zondag 10 december 2017

Eerste Russische patrouille-vlucht over Zuidelijke Stille Oceaan

Terwijl de VS met haar agressieve politiek steeds meer en meer landen tegen zich in het harnas jagen, zoeken steeds meer landen toenadering tot Rusland. De Filipijnen is al bekend, maar Indonesië? De Russische luchtmacht werd er vorige week ontvangen, "om ervaring uit te wisselen". De Russen maken vluchten over vele zeeën en Oceanen, ook de Stille Oceaan. Maar het Zuidelijk deel van de Stille Oceaan, daar waren ze nog niet geweest. Tot vorige week en met hulp van de Indonesiërs. Enkel over de neutrale zones. Luchtruim van een land is niet geschonden.

Militaire samenwerking Rusland-China

Ook met China ontwikkelen de banden zich positief. Gisteren zagen we de eerste scheepslading Russisch Arctisch gas al naar China vertrekken. In onderstaand nieuwsbericht ontmoet Putin de vertegenwoordiger van de Chinese regering om de militaire samenwerking verder te bespreken. Dit terwijl het regime Rutte met russofobe hardliners als Han ten Broeke en Pechtold juist oorlogstrom tegen de Russen roffelt en zakelijk daar derhalve ook geen deuk in een pakje boter meer schopt.

Nieuw vliegveld Rostov na Donu

Een compleet nieuw vliegveld is geopend in het Zuidelijke Rostov na Donu, niet heel ver (2 uurtjes rijden?) van Donetsk en speelstad tijdens het aankomende WK.

Winterweer Rusland

In Rusland geen code Oranje bij de eerste natte sneeuwvlokjes. Wel een etmaal vaststaan bij Tjelabinsk in de Oeral, zonder een meter vooruit te komen. Een aantal kinderen zijn opgehaald en afgevoerd, en drie mobiele opwarmingspunten zijn neergezet. Verder geen probleem.

IJsvissen

Wat wel een probleem is in de winter is de Russische passie voor ijsvissen. Waar Nederlanders bij de eerste centimeters het ijs op gaan om te schaatsen, daar gaat de Rus het ijs op om te vissen. Daar komen jaarlijks tientallen mensen bij om. Alleen deze week al vielen er doden in Nizhniy Novgorod, Ryazan, Tatarstan. De politie probeert het in de gaten te houden, te waarschuwen, te ontruimen, en voor de hele koppige eventueel een boete uit te delen van 2.000 Roebel (30 Euro). Verslaggeefster tegen de visser bij de auto (0:25): "Bent u niet bang?". Visser:"Nee, waarvoor?". Het enige reddingsmiddel is meestal een touwtje.

En dan nog dit....

Wat is er met de belangrijkste Kerstboom in Kiev gebeurd?

Een paar dagen later dan verwacht kwam hij er dan uiteindelijk. De Kerstboom in Kiev. Maar hij zag er wat uigedund uit. Een groot deel van de takken ontbrak. Op internet wordt gespeculeerd wat er gebeurd is. Er zijn stemmen die beweren dat het stelen ook hier heeft plaats gevonden.

Russische militaire vliegtuigen landen in Indonesie. Volgens de Washington Post zijn er geen aanwijzingen dat zulke bezoeken herhaald zullen worden.

53 opmerkingen:

 1. Hoe zoet kan sportieve wraak zijn?

  Denis Joeskov rijdt op Amerikaans kunstijs het wereldrecord op de 1500 meter van de Amerikaan Shani Davis aan flarden!

  Dissident en trainingsmaatje Koen Verweij wordt tweede met een nieuw Nederlands record!

  https://nos.nl/artikel/2206817-joeskov-na-wereldrecord-het-kan-nog-sneller.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. kroel, denk jij nu echt dat een Rus in Amerika niet op doping gecontroleerd zou zijn?

   Jouw reactie is er dus een van de verliezer. Moet pijn doen he!

   Verwijderen
  2. Denis Joeskov wint óók de 1000 meter, met dissident en trainingsmaatje Koen Verweij als tweede, met wederom een persoonlijk record.

   Verwijderen
  3. Als een rus een goude plak wint op de spelen. Welk volkslied wordt er dan gespeeld ?

   Verwijderen
  4. Olympische hymne denk ik.

   Verwijderen
 2. Opvallend hoe die Russen steeds meer kuch...internationaal geisoleerd raken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL.....Ja inderdaad

   Ach ja de onzin van onze "swamp" media.

   De vraag was niet of Hillary de verkiezingen zou winnen, maar met hoeveel. Dat was ook een goede. LOL

   Verwijderen
  2. Achter het voormalige 'IJzeren Gordijn' hangt nog een gordijn, daar zijn ze in 'Oceanië' nog niet achter.

