maandag 8 oktober 2018

Lavrov: "Nederland bedrijft Roeptoeter diplomatie"

Er was helemaal niks aan de hand. "Alles leek eerlijk gezegd op een misverstand. Bovendien, in april is er in verband met dit incident geen enkel protest of geen enkele uitwijzing aan ons adres geweest, noch in Moskou, noch in Den Haag." Aldus Sergey Lavrov.

Nederland heeft Rusland niet van feiten voorzien betreffende de cyberaanvallenbeschuldiging aan het adres van Russen, zei Lavrov. "3 Oktober is onze ambassadeur uitgenodigd op het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Overhandigden ons een protestbrief met betrekking tot deze episode met alle beschuldigingen waarover u in de media heeft kunnen lezen. Op de vraag van de ambassadeur waar de concrete feiten en materialen zijn, om de zaak te kunnen bekijken, werd medegedeeld: U komt alles te weten op de persconferentie die het Ministerie van Defensie voert." Aldus Lavrov.

"Ik denk dat we wederom een voorbeeld hebben van "Megafoon diplomatie".", aldus LavovNederland slaat wederom een pleefiguur. Na de terreursteun van het Rutte regime aan terroristen in Syrie, nu dan weer het geblèr en gejank van Nederland als angstig hondje van haar bazen de VS en het VK, waarmee de doorzichtige gecoordineerde actie werd ondernomen. Natuurlijk samen met de gelijkgeschakelde gecontroleeerde staadsmedia. De Russen kwalificeren het als roeptoeter-iplomatie. En weer is Nederland een stukje kleiner geworden.

En dan nog dit:

* De Nederlanders hebben persoonlijke zaken als creditcards afgenomen.
* De Nederlanders hebben de Russen verhinderd contact op te nemen met hun ambassade
* De Nederlandse ambassadrice in Moskou is het Russische Ministerie van Buitenlandse zaken uitgekomen en gemeld dat er nog informatie gaat komen. (Cliffhanger! Volgens Joost Bosman)
* Waarom heeft regime Rutte deze zaak half jaar ongeroerd gelaten tot de gecontroleerde wilde media actie met Amerikaans/Britse bazen?
* Kortom, wangedrag Rutte regime komt aan het licht. Hollandse Atlantische Staatsmedia zullen beginnen met desinteresse en langzaam wegrennen.

41 opmerkingen:

 1. Op BNdeStem ( gelijk aan het AD) is er wat meer info.

  Ze waren op een ,,routinereis", zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, vandaag.

  Ik weet verder niet de context waarin Lavrov dit gezegd heeft.
  Wat is een routine-reis?

  https://www.bndestem.nl/buitenland/lavrov-russische-hackers-maakten-routinereis~a3e6ae96/

  Hieronder wat zaken die de meste Blik lzers al zullen weten:

  Bijleveld: de Russen wilden gegevens buit maken van het OPCW of daar gegevens invoegen. Maar we hebben die poging verstoord.

  Vier Russen met diplomatiek paspoort zouden volgens Eichelsheim van 10 april tot 13 april in NL zijn geweest .

  Bijleveld: Eén van de Russen had een laptop, en diezelfde laptop heeft in Brazilie en Zwitserland en Maleisië geprobeerd 'in te breken'

  ----
  Ik kan dit zelf niet beoordelen.
  Reizen dit soort mensen met zijn vieren, op een diplomatiek paspoort?

  Breken ze voortdurend overal in met steeds dezelfde laptop, en is die laptop te identificeren?

  Wat willen ze van de Maleisische computers halen dat ze niet door gewoon te bevragen kunnen te weten komen.
  ( Nu kan ik me daar wel iets bij voorstellen, maar ik denk niet dat de Maleiers volledig op de hoogte worden gehouden van de werkelijke toedracht bij de MH17. Volgens mij staat Maleisië buiten de Conspiracy. )

  Hoe weten we van die Maleisisch hack poging? Zien ze dat op die laptop? Of heeft Maleisië er over gesproken?

  Als Maleisië het wereldkundig maakte, geloof ik het.
  Als 'men' het van de laptop haalde, dan beschouw ik het als "waarschijnlijk een (niet-falsifieerbare) leugen".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dawg wees ons op PCR die Pat Buchanan onder de aandacht bracht.

