zaterdag 16 december 2017

Minister Ollongren BLIJFT GELOVEN in Russische beïnvloedingHet gaat om heimelijke beïnvloeding. Je merkt er niks van. Maar dat is nou het kenmerk van heimelijke beïnvloeding. Aldus de Minister.

Eerder hoorden wij haar op de radio commentaar geven waar haar betoog in 2 elementen viel uit te splitsen:

1. Ze kan geen vorbeelden geven want het is een veiligheidsdienst aangelegenheid, en daar kun je nou eenmaal niet veel over vertellen. Aldus Ollongren.

2. We hebben het toch allemaal in de media kunnen lezen wat er bedoeld wordt. Aldus de Minister.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Wat Ollongren doet en zegt is George Orwell's 1984 voorbij. Als het niet allemaal zo schadelijk was, zouden we er keihard om lachen. Maar het kost ons de relatie met Rusland, handel met het grootste land van Europa en van de wereld, verrijkende uitwisseling met het grootste en rijke land van Europa. In plaats daarvan krijgen we onnodige gefabriceerde spanningen en kostbare en gevaarlijke militaire NATO-uitgaven en bewegingen. Kortom: Ollongren en Rutte maken meer kapot dan ons lief is. Was deze laatste golf van Ruslandfobie nodig als smeermiddel bij de verlenging met een half jaar van de sancties deze week?

Maar Ollongren en Rutte kunnen hun verwoestende werk uitvoeren dankzij het wegkijken van de gecontroleerde media. Wij kregen vandaag een gratis Volkskrant in de hand gedrukt. We hebben hem uit beleefdheid thuis snel doorgebladerd. We waren binnen vijf minuten klaar. De urgentie is weg bij dit blad. De vergelijking met de Telex of het faxapparaat is het meest accuraat: enkele kranten bestaan nog, maar zijn net zo actueel als het faxapparaat. Je weet dat het 3 of 5 jaar kan duren, dan kom je hem in de handel niet meer tegen. Na wat wij vandaag weer in het blad hebben gezien durven wij te voorspellen dat de Volkskrant het faxapparaat NIET gaat overleven.

Vier pagina's perceptie-management over de polio

Er gebeurt van alles in het land en in de wereld. We noemen de demonstratie van de gevangenisdirecteuren voor vrijlating van Husein Baybasin. Of het door het Israëlische leger door het hoofd schieten van Ibrahim. Niets daarvan in deze Volkskrant. Daarentegen 4 VOLLE pagina's over een polio epidemie in 1992 die Blik zich niet (meer) kan herinneren. 4 Volle pagina's, onder andere in samenwerking met het RIVM. 4 Volle pagina's perceptiemanagement want het hele epistel gaat maar om 1 ding: angst aanwakkeren voor niet spuiten tegen polio. Dat grote delen van de gecontroleerde media weinig meer dan verlengsnoeren van de macht zijn, niet alleen in Nederland, is al langer bekend. Denk ook aan Udo Ulfkotte.

4 Volle pagina's Polio-perceptiemanagement in de zaterdag editie van de Volkskrant. Voor Bert Lanting en zijn brigade is een polio-epidemie uit de vorige eeuw het meeste pagina's waard op 16 December 2017... De krant is, met of zonder vaccinatie, ten dode opgeschreven. Even iets anders: de gepushte vaccinaties voor honden en katten is ook miljoenen/miljarden business in Nederland. Iemand?

98 opmerkingen:

 1. Update.
  Op ca 14 november zei Ollongren dat er een Russische site was die ons zou misleiden.
  Als hij ons misleidt, is het dus zichtbaar voor ons( geweest).

  De minister wilde aan de kamerleden niet zeggen welke site ze bedoelde, want ze zouden daar mogelijk slechte ideeen van krijgen.
  ( Dit is van een enormiteit dat het nauwelijks is voor te stellen: De Kamerleden zijn primair, en de minister is een werknemer die ons regeert. Zo liggen de verhoudingen. Alleen heel specifieke zaken mogen geheim blijven: slechts enkele kamerleden mogen dat weten._

  Ik heb op 17 november gevraagd wat die site was. ( Dossier E.....)

  Ik heb op 8 december weer gebeld. Nog niks bekend.
  Men zou een rappel aanmaken met Ticket nummer T .....

  Ik heb op 15 december weer gebeld. Deze man was erg vriendelijk en heeft alles nog eens doorgenomen met mij, en een rappel aangemaakt met een nieuw Ticket nummer ( T..... )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hier echt gebeurt is dit: Ons land en onze regering wordt met nep-angst-nieuws bang gemaakt voor de vijand van onze Amerikaanse Heren.

  De vijand moet eerst worden gedemoniseerd alvorens te worden vernietigd.

  De situatie is volgens mij veel en veel ernstiger dan iedereen denkt.

  Basisgegeven, waar iedereen over heen kijkt: De ware machthebbers in New York zijn gekkies. Complete mafkezen.
  En ze weten dat hun vehikel ( de VS) het echt geen 100 jaar meer zal volhouden als Hegemon.

  China zal in 2050 3 maal zo groot zijn qua BNP. Rusland is nu al bijna even sterk als de VS. zeker als het op verdedigen aan komt.

  Er is maar 1 kans om die Gekkies hun 100 jaar PNAC droom een kans te geven: een First Strike op Rusland.
  Voordeel: China zal bang zijn en toch slaaf worden van de VS. ( Kun je hen niet kwalijk nemen).

  Putin kent de dreiging en zei: Als oorlog onvermijdelijk is, dan moet je als eerste aanvallen.
  Beide landen staan nucleair gezien op scherp.

  Als er niet bewust op de rode knop wordt gedrukt, dan is er altijd nog een flinke kans dat het door een misverstand gebeurt. Zeker nu de Grootmachten aan elkaar grenzen.

  Nucleaire oorlog is in de laatste 60 jaar twee maal bijna door misverstand begonnen. Eenmaal heeft een Rus ons gered (hij is recentelijk overleden) Eenmaal was het een Amerikaan die toevallig op het schip zat waar men een nucleaire raket wilde gaan afschieten. het bleek inderdaad een vals alarm. (Ik heb dit verhaal van John Pilger gehoord in een toespraak. Ik heb dus geen naam) .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Paul Craig Roberts, Stephen Cohen en Daniel Ellsburg denken dat er een oorlog komt.
  Alle drie zijn ze de ultieme insiders. Twee van hen zijn joods, de derde zat in een regering Reagan waar hij de Neocons goed heeft leren kennen. Papa Bush heeft ze toen ook leren kennen en noemde ze: the crazies in the basement.

  Alle andere pundits weten niet dat de VS momenteel door gekken wordt bestuurd. ( ja, ze denken dat Trump gek is, maar dat is ie niet. Hij is wel machteloos en erg te beinvloeden. Zeer gevaarlijk dus.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor wederom welkome en waardevolle aanvullingen Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na wat wij vandaag weer in het blad hebben gezien durven wij te voorspellen dat de Volkskrant het faxapparaat NIET gaat overleven.