   Verwijderen
 3. Wat anders:
  Over fake gesproken. Heeft iemand de aanloop en het gevecht tussen rico verhoeven Jamal Ben Saddik gezien ?.
  Het lijkt zo op een filmscript.

  Jamal die de slechterik is, die Rico en zijn familie en staf bedreigt en die spuugt etc etc. Daar staat Rico "de good guy" Verhoeven tegenover. Die sportief is, goed getraind is, een familie man is etc etc.
  Dan het gevecht.
  Net als Rocky Bilboa krijgt hij in de 1e ronde rake tikken en lijkt hij te verliezen. Dan knokt hij zich langzaam terug in wedstrijd en vlak voor het einde van de wedstrijd in de 5e ronde geeft ie Jamal zo'n pakslaag dat ie (technisch) knockout gaat.

  Rico Verhoeven had het zo van te voren voorspeld!. Niet natuurlijk dat hij het in het begin moeilijk zou krijgen.
  Oh wat toevallig, Rico gaan binnenkort in Hollywood in films spelen.
  Het kan natuurlijk echt toeval zijn dat de wedstrijd zo verloopt en ben ik te wantrouwend. Edoch, we weten hoe in het verleden bokswedstrijden verkocht zijn. Ik zie ook in de ere divisie vreemde uitslagen. etc etc. Ik hoop dat jullie mijn achterdocht begrijpen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het verschepen van de 'echte' Amerikaanse economie (i.e. fabrieken die goederen produceren) naar niet westerse landen (waar arbeid goedkoop is), veroorzaakt werkloosheid in Amerika (geen fabrieksarbeiders in de VS meer nodig, dus die worden ontslagen), waardoor Amerikaanse inwoners steeds minder spullen kunnen kopen en winkels moeten sluiten (nog meer werkloosheid) en waar alleen de toplaag de dans lijkt te ontspringen, omdat die rijk blijft en rijker wordt door speculaties op de financiële markten (waar bedrijven hun aandelen stijgen dankzij het terugkopen van hun eigen aandelen en door het uitbetalen van dividend aan de aandeelhouders, maw door niet te investeren in het eigen bedrijf) en door afpersing van andere landen die grondstoffen hebben waarvoor de wereldeconomie primair afhankelijk is, als bv olie en gas.

  Maar het afpersen gaat niet meer zo goed als vroeger nu Rusland met Poetin zich van het neoliberalisme en roofkapitalisme uit de jaren 90 (met dank aan het 'vrije westen') zich niet alleen ontvlooid heeft, maar ook nog eens ontwikkeld heeft tot beschermheer van landen die vroeger onder de knot van 'het vrije westen' leefden en goederen voor een veel te lage prijs moesten leveren aan 'het vrije westen' (zie Syrie).

  En doordat westerse bedrijven niet meer in zichzelf investeren, maar enkel en alleen in het topmanagement en de aandeelhouder, krijgen niet westerse bedrijven die willen groeien dmv arbeid, productie en innovatie (China, Rusland) alle vrijheid tot groeien.

  De reflexreactie van het vrije westen op dit alles is om dmv dreiging (opbouw van een enorm nucleair wapenarsenaal en legermachtbases, opleggen van economische sancties) landen als Rusland en China tot 'de orde te roepen'. Wat echter niet helpt omdat a) bedrijven in China en Rusland daarmee gedwongen worden om op eigen benen te gaan staan (geen westerse inmenging meer mogelijk voor bedrijven die vanwege sancties niet meer mogen samenwerken met 'het vrije westen'), en wat hen prima afgaat b) landen als Rusland en China in staat zijn om 'het vrije westen' van de aardbodem te vegen, mocht het 'vrije westen' een oorlog tegen hen willen beginnen (waarmee de westerse dreiging geneutraliseerd wordt), en c) alles wat in wapens geïnvesteerd wordt niet geïnvesteerd kan worden in de 'echte' economie waardoor westerse landen economisch gezien achter raken op landen als Rusland en China die wel in de 'echte' economie kunnen investeren omdat ze niet meedoen met de wapenwedloop van 'het vrije westen'

  Dit alles is niet nieuw en is informatie die ik oa heb opgedaan bij PCR, Michael Hudson en ook hier.

  Ik zet het hier neer ter introductie van de laatste docu van John Pilger: 'the coming war on China,' die je via onderstaande link kunt zien, en waardoor het nog duidelijker wordt door wat voor soort amorele idioten en psychopaten wij in 'het vrije westen' geleid worden.

  http://www.informationclearinghouse.info/48355.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo maar een gedachte ivm vorige artikel: Shell wilde meedoen met het Arctisch gas-project, maar mocht niet, ivm opgelegde, verplichte Nederlandse Russofobe beleid. Shell niet blij. Eist compensatie. Rutte, ok, dan schaffen we de dividentbelastting af, hebben jullie ook veel profijt van. Hoe ga je dat dan financieren? Ohh, dan verhoog ik gewoon de BTW. Ok. Opgelost. Nederlandse volk betaalt de russofobe rekening.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vraagt me af hoe lang de Nederlandse bevolking dit soort politiek, waarbij politici burgerbelangen alleen maar schaden, nog langer kan verdragen.