  Hier een prima korte column van Buchanan: https://www.unz.com/pbuchanan/we-are-all-deplorables-now/

  Jammer dat al die geweldige schrijvers ( PCR, Buchanan ) al zo oud zijn. ( Voor Wwillem zal ik er Chomsky aan toe voegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :-)

   Maar mijn nieuwe held is Michael Parenti. En die is ook al heel oud...

   Verwijderen
 3. Inbreken in computersystemen is een zeer ernstig misdrijf!. Normaal gesproken wordt gelijk de russische ambassadeur op het matje geroepen, maar dat gebeurde helemaal niet. En de reacties op het incident in de MSM waren. "We hebben de russen voor gek/paal gezet" of van vergelijkbare strekking. Dan vertrouw ik het al niet meer. Dan denk ik dit is een hoax. Temeer daar de nederlandse ambassadeur wel op het russische matje werd geroepen.

  Scherp van Blik op NOSjournaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beschuldigingen van cybercrime zijn een ideaal propagandawapen. Je kunt van alles beweren, de groteske beschuldigingen uiten, grootst mogelijke bedreigingen suggereren, zonder ooit met hard forensisch bewijs te hoeven komen. Het recente gekef van Nederland lijkt niet op zich zelf te staan maar onderdeel te zijn van een streven de oorlog tegen Rusland in het digitale domein op te voeren.

  http://theduran.com/britain-prepares-for-war-with-russia-in-cyber-attack-drills/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/RussianEmbassy/status/1048929437323022336

   Verwijderen
 5. Nederland verhinderde Russische diplomaten contact op te nemen met hun ambassade en pakte hun spullen zoals credit cards af. Zie boven in de update.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blik,
  hoe zorgvuldiger we formuleren, hoe overtuigender we zijn.
  Ik verafschuw ook de trouwe collaborator Rutte, maar bij een Regime denk ik aan een Centrale Regering die met openlijk geweld het volk zijn wil en wet op legt.
  Hier gaat dat dmv een stelsel van dogma's , blinde vlekken en taboe's, en een journalistieke kaste die is overgebleven na vele jaren van subtiele selectie, welke kaste vol overtuiging de eenzijdige propaganda verzorgt.

  We moeten een beter woord zoeken dan Regime.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Regime Rutte
   Of Rutte Regime

   Als je in het geniep Toyota's levert aan terreurgroepen die mensen doden en hele landen in een puinhoop veranderen ben je een regime.

   Verwijderen
  2. Ik denk dat onze elite in de 2e kamer dat niet wist (want onze elite weet niet zoveel. Waarom zouden ze ook iets willen weten? Leidt alleen maar tot gedonder)

   Zelfverkozen elite?

   A) het zijn onze politici zelf die zich zelf zien als elite en in die hoedanigheid gekozen worden (vb Ollongren).

   B) publiek laat dat haantjes gedrag van onze elite toe, schijnbaar zonder boe of bah te zeggen

   Verwijderen
  3. Ik denk dat onze elite niet zo onnozel als men denkt. Er zijn globaal genoeg vergader en overlegstructuren waar marktgraaf Mark zijn marsorders krijgt uitgereikt en dan moet je toch weten waarvoor je het doet.

   Verwijderen
  4. Rutte regime is te veel eer. Veronderstelt dat we geleid worden door Rutte.

   Maar Rutte is Poetin niet.
   Rutte is, ja wat is Rutte eigenlijk. Hoe definieer je Rutte in een woord?

   Tefal Rutte

   Zonder Rutte waren die Toyata's ook heus wel geleverd..

   Je kan het ook zo zien: Nederland verlangt geen leiderschap. Zo erg vind ik dat niet. Maar waarom dan wel dat kunststukje van democratie en kamer opvoeren? Dat kunstukje verklaart waarom Toyata's geleverd werden aan 'gematigde rebellen'.

   Verwijderen
  5. @ Blik,
   Al heel lang is het zo dat geen machthebber nog Boosaardig Geweld kan plegen.
   Alle Vernietiging heeft dus sltijd Het Goede tot doel.
   De complete destructie van Korea, Vietnam, Irak, Libie: Het was altijd vuile handen maken om Het Goede te brengen.
   Maar je moet wel erg Onnozel zijn om dat werk nu no te doen voor de Grote Vernietigers.
   Het woord Regime heb ik gedefinieerd. Woorden hebben hun betekenis.

   Verwijderen
 7. Uitermate naief te veronderstellen dat Rusland met de getoonde knutsel materialen afluistert. De Russen beschikken over zeer geavanceerde wapens en electronika , net als de Amerikanen overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De dagelijkse two minutes of hate van de Staatsomroep......

