dinsdag 5 december 2017

Waarom blijft Erben Wennemars hysterisch pleiten voor Russische uitsluiting?

De Hollandse staatsradio bij monde van van hun knuffel-schaatser Erben Wennemars blijft desinformatie verspreiden rond de Russische doping-affaire. Ondanks dat Wennemars en Lodiers uitgebreid geïnformeerd zijn over de hiaten in, en de éénzijdigheid van, hun pleidooi Rusland in zijn geheel te bannen, gaan de twee er onverschrokken mee door.

Daphne Schippers in plaats van Evgenia Medvedev?

Wennemars wil geen Rus op de Olympische Spelen, "om er zeker van te zijn dat de Spelen schoon zijn". Zo kunnen we er nog wel een paar verzinnen: "Verbied, na de bekenning van atlete Ria Stalman, Daphne Schippers mee te doen aan de volgende Olympische Spelen om er zeker van te zijn dat de 100m schoon verloopt." Dat zou elke Nederlander heel vreemd en unfair vinden. Terecht! Maar als Erben Wennemars met collaboratie van Lodiers, pleit om bijvoorbeeld de 18-jarige en 2-voudig Wereldkampioene Evgenia Medvedev (zie video boven) te verbieden deel te nemen aan de Spelen, dan is dat plots niet eens aanleiding tot discussie. Dat is gewoon heel normaal. Noodzakelijk zelfs!

Voetnoot Aron Grundberg

We kwamen via Eric Vlieger aan de volgende voetnoot van Aron Grundberg over collectieve schuld en Nazisme, en konden het niet helpen aan Erben Wennemars te moeten denken.En dan nog dit:84 opmerkingen:

 1. Erben pleit voor Russische uitsluiting omdat Erben in de journalistenrol die hem is opgedeeld niet anders kan. Ter verdediging van Wennemars: je zou Wennemars toch ook niet vragen waarom hij langebaanschaatser was en niet kunstschaatser? - De beste man kon niet anders dan langebaanschaatser zijn. Zo ook met het journalisten bestaan van Wennemars: bij gebrek aan talent kan hij niet anders dan Russofoob zijn.

  Het beste voor Erben zou zijn als hij de hele journalistiek vaarwel zou zeggen. Maar de huur of hypotheek moet nou eenmaal ook betaald worden, en een mens moet toch iets zijn. Wat het antwoord is op de vraag die in de titel boven deze draad wordt gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arnon Grunberg zou hier eens naar kunnen kijken
  https://www.youtube.com/watch?v=x8uITRNrzfY

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hypociete Erben haalde zijn medailles in de periode waar hetvolgende artikel over gaat:

  Een voormalig adviseur van de medische commissie van de ISU, Jim Stray-Gundersen, stelt dat er ook in de schaatssport doping gebruikt werd. "Ik weet zeker dat er schaatsers hebben gebruikt. En een logische conclusie is dat er olympische medailles werden gewonnen op doping, tussen ongeveer 1988 en 2006."

  Kijk en luister verder bij de nos: "Schaatsers gebruikten doping": https://nos.nl/video/466587-schaatsers-gebruikten-doping.html
  Verder is er weinig meer te vinden over zijn gezonheidsverhaal, waardoor hij vrijgesteld werd van het gebuik van bepaalde stoffen. Ook was het algemeen bekend, dat de nationale schaatsploeg buiten de wedstrijden nooit gecontroleerd werd. Sowieso is topsport vandaag de dag niet mogelijk zonder doping en is het dus behoorlijk hypociet om alleen met het vingertje naar de Russen of Chinezen te wijzen. De grootste dopingschandalen vinden toch echt in het westen plaats, neem alleen al die Lance Armstrong...

  Red het referendum – Teken de petitie:

  "De nieuwe regering Rutte III wil onze nationale referendumwet afschaffen. Dat is een schandaal! Mensen willen meer zeggenschap, niet minder. Met de afschaffing van het referendum keert Den Haag de rug toe naar de kiezers. Het referendum hoort bij een moderne democratie."
  Lees verder en teken: https://www.meerdemocratie.nl/referendum

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonet is bekend gemaakt dat "Rusland wordt uitgesloten aan deelname voor de Olympische spelen.
   Russische atleten mogen wel meedoen maar dan onder neutrale vlag, mits ze zich laten controleren en 'zuiver' bevonden worden.(...). De Russische klokkenluider had zo sterke bewijzen dat het comité er niet omheen kon en tot deze sanctie moest overgaan".

   De Russische klokkenluider heeft dus zijn slag volledig thuis gehaald en als beloning in Amerika een flat en luxe auto gekregen. Op RT lieten ze opnames zien hoe gemakkelijk dit creatuur met monsters kon omgaan en ze kon manipuleren. Natuurlijk maakt dat voor Amerika niets uit, als het maar anti Rusland is.

   Verwijderen
  2. Triest om dit te lezen en triest voor de Russische sporters die 4 jaar lang naar dit evenement hebben toegewerkt en naar toe hebben geleefd.

   Verwijderen
  3. Als je dit allemaal ziet is het haast een mirakel te noemen dat Rusland toch nog het WK voetbal heeft mogen organiseren.
   Ik ben zeer benieuwd of dat wel foutloos zal gaan.
   Gisteren heb ik die docu over de milieuschandalen van de Nederlandse politiek gezien.

   https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2017/12/05/kro-ncrv-2doc-beerput-nederland-video/

   Dit geeft weer duidelijk aan hoe verrot de politiek is, of het nu milieu is of boycotten van een land.

   Verwijderen

  4. Drijft Russische dopingwolk nu richting WK voetbal?

   Als de beweringen van de Russische klokkenluider Grigori Rodtsjenkov omtrent de voetballers kloppen, moet ook de Wereldvoetbalbond Fifa een onderzoek instellen. Waarom gebeurt dat (nog) niet? En doperen voetballers zich echt minder dan andere sporters?
   Stukje hierboven komt van De Standaard.
   Als dit soort geluiden nu al gaan boven drijven kun je haast op je vingers aftellen dat er nog heel wat Rusland bashen op tafel ligt.