   Wat onze status quo in Den Haag niet helpt, denk ik, is wanneer kranten die de status quo moeten bewaken (als VK) onderstaand nieuws brengen als 'belangrijk'

   Alsof er niets belangrijkers te melden is dan dit

   https://www.volkskrant.nl/opinie/gastcolumn-red-het-milieu-maak-je-kind-zo-snel-mogelijk-zindelijk~a4544131/

   Dan eindig je als vanzelf wel op een plaats waar nog nieuws en informatie gedeeld wordt en die zich niet iets aantrekt van dat wat PC (en daardoor totaal irrelevant) nieuws en informatievoorziening is.

   Verwijderen
  2. Idd krachtige samenvatting over Shell Russophobia en onze bestuurders / CIA agentjes
   Je denk toch niet dat je minister president wordt omdat je goed ben ! Je wordt minister president door je loyaal optestelen tegen onze heersers in dit geval de VS en Israel

   Verwijderen
  3. Interessant denkoefeningetje van Blik.
   Op dezelfde manier wordt ook gehandeld in de klimaat hysterie. Bedrijven die voor enorme vervuiling zorgen laten het volk voor de kosten van dat opruimen opdraaien. Van de winsten van zo een bedrijf ziet Nederland ook al niets. En ze krijgen ook nog eens vrijstelling van dividend belasting. Rutte zijn kostje is straks al gebakken bij een of andere multicriminal

   Verwijderen
  4. Weer een bewijs dat Rutte voor speciale belangen werkt en niet voor het volk. En het volk verdient deze president. Ieder volk krijgt de president die zij verdient. En de nederlanders zijn nog niet geheel wakker (understatement)

   Volgens dit artikel zou alleen de buitenlandse investeerder er voordeel bij hebben. Het kost belastingbetaler 1,4 miljard

   Afschaffen dividendbelasting: waar gaat het over?
   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2203021-afschaffen-dividendbelasting-waar-gaat-het-over.html

   Verwijderen
 6. Wie herinnert zich Biafra nog? Het tragische lot van het zuid oostelijke gebied wat zich van Nigeria wilde afscheiden? Een blokkade en een droogte zorgde voor een afschuwelijke hongersnood. De Igbo, of Ibo, dat is het volk van Biafra, zijn vaker in het nieuws gekomen: zo blijkt hun IQ het hoogste van ALLE volken, hoger dan Chinezen, Japanners of joden. Hun historische rol in die streek is niet altijd even eervol geweest, en leek in veel opzichten op die van de joden in 19e eeuws west Rusland en de Ukraine.

  Die rol pakt hen nu keihard terug, en is opnieuw een aanwijzing dat IQ overrated is en dat ook slimme mensen stom kunnen doen.

  De IQ onderzoeken voeden terecht hun nationale trots, en ze identificeren zich met het andere ´onderdrukte´ slimme volk: de joden (slimmer dan hen of niet: voor de laatsten zullen de Igbo altijd wilde nikkers blijven).

  Dit volk met een enorme toekomst laat zich helaas opnieuw voor hele foute karretjes spannen:

  http://dailypost.ng/2017/12/09/ipob-hails-trump-naming-jerusalem-israeli-capital/

  De Igbo zouden moeten beseffen dat ze hun intelligentie onafhankelijk, en in behoorlijk minder gunstige omstandigheden hebben ontwikkeld. Uitwisseling is prima, zeker ook met oost Azië. Maar ook dat ze , net als de andere zeer intelligente volken ook hun eigen hangups en zwakheden hebben, en dat hun identificatie zeer grote risico´s inhoudt, ondanks de begrijpelijke affiniteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet algemeen aanvaard, maar er gaan vele zeer goed geïnformeerde stemmen op dat IQ onderzoeken blanke westerse (waaronder joodse) deelnemers een behoorlijke voorsprong geeft. Dat zou de Afrikanen zeker een punt of 10+ terugzetten. IQ tests verschillen tussen ethisch vrij gelijke west Afrikanen en Afro Americans bevestigen dit.

   In dit licht gezien worden de Igbo echt geniëen! Als deze correctie ook voor hen geldt zou hun gecorrigeerde IQ rond de 120 uitkomen! Toch moeten ook zij meer huiswek doen!