  "Ambassade VS: Russen onbetrouwbaar als gasleverancier, spionageactie toont dat aan

  Rusland is een onbetrouwbare partner, ook als het aankomt op het leveren van gas. Dat is de boodschap van de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, Pete Hoekstra in een reactie op vragen van Nieuwsuur over het Russische gasproject Nord Stream 2. Daarbij refereert Hoekstra aan de cyberaanval in Den Haag die deze week werd blootgelegd door de Nederlandse geheime dienst.

  "We zagen opnieuw een waarschuwing waarom landen niet door kunnen gaan alsof het 'business as usual' is met Rusland. Projecten als Nord Stream 2 ondermijnen de algemene energieveiligheid en stabiliteit van Europa, omdat het Rusland een nieuwe mogelijkheid biedt voor de politieke afpersing van Europese landen, met name Oekraïne. Rusland begrijpt dat dit project Europa verdeelt en gebruikt dat in zijn voordeel."

  Verder lezen en kijken op

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2253834-ambassade-vs-russen-onbetrouwbaar-als-gasleverancier-spionageactie-toont-dat-aan.html

  Duitsland en Rusland tegen elkaar opzetten en zo Europa zichzelf laten afmatten door economische, politieke en militaire strijd; het is inmiddels een heel oud spel

  https://www.youtube.com/watch?v=v1m5S6tBR7E

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik plaatste een aantal topics geleden een boekbespreking van "Churchill, Hitler, and the Unnecessary War" door Patrick J. Buchanan van de hand van Paul Craig Roberts. Al onze huidige geopolitieke opvattingen, onze internationale instituties en uiteindelijk onze publiek beleden morele ijkpunten steunen op de mythes die de overwinnaars van WO II voor ons schreven in die goede oude tijd dat er nog geen internet was. In een tijd dat er nog voor ons voor ons gedacht kon worden.

   Wat zouden we aanmoeten met onze officiele geschiedschrijving, onze huidige internationale politieke orde, onze als herdenkingen vermomde bezweringsrituelen, als we zouden ontdekken dat ook/zelfs WO II uiteindelijk geen 'good war' was maar slechts de grootste georganiseerde moordpartij ever en voor het overige even 'unnecessary'? 't Lijken me goede vragen als tegengif tegen de nog steeds aanzwellende stroom van oorlogspropaganda die dagelijks over ons wordt uitgestort. Om die reden neem ik de vrijheid om de boekbespreking van Buchanan nog een keer in de herhaling te doen.

   Verwijderen
  2. "Buchanan’s latest book is by far his best. It is spell-binding from his opening sentence: “All about us we can see clearly now that the West is passing away.” As the pages turn, the comfortable myths, produced by history written by the victors, are swept aside. The veil is lifted to reveal the true faces of British and American exceptionalism: stupidity and deceit.

   Buchanan’s strength is that he lets the story be told by Britain’s greatest 20th century historians and the memoirs of the participants in the events that destroyed the West’s dominance and moral character. Buchanan’s contribution is to assemble the collective judgment of a hundred historians.

   As I read the tale, it is a story of hubris destroying judgment and substituting in its place blunder and miscalculation. Both world wars began when England, for no sound or sensible reason, declared war on Germany. Winston Churchill was a prime instigator of both wars. He seems to have been a person who needed a war stage in order to be a “great man.”

   The American President Woodrow Wilson shares responsibility with Britain and France for the Versailles Treaty, which dismembered Germany, stripping her of territory and putting millions of Germans under foreign rule, and imposed reparations that Britain’s greatest economist, John Maynard Keynes, correctly predicted to be unrealistic. All of this was done in violation of assurances given to Germany that there would be no reparations or boundary changes. Once Germany surrendered, the assurances were withdrawn, and a starvation blockade forced German submission to the new harsh terms.

   Hitler’s program was to put Germany back together. He was succeeding without war until Churchill provoked Chamberlain into an insane act. Danzig was 95 percent German. It had been given to Poland by the Versailles Treaty. Hitler was negotiating its return and offered in exchange a guarantee of Poland’s frontiers. The Polish colonels, assessing the relative strengths of Poland and Germany, understood that a deal was better than a war. But suddenly, the British Prime Minister issued Poland a guarantee of its existing territory, including Danzig, whose inhabitants wished to return to Germany.

