donderdag 7 december 2017

Putin had uitsluiting 2 maanden geleden al voorspeld55 opmerkingen:

 1. Korybko is ook niet verbaast. Niet bij de spelen, niet bij Jeruzalem:

  http://theduran.com/the-olympics-and-jerusalem-disillusionment-confirmed/

  Joopnl liet vroeger flink ruimte voor kritiek op Israel en had een aantal zeer goed onderlegde commentatoren wat betreft dit onderwerp. Ook dat blijkt voorbij; blijkbaar zijn ook zij geband.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar was een niet zo erg mooie mevrouw van een jaar 50 aan de foto te zien. Die was zeer goed thuis in de dossiers.

   Weet je haar naam nog?

   Verwijderen
  2. Ik heb zelf al die mevrouw gevonden: Clara le gêne.
   Kan goed een pseudoniem zijn van iemand die zich schaamt.

   Hier een voorbeeld:
   https://joop.bnnvara.nl/opinies/zionistisch-hoongelach

   Ik denk ook dat artikelen met zulke titels niet meer in Joopnl komen.

   Dan is dit een voorbeeld van hoe langzaam maar zeker alle media worden overgenomen. gecoopteerd.

   De idee komt nog uit de communistische theori├źn: entrisme heette het toen: word lid van een organisatie die je kapot wil maken, en maak hem van binnenuit kapot.

   Verwijderen
 2. Wat die Jeruzalem erkenning gaat brengen is onduidelijk, maar naast veel bloedvergieten brengt het de Arabische straat ongetwijfeld veel dichter bij Iran, Rusland en Hezbollah.

  Verder het goede nieuws dat IS in Syri├ź GEEN terrein meer heeft, al zal nog flink slag geleverd moeten worden met HTS (al qaida).

  Ook bemoedigend is dat Maduro, ondanks de blokkade van het land en het CIA gestook een stijgende approval heeft tov de verschillende Venezolaanse oppositieleden. 31 % is niet veel, maar wel in de buurt van de Europese regeringsleiders en Trump.

  Komend jaar zal het voor ons een genoegen zijn wanneer Putin zelfs voor Rusland in een landslide wint. Niet omdat we het met alles wat hij doet eens zijn, maar wel omdat hij nog enige stabiliteit in de wereld garandeert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er wordt algemeen aangenomen dat die beslissing van Trump behoorlijk wat bloedvergieten tot gevolg kan hebben.

   De Paus heeft er dit over gezegd: "" Handel a u b met wijsheid en voorzichtigheid, en respecteer de status quo."

   Je moet wel een pro-Israel-fascist zijn om hier iets boosaaardigs achter te zoeken.

   Toch is een van de vaste gasten , en nog wel een door mij gewaardeerd pundit, blijkbaar van mening dat de paus dit niet had mogen zeggen.
   Ik vroeg om uitleg, en hoop dat die ook nog komt. Mogelijk dat ik het niet goed interpreteer.

   Dawg6 december 2017 om 20:29
   FAKE
   https://twitter.com/JoostNiemoller/status/938354652122439680
   nieuws

   Verwijderen
  2. Het draadje waar ik met Dawg ruzie maak zou normaal gesproken met deze link in beeld moeten komen, maar het hapert een beetje: je komt net boven de bewuste draad uit.
   Vijf centimeter lager begint mijn 'aanval' op Dawg.

   http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2017/12/waarom-blijft-erben-wennemars.html?showComment=1512606897902#c7273485010826804611

   Heeft dit belang?
   Ja, want het toont aan dat 1984 al bestaat.
   Wie in zijn menslievendheid zegt dat hij hoopt op vrede en geen onnodig bloedverlies, wordt door Israel en haar Hasbara ongenadig op het hakblok gelegd, zodra ze kans zien om er kritiek op Israel achter te zoeken.

   Matt had eenzelfde bericht: de NOS had een verkeerde foto geplaatst , en werd door hasbara aangevallen.

   Wat ze zo bereiken is dat iedereen angstig wordt en zeer voorzichtig zodat hij flink aan zelf-censuur gaat doen.

   Ze doen dat niet zo graag bij iemand die de Protocollen aan beveelt, want dan zouden mensen eens op het idee kunnen komen die protocollen te lezen. Daar zwijgt men dus liever: snel vergeten, vooral geen aandacht op vestigen.

   Maar randverschijnselen ( een verkeerde foto, een goed bedoelde opmerking van de Paus) worden gebruikt om de oppositie in een kwaad daglicht te zetten.

   Ik ben dus zeer benieuwd waarom Dawg vond dat dit fake nieuws was. Waar sta je precies, Dawg? ben je een Hasbara zoals Niemoller?

