maandag 15 april 2019

Telegraaf zet vol in op gedwongen Injecteren Jonge Baby's

De zieltogende NSB-krant verliest dan wellicht wel zijn haren, doch zeker niet zijn streken.

Jl. zaterdag 13 April slaat het propaganda-blatt in zijn hoofdredactioneel commentaar vol op de trommel voor gedwongen injecteren van jonge baby's. U vaccineert uw pasgeboren baby liever niet? De Telegraaf pleit voor dwang. Hoe ze dit precies willen vormgeven is nog niet helemaal helder. Maar zoals de burgemeester van New York het doet, vindt de Telegraaf het "doortastend": die sanctioneert met boetes van rond de $900 voor niet vaccineren.

De Telegraaf noemt 4 gevalletjes van Mazelen in Den Haag als grond voor de dwang. Eerder kwam de NSB krant al met een verhaal over een leraar die "slachtoffer" zou zijn geworden van de Mazelen.

Er is bij de gecontroleerde en gelijkgeschakelde staats- en concernmedia geen ruimte meer voor een tegengeluid. Nieuwsuur, WNL, Telegraaf, Volkskrant, allemaal vol voor vaccineren.
-> Dwingende maatregelen...


--> Doortastend...

--> De mythische 95%. Gebaseerd op... puur nepnieuws, gebaseerd op drijfzand. Compleet uit de lucht gegrepen.--> Waanzinnige complottheorië... De Telegraaf lijkt oprecht heel kwaad te worden...


--> Dus... Dwang!

Egoïst
Extra verontrustend nu de Pharma-maffia de grip lijkt kwijt te raken is, dat ze het niet gooien op doe het vaccineren voor je eigen kind, maar injecteer je kind voor het algemeen belang, voor de vaccinatiegraad. Wie dat niet voor de maatschappij over heeft, is een asociale egoïst. Ja, dat is het frame: je bent een egoïst als je je baby niet volspuit! Dan breng je zelfs de leraar in gevaar! Noodtoestand! Dwang!


Tot in alle uithoeken van het land, zoals hier dit weekend in de polder, moet het injecteren er ingeramd worden. Kijk eens wat een hip pleistertje, een lol en een romantiek. Injecteer ook! Maakt niet uit waarvoor of waar tegen, als je maar mee-injecteert!

27 opmerkingen:

 1. Zoals inmiddels wel bekend sta ik 100% achter de 95% ´herd-immunity´ regel, en vind ik dat scholen en kinderdagverblijven het recht moeten hebben kinderen met niet up to date vaccinatiebewijzen te weigeren.

  Ook in Rusland is men hier zeer serieus over

  Ondanks kwalijke laster!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom 95% en geen 100%? Of 87,5%?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Waarom 95 %? Het is net als bij kernreacties een kritisch massa. Er is ook zoiets bij chemische reacties: bij >25 % zuurstof vliegen alle bossen, behalve nat regenwoud in brand.

   Verwijderen
  4. SDR, je hebt gelijk met je punt over veranderde immuniteit in de 2e en hogere generatie gevaccineerden. Die effecten komen nu pas aan het licht, nu de herd-immunity op veel plaatsen afneemt. Want als die correlatie hard is: de relatie tussen inentingsgraad en uitbraakjes hebben de anti´s wel wat te verklaren (soort immuniteit heeft te maken met virulentie, niet met transmissie, en vaccinatiegraad met transmissie, niet met virulentie.

   Volgens de data uit de pre-vax dagen zou er pas één dode vallen per 5 000 symptomatische gevallen bij voorheen goed gevoede en gezonde kinderen. Nu is dat weinig, maar dat loopt ontoelaatbaar op als de uitbraken onherroepelijk groter worden.

   Het is niet dat hier geen cijfers over bestaan: de vaccinatiegraad is wereldwijd 85%, met genoeg verschillen om grootschalige statistiek te doen.

   Als deze cijfers en statistiek klopt moet men wel met heel goede verklaringen aankomen om de voor de hand liggende, mainstream verklaring te willen ontkennen.

   Fouten worden niet met de data gemaakt (als dat wel zo is houdt elke zinnige discussie al bij voorbaat op), maar met interpretatie.

   Zoals ik 2 weken terug nog heb kunnen onthullen via de publieke cijfers over overgewicht (GEEN HONGER! in Venezuela (Wikipedia en de Soros- NGO Caritas)): Mensen rekenen beweringen nooit door-- dat laten ze over aan ´deskundigen´.