   Buchanan produces one historian after another to testify that British miscalculations and blunders, culminating in Chamberlain’s worthless and provocative “guarantee” to Poland, brought the West into a war that Hitler did not want, a war that destroyed the British Empire and left Britain a dependency of America, a war that delivered Poland, a chunk of Germany, all of Eastern Europe, and the Baltic states to Joseph Stalin, a war that left the Western allies with a 45-year cold war against the nuclear-armed Soviet Union."

   Verwijderen
  3. "People resist the shattering of their illusions, and many are angry with Buchanan for assembling the facts of the case that distinguished historians have provided.

   Churchill admirers are outraged that their hero is revealed as the first war criminal of World War II. It was Churchill who initiated the policy of terror bombing civilians in non-combatant areas. Buchanan quotes B.H. Liddell Hart: “When Mr. Churchill came into power, one of the first decisions of his government was to extend bombing to the non-combatant area.”

   In holding Churchill to account, Buchanan makes no apologies for Hitler, but the ease with which Churchill set aside moral considerations is discomforting.

   Buchanan documents that Churchill’s plan was to destroy 50% of German homes. Churchill also had plans for using chemical and biological warfare against German civilians. In 2001 the Glasgow Sunday Herald reported Churchill’s plan to drop five million anthrax cakes onto German pastures in order to poison the cattle and through them the people. Churchill instructed the RAF to consider drenching “the cities of the Ruhr and many other cities in Germany” with poison gas “in such a way that most of the population would be requiring constant medical attention.”

   “It is absurd to consider morality on this topic,” the great man declared.

   Paul Johnson, a favorite historian of conservatives, notes that Churchill’s policy of terror bombing civilians was “approved in cabinet, endorsed by parliament and, so far as can be judged, enthusiastically backed by the bulk of the British people.” Thus, the terror bombing of civilians, which “marked a critical stage in the moral declension of humanity in our times,” fulfilled “all the conditions of the process of consent in a democracy under law.”

   British historian F.J.P. Veale concluded that Churchill’s policy of indiscriminate bombing of civilians caused an unprecedented “reversion to primary and total warfare” associated with “Sennacherib, Genghis Khan, and Tamerlane.”

   The Americans were quick to follow Churchill’s lead. General Curtis LeMay boasted of his raid on Tokyo: “We scorched and boiled and baked to death more people in Tokyo that night of March 9-10 than went up in vapor in Hiroshima and Nagasaki combined.”

   Verwijderen
 9. lk beluisterde:
  Ken O'Keefe: Trump & the zionists. KOK QT4

  Hij heeft echt de gave van het woord.
  18 min. well worth it.
  Niets nieuws gehoord, maar wat kan hij het helder verwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 4 October 201820:23
  Comment by the Information and Press Department on the accusations against Russia by the Dutch defence ministry
  1853-04-10-2018

  We have repeatedly warned the Dutch side, including through diplomatic channels, that the anti-Russian spy mania campaign accompanied by deliberate leaks in the media about the alleged cyberattacks is causing serious harm to bilateral relations.

  The Netherlands waited for almost six months to report the deportation of four Russian nationals from the country. This may look strange only to those who are not in the know. On October 9, a session of the OPCW opens to discuss the funding of the Attribution Mechanism in the OPCW Technical Secretariat. A number of Western states are persistently seeking the creation of this mechanism for appointing the “guilty” of using chemical weapons, despite the fact that such a mechanism would violate the norms of international law and the prerogatives of the UN Security Council. Obviously, the current bogus story is yet another step towards forming the “required” political background for pushing through this illegal initiative.

  It is unclear who is supposed to believe these statements in which Russian citizens are accused of attempted cyber-attacks on the OPCW and a striving to obtain information of the investigation into the crash of the Malaysia Airlines Flight MH17, as if it is necessary to be near the target of an attack to get it.

  Indicatively, against the backdrop of strong paranoia as regards “all-powerful Russian spies” that has been fanned up in the West in the past few years, any Russian citizen with a mobile device is perceived to be a spy although in the logic of Western politicians, they all live in the “backward Russia.”

  As for the mention of MH17 crash, it is not at all incidental in this context. The Dutch party seems to have no response to the facts that were presented by the Russian Defence Ministry regarding the origin of the missile that downed the Malaysian airliner and other issues involved in this tragic incident.