   Verwijderen
  3. Ik denk dat deze paus zeer trouw aan zijn vermoedelijke opdracht is, de deelname van nog nominaal RK gelovigen te versterken.

   Ratzinger (Benedictus) was een hard-liner die miljoenen van het geloof heeft doen afkeren, zeker ook door het massale pedofilie schandaal en zijn klungelige manier van daarmee omgaan.

   Voor de RK kerk is het jodendom, de islam als de kool en de geit: proberen beiden te sparen zonder zelf slachtoffetr te worden. Ook voor de RK kerk zijn het post modernisme en het evangelische geloof een gevaarlijke bedreiging. Dan is er ook nog het verleden en het beleid voor de toekomst, en de machtige fracties in en om het vaticaan. Daar hoort ook het zorgen voor het bezit van de kerk bij.

   Ik wil het niet over onzuivere en zuivere elementen hebben maar als kerkvorst heeft hij de taak de belangen van die kerk zo kundig en visionair mogelijk te behartigen. Hier is hij niet in een andere positie dan Putin betreffende Rusland.

   Zeker bij pausen zal vanwege de diepe traditie van geheimhouding het historisch oordeel moeilijk zijn en waarschijnlijk veel tijd in beslag nemen.

   Verwijderen
  4. In latijns Amerika is voor de RK kerk zeker een zo grote crisis als in het seculiere Europa: Tegenwoordig is ca 25 % evangelical (en daardoor zeer sterk pro- Israel en pro- US). Demografisch dreigt deze groep in enkele tientallen jaren de meerderheid te gaan uitmaken. Die meerderheid is dan matig, maar wel iets beter (vocationeel)opgeleid, en is hun cultuur grotendeels kwijt. Het betekent het verlies van een heel continent, voor het RK geloof, maar zeker ook voor ´ons´. Ik denk dat de paus hier is opgezet. Dat de kerk wat meer invloed krijgt in Cuba en venezuela is dan mooi meegenomen.

   Hetzelfde speelt in Afrika waarschijnlijk nog erger, maar daar weet ik wat minder over.

   Verwijderen
  5. Ja, de pedofilie in de RK Kerk is al langer wereldwijd nieuws.
   Nu was dat wel 'de kat op het spek binden' natuurlijk: jonge jongens die les krijgen van mannen die voor het celibaat kozen. En dan al die internaten.

   Maar hebt U al ooit iets gelezen in de MSM over het enige geloof waar pedofilie niet als een zonde wordt gezien, maar als een normale zaak?

   Ja, ik spreek over het joodse geloof. Ik kan de citaten uit Sanhedrin voor U opzoeken als U wil.

   Is dààr al iets over geschreven?
   Nee?

   Dan is er toch maar 1 conclusie mogelijk?
   "1984' is here.
   De matrix bestaat, en U zit er midden in.

   Ik heb voor de rode pil gekozen. Ik ben er trots op.

   http://xevolutie.blogspot.nl/2017/10/651-over-de-joodse-zeden-en-gewoonten.html   Verwijderen
  6. Rootman,
   uw reacties zijn heel sympathiek hoor: U gaat tussen mij en Dawg in staan en probeert de lezer af te leiden.

   Toch ook voor U de concrete vraag:
   - Wat was er mis met de uitspraak van de Paus?
   - Hoe komt Dawg volgens U er bij om hier over Fake Nieuws te spreken? Hoe ziet U dat? ( Misschien ziet U iets dat ik niet zie).

   Verwijderen
  7. Ik weet er van, maar vreet geen pillen, zelfs geen rennies! (landbouwkalk is veel goedkoper!).

   Leven en laten leven, zolang ze niet in mijn media en regering zitten!!!

   Verwijderen
  8. Rootman,

   leuk Joop-iaanse reactie: onbegrijpelijk en niet ter zake.

   Dus nog eens concreet:
   Toch ook voor U de concrete vraag:
   - Wat was er mis met de uitspraak van de Paus?
   - Hoe komt Dawg volgens U er bij om hier over Fake Nieuws te spreken? Hoe ziet U dat? ( Misschien ziet U iets dat ik niet zie).

   Verwijderen
  9. Allereerst: Meestal reageer ik vrij primair, logisch als ADHDer.

   Dat betekent dat ik niet ´de moslims´, doch de salafisten als zware bedreiging zie. De evangelicals zijn in mijn ogen net zo gevaarlijk.

   Met de doodenge settler fundamentalisten (minstens zo gevaarlijk als AQ) tot veel van onze gematigde joodse vrienden speelt een ander mechanisme: steun van een nog steeds zeer machtige superpower: dit vervormt ook hun logica in ernstige mate: in elk geval dat wat we horen...