  Hahaha, inderdaad Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Pilger uitspraak waar Jan naar refereert heb ik gehoord in de docu the coming war on China (waar precies weet ik niet, maar de hele docu is de moeite van het kijken waard dus...)

  Link: http://www.informationclearinghouse.info/48355.htm

  En wat Ollongren met die vermaledijde, niet bestaande maar toch bestaande, Russen die heimelijk ons land ontwrichten doet, is een oud trucje uit het boek van de vliegende Hollander, Neerlands grootste filosofische uitvinding ooit.

  Wie was de Vliegende Hollander? - Een kapitein van een spookschip, die in tegenstelling tot Descartes (Cogito ergo Sum; ik denk dus ik besta), bleef bestaan als hij niet dacht. Sterker nog, de enige reden dat de Vliegende Hollander bestaan kon, is vanwege mensen die niet denken.

  En zo kan je, zonder ooit een filosofisch boek te hebben geschreven, toch bestaan; een hoogstaand (maar wel wat oud) kunstje van onze magische minister Ollongren, dat Descartes haar niet nadoet.

  Enige 2 vragen die mij in deze resten zijn:

  1. Gelooft ze het zelf?
  2. Hoe gaat het ministerie van Ollongren Jan zijn vraag beantwoorden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan, echt goed dat je dit doet. Publiceer hun antwoorden hier aub. De onderste steen moet boven komen mbt de russische beinvloeding in Nederland wat mij betreft.

   Verwijderen
 7. "Ja, de NYT columnist.

  Hij 'spills the beans' in Haaretz.

  https://www.haaretz.com/israel-news/white-man-s-burden-1.14110

  Ongeveer 10 regels voor het einde van het artikel zegt Friedman:

  Friedman laughs: I could give you the names of 25 people (all of whom are at this moment within a five-block radius of this office) who, if you had exiled them to a desert island a year and a half ago, the Iraq war would not have happened.

  Het Pentagon heeft er dus niks mee te maken. De Neocons, de Neocon media, de joodse gekkies: zij hebben gezorgd dat die oorlog er kwam.
  Of wie denk je dat er op Manhatten woont ? "

  Ok, de 25 mensen die de Irak oorlog hebben ontketend wonen in Manhatten.
  De bekende neocons zoals Cheney, Kagen, Wolfowitz, Rice, Rumpsfeld, Bush woonden in Washington.
  Wie wonen/woonden wel in Manhatten. Dan heb je het over de eigenaren van de federal reserve, de oprichters van de council on foreign relations, Rockefeller, Brzezinski en co. De wallstreet cabal. Het zijn de bankiers die de oorlogen financieren en de corporaties die het oorlogstuig maken die een oorlog mogelijk maken. Nu wilde Hussein de euro invoeren, wat een gevaar is voor de dollar. De dollar is het product van de wallstreet cabal dat over de hele wereld gebruikt moet worden. Bovendien moest de lucratieve drugshandel vanuit Afghanistan weer opgang komen zodat ook het drugsgeld door wallstreet bankiers met veel winst weer kan worden witgewassen.
  Tsja, de neocons.....Zijn het niet meer een beetje de loopjongens die de oorlog moeten verkopen aan het publiek en politiek mogelijk moeten maken om de oorlog te beginnen en de schuld op zich moeten nemen zodat de mannen achter de schermen buiten schot blijven. De oorlogen van Obama moesten gedaan worden door de humanitaire interventionisten, toen moesten zij de oorlog verkopen aan het publiek en moesten zij de schuld op zich nemen. (huilie huilie Obama ik heb zo'n spijt van Libië)
  T Friedman kan natuurlijk niet naar de echte bazen wijzen, die moeten buitenschot blijven.

  Trump kwam binnen als de america first president, maar na 3 maanden lijkt hij voor zijn buitenland politiek gevallen te zijn voor de politiek van zijn voorgangers en dus voor de heren op wallstreet.

  Donald Trump: The 'Manchurian (Neoconservative) Candidate'?
  https://www.forbes.com/sites/dougbandow/2017/04/27/donald-trump-the-manchurian-neoconservative-candidate/#3bde0dcb79a0
  Nu is forbes ook msm en zullen zij ook niet de echte bazen achter de schermen aanwijzen en wijzen ze naar de neocons.

  Inderdaad Jan, het zijn gevaarlijk tijden omdat de wallstreet cabal haar macht in de wereld aan het verliezen is. Het enige wat hen tegenhoudt is dat ze weten dat hun kinderen en klein kinderen een derde wereld oorlog ook niet zullen overleven. Zelfs niet als ze in bunkers op het zuidelijk halfrond gaan leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik sluit trouwens niet geheel uit dat Trump wel een good guy is. Tot nu toe is hij wel de betere keuze gebleken tov Hillary. Maar, we zullen zien hoe het/hij zich verder ontwikkeld.

   Verwijderen
  2. Wat mij betreft
   Goede zaken Trump:

   Het indammen van de migratie.
   Het stop zetten van tpp.
   Het verlagen van de vennootschapsbelasting.
   Het uittreden van het parijs klimaat akkoord.
   Vernietigen IS in Irak
   Ontmaskeren MSM als leugenpers

   Slechte zaken Trump:
   Voeden van het militaire industriële complex.
   verruimen van wetgeving voor de wallstreet banken.
   Escalatie Noord Korea.
   Stoken tussen KSA en Iran.

   Verwijderen
  3. Oligarch,

   dit gaat mij te moeizaam.
   Het lijkt me dat je niet op zoek bent naar de waarheid, maar naar bevestiging van wat je al denkt dat waarheid is.

   Àls je zelf zocht naar waarheid had je de hele tekst gelezen en de setting waarin er gesproken werd, in je oordeel mee genomen.

   Dit is de tekst die ik citeerde , en onder het streepje de tekst die daarna komt, en die jij had moeten lezen:

   Friedman laughs: I could give you the names of 25 people (all of whom are at this moment within a five-block radius of this office) who, if you had exiled them to a desert island a year and a half ago, the Iraq war would not have happened.
   ---
   Still, it's not all that simple, Friedman retracts. It's not some fantasy the neoconservatives invented. It's not that 25 people hijacked America. You don't take such a great nation into such a great adventure with Bill Kristol and the Weekly Standard and another five or six influential columnists. In the final analysis, what fomented the war is America's over-reaction to September 11. The genuine sense of anxiety that spread in America after September 11. It is not only the neoconservatives who led us to the outskirts of Baghdad. What led us to the outskirts of Baghdad is a very American combination of anxiety and hubris.

   Verwijderen
  4. Friedman geeft een interview voor een Israelische krant. Dan ga je iets verder met de rol van de joden te noemen dan je in de boze buitenwereld zou doen.