   Maar: Intelligence is overrated! Als 160er met mijn 90er novia kan ik dit be-amen! Er is geen seconde dat ze me niet kan fascineren.

   Verwijderen
  2. @Rootman, voor alle duidelijkheid hierbij wat ondersteunende lgbo links:
   - Meet the Igbo, Nigeria’s Lost Jewish Tribe: https://forward.com/news/331188/meet-the-igbo-nigerias-lost-jewish-tribe/
   - De cijfers: Igbo Nigeria Academic performance destroys the myth of Black Low IQ http://afripol.org/afripol/item/1813-uk-nigerian-academic-performance-in-destroys-the-myth-of-black-low-iq.html

   Verwijderen
  3. voor alle duidelijkheid, mijn huh was betreffende 160 en novia 90

   Verwijderen
  4. @ the Tremor; je bent er beter in thuis dan ik! Ik had wel over Falashas en een groep in zuid Afrika gehoord die zich een verloren stam waant, maar niet over deze groep. Ik dacht dat het valse identificatie was: dan kan overigens het geval zijn.

   Het artikel vermeld overigens ook dat ze het veel beter deden vóórdat ze het christendom aannamen.

   Desondanks worden ze als propagandamascotte gebruikt door Israel, want ook de Falashas worden daar zwaar gediscrimineerd.

   Verwijderen
  5. Op UNZ wordt de discussie over IQ en ras het vaakst gevoerd. ( En op VDare. En Kevin MacDonalds site)
   Dat Forward artikel is volgens mij niet belangrijk: kletspraat volgens mij.
   Het artikel van Chisala is zinvoller. Hij heeft op UNZ een discussie daarover gehad, maar die heb ik niet gevolgd.
   http://www.unz.com/jthompson/chisalas-last-word/
   ( die discussie is wel op te roepen)
   ---===
   Fred Reed zal er ook wel zinnige zaken over schrijven.
   Je ziet in zijn artikel de IQ scores per land. Al zijn ze maar hàlf waar, dan nog is het ontstellend, en ongelooflijk dat onze joodse vrienden in staat zijn - met zulke cijfers die al decennia steeds gemeten worden- iedereen wijs te maken dat we allemaal even slim of dom zijn: geen rasverschillen. ONGELOOFLIJK. Maar het was gewoon een feit: in de jaren dat de VS en Europa multi-etnisch gemaakt moesten worden was dat Politiek Correct: wie er tegen in ging werd direct Kaltgestellt, die kon zijn zin niet eens afmaken.
   Zò werken de lieden waar Dawg vierkant met zijn camouflage pakje achter staat.
   Het wordt onze ondergang. En zìj hebben dat zo gepland.

   Fred Reed: http://www.unz.com/freed/fun-with-iq-deep-thought/ ( Disclaimer: ik heb het zelf niet gelezen. Kan zijn dat Fred het niet met me eens is. Lezen dus ! Misschien kunt U met Fred's info mij aanvallen. )

   Verwijderen
  6. Rootman,
   Het zou interessant zijn om een goede studie te zoeken over dat Igbo IQ. Waar zijn ze precies goed in ( talen, wiskunde ) en hoe vertaalt zich dat naar financiele welstand.
   Het interessantse is natuurlijk: wat zou de oorzaak van huin hog eIQ zijn? Hebben ze een soort 'hoo=g IQ kweken' in hun cultuur, zoals de joden? Is het een 'founder effect' ?
   Jij schrijft wel iedere keer over de Igbo, maar nooit krijg ik te horen waar dit soort studies te vinden zijn.

   Verwijderen
  7. Mijn bron was ook Chisala, en wat snippets hier en daar. Uitgebreid genetisch en IQ onderzoek zal zeker volgen, want zulke zaken trenden enorm in academia (met een time lag van meerdere jaren, want zo lang duren Phd onderzoeken).

   Veel van die onderzoeken zullen gedirigeerd worden vanuit Israel: die zijn zeer goed in die vakgebieden. Nu geloof ik niet dat ze data vervalsen, maar wel dat ze onwelgevallige onderzoeken defunden of achterhouden, of juist enorm promoten. Zeker op dit gebied kan dat makkelijk vanwege policorr.

   Voorstellen voor vervolgonderzoeken, die nodig zijn voor het totaalbeeld kunnen selectief gehonoreerd worden. Dus binnen 5-10 jaar weten we veel meer, alhoewel we ook dan kritisch moeten blijven.

