zondag 21 april 2019

Waarom meldt Frank Renout (NOS) enkel Franse politie-gewonden?


En Francais

Frank Renout est le correspondent d'etat des Pays Bas a Paris. Il travaille pour le NOS. Aujour d'hui il a mencioné trois policiers blessés. Mais il n' a pas mencioné auqune gilet jaune blessé. Pourquoi Frank Renout ne mentionne pas les blessés civilles? Dans le cas que vous s'encontreze avec Frank: attention: Il est dangereux. Précaution: Frank Renout n'est pas un journalist. Il est un vrai propagandist et Macronist. Demande lui pourquoi Frank ne raconte pas la verité.


Wij stelden via Twitter aan Frank Renout de simpele vraag waarom hij in zijn verslag voor het nieuws op Radio 1 melding maakte van drie gewonde politie agenten, en niet van gewonde demonstranten?

Omgekeerd beeld bij Frank Renout (NOS)
Wij weten via andere directe nieuwslijnen dat het aantal gewonden onder demonstranten vele malen groter is dan onder de agenten. Maar als je enkel op Renout en het Nederlandse staatsnieuws af zou gaan, krijg je dus een omgekeerd beeld van de werkelijkheid.

Frank heeft nog niet gereageerd.

Veel burgerslachtoffers
Hier zie je de gewonde demonstranten gewoon zitten en de street medics komen handen en voeten te kort om de slachtoffers van het politie-geweld te helpen.

Knietje
Als je nog echt misselijkmakend Frans politie-geweld wilt zien moet je dit knietje vol in het gezicht van een geboeide (!) man. Aan de kleding te zien twijfelen wij of deze actie van dit weekend is.

Sleuren
Kijk hier eens hoe de ongeïdentificeerde knokploegen van, die met de banden om de arm, een gewonde demonstrant rondsleuren.

Waarom meldt Frank Renout (NOS) 3 gewonde politie-agenten, waarvan het nog maar de vraag is of hij dat niet gelogen heeft, maar verzwijgt hij de tientallen burger slachtoffers, als het geen honderden zijn?

Nou Frank, kom er maar in. Je moet wel met een heel goed verhaal komen, want je weet, een halve waarheid is erger dan en hele leugen. En die 3 videootjes van ons hierboven, is slechts een minuscuul gedeelte van de talloze video's, foto's en getuigenissen van het Macron-regime-geweld van vandaag. Macron gaat er nu aan, zoveel is duidelijk, omdat de Fransen, anders dan andere landsmensen, zich niet laten muilkorven door dit geweld; zij worden slechts vastberadender.

Ondertussen, terwijl Putin steun voor de herbouw van de Notre Dame stuurt, stuurt Macron niet alleen terreurpolitie op zijn eigen bevolking af, maar ook troepen naar de Russische grens.


24 opmerkingen:

 1. Frank is een brave jongen en zo niet dan vliegt ie eruit.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tip:
  Buitenhof: over China en G5 en spionage.
  Kathelijne Buitenweg ( GL)
  Inge Philips (... )
  Ties Dams (schreef boek over Xi )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Israeli F-16 Jets Blew Up a Syrian Missile Factory (And Russia’s Air Defense Missiles Didn’t Strike)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat die meneer Renout dit artikel maar eens grondig doorleest en deze voorlopige telling slachtoffers onder de 'gele hesjes' en zich dan realiseert hoe hij op zijn minst de waarheid geweld aandoet en ook gaat inzien dat dit bericht door heel wat meer mensen gelezen wordt dan hij kan vermoeden en hem dan ook als leugenaar, of op zijn minst iemand die de waarheid niet durft, mag, kan, wil vertellen want meteen ook aangeeft dat hij een gewone lafaard is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt: aanvullend voor die uitgerende frankie nog een fraaie video van de slachtoffers (via Niemandsknegt):
   They lost an eye, a hand, or their face was disfigured. In a split second, their lives were turned upside down, sometimes simply because they were within or around a yellow vest protest. There are more than 2000, according to official figures, that have been injured during the yellow vest
   Ga dit maar eens kijken Frank 'politiestaat en landverrader' Renout: The Yellow Vests: The Forgotten Wounded