   Maar 'Friedman retracts'. Hij gaat het afzwakken. Hij heeft dus zojuist iets beweerd waar hij een moment later spijt van heeft.
   Daarna zegt hij: Het is natuurlijk niet bedacht door een stel Neocons, het zijn niet die joodse columnisten (Judith Miller comes to mind, JV) die de oorlog hebben veroorzaakt.
   'Nee, het Amerikaanse volk was erg boos over 911, en dat volk wilde wraak. '

   Zo zou ik het samenvatten.
   Maar dat is zo'n opvallende leugen dat geen enkel geinformeerd mens dat kan geloven. Alle serieuze intelligence wees er op dat Saddam niks met 911 te maken had. Wapemninspecteurs zeiden dat er niks aan WMD's lag.
   Zonder de leugens van Friedman en Miller en die andere media machten zou de steun voor de oorl;og nihil zijn geweest.
   Hij is wel degelijk door die 25 media-leugenaars er door geduwd.
   Ik meen trouwens dat Brzezinski tegen was. En als je het MIC wil situeren, dan zeg je Seatlle, niet Manhatten.

   Zoek de waarheid, Oligarch, en wees dus altijd bereid om uw eerste overtuigingen te veranderen voor betere, ook als U dat niet graag doet. Anders blijft uw hoofdje vol met foute overtuigingen en heeft U als pundit niks toe te voegen aan het debat.

   Verwijderen
  5. Ja maar Jan jij weet toch ook als geen ander dat je geen oorlog kunt voeren zonder financiering en bommen (corporaties). Wat moeten die neocons zonder financiering ? en zoals je weet is de FED een autonome organisatie die door niemand overruled kan worden. Laat je niks wijs maken door een beroepsleugenaar als Friedman. Hij weet dondersgoed dat de beslissingen door de bankiers en hun ronde tafelgroepen worden genomen. Hillary vond het ook zo fijn dat er een dependance van de CFR in Washington om haar looporders te krijgen.
   Waarom denk je dat een DEMOCRAAT als Blair de Irak steunde. Hij kreeg de zelfde looporders als de neocons kregen. Jan Peter Balkellende. Hij is naar het Rockefeller schooltje geweest International Visitor Leadership Program (IVLP). Hij krijgt zijn looporders iedere maandag middag van Bilderberger Beatrix. Blair, Balkenende = geen neocons = wel meedoen inval Irak. Waarom ?. Krijgen allemaal de looporders van de bankiers van Wallstreet.

   En als jij anders denkt Jan prima, maar dan verschillen we van mening.

   Verwijderen
  6. Jan je geeft zelf aan hoe die Friedman draait en kronkeld in zijn eigen onzin.
   Behalve dan dat de beslissing om Irak binnen te vallen door 25 man in Manhatten. (toen verlulde hij zich). Wie wonen er in Manhatten ?. In welk district van New York ligt wallstreet ?. En wie zijn daar gevestigt ?

   Verwijderen
  7. @ Jan

   Zag van de week nog eens de, zeer bekende docu, 'Economic Hitman' met en naar aanleiding van het gelijknamige boek van John Perkins.

   https://www.youtube.com/watch?v=j1IvMLTQ6ew

   Perkins beschrijft hier de Amerikaanse geopolitiek als uitkomst van een machtsverstrengeling van staat en multinaltionals. Perkins was een insider bij de CIA, zijn verhaal is intern consistent en niet in tegenspraak met ons bekende feiten.

   De 'waarheid'? Dat is een coalitie van tijd- en plaatsgebonden samenvallende belangen.

   Verwijderen
  8. Stephen Sniegoski heeft het allemaal gedocumenteerd: http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Transparent.pdf

   Als Friedman beseft dat hiuj iets te enthousiast is geweest, maakt hij duidelijk op wie hij wees toen hij zich versprak: "You don't take such a great nation into such a great adventure with Bill Kristol and the Weekly Standard and another five or six influential columnists. "

   Bush werd bedrogen. Colin Powel werd bedrogen. De generaals die elke dag op TV kwamen vertellen dat er echt een inval moest komen, stonden op de loonlijst van het MIC.
   Ik bestrijd niet dat het MIC heel tevreden was met oorlog. Maar dat is hun belang.
   De Media behoren beide kanten te belichten. Die indruk geven ze ook. Maar de enige journalisten die kritiscuhy waren, Phil Donahue en Peter Arnett, verloren hun carriere, juist omdat ze critisch waren

   Het blijft heel simpel: The Media are the most powerfull entity.   Verwijderen
  9. Philip Zelikow, who told an audience at the University of Virginia on September 10, 2002:

   “Why would Iraq attack America or use nuclear weapons against us? I’ll tell you what I think the real threat (is) and actually has been since 1990—it’s the threat against Israel. And this is the threat that dare not speak its name, because the Europeans don’t care deeply about that threat, I will tell you frankly. And the American government doesn’t want to lean too hard on it rhetorically, because it is not a popular sell.”

   Verwijderen
  10. @ Dawg,

   Ik ken het het verhaal van Perkins heel goed, en ik zou er geen letter aan willen veranderen.
   Maar je vergeet dat Victor Ostrovsky al in zijn boek wist te melden dat Irak kapot zou moeten. Dat was nog vóór Kuweit.
   Op dat moment keken Ostrovsky en zijn baas Ephraïm daar over op: ze zagen Saddam niet als bedreiging van Israel.
   Maar Oded Yinon zag dat 7 jaar eerder wel al zo.

   Saddam is Kuweit binnen gelokt ( door April Galspie: "We consider this a matter for the aran countries.") Saddam kreeg het groene licht.

   Bush besloot Saddam te laten zitten. De Neocons waren zeer boos en zeer teleurgesteld.

   Je wil me nu toch niet gaan vertellen dat al die zaken iets te maken hadden met een MIC ?

   Mensen , de zaken die ik hierboven meld, heb ik op deze site al 5 maal uitgelegd.

   Het blijkt dat U het er niet mee eens bent, maar U kunt het niet weerleggen.
   Dus zwijgt U.

   En over 5 maanden komt U weer met dezelfde twijfels: Waarom zouden de joden er achter zitten. Kan het niet het MIC zijn?

   U bent dus beiden niet op zoek naar de waarheid.
   U bent lobbyisten voor Israel. Maar wel heel erg bedekt. Heel erg gecamoufleerd. Af en toe roept U 'Pissrael', maar daar trap ik natuurlijk niet in. U verdedigt Israel.

   U verdedigt de groep mensen die U en mij zal doden.

   Sluit U aan bij de helden, de mensen die U en uw gezin kunnen redden: Israel Shamir, Israel Shahak, Norman Finkelstein, Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Ilan Pappe, Gideon Levi, Yossi Gurvitz, Stephen lendman, Amira Hass, Tali Fahima, Nurit Peled , Rami Elhanan Guy Elhanan, Jonathan Shapira, Yeshayahu Leibowitz, Mordechai Vanunu, Uri Avneri, Livia Rokach, Richard Forer, Yaov Shamir, Jeff Cohen, Stephen Cohen, Max Blumenthal, Gerard Menuhin, Hannah Ahrendt, Lenni Brenner, Jack Bernstein, Benjamin Freedman, Willem Middelkoop

   Verwijderen
  11. @ Knip

   Mooi lijstje. Bill Browder had er ook nog wel bij gekund. Plus zo'n beetje de voltallige Frankfurter Schule en hun intellectuele voorgangers.