  We noted that the news conference of the Dutch Defence Ministry was attended by a representative of Great Britain, which is firmly in the lead in the number of absurd anti-Russian attacks.

  By a strange concurrence of circumstances, all this again coincided with London’s accusations against Russia of perpetrating cyber-attacks against a number of organisations, including the World Anti-Doping Agency (WADA).

  Given all of these factors, we can conclude that another staged propaganda campaign against our country is underway.

  http://www.mid.ru/en/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/3367418

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk toch dat hier artikel 57 van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid van toepassing is. Hoe vaak heeft de OvV en het JIT niet verteld dat de Russische Federatie weigerde mee te werken door geen informatie te verstrekken? Maar wat moet je met die informatie als dat toch buiten het rapport wordt gehouden?

   Verwijderen
  2. @Dawg kan wel zeggen dat artikel 57 van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid geen enkel bewijs inhoud maar het geeft de Nederlandse overheid wel de mogelijkheid zich achter de brede schouders van de NAVO te verschuilen.

   Verwijderen
 11. Bellingcat maakt identiteit tweede verdachte Skripal-zaak bekend
  VANDAAG, 22:48BUITENLAND

  Het onderzoekscollectief Bellingcat en het Russische onderzoeksplatform The Insider hebben naar eigen zeggen de ware identiteit onthuld van de tweede verdachte in de Skripal-zaak, Aleksandr Petrov. Het zou gaan om de 39-jarige Aleksandr Jevgenjevitsj Misjkin, een militair arts van de Russische geheime dienst GROe.

  De identiteit van de andere verdachte in de vergiftigingszaak was al eerder onthuld.

  De onderzoekers maakten gebruik van verklaringen dicht bij de verdachte en persoonlijke documenten van Misjkin, zoals een gescande kopie van zijn paspoort. Morgen maakt het onderzoekscollectief de volledige onderzoeksmethode openbaar, evenals de getuigenverklaringen.

  De Britse recherche wil niet reageren op de onthullingen omdat het onderzoek in de zaak nog in volle gang is.

  verder lezen op:

  https://nos.nl/artikel/2253979-bellingcat-maakt-identiteit-tweede-verdachte-skripal-zaak-bekend.html

  Twee Russen reizen op Russisch paspoort met visum vanuit Moskou en terug. Vingerafdrukjes, CCTV beeldmateriaal, maar plietsie en inlichtendiensten staan machteloos. Niet echter de amateurhelden van Bellingcat. MH17, gifgas in Syrie, de Skripals; het maakt allemaal niet uit voor Bellingcat.

  De Staatsomroep krijgt er geen genoeg van.

  Bellingcat, wie laat dat beestje miauwen?

  https://www.youtube.com/watch?v=ZZJiYQIbF7s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Really?

   https://www.youtube.com/watch?v=vvoh5jZJshk

   Verwijderen
  2. "Bellingcat, wie laat dat beestje miauwen?"

   Ik! Jij ook? Marcel van der Berg heb ik al stil gekregen, buiten een verdwaalde scheet die hij nog af en toe laat.

   Verwijderen
 12. Zucht... Bellingcat. Een enkele blik op de foto laat zien dat het 2 verschillende mannen zijn.

  Er is momenteel zo´n dichtheid aan dit soort pseudo-nieuws en -beschuldigingen dat het niet makkelijk is om niet te denken dat dit geen opmaat is voor............. Wat eigenlijk?

  Het enige wat ik kan bedenken zijn de VS verkiezingen( futiel, denk ik), de North Stream (onwaarschijnlijk, want geloven de Duitse inlichtingendiensten dit echt?) of een offensief ergens.

  Maar ook dit laatste, In Syrië is de strijd al beslist, in Ukraine is de uitkomst kansloos, en voor vijandelijkheden jegens Iran lijkt het te indirect. Maar wat zou het doel dan zijn, of zijn het slechts reflexmatige provocaties van een verziekt systeem zonder enige werkelijke strategie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aangezien het voor binnenlandse, met name Europese consumptie is, kan het doel uiteraard ook zijn de introductie van nog veel meer draconische beperkingen van het internet en persoonlijke vrijheden. (controle over informatievoorziening en media)

   Verwijderen
  2. Al van de bovenstaande redenen zijn van toepassing. Daarbij aan toegevoegd dat de slachtoffers van israels agressie zo min mogelijk steun mogen krijgen door de russen te laten boeten en bezig te houden met valse beschuldigingen.
   Motto van de multinational veiligheidsdiensten is dan ook:
   Aanval is de beste verdediging en de oorlog wordt gevoerd door desinformatie.

