maandag 22 april 2019

Lyra McKee Murdered in Theresa May's United Kingdom

Questions, questions, questions.

Watch the below video and get the shiffers from what has happened to Lyra McKee. She was killed under what may be called very strange circumstances. What's even more strange is that theresa May's police officers blame the (New) IRA for the murder within hours without any investigation or having a suspect arrested.
Vragen, vragen, vragen. Niet alleen Julian Assange wordt ruw van zijn bed gelicht door de troepen van May. De rijzende ster in de onderzoeksjournalistiek, Lyra McKee, 29 jaar, die bezig was met onderzoek naar verdachte omstandigheden rond verdwenen kinderen ten tijde van "the troubles", is onder verdachte omstandigheden doodgeschoten en afgevoerd in een Britse politiewagen.

De schuld voor de  verdwenen kinderen waar zij onderzoek naar ging doen werd afgeschoven op "the troubles" en de IRA, maar de vraag was of dat wel zo reëel was. Lyra wilde het uitzoeken, maar dat gaat nu niet door. Nu moeten wij geloven, dat de (New/Real) IRA een journalist dood schiet, die bezig was juist de vermeende schuld van de IRA weg te nemen. Dit type logica kan in het VK van Theresa May. Stel je de openingen bij NOS en Volkskrant eens voor als dit in Rusland gebeurd zou zijn. Met dank aan Micha Kat die ons attendeerde op deze zaak.

Update Srilanka verslaggeveing NOS
Aletta andre, die net furore begon te maken met haar Sri Lanka verslaggeving voor de NOS en haar suggestie van geradicaliseerde Boedhisten, kapt "om persoonlijke redenen" even met de Sri Lanka verslaggeving... Is er hommelus op de burelen van de NOS?


25 opmerkingen:

 1. Heb nu 7 min gezien en zal dadelijk de rest beluisteren.

  Hier ga ik niet in mee, voorlopig, Blik.
  Podesta hebben ze echt niet persoonlijk nodig als ze een terreur-schooting willen organiseren. Was ook nog 5 dagen eerder dan de shooting.

  Michelle Obama trekt door Europa, was ook in Amsterdam. De afbeelding in haar glas is niet rook van de Notre Dame. Het is een licht vertekend beeld van haar haar.

  Ook Nacy Pelosi hebben ze niet nodig als ze in Londonderry een lastige journaliste willen liquideren. Die loopt alleen maar in de weg, lijkt mij.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zoom derhalve in op het 2e gedeelte, de moord op McKee. Dat eerste gedeelte en die reflectering in het glas, laten we voor wat het is.
   Ps: de 5 dagen na Michelle's bezoek zijn nog niet voorbij...

   Verwijderen
  2. Ik heb het tweede deel alleen beluisterd.
   Het schijnt dat er een auto in de fik stond en dat daar niet geblust werd. Een gewonde werd per politieauto afgevoerd en niet per ziekenauto. Agenten waren niet actief..


   Ik wil best aannemen dat die journaliste is vermoord.
   Maar wat heeft Pelosi er mee te maken?
   Wat heeft het laten uitbranden van een auto daar mee te maken?

   Laat ons een voorbeeld nemen aan Mike Ruppert. Hij schreef over de corruptie binnen de FBI en CIA en over hun drugs dealing , maar .... en nou komt het: hij gebruikte daarvoor uitsluitend officiele documenten !

   Zo moet het.

   Bij elk ongeluk gebeuren vreemde zaken.
   Van elke gebeurtenis heeft iedere getuigen een ander verhaal/getuigenverslag.
   Verhalen uit het geheugen opgehaald: klopt niks van. Is dus bijna nooit een bewijs.

   We moeten wel streng zijn voor onszelf, Blik, anders verliezen we geloofwaardigheid.

   Ik vind Mischa Kat interessant, maar hij is niet altijd geloofwaardig volgens mij.
   Geloofwaardigheid bepaal je zelf: welke criteria neem je voor plaatsing.
   Russia Insider is heel erg interessant, maar plaatst ook onzin soms. ( Als het iets betreft waar ik zelf kennis van heb, kan ik dat beoordelen. )
   Dus haalt ze zelf haar geloofwaardigheid naar beneden.
   Ik geloof dus niet alles meer wat ik daar lees.
   ICH is strenger voor zichzelf.
   Maar Russia Insider heeft zeker bestaansrecht.

   Verwijderen
  3. @Jan. Jouw kritische kanttekening: heel goed.