   Ik ben geen de facto vredestichter!


   Voor de rest: Ik kan het niet terugvinden. Ik vraag me af of het heel belangrijk is:

   Als de katholieke kerk, ja, ook de jezuïeten etc. nog enige invloed willen behouden in de 21 e eeuw, dan gaan ze zich heel ver houden van hun duistere connecties uit het verleden: die operators denken een eeuw of 3-5 vooruit, en zien daarom echt wel wat nu contraproductief zou zijn!

   Wat Dawg beweert is voor zijn rekening. Ik heb dat blijkbaar een beetje gemist, omdat ik nogal sterk mijn eigen lijn volg: Momenteel zijn die katholieken een behoorlijk sterke bondgenoot!

   Verwijderen
  10. U kunt het niet vinden?
   Het stat in de vorige draad.
   Nooit eerder werd een posting in een draad zorgvuldiger gegeven als door mij, in dit geval. Zie mijn post van 15.05 uur:

   Het draadje waar ik met Dawg ruzie maak zou normaal gesproken met deze link in beeld moeten komen, maar het hapert een beetje: je komt net boven de bewuste draad uit.
   Vijf centimeter lager begint mijn 'aanval' op Dawg.

   http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2017/12/waarom-blijft-erben-wennemars.html?showComment=1512606897902#c7273485010826804611

   Maar ik laat het hierbij, Rootman, het is heel duidelijk dat U niet op mijn post in wil gaan.
   Zou tijd gescheeld hebben als U gewoon niets had gepost.

   Verwijderen
  11. Sorry, ik snap het niet, en iedereen, incl. mezelf is er tegen.

   Blijkbaar begrijp ik heel veel niet...

   Verwijderen
  12. @ Jan

   Ik had in de vorige draad gereageerd op je comment over mijn foto van de paus met de toevoeging 'fakenews'. Ik zie dat de discussie hier door loopt, dus ik zal mijn reply hier herhalen.

   @ Jan

   Die comment was een flauwe grap. Foto van een paus die aandachtig naar de boobies van een dame staat te turen.
   Nep boobies, maak ook nep foto, want het heeft er alle schijn van dat deze foto een montage is. Meer moet je er niet achter zoeken.

   Wat de massa immigatie, cq. de islamisering van Nederland en Europa betreft. Het is mijn opvatting dat die immigratie en de islamisering als een pistool zijn die op onze cultuur is gericht, maar dat andere krachten dat pistool tevoorschijn hebben gehaald en richten. Die opvatting is niet van de ene op de andere dag ontstaan, maar langzaam gegroeid. Begon met een steeds grotere weerzin tegen de politiek correcte dwangbuis waarin elke maatschappelijke discussie gevoerd moet worden. De behandeling die Fortuyn ten deel viel was een dieptepunt en heeft mij voor altijd zeer wantrouwend naar het zgn. beschaafde en gematigde politieke midden gemaakt.

   Joost Niemoller focust zich op het pistool, maar lijkt weinig oog te hebben voor de drijvende krachten achter de komst van de islam naar West Europa. Desondanks vind ik het een goede zaak dat hij en andere onafhankelijken onverdroten de aandacht blijft vestigen op de schaduwkanten van de massa immigratie en de bijbehorende islamisering. Verandering begint bij bewustwording en de MSM steken hun kop nog steeds liever in het zand.

   Waar ik sta? Op mijn eigen benem. Ben in de eerste em laatste plaats mijn eigen baas. Mijn maatschappelijke opvattingen evolueren nog steeds en, door alles wat ik e laatste jaren zie gebeuren in een steeds hoger tempo. Is het echt zo dat ik geloofwaardiger wordt als ik op deze plak plechtig verklaar geen bijzondere 'stake'in de joodse zaak te hebben?

   Verwijderen
  13. @ Rootman.
   Als je antwoorden geeft die voor niemand te duiden zijn,. laat ze dan maar zitten.

   @ Dawg.
   Je beweert nu dat er een Paus te zien is die naar vrouwenborsten kijkt.

   Ook al zoek ik tienmaal achter elkaar de door jou gegeven link op,er komt nooit een Paus die naar vrouwenborsten kijkt. Nooit.
   Er komt een Paus die zegt: " Doe voorzichtig, want die maatregel vanTrump die kan tot veel doden leiden."

   En dan staat er een hele reeks reacties onder van allemaal Hasbara figuren die beweren dat de Paus hier zijn antisemitisme de vrije loop laat en dus heel erg Israel aanvalt.