   Wat betreft waarheidsvinding is dáár veel winst te halen.

   Verwijderen
 2. Het is net alsof het 2 totaal verschillende werelden zijn: de ene doet wel goed werk met vaccins en maakt mensen beter (het hele ziekenhuis gedoe is niet bepaald een massamoordmachine), en de andere wereld zit vol met miskleunen(*) waar ze er alles aan doen om dit te verbergen en vol inzetten op hun verdienmodel, ziek of niet ziek, dood of levend.
  Dat mazelen vaccin komt dus uit de 'tweede wereld'. Mensen worden juist ziek door dat vaccin, wat blijkbaar de bedoeling is om anti stoffen op te bouwen, maar die niet werken (net als het totaal nutteloze griepvaccin),dus verdraaien ze de zaken door de niet gevaccineerde de schuld te geven van hun flaters. Dit verklaart dus ook de plotselinge toename van de mazelen waar we eigenlijk al jaren niets meer over gehoord hebben.

  Stel duidelijke vragen: mag ik de bijsluiter lezen met ALLE ingrediënten?
  Wat zijn de bijwerkingen?
  Durft U (de dokter) de verantwoordelijkheid te nemen als het fout gaat?(het is toch veilig volgens U?)
  Kent U (de dokter) alle bijwerkingen en ingrediënten van het vaccin dat u van plan bent in te spuiten? M.a.w. weet u wat u gaat doen? (hier bedoel ik mee dat de dokter zelf nadenkt en zich niet laat leiden door big pharma die mooie weekendjes in een vakantie resort belooft als ze hun rommel maar promoten en inspuiten).
  Ook het feit dat big pharma nu als een dolle bezig is hun vergif te promoten via alle MSM kanalen geeft al aan dat er iets niet klopt want ze geven geen antwoord op rechtstreekse vragen maar je bent wel een antivaccer of komplotter e.d. Als ze niks te verbergen hadden gingen ze gewoon de discussie aan. Nu durven ze niet en dat zegt mij genoeg.
  (*) miskleunen kunnen er altijd zijn en als ze die toegeven en er alles aan doen om die te voorkomen of de schade beperken is er niks mis mee maar als ze geld belangrijker vinden dan gezondheid zijn het misdadigers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar de mazelen in de 70'er jaren vorige eeuw niet bijzonderder waren dan griep, wordt deze ziekte nu opgeblazen tot buitenaardse proporties. Al 18 gevallen dit jaar in Nederland!!! Tegen 12 vorig jaar!!! Dwangspuiten! Noodtoestand! Desinfecteren! Quarantaine! Ontsmetten! Gerreguleerde staatsmedia pompen het elke dag rond en rond.

  En iedereen hoort regel 1 bij het nieuws te kennen:

  Regel 1
  Wantrouw al het nieuws dat de gecontroleerde media groot brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Regel 3:
  Vaar op blind geluk met kapitein Bruynzeels.
  Ook als U doodziek wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Off topic maar actueel:
  Er worden nu allerlei fantasietjes en regelrechte leugens uit de kast gehaald om die gigantische flater, de arrestatie van Assange, enigszins te rechtvaardigen want, zeggen ze,
  ‘Assange probeerde spionagecentrum op te richten in ambassade Ecuador’

  Moet je hiermee nu huilen of lachen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lach er maar om @Matt, allemaal nepnieuws. Die hele Assange-zaak blijft sowieso een verdacht verhaal. Even wat feiten op een rijtje:
   1. In 2016 worden er 3 hoofdrolspelers van Wikileaks vermoord: Jones, Ratner en Macfayden.
   2. 16 oktober 2016 brengt Pamela Anderson Assange een lunch, waar hij ziek van wordt en om 3 uur 's-nachts van de ambassade wordt opgehaald door een busje. De volgende dag werd zijn internetverbinding afgesloten en sindsdien is hij niet meer verschenen op het balkon en zijn er ook geen dumps van belangrijke zaken meer geweest. Waar was hij al die tijd, of is het een look-a-like en is hij ook vermoord?
   3. De totale wikidump blijkt een compilatie te zijn van eerder gepubliceerd materiaal, dus niks nieuws.
   4. Alle originele arrestatie foto's zijn van RT. Hoe kregen ze dat voor elkaar? Komt wel heel goed uit, dat er maar 1 bron is als het nepnieuws is...