   Feit blijft dat er op nagenoeg (in ieder geval spreekwoordelijk) klaarlichte dag een super talentvol journaliste, van het kaliber luis in de pels, omvalt en afgevoerd wordt. Dat is Feit #1 en voldoende voor argwaan.

   Feit #2 Ze was bezig met een onderzoek over verdwenen kinderen in het VK.

   #3 Cui Bono?

   #4 Waarom belt een burger/journaliste een ambulance als de politie met diverse personen en wagens aanwezig is?

   #5 Waar waren blusauto's en ambulances sowieso. (Normaal is de Britse juut er als de kippen bij. Waarom hun collega's van brand en medics niet?)

   #6 Hoe gaat het met Julian Assange? Waar is hij?

   #7 Wat is de rol van Theresa May?

   Wat stoort jou precies in de constateringen van de dame uit de video? Pelosi is in Derry en in Derry wordt een kanjer van een journaliste vermoord. Ik wist dat niet, en dat is een eigenaardigheid, samen met die andere twee, die goed zijn dat ze vermeld zijn. Kunnen we kijken of er zich een patroon verder ontwikkelt. Of niet.

   Verwijderen
  4. Blik,

   De portéé van jouw blog was: we zien drie aanslagen en er valt iets op: een Amerikaanse hoge Piet is aanwezig ten tijde ( of vlak voor) de aanslag.

   Mijn kritiek is:
   Die drie Amerikanen zijn daar helemaal niet voor nodig. Ze lopen misschien wel in de weg.
   Ik zie dus geen relatie met de Amerikanen.

   De drie gebeurtenissen moet je dus los van die drie mensen onderzoeken. Lijkt mij.

   Ad4) ad 5) Die jonge journalist eis vermoord, het was geen ongelukje. Maar of het politie-gedrag een aanwijzing is of het wegblijven van ambulances? Zou kunnen.
   Maar laat Pelosi er buiten. En ook die journaliste die deambulance belde: niet erg van belang. ( Ze heeft het wellicht niet eens gedaan. Ze verzint dat om de indruk te wekken dat ze werkelijk naast die andere dode meid stond. Dat hoeft helemaal nioet zo te zijn. Dat is een stijlfiguur die in de journalistiek veel voor komt.
   Elke spreker begint zijn verhaal met : "Ik zat in de taxi en de chauffeur zei me: .... " ( En dan komt er iets waar hij over wil gaan praten.)


   Ad 6 Ad 7) Allemaal vragen, maar niet mbt de drie zaken die hier worden genoemd.

   Maar leg jij me maar uit waarom Nancy Pelosi nuttig of noodzakelijk zou zijn voor het vermoorden van een journaliste die iets met pedofilie wil gaan doen?

   Verwijderen
  5. "Maar leg jij me maar uit waarom Nancy Pelosi nuttig of noodzakelijk zou zijn...? "

   Nee, kan ik ook niet.

   Maar het blijft een interessante constatering dat Democratische / deepstate kopstukken op (relatief) nietige en rustige plaatsen arriveren (NZ, Derry), waar plots geweldsgebeurtenissen van wereldformaat plaatsvinden.

   Verwijderen
  6. Volgens mij is Pelosi tav. de democrats slechts een cash magnet. Ik verdenk haar zelf machtsfantasiën te koesteren: impeach Trump en laat Pence ´struikelen´, dan is zij presidente. Dus zij zal altijd op veilig spelen.

   Allemaal fantasie. Pelosi is bijna net zo´n sterke repellent als mrs Clinton. En Biden gaat het ook nooit redden tegen Trump.

   Ik ben zelf best wel een beetje enthousiast over Tulsi Gabbard, die in elk debat wint, hoge ethische standaarden hanteert en een charisma heeft dat dat van Obama vèr overtreft!

   Verwijderen
  7. "Maar leg jij me maar uit waarom Nancy Pelosi nuttig of noodzakelijk zou zijn voor het vermoorden van een journaliste die iets met pedofilie wil gaan doen?"

   Nancy Pelosi heeft iets met child trafficking te maken, Podesta met "PizzaGate", Bill Clinton, Jeffrey Epstein met de "Lolita Express" (een soort vervoermiddel naar een "Fantasy Island" speciaal voor rijke volwassen mannen en waarvan vermoed wordt dat Epstein zijn cliéntele chanteerd. Het blijft tenslotte een jood.), Hilary Clinton met Haïti en zo zullen er wel meer connecties gemaakt kunnen worden.