   Historisch/ linguïstisch onderzoek is ook belangrijk, want hoe kunnen de Igbo als joodse stam in west Afrika zijn gekomen? Een nomadische corridor in oost Afrika is wel te verklaren, die weg hebben de moslims ook lang geleden genomen, maar zijn ze dan ter hoogte van centraal Afrika ineens west afgeslagen en hebben ze zich dan als natie of tribe middenin een vrij dicht bevolkte regio die toen grotendeels jungle/ landbouw was? Ik vind dat zéér onwaarschijnlijk, want dan is een grote oorlog en een complete omschakeling van leefwijze nodig. Daar moeten dan sporen en mythen over bestaan. Een veel minder grote omschakeling (nomadische herders--> mediterrane boeren), incl oorlogen wordt in de bijbel beschreven, en die duurde 2500 jaar (begint bij het Abel Kain verhaal, en zelfs in het nieuwe testament waren er nog veel herders).

   Verwijderen
  8. De nomadische corridor ( en de zeecorridor aan de Afrikaanse oostkust) heeft tot een bevolking geleid verdeeld tussen moslims, animisten en christenen.

   In west Afrika is het onderscheid net zo sterk als in België de taalgrens. Dat wijst op verschillende manieren van verspreiding, en maakt een centraal Afrikaanse corridor onwaarschijnlijk. Waarom zou dit anders zijn bij vroeg joodse migratie?

   Verwijderen
  9. Net het artikel van Reed gelezen. heel interessant, hij gaat naast een genetische oorzaak van IQ ook uit van maatschappelijke oorzaak, hij geeft het voorbeeld van nogal passieve indianen, met een maatschappelijk zeer laag potentieel, die 3000 jaar geleden met hun wiskunde de top van de wereld waren. Reed woont in Mexico en ziet dus waarschijnlijk veel zaken in eenzelfde perspectief als ik (die ook sterk op de latino cultuur is gericht).

   Ik heb zijn artikelen niet vaak gelezen, door een vooroordeel dat hij racist was, maar zal dat vanaf nu wel gaan doen.

   Het is zeker stof voor een debat.

   Verwijderen
 7. Treurig nieuws

  Google hiring 10,000 reviewers to censor YouTube content / Zaida Green 8 December 2017

  Google is escalating its campaign of internet censorship, announcing that it will expand its workforce of human censors to over 10,000, the internet giant announced on December 4. The censors’ primary focus will be videos and other content on YouTube, its video-sharing platform, but will work across Google to censor content and train its automated systems, which remove videos at a rate four times faster than its human employees.
  .........
  Any censorship on YouTube will undoubtedly have an immense impact on online political discourse. According to a white paper by technology conglomerate Cisco, video will account for 69 percent of all consumer-based internet traffic in 2017; this is expected to rise to 80 percent by 2019. YouTube essentially operates a monopoly on prerecorded video sharing and general video monetization, with some 1.5 billion viewers who watch 1 billion hours of video each day on the platform; in 2015, Google policy manager Verity Harding informed the European Parliament, which was then pressuring YouTube to censor “terror-related” content, that 300 hours of video were being uploaded to the platform every minute.
  .........
  The company has also begun using automated demonetization to financially censor video producers who upload content it deems “inappropriate” for monetization, including “controversial or sensitive subjects, war, political conflicts, natural disasters and tragedies, even if graphic imagery is not shown.” In August, the videos of “Ron Paul’s Liberty Report” were demonetized after a “manual review” by YouTube found it “unsuitable for advertisers.” Julian Assange referred to the action as “economic censorship,” noting that the “unsuitable” videos featured the former congressman’s criticism of president Donald Trump’s decision to send more American troops to Afghanistan, as well as criticizing the US Senate Intelligence Committee for branding Wikileaks a hostile foreign intelligence service."

  Ron Paul, een beschaafde 'voice of reason'. Maar hij opvattingen die tegen die van de PTB ingaan. Zover gaat dus de censuur al.

  http://www.wsws.org/en/articles/2017/12/08/yout-d08.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit werk zou ik over mijn lijk nog niet willen doen.

   Verwijderen
  2. Rusland heeft in een jaar of 10 een ontwikkeling doorgemaakt van totaal onverteerbare ´pravda´ propaganda tot kwaliteitsmedia en informatievoorziening als RT en een hele zwerm van onafhankelijke diepteanalisten zoals de Saker, maar zelfs ook hier (wanneer we ons jegens de trollen kunnen beheersen).

   Het is te hopen dat die ontwikkeling, met name ook qua IT infrastructuur zich in hetzelfde tempo voortzet, want we zijn inderdaad snel op weg naar het afdanken van een vrij internet. We hebben dan vervanging nodig van al te gecorrumpeerde IT structuur.

   Verwijderen
 8. Tja, je kan wel iets roepen...

  Tillerson: 'Status of J'lem not final'

  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5054027,00.html

  ...maar je hebt niet nagedacht over de consequenties die...

  US and Israel ‘Isolated’ at UN Security Council Meeting on Jerusalem

  https://alethonews.wordpress.com/2017/12/09/us-and-israel-isolated-at-un-security-council-meeting-on-jerusalem/

  ...nog weleens verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor de VS.