   Verwijderen
 13. Trump heeft nooit in mooie ronde tafelgroepjes gezeten zoals Brookings en PNAC etc.

  Hij is geen politiek dier. Hij wil het moeras dempen zoals hij dat noemt. Kavanaugh is key. De tussentijdse verkiezingen zijn ook key. Trump heeft de 1e slag gewonnen. Als hij de 2e ook wint, ligt de weg vrij om het moeras te dempen. Kavanaugh is er klaar voor. "What goes around comes around" is veel zeggend wat mij betreft. Ik vraag me af of HRC over 2 jaar nog lacht.

  In Context: Brett Kavanaugh and 'what goes around comes around'
  https://www.politifact.com/truth-o-meter/article/2018/oct/04/context-brett-kavanaugh-and-what-goes-around-comes/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De linkse Opper trcjyer Ginsburg is 85 jaar.
   Ook dat biedt perspectief

   Verwijderen
  2. Het is goed dat er een kansje is dat de corrupte kliek van het democratiach establishment wordt aangepakt.

   Voor de rest kunnen we grotendeels meer invloed van big corp en big money tegemoet zien, plus invoer van reactionaire wetten.

   Ik zie niet hoe ik daar blij van moet worden....

   Verwijderen
 14. Weer verlaat een talentvolle politica het strijdperk. Waar moet dit toch naar toe? Ze zal toch hopelijk wel wachtgeld krijgen of in ieder geval een goede financiele compensatie voor al dat werk om de oorlog in Syrie te bestendigen en de pogingen om een kernoorlog te starten tegen aartsvijand Rusland. Treurig, treurig...

  https://www.zerohedge.com/news/2018-10-09/nikki-haley-resigns-un-ambassador

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zat ze nu achter de brief in de NYT, waarom anders zo plotseling vertrekken?
   Een ding is zeker het kan er niet veel slechter op worden maar beter zal het zeker niet worden.

   Verwijderen
 15. Inderdaad, het wordt door de MSM bevestigs:

  https://www.theguardian.com/world/2018/oct/09/nikki-haley-resigns-quits-trump-un-ambassador-latest-news

  Wat er ook voor in de plaats komt, het is goed om van deze toxische skank af te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het werkelijk, heeft de VS meer aanzien gekregen in de wereld, of heeft deze vrouw een verkeerde kijk op de realiteit?

   Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley stapt onverwachts op

   https://nos.nl/artikel/2254086-amerikaanse-vn-ambassadeur-nikki-haley-stapt-onverwachts-op.html

   Verwijderen
  2. Er zal binnenkort wel een VN rapport verschijnen waarin vermeldt staat dat niet Assad maar de 'gematigde' rebellen van Nikki Haley verantwoordelijk waren voor de diverse gifgasaanvallen en tja, dan kan je je gezicht, zonder daar het schaamrood van op je wangen te krijgen beter niet meer tonen bij de VN.

   Verwijderen
  3. Vandaag, maandag, opent Donald Trumps dochter Ivanka de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem. De meeste lidstaten van de Europese Unie (EU) zijn daar tegen en blijven weg, maar Oostenrijk, Hongarije, Roemenië en Tsjechië sturen hun diplomaten in Israël wel naar de ceremonie.

   De verraders van de EU verschuilen zich in de bunkers van Brussel.

   Verwijderen
 16. Hip hoor. Hoewel...

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/generatiewisseling-op-het-binnenhof-zes-fractieleiders-zijn-de-40-nog-niet-gepasseerd~b56b1c26/

  Toch zijn NL politici in mijn ogen allemaal hetzelfde: Niets, Nul en Niemandal.

  VK is dat van harte met mee eens, want heeft het niet over de inhoud, maar alleen over de vorm. Zooo 2008 (Obama)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. D66 hoopt op het "Klaver-effect".

   Verwijderen
  2. Ik weet niet wat ze hopen.

   Klaver ziet er nog wel aaibaar uit (en dat levert stemmen op)

   Maar Jetten? Rob(ot) Jetten las ik bij GS

   Daar hebben ze toch al genoeg van bij D66 (Ollengren).

   Het is een ondankbare taak, en iemand moet hen klaren.

   D66 is wel klaar. Hoogste tijd voor... PvdA!

   Over regen en de drup...

   Verwijderen