lezen... Lezen... Referenties er bij pakken... Verder lezen...

   Waar helemaal Niets aan feitelijk in stond (lees maar: www.ihr.org/jhr/v04/v04p135_Weber.html) maar waarvan de titel zegt:

   'President Roosevelt's Campaign To Incite War in Europe:
   The Secret Polish Documents'

   Tja...

   Verder met het essay lezen: 'The secret polish documents zijn verspreid door het ministerie van propaganda van Nazi Duitsland in maart 1940'

   Wat daarvan te maken?

   Hitler wilde helemaal geen lebensraum, maar had zich met magische krachten laten beïnvloeden door Roosevelt en, uiteraard, de Joden. Zoiets. En dat is echt waar, want wat aan informatie van het ministerie van Goebbels komt is echt waar.

   Maar hoezo dan?

   Moraal: als je het leuk vindt om te lezen over 'de Joden', dan is het misschien wel je ding. Niet mijn ding... Volgens mij niemands ding hier, muv Jan

   Kom op Jan, geef me weer eens een verwijzing naar een artikel waar ik wel blij van word

   Overigens: de auteur van referentie 1 is Mark Weber, iemand die de holocaust ontkent, en het tijdschrift waarin de publicatie van ref 1 staat, daarvan is Weber directeur.

   Informatie kan je hier vandaan halen

   http://auschwitz.org/en/history/holocaust-denial/the-institute-for-historical-review

   En hier vandaan halen

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Institute_for_Historical_Review

   Bah!

   Verwijderen
  2. Willem,

   Hier zijne enige stukken tekst die je wellicht over het hoofd hebt gezien:

   There is no question that the secret documents taken from the Polish Foreign Ministry in Warsaw are authentic. Charles C. Tansill considered the documents genuine and stated, “Some months ago I had a long conversation with M. Lipsky, the Polish ambassador in Berlin in the prewar years, and he assured me that the documents in the German White Paper are authentic.”[6]

   William H. Chamberlain wrote , “I have been privately informed by an extremely reliable source that Potocki, now residing in South America, confirmed the accuracy of the documents, so far as he was concerned.”[7] Historian Harry Elmer Barnes also stated, “Both Professor Tansill and myself have independently established the thorough authenticity of these documents.”[8]

   Edward Raczyński, the Polish ambassador to London from 1934 to 1945, confirmed in his diary the authenticity of the Polish documents. He wrote in his entry on June 20, 1940: “The Germans published in April a White Book containing documents from the archives of our Ministry of Foreign Affairs, consisting of reports from Potocki from Washington, Łukasiewicz in Paris and myself. I do not know where they found them, since we were told that the archives had been destroyed. The documents are certainly genuine, and the facsimiles show that for the most part the Germans got hold of the originals and not merely copies.”[9]

   Er zijn nog meer aanwijzingen dat dit alles de aandacht verdient.

   Ik beweer niet dat we nu weten hoe WO2 ontstond.
   Maar het hoort bij het pakket info dat je moetr kennen om eniog idee te hebben.

   Verder: rücksichtsloss de waarheid zoeken, de cui bono vraag stellen en zo logisch mogelijk denken .
   Dan kom je een heel eind. Meer kan je trouwens niet doen.

   Nee, ik kan jou niks voorschotelen dat je blij maakt. Dan moet ik die hele brainwash die we allemaal al ons hele leven horen, gaan herhalen.
   Jij wordt blij van bevestiging van wat er in je hoofd zit.
   Ik word blij van falsifiering van wat er in mijn hoofd zit: de weg die volgens Popper de kennis vergroot.

   Over de holocaust kan je het volgende lezen: Thomas Dalton: Debating the Holocaust.
   Maar jij durft dat helemaal niet: iets lezen dat jou zou kunnen doen twijfelen aan je huidige wereldbeeld.

   Geeft niks, Willem.

   De ellende die je veroorzaakt door deze luiheid komt op de schouders van anderen. Niet van jou.

   Heb je wel eens ooit een uur aan de holocaust besteed? Ik denk het niet. Je leest gewoon de joodse bashers die hun opponenten zwart maken. ( Of heb je ergens ooit een argument van die lui gelezen? Laat het me weten ! )

   Verwijderen
 3. Eric doet het weer.