   Verwijderen
  12. Jan je geeft zelf aan hoe die Friedman draait en kronkeld in zijn eigen onzin.
   Behalve dan dat de beslissing om Irak binnen te vallen door 25 man in Manhatten. (toen verlulde hij zich). Wie wonen er in Manhatten ?. In welk district van New York ligt wallstreet ?. En wie zijn daar gevestigt ?

   Verwijderen
  13. Philip David Zelikow was de voorzitter van de 9/11 commission.

   Maw hij is een ongeloofwaardige en bruikbare idioot voor de gasten die 9/11 hebben bedacht en hebben laten uitvoeren door neocons en heeft meegewerkt om de hele operatie in de doofpot te stoppen.   Verwijderen
  14. De neocons moeten alle schuld krijgen. Hun meesters uit Manhatten moeten buiten schot blijven

   Verwijderen
  15. @ OLigarch.
   Friedman draait en kronkelt niet.
   Dat doet een onzeker iemand die iets te verbergen heeft.

   Hij heeft het iets te helder gezegd, en draait er een punt aan: "achter die neocons zit uiteindelijk is het de wil van het volk."
   Grapje: Lees Bernays, lees Lippmann, Lees Chiomsky.
   "De wil van het volk' is precies wat men in de Media produceert.


   Je hebt de vraag twee keer gesteld.
   Ik heb hem 2 maal beantwoord.
   Daar zit natuurlijk iets achter.
   Ik ga geen tijd meer aan U verliezen.

   Verwijderen
  16. Welke Neocon woonde in de bush periode in Manhatten Jan ?

   Verwijderen
  17. Waarom komt Jan iedere keer met die bewezen leugenaars zoals Philip David Zelikow en Thomas Friedman op de proppen. Je neemt hopelijk GW Bush en D Cheney ook niet serieus. BEWEZEN LEUGENAARS.

   Verwijderen
  18. @ Jan

   "Je wil me nu toch niet gaan vertellen dat al die zaken iets te maken hadden met een MIC ?"

   Oh nee? Die hele 'war on terror' is nu precies een mooi voorbeeld van parallelle belangen van MIC, corporatocracy en Israel.

   "U bent lobbyisten voor Israel. Maar wel heel erg bedekt. Heel erg gecamoufleerd.'

   We zijn er weer. Wie het niet eens is met Jan Verheul is een lobbyist voor Israel, of misschien wel een jood.

   Verwijderen
  19. Knip.

   dank voor die mooie korte film.
   Ik vertrouwde die Watson al lang helemaal niet, maar nu zie ik het duidelijk. Hij neemt Info Wars over van Alex Jones, maar waar je bij Jones nog kritiek op Israelhoorde, zal dat nu wel weg zijn. 'Entrise' = een beweging over nemen , infiltreren, en dan veranderen. 90 % van de good old red neck denktanks zijn joods geworden in de laatste 40 jaar. En 100% van de Media.

   Nog enkele namen: Ik wist niet dat Murdoch joods was. Idem Merkel. Volcker. Geert is een beetje joods, genetisch, maar is een joodse puppet. Zeer nuttig voor de jodose zaak Zéér nuttig. ( Zijn weerstand tegen onverdoofd slachten maakt niks uit)

   Paul Gottfried is een oude evolutie psycholoog meen ik. En ook Bill Still vind ik een goed figuur.


   Verwijderen
  20. @ Dawg.

   Ostrovsky beschreef dat de Mossad Saddam in de val moest lokken.

   Het PNAC rapport pleit voor een sterk leger en de wereld er onder houden middels oorlogen.
   Het geheime advies aan Netanuyahu ( A Clean Break) idem.

   "In 1996, Israeli dual citizens Douglas Feith and Richard Perle were both advisors to Israel’s Likud Party leader Benjamin Netanyahu. During that time, the duo co-authored a policy paper, entitled 'A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm. '

   In it, they said that Saddam would have to be destroyed, and that Syria, Lebanon and Iran would all have to be overthrown or destabilized in order for Israel to be truly safe. Feith would later become the U.S. Under Secretary of Defense of Policy for the Bush administration.

   ============

   Je moet toch wel heel vreemd denken als je beweert dat deze schrijvers bezig waren met de inkomsten van het MIC.

   Ook U, Dawg, bent niet zo erg slim, want U leert nooit iets bij. Over een maand komt U weer met de bewering dat Israel er niks mee te maken heeft.

   U bent even ridicuul als die grote moslim-hater Paul Watson.
   Zelf mijn kat doorziet dat ze liegen. ( Het toneelstukje van Watson was trouwens erg slecht. Dat had ik niet verwacht. Zou hij zich nooit hebben voorbereid op zo'n vraag ?

   Verwijderen
  21. Ik schreef een moeilijk woord, en nu is er nog een m weg gevallen ook.
   Entrise moet zijn: entrisme: https://socialhistory.org/nl/book-blog/2015/06/nederlands-trotskisme

   citaat:
   Achteraf gezien hebben trotskisten, juist dankzij het leerstuk van het entrisme (de politiek van het geheim opereren binnen grotere partijen en organisaties), soms een rol van betekenis in diverse grote campagnes en naoorlogse acties gespeeld.

   Verwijderen
  22. @ Jan

   "Je moet toch wel heel vreemd denken als je beweert dat deze schrijvers bezig waren met de inkomsten van het MIC."

   Wie beweert dat dan? Ik niet in ieder geval. De inval van Koeweit door Saddam Hoessein schijnt inderdaad uitgelokt te zijn. Ken dat verhaal. Jij zegt omdat Israel het wilde, anderen stellen omdat Saddam Hoessein een bedreiging van de petrodollar werd toen hij olie tegen euro's ging verkopen. Wie gelijk heeft mogen historici uitmaken, zeker lijkt dat de belangen van Israel en de VS in deze kwestie parallel liepen. Maar ik begrijp dat zelfs deze relativering voor jou al hoogst verdacht is.

   Verwijderen
  23. @ Dawg,

   ik ben er bijna zeker van dat je je vergist Dawg: De inval in Kuweit werd uitgelokt door vreemd gedrag van de emir van Kuweit.

   De 2003 inval heeft weer ander redenen: een ervan is dat Saddam olie in andere valuta verkocht.

   Verwijderen
  24. Dit is het typerende ontwijkings gedrag, waar ik zo langzamerhand erg moe van word.

   Er is een gevolg, en jij zegt: de causa is de MIC-lobby.
   Dan toon ik aan dat al heel lang Israel bezig is om 'dat Gevolg' te produceren, en dat hun bemoeienis niks met MIC te maken had, maar alles met Errets Israel.