  Donald Trump told to drop ‘illegal’ Jerusalem plan as Arab countries consider sanctions

  https://www.express.co.uk/news/world/890403/Donald-Trump-illegal-Jerusalem-Arab-League-sanctions-US-Israel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zet zichzelf buitenspel die loser Donald Trump.

   Wat nou WINNING ?

   Wat wint ie nou met de ambassada naar Jeruzalem te verplaatsen. ?

   Verwijderen
  2. Wraak, dat de Syrië oorlog verloren is en zo de regio in chaos te storten?

   Verwijderen
  3. Overigens komt die "wraak" niet van Donald Trump af maar van de neocons, die Trump waarschijnlijk iets in z'n oor gefluisterd hebben over een 'Dealy Plaza' omdat er niets anders was om Trump mee te chanteren.

   Verwijderen
  4. Tsja, we komen er hopelijk later nog wel achter waarom Donald dit in gang gezet heeft

   Verwijderen
  5. Ik denk wel dat dit wordt ingegeven door frustratie door het "falende" verloop van de arabische "lente".

   Verwijderen
  6. Ik zou niet willen zeggen dat Amerikanen in het algemeen slechte verliezers zijn, maar neocons zijn dat zeker en zijn in staat om de hele wereld in brand te zetten als hun plannetjes in duigen vallen.

   Verwijderen
  7. Mooi dat hun pion Hillary is weggevallen. Geloof me Joop, ze kunnen niks doen.

   Verwijderen
  8. Hillary mag blij zijn dat zij kerst dit jaar nog thuis mag vieren.

   Verwijderen
 9. The swamp gaat het voor de kiezen krijgen

  Pentagon To Undergo First Ever Audit After Decades Of Sloppy Accounting And Missing Trillions
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-10/pentagon-undergo-first-ever-audit-after-decades-sloppy-accounting-and-missing-trilli

  Waarom beginnen ze niet op het ministerie van buitenlandse zaken te auditen. Daar was toch ook triljoentje of wat verdwenen ?. Daar zat die witch...Kan ze daarna gelijk een mooi fel oranje dententie pakje aangemeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb met Trump een soort Gorbatsjov gevoel. Iemand die nog probeert om met veranderingen intern het systeem wil redden.......LOL. Trump tegen de swamp.

   Dat zou betekenen dat Trump wordt afgezet en dat bij de volgende figuur op het pluche de empire instort.

   Verwijderen
  2. Ik zie overigens wel enige symmetrie met de ineenstorting van het Romeinse decadente Empire.

   Verwijderen
 10. Niet zo bedoeld, maar Bulgarije is door een anti corruptie operatie plotseling 3 miljard rijker. LOL

  Bulgaria Government Shocked To Discover It Owns $3 Billion In Bitcoin
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-08/bulgaria-government-shocked-discover-it-owns-3-billion-bitcoin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Avoiding Nuclear War Is Our First Priority / By Paul Craig Roberts

  Over de voorgenomen verplaatsing van de Amerikaanse ambassade in Israel naar Jeruzalem.

  "Once you understand this, you can understand why Trump would move the US embassy in Israel to Jerusalem. The Israel Lobby is one of the most powerful interest groups in Washington. Trump, under attack from so many quarters can do no better than to have the Israel Lobby and Mossad on his side.

  Who else can Trump turn to? The people in flyover America who elected him are powerless. The Isreal Lobby isn’t.

  Just look at the results of Trump’s announcement that the US embassy will be located in Jerusalem. The neoconservatives who were determined to get rid of Trump because he voiced peace with Russia and the Muslims instead of US hegemony, now praise him. Even John Podhoretz, a leader of death-to-Trump, is euphoric that Trump flaunted the UN and international law and declared, in effect, Jerusalem to be Israel’s. National Review, formerly a conservative magazine for which I was once a contributing editor, but now a vassal of the Israel Lobby, described Trump’s action as “a blow against international anti-Semitism.”

  If you were alone in Washington’s hot seat under constant attack by the pressitute media and the military/security complex and under investigation by a Special Prosecutor appointed for the explicit purpose of indicting you and removing you from office, and you could turn to a powerful interest group before which all tremble, would you not seek the protection of the Israel Lobby and Mossad? Some fool you would be not to do so. As the CIA has known for decades, the agency is penetrated by Mossad. Trump can know in advance if the CIA is going to assassinate him.