  Hij zet weer iets belangrijks op de agenda:

  Gaat Amerika binnenkort Den Haag aanvallen?; Stan van Houcke en Eric van de Beek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De aanklaagster mevr. Fatou Bensouda kunt U ontmoeten in Paradiso, op 19 april a.s.

   https://www.afrikadag.nl/ouder-nieuws/hoofdaanklager-icc-fatou-bensouda

   Verwijderen
 4. Taco Dankers: https://www.youtube.com/watch?v=3ZzRoXlTvp0&t=2219s

  Ik heb de video al drie maal beluisterd.

  Het blijft zeer interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De bewijzen dat niet Assad maar de door ons (het westen) gesteunde terroristen de gifgasaanvallen uitvoerden waarvan ze Assad (onterecht blijkt nu) de schuld gaven:
  ‘Ja, we gebruikten chemische wapens’
  Nu nog de juiste vragen stellen: wie leverde dat vergif aan wie?
  Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk?
  Jammer dat de Belgische regering niet meer kan vallen want dit was daarvoor wel de ideale reden geweest.
  We zullen ze gedenken bij de komende verkiezingen!


  BeantwoordenVerwijderen
 6. Opmerkelijk:

  On 9 February 1938, the Polish Ambassador in Washington, Count Jerzy Potocki, reported to the Foreign Minister in Warsaw on the Jewish role in making American foreign policy:

  De tekst die dan volgt klopt voor 100% met de situatie die we in de laatste 5 jaar mee maken mbt Rusland.
  Ze sturen aan op oorlog. Toenwas dat WW2. Nu is dat WW3.

  We moeten alleen 'Roosevelt' vervangen door 'Trump'. Dat is alles.

  Het staat in dit document: http://www.ihr.org/jhr/v04/v04p135_Weber.html

  Het begint meteen na de midden-streep die gevormd wordt door vijf sterretjes: *****
  ( op 1/3 van het lange docuument.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op 12 januari 1939 schrijft de Poolse ambassadeur in Washington o a de volgende regels naar Warschau:

   by spreading rumors about danger threatening Europe, he ( Roosevelt, JV.) wanted to get the American people to accept an enormous armament program which exceeds the defense requirements of the United States.

   Regarding the first point, it must be said that the internal situation on the labor market is steadily growing worse. The unemployed today already number twelve million. Federal and state expenditures are increasing daily. Only the huge sums, running into billions, which the treasury expends for emergency labor projects, are keeping a certain amount of peace in the country.

   Hier zien we dus al twee motieven voor Roosevelt om een oorlog in Europa te willen uitlokken:
   De VS zit kop onder in de crisis. Er komen in 1939 steeds meer werklozen. Opstanden dreigen. ( NB: we weten dat er een fascistische staatsgreep is geweest in de jaren 30, die is door Smedley Butler neergeslagen.)

   Oplossing van Roosevelt:
   = Wapenindustrie uitbreiden.
   = Oorlogen in buitenlanden veroorzaken.

   Ik herinner me een speech van Hitler waarin Hitler dit ook verweet aan de VS, dat ze oorlog wilde veroorzaken. Maar die video stond op Zaplog, en dat bestaat niet meer.

   Verwijderen
  2. Stukje actualiteit op de Russische TV naar aanleiding van de dreiging van de NAVO de Zee van Azov op te varen.

   https://twitter.com/i/web/status/1115263758383886339

   Verwijderen

  3. En over de drijvende krachten achter het losbarsten van WOII: daar is het laatste woord nog niet over gezegd.

   Tip: Zoek op bijvoorbeeld op William Bullitt de Amerikaanse ambassadeur van Roosevelt in Parijs.

   Verwijderen
  4. @ Dawg.

   Het UNZ artikel komt grotendeels overeen met het IHR artikel van Mark Weber.
   In beide artikelen wordt de rol van Bullit uitgebreid beschreven.
   ****

   NB: Dat beide artikelen vrijwel gelijk zijn maakt het heel vreemd dat Willem de indruk wil wekken dat het UNZ artikel wordt ontkracht door het Weber artikel.
   Citaat van Willem : "Waar helemaal Niets aan feitelijk in stond (lees maar: www.ihr.org/jhr/v04/v04p135_Weber.html) ..."

   Ik vraag Willem niet eens meer om dat te verklaren.

   De ervaring heeft geleerd dat Willem NOOIT de discussie normaal voert.
   Hij zal vier dagen verdwijnen om daarna met een soort van verwijt aan mij terug te keren.
   Maar een direct antwoord op een vraag of op kritiek geeft hij nooit.

   Ik vraag hem dus al niet eens meer om te zeggen WAAR Weber dan over het Unz artikel zou schrijven dat er niks feitelijks in staat.

   Verwijderen