   Dan haal jij een truckje uit: : Ik heb toch niet beweerd dat al die joodse agenten voor het MIC werkten ! "

   Trukje.
   Voor mmij ben je gediskwalificeerd: geen oprecht persoon.

   Verwijderen
  25. @ Ja,

   Ja, was in de war met 2003. In 1990 bestond de euro nog niet eens.

   Verwijderen
  26. @ Jan

   "Voor mmij ben je gediskwalificeerd: geen oprecht persoon."

   Kom ik nog goed mee weg . Voor hetzelfde geld had je me zomaar ontmaskerd als jood.

   Verwijderen
 8. Interessant artikel van Thierry Meyssan.

  What is Israël’s project in Argentina?
  http://www.voltairenet.org/article198968.html

  Is dit inderdaad veiligheid zoeken in het meest zuidelijke gedeelte van de wereld als Hezbollah/Iran gaat toeslaan of is dit de ontwikkeling voor een militaire basis om Antartica te controleren.?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je bronnen waar dit uit blijkt ?. Top secret waarschijnlijk.

   Verwijderen
  2. [Israël gaat in samenwerking met Amerika Iran van de kaart afvegen.Teheran zal niet meer bestaan.]

   -------
   [Heb je bronnen waar dit uit blijkt ?]

   --------

   Dit zijn vage interpretaties over openbaringen van evangelische fundies.

   En dat terwijl de bijbel behoorlijk positief over Perzië en ook Egypte is.

   Maar sectarische evangelicals kennen de bijbel nauwelijks: ze kennen slechts een heel kleine subset van texten die in hun interpretatie passen. Bovendien dulden ze geen historische en acheologische interpretaties.

   Verwijderen
  3. Een beetje te veel naar pinky and the brain gekeken!?
   https://youtu.be/GBkT19uH2RQ

   Verwijderen
  4. Respect for Egypt:

   Leviticus 19:34

   Respect for Persia:

   http://www.farsinet.com/iranbibl/

   Verwijderen
  5. @ als je met zotte verhaaltjes komt dan krijg je ook zotten antwoorden , de laatste keer dat israel in zuid Libanon is gaan vroeten werd het een debacle ! https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3297431,00.html
   Maar ja jij denk zeker dat de VS Saudi arabie en de VS zo maar Iran kunnen verslaan ? De nieuwe zijde route is niet alleen een economische verbinding maar ook een militaries alliantie tussen China Rusland en Iran ! veel success zou ik zeggen en kijk vooral naar zionistische teken films over het zinon plan ! Pinky ! Haha

   Verwijderen
 10. NIEUW op Novini:

  Jeroen Ketting: "Op de russische tv is veel meer discussie"

  Ketting heeft al 23 jaar een bedrijf in Rusland.

  De meest kritische allinea:

  Zijn er dingen die je absoluut niet mag zeggen in Rusland?
  Daar is geen algemene uitspraak over te doen. Het is de willekeur die regeert. Het gaat goed zolang het goed gaat, maar als het verkeerd gaat dan zijn de consequenties niet te overzien en heb je geen enkele garantie op je burgerrechten. De willekeur schept veel meer angst dan als het voorspelbaar zou zijn. Het judiciële apparaat is volledig corrupt, onkundig en idioot.

  http://xevolutie.blogspot.nl/2017/12/682-novini-serie-over-de-russische-media.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fox News blijft zagen aan de poten van Russiagate.

  Sean Hannity 12⁄16⁄17 - Hannity Fox News Today December 16, 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=2GbUODOltsM

  Tsja, Fox News en Sean Hannity, of all people. Je kan ze bevooroordeeld noemen, maar media als NYT en WaPo, Newsweek en noem ze allemaal maar op, ze zijn geen haar beter. Fox News reageert bovendien rechtstreeks op nieuws dat bekend wordt naar aanleiding van het werk van bijv. de uiteenlopende commissies van het HvA. Andere Amerikaanse MSM lijken dat nieuws liefst zo klein mogelijk te maken en pas te reageren als het niet anders kan. Over Nederland MSM zullen we het helemaal maar niet hebben. Hiet herhalen we nog gewoon kritiekloos de translatlantische mantra's van 1,5 jaar geleden. In zo'n klimaat kan een gewetenloze heks als Ollongren gewoon haar gang gaan.


  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kijktip:

  'Russiagate'; een kaartenhuis op instorten.

  Sean Hannity 12/16/2017 - Hannity Fox News (video +/- 40 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=1o8tjp-bsP0

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Retweet van Blik

  Arnold Karskens‏ @arnoldkarskens
  5 u5 uur geleden
  Meer
  De Groot-Europese gedachte, wens tot controle over de media, koude oorlogsretoriek en streven naar ongelimiteerde vrijheid voor VeiligheidsDiensten (sleepwet) maken @KajsaOllongren een héél erg beangstigende minister en #D66 een gevaar voor de democratie. #WNL

  https://twitter.com/arnoldkarskens/status/942317810180599814

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Laten wij onszelf eerst de volgende vraag stellen:

  Door wie wordt Kajsa Ollongren geïnformeerd? Als dit de AIVD is, door wie wordt de AIVD dan geïnformeerd? Is dit de MIVD of staat de AIVD in rechtstreeks contact met zusterorganisatie, de CIA?

  Zou het mogelijk kunnen zijn dat het hoofd van de CIA tegen het hoofd van de AIVD heeft gezegd dat de AIVD is opgericht om het Binnenhof te voorzien van 'panieknieuws'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop: "Zou het mogelijk kunnen zijn dat het hoofd van de CIA tegen het hoofd van de AIVD heeft gezegd dat de AIVD is opgericht om het Binnenhof te voorzien van 'panieknieuws'?"

   Het hoeft niet eens panieknieuws te zijn, eerder zal het zo gaan: CIA tegen AIVD: je gaat vertellen wat WIJ jullie opdragen wat er gezegd MAG worden PUNT
   En voor de rest is het zitten en pootje geven als WIJ dat EISEN!

   Verwijderen
  2. Voorbeelden genoeg:
   -Rusland moet de schuld krijgen van de MH17 moord.
   -Nederland mag geen zaken meer doen met Rusland.
   _Nederland moet volop mee doen aan het Rusland bashen.
   -Nederland moet het totaal corrupte Oekraïne steunen.
   -Nederland moet militairen sturen naar door Amerika uitgelokte oorlogsgebieden (slachtvee dus).
   -Nederland mag geen kritiek geven op Amerika.

   Wie heeft het hier voor het zeggen??

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Dat begrijp ik.

   Ik refereerde naar een conversatie die plaatsvond tussen het hoofd AIVD/CIA in de film "2/11, Het spel van de wolf.", de moord op Theo van Gogh. De makers van de film laten in het midden of het hier om feit of fictie gaat!