   Verwijderen
 4. Diverse media berichten nu al dat olympische spelen zonder het grootste land ter wereld, Rusland, geen echte spelen meer zijn.
  Het gaat over sport en niet over politiek, iets wat steeds meer mensen beginnen in te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Speciaal voor Joop en Dawg heb ik deze pagina aangemaakt met cartoons die Blik om begrijpelijke redenen niet plaatst.
  Matt's Kunsthoekje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Matt, ik heb je aan mijn favorieten toegevoegd.

   Je schilderijen zijn prachtig!

   Verwijderen
  2. De pagina is pas nieuw, dus de komende dagen ga ik er nog enkele tientallen schilderijen op zetten, en natuurlijk ook iedere keer als er een nieuw cartoon gemaakt is.

   Verwijderen
  3. Ik zal je site met belangstelling blijven volgen.

   Verwijderen
  4. Joop, heb er weer een aantal opgezet.

   Verwijderen
  5. Hoe kan jij jezelf nu amateur kunstenaar noemen? Je schildert beter dan menig professional.

   Verwijderen
  6. Heb een winterlandschap van je als bureaublad op mijn PC gezet.

   Verwijderen
  7. Joop, het is een poosje mijn bijberoep geweest en toen had ik ook mijn eigen galerij.
   Nu werk ik officieel niet meer dus is het terug 'amateur'.
   En het is een hele eer dat mijn werk toch nog ergens voor kan dienen :-))

   Verwijderen
  8. Flikker op smerige rat Johan Verheul de jodenhater.
   Verwijder het weer en ik plaats gewoon terug voordat jij tot 10 kunt tellen.

   Try me again.
   ____________________________________________________________

   Zitten wel een paar mooie schilderwerken van je bij@Matt.
   Ik bedoel dus de landschappen.
   De cartoons zijn smerige propaganda van je.
   Die mag je daar stoppen waar de zon nooit schijnt,hufter.

   Mooie schilderijen vindt je ook in het door jou zo gehate Amerika.

   Born in 1801, Thomas Cole and his family moved to America from Britain, the birthplace of the Industrial Revolution, in the early 19th century. Cole had taught himself to sketch and paint, and worked for a time painting portraits in Philadelphia, Pittsburgh and even Ohio.
   http://www.hudsonriverschool.org/trails/2/sites/18

   Verwijderen
  9. Ik hoef Matt niet voor het gerecht te slepen.
   Dat doen instanties wel zodra ze jouw link zien.
   De mails zijn al naar een twintig instanties en bedrijven gestuurd........zo van.......moet U Matt's Kunsthoekje (propaganda) eens zien.
   Zij hebben de middelen en financieën wel ter beschikking waarbij Matt voor het gerecht slepen voor hun een peuleschil is.

   Verwijderen
 6. Overigens, nu @Censor de discussie tussen Cruelman1974 en mij heeft verwijdert, wil ik wel even weten waar @Censor de onderbouwingen van Cruelman1974 heeft verwijderd?

  Kom er maar in, @Censor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Brief aan Cruelman:

   http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/421-brief-aan-cruelman1974.html

   Verwijderen
  2. Cruelman,
   ( in mijn rol als Censor)

   Geef ons dan een minder hard bewijs dat de NATO ooit aan Rusland vroeg om lid van de Nato te worden.
   Als je maar een bron noemt of een link.

   Het is 1 minuut moeite voor je, want je zegt dat ik hem heb weggehaald, dus even opzoeken en klaar is Kees.

   Verwijderen
  3. @ Censor

   Precies, 't is kinderlijk eenvoudig: hij kon het beweren dus dan moet hij ook een bron hebben voor die bewering. Maar hij komt noch met een bron, noch trekt hij z'n bewering in. In plaats daarvan komt hij met een nieuwe onwaarheid, nl. dat jij z'n verwijzing zou hebben verwijderd. Dit is precies het doorzichtige staandaardrepertoire waarmee hij al drie jaar deze site trollt.

   Verwijderen
  4. Russia's got a point: The U.S. broke a NATO promise

   http://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-shifrinson-russia-us-nato-deal--20160530-snap-story.html

   DE LOZE TOEZEGGING VAN DE NAVO.

   "Na de hereniging van de beide Duitslanden hebben de Amerikaanse Secretary of State James Baker en de Duitse minister van Buitenlande zaken Hans-Dietrich Genscher in februari 1990 verklaard dat de NAVO zich niet naar het oosten zou gaan uitbreiden."

   videoclips en kranteartikelen.

   https://gerard1945.wordpress.com/tag/hans-dietrich-genscher/

   Schelden is het enige argument van trollen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. De NAVO dwingt anders die leden wel om 2% van hun nationaal budget aan wapens uit te geven om ten dienste te staan van die die 'vriendelijke' oorlogszoekers.
   En is er geen vijand? Simpel, dan creëren we die toch en omdat Rusland niet bepaald mee loopt met onze plannen is dat de perfecte vijand.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Er heeft een partnerschap (dus géén lidmaatschap) bestaan tussen de NAVO en Rusland (1994-2014) waaruit in 2002 de Russia-NATO Council is ontstaan. Deze werd op 1 april 2014 eenzijdig door de NAVO opgeschort i.v.m. de crisis in Oekraïne.

   I.h.k.v. de plannen die in het Project of the New American Century worden beschreven (het streven naar een algehele Amerikaanse wereldhegemonie), was het ook niet mogelijk om Rusland NAVO-lid te maken. De NAVO zou dan een lid van het bondgenootschap aan moeten vallen om het in de pas te laten lopen met de VS. In de tussentijd ging de NAVO rustig verder met het ontwikkelen van een anti-raketschild die de raketten van Iran en Noord-Korea tegen moeten houden en waar Rusland ook de vruchten van zou plukken. Wij kennen allemaal wel de video waarin Poetin enorm moest lachen om de journalist die deze naïeve vraag aan Poetin stelde. Later bleek ook dat dit defensieve raketsysteem in no-time was om te bouwen naar een offensief raketsysteem waarmee de eerdere bedoelingen van de VS/NATO (pre-emptive first strike) op Rusland duidelijk werden. De VS hebben hier nooit een geheim van gemaakt.