   Verwijderen
  2. Ad 1) Van de drie mannen die je noemt is alleen de eerste erg verdacht: Jones.
   De andere twee hadden kanker, en waren al op leeftijd.
   http://wallstreetonparade.com/2016/10/banker-deaths-and-wikileaks-deaths-have-a-common-thread/
   ==
   Ad 2) Heb je een bron hier over?

   3) Wat bedoel je met 'wikidump' ?
   4) Als je de wacht houdt krijg je het voor elkaar. Had ik het zelfs gekund.
   De MSM willen het zo klein mogelijk houden. Hadden liever 'geen beelden' gehad.
   Maar ze zijn er. Nu MOETEN ze die uiteraard kopen en publiceren.

   Verwijderen
  3. @Jan: voor mij is het een grote psy-op, dat zie je nu ook gebeuren met de wildste verhalen in de msm, zoals jijzelf verderop aangeeft. Hij wordt nu van alle kanten zwart gemaakt met de gekste dingen, van skateboarden tot aan stront op de muur smeren. Dit geeft het gemiddelde schaap het gevoel, dat hackers compleet gestoord zijn. Ook gaf het wat afleiding van het Brexit gebeuren. Wikileaks heeft overigens nooit echt hele grote zaken naar buiten gebracht, zoals wie er echt aan de touwtjes trekken.
   Ad 1. 4 hoofdrolspelers van het toneel in een tijdsbestek van zo'n 6 maanden is bij geen toeval. Ook kanker kunnen ze je 'bezorgen'
   Ad 2. Het Pamela Anderson verhaal heeft toentertijd ook ruim aandacht gehad in de msm. Wat ook een raar verhaal is, want Pamela valt echt niet op zijn type, maar voor de media was het een smeuïg cake-story. De bron van het ophalen is Jim Stone (niet jouw vriend, dat weet ik). Hij zag het gebeuren op een live-cam.
   Ad 3. De wikidump die gedaan is, nadat Assange is aangehouden en niks nieuws bevat: https://file.wikileaks.org/file/
   Ad 4. De hele arrestatie operatie duurde ongeveer een uur, was er dan nergens een freelancer in de buurt in London om wat fotootjes te maken? De enige die je vindt zijn van RT.

   Verwijderen
 6. Verdomd, nou je het zegr Blik. Ik heb die mazelen vroeger gewoon gehad. Voor zover ik me herinner kreeg zo'n beetje ieder kind de mazelen. Kon je op wachten

  Ben er even helemaal stil van: ben een mazelen survivor.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Health freedom alert: Britain to ban everyone from privately discussing vaccine ingredients, side effects and damage to children

   https://www.naturalnews.com/2019-04-13-health-freedom-alert-britain-to-ban-everyone-from-discussing-vaccines.html

   Verwijderen
  3. Censuur, afgezien van èchte haatspeech en èchte smerigheden kan slechts tot Orwelliaanse toestanden leiden.

   Ik ben er uiteindelijk niet voor, maar voor een ban op ´STUPIDITY´ valt toch ook heel veel te zeggen.

   Verwijderen
 7. Gelukkig ben ik ook van de leeftijd, waarop het krijgen van de ongevaarlijke kinderziektes mazelen en rode hond nog normaal gevonden werd. Nu is het ineens een dodelijke ziekte?? Het is te vergelijken met een griepje, maar je was wel voor de rest van je leven zeker, dat je het nooit meer kon krijgen. Laat ze eerst maar eens goed onderzoek doen naar alle vacinaties, want nu worden we als proefkonijnen gebruikt. Laatst bleek bij het onderzoeken van de vaccins in Italië, dat er heel andere troep in zat en niets van de stoffen die de zogenaamde bescherming moet geven. Die 95% dekkingsgraad is natuurlijk al helemaal een lachertje, want daarmee geven ze dus toe, dat die vaccins eigenlijk niet goed werken. Blijkt ook uit de praktijk, dat iedere keer als er ergens een uitbraak is, dan is er toevallig net een vaccinatie-ronde geweest. De waarheid is eerder andersom: gevaccineerde en dus besmette mensen zijn een gevaar voor ongevaccineerden!
  Gevaarlijke gekken zijn het, die het normaal vinden, dat pasgeborenen platgespoten worden met ongeteste troep. Weerstand moet je zwezerik van nature opbouwen, zoals ik dat gelukkig ook heb mogen doen.
  Wij werden 1 keer in de week gewassen in de zinken teil en alle 6 in hetzelfde water, hooguit werd er wat warm gekookt water bijgevuld. Nooit zijn we ziek, maar nu moeten kinderen constant hun handjes wassen en liefst 2 keer per dag de beschermlaag van je huid verwijderen. Daarom zijn bijna alle kinderen tegenwoordig regelmatig ziek en krijgen exceem, allergische reacties of andere ziekten. Om nog maar te zwijgen over alle ziektes die ze krijgen van de vaccinaties: het is Russies roulette wat er met onze nakomelingen gebeurt. Ze overleven hun eigen ouders niet meer...schandalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eens met het verhaal.