   Verwijderen
  4. Goede vragen Joop. Hopenlijk krijgen we daar ooit nog antwoorden op. In de VS is wel bewijs dat de CIA het nieuws dicteert

   Verwijderen
  5. Joop, er zijn zoveel Amerikaanse films en series die zo vaak 'het achter de schermen' handelen van de CIA voorstellen. Het kan niet allemaal fictie zijn, tenminste ik vermoed dat veel van die verhalen vagelijk op waarheid berusten,(de inspiratie moet ergens vandaan komen) want bewezen is dat de CIA in veel landen zit om daar van alles te bekokstoven, maar het als fantasie laten doorschemeren zodat het grote publiek nooit in de gaten heeft wat er werkelijk speelt. Het is maar film hé.

   Verwijderen
  6. Kunnen wij a.d.h.v. de uitspraken van Kajsa Ollongren bepalen of het hier niet om fictie maar om feiten gaat? Er is namelijk geen enkel bewijs over de uitspraken van Kajsa Ollongren te vinden en zo ja, dan worden die bewijzen achtergehouden. Niet hier, niet in de VS, niet in het VK en ook niet in Duitsland!

   Verwijderen
  7. Valt dus onder punt 3 van mijn bovenstaand lijstje.

   Verwijderen
  8. @Matt,

   Sterker nog, zijn er in Hollywood scriptschrijvers die gerelateerd zijn aan de CIA?

   Voorbeeld:

   Maart 2001, pilot aflevering van "The young gunmen", besturing vliegtuig wordt op afstand overgenomen en vliegt richting WTC!

   Verwijderen
  9. Correctie: "young" moet zijn "lone".

   Verwijderen
  10. Joop,

   Het zou best wel eens 2 kanten op kunnen werken.
   De CIA wil een bepaald plan uitvoeren en laat daar een groepje scriptschrijvers op los die dat plan, zogenaamd voor een film, tot in details uitwerken.
   De CIA kijkt dan of dat plan ook in real life kan worden uitgevoerd.( bij de bevrijding van de gijzelaars in Teheran liep het een ietsepietsie fout)
   De scriptschrijvers denken dan dat ze 'voorspellende' gaven hebben als dat plan ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.
   Niet vergeten dat de US Army (onderdeel van de CIA) een grote sponsor is van veel films als het leger er maar zo positief mogelijk in wordt voorgesteld. Voorbeeld: Top gun.

   Verwijderen
  11. Door wie wordt Kajsa Ollongren geïnformeerd? Als dit de AIVD is,

   Ollongren was van 2011 tot 2014 secretaris generaal op Binnelandse Zaken, en in die functie stuurde ze in feite de AIVD aan.
   Ze is daar kindaan huis, of liever: de oude baas.

   Verwijderen
  12. @Matt
   Wie heeft het hier voor het zeggen !?
   De Yanks natuurlijk!
   Vraag 1 wat is dichter bij het binnenhof ? de amerikaanse ambassade of paleis westeinde ?
   Vraag 2 tijdens de beeidiging van nieuwe Nederlandse officieren van de krijgsmacht , wie geeft het goudeklokje voor de beste student ?
   Een staatsecretaris voor defentie ?
   Een lid van het koninklijke huis ?
   Of de militaire attachee van de amerkaanse ambassade ?
   Als je de juiste antwoorden heb , dan is het duidelijk dat wij een vassaal van de VS zijn !
   Rutte is net als Lubbers , ze hebben beide een fiat van de yanks gekregen , de eerste heeft als personeel Klerk gewerkt bij Unilever , de tweede heeft de kernwapens in vokel beschermd

   Verwijderen
 15. BREAKING: Jihadi rebels massively attack Syrian Army in north Hama
  https://www.almasdarnews.com/article/breaking-jihadi-rebels-massively-attack-syrian-army-north-hama/

  Hopen maar dat dit een incident is en dat we niet als de vorige keer toen Poetin de overwinning uitriep grote verliezen zien bij het Syrische leger. Ik geloof ook wel dat de rek er bij de terroristen uit is en dat ze gaan verliezen. Maar dit kan makkelijk wel weer een operatie van een jaar en langer zijn voordat Syrië bevrijdt is.
  Het moet een keer klaar zijn met die terroristen. Waarom blijft Poetin niet totdat de laatste terrorist geschoten is ?.

  Poetin en Assad zitten ook niet op dezelfde lijn als je het mij vraagt. Poetin was al ontzet dat Assad zo lang wachtte totdat hij hem zijn hulp in riep. Pas op het moment dat alles verloren leek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het plan van Poetin zijn om het vuurtje in Syrië maar te laten doorsudderen, zodat de Manhatten fractie bezig blijft met de terroristen en niet overschakeld op plan B en dat is mogelijk totale oorlog. Wow als dat de gedachte van Poetin is, dan is hij echt geniaal.

   Verwijderen
  2. Of; hij laat de jihadi ratten uit hun holen komen, en vernietigt hen dan in een enkel bombardement!

   Verwijderen
  3. Lees ik het nou goed, Oligarch? Heb je volgens jezelf net een geniaal idee gehad?
   ( Je begint al een beetje op mij te lijken: soms iets te zelfverzekerd :-)

   Verwijderen
  4. Ja he Jan :-). We zijn allebei te zelfverzekerd en geniaal. Hehehe

   Verwijderen
  5. Deal !

   ( Oligarch, ken je die mop nog van Chico Marx, die een oude kennis tegen komt die ondertussen carriere maakte bij de Maffia :

   Chico: "You kill for money?? Would you kill mè for money ?

   Vriend: : " You ? No, you I kill for free! You my friend !! ?""

   Verwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Op Spotify kun je podcasts beluisteren die door The Guardian worden gemaakt/aangeboden.

  Ik hoorde een Amerikaanse mevrouw ( ca 35 jaar) die heel mooi beschrijft hoe naief en gebrainwashed de Amerikanen zijn. Ze weten geen enkel land tre liggen. Hebben geen idee van de rest van de wereld. Denikendat ze ver voorop lopen met hun Democratie en Vrijheid, en dat de rest van de wereld graag wil worden zoals zij.

  Als ze twee jaar in Istanbul gaat werken, vallen uiteindelijk de schillen van de ogen en begrijpt zo hoe de Matrix waar ze in opgroeide haar van de rest van de wereld heeft vervreemd.

  Hier kunt U luisteren : https://www.theguardian.com/us-news/audio/2017/aug/18/unlearning-the-myth-of-american-innocence-podcast

  In feite is er niet veel verschil met de kinderen die Yaov Smhamir op zijn film toont: ze zijn volledig gebrainwashed.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Moet je horen hoe geweldig dit is. Rusland heeft een terroristische aanslag van terroristen voorkomen door Informatie van de CIA.

  "Volgens het Kremlin heeft Poetin Trump verzekerd dat de Russische inlichtingendienst FSB iedere informatie over terreurplannen tegen de VS meteen met de VS zullen delen.""
  https://nos.nl/artikel/2208083-rusland-verijdelt-aanslag-in-sint-petersburg-dankzij-informatie-cia.html

  We schudden de hand in de strijd tegen de terroristen. Amerika en Rusland werken samen!