   Uit voorgaande blijkt dus duidelijk de ware bedoelingen van de VS/NATO en haar 'vriendschappelijke' benadering naar Rusland toe. Rusland is een aardig land met aardige mensen, zolang het zich onvolwaardig overgeeft en conformeert aan westerse (lees: VS/NATO) heerschappij, inclusief de bodemschatten.

   Poetin heeft duidelijk aangegeven dat Rusland een soevereine staat wil blijven met een eigen vorm van democratie (niet de democratische vorm die het westen hanteert, maar een democratische vorm waarmee het Russische volk mee kan leven).

   Verwijderen
  9. Antwoord aan Cruel. 14.48

   Het was een mondelinge afspraak. En het was een voorwaarde van Gorbachov om zijn legers uit Oost Duitsland weg te halen. Anders had Gorbachov dat niet gedaan.
   Hij hield zich aan die afspraak.
   Wij ( de NATO) niet.

   In 1944-45 was Hitler nog sterk, en niemand wist of de V1 zou zorgen dat hij toch de oorlog zou winnen.
   Snelheid was belangrijk, en het doorvechten door Rusland was dus voor iedereen essentieel. Rusland was driemaal door 'Het Westen' aangevallen: Napoleon, Duitsland 1915 en Hitler. De Russen hebben nog nooit west Europa aangevallen.
   Om niet een vierde keer de West Europese agressor op bezoek te krijgen is tussen Churchill en Stalin afgesproken dat Griekenland en Itlië Westers zouden worden. dat Yugoslavie tussenin zou zitten, en dat de andere landen ( Van Polen tot Bulgarije) onder Russische invloed zouden komen en dus een bufferzone zouden vormen tegen Westerse agressie.

   In mei 45 was het wederzijds belang om Hitler te verslaan voorbij, en besloot men Duitsland ook in twee te splitsen.

   Toen de muur gevallen was wilde Duitsland graag herenigen. Engeland en Frankrijk waren tegen. Maar Gorbachov was heel schikkelijk:L hij wilde het wel toestaan, op voorwaarde dat er geen NATO legers in Oost Duitsland zouden komen.

   Over Nato legers in Polen of zelfs Oekraïne werd niet gesproken, omdat iedereen wist dat de Nato zijn functie in feite kwijt was wegens het uiteenvallen van het Warschau pact.
   Achteraf een grote fout dat Gorbachov dit niet op papier heeft geeist, maar ik denk dat niemand het in die tijd, in die sfeer van 'het einde van de geschiedenis', voor mogelijk hield dat de NATO zou blijven bestaan en zelfs oostwaarts zou uitbreiden.

   Pas later is de Wolfowitz Doctrine uitgelekt, en bleek dat enkele Neocons de intentie hadden om de wereld door machtsvertoon onder de knoet te houden.

   De Nato bleef dus bestaan, en onder Clinton werden de Neocons steeds machtiger en werd de NATO gewoon gebruikt als een leger om de Amerikaanse agressie en agenda te volvoeren. ( Yugoslavie etc)

   Dat Oost Europeaanse volk graag een soort'Amerika' zouden worden , is begrijpelijk. Dat was al zo bij veel Russen in de USSR: men droomde van cadillacs en jeans.

   Maar onder Yeltsin heeft elke Rus geleerd dat het voor hun alleen uit draait op oligarchen, wettelloosheid en armoede.
   Die weten dat Amerika wel slave-states duldt, maar geen grote sterke evenknie.
   Amerika heeft 5 miljard besteed om de Oost europese landen er van te doordringen dat ze vooral bij het westen moeten aansluiten.
   Begrijpelijk dat die landen graag NATO lid willen worden.
   Maar het is aan de NATO om te bepalen of ze dat een goed idee vindt.
   Zoals George Kennan al zei (in 1997): Dat is het allerstomste dat de NATO kan doen,. want dat is bedreigend voor Rusland, en dat kan en zal Rusland nooit goed vinden . Dan komt Rusland in schaak-mat positie. Dat kan geen enkel land accepteren, zoals Kennedy ook de raketten op Cuba niet kon accepteren ( en Chroestjov de raketten in Turkije ook een stap te dicht bij vondt).

   Het was dus zeer onjuist, onverstandig en tegen de afspraak in om die landen NATO lid te maken.
   Het was een daad van agressie die Putin niet kon gedogen. Dat zegt ook Kissinger, Jack Matlock, Bolkestein etc etc.

   Cruelman,

   als U toe geeft dat U de link niet heeft ( over Putin die NATO-lid, afwijst) en belooft dat U de kwestie niet meer zult aanvoeren, kan ik U weer toelaten om 3 posts per dag te plaatsen.
   Anders niet.
   ( Ik spreek hier eerst als Jan Verheul, maar op het eind toch ook als censor.)

   Verwijderen
 7. Rusland is dus uitgesloten. Opnieuw een catastrofale zet van het westen wat betreft PR. Veel Russische sporters zullen neutraal meedoen en dan op het winnaarspodium een symbolisch protest kenbaar maken, zoals knielen, een gebaar of vlaggetje.

  De Russische sportliefhebbers zullen verontwaardigd zijn en Putin´s verkiezingsresultaten daardoor (nog) hoger. Ook in het westen zal er veel sympathie zijn voor de underdog, zeker als ze ook nog goede athletische resultaten leveren.

  Fake samples en dus fake positives zullen lang niet iedereen kunnen overtuigen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Wederom wordt het tegenovergestelde bereikt van wat beoogd. De russische bevolking zal nog meer achter Poetin gaan staan.

   Ondertussen gaat Rusland verder met het ontwikkelen van treinen, spoorwegen en economie. De economie groeit al weer met een olieprijs van 50 dollar. Wat als die nog weer een keertje naar de 100 dollar gaat.

   Russia Is All In: Putin Wants To Build A 8,400-Mile Train Route Connecting London To Tokyo
   https://www.youtube.com/watch?v=DAesOURSDh8

   Verwijderen
  2. Yep, en het is de Amerikaanse burger inmiddels ook duidelijk dat de Amerikaanse industrie op volle oorlogs toeren draait! Bouw en/of verbetering van de infrastructuur ligt al jarenlang stil.