   Verwijderen
  8. O ja, op Haïti werd vorig jaar (of het jaar daarvoor) een medewerkster van Hillary Clinton vermoord die onderzoek deed naar child trafficking vanuit een van de Clinton stichtingen.

   Verwijderen
  9. @ Blik,
   Zo nietig is Parijs toch niet? En rustig ook al niet :-)

   Mijn belangrijkste argument: Àls je als Deep State iets lelijks wil doen, dan ga je niet aan Michele Obama of Nancy Pelosi vragen om dat te organiseren.
   **

   @ Rootman: Mijn enthousiasme over Tulsi is nòg groter geworden sinds ik haar op deze foto zag:
   https://russia-insider.com/sites/insider/files/styles/260x130/public/main/2019-Apr-18/tulsigabbardincontrovertableevidence.jpg?itok=yZmxv-8K

   Helemaal perfect !
   ****
   @ Joop. Op TruNews hebben ze het ook regelmatig over die Epstein. Ik meen dat hij toch ion moeilijkheden gaat komen. Weet er het fijne niet meer zo van.

   In het algemeen: Michael Hastings reed met enorme snelheid tegen een boom in LA, meteen nadat hij tegen vrienden had gezegd dat hij een heel grote scoop had.
   Lyra McKee word vermoord omdat ze iets op het spoor is...
   ( Hoewel zelfs dat bnog niet is gezegd)

   Ik vraag me dan wel af: waar is die info nu?
   Ze zullen die info toch wel aan een vriend hebben gegeven met als mededeling: "Naar Wikileaks sturen als mij iets mocht overkomen."

   Als je dat niet doet bekrachtig je als het ware je eigen doodvonnis...
   Als een moord op jou een effectieve manier is om het nieuws te stoppen. Dat risico moet je nooit nemen.
   ( Ik hoop dat de Mossad mee leest...) ( Eddy, zegt het voort....)   Verwijderen
  10. @Jan,

   "Mijn belangrijkste argument: Àls je als Deep State iets lelijks wil doen, dan ga je niet aan Michele Obama of Nancy Pelosi vragen om dat te organiseren."

   Wie zegt dat het "The Deep State" is? Ik weet niet of Skull & Bones louter uit Republikeinen bestaat of dat er ook Democraten lid van zijn? Aangezien wij hier ook onze twijfels hebben of er in de VS wel een tweepartijenstelsel bestaat of slechts één, die om de vier of acht jaar van macht wisselen??

   Verwijderen
  11. @Jan: "De afbeelding in haar glas is niet rook van de Notre Dame. Het is een licht vertekend beeld van haar haar."
   Heb jij dus te diep in het glas gekeken, want een ieder met goede ogen ziet daar toch echt de weerspiegeling van de Seine en de rokende Notre Dame in. Als je echt haar of zijn haar in het glas wilt zien, dan moet er iemand met een spiegel achter de fotograaf gaan staan...best een lastige klus om dat goed voor elkaar te krijgen.
   Overigens was de 'gecontroleerde' brand een valse vlag, want de plannen voor het nieuwe dak waren al klaar. Ook zijn er beelden van webcams waarop meerdere mannen in zwarte kledij te zien zijn, die toevallig vlak voor de brand op die plek bezig waren, ook zijn er meerdere flitsen te zien. En dan staat ineens het dak in lichterlaaie, eikenhout van honderden jaren is uitgehard en is heel moeilijk in brand te krijgen. Voor mij is de dader de Dassom, want toevallig stond op hetzelfde moment de Al-Asqa Moskee in jeruzalem in brand: bij de Daily Fail:
   Jerusalem's revered Al-Asqa Mosque was struck by blaze that broke out the same time Notre Dame was devastated by inferno

   Verwijderen
  12. @ Tremor.
   We lezen dat Mobama een gezellig glas dronk, maar dat de stemming om sloeg toen ze hoorden over de brand.
   Volgens deze dame is Mobama schuldig, want ze bleef lachen, ( nou ja, de mensen om haar heen) terwijl de brandende kathedraal binnen haar gezichtsveld was. Het bewijs: reflectie in een wijnglas.
   Ik zie het niet.
   Als er mensen een brandende kathdraal zien, laat U horen.

   Maar dan nog: Mobama lacht niet. De mensen om haar heen lachen. Het zou dus veel logischer zijn om te beweren dat ze omringd is door de mensen die de kathedraal in de fik hebben gestoken. Mobama is de enige die niet lacht.