  Volgens het Kremlin heeft Poetin Trump verzekerd dat de Russische inlichtingendienst FSB iedere informatie over terreurplannen tegen de VS meteen met de VS zullen delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. According to the official, the project is being carried out at the order of Crown Prince of Saudi Arabia Mohammad bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, involving China's National Nuclear Corporation within an agreement signed earlier this March during the Saudi king's visit to the country.
  https://sputniknews.com/middleeast/201712171060080522-saudi-arabia-deposits-uranium-thorium/

  Een chinees bedrijf gaat de uranium in KSA ontginnen. Ja hoor alles gaat naar China. Nou bye bye US dollar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   Ik betwijfel dat. China heeft zowat het grootste deel van Amerikaans schuldpapier in bezit. Willen ze van die $ rommel af kunnen ze dat beter ruilen voor uranium. En KSA zit straks met een hoop waardeloos papier.

   Verwijderen
 20. Vandaag, tijdens het verrichten van wat huishoudelijk corvee, eens naar WNL op Zondag gekeken/geluisterd. De hele uitzending was eigenlijk een doorlopende framing van de oppositie tegen het partijkartel als 'boze burgers' (nare onredelijk boze burgers vanzelfsprekend). Elk thema kwam daar op de een of andere manier op terug. De enige onder de aanwezige pundits die daar nog een beetje tegenin in ging was de journalist Wierd Duk. De reden van kijken was het aangekondigde optreden van Ollongren. Wat me opviel was dat ze drie of vier, keer terloops liep vallen dat ze Baudet (zoals bekend een woordvoerder van 'boze burgers') nooit in de Tweede Kamer aantrof. Zo terloops zelfs dat het opvallend en erg nadrukkelijk werd. Nog meer nepnieuws van Kasha dus:

  https://www.geenstijl.nl/5139909/kajsa-ollongron-verspreidt-weer-eens-nepnieuws/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha Uiteraard ONTERECHTE boze burgers. Laat dat maar aan de valse hoernalisten over. Lachen, ware het niet zo ernstig.

   Verwijderen
  2. Wel mooi en bijzonder dat FvD al op de 3e plaats staat. Thierry stijgt met stip. Nu krijgt de regering de rekening gepresenteerd voor het niet luisteren naar het volk. Wie niet luistert moet maar voelen.

   Verwijderen
  3. Yep, opiniepeilingen doen niet ter zake, alleen in verkiezingstijd!

   Maar wij hebben ook nog andere peilingen, zoals de peilingen van Reuters en USA Today en voor de zoveelste keer hebben 'complot-theoristen' gelijk gekregen!

   Conspiracy Theorists Were Right: Corporate Media Finally Forced to Admit America Armed ISIS

   http://www.blacklistednews.com/Conspiracy_Theorists_Were_Right%3A_Corporate_Media_Finally_Forced_to_Admit_America_Armed_ISIS/62197/0/38/38/Y/M.html

   Verwijderen
  4. "Jeruzalem is de hoofdstad van Israël."

   Yep, daarom houdt de UNSC volgende week een resolutie om de uitspraak van Trump ongedaan te maken!

   Verwijderen
  5. LOL, ze kunnen niet anders dan het toegeven!!!
   Ik salueer voor blogs zoals Blik op NOSjournaal die overal in de wereld in de lucht zijn en dat we op dit moment zo'n powerhouse zijn dat de MSM de leugens wel moet toegeven om nog enige vorm van relevantie te behouden. Dit komt mede door Trump die er maar op hamert dat ze fake nieuws zijn.

   "Now, mainstream media outlets such as Reuters and USA Today are suddenly reporting that the United States and its close ally, Saudi Arabia, were instrumental in supplying weapons and ammunition to ISIS. Both reports cite an investigation conducted by Conflict Armament Research (CAR), which looked at 40,000 items recovered from Islamic State militants between July 2014 and November 2017."

   Verwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. KGB protocollekes, ach gut zeg.

   Ge komt zeker ook uit Limburg net als kroel.

   Verwijderen
  2. "want als ik er ben, dan is hij er nooit" zegt die blonde muts. Dus.....GELOGEN!. We zijn niet anders gewend van de sociopaten.

   Verwijderen
  3. "Doet er niet toe waar ik vandaan kom in Nederland."

   Als jij het niet durft te schrijven dan doe ik het wel. Jij komt uit de buurt van Roermond!

   "Dat doen ze dan zo gerafineerd dat het op een ongeluk lijkt of een zelfdoding."

   Dat is mooi, dan heb jij nu het bewijs geleverd dat Poetin niet achter de moord op Boris Nemtsov zat, die werd point blank geliqideerd vlakbij het Kremlin!

   Verwijderen
  4. Wil je nog meer weten over jezelf?

   Jij bent sinds 2002 getrouwd met Ingrid Jacobs en in 2006 is jullie zoon geboren. Jij hebt als tic soms de email van je vrouw te gebruiken om je ei kwijt te kunnen.

   Verwijderen
  5. !!!!Fake news alert!!!

   [Het steunen of prijzen van Hezbollah is strafbaar ]

   In 2013 is de militaire tak van Hezbollah onder zware druk van de VS en de joodse lobbygroepen door de EU op de lijst van terroristische organisaties gezet.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2013/07/22/eu-zet-hezbollah-op-lijst-terroristenorganisaties-a1433014

   Terwijl zelfs de meeste betrokkenen duidelijk toegeven dat ook die militaire tak heel iets anders is dan de salafistische jihadis. Dus wij mogen geen wapens aan ze leveren, ook niet als particulieren.

   Aanleiding waren de inmiddels als false flags ontmaskerde aanslagen in Bulgarije en Argentinië: die laatste wordt nu misbruikt om de Iraanse revolutionaire garde op die lijst te krijgen; onzin natuurlijk, maar zo ondergraaft men hun eigen eerdere beschuldigingen.

   De politieke vleugel staat NIET op die lijst. daarom zijn degenen die terecht fan van het moedige Hezbollah zijn op geen enkele wijze schuldig aan wat dan ook.

   Zelf zou ik me nooit door Brussel of den Haag laten beperken in mijn recht tot vrije meningsuiting, maar het weerleggen van dit soort valse bedreigingen kan nooit slecht voor de nachtrust zijn!

   Verwijderen
  6. https://matrixbob.files.wordpress.com/2017/12/protect-11111111111.jpg?w=510

   Verwijderen
 22. https://www.egaliteetreconciliation.fr/Dans-les-democraties-liberales-tout-est-fake-news-entretien-avec-Alexandre-Douguine-48976.html
  Goed artikel voor degene die goed frans kan

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Probleem wat hier meerdere keren aan de orde wordt gesteld:

  'One of the problems of dealing with establishment, politicians, mass media and their pundits, is that they start with some phony certainties:

  Serbs committed genocide;

  Russians grabbed Crimea

  Putin interfered in US election;

  He is a killer, who runs autocratic hell.