   Verwijderen
 8. 2 paralelle realiteiten: Raam op Rusland wijdt een lang artikel aan de machtswisseling in Lugansk, de voorgenomen lethal weaponleveranties aan Kiev, met dank aan Kurt Volker en het officiële wegneigen van Minsk-2.

  Aan de andere kant van het front het goeddeels weggezwegen Maidan-2, de ´zelfmoordpoging van dramaqueen Sakashvilli en het ultimatum aan Poroshenko van de pravy sector, Timoshenko en Sakashvilli aanhangers om binnen 2 dagen te verdwijnen:

  http://russia-insider.com/en/saakashvili-busted-police-custody-supporters-calls-oust-president-poroshenko-photos/ri21834

  Escalatie vanuit Kiev, en meer eensgezindheid en vastberadenheid in de Donbass dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het artikel uit ´raam´:

   https://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/789-donbass-dangerous-escalation-or-chances-for-a-solution

   Verwijderen
 9. On Topic.

  Ik heb gezocht naar mijn blogs uit de tijd dat deze doping-zaak begon, maar kan nog niks vinden.

  Dan maar uit het geheugen:
  De man die nu de enige getuige is, Rodchenko, was het brein achter de doping-verstrekking in Rusland.
  Atleet Stepanov ( nu in de VS en ook klokkeluider) zei dat Rodchenko hem de doping verkocht, en aan vele andere atleten.

  Ik meen dat Rodchenko toen door Rusland zelf is aangeklaagd of ontslagen.
  Waarna Rodchenko zich met zijn verhaal aan de VS heeft verkocht.

  Als mijn geheugen juist zou zijn, dan weten we dus zeker dat Rodchenko zelf de doping verkocht en er zelf geld aan verdiende.
  Dàt is wel zeker.
  Of Putin of andere Russische leiders er ooit vanaf wisten: ik weet het niet.

  Nu wordt het Russische volk gepest en ontmoedigd, op basis van een unfair ( want maar voor de helft verteld) verhaal.

  ( Ik neem tenminste aan dat bovenstaande info niet echt veel aandacht krijgt in de huidige berichten.)


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier de oorspronkelijke docu, vanaf min 30, waar Stepanov zegt dat Rodchenko de man was die de doping verkocht aan hem: https://youtu.be/iu9B-ty9JCY?t=1786

   Verwijderen
 10. Putin heeft een uitstekend moment gekozen om zich als president verkiesbaar te stellen.. Normaliter zou ik zeggen: veel succes, maar dat is bij Putin helemaal niet nodig.

  In elk geval hoeven de Russen niet meer te kniezen over de olympische vernedering!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vermoedelijke tegenkandidaten: Zhirinovski, van de populistische liberaal democraten, Zyuganov,van de communisten, en Ksenia Dobchak, die ´tegen alles´ is.

   De laatste is, ondanks haar nobele soft-porn verleden, toch meer een schertskandidate. De corrupte anti-corruptiekandidaat Navalny mag niet meedoen, gezien zijn crimineel verleden. Hééél misschien komen er nog kandidaten bij, maar dan moeten ze wel het vereiste aantal handtekeningen overleggen.

   Verwijderen
  2. @ Matt: POR FAVOR! Niet kibbelen met trollen! Uiteraard kan cruel dat niet/ nooit onderbouwen, dat zou je toch langzamerhand na jaren moeten weten! NIEMAND wil dat lezen, er gebeurt genoeg in de wereld om intelligent commentaar op te leveren, en daar ben je heel goed toe in staat.

   Verwijderen
  3. Je hebt gelijk Rootman.
   Van kroel blijft alleen dit over:
   superheld

   Verwijderen
  4. Om objectief, niet-persoonlijk en neutraal te blijven: zelf ben ik vóór het laten meedoen van Navalny, ook aan de debatten. Dat zou duidelijker dan wat dan ook maken hoe gering de steun voor hem blijkt te zijn.

   Over het algemeen brengt hij slechts een honderdtal 13 jarigen op de been in de hoofdstad! Zijn aanhangers hebben het oorlogsmonument in Wolgagrad (voorheen Stalingrad) met groene prut besmeurd. Dat impliceert een steunbetuiging aan Hitler, iets wat niet bepaald gewaardeerd wordt door de nazaten van de overwinnaars op de nazis!

   Verwijderen
 11. Ksenia Dobchak, de kandidate die ´tegen alles´ is.

  Deze joodse ´socialite´ heeft alles mee gehad, haar vader was gerespecteerd, ook door Putin (die nog benadrukt heeft dat een vrouwelijke president in Rusland moet kunnen).

  Ze is een celebrity en heeft zelf ook aan reality shows meegedaan: wat dat betreft was er absoluut niks mis met haar:

  http://www.theplace.ru/archive/ksenia_sobchak/img/Sobchak_1(1).jpg

  http://cdn2.tstatic.net/tribunnews/foto/bank/images/ksenia-sobchak-nih2_20171019_163555.jpg

  Maar helaas: het jet-set leven leidt tot snelle veroudering:

  http://gorgeousfm.com/wp-content/uploads/2017/10/skynews-ksenia-sobchak-russia_4131631.jpg

  En het leventje in een beschermde bubbel veroorzaakt dit soort presentaties:

  http://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/171108202055-ksenia-sobchak-amanpour-2-super-169.jpg

  Een opblaaspop in een hospital gown!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ksenia heeft zich opnieuw uitgesproken voor een nieuw Krim referendum. Waarvan ze heeft gezegt dat het terug naar Ukraine zou moeten---politieke zelfmoord.

   http://www.fort-russ.com/2017/12/sobchak-itching-to-give-crimea-back-to.html

   Solliciteert deze mevrouw naar een pluche stoeltje in een Washington denktank?

   Een nieuw referendum organiseren is duur, de opinie van de bevolking is bekend (Pew: 90 % pro heraansluiting) en de resultaten zullen nooit erkend worden.

   Zinloze acties dus, die haar mogelijk zal doen vluchten om een vet baantje te verkrijgen.

   Verwijderen
 12. Zhirinovski (Volvowich Edelstein, joodse vader, Russische moeder), de populistische, populaire TV persoonlijkheid:

  Nationalist en populist, vertegenwoordigt hij het meer conservatieve deel van de niet pro- westerse stedelingen en het platteland. Evenals zijn communistische oppositie collega is hij oud en vertegenwoordigt met name zijn generatie. Hij krijgt ook wat steun van de radicale Dugin/ strelkov minderheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gennady Zyuganov, van de Communisten:

   Er zijn in Rusland nog zeer vele ouderen die vanaf het begin van Jeltsin zeer ernstige twijfels hadden omtrent de draai naar het westen, en het omarmen van het kapitalisme. De oude communisten, die de zekerheid, zorg en voorspelbaarheid van het Sovjet regime waardeerden. Demografisch wordt deze groep elke verkiezing kleiner; hetzelfde wat wij zien bij ons ´links´.

   Ondanks dat is hij getalsmatig nog steeds zeer ruim de sterkste opponent van Putin: toch horen wij in onze ´vrije pers´ NOOIT iets over hem en zijn partij.

   Verwijderen
 13. De NOS houd niet op met het verspreiden van fake- news.

  https://www.ninefornews.nl/nos-wederom-betrapt-nepnieuws/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt,
   bedoel je dat de Israelische luchtaanvallen in dit geval geen doden hebben opgeleverd?

   Als jij dat weet, wil ik graag weten waar ik dat kan checken.

   De NOS gaat er blijkbaar van uit dat de bommen niet vergeesfs werden gegooid en mensen doodden.
   Dat is de illustratie: dode mensen. Er staat niet bij dat dìt een foto was van DE doden van dit bombardement.

   Dat heet meen ik : een generieke foto.
   Dat gebeurt elke dag in elk medium.

   Leg uit, Matt.

   Verwijderen
  2. Matt de kunstenaar maakt tekeningen van gesluierde moslima's.
   Maar Matt was ook een volwassen man toen die massa-immigratie begon.
   Waar was je destijds, Matt?
   Mag ik immigratie-kritische tekeningen uit de jaren 80 van jou zien?
   Of kom je gewoon altijd te laat met je mening?
   Gaan over 25 jaar jouw oven open wat betreft Israel, als het alweer ruimschoots te laat is?
   Is dat onze held Matt die een hekel aan de slachtoffers heeft, maar de daders te laat identificceert?

   Verwijderen
  3. Verheul,
   In de jaren 80 had je inderdaad een vorm van immigratie, maar dat werden toen 'gastarbeiders' genoemd omdat er o.a. in de mijnen veel werk was en er niet genoeg eigen mensen daarvoor waren.
   Van een 'gast' verwacht je wel dat die na verloop van tijd ook weer vertrekt, maar het tegendeel is gebleken, ze bleven hier omdat het leven hier blijkbaar een heel stuk aangenamer is dan in hun contreien.
   En er zijn politieke partijen die daar flink tegen geprotesteerd hebben maar die vakkundig aan de zijlijn gezet worden.
   Wat de huidige instroom betekend, ik weet heel goed dat wij, het westen dus, daar zelf de oorzaak van zijn door bommen te gooien op hun huizen met duizenden dodelijke slachtoffers.
   De machtshonger van bepaalde lieden, en of dat nu joden, chazaren of wat het dan ook zijn, is zo groot dat een mensenleven voor hun totaal geen waarde heeft.
   We kunnen de mensen wel proberen wakker te schudden en ieder doet dat op zijn/ haar manier, als het de mensen maar aan het denken zet en ze zelf op onderzoek gaan naar de achtergronden. Het internet is daar tegenwoordig een uitstekend middel voor, iets wat in de jaren 80 nog in de kinderschoenen stond.
   Jij doet dat op jouw manier en ik op de mijne.

   ik heb je al eerder aangegeven dat ik niet inga op die eindeloze discussies met jou over de joden.

   Verwijderen
  4. OK Matt,

   dank er voor dat je in elk geval zo fair bent om een net antwoord te geven op mijn heel boze posting.

   Ik kan dat antwoord ook nog helemaal tot gruzelementen hakken, maar voor nu laat ik het hier bij.

   Ik heb intussen het moeilijke woorod 'generiek' opgezocht,. en zie dat het in Belgie weer andere betekenis heeft dan in Nederland.
   Wat ik wilde zeggen is dit: Media hoeven niet te liegen als ze bij een verhaal over een bosbrand in Californië een beeld zetten van een brand een jaar geleden. Dat is een generiek beeld: niet van de brand van vandaag, maar van 'een bosbrand in Californië'. Wellicht omdat het qua beeld niet uit maakt en geen informatie toe voegt om een foto van dèze brand te gaan zoeken, die vaak niet eens beschikbaar is.
   De verontwaardiging van joodse zijde maakt mij boos, omdat er 100 miljoen mensenlevens naar de klote zijn gegaan in de laatste 14 jaar, vooral om Israel Lebensrtaum te geven. En nu willen ze beweren dat er bij hùn bommen geen burgerdoden zijn gevallen. Als ze dat kunnen aantonen, dan pas is hun protest terecht.

   Verder Matt, onthoud: blame de schuldige, niet het slachtoffer.

   Verwijderen
 14. FAKE
  https://twitter.com/JoostNiemoller/status/938354652122439680
  nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,

   de link gaat naar Joost Niemoller, en daar zien we zijn tekst:
   DIT.IS.DE.PAUS

   Dan een foto van de Paus.

   Dawg,
   wat is daar fake-nieuws aan?

   Kun je me dat uitleggen?
   Ik begrijp het niet.


   Onder de foto lezdsn we dat de Paus oproept om de Status Quo in Jeruzalem te respecteren.

   Wat is daar fake aan?
   Kun je me dat uitleggen?

   Verwijderen
  2. Ik vond Joost Niemoller een goede journalist toen hij in 1995 begon te schrijven in de Haagse Post over de massa-immigratie.