  So, dear readers, you have asked me why Trump has opened the way for Israel’s complete takeover of Palestine. Perhaps the answer is that Trump is hoping that the powerful Israel Lobby will protect him from Mueller and the military/security complex, who are out to get him."

  http://www.informationclearinghouse.info/48379.htm

  De Israel lobby en de Mossad als Trump's bodyguard tegen het Amerikaanse MIC.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet uitgesloten kan worden dat deze comment door de Censor zal worden aangemerkt als steun voor z'n opvatting dat Dawg 'stiekem achter de Joodse zaak'staat. Dat risico nemen we dan maar.

   Verwijderen
  2. Klopt Dawg.
   Maar je staat niet stiekem achter Israel. Je staat er gewoon achter, in een camouflage-pakje: de obligate verwijten over Israel waar niemand nog van op kijkt, die zijn jouw cover.

   Jouw conclusie is trouwens ook helder: De MIC en de Security zijn boosaardiger dan de Mossad. Dat is al helemaal niet kritisch op Israel. PCR is veel kritischer dan jouw samenvatting. En hoe groot is de invloed vanjoden in het MIC en in Security? Overweldigend natuurlijk.
   De geschiedenis kun je trouwens toch meestal het best samenvatten als: de strijd tussen twee joodse belangengroepen.

   Allemaal klein bier.

   In een brief van de Patriarch uit 1918 lezen we hoe jouw vrienden ècht te keer gaan als ze de vrijheid hebben: Ze maken gewoon iedereen af, of ie nou schuldig is of niet. In no time een land kapot maken, Zijn ze in gespecialiseerd.

   Lees en huiver (1): http://xevolutie.blogspot.nl/2017/12/673-brief-van-de-russische-patriarch.html

   Lees en huiver (2): http://xevolutie.blogspot.nl/2017/12/674-hoe-amerika-een-prive-leger-is-voor.html

   Verwijderen
  3. Net als dat er nog steeds machtige olicharchen zijn in Rusland zal Trump proberen verschillende groepen tegen elkaar uit te spelen. Het kan dus zeer goed dat de move om Jeruzalem te erkennen mede gemaakt is om onder de druk van Russiagate uit te komen.

   Net alsof de neocons dat niet weten. Zo wordt Trump juist voor hùn karretje gespannen.

   PCR mag misschien denken dat er een tweedeling tussen de Mueller- en de neocon fracties is, maar volgens mij is dat dus schijn.

   Verwijderen
  4. En zo hebben we nu dus te maken met een een Censor die selectief quote en niet al te integer interpreteert om zo z'n eigen hersenspinsels en voordelen bevestigd te zien.

   Zo'n 70% van het artikel van PCR gaat over het MIC en het gevaar dat dit complex vormt voor een president die niet met ze mee wil spelen. PCR sluit dit artikel af met de volgende alinea:

   "The United States is ruled by the militry/security complex, by the Federal Reserve in the interests of the big banks and Wall Street, by the extractive industries as evidenced by Trump handing over to them two national monuments in Utah to be ravaged, raped, and ruined for their profit, and by the Israel Lobby, which has kept Washington at war in the Middle East for 16 years. The Amerian people have no input into decisons. Americans are powerless and helpless, like Jews and everyone else in the Nazi camps and like the Palistinians in the Gaza ghetto. They have no voice and are irrelevant to the decisions made in Washington."

   Vervolgens gaat PCR verder op het mogelijke waarom van de verplaatsing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem. Van dit gedeelte quote ik een aantal alinea's. Hier volgt het volledige slot:

   Once you understand this, you can understand why Trump would move the US embassy in Israel to Jerusalem. The Israel Lobby is one of the most powerful interest groups in Washington. Trump, under attack from so many quarters can do no better than to have the Israel Lobby and Mossad on his side.

   Who else can Trump turn to? The people in flyover America who elected him are powerless. The Isreal Lobby isn’t.

   Just look at the results of Trump’s announcement that the US embassy will be located in Jerusalem. The neoconservatives who were determined to get rid of Trump because he voiced peace with Russia and the Muslims instead of US hegemony, now praise him. Even John Podhoretz, a leader of death-to-Trump, is euphoric that Trump flaunted the UN and international law and declared, in effect, Jerusalem to be Israel’s. National Review, formerly a conservative magazine for which I was once a contributing editor, but now a vassal of the Israel Lobby, described Trump’s action as “a blow against international anti-Semitism.”

   If you were alone in Washington’s hot seat under constant attack by the pressitute media and the military/security complex and under investigation by a Special Prosecutor appointed for the explicit purpose of indicting you and removing you from office, and you could turn to a powerful interest group before which all tremble, would you not seek the protection of the Israel Lobby and Mossad? Some fool you would be not to do so. As the CIA has known for decades, the agency is penetrated by Mossad. Trump can know in advance if the CIA is going to assassinate him."

   Verwijderen
  5. vervolg:

   So, dear readers, you have asked me why Trump has opened the way for Israel’s complete takeover of Palestine. Perhaps the answer is that Trump is hoping that the powerful Israel Lobby will protect him from Mueller and the military/security complex, who are out to get him.