   Gelukkig had ik slechts één zusje, en dus wat schoner badwater.
   Those were the days.

   Verwijderen
  2. Those were the days zeker @Jan. Met ijstokjes hondendrollen opprikken en naar elkaar gooien, dan weer naar binnen en zonder handen wassen je bamsies eten!

   Verwijderen
 8. Off topic.

  De Telegraaf en het AD hebben beelden van Julian Assange die probeert te skateboarden in de kamer. Hij heeft 2 meter de ruimte, dus dat lukt niet erg.
  De Telegraaf en het AD proberen Assange uiteraard negatief af te schilderen, maar wat we zien is natuurlijk volledig normaal gedrag van iemand die door regeringen 7 jaar lang wordt mishandeld.
  https://www.telegraaf.nl/video/3446303/beelden-zo-gedroeg-julian-assange-zich-in-de-ambassade

  Ze linken naar een Spaanse krant, en die heeft dan alle 'dirt' op een rijtje gezet: niks aan de hand.

  Google-machine vertaling:

  IN SKATEBOARD VOOR DE AMBASSADE EN KLACHTEN VOOR GEBREK AAN HYGIËNE
  In de vijf jaar dat de bewakers Julian Assange bekeken, observeerden ze gedrag dat excentriek was. De oprichter van Wikileaks maakte van de ambassade zijn toevluchtsoord en hoofdkwartier, maar ook zijn huis. Assange watchers hebben interviews televisie in zijn ondergoed, slechts gekleed uit de taille, verstrekt de partij weergegeven. Het wordt verwaarloosd en laat het toilet vervuild na gebruik en sommige ambtenaren klagen bij de toenmalige ambassadeur, Juan Falconí. Andere werknemers nemen foto's van de puinhoop. De keuken die Assange gebruikt is klein en zonder rookafvoer en, hoewel het gebruik van veel magnetrons, soms ook een elektrisch fornuis om te koken. Dat stoort de medewerkers van de diplomatieke dienst. In andere tijdperken, samenvallend met belangrijke lekken van Wikileaks, worden de successen op een grote manier gevierd. Andere keren is het meer alleen en met zijn onafscheidelijke medewerker Stella Morris, doodt de tijd spelen met een skateboard door de ambassade of het is gewijd aan het schoppen van een bal in de hal.

  Soms heeft het beveiligingsteam ook haast. Op een verjaardagsfeestje komt een vriend van een drag queen de ambassade binnen. Een wachter rijdt boos omdat hij vreest dat hij onder zijn merkwaardige kleding een vreemd voorwerp introduceert.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Off topic

  -Notre Dame staat in de fik.

  -Hevige rellen en onlusten in Kopenhagen.

  Waar is het nieuws???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dan moet de bultenaar een ander onderkomen gaan zoeken.

   Verwijderen
  2. Lavrov: A New World Order Is Replacing A Globalist World Order

   http://theduran.com/lavrov-a-new-world-order-is-replacing-a-globalist-world-order-video/

   ORDO AB CHAO. A Latin expression, meaning Order out of Chaos

   Verwijderen
 10. We proudly present:

  Een 40 minuten podcast over Julian Assange.

  https://soundcloud.com/user-315788098/20190415-223750-pod-11-julian-assange

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pod 11 Julian Assange

   Jaar De belangrijkste Wikileaks:
   2006 Assange richt Wikileaks op. Met Domscheidt en een Ijslandse vrouw
   2008 Publicaties over Guantanamo Bay, Sarah Palin en Zwitserse bank.
   5-apr-10 Collateral Murder video: Moord vanuit helicppter.
   jul-10 92000 documenten over moorden in Afghanistan
   aug. 2010 Zweden klaagt Assange aan wegens verkrachtingen
   23-10-2010 300.000 documenten over Irak: voor NYT, Guardian etc.
   28-11-2010 250.000 diplomatieke telegrammen: NYT, etc etc.
   Meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks
   7-3-2017 Vault7 gepubliceerd: hoe de CIA hackt en doet alsof het Russen waren.
   4-7-2016 Link naar wettig verkregen emails van Hillary
   22-7-2016 En 20.000 mails van het bureau van de Democraten.
   7-10-2016 Email Podesta en Hillary, vlak voor de november verkiezingen.
   Alle Wikileaks: https://en.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks#Leaks