   Verwijderen
 5. Het wordt er allemaal niet beter op met die wilde gele vest anarchisten. Maar hey, mensen wat echt verstand hebben wisten dit al ruim van te voren. Van het begin af aan heb ik geen goed woord voor die gele klootzakken. Dat ze flinke rake klappen krijgen hebben ze toch echt op zichzelf afgeroepen. De kaart zielig doen van de gele mafklappers gaat ‘m helaas niet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al in 1930 schreef Ortega y Gasset zijn boek "De Massamens".
   Hier een goed artikel er over:
   https://www.trouw.nl/home/de-massamens-zit-in-ons-allemaal~abdf6fee/

   Er is ook een goede podcast:
   https://www.youtube.com/watch?v=4FbQgBfMGVM&t=2496s

   Het is een soort dunning-kruger efect, maar dan collectief, omdat het leven te gemakkelijk is, waardoor we allemaal geneigd zijn te denken dat we 'wel weten hoe het zit'. Pas op: intellectuelen lopen het meeste risico om 'massamens' te worden.
   Maar sommige chauffeurs kunnen ook zwaar getroffen worden, zoals we weten.

   Verwijderen
  2. De massa loopt mee met de gele dombo’s. Alweer bewijs dat de chauffeur niet zwaar getroffen wordt maar de gele massa en hun domme sympatisanten. Ik zie hoe narcist Hugo Jansen zich in zijn eigen vingers snijd en op zijn eigen tenen trapt.
   Het lukt ‘m maar niet om goed rond te komen in zijn dom fantasie wereldje. Hij moet improviseren om te paraciteren op de tas van de chauffeur. Maar de chauffeur wat vroeg opstaat heeft al lang iets anders voor hem in petto. LOL

   Verwijderen
 6. Exit Polls: Comedian Zelenskiy Winning Ukrainian Presidential Elections With 73%
  https://sputniknews.com/europe/201904211074331516-zelenski-exit-polls-elections/

  Komiek wint in een landslide. Niet verwonderlijk natuurlijk. Maar ja of het de oekkies iets oplevert is nog maar de vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Robert Mercer is een zeer belangrijke persoon die voor een groot gedeelte gezorgd heeft dat Trump president kon worden. Hij had de contacten en de organisatoren voor de campagne.

  Conservatieve hedgefund eigenaar.

  Robert Mercer, Trump’s biggest donor, is at it again in 2018
  https://qz.com/1451236/robert-mercer-trumps-biggest-donor-is-at-it-again-in-2018/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dat artikel staat een rijtje met grote donors van Trump.

   Ik keek zo eens, en de McMahon familie is toch wel de meest opmerkelijke die in het rijtje staat: ( lachen!)
   https://www.youtube.com/watch?v=p_cpvlIzl2E

   Verwijderen
  2. Zomaar een fantasie:

   De McMahon familie is bij een grote groep 'deplorables' razend populair: ze organiseren de worstel-partijen waarvan U en ik al op 1 km afstand zien dat het volledig geënsceneerd is.

   Die familie gaf 6 miljoen $ aan de Trump campagne.

   Of niet? Was het misschien Trump's eigen geld?

   Win win : voor Trump èn voor mcMahon.

   (Ik heb geen enkele kennis van zaken hoor. Ik bedenk alleen maar dat dit ook een mogelijkheid is om veel kiezers te lokken: endorsement door een familie die in een segement van de bevolking aanzien geniet.)

   Verwijderen
 8. Julian Assange has information that could 'destroy Russian hoax': Jerome Corsi
  https://www.youtube.com/watch?v=k848RRhBJXc

  Als je de swamp wil dempen dan heeft Trump aan Assange een hele goede kamaraad. Niemand kan meer bewijs van fraude eb illegalen feiten over de deepstate aandragen dan Assange!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Corsi is zelf een swamp creature.