   Het is voor mij dus erg de vraag: Wat is hier Fake News aan? ( Dat is wat jij beweert)

   En verder zou ik graag begrijpen waarom al die mensen de Paus een foute man vinden, omdat hij vind dat die Israelische bezetting niet N├▓g een stap verder moet gaan. Ook al omdat dit vele vele levens zal gaan kosten: mogelijk niet meteen, maar op den duur wel: een Israel dat telkens weer een stap verder bovenop de Arabische en Christelijke wereld zet alsof ze al de baas van de wereld zijn.

   Maar mijn primaire vraag is dus: Hoe is het mogelijk dat jij denkt dat het over vrouwen borsten gaat?
   Het lijkt me toch dat je nu een uitweg zoekt. ( Ja, dat is wantrouwend, maar als je gewoon uit komt voor jouw mening, dan zijn we klaar. Uitgepraat.)
   Zeggen dat er uit jouw computer andere beelden komen dan uit de mijne , dat is een ongeloofwaardig standpunt.

   Verwijderen
  14. @ Jan

   Plaatje staat gewoon in de tijdlijn. gepost door ene Peter om 04:12 - 6 dec. 2017. Gewoon een stukje naar beneden scrollen. Had 't binnen een minuut teruggevonden.

   En, want denk je; zijn ze nep en is de foto een montage?

   Verwijderen
  15. Hier is tie @Jan! Als jij 'iets' niet ziet wil dat niet zeggen dat 'het' er niet is!

   https://pbs.twimg.com/media/DQXMFozWAAEgNJV.jpg

   Verwijderen
  16. Misschien gaat het met deze link sneller:

   https://twitter.com/he_peter/status/938380620887097344

   Verwijderen
  17. Dawg,

   Je houdt me voor de gek.
   Moet je niet doen.

   Je beweert dat je de link van Niemoller gaf en dat de lezer dan geacht wordt om zelf een keuze te maken uit de 50 reacties die er onder staan.
   Hoe iemand anders voor de gek.

   Als je die grap wil maken (ik zou er nog geen seconde van mijn tijd aan willen besteden: zeer clich├ę, zeer oninteressant, niet thuis horend op dit blog) dan weet jij ook: cursor op de afbeelding, rechts klikken: klik op "Adres van afbeelding copieren" en klaar ben je.

   Je doet je nu voor als een extreme digibeet.
   Leugens.

   Verwijderen
  18. @ Jan

   Doe niet zo maf. Ik vind die paus helemaal niks, maar m.b.t.
   lijkt me zijn uitspraak verstandig.

   Verwijderen
  19. m.b.t. Jeruzzalem

   Verwijderen
  20. Dawg,

   ik moet even bijkomen van alle emotie.

   Over een tijdje zal ik wel weer zin hebben.

   Verwijderen
  21. Ik heb niet iets anders willen voorwenden dan ik bedoelde. Maar no hard feelings, kan wel tegen een stootje.

   Verwijderen
  22. De stoot kwam mijn kant op:

   = Matt die toch altijd weer het slachtoffer ( vrouw met hoofddoek) aan valt en nooit de dader.

   = Dawg van wie ik al lang weet dat hij stiekem de joodse zaak aanhangt. Maar hij is te laf om er ronduit voor uit te komen en dat standpunt te verdedigen. Zoiets als een Nazi zijn en dan ├│├│k bij de dierenbescherming gaan en je daar mee profileren als 'goed mens'.

   = Rootman die net doet alsof hij niet begrijpt waar het over gaat.

   Er is jou geen stoot of stootje uitgedeeld, Dawg.

   De context was deze: Matt signaleert Fake News: Israel zou unfair zijn behandeld door de NOS.

   Dan komt jouw reactie: jij signaleert ook Fake news.

   Je verwijst naar een tweet waar de Paus oproept tot rust en bang is voor bloedvergieten.

   Niem├Âller en de helft van zijn reageerders vinden dat de Paus fake is want hij valt Israel aan onder het mom van : humanitaire bezorgdheid.

   Je was eventjes meegenomen door Matt's signalering van anti-Israel fake news, en deed er een schepje bij: de tweet van Niem├Âller die je zojuist had gezien.

   Je schrijft: ""Is het echt zo dat ik geloofwaardiger wordt als ik op deze plek plechtig verklaar geen bijzondere 'stake' in de joodse zaak te hebben? ""

   Dawg, wat zou het probleem zijn als je dat hier zou zeggen?
   Als dat de waarheid zou zijn, dan kun je dat toch gewoon zeggen.
   Dat is toch niks ergs of schandelijks ?

   Maar je zegt het niet.
   Is dat niet vreemd?