  Russian economy is collapsing.

  US is the most progressive, democratic and fair country on earth.
  It always has good intentions.

  People who support Trump are deplorable racists.'

  Toelichting
  https://off-guardian.org/2017/12/16/the-myth-of-the-given/

  Comments die ik interessant vond
  ...
  'Is ‘given’ meant to signifiy the fact that too many people simply lack political curiosity so take various stories at face value?'
  ...
  'Along with the “given” manoeuvre there is the “either/or” manoeuvre which compliments it and which you mentioned i.e. if you don’t subscribe to the first set of givens (Serbs committed genocide, Russians grabbed Crimea etc.) then you MUST subscribe to the second (the world is controlled by Rothschilds, zionists, etc.). There is no other option.'
  ...
  'If we’re talking about, say, Dostoyevsky’s legacy, yes, his words matter. But two American presidents of the early 21st century? Their words mean absolutely NOTHING. Who cares what they SAY…it’s what they do that counts. And as we have seen neither Obama or Trump have the courage to risk going against the establishment.'

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Opmerkelijk

  Commissioner Suggests U.N. Send Troops To Fight 'Quiet Genocide' Of Gun Violence In Chicago (videoclip 4.30 min)

  https://www.youtube.com/watch?v=JreEcLwPb1g

  Food for thought.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. NOS is eerst nodeloos kwetsend, maar doet vervolgens aan zelfcensuur:

  https://www.geenstijl.nl/5139924/abjecte-nos-hysterie/

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, oh, oh

  Buitenlandse beïnvloeding bestrijden door samenwerking overheden, media en bedrijfsleven
  Nieuwsbericht | 18-12-2017 | 15:45

  Sociale mediaplatforms merken artikelen aan als nepnieuws, een EU-taskforce spoort desinformatie door pro-Kremlin media op en weerlegt deze, de Europese Commissie gaat journalisten en experts werven voor een ‘high level group fake news’, en met de NAVO wordt de samenwerking tegen desinformatie geïntensiveerd. Het kabinet zoekt de samenwerking op om onze democratie te beschermen tegen de heimelijke beïnvloeding door statelijke actoren, in het bijzonder door het verspreiden van desinformatie. Dat schrijft minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan de Tweede Kamer.

  Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en het raadgevend referendum over de Wiv. Kiezers moeten voorzien worden van juiste en volledige informatie. Mede daarom is het van essentieel belang dat de publieke opinie niet beïnvloed wordt door desinformatie van statelijke actoren.
  In dat kader sprak minister Ollongren onlangs met vertegenwoordigers van Facebook, Twitter, Google en Microsoft over de maatregelen die genomen kunnen worden om de verspreiding van desinformatie tegen te gaan. Zij sprak over mogelijke maatregelen en reeds genomen stappen. Zo werken Facebook, NU.nl en de Universiteit Leiden samen in een speciaal dashboard waarin artikelen te zien zijn die door Facebookgebruikers zijn aangemerkt als nepnieuws. Ollongren zal de gesprekken de komende periode voortzetten om tot nadere stappen te komen. Ook vinden er in januari gesprekken plaats met mediapartijen.

  Daarnaast is minister Ollongren in Straatsburg geweest om te praten over de Europese aanpak van desinformatie. Nederland zal zich inzetten voor de versterking van de ‘East StratCom Taskforce’ die desinformatie door pro-Kremlin media identificeert, benoemt en feitelijk weerlegt. Daarnaast zijn door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap kandidaten benaderd voor de ‘high level group fake news’ die de Europese Commissie gaat oprichten. Hierin zullen journalisten, wetenschappers en experts zich buigen over het fenomeen nepnieuws en aanbevelingen doen voor een gezamenlijke aanpak.
  Tevens start de Europese Commissie een publieke consultatie waarin het publiek wordt gevraagd informatie en ervaringen over nepnieuws te delen. Ook pleit Nederland voor een intensievere samenwerking tussen de EU en de NAVO op dit thema.

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/12/18/buitenlandse-beinvloeding-bestrijden-door-samenwerking-overheden-media-en-bedrijfsleven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kadootje van Ollongren en EU. Over buitenlandse beinvloeding gesproken.....

   Verwijderen
  2. Deze fratsen dienen voor een internationale rechtbank te komen, zeker ook als het prijsgeven van Net Neutrality buiten de VS. Welke, wat en hoe? Niet mijn terrein.

   Maar als er geen modicum van vrijheid ter informeren of meningsuiting blijft bestaan (bagger over social justice onderwerpen of beroemdheden uitgezonderd), wie wil dan nog opkomen voor ´Onze Samenleving in het Vrije Westen´?

   Verwijderen
 27. @ Rootman

  Verbijsterend hoe ongegeneerd men bezig is het vrije woord aan banden te leggen. Zeer verontrustend, maar ook een moment om smalend te lachen; ruik je het angstzweet bij de PTB?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Stel dat Lavrov Baudet gratis en voor onbepaalde duur het gebruik van een appartementje in Moskou had aangeboden.

  https://www.geenstijl.nl/5139925/kadasterdata-kloppen-corrupte-pechtold-verzwijgt-gratis-gekregen-canadees-appartement/  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thierry Baudet Politicus van het Jaar 2017

   https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/thierry-baudet-politicus-van-het-jaar-2017/

   Verwijderen
  2. De concurrentie was niet moordend, als je kijkt naar het lijstje voor wie er nog meer in de prijzen vielen dit jaar: op 2 Dijkhoff en op 3 Klaver.

   Mijn lijstje politici van het jaar is al jaren hetzelfde, en ook dit jaar niet anders dan anders

   Op 1. Niets, op 2. Nul en op 3. Niemendal.

   Politici die meer geld naar defensie willen, de rijken minder willen belasten en bang zijn voor buitenlanders, zijn voor mij allemaal hetzelfde: Niets, Nul en Niemendal.

   Verwijderen
  3. En in Klaver's geval kan je ook gewoon nietszeggend zijn (zie Lubach: https://m.youtube.com/watch?v=lsVGyKMHkKg

   Verwijderen
  4. De vraag is of Thierry Baudet op deze punten is gekozen als politicus van het jaar?

   Nee dus! Hij is gekozen voor het willen doorbreken van het partijkartel!

   Verwijderen
 29. Nog eentje:
  https://wachttorenkijker.wimdegoeij.nl/regels-en-wetten-voor-jehova-getuigen/
  En daar springt deze uit:
  6. Praten met of materiaal lezen, bekijken of beluisteren van “afvalligen”, die dus tegen het WTG of haar leringen zijn. Dit kan zelfs leiden tot uitsluiting en daarom zal een JG het niet openbaar maken als hij of zij dit wel doet.

  Waar haalt Eddy het recht vandaan om dit blog te willen vernietigen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben jij te dom voor om dat te begrijpen, dus hoef ik jou geen antwoord te geven.

   Verwijderen