   Verwijderen
  2. Ik denk dat Assange dat al gedaan heeft.
   Maar het haalt het brein van de Massamens niet, want het wordt niet elke dag uitentreure herhaald.

   Wat dacht je van Vault7 bijvoorbeeld.

   Maar als Vault7 (toch pakweg 10,000 maal zo relevant als de 'Collusion Putin-Trump' hoax ) met vrijwel geen letter in de MSM komt, dan is ie even effectief als een atoombom in jouw koffer terwijl je met een keukenmes wordt doodgestoken.

   Als Assange in een Amerikaans gevangenis zit, zal hij zeker niet meer de publiciteit halen met zaken die de elite ondergraven.

   Verwijderen
 9. Sri Lanka: Cui Bono?

  ´War on christianity´ is een populair meme momenteel, maare in Sri Lanka is slechts een kleine (traditionele) meest katholieke minderheid en een kleine moslim meerderheid (7.4 en 9.2 %).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn altijd wel een stel nuttige idioten te vinden, maar momenteel wordt het verhaaltje van ´the clash of civilizations´, ´the war on christianity´ grootschalig uit de kast gehaald. Sri Lanka lijkt een hoog Gladio gehalte te hebben.

   Is er een war agaist Christianity? Jazeker! Door de VS en Israelische steun aan de jihadisten is het percentage christenen in het midden oosten afgenomen van 20 naar 2 %.

   Verwijderen
  2. Israel Shamir, ooit IDF soldaat en nu anti-semiet, heeft een verhaal over de aanval op het Christendom, door de joden.
   Naar aanleiding van de Notre Dame brand. ( op UNZ)
   Die strijd is vele eeuwen gaande.

   Op Sri Lanka ( een kennis van mij was er vorige maand en het was er heerlijk rustig en relaxed, itt in India ...) zijn de moslims een kleine minderheid ( 10%) en de christenen een nog kleinere minderheid ( 6 %).
   Het is moeilijk voor te stellen dat je jouw leven op offert ( zelfmoord terreur) om een andere zwakkeling te doden...

   Er moet meer achter zitten.
   Dat de daders moslim waren zal zeker wel kloppen. Maar wie waren hun 'fluisteraars' ?

   Ook de NRC komt er niet uit: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/04/21/aanslagen-verstoren-wankel-etnisch-en-religieus-evenwicht-in-sri-lanka-a3957668

   Verwijderen
 10. Mededeling :

  Alle berichten die onder 'doxxing' vallen, en alle berichten waar iemand wordt uitgescholden, zullen vroeg of laat worden verwijderd. ( 'Vóór de avond valt' om het maar eens in bijbelse termen te zeggen. )

  Denk daar aan als je er op reageert.

  (Maak een op zichzelf staande reactie).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook als je niemand uitscheld verwijderd toneelspeler Hugo Jansen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Hugo Jansen wordt niet graag zelf exposed, dus is censuur zijn enige strohalm. In feite is hij een dief op heterdaad betrapt.

   Verwijderen
 11. Tip:
  Spotify > podcasts > de Correspondent > Dimitri Tokmetzis >
  Complotdenkers zijn normaal.

  En nog interessanter: 'Trap er niet in: deze grappen zijn eigenlijk extreem rechtse propaganda "


  Van de tweede podcasat leerde ik twee zaken:
  1) De jonge millenials kun je alleen beïnvloeden met een soort cartoons. ( memes, tekeningetjes).
  Die moeten ook nog 'om te lachen' zijn. (*)
  Dat wordt dan ook flink gedaan.

  2) Een van de bekendste lieden in dit circuit is Weaver, op 4Chan.
  Waever was vooral bekend om zijn anti-semitische grappen.