   Stel je voor:
   Politie: Mijnheer, U heeft die brand aangestoken.
   Antwoord: "Ik ben druk met mijn eigen zaken. Zou het helpen als ik hier ging verklaren dat ik die brand niet heb aangestoken?"

   Dat is het standpunt dat jij hier in neemt.

   Verwijderen
  23. @ Jan

   Erger nog, ik BEN lid van de dierenbescherming. Ik denk niet dat ik een 'niet-jood' verklaring over mezelf ga afgeven. Veel maakt het niet uit want jij weet immers toch allang dat ik 'stiekem de joodse zaak' (whatever) aanhang.

   Verwijderen
 3. On Topic.

  Blik,

  ik vind de link die op de tweet van de Russische ambassade ( in Zuid Afrika !) staat erg interessant en volledig.

  Hier een klein stukje tekst:

  Putin:
  "" First, we must admit that we are partly to blame for this, because we gave cause for it.

  But I think that while there was cause, it was not handled in an honest way, to put it mildly. Why? Because, firstly, this is collective responsibility. Collective liability for offenses is not envisaged in any legal system in the world. This is my first point.

  Secondly, most of the charges are based on allegations that are not proven and are largely unfounded. They are based mainly on the testimony of one person, whose morals and ethics and mental state raise a lot of questions. There is nothing else.

  What is important? It is important that the commission concluded that there was no system of state support for doping in Russia. This is an important conclusion. But if this is so, then the question arises: why are our Olympians prohibited from competing under the Russian flag and Russian symbols, if there is no state support? Punish those who are to blame. And, secondly, if there is no state support for doping, then why cannot they compete under our national symbols? This, of course, is a big question.""

  Het hele artikel staat ook hier: http://en.kremlin.ru/events/president/news/56323

  Putin zegt dat er dus wel een vorm van Russische schuld is. ben erg beniewud wat ie hier mee bedoelt.
  In het gunstigste geval bedoelt hij: 'We hebben Rodschenko eerder zelf aangeklaagd, maar hem toch weer terug zijn job gegeven ( of vrij gesproken) , en dat hadden we nooit mogen doen.'

  Of bekent hij dat er inderdaad doping is gebruikt door atleten, en dat er dus toch onvoldoende toezicht was?

  Of bedoelt hij: 'We hebben een oogje toe geknepen t a v Rodchenko en hem zijn gang laten gaan.'

  Het hele artikel is de moeite waard.


  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jan
  Ik had die link niet eens gezien.

  Dat van die "partly to blame for this, because we gave cause for it"
  Vat ik op vergelijkbaar met: "We kregen die penalty tegen, die was onterecht want het was geen voldoende grote overtreding of opzettelijke handsbal, maar...
  1. we lieten de tegenstander in ons strafschopgebied komen (= altijd een risico)
  2. het was een actie van onze verdediger waar een scheidsrechter voor kan fluiten.

  Maar hoe je het ook interpreteert, hij begint met zijn eigen schuld, en dat is altijd een mooi begin.

  Daarna fileert hij het op glasheldere en logische wijze, waarbij het essentiele punt is, dat het IOC rapport op ik meen pagina 24 inderdaad stelt iets van "no prove for state organised doping"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En grotendeels gebaseerd op 1 persoon, Rodshenkov; ik zie dat jij het over RodshnKO, hebt, had ik eerst ook, maar het is RodshenkoV.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ├ĺf het is een typo, ├▓f het is malarossisch dialect, denk ik...

   Zoiets lijkt onbenullig, maar zou ook een clou kunnen zijn hoe de intel stromen lopen.

   We weten immers dat de CIA via hun horigen in het wetteloze Kiev talloze manipulaties uitvreet.

   Verwijderen
  2. Blik,

   ik wist dat ik destijds een verslag had gemaakt over deze affaire.
   Ik kon hem alleen niet vinden.

   Nu wel. En wat denk je? In dat verslag noem ik de man Rodschenkowa !
   (in mijn computer opgeslagen op 20 juli 2016)
   Ik zal het hieronder plaatsen.

   Verwijderen


 6. We weten allemaal dat sportdoping ook sterk aan Rusland wordt gekoppeld, terwijl het in bijna alle landen voorkomt, en op veel plaatsen expres niet wordt ontdekt. Ook in Amerika. Zie de foto van Serena Williams. Denk aan Lance Armstrong die pas werd beschuldigd toen zijn ex ploegmaats een voor een de waarheid hadden verteld en er geen houden meer aan was.