   Ik was heel blij, want ik was er al jaren mee bezig, en kreeg uiteraard overal boze blikken van idioten. (U kent ze wel. U hoorde destijds vermoedelijk zelf tot die groep, Matt en Dawg. Als het niet zo is, hoor ik het wel. Ik hoor graag wat U deed tegen de massa immigratie in de jaren 90.

   Het is een gokje , want ik ken U niet. Ik weet alleen dat ik tussen 1990 en 1995 nooit iemand tegen kwam die in het openbaar hetzelfde standpunt durfde verkondigen als ik. NOOIT.
   Dom of laf. Of beiden. ( Put it in your pipe and smoke it. All of you.)

   Nu doet Niemoller goed werk, want hij verdedigt Rusland.

   Maar op die andere grote kwestie, de moslims, hoort ie natuurlijk in het joodse kamp thuis: is ie in feite gewoon een broertje van die Neocons die niet alleen de moslimwereld willen vernietigen voor hun dierbare Israel, maar óók elk land dat de hegemonie van hun privé leger ( de VS) bedriegen.

   Dààr is Niemöller dus gewoon iemand die bezig is om mijn en uw kinderen kapot te maken. Simpel.

   Wie kan mij van Niemoller één tweet of blog tonen waar hij kritisch is op Israel? Eén?

   Verwijderen
  3. @ Jan

   Die comment was een flauwe grap. Foto van een paus die aandachtig naar de boobies van een dame staat te turen.
   Nep boobies, maak ook nep foto, want het heeft er alle schijn van dat deze foto een montage is. Meer moet je er niet achter zoeken.

   Wat de massa immigatie, cq. de islamisering van Nederland en Europa betreft. Het is mijn opvatting dat die immigratie en de islamisering als een pistool zijn die op onze cultuur is gericht, maar dat andere krachten dat pistool tevoorschijn hebben gehaald en richten. Die opvatting is niet van de ene op de andere dag ontstaan, maar langzaam gegroeid. Begon met een steeds grotere weerzin tegen de politiek correcte dwangbuis waarin elke maatschappelijke discussie gevoerd moet worden. De behandeling die Fortuyn ten deel viel was een dieptepunt en heeft mij voor altijd zeer wantrouwend naar het zgn. beschaafde en gematigde politieke midden gemaakt.

   Joost Niemoller focust zich op het pistool, maar lijkt weinig oog te hebben voor de drijvende krachten achter de komst van de islam naar West Europa. Desondanks vind ik het een goede zaak dat hij en andere onafhankelijken onverdroten de aandacht blijft vestigen op de schaduwkanten van de massa immigratie en de bijbehorende islamisering. Verandering begint bij bewustwording en de MSM steken hun kop nog steeds liever in het zand.

   Verwijderen
 15. http://www.mobypicture.com/user/erbenwennemars/view/5595349

  Creatine, geen doping maar... in zijn schaatsjaren wel een gebruiker van prestatie verhogende middelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed nieuws in VK

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/rusland-geschorst-voor-winterspelen-de-keuze-is-nu-gekrenkt-thuisblijven-of-trainingsjaren-uitbuiten~a4543573/

  Waarom goed nieuws?
  - Omdat er nu nog minder reden is om naar de Olympische Spelen te kijken. Met de tijd die je daar mee bespaart, kan je veel nuttige dingen doen. Bv niet de MSM lezen of kijken

  - Omdat het brengen van politiek binnen sport, zelfs de meest ernstige sport-gedrogeerde (zeg maar gerust comateuze) MSM kijkers het antigif aanbiedt wat hen kan laten ontwaken om in te zien dat qua rechtspraak in het 'vrije' Westen met twee maten wordt gemeten. Binnen die rechtspraak zijn 'wij' (Nederlandse sporters) per definitie goed en zijn 'zij' (Russische sporters) per definitie slecht. Mutatis mutandis geldt dat natuurlijk ook voor de 'goede' oorlogen in Syrie, Libie, Jemen, en waarom Amerikaanse presidenten goed zijn (en Servische, Libische, Venezuelaanse, Cubaanse, Syrische slecht), nucleaire bewapening 'goed' is, patenten 'goed' zijn, referenda 'slecht' zijn, populisme 'slecht' is en 'individualisme 'goed', enzovoort. Onze rechtspraak is op alle fronten huichelachtig, fijn dat dit nu ook flink kenbaar wordt gemaakt binnen de sportwereld.

  - De underdog positie, is een positie die Rusland al jaren wordt opgedrongen door het 'vrije' Westen, en is strategisch gezien een rol waarmee je een situatie kunt winnen. Het levert in elk geval sympathie op voor die 'arme' Russen die niet mogen meedoen onder hun eigen vlag, zoals Rootman hierboven ook al opmerkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anders gezegd: dat Wennemars zich voordoet als nationalist is goed nieuws. Wennemars is geen nationalist, maar speelt enkel een rol, (onbewust, Erben wordt betaald om een rol te spelen en dat doet hij zo goed als hij kan, zonder te weten waarom). Mbv die rol laat Wennemars de kijker inzien hoe afzichtelijk en middelmatig nationalisme wel niet is.

  George Orwell over nationalisme

  'By ‘nationalism’ I mean first of all the habit of assuming that human beings can be classified like insects and that whole blocks of millions or tens of millions of people can be confidently labelled ‘good’ or ‘bad’. But secondly — and this is much more important — I mean the habit of identifying oneself with a single nation or other unit, placing it beyond good and evil and recognising no other duty than that of advancing its interests.
  ...
  Nationalism, ... is inseparable from the desire for power. The abiding purpose of every nationalist is to secure more power and more prestige, not for himself but for the nation or other unit in which he has chosen to sink his own individuality.'

  Misschien dat over vier jaar een Olympische spelen kan worden gehouden zonder enkele nationaliteit?

  Dat zou een hele sprong vooruit zijn.