   Zo kunnen we geen opinies over de wereld vormen, Tremor.
   Dat is beneden alle peil.

   Verwijderen
  13. Tremor,
   ik bestrijd niet dat de brand is aangestoken. Ik bestrijd dat Mobama er iets mee te maken heeft, en dat dit blijken zou uit het feit dat ze zou liegen want haar stemming zou zijn omgeslagen toen ze over de brand hoorde. En omdat ze hier een glas wijn drinkt zou dat dan bewijzen dat ze nog steeds in vrolijke stemming was, dus liegt, dus wel iets met die brand te maken zal hebben...
   Het moet niet gekker worden.

   Verwijderen
  14. @Jan: "Zo kunnen we geen opinies over de wereld vormen, Tremor. Dat is beneden alle peil."
   Waar heb ik gezegd, dat Michael erachter zat? Volgens mij is het een Dassom aanslag. Waar ik wel zeker van ben, is dat hij/zij en vrienden van tevoren op de hoogte waren gesteld. De globalisten laten zich steeds vaker zien bij valse vlaggen, om te laten zien dat ze onschendbaar zijn en om de complotters te treiteren. Ik denk dat het voor (bijna) iedereen duidelijk is, dat de weerspiegeling in het glas de Seine en de brandende Notre Dame voorstelt.

   Verwijderen
  15. Dus die ( rood) brandende kerk is een zwart vlekje op het glas.
   En de rookwolk die normaal gesproken de lucht in gaat en donker af steekt tegen de achtergrond,m die gaat nu horizontaal naar links en is lichtgrijs tegen een donkere achtergrond...

   Ik weet niet wie of wat Dassom is.

   Globalisten die naar aanslagen toe gaan om mij en U te treiteren?
   Dan zou het nog niet te laat zijn.
   Complotters hebben geen enkele invloed op mensen die aanslagen plegen, vrees ik.

   Laat ons er over op houden, want het is volledig onbelangrijk.

   Verwijderen
  16. @Jan: volledig onbelangrijk? Het is jouw comment waarop ik reageer. Voor de doorsnee mens met goede ogen is toch duidelijk de weerkaatsing van de rokende Notre Dame te zien. De kleurverschillen in de rook wordt veroorzaakt door wat er achter het glas zit: het donkere haar. De plaats van beide foto's is ongeveer gelijk, maar op een ander moment genomen.
   Spiegelbeeld vertel eens even, waarom is alles omgedraaid...dat doet me de dassom.

   Verwijderen
  17. OK Tremor,
   Mobama was in Parijs om daar de brand in de Notre Dame te regelen.
   Daar hadden ze niemand anders voor kunnen vinden.
   Ze is in vele steden in Europa geweest , o a in de Arena. Met een voordracht.
   Of dit ter misleiding was weten we niet.
   Misschien had ze twee opdrachten: het lezingen toernee, en de Notre Dame in de fik steken. ( Niet zelf natuurlijk, maar zònder haar zou het toch ook weer niet gelukt zijn, uiteraard.

   Waarom ik dit allemaal zo zeker weet?
   Omdat de mensen met wie ze samen op de foto staat, gewoon door gingen met lachen en praten.
   Terwijl daar verderop die kerk in brand stond.
   Nou, dan weet je het wel: als de mensen op jouw terras gewoon door praten terwijl er een kerk brand, dan is het duidelijk dat jij die Kerk in brand stak, niet waar !

   Het was toch al uiterst verdacht, want ze beweerde dat de stemming er helemaal uit was toen ze over de brand hoorde.
   Nou, op die foto is goed te zien dat op het moment van de brand ( zie je de Notre Dame branden? in dat glas, en die rookwolk! ) ze helemaal NIET onder de indruk was. Nou ja: de mensen om haar heen in elk geval NIET.

   QED. Zij heeft het gedaan! Om òns te pesten !

   Verwijderen
  18. Ook ik vind het totaal irrelevant. Maar: met de juiste beeldbewerking (een soort deconvolutie) is de reflectie in een glas zo terug te toveren in een normaal beeld. Dat toveren vereist wel een zeer degelijke kennis van optica en beeldbewerking.