  De duitser Hajo Seppelt heeft zich gespecialiseerd in het opsporen van doping in landen die gebasht moeten worden: Rusland, China, Wit Rusland.
  Youtube, 58 min: Geheimsache Doping: "Wie Russland seine Sieger macht" - Doku Sportschau ARD 2014
  Zijn docu over Rusland kreeg veel aandacht.
  In de docu zien we een aantal Russische sporters die zeggen dat ze doping gebruikten, en dat ze alleen naar het buitenland mochten na een controle-meting ( of alle sporen uit het bloed waren). Slechte presteerders kregen geen doping meer. Van goede presteerders werden de doping- monsters vervalst zodat ze niet betrapt werden.
  Niet fraai allemaal, maar in de Tour de France ging het decennia lang zo. En in de MBA in Amerika ook, naar het schijnt.
  Opmerkelijke zaken:
  1) de hoofdgetuige, een jonge Rus, Vitaly Stepanov, heeft in Amerika gestudeerd en werd daarna doping-controleur in Rusland. Hij huwde een atlete die doping gebruikte en was enkele jaren lang dus zelf zwaar in de fout.
  2) De artsen die de doping verstrekken verdienen flink aan hun werk. Als er medailles worden behaald, moeten de atleten flink betalen aan de artsen of coaches. Een marathonloopster had in totaal 450.000 $ betaald aan een Russisch lid van de Internationale Atletiek Federatie. ( Blijkbaar is het IAF ook corrupt.)
  3) De man die nu als enige getuige voor McLaren op treedt, Grygory Rotshenkowa , komt ook al in de video voor, op minuut 31. Daar wordt hij door de sporters als een belangrijke doping-verstrekkende arts afgebeeld. Tegen Hajo Seppelt ontkent Rotshenkowa elke aanklacht. En deze man is nu kroongetuige en de man die vertrouwd wordt op zijn woord? Op zijn gezag wil men de kroon op de carriere ( Olympische spelen) van vele tientallen atleten kapot maken?
  4) Op 33.23 min zegt Seppelt: “Opmerkelijk. Drie jaar eerder werd Rotschenko er van verdacht dat hij in doping handelde. Maar de staat vervolgde de aanklacht tegen zijn eigen medewerker ( Rotshenkowa) niet verder. “
  Ik begrijp hieruit dat R. wel een tijd lang is onderzocht.
  Als dat onderzoek stopt kan dat twee oorzaken hebben:
  - Men kan het bewijs niet rond krijgen.
  - Of er zijn machtige lieden die willen dat alles bij het oude blijft.

  De crux van de aanklacht die nu tegen Rusland loopt is dat de Russische staat zelf medeplichtig is aan het doping gebruik, en dat dus alle Russische sporters verdacht zijn.
  Stel dat dit zo is,
  - Zou de staat dan toestaan dat die artsen enorme kapitalen afpersen van de atleten?
  - Zou de staat dan een onderzoek beginnen tegen een van de belangrijkste doping-leveranciers ( Rotschenkowa)?

  Ik zie echt niet hoe de Russische Staat fouter zou zijn dan de Franse Staat of dan de Amerikaanse overheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je zo denkt,waarom haalde jij mijn anti doping pdf-je dan gisteren weg hier?
   Ik heb het nog,maar vertik het om die weer terug te plaatsen hier.
   je weet zelf niet meer waar je mee bezig bent Jan.
   Daarom zie ik jou ook als een verdwaald manneke die heel snel geneigd is om alles maar op zionisten en joden af te schuiven.
   Totaal occult geïndoctrineerd ben je.
   Niet goed voor je heilige Geest,Jan.
   Verder goed bedoeld.
   Als je eens stopt met je religie haat en Isra├źl haat,
   Pas dan neem ik je voorzichtig serieus.

   Verwijderen
 7. Huib kopt vandaag weer.

  Putin had uitsluiting 2 maanden geleden al voorspeld.

  Putin is nu ineens ook profeet bij ome Huib.
  Het wordt steeds gekker met die Bruynzeels en consorte hier.
  Wordt tijd dat ze die vent met zijn aanhang in in gesticht duwen,want met zulke verdwaalde Nederlanders kunnen we niet normaal aan de slag gaan op ons werk iedere dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [ Sorry, moderator, ik kan het even niet laten: haal het maar weg...]

   [Wordt tijd dat ze die vent met zijn aanhang in in gesticht duwen,want met zulke verdwaalde Nederlanders kunnen we niet normaal aan de slag gaan op ons werk iedere dag.]

   Oh ja! dat kan wel! Jij moet gewoon netjes doen wat je gezegd wordt, en s´zonags naar je sectarische kerkje gaan!