  Dimitri Tokmetzis: "Tot grote verbazing is inmiddels bekend geworden dat deze Weaver zelf joods is! "

  Nou, Dimitris, als je keer op keer verbaasd wordt, dan klopt er iets niet met je wereldbeeld.
  Anti-semitsiche uitingen zijn voor 80% het werk van joden, zo is mijn indruk.

  Waarom ze dat doen?
  Er zijn vele voordelen:

  = groep bij elkaar houden.

  = die cohesie zorgt voor geld: vrijwillige steun aan de joodse zaak, of afgedwongen. Onder druk gezet. Of 'om het respect van de gemeenschap te behouden'.

  = Als iemand wordt bedreigd, dan is hij slachtoffer. Een slachtoffer kun je niet tegelijk als dader zien. ( deze eigenschap van de menselijke psyche heet 'cognitieve dissonantie').
  Dus vaak melden dat je wordt bedreigd, werkt als tegengif tegen de indruk die je krijgt als je overal joodse bankiers, miljardairs, politici, wetenschappers, pundits en rijken ziet. Elke straat zijn eigen holocaust-monument en wekelijks een verplichte 'heilige mis' van elke schoolklas in de buurt, zou natuurlijk nòg mooier zijn. Dat komt nog wel.

  A: "Hoe kunnen we deze exposite over De Holocaust nu eens op het journaal krijgen?"
  B: "Nou , da's niet zo moeilijk. We plakken de ergste foto's af, omdat we zogenaamd onenigheid in ons team hebben."
  A: "Goede idee ! "

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn eigen ervaring met dit soort 'media':

   Op een van de NRC avonden raakte ik aan de praat met een jongeman van ca 28 jaar. Talentrijk,Ex school journalistiek, woonde in 10 landen met ouders, oa Amerika.
   Belde me later op: wilde me interviewen voor youtube. Hij zou dan wel als 'komische halve gare' de vragen stellen. Want dan zou je meer kijkers krijgen. ( het moest 'The bum show' heten.)

   Hij gaf links van video's die hij in zijn jongste jaren had gemaakt. https://www.youtube.com/user/thebumshow/videos?view_as=subscriber

   Hij had ook nog deze tip: P.s. If we can put subscribe to pewdiepie on your billboards, it will be viral i garantee it haha.

   Ik had nog nooit van Pewdiepie gehoord.

   Zo zie je dat je als oude knar geen idee hebt van de belevingswereld van de jonge mensen.

   Ik heb dat interviews (die interviews) uiteindelijk geweigerd, want hij zei dat hij pro-Israel was, en hij is een bewonderaar van Ben Shapiro.

   Die kloof lijkt me erg moeilijk te dichten.

   Maar we hebben afgesproken dat we nog eens met elkaar gaan praten, zoals we toen na die NRC avond hadden gedaan. ( De afkeer van de leugenaars bij de MSM is wel iets dat ons bindt.)

   Verwijderen
 12. Iran is gevaarlijk bezig. Heeft Hugo Jansen verwijderd. Is gewoon waarheid wat ik schrijf. Je zou haast zeggen die Hugo Jansen neemt het op voor de Iraanse doods escaders wat Israel en joden dreigen te elimineren. En om spuit 11 Veeheul helemaal te exposen als leugenaar. Hij zal dan het lef tonen als er joden vermoord zijn er geen holocaust plaats vond. Ik ben van mening dat holocaust ontkenners als Jan Verheul echte naam Hugo Jansen uit Ossendrecht eens voor de rechtbank gesleepd moeten worden. Een paar jaar celstraf geven zal hem zijn echte verstand terug geven. Nu heb ik niet echt gescholden, maar Jansen is als de dood voor waarheid. Dus grijpt hij weer naar dat stro halmpje. Als burger leg je het af bij Jansen. Vandaar dat hij tot de orde moet worden geroepen door de hoogste strafrechter.

  BeantwoordenVerwijderen