   Verwijderen
 2. Tip:
  Heel interessant interview met een ondernemer en dr. die in de VS heeft gewerkt en 'ondernomen'. ( Joodse man, want hij heet Kalff. Ik ben een fan van hem !)
  Hoe de CEO's aan hun rijkdom komen en er in feite de bedrijven die ze leiden voor kapotmaken.
  Ze krijgen geld in relatie tot de waarde van het aandeel.
  Dus proberen ze dat aandeel te laten stijgen.
  Door, vanaf 5 jaar voor hun pensioen:
  1) niet meer te investeren.
  2) bedrijfjes over te nemen ( want dat zijn onkosten die op lange termijn worden afgeschreven, maar de inkomsten komen al meteen bij de bedrijfswinst en dat drijft de waarde van het aandeel op.
  3) aandelen terug te kopen.

  Ook: de VS ziet er armzalig uit. Als je New York bent uitgereden.
  Ook: hun effectiviteit is heel slecht. Daarom hebben ze ook geen vakantie.
  En:
  Wij verkijken ons op de 25 beste bedrijven. De Amazon's en Netflixen Maar alles wat daar onder komt is bar en boos.

  https://www.youtube.com/watch?v=cfC6VO-8CHw&t=953s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij heeft ook een lijst met 'verborgen juweeltjes' die wij in Europa hebben:
   = veel simpeler contracten, waardoor je veel minder advocaten nodig hebt.
   = etc etc

   Verwijderen
 3. Eric van de Beek interviewt de man die achter Zaplog zat. ( Weltschmerz)
  ( Ik kende hem niet)
  Hij heeft een essay geschreven over complot theoriën.

  Hij is de moeite vban het beluisteren waard.
  Erik zit er bij te kijken of ie alles voor het eerst hoort.

  Beetje hopeloos wat dit betreft, die Eric.

  Ik heb al een reeks aan reacties geplaatst.
  Ik hoop dat ze blijven staan.

  Ik zal ze voor de zekerheid op mijn eigen blog zetten, als commentaar.


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals men wel weet ben ik geen klimaatscepticus, en ben van mening dat beide kanten van het debat geïnfiltreerd zijn door lobbyisten.

  Maar momenteel lijken de klimaatactivisten het debat te domineren.

  De tienerdemonstraties van spijbelen, en nu de ´extiction rebellion´, geleid door ´het klimaatmeisje´

  Hier wat achtergronden

  en nog een (longread)

  Afgezien van lobbyen voor carbon credits, leningen voor electrische auto´s en warmtepompen en de mijnbouw lijkt me dit ook een enorme afleidingsmanoeuvre voor de EU verkiezingen en een aantal (geopolitieke, of ligislatieve?) zaken op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen

 5. "Waarom zou New Ira een journaliste Lyra McKee doden die juist ontlastend bewijs voor New IRA aan het verzamelen was?"

  Blik dacht, en terecht, dat het een leugen was dat New IRA het zou hebben gedaan. Een heel doorzichtige leugen.

  Maar de zaak is nu opgelost: New IRA heeft verklaard dat een van hun mensen inderdaad per ongeluk de journaliste gedood.

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Op de beste website van dit moment. UNZ.com zie iktwee erg goede artikelen over de Notre Dame.

  Israel Shamir toont aan dat er een oude vete loopt tussen 'de joden' en de Christenen, en dat de Notre Dame daar bijna het symbool voor is.

  Zoals die kerk ook het symbool is van de machtsovername door de joden, in Frankrijk: je kan die kerk ontheiligen zonder straf. Maar de verdedigers van die kerk ( tegen jouw ontheiliging) worden wèl gestraft.
  http://www.unz.com/ishamir/the-blaze-of-hate/

  ***

  Dan een lang artikel , met erg goede onderbouwing, van dr. Kevin Barrett. ( Moslim geworden)

  Hij wijst op de ambitie van de joden om de rest van de wereld te veroveren, en dat door de anderen tegen elkaar op te zetten.

  En hij geeft vele voorbeelden van het feit dat ze zo brutaal zijn dat ze hun aanslagen aankondigen, Een preview geven.

  En het feit dat twee symbolen: Al Aqsa en Notre Dame gelijktijdig in brand vlogen was natuurlijk ook een duidelijk signaal. Een soort uitdaging.

  Erg goed artikel.
  Is dat nog conspiracy? Zo ja, dan wel van het allerhoogste niveau.
  Ik zou het bijna 'recherche' willen noemen.

  http://www.unz.com/kbarrett/simultaneous-notre-dame-al-aqsa-fires-coincidence-or-conspiracy/
  BeantwoordenVerwijderen