   Verwijderen
  2. Jij moet mij niet schrijven wat ik moet doen.Ik zie nergens in mijn contract staan dat een smurf mijn werkgever is.
   Verder.......wanneer ik naar het huis van God ga,is iets tussen God en mij.
   Ga jij maar fijn verder spelen in je kabouterbos,jongetje.
   Heb eigenlijk ook geen tijd in de volwassen wereld voor kleutertjes zoals jij.

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rootman,

  moet ik deze blog schoon houden van schizofrenen ? ( Toch niet overdreven gesteld, lijkt mij: iemand die dweept met zijn christen-zijn, en het tegelijk normaal vindt om grof mensen te bedreigen en uit te schelden en als een stalker elke dag te pesten, dat beeld laat toch weinig ruimte voor twijfel.)

  Maar als mij nu duidelijk wordt dat ik hier, samen met Blik , zowat de enige ben die altijd zijn best doet om een eerlijke conversatie te hebben en die niet laf wegduikt in misverstanden , wartaal, vergezochte associaties of tover-computers die vrouwenborsten verzinnen, waar doe ik dan al die moeite voor?

  Dan moeten we er gewoon mee stoppen.
  Of Blik zet gewoon de reageer-mogelijkheid uit.
  Mij ook best.
  Of jullie vragen om de code en als Blik die geeft, dan halen jullie de schizofrenen van de site. Mij ook best.

  Ik heb er even geen zin meer in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tip voor de moderator: de stukjes van kroel en Eddy ongelezen verwijderen. Want er staat nooit iets anders in die stukjes dan haatdragende, onzinnige, niet tot de discussie bijdragende opmerkingen, dus waarom zou je het willen lezen? Dat leidt alleen maar af en geeft je een slecht humeur: wat precies de 2 redenen zijn dat die 2 hier op dit blog zitten.

   En de tijd die je daarmee overhoudt, kan je gebruiken door je bv af te vragen waarom Russofobie gevoed wordt, de VS zijn ambassade in Jeruzalem wil zetten, de MSM eenzijdig rapporteert, en (mijn laatste hobby) waarom mensen die overduidelijk niet schizofreen zijn (zoals Erben Wennemars) wel het schizofrene 'goed' vs 'slecht' discours ondersteunen en aanmoedigen.

   Verwijderen
  2. Mijn conclusie over Wennemars is: de beste man vindt het fjn om een doel te halen. Vroeger was dat: de 500 meter in iets meer dan een halve minuut schaatsen, nu is dat om aan het eind van het programma Rusland zo zwart mogelijk te maken. Hoe maakt niet uit, als het doel maar bereikt wordt. De mensen die Wennemars voor deze hand en span diensten betalen vinden het prachtig, en dat is voldoende voor Wennemars: doel bereikt.

   Ik vraag me nu af waarom er mensen zijn waarvan je weet dat ze niet gek zijn en ook geen enkele meerwaarde kunnen halen uit het anti-Rusland verhaal, en die in priv├ę omgang sociaal tot en met zijn, dat die toch in Russofobie geloven. Wat drijft hen? - Daar ben ik nog niet over uit, maar ik denk dat het te maken heeft met schaamte. Schaamte waarover? Over de schaamte dat dezelfde politici die nu anti-Rusland zijn, de politici zijn die van de welvaartsstaat, die Nederland voor in principe iedereen in min of meerdere mate was, een frauduleuze staat hebben gemaakt; dat ze toegelaten hebben dat onder PC uitspraken de rijken steeds rijker worden en de armen steeds armer. En dat het de mensen die op deze politici hebben gestemd ook niet slechter is gegaan in de afgelopen 20 jaar, wat komt vanwege de beslissingen die deze politici voor hen hebben genomen in de afgelopen 20 jaar. Dat is iets om je over dood te schamen als je ziet of weet hoe armoede ook in Nederland een steeds groter probleem wordt, dankzij die politici met hun beslissingen. En aangezien schaamte een onprettig gevoel is, zijn die mensen die in Russofobie geloven dolblij om de door hen zelf veroorzaakte ellende af te schuiven op een Boeman; Poetin met Rusland in dit geval. Zoiets.

   Verwijderen
  3. Geen schizofrenen. Dawkins noemde born again christianity (evenals oa salafisme en judeisme) been mind virus. Het is een ziekte, geen persoon.

   Verwijderen
 10. Confronting the Threat of Ethnic Bioweapons

  USAF 59th Medical Wing's molecular biology branch recently was revealed to have been collecting specifically Russian RNA and synovial (connective) tissue samples, prompting fears in Russia of a possible US directed ethnic-specific bioweapons program.

  http://landdestroyer.blogspot.nl/2017/11/confronting-threat-of-ethnic-bioweapons.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Targeted, ethnic bioweapons kunnen alleen werken bij een populatie met identieke markers ingeteeld dus; Rusland is veel te groot en biodivers. Kandidaten zijn: Yazidi, joden, amish, brahmanen, dorpsbewoners in bergdalen.