   Perhaps it is a hopeful development that Trump has taken refuge in the Israel Lobby’s protection. Mossad, of course, is more capable than the CIA. If the Israel Lobby will protect Trump, perhaps Trump can survive the assault on him by the military/security complex and actually restore trust between the two major nuclear powers. What does Israel have to lose by preserving life on earth? Israel has already gained, in the face of international law, UN resolutions, and a compliant America and Europe, all of Palestine. Israel has achieved what the American Empire achieved against the native Americans. And now Trump gives Israel the last prize–Jerusalem. Why should not the Israel Lobby protect Trump?

   Americans can bitch about the Jews all they want (until it becomes illegal), but what is there to bitch about if the Israel Lobby can save the only politician in the Western world who wants to normalize relations and reduce the high level of tensions with Russia?

   If the Israel Lobby will save us and the planet from nuclear destruction, more power to them. It is unfortunate for the long-suffering Palestinians that they are the sacrificial lamb, but is the fault Trump’s or the fault of the military/security complex, the DNC, and the presstitute media for putting Trump in a desperate situation?"

   Aan de lezer de taak om het joodse camouflagejasje van Dawg te zoeken en te vinden.

   Verwijderen
 12. Een voorbeeldje van de permanente aanvallen van de Amerikaanse leugenpers op Trump vond ik via Blik's Twitter:

  https://theintercept.com/2017/12/09/the-u-s-media-yesterday-suffered-its-most-humiliating-debacle-in-ages-now-refuses-all-transparency-over-what-happened/

  Afgelopen vrijdag veroorzaakte CNN een grote heisa met een bericht dat de Trump campagne vorig jaar op 4 september een mailtje zou hebben gekregen van ene Michael J. Erickson, die Trump speciale toegang bood tot de DNC mails voordat Wikileaks deze mail publiek zou maken. CNN speelde daarmee in op de hype van Wikileaks als het verlengstuk van de Russische pogingen de Amerikaanse presidentsverkiezing te beinvloeden.

  Wat waren ze bij CNN ze weer blij met hun scoop over Trump. Onder leiding van de lichtelijk hysterische CNN anchor Kate Bolduan speculeerde en insinueerde een paneltje van bijeengetrommelde deskundigen er weer vrolijk op los op een manier die we al zo vaak hebben kunnen zien:

  https://www.youtube.com/watch?v=Cz3b7Ssx-AU

  Jammer voor CNN alleen alleen dat de eerder genoemde Michael J. Erickson z'n tweet niet op 4 maar op 14 september bleek te hebben verstuurd. Nadat Wikileaks de DNC mails had verstuurd. Nieuws dat later op de dag door, notabene, de WaPo naar buiten had gebracht.
  CNN verslaggevers Manu Raju had de bewuste email niet eens zelf onder ogen gehad, maar het bericht vernomen van 'multiple sources,' die dan klaarblijkelijk toevallig geen van allen het verschil tussen '4'en '14' kenden.  BeantwoordenVerwijderen
 13. The Nutball the Neocons Wanted in NATO

  "Patrick Buchanan over een van onze anti-Poetin darlings, de voormalige president van Georgie, Mikheil Saakashvili. naar aanleiding van diens laatste escapades in Kiev.

  This reads like a script for a Peter Sellers movie in the ’60s.

  Yet this clown was president of Georgia, for whose cause in South Ossetia some in our foreign policy elite thought we should go to the brink of war with Russia.

  And there was broad support for bringing Georgia into NATO. This would have given Saakashvili an ability to ignite a confrontation with Russia, which could have forced U.S. intervention.

  Consider Ukraine. Three years ago, McCain was declaring, in support of the overthrow of the elected pro-Russian government in Kiev, "We are all Ukrainians now."

  Following that coup, U.S. elites were urging us to confront Putin in Crimea, bring Ukraine, as well as Georgia, into NATO, and send Kiev the lethal weapons needed to defeat Russian-backed rebels in the East.

  This could have led straight to a Ukraine-Russia war, precipitated by our sending of U.S. arms.

  Do we really want to cede to folks of the temperament of Mikhail Saakashvili an ability to instigate a war with a nuclear-armed Russia, which every Cold War president was resolved to avoid, even if it meant accepting Moscow’s hegemony in Eastern Europe all the way to the Elbe?

  Watching Saakashvili losing it in the streets of Kiev like some blitzed college student should cause us to reassess the stability of all these allies to whom we have ceded a capacity to drag us into war.

  Alliances, after all, are the transmission belts of war."

  meer lezen op:

  http://www.informationclearinghouse.info/48382.htm

  BeantwoordenVerwijderen