  Aan de Russen zal het niet liggen, die geven in 2018 al het juiste voorbeeld door niet onder de Russische vlag mee te doen, maar mee te doen als 'mens' of 'sporter.' En Poetin komt kijken! Die weet tenminste sport van politiek te scheiden! Wat een held!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nederland stopt betaling Syrische politie om mogelijke banden met extremisten

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de miljoenensteun aan een hulpproject in Syrië voorlopig stilgezet uit vrees dat een deel van het geld bij extremistische strijdgroepen is beland. Het gaat om 12,5 miljoen euro, waarmee onder meer een Syrische politiemacht is opgezet.

  Het project kwam deze week onder vuur te liggen na onthullingen van het Britse tv-programma BBC Panorama. De uitzending heette: ‘Jihadisten waar u voor betaalt’. Volgens de BBC dwong de extremistische strijdgroep Nour al-Din al-Zinki de Vrije Syrische Politie in de regio Aleppo om 20 procent van alle salarissen (die cash werden uitbetaald) over te dragen. ,,Omdat die strijdgroep de vijf politiebureaus in de regio beschermde”, aldus de BBC. Die praktijk duurde tot in 2016.

  De CDA'ers Martijn van Helvert en Pieter Omtzigt hebben kamervragen gesteld aan minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra. Naast opheldering over de betalingen aan de Vrije Syrische Politie willen ze ook een lijst van 'alle directe iof indirecte steun die Nederland sinds 2012 aan groepen en NGO's in Syrië heeft gegeven'.

  meer lezen op:

  https://www.ad.nl/binnenland/nederland-stopt-betaling-syrische-politie-om-mogelijke-banden-met-extremisten~a791aaec/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  De Nederlandse regering was handlanger van van een criminele coalitie om Assad weg te krijgen mbv terroristisch gespuis. Het heeft niet gewerkt en de waarheid begint langzaam aan het licht te komen. Nu doet de regering schijnheilig of ze het licht gezien heeft en sluit ze zich aan bij de limited hangout van de Engelsen. Onafhankelijke media en de Russen vragen al minstens drie jaar aandacht voot het gene waar de criminele coalitie nu pas achter veinst te komen.

  Laat Omzigt die schoften maar eens goed op de pijnbank leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. GSTV: Pieter Omtzigt terug op MH17 Dossier?

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=iGqo0cYDHuI

   Verwijderen
  2. Al Zinky "the good-onthoofder- guy" is degene die we steunden.

   And these are the 'good guys'! Sickening video shows US-backed Syrian rebels taunting and then brutally beheading a young boy because he was a 'spy'
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3697770/US-backed-Nour-al-Din-al-Zenki-behead-boy-accused-al-Quds-spy-Assad.html

   Verwijderen
  3. Kun je zien dat Eddy (Mr Petros) en Kroel en hun bazen degene zijn geweest die de terroristen steunden met 12,5 miljoen euries belastinggeld.

   Nou en wat is nu het effect geweest van onze bombardementen in Irak ?. Nul....geen enkele terrorist met opzet geraakt.

   Verwijderen
  4. Nog keihard toegeven dat je een terrorist sponsert ook. Ik zou deze site maar snel verlaten vrind, voor dat je de AIVD op je pad vindt.

   Verwijderen
  5. Ik,terrorist sponseren?
   Laat je eens goed nakijken mafkees.
   Deze site verlaten?
   Ik heb herhaaldelijk vermeld, de cencuur van Jan de jodenhater werkt niet.
   Nu ben ik thuis en zal weer effe alles terug plaatsen wat die gek dacht weg te halen.
   Ga maar alvast klaar zitten.

   Verwijderen
  6. Dawg spoort duidelijk niet.
   Omzigt kan niet met bewijzen komen en aantonen dat Assad niet schuldig is baas te zijn van een regime wat genocide pleegde op zijn eigen bevolking.
   Assad blijft gewoon internationaal WANTED en het tribunaal blijft hem gewoon te wachten staan.
   Verwijder het en ook dit plaats ik terug.
   Omzigt mag de kamer weer verlaten.

   Verwijderen
  7. Landschappen zijn mooi. Zeker de echte die ik dagelijks tijdens mijn werk vanuit mijn cabine zie.
   Die zie jij niet oligarch. So eat your own heart out,in your fake life,oligarch

   Verwijderen
 19. No even iets over de kuch....methodologie van Hamilton 68. Dit komt van de bewuste site zelf:

  How to Read This Dashboard

  The charts and graphs here display hashtags, topics and URLs promoted by Russia-linked influence networks on Twitter. Content is not necessarily produced or created by Russian government operatives, although that is sometimes the case. Instead, the network often opportunistically amplifies content created by third parties not directly linked to Russia. Common themes for amplification include content attacking the U.S. and Europe, conspiracy theories and disinformation. Russian influence operations also frequently promote extremism and divisive politics in Western countries. Just because the Russia-aligned network monitored here tweets something, that doesn’t mean everyone who tweets the same content is aligned with Russia. For a detailed discussion of this dashboard’s methodology.

  Met andere woorden, die 600 Twitter accounts van dat netwerk van zogenaamde Poetin-trollen hoeven niet perse gelieerd te zijn aan Rusland of de Russisch overheid, ook hoeft het niet te gaan
  om buitenlanders die contacten onderhouden met Russen of de Russische overheid, mar toch is het een Russisch netwerk.

  Juist ja. het gaat dus gewoon om twitteraars met een verkeerde mening. Volgens Hamilton 68.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. REVEALED: Toxic Mechanism of Vaccine Aluminum
  https://www.youtube.com/watch?v=UCr8TiyUPB0

  Misschien dat Pauw nog een uitzending kan wijden dat vaccines echt veilig zijn en goed zijn voor de volksgezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, ook de Amerikaanse MEANstream Media werd gedwongen te berichten dat dit 'onschuldig' stofje in vaccins autisme veroorzaakt. Het achterhouden van dit 'geheimpje' heeft het CDC al $3 billion aan schadevergoedingen gekost.

   Niets aan de hand, door lopen a.u.b.!

   Verwijderen
  2. MSM Forced to Admit Ingredient in Vaccines Causes Autism

   https://www.naturalblaze.com/2017/12/vaccines-aluminum-autism.html

   Verwijderen
  3. En dan te bedenken dat sommigen twijfelden aan de betrouwbaarheid van mijn bronnen.....tja!