   Persoonlijke gebeurtenissen Julian Assange:
   20-8-2010 Zweden klaagt Assange aan wegens verkrachtingen
   21-8-2010 Assange wordt direct door rechter Eva Finne vrij gelaten wegens ongeloof.
   1-9-2010 Rechter Marianna Ny met 'verdachte connecties' klaagt Assange opnieuw aan
   nov. 2010 Assange op Interpol lijst. Hij wordt gezocht
   1-12-2010 Assange verkoopt rechten op biografie voor 980.000 euro
   7-12-2010 Assange meldt zioch bij politie Londen. Vastgezet wegens mogelijk verkrachting.
   17-12-2010 Assange op borgtocht vrij.
   1-11-2011 High Court wil Assange uitleveren aan Zweden.
   30-6-2012 In hoger beroep: Assange moet naar Zweden.
   Assange zegt: Amerika wil me. Die verkrachtingszaak is een schijnmotief.
   1-6-2011 Assange verblijft in ambassade Ecuador. Officieel asiel sinds aug. 2012. Correa.
   in 2013 Zweden wil de strafzaak tegen Assange laten vallen. Engeland eist: doorgaan!
   https://www.jonathan-cook.net/blog/2018-02-12/the-uks-hidden-role-in-assanges-detention/
   in 2015 Zweden seponeert zaak tegen Assange. Engeland eist geheimhouding.
   dec. 2015 Een werkgroep van de VN besluit : Assange wordt ten onrechte vast gehouden. (!)
   in 2017 Via een FOIA ontdekt een vcriend van Assange dat de zaak is geseponeerd.
   Wegens kwaadaardigheid en onrecht zit Assange dan al 4 jaar ten onrechte vast.
   Engeland zegt: Hij heeft zijn borgtocht geschonden. Maar de borg is wel genomen.
   Dit is een heel klein vergrijp.
   1-12-2017 De VS maakt een aanklacht: Hulp aan Chelsea Manning voor stelen van document.
   in apr. 2019 President Moreno doet goede zaken met de VS en 'verkoopt' Assange.
   Idioten: Grote media zijn blij dat de persvrijheid is opgeheven en ze nu slaaf van 1% zijn.
   Fout? Assange was schuldig: hij voetbalde op de gang en liet de kattebak vies worden.
   Gevaar? Edward Snowden en Tulsi Gabbard: Er is niet één geval bekend waar iemand
   door Wikileaks in gevaar is gekomen.
   de media: De linkse pers was fan van Assange toen hij Bush en Irak-inval exposeerde, maar
   ze werden heel boos op hem toen hij Hillary's misdaden exposeerde.
   Rusland? Hoge ex CIA mensen als Bill Binney en Ray McGovern hebben de files over de
   Democratische Partij geanalyseerd. Die files zijn met een usb stick uit de computer
   gehaald. Dat blijkt uit de hoge download snelheid. Kan dus onmogelijk
   door Russische hackers zijn gedaan.
   De vermoedelijke dader, Seth Rich, stierf bij een 'roofoverval'.
   Verkracht? Craig Murray toont aan dat Anna Arlin vrolijke tweets stuurde over Assange
   en later beweerde dat zeenkele dagenb eerder zou zijn verkracht door hem.
   Ook op foto's staat ze breed lachend naast hem, kort na de 'verkrachting.
   http://www.unz.com/article/after-7-years-of-deceptions-about-assange-the-us-readies-for-its-first-media-rendition/

   Verwijderen
 11. Men vergeet de enorme hoeveelheid migranten die de afgelopen jaren Europa binnenkomen. Zijn die kinderen wel ingeënt? En kan iemand mij vertellen hoeveel baby's er overlijden aan de griep. Binnenkort wellicht ook een griepprik vanaf 6 maand, kassa voor de farms-maffia. Ik vertrouw het voor geen meter. Mag de waarheid snel aan het licht komen hoe het op deze wereld inelkaar zit, en wat voor satanische dingen er gebeuren. We worden voorgelogen over alles. Vertrouw je de media en het nieuws op tv? Dan vertrouw je ook de overheid

  BeantwoordenVerwijderen