   Joden en Yazidi zijn niet ingeteeld, maar hun y-chromosoom of mitochondria wel.

   Verwijderen
  2. Targeted, ethnic bioweapons kunnen alleen werken bij een populatie met identieke markers ingeteeld dus; Rusland is veel te groot en biodivers. Kandidaten zijn: Yazidi, joden, amish, brahmanen, dorpsbewoners in bergdalen.

   Joden en Yazidi zijn niet ingeteeld, maar hun y-chromosoom of mitochondria wel.

   Verwijderen
 11. U.S. Military Planned First Strike Nuclear Attack on Every City in Russia and China … and Gave Many Low-Level Field Commanders the Power to Push the Button

  https://www.globalresearch.ca/u-s-military-planned-first-strike-nuclear-attack-on-every-city-in-russia-and-china-and-gave-many-low-level-field-commanders-the-power-to-push-the-button/5621871

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De russen en chinesen zullen wel dezelfde constructie hebben. Verander iedere amerikaanse stad in nucleaire as.

   Verwijderen
  2. @oli,

   Begrijp jij eigenlijk waarom de neocons niet hebben toegeslagen na de val van "De Muur" en zolang gewacht hebben?

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Interessante vraag, maar wie zegt dat er niet toegeslagen werd? Waarom zou het Amerikaanse empire het militaire arsenaal gebruiken als ze ook met economische middelen konden bereiken wat ze wilden?

   Verwijderen
  4. @Dawg,

   Daar is maar ├ę├ęn antwoord op mogelijk. Als alle oorlogen bankiers oorlogen zijn, dan viel er in deze oorlog te weinig te verdienen!

   Verwijderen
  5. @ Joop

   Dat weet ik zo net nog niet. Ik denk eerder dat er opeens die Poetin was die een eind maakte aan de fragmentatie van Rusland.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   Maar Poetin kwam pas later en de neocons kunnen deze powerswitch nooit hebben voorzien. Boris Jeltsin heeft op de een of andere manier, in een nuchtere bui, zijn blunderovereenkomst met de neocons ingezien of Poetin heeft hem ingefluisterd. Want, was de reden van Boris Jeltsin om Vladimir Poetin voor te dragen als President van de Russische Federatie?

   Verwijderen
 12. Natuurlijk wist Poetin dit al. De man weet hoe de hazen lopen en anticipeert daarop.

  Nu de russen hun ogen wagenwijd openstaan, zal deze uitsluiting van Rusland alleen maar meer stemmen voor Poetin opleveren. Dus wat heeft het opgeleverd voor de wallstreet cabal ?. Niks!.

  Amerika investeert 5 miljard in een Maidan coup. Europa zit met de misere Oekraïne en Poetin gaat er met de krim van door!.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nasrallah roept op tot intifada nav Trumps fout om Jeruzalem hoofdstad van Israel te benoemen:

  https://www.rt.com/news/412345-hezbollah-intifada-jerusalem-palestine/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wordt Putin misschien gevoed met info door kunstmatige intelligentie?

  Deepmind's AlphaZero verpletterd het schaakspel: het machinaal zelflerende AlphaZero algoritme had slechts 4 uur nodig om het niveau van grootmeesters te overmeesteren. Alleen gevoed door de basisregels van het spel ontwikkelde het algoritme, door tegen zichzelf te spelen, zo'n 150 jaar aan schaakkennis. AlphaZero versloeg ook de wereld-computer-kampioen Stockfish met 28-0 in een 100 partijen wedstrijd. Wit begint en wint kun je wel stellen, want van de 28 winst-partijen waren er 25 met wit gespeeld.

  Lees verder in een artikel op Chess24: https://chess24.com/en/read/news/deepmind-s-alphazero-crushes-chess
  of download direct de academische publicatie in pdf-vorm:Mastering Chess and Shogi by Self-Play with a General Reinforcement Learning Algorithm, December 5th 2017

  Als schaakliefhebber schrok ik hier wel van, want het heeft zo'n 100 jaar geduurd voordat de computer in 2015 in staat was om de mens te verslaan. Nu 2 jaar later leert een algoritme het spel zichzelf en bereikt binnen 24 uur het niveau van supermens!
  Het beangstigd mij wel om overgenomen te worden door KI...
  Groet Theo

  BeantwoordenVerwijderen