   Verwijderen
  4. De originele bron lijkt wel te kloppen, maar de conclusies op de kwaksite draven weer veel te ver door!

   De denkfout: correlation is no causation. Er is in bepaalde cellen meer aluminium aangetoond bij autisten. Nergens wordt in het originele artikel gezegd dat het uit vaccins komt: Aluminium maakt 8% van de aardkorst uit!

   Dat maakt het orginele artikel, zeker bij confirmatie, betrouwbaar, maar de rest zeker niet!

   Verwijderen
 21. Waarschuwing voor @Dawg!

  Max Keiser on possibility that Wall Street will use naked shorting in futures markets to manipulate price of Bitcoin way down like silver & gold

  http://investmentwatchblog.com/max-keiser-on-possibility-that-wall-street-will-use-naked-shorting-in-futures-markets-to-manipulate-price-of-bitcoin-way-down-like-silver-gold/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   Ik heb heb het bericht nog niet gelezen, maar vermoed dat het over de CME gaat die een vergunning heeft gekregen een markt voor futures Bitcoin te organiseren. CME bestiert de COMEX, de termijnhandel voor goud en zilver, door kenners met galgenhumor de Crimex genaamd. Dikke kans dat dit foute boel is.Kon je op wachten. Ik weet wat ik doe, maar toch bedankt voor de tip.

   Verwijderen
  2. Ik vind het stijgen veel te hard gaan! Het zal wel de acceptatie door een grotere groep zijn, maar er zit ook een speculatieelement in. Helaas heb ik te weinig geld, anders had ik er al vorig jaar een stuk of wat gekocht, daar had ik dan nu al een mooie SUV van kunnen hebben.

   Maar met de mogelijkheid van naked shorten kan het beïnvloed worden, en dat zou een zware val teweeg kunnen brengen.

   Verwijderen
 22. VK is ontwaakt, of zo schijnt het

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/nederland-stopt-financiering-syrische-politie-geld-deels-in-handen-jihadisten-gekomen~a4543769/

  Die Jihadisten moesten vorig jaar nog een nobel prijs voor de vrede krijgen, maar dat is alweer 'vergeten' door onze cheerleaders van the white helmets

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/nederland-stopt-financiering-syrische-politie-geld-deels-in-handen-jihadisten-gekomen~a4543769/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens komt dit bericht uit een recente BBC documentaire (eens in de 5 jaar produceren ze daar iets wat in de buurt van waarheid komt, om daarmee het blazoen van 'objectief' rapporteren weer schoon poetsen) waar the Guardian vervolgens gecontroleerd oppositie tegen voerde (en per ongeluk the comments sectie openzette, wat interessant commentaar opleverde), en waar zowel OffG en Vanessa Beeley over geschreven, en wat ik hier al dagen geleden gemeld heb.

   Dus om ze nou echt bij VK wakker te noemen...

   Zie: https://off-guardian.org/2017/12/04/what-to-expect-from-bbc-panorama-and-guardians-whitewash-of-uk-govt-funding-terrorists-in-syria/

   Verwijderen
 23. De straf voor aanzetten tot haat en discriminatie van mensen om ras, geloof of seksuele voorkeur wordt verdubbeld van maximaal 1 naar 2 jaar. Dat staat in het regeerakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. De partijen willen dit ,,om de ernst van het delict te benadrukken”.

  Daarom staat Wilders ook aan de zijlijn. Hij is eigenlijk nog niet volwassen genoeg om mee te regeren.
  http://www.watwilwilders.nl/DefinitiesVerdragenEnWetten.html

  Gevangenisstraffen tot wel 2 jaar mogelijk.
  Jan de jodenhater hangt deze al boven het hoofd,want ook een twintigtal instanties/bedrijven zijn aangeschreven om zijn site xevolutie te doorspitten.
  Zij hebben de middelen en financieën wel ter beschikking waarbij jan de jodenhater voor het gerecht slepen voor hun een peuleschil is.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lees je eigen blog maar Verheul. Iedere oplettende lezer concludeert dat jij een jodenhater bent. Jezus was ook een jood en ook Jezus haat je. Dus.............
  Go fuck yourself Johan Verheul de jodehater. Ik ga niet weg voor een trol zoals jij. Goede avond. Hier is de werkman. De kogel is dus door de kerk hier. De grootste jodenhater van de wereld woont in Nederland en zijn naam is Johan Verheul. Hij zal hier in opdracht van Huib Bruynzeels onder nicknaam cencor gaan bepalen wat waar is en niet waar is. Pas op, deze scheidsrechter is de kluts kwijt en gelooft niet in de bijbel en het woord van God, uitgesproken door Jezus ,opgeschreven door apostelen via brieven en verspreid door evangelisten. Hij die de zoon van God niet erkent is de anti-christ. De leugenaar van den beginnen. De leugenaar zal dus nu voortaan bepalen wat wel en niet zal mogen komen te staan op blikopnosjournaal. Getekend, Eddy de chauffeur.

  TheTremor is gewoon Johan Verheul of een van die andere vaste trollen bij Huib Bruynzeels.
  Heeft effe een ander accountje aangemaakt sinds november 2017 om jullie allemaal de indruk te geven dat hij "nieuw" is hier.
  Wat is het toch mooi, een nuchtere NL chauffeur te zijn.
  Cencor viel al door de mand en nu TheTremor.
  Maar mensen met parkinson vallen al snel door de mand bij Eddy.
  Verwijder het en ik plaats het terug voordat je tot 10 kunt tellen Johan Verheul de jodenhater.
  Trouwens, moet die zwarte smurf met z’n witte puntmuts op niet eens in zijn kabouter kleuterbos gaan spelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Misschien dat cruelman1974 de moed begint op te geven hier,maar aan mij heb je nu je ware tegenstander gevonden hier Jan/Johan Verheul en Huib Bruynzeels.
  Ik laat niet los en blijf iedere dag weer terugkomen om te zeggen dat Jezus Koning is en jullie mij allemaal de pot op kunnen.
  Als christen heb ik nergens problemen met joden,mede christenen of moslims.
  Waar ik wel problemen mee heb zijn jullie fake artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen