donderdag 14 december 2017

Kamer blijft voor illegaal vliegen boven Syrie

Het is er weer vrij geruisloos doorheen gemoffeld. Tja, onze staatsmedia en theekransj talkshows zijn natuurlijk weer druk met gender-problematiek, klimaatkwesties (wordt het nou warmer of toch kouder?) of de laatste van Gordon of Joling bij Jinek: Verlenging "missies" Irak en Syrië.

Natuurlijk heeft dit niks met het "met wortel en tak uitroeien" van IS te maken, maar met de Geo-politieke agressie van de VS en Israël waarbij Halbe Zijlstra en Mark Rutte aan de leiband bij lopen.

Gevangenis-directeuren demonstreren voor Husein BaybasinGoed dat ook een AD-journalist twittert over de situatie rond Husein Baybasin. Koen Voskuil. Het is algemeen bekend dat Baybasin levenslange gevangenisstraf uitzit op basis van een bij elkaar gefabriceerd vals proces. Dit is, in het land waar iedereen "happy-de-peppie" is, wel een dingetje.

Op de 8027e dag dat #Baybasin onschuldig vastzit riepen oud-gevangenisdirecteuren Douw, Van Huet & Molenkamp op tot onmiddellijke vrijlating. Een actie die wereldwijd nog nooit eerder is vertoond! (via @TruthHitsEvery1). Ze zijn beschikbaar voor interviews, dus reken maar dat de heren vandaag en morgen overal bij de staatsmedia aan tafel en achter de microfoon zullen zitten....

61 opmerkingen:

 1. @Root, bij vorige artikel: Leuk dat je de hele PutinPresser gezien hebt bij RT.

  Ik heb hem grotendeels ook bekeken, bij Perwi Kanal.

  Wat ik ook getwitterd heb: dat een president de tijd neemt om 4 uur lang vragen te beantwoorden, ook van oppositie (Sobchak) en ik meen de BBC, is mooi om te zien.

  Doen Willem Alexander, Rutte Trump of Merkel hem dat na?
  https://www.theguardian.com/world/2017/dec/14/vladimir-putin-annual-press-conference-2017?CMP=share_btn_tw

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In de pers werd er ook een beetje aandacht aan geschonken, en dan enkel over het dopingschandaal.
  Het artikel is vrij neutraal hierin.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20171214_03242477

  Wat mij ook opviel in het interview was dat die journalist uit Polen flink de wind van voor kreeg toen deze een oude vliegtuigcrash oprakelde en daar Rusland de schuld van wilde geven. Putin was meesterlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aanvulling: ook bij het VRT journaal kwam Putin aan bod. Putin vertelde dat de zogenaamde Russische inmenging bij de USA verkiezingen pure verzinsels waren van de oppositie, dat Trump toch al heel wat gerealiseerd heeft in Amerika, ondanks de tegenstand. En natuurlijk een kort stukje over zijn vrouwelijke opponent volgend jaar, dat Putin er alles aan zal doen om verdeeldheid te voorkomen.
   Nu nog even wachten op het NOS 8 u journaal.

   Verwijderen
  2. Ik heb vanmiddag wat achterstallig videowerk bekeken uit het Amerikaanse congres van de ondervragingen van Hoofd FBI en de assistent Advocaat Generaal, die beiden door Gowdy en Jordan aan de schandpaal werden genageld. De FBI waant zich een staat binnen een staat (weigering op vragen te antwoorden en het niet willen overleggen van documenten.) en de assistent Advocaat Generaal blijft, ondanks belangenverstrengeling, achter Mueler staan. Gowdy en Jordan willen beiden een onderzoek instellen naar de onderzoekers van email-gate, uranium-one en Russia-gate, waarvan de democraten, als enige, maar vol blijven houden dat Rusland zich in de Amerikaanse verkiezingen hebben gemengd.

   Verwijderen
  3. Bij de NOS als enige dat de als journaliste vermomde tegenstander( Ksenia Sobtsjak) van Putin volgend jaar weinig kans maakt om Putin op te volgen.
   Dat was alles.
   Heb de tv weer snel op een andere zender gezet.

   Verwijderen
  4. @ Joop

   In aansluiting op je post van 20.08:

   EXPOSED: FBI agents plotting an “insurance policy” should Trump win election

   Analyse van o.a de emailwisseling tussen Peter Strzok en
   Lisa Page.

   Lijkt me allemaal tamelijk explosief en begin van het einde voor Peter Strzok, de FBI en de Mueller probe. Blijft ongelofelijk dat dit totaal niet wordt opgepikt door de Nederlandse MSM. Als dit werkelijk is waar het steeds meer op begint te lijken is het Watergate tot de n-de macht.

   http://theduran.com/exposed-fbi-agents-plotting-an-insurance-policy-should-trump-win-election/

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Ik las ook net dat Fusion GPS een CIA bedrijfje is. Zal de link even opzoeken.

   Verwijderen
  6. Fusion GPS = CIA Front Group.

   http://investmentwatchblog.com/fusion-gps-cia-front-group/

   Verwijderen
  7. Dit zou ook nog weleens huge kunnen worden.

   Audio Tape Of Loretta Lynch Bill Clinton Tarmac Meeting May Exist

   http://investmentwatchblog.com/audio-tape-of-loretta-lynch-bill-clinton-tarmac-meeting-may-exist/

   Verwijderen
  8. Technisch gesproken zou er ook een link moeten bestaan tussen Loretta Lynch en Peter Strzok, omdat James Comey de opdracht van Loretta Lynch kreeg om de Hillary email-gate niet als 'case' te behandelen maar als 'matter'.

   Verwijderen
  9. Even ter verduidelijking;

   Peter Strzok was de FBI agent die Hillary ondervraagd heeft over email-gate.

   Verwijderen
 3. Update draad over het Siberische LNG, waarvan de eerste lading verscheept zou worden naar Azië.

  Maar de eerste bestemming blijkt Groot Brittanie te zijn, aldus

  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-14/desperate-britain-forced-import-russian-gas-sanction-targeted-project

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The gas that came in from the cold: Britain turns to sanctioned Russian energy to avoid big freeze

   https://www.rt.com/uk/413034-russian-gas-sanctions-uk-shutdown/

   Verwijderen
 4. Ook interessante comment in het verlengde hiervan

  'Vlad the Impaler....name of the LNG ship is the "Christophe de Margerie." Ring a bell ZHers? Putin does have a wicked sense of humor.

  Christophe de Margerie is the former (executed)president of Total (France) who got executed by the CIA at Moscow's airport. CIA sent a SNOWPLOW down the runway in September to collide with Margerie's private jet during take off.

  Margerie's crime? He signalled a willingness to do business with Russia and to accept PETROLEUM payments in "other than USD."

  helluva take-down by CIA thugs.BRUTAL.

  Looks like Vlad is having the last laugh. No way could any of us make this stuff up!'

  De CIA plot heb ik niet gecontroleerd (er zijn hier mensen die dat veel beter kunnen dan ik), maar verder lijkt het verhaal te kloppen

  Jaar dat de Margerie omkwam: in 2014 op het vliegveld van Moskou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie net dat Blik de naam van de tanker ook eerder genoemd heeft.
   Dubbelpost...

   Verwijderen
 5. