donderdag 21 december 2017

Tjetjeense leider Kadirov: "Voor geen Goud naar de VS"

Het hoofd van Tjetjenië, Ramzan Kadirov, heeft gereageerd op zijn bijschrijven op de Amerikaanse sanctie-lijst. Nog niet voor al het geld van de wereld zou de Tjetjeense leider dat land bezoeken. Kadirov denkt zijn plaats op de lijst te danken te hebben aan het feit dat hij het internationale terrorisme bestreden heeft, waaronder ook pionnen van de Amerikaanse geheime dienst.

"Ik kan er enkel trots op zijn als ik lastig ben voor de Amerikaanse geheime dienst. De VS kunnen het me niet vergeven dat ik mijn leven wijd aan de strijd tegen internationaal terrorisme, waaronder zich afhankelijken bevonden van Amerikaanse broodheren. In Tjetjenië heerst vrede en stabiliteit. De VS doet bloed vloeien over de hele wereld!"

Geen Las Vegas...

Kadirov steekt op Instagram de draak met de Amerikaanse sanctielijst. Met gevoel voor humor doet hij alsof hij de hele nacht niet heeft kunnen slapen. Hij staat aan de kust van Florida, met een orkaan die eraan komt en dan mag hij er niet in. Geen rekening openen bij een grote bank in Manhattan, nooit een casino in Las Vegas zien, geen zaken doen. Maar zou hij dan ooit een visum hebben willen aanvragen? Zelfs niet voor alle valuta-reserves die er in de wereld zijn!

Songmi

"Waarom zoeken ze voor hun lijst eigenlijk mensen in het buitenland als ze bij hun zelf in het Witte Huis en het Pentagon zitten? Bent u dan vergeten van die vernietigde Indianen, miljoenen slaven, de slachtoffers van Hiroshima en Nagasaki, miljoenen Vietnamezen, het dorp Songmi, Afghanistan, Irak, Libië, Belgrado. Mijn lijst bevat duizend bloederige zaken van de VS... Ik ben er trots op niet van nut te zijn voor de geheime dienst van de VS."

Soros criticus sterft onder verdachte omstandigheden

Bechir Rabani was aan het infiltreren in Antifa en wilde Soros ontmaskeren. De populaire 33-jarige journalist is thuis dood aangetroffen onder verdachte omstandigheden.


Amerikaanse en Canadese wapens naar Oekraïne

Nee, het zijn nog geen geavanceerde raketten of JSF-toestellen. Daar heeft Oekraïne misschien ook het geld niet voor. Maar een M107A1 sniper systeem, ter waarde van 41 miljoen $Dollar kan ook mensen morsdood maken. En de Oekraïners hebben bewezen daar ook niet voor terug te deinzen. Zo wordt er door de Amerikanen weer olie op het vuur gegooid.
De EU laat het gewoon gebeuren. "Partner" VS mag het vuurtje in Oost- Oekraïne verder opstoken. De NOS en Een Vandaag zijn druk met een ontmoeting van 2+ maanden terug van Thierry Baudet.

Commentaar Blik op NOS-journaal

We hopen er helemaal naast te zitten, maar Blik vreest dat in het voorjaar Oost-Oekraïne gebruikt gaat worden om Rusland te provoceren tot militair optreden om daarmee het WK-feest te vergallen. Er zijn nu ook al dagelijks beschietingen en schermutselingen aan de grens Oekraïne met LNR en DNR. Wat betreft het artikel van de Correspondent, direct opgepikt gisteren door Eén Vandaag en de NOS-website, alsook NPO Radio 1, is het een verontrustend stuk. Verontrustend als je ziet hoe het geschreven is met situatie-tekening en al en als je bedenkt hoe het tot stand gekomen is. Het lijkt erop dat iemand een beetje gevolgd is. Een stukje:

De geheime ontmoeting van Jared Taylor

Twee dagen eerder, op 12 oktober, loopt Taylor rond halfacht het Ambassade Hotel binnen aan de Amsterdamse Herengracht. Hij wordt vergezeld door twee mannen. 

Het drietal wordt door een hotelmedewerker begeleid naar de Library Lounge; een stijlvol vergaderzaaltje met wanden vol boekenkasten, zwart-witfoto’s en een raam met uitzicht op de gracht. Taylor bestelt een biertje en legt een van zijn boeken op tafel: White Identity: Racial Consciousness in the 21st century. Ongeveer een halfuur later melden twee jongeren, een vrouw en een man, zich in de lobby van het hotel:  ze behoren tot de entourage van de laatste gast, die rond halfnegen binnenkomt. Het is Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie en volgens EenVandaag ‘politicus van het jaar.’ Hij loopt naar de Library Lounge en de deur gaat dicht.


Verder in het artikel wordt ook gesproken van "observeren".

Ondanks de beslotenheid van de bijeenkomst zijn Baudet en zijn gesprekspartners die avond door drie getuigen geobserveerd.

In de auto onderweg naar de Eén Vandaag verkiezing jl. maandagmiddag bellen de journalisten Baudet op om hem over de ontmoeting te ondervragen. Timing! Dan doen de schrijvers nog of ze beteuterd zijn dat Baudet vanuit de auto 2+ maanden na dato niet even vertellen wil waar hij toen over gesproken heeft! Noch wil hij het verantwoorden! Het artikel van de Correspondent is mede tot stand gekomen met dank aan Kafka. Kafka zijn die niet gelieerd aan Antifa? Iemand? Zo ja, dan is de cirkel weer zo goed als rond.

Han ten Broeke gaat maar door met zijn Russofobie

Nu ziet Han in een zwets-artikel van Bild weer aanleiding om Rusland als vijand te zien. Want Bild zou van niet nader genoemde mensen van een Westerse geheime dienst gehoord hebben dat Rusland (ook) offensief geoefend heeft tijdens Zapad. De oefening die eens in de 4 jaar plaats vindt. Gisteren tijdens een item met Lara Rense in Nieuws en Co op Radio 1 rond 16:45 kon ook daar de Russofobie niet in de hand gehouden worden. Het ging over films en filmrecensies, toen kwwam het op Restaurant recensies en een restaurant in het gooi dat niet bestond maar met fake-recensies op 1 kwam te staan. Lara Rense gaf aan meer te vertrouwen op informatie uit haar eigen omgeving. Want die nep-recensies, die komen misschien wel uit Rusland. Nu is Blik helemaal niet tegen wat humor of ironie. Misschien was dat hier wel zo bedoeld. Maar zo komt het uit de mond van Russofobe Lara Rense niet over. Het kwam eerder over als uiting van obsesieve Russofobie.

61 opmerkingen:

 1. Het komt steeds dichterbij,
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1461860/saakasjvili-wil-naar-nederland
  Het visum is al verstrekt terwijl de rechtzaak nog moet beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had nog nooit eerder gehoord van de Zweedse journalist Bechir Rabani

  "Bechir Rabani became famous when he went home to Express’s Thomas Mattsson and Diamond Salihu earlier this year to ask questions about their journalism. Rabani filmed the visit, but neither of the two people he visited dared open the door. He then uploaded the clip online, which became a viral success."

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162897

  Directe link naar deze clip:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=365&v=HUM2pAjJOWg

  Kijk even naar het clipje (+/- 12. min.), al was het maar als tribute voor Bechir Rabani. Journalist die haarfijn in peiling leek te hebben hoe het spel van de 'identity politics'wordt gespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omgelegd, in opdracht van ene NAZI colloborateur George Soros. Die man heeft wat ellende op zijn geweten!. Ik hoop dat de AIVD dit lees / beluisterd. Vooral vanaf min 2:40
  https://www.youtube.com/watch?v=SGWizajL7tA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De AIVD wordt gesouffleerd door Soros/Mabel van Oranje/Koning/Ollongren de nieuwste bilderberger is er de baas. De Goebbels van NL

   Verwijderen
 4. Heeft de Atlanta Airport blackout een Bijlmer(v)luchtje?

  Afgelopen zaterdagavond kreeg het drukste vliegveld ter wereld te maken met een volledige stroomuitval. Alle vluchten werden gecanceld en het duurde alles bij elkaar ruim 12 uur, voordat er weer gevlogen mocht worden. Ik vond het direct al een vaag verhaal, want zo'n vliegveld heeft een degelijk back-up systeem, maar 'toevallig' werktte dit niet. Het nieuws over de blackout was uitgebreid in de msm, maar nergens werd vermeld, dat er toch 1 vlucht halverwege de storing mocht vertrekken: vrachtvlucht 4X-ICB van Cal Cargo, toevallig eigendom van 1 van Jan's vrienden. De vlucht landde, komend vanuit Mexico, enkele minuten voor de storing om 1 uur 's nachts en vertrok zondagochtend om 6:27. Het vliegveld was officieel gesloten tot 12:56. Nog verdachter wordt het, als blijkt, dat toevallig ook het bedrijf Lachs, verantwoordelijk voor het laden en lossen, eigendom is van Cal Cargo en het bedrijf zonder controle mag handelen. Wat zat er in dat vliegtuig, geheim wapentuig, nucleair, was het een geplande blackout?
  Lees verder: https://squawker.org/analysis/atlantacu/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen kwaad woord over mijn vrienden hè :-)

   Verwijderen
  2. PCR was op die AirPort. Hier zijn verslag plus mening dat de stroomuitval in Atlanta een gevolg is van 'dumbshit Americans'

   https://www.paulcraigroberts.org/2017/12/19/i-have-returned-2/

   Verwijderen
  3. Quote

   'This is America today. Nothing works. When I was born America was a superpower. Today it is a Third World Country Yet the politicians in Washington think that America is still a major power when in fact America can’t even provide jobs for its work force. After 16 years and a trillion dollars, America has failed to defeat a few thousand lightly armed Taliban in Afghanistan. It was up to the Russians to destroy ISIS.'

   Zo is het...

   Anders gezegd: kan iemand mij het laatste succesverhaal uit Amerika vertellen, iets waar je echt als Amerikaan trots op kunt zijn?

   Als Nederlander zou ik zeggen: onze waterwerken is het laatste waar ik als Nederlander trots op kan zijn.

   Voor Amerika? De stephen Spielberg films uit de jaren 80 misschien? Die ook toen al nep waren?

   Verwijderen
  4. "Anders gezegd: kan iemand mij het laatste succesverhaal uit Amerika vertellen, iets waar je echt als Amerikaan trots op kunt zijn?"

   Panama, toen CIA asset Manuel Noriega werd gearresteerd, misschien?

   Verwijderen
  5. Sorry @Jan, was de aanhalingstekens om 'onze vrienden' vergeten ;) er zitten wel een paar goeden tussen, maar deze is zeker een vaute!
   Grappig artikel van PCR @Willem en zou ook goed mogelijk kunnen zijn in dat ontwikkelingsland, maar hij kwam zijn huurauto terugbrengen en dat doe je meestal niet zo vroeg, dus hij heeft die vlucht niet kunnen zien. Ook al zou het geen geplande storing zijn, blijft toch het verdachte feit overeind, dat er slechts 1 (joodse) vlucht mocht vertrekken. Lijkt mij toch, dat er wel meer belangrijke vrachtvluchten waren op het drukste vliegveld ter wereld...
   Groet Theo

   Verwijderen
 5. Rense werkt voor de radio, en de radio is een vluchtig medium waar de kans bestaat dat iemand het station slechts passeert zonder te horen wat er gezegd wordt.

  Om de kansen te verhogen om zo'n al dan niet toevallige passant een verhaal in te trekken en aan het station te binden, is het van belang dat de presentator tijdens zijn of haar zenduren zo vaak mogelijk iets zegt wat blijft hangen bij de al dan niet toevallige passant.

  Bij Veronica is dat 'Veeeronicaaah', bij Radio 10, 'radio 10', bij Q radio is dat 'Q is good for you'. En bij Sky Radio is dat, 'the Christmas station.' En bij Lara Rense, van de NOS, is dat zo vaak mogelijk in een uur tijd zeggen, dat achter alles wat niet gaat of hoort te gaan zoals het hoort te gaan, Rusland de mogelijke boosdoener is.

  Wanneer zou het voor radiopresentatoren, als Rense, die nieuws volgens een bepaald script moeten brengen de laatste keer zijn geweest dat ze op de radio iets zeiden dat ze echt meenden en wat niet noodzakelijkerwijs berustte op een slogan die ze moest uitspreken van de radio producent?

  Is er ooit zo'n tijd geweest voor Rense en co? En als die tijd er ooit is geweest, is dat dan niet zo lang geleden, dat ze als ze op de radio eindelijk weer eens mogen zeggen wat ze menen, ze niet het verschil meer kunnen herkennen tussen dat wat echt gemeend is, en wat slechts gespeelde mening is?

  Zo maak ik me dan wel eens zorgen over de psyche van mensen die een baan zoals Rense hebben en waar alles verloopt volgens een zeker script waar je niet van mag afwijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. U bent uitgekakt USA! En nu gaat de aanval op N-Korea natuurlijk wél door, al was het alleen maar om die 128 landen en de wereld die tegen dit onzinnige voorstel hebben gestemd te straffen!

  UN Approves Resolution Rejecting US Recognition of Jerusalem as Israeli Capital

  US Ambassador to the United Nations Nikki Haley said before the vote to those at the meeting that Washington, the largest contributor to the international body, will remember the voting day.

  Earlier in the day, President Donald Trump threatened to withhold US aid to countries that voted in favor of the General Assembly resolution but stopped short of warning that US contributions to the United Nations itself would also be at stake.

  https://sputniknews.com/middleeast/201712211060213133-un-jerusalem-israel-resolution-palestine-status/

  CONFIRMED: US ‘preparing to attack’ North Korea

  http://theduran.com/us-preparing-attack-north-korea/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [US Ambassador to the United Nations Nikki Haley said before the vote to those at the meeting that Washington, the largest contributor to the international body, will remember the voting day.]

   Overigens, heeft iemand hier nog zaken te melden wat de USA aangaat en die wij zeker nooit moeten vergeten? Zaken zoals:

   -Hiroshima en Nagasaki;
   -Korea;
   -Vietnam;
   -Gladio/Gladio-B;
   -9/11;
   -Irak 2x;
   -Libië;
   -Syrië;
   -Jemen;
   -MH-17.

   Verwijderen
  2. Update:

   Israel Furious, Palestine Gleeful as UN Approves Resolution on Jerusalem.

   Ik zie het al voor me, de woedende zionist Netanyahu aan de telefoon met Trump;

   "Ik eis van jou dat jij die 128 landen de oorlog verklaart, nu! Niks geen Kerstmis, ik laat mij niet kruisigen door 128 van die goyim landjes, ik ben Jezus niet, ik heb de Samson-optie!"

   Verwijderen
  3. [US Ambassador to the United Nations Nikki Haley said before the vote to those at the meeting that Washington, the largest contributor to the international body, will remember the voting day.

   De rest van de wereld lacht zich rot. (maar dit doen ze al sinds de 2e termijn van Obama)

   p.s.
   .Iran heeft nu een landroute van Iran naar Libanon Hezbollah. (terwijl die Saddam destijds een blokkade was)
   .De krim nu in handen van Rusland en dat had een NATO haven moeten worden.
   Heeft Amerika ook niet kunnen voorkomen.

   Verwijderen
  4. https://4.bp.blogspot.com/-ougCHtTmZQ8/WjUeYrBsLNI/AAAAAAAAtgM/SS_wFBQStRcFh25jmSlIdpzz-P_cyMm0ACLcBGAs/s640/fascism_is_the_american_dream.jpg

   Verwijderen
 7. Pieter Omtzigt is back!

  24 vragen en of deze binnen de gestelde termijn beantwoordt kunnen worden? Dat wordt een MH-17 verhaal!

  Pieter Omtzigt kamervragen over Nederlandse hulp aan ISIS en Witte helmen!

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/12/pieter-omtzigt-kamervragen-over.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed stuk, gevonden via Stan van Houcke's blog, die het had van Sonja, die het gelezen had in de correspondent

  https://decorrespondent.nl/7731/waarom-ik-me-een-sociaaldemocraat-voel-maar-nooit-pvda-heb-gestemd/465107002569-7a288df1

  Die titel zou ik op mezelf kunnen passen, ware het niet dat ik een keer op de PvdA gestemd heb, ergens in de jaren 90, op Willem Vermeend. Waarom Vermeend? - ik weet het echt niet, maar het had te maken met mijn ouders die altijd PvdA stemmen, en dus was ik opgegroeid met het idee dat dit is wat je doet (stemmen op PvdA). Bleek een paar dagen na de verkiezingen dat Vermeend (die iets van 4e op de lijst stond) uit de politiek te vertrekken om te verdwijnen in de goedbetaalde commissariaten carrousel! Dat vond ik kiezersbedrog en ik kon/kan me niet voorstellen dat de PvdA van dit bedrog vooraf op de hoogte was of had moeten zijn. Dus vanaf toen was het geen PvdA meer voor mij en van die keus heb ik nog geen dag spijt gehad.

  Enfin... Het stuk van de correspondent is een must read.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hillary In The Crosshairs As DOJ Prosecutors Begin Asking FBI Agents About Uranium One
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-21/hillary-crosshairs-doj-prosecutors-begin-asking-fbi-agents-about-uranium-one

  Lock her up!!

  Het liefst zou ik willen weten waar de miljarden voor Haïti zijn gebleven. Kan daar ook een onderzoekje naar worden gedaan aub.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zijn terechtgekomen bij de Clinton Foundation evenals de miljoenen van de Postcode Loterij, waarvan ik vermoed dat dat een overheidsinstantie is.

   Overigens maak ik mij meer zorgen over de Haïtiaanse kinderen, als die maar uit de pedofiele Clintonklauwen zijn gebleven, maar ik vrees het ergste.

   Verwijderen
  2. Kijk, daar hebben wij Cruelman1974 weer, ontwaakt uit zijn Eddy winterslaap! Cruelman1974 is de enige geheimagent in Nederland die transparant is!

   Verwijderen
 10. Censor hier ( Jan V)

  Ik heb zojuist alle berichten van Eddy verwijderd, zoals afgesproken.
  Maar in de Spam vond ik nog zeker 3 berichten van The Tremor en een stuk of 4 van Dawg, en dan nog een van Matt. Ik heb ze allemaal terug geplaatst
  Deze waren allemaal van de laatste dagen, en ééntje van 15 december. Daarna tot augustus geen spam gehad. Ik weet ook niet waar dat aan ligt.
  Op mijn xevolutie-blog had Sophia hetzelfde probleem, maar die had iets veranderd aan de cookies instelling, en toen ging het veel beter. Gaat allemaal een beetje boven mijn pet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. HIJ STRONTHOER CENCOR.

  JIJ MAAKT GEEN KANS BIJ MIJ.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als je denkt van wel, dan sla ik je hersens inelkaar.
  BEGREPEN LUL ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsof ik Kaïn hoor lullen!

   Verwijderen
  2. Nee, ik sla hem alleen invalide.

   Verwijderen
  3. Ik denk wel dat ik een kans maak, Eddy.
   Ik wacht af.

   Verwijderen
  4. Als hij joden zo haat, moet hij niet raar opkijken wanneer hij eens kreupel geslagen wordt.
   Joden hebben al een keer met zich laten sollen. Deze keer niet.
   Jan moet nu goed oppassen op straat.
   Hij schijt al in z'n broek,daarom cencureert hij ook.

   Verwijderen
  5. Ik denk niet jan, Want als ik je met een wapen zie heb je vette pech.
   Jij weet niet wat ik heb.

   Verwijderen
  6. Jij komt hier op Blik's blog en je bent dus te gast. Dan maak je iedereen voor rotte vis uit. Dus worden jouw posts verwijderd.
   Je haat mij omdat je niet als gast hier iedereen mag uitvloeken.

   Maar een volk waar de honden geen brood van lusten, al eeuwen lang, omdat ze nooit anders doen dan andere volken in oorlog brengen, landen kapot maken en Gulags en enorme gevangenissen ( in de VS, in Israel) bouwen voor de goyim, daar heb je geen haat voor.

   Zelfs jouw eigen Christus vond het maar niks, dat vreemde volkje waar hij een telg van was. Hij stapte er uit, en af en toe ging de zweep er over ( over de geldwisselaars in dit geval).
   Maar jij blijft fan van deze gekken.

   Verwijderen
  7. Ik hoor niks meer. Hij slaapt al.
   Hij moet er natuurlijk morgen weer vroeg uit.
   Als ie maar niet te lang wakker lig: al die hoofdletters, dat wijst toch wel op veel adrenaline.

   Verwijderen
  8. Ja,Eddy,
   je wordt niet meer gemodereerd, maar gecensureerd: jouw posts worden allemaal verwijderd, wat er ook in staat.
   Daar heb je het zelf naar gemaakt.

   Dat ik ze nu even laat staan is eigenbelang; ik heb er even tijd voor en schik in. Maar als Blik of een collega censor (eerst een c dan een s) het weg haalt ( waar ik van uit ga dat ze zullen doen) vind ik dat prima.

   Ik heb je al eens uitgelegd dat het op blogs als deze geen zin heeft om te zeggen dat je 'veel beter bent dan de opponent', want dat valt toch niet te controleren. (De bekende cartoon: : The internet does not know you are a dog)
   Ook alle beweringen over de opponent ( dat ie bang is, dat ie geen werk heeft, dat ie een luie pensionado is etc etc.) heeft allemaal geen nut.
   Niemand weet wat ik werkelijk doe, of Joop of Matt of Blik of wie dan ook. Wat ze daar over zeggen is aardig, maar hoeft niet waar te zijn.

   Mensen die dat soort zaken schrijven ("Ik ben beter dan jij") , horen door de censuur weg gehaald te worden: ze kosten tijd en voegen niks toe.

   Hier ben je niet beter of slechter dan de kwaliteit van je bijdrage. Dat is waar het hier om gaat.
   En hoe beter jouw kritiek op onze pro-Putin standpunten is, hoe meer welkom. Maar daar hoort wel onderbouwing bij.
   En daar hoort bij dat je een item van kritiek schrapt als gebleken is dat de bewering onhoudbaar is (*). Niet een week later weer hetzelfde beweren wat kort daarvoor is weerlegd. (Daar hadden LGK en Cruelman een handje van. Daarom zijn ze ook gecensureerd).
   (*) Ook steeds dezelfde oude koe uit de sloot halen, zoals Joop doet, zou volgens mij moeten worden gecensureerd.

   Jouw probleem hier is dat je
   1. de wereld vanuit evangelisch-Christelijk standpunt bekijkt, en je totaal afschermt voor onze argumenten. Dat standpunt kennen we, en we weten welke oogkleppen daar bij horen.
   2. Mensen vernedert en als duivels afschildert.
   3. Met bedreigingen komt.
   4. Fantaseert over anderen en die fantasie als waarheid poneert.
   5. Jezelf steeds feliciteert met een overwinning (die alleen in jouw hoofd heeft plaatsgevonden en voor niemand verder is te zien.)

   Ik hoop dat je begrijpt dat jouw bijdragen wel enige waarde hebben als 'cabaretesk vermaak', maar dat ze na een paar weken niet interessant meer zijn.

   Verwijderen
  9. Dank Eddy dat je mijn punten 4 en 5 zo mooi illustreert:

   Niemand weet of ik een arme zak ben. Jij beweert dat zomaar.
   Niemand weet of jij een dikke portemonnee hebt. Jij beweert van wel.

   Voor jouw informatie:
   Een chauffeurs-salaris is in de ogen van de buitenwereld niet hoog. Ik kwam nooit iemand tegen die jaloers was op het inkomen van een chauffeur.

   Ik schreef:
   "" Hier ben je niet beter of slechter dan de kwaliteit van je bijdrage. Dat is waar het hier om gaat.""

   Jouw bijdragen zijn niet alleen inhoudelijk ondermaats, maar aan de vele taalfouten is goed te zien dat je op school niet hebt opgelet: de schoen wringt soms, maar hij wrikt nooit. ( Heb je het woord censor al geoefend?)
   Ik moet weer even denken aan Ayaan Hirsi Ali,die perfect Nederlands sprak: allemaal geleerd in een paar jaar tijd.
   Eddy loopt hier al decennia rond en heeft de taal nog niet onder de knie. Dat weet je dat er mogelijk toch 50 IQ puntjes ontbreken (in vergelijk met Ayaan) (*).

   (*) Dit is geen endorsdement van Ayaan's politieke gedrag uiteraard, Ik vind haar een verraadster, een opportuniste van de ergste soort.)

   Verwijderen
  10. Eddy,
   je doet het weer:
   5) zeggen dat je geweldig bent. Maar dat kan iedereen hier beweren. Dat heeft dus geen enkele overtuigingskracht.
   Het zegt me wel dat jij 10.000 euro al een heel bedrag vindt, en dan weet ik genoeg.

   4) Je verzint dat jouw opponent arm is. Dat doe je aan de lopende band. Diep in jouw hart ben je volgens mij ook niet helemaal tevreden met jouw lage SES ( sociaal economische status). Dat is niet nodig hoor: een goed chauffeur heeft mijn respect. En dat ie te weinig verdient is iets waar ik van overtuigd ben.

   In plaats van je zelf-twijfel te overschreeuwen door anderen naar beneden te halen kun je er ook voor kiezen om je wèl als een goed christen te gedragen.

   Verwijderen
  11. "Alleen tegenover Christenen en Joden gedraag ik mij" is wat je volgens mij wil zeggen.

   Dan zit ik goed, Eddy.
   Ik ben katholiek opgevoed en hoewel ik niet gelovig meer ben, gedraag ik mij als een ware Christen: ik doe niemand kwaad en help waar dat nodig is.
   En ik heb nog een aantal joodse voorouders (volgens mij), waar ik ook een en ander aan te danken heb. Ik gebruik mijn talenten op de manier waarop mijn joodse helden die gebruiken. Mensen als Atzmon, Shahak, Is. Shamir etc.

   PS: maar hoe zit dat eigenlijk met jouzelf, Eddy? Waar blijkt uit dat jij Christen bent? ( Om van joods nog maar niet te spreken. De joodse vrachtwagenchauffeurs zijn dun gezaaid.)

   Verwijderen
  12. @ Cruelman,
   je schrijft: "zolang hij of zij maar bezig is de wereld te verbeteren".
   Daar wil ik je graag aan houden. Die deal wilde ik met je maken. Daar hoorde bij: niet beledigen en niet beledigd worden, niet liegen en jouw standpunten onderbouwen.

   Aan al die zaken heb jij je niet gehouden. Tja, dan vinden wij dat jij jouw vrijheid van meningsuiting op jouw eigen blog moet aanwenden, en niet hier. Als het goed word krijg je lezers en zo kun je 'de wereld verbeteren'.

   Wat jij hier telkens doet is 'de wereld verslechteren'. Negatief. Denk er met de kerstdagen eens over na.
   Vraag je af: "bèn ik eerlijk. Bèn ik een goed mens? "

   Waar je dan in elk geval moet beginnen is eerlijk te zijn tegen jezelf: op zoek gaan naar de waarheid. Àlle bronnen tot je toe laten en ze beoordelen.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Zolang jij weigert om ons te tonen waar we kunnen lezen dat de NATO het lidmaatschap aan Putin heeft aangeboden, en dat Putin dit weigerde, blijf je geband.
   Je blijft beweren dat je die link gaf, maar weigert hem nog eens te geven. Intussen heb je honderden posts geschreven en allemal in de prullenbak zien glijden. Lekker efficient !

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Dit is meta communicatie van grote waarde.

   Verwijderen
  17. Dit is meta communicatie van grote waarde.

   Verwijderen
 13. Over de innige band tussen Israel en Saudi Arabië.

  Gordon Duff ( die ik meestal met een korrel zout neem) schrijft dat nu gebleken is dat de innige band tussen Israel en KSA al langer blijkt te bestaan dan werd aangenomen: reeds in de jaren 70.

  http://russia-insider.com/en/america-beaten-and-world-knows-it/ri21928

  Duff: ""Thus, when Saudi Arabia coordinated the OPEC oil embargo on the US, pushing oil price to stratospheric levels, all based on US aid to Israel during the 1973 War, might this well have been coordinated too?"

  Jazeker, mijnheer Duff. William Engdahl beschreef dat 20 jaar geleden al, en Sheik Yamani heeft dat toen bevestigd: Kissinger stelde aan de OPEC voor om de olieprijs vier maal zo hoog te maken dan voorheen, maar de OPEC moest alleen nog betaling in US$ accepteren, en die $$ moesten ze in de City en in NY op de bank zetten. Er wordt zelfs soms gedacht dat die hele 1973-oorlog alleen dàar voor is gevoerd.
  Het was bijzonder goed voor de VS en voor de olielanden, en nu Israel twee protecoren had ( USA en KSA ) zat die ook goed.

  In 1985 begon Richard Perle al samen met KSA de madrassa's te bouwen omdat het proxy legertje van USRAEL op te leiden. ( Bron: Sibel Edmonds)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   "Gordon Duff ( die ik meestal met een korrel zout neem)"

   Wow, dat noem ik nog eens lef hebben! Maar het grenst ook enigszins naar hypocrisie. Normaliter laat men zo'n site links liggen, maar kennelijk is de nieuwsgierigheid zo groot dat men het niet wil negeren. Daarom het volgende;

   United Nations admits latest outbreak of polio in Syria was caused by polio vaccines

   https://eraoflight.com/2017/12/21/united-nations-admits-latest-outbreak-of-polio-in-syria-was-caused-by-polio-vaccines/

   ...en je krijgt van mij gewoon de middelvinger!

   Verwijderen
  2. Leuke site! Lees ook over aartsengel Uriel of the Arcturian council.

   Tjongejongejonge!!!

   Verwijderen
  3. Over jou zullen wij het maar niet hebben hé, @Rootman!

   Verwijderen
  4. Overigens was @Rootman ooit eens een fan van Michael Rivero. Totdat Michael Rivero ging schrijven over VACCINS en HUMAN CAUSED GLOBAL WARMING, toen voelde @Rootman zich geroepen om af te haken omdat @Rootman geïndoctrineerd is door Big Pharma en Big Climate Science! Is jouw ADHD genetisch allang in de familie, @Rootman? Lul verhalen hang je maar aan je vrienden op, niet aan mij.

   Verwijderen
  5. Nooit een fan geweest van Rivero, en ADHD komt al generaties in mijn familie voor, lang voordat het als zodanig bekend was...

   Maar ga jij gerust ´Samanda, the time is now´ of ´Mother Sekhmet´ en ´Ashira: release the old´ lezen.

   Verwijderen
  6. Rivero is van whatreallyhappened.com, dat moest ik even opzoeken. Uiteraard was ik het eens met zijn anti Irak standpunt, maar heb altijd een hekel gehad aan zijn paranoïde en tea party sympathiëen. Ik vind het een hater.

   Verwijderen
  7. Joop,

   jouw post van 23.32 rammelt aan alle kanten.

   1. Je legt niet uit waarom je lef moet hebben als je Duff met een korrel zout neemt.
   2. Je legt niet uit waarom dat aan hylocrisie grenst.
   3. Midden in een allinea begin je over iets heel anders.
   4. Je citeert uit een site waarvan je weet dat het onbetrouwbaar is. OK: het gaat om het artikel waar die site naar verwijst, en dat kan een betrouwbare bron zijn. Passabel.
   5. Dat artikel komt van Unicef.
   Samenvatting: Voor 2011 was 80% van de kinderen ingeent, en nu slechts 40%.
   Door oorlogscondities is twee maal een polio epidemie ontstaan.

   Ik begrijp dat de variant van polio die is ontstaan, wijst op een oorsprong komend van eerdere vaccinatie.

   Als dat zo zou zijn, dan is dat niet best, maar wil dat nog niet zeggen dat inenten onjuist is. Immers: voor 2011 werden tweemaal zo veel kinderen ingeent en ontstond geen polio ( ook geen polio die te herleiden was tot het poliovaccin).
   Nu zijn slechts half zoveel mensen ingeent, en zijn de condities heel gevaarlijk. Mogelijk dat daardoor toch 33 kinderen polio konden oplopen, en wel een variant die familie is van de entstof.
   ( Ik ben geen arts. Ik weet niet zeker of mijn interpretatie juist is. Ik weet niet of ingeente kinderen toch ziek werden, of dat er staat dat niet-ingeente kinderen een vorm van polio kregen die in hetv vaccin zit, en dat er dus een klans is dat ze nooit ziek zounden zijn geworden als hun buurjongen niet was ingeent.)

   Ik zie alleen: pre 2011: heel vee inentingen, en geen polio.
   Na 2011: veel minder inentingen, en wel polio: 33 gevallen.
   Er zijn 335000 kinderen ingeent. Betekent dit dat ze nu zelf veilig zijn? Levert op: 33 kinderen wèl ziek, ofwel 0,01 %. Is dat een gunstig saldo?

   Tenslotte geeft Joop mij de middelvinger.
   Ik heb geen idee waar ik dit onvriendelijke gebaar aan te danken heb.
   Mijn hart zegt mij: weg met zulke posts.
   Iemand beledigen zonder dat er een reden voor is: in de prullenbak.


   Verwijderen
  8. Hier een klein stukje uit het UNICEF bericht over polio:

   Prior to the crisis, Syria was polio-free, with an immunisation rate over 80 per cent. National vaccination coverage is now just over 40 per cent.

   “As of 18 August 2017, 33 children under the age of five have been paralyzed,” said Elizabeth Hoff, WHO Representative in Syria. “The detection of the circulating vaccine derived polio virus type 2 (cVDPV2) cases demonstrates that disease surveillance systems are functional in Syria. Our priority now is to achieve the highest possible polio immunization coverage to stop the circulation of virus.”

   Verwijderen
 14. US War on ISIS Is the Biggest Lie Since the 2003 Iraq Invasion: Here’s the Proof

  However, since 9/11, the U.S. made a specific point of making aiding and providing material support to al-Qaeda and its affiliated organizations a crime under U.S. law. Yet the U.S. has openly aided Syria’s al-Qaeda branch, as well as al-Qaeda in the Arabian Peninsula (AQAP) in Yemen, and now we have more than enough formal proof that the U.S. has knowingly continued a foreign policy strategy that essentially provided all manner of material support to ISIS, one of the most deadly terror groups in recent history, as well.

  ***

  It’s time for someone to be held accountable. There is a case to be made against the U.S. for some very serious criminal behavior here, and if anyone is serious about defeating “radical Islamic terror,” they should start by launching a court action against the U.S. government for its die-hard support for terrorism in the Middle East and beyond.

  http://www.informationclearinghouse.info/48468.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een goed artikel van Darius Shah.. , maar één argument vind ik twijfelachtig: Dat je een stad wil bevrijden en daartoe de bezetters vrije aftocht biedt, vind ik geen onjuiste strategie. Verdedigers zijn in die situatie erg in het voordeel. Het kost veel eigen doden om een stad te bevrijden. Dus vrije aftocht en maar hopen dat je ze later in een fair gevecht kunt verslaan is niet slecht. (Ze net buiten de stad op snelweg uitroeien is laf. Dat deed de VS met de Iraqi die uit Koeweit vluchtten).


   Wel goed in dit artikel vond ik: "Als de VS àlle 3500 ISIS strijders uit Raqqa vrije aftocht heeft gegeven, waarom heeft de VS die stad dan nog zo zwaar gebombardeerd? Er vielen toen nog 1800 burgerslachtofffers.

   Verwijderen
  2. Amerikanen hebben IS niet gebombardeerd na vrije aftocht uit Raqqa. IS moest het de SAA moeilijk maken zodat de koerden extra terrein in Syrië konden winnen waardoor Iran geen landroute zou hebben naar libanon toe. Helaas voor de US/Israël is dat op het nipertje net niet gelukt.

   Is strijders, die vrije uittocht uit Mosul kregen, hebben Palmyra herovert. Maw. IS krijgt vrije aftocht, maar ze moeten wel de SAA gaan bestrijden.


   p.s. Aftocht leger Irak in golfoorlog 1 heeft NOOIT vrije aftocht gekregen. Die waren op de vlucht voor de troepen die Koeweit herveroverden. Foute info Jan. Het is hooguit laf dat het iraakse leger zich niet heeft doodgevochten tegen het bevrijdingsleger vanuit KSA

   Verwijderen
  3. Oligarch,
   ik ben het helemaal met je eens: zo is het gegaan.
   Het enige dat ik wilde zeggen is: het geven van vrije aftocht an sich is geen boosaardig iets. En àls je dat doet, moet het oprecht zijn: dus niet van de weg schieten zoals bij Koeweit is gebeurd.
   Ik weet dat die Iraqi geen vrije aftocht hadden. Maar zelfs dan is het wegmaaien van tienduizenden soldaten een totaal ongehoorde oorlogsmisdaad. Velen zwaaiden zelfrs met witte vlaggen. Zulke gruweldaden zijn zelfs in WO2 niet voorgekomen, zover ik weet.

   Verwijderen
 15. @Dwang
  Foute assumptie ! Als Al Qaeda een tool is van de VS , dan is 9/11 al de grooste leugen in moderne tijden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt!. Al Qaeda, 9/11, Obama, WMD's, IS, White helmets, etc etc. Het officiële verhaal is bedrog.

   Verwijderen
  2. @ Petka

   Foute assumptie ! Als Al Qaeda een tool is van de VS , dan is 9/11 al de grooste leugen in moderne tijden.

   Ik denk dat je dat gerust kunt zeggen, ja. Misschien vindt de schrijver dat ook wel en heeft hij het daarom ook over de grootste leugen sinds 2003.

   Los daarvan noemde ik het artikel vooral om de strekking van de laatste alinea. Ik herhaal hem hier nog eens.

   "It’s time for someone to be held accountable. There is a case to be made against the U.S. for some very serious criminal behavior here, and if anyone is serious about defeating “radical Islamic terror,” they should start by launching a court action against the U.S. government for its die-hard support for terrorism in the Middle East and beyond."

   Syria ligt in puin en de kosten van wederopbouw worden op minstens 200 miljard US dollar geraamd. De aanstichters hier van, Westerse landen, de Golfstaten en Israel trachten nu financiele hulp bij de wederopbouw te verbinden aan politieke voorwaarden om alsnog gedaan te krijgen wat ze ten koste van honderdduizenden Syrische doden niet voor elkaar kregen (inderdaad: Assad must go).

   “It’s a simplistic approach when some Western countries say that they’ll give money only when they see that the opposition comes to power or their interests are fully accommodated,” said the Russian envoy ( Alexander Lavrentiev) in gortdroge diplomatentaal.

   Journalist Finian Cunningham zegt het wat minder diplomatiek:

   "It’s not merely unacceptable for such Western conditioning. It’s outrageous. Far from quibbling about financial aid to Syria, the debate should be broadened out to hold governments to account for the destruction and loss of life in Syria."

   $200bn to Reconstruct War-torn Syria... The US and its Partners Should Pay

   http://www.informationclearinghouse.info/48458.htm

   Verwijderen
 16. Voor het 2e op één volgende jaar een kortere levensverwachting voor Amerikanen. Volgens dit artikel door drugsgebruik. Ik geloof het artikel niet volledig. Ik zie mensen om me heen tussen de 50 en 70 wegvallen als gevolg van hart/bloedvaat problemen en kanker. Dat zal in de VS ook zo zijn. Gevallen die ik in mijn jeugd niet zag. Het teruglopen van de levensverwachting van de mens in de westerse wereld is denk ik sterker dan in dit artikel vermeld.

  Americans' Life Expectancy Dropped for a Second Year in a Row
  http://time.com/5075569/life-expectancy-united-states/

  De pensioenleeftijd hoeft echt niet verder omhoog. Er moet minder geld naar de oligarchen.

  BeantwoordenVerwijderen