maandag 22 april 2019

Frank Renout (NOS): Prototype Ondermijnende Journalist

Thierry Baudet noemde het in zijn overwinningsspeech: de ondermijnende journalisten. Veel ondermijnende journalisten deden net of ze niet begrepen waar Baudet het over had. 

Met Frank Renout hebbben we mogelijk zo'n ondermijnende journalist te pakken waar Baudet op doelde. Negeren, verdraaien, halve waarheden zijn de core-business van Frank. Zaterdag jl. was weer een pareltje van zijn ondermijnende werk. Hij maakt de verloederende en zielotgende NOS daarmee wederom een stukje irrelevanter.

Sri Lanka
Er zijn gebieden waar we redelijk zicht op hebben, zoals Frankrijk en Oekraïne en waardoor we weten dat de desinformatie van de NOS nagenoeg 100% is.

"Extremistische boedhisten"
Daardoor nemen we de uitingen van de NOS over bijvoorbeeld Sri Lanka, waar we weinig tot niks van weten, met een snufje zout. Of beter nog: met een hele zak zout. Of nog beter: het interesseert ons geen bal wat de NOS vertelt over Sri Lanka. "Extremistische boedhisten", suggereert de NOS... Woehaaaa. Gisteren enkel warrig emo-gewauel. De essentiële vraag "cui-bono" werd vakkundig ontweken. Zo ook de woorden "geheime dienst", CIA en Mossad.

Goed nieuws: Schade Notre Dame lijkt mee te vallen
Er is ook nog goed nieuws uit Frnakrijk te melden: de schade aan de Notre Dame lijkt mee te vallen. Speren van water- of rookschade kunnen wij niet waarnemen. Ook het glas in lood is niet enkel gered, maar hoeft waarschijnlijk zelfs niet gelapot te worden omdat er geen roetdeeltjes op gemomen lijken te zijn. en het puin lijkt netjes allemaal op een hoopje terecht zijn gekomen waardoor ook dat vrij snel opgeruimd kan worden. Na de verwoestende beelden, mag dan toch over een meevaller gesproken worden.

Atoombommen onder onze vliegtuigen? Geen discussie
Wat is de laatste stevige -relevante- discussie die u op de Nederlandse staats- of systeem-tv gezien heeft? Een pittige discussie die, of debat dat, echt ergens over ging? Het was in ieder geval geen discussie over wel of geen atoombommen onder "onze" JSF's (F-35). Dat is best opmerkelijk. Coalitie-partners D66 en Christenunie wilden ze eigenlijk niet, maar CDA en VVD wel en die drukten het door. Hup! Amerikaanse Atoombommen onder onze Amerikaanse vliegers om daarmee de Russen te bedreigen.

Bread en Butter
Wij hebben niet de indruk dat de gemiddelde Nederlander hiervan doordrongen op de hoogte is. Wij kunnen het zelf eigenlijk nauwelijks geloven. Het is het zoveelste bewijs van ondermijnende journalistiek die wel inzoemt op bread-en-butter onderwerpen, maar de zaken die er toe doen in het beste geval in de kantlijn behandelen maar meestal gewoon helemaal negeren.
De Nederlandse journlisitek in één beeld gevangen: Bread and Butter.

Oekraïene
Wij worden door diverse mensen gevraag: "Zelenski, is dat een goede ontwikkeling?". Wij denken dat het niet zo veel uitmaakt, Poroshenko of Zelenski. Oekraïene is een vazal onder controle van de Amerikanen inmiddels en dat zal onder Zelinsky niet veranderen. De Amerikanen runnen de show, en al zou Zelenski daar onder uit willen krabbelen... eerst zien dan geloven. Wij zien het niet gebeuren. Als Poroshenko het via grootscheepse fraude geworden was, zou de irritatie harder oplopen zijn en een collapse daarmee ook. Die collapse zal met Zelenski langer uitgesteld worden en daarmee wellicht ook de weg omhoog naar echt herstel. Of de oorlog van Deep State en NATO in het Oosten nu snel over zal zijn? We zullen zien.

Uitgebraakt
Wat wel helder is, is wat de Oekraïense bevolking denkt van hun Maidan revolutie met hun "revolutionair" Poroshenko. Met circa 70% voor Zelenski en nog geen 30% voor Poroshenko, zijn hij, de EU en de NATO, want Poroshenko was hun pion, op dramatische wijze afgestraft en uitgebraakt. Sorry voor het wellicht wat onfrisse woordgebruik, maar we noemen de beestjes graag bij de naam en dit betreft de meest accurate omschrijving.

Iedereen, Fijn Pasen gewenst.

2 opmerkingen:

 1. Vandaag reageerde ik op nu.nl met de vraag of niemand het opvalt dat Christchurch met veel minder doden veel meer aandacht kreeg, dan dit met aanslag op christenen, de cultuur waarop het westen gebouwd is.

  Zorgelijk!

  Zeer zorgelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Ja de naam Christchurch. Alsof de donkere krachten achter dat en dat van Sri Lanka, CharlieHebdo,etc.
   Iedereen de middelvinger wil opsteken.

   Ach ja. Het met 80% atheïstisch gevuld Europa merkt het niet eens. Die vindt op merkwaardige manier de moslim zielig. Hoe kun je dit als atheïst vinden? Omdat het zij zijn die zich door de donkere krachten voor het karretje van de vluchtelingen hebben laten spannen.

   Er valt niet tegenaan te schrijven.
   Een ommekeer zal er ook niet meer zijn.
   Alleen een soort waakzaamheid voor hen die het wel zien

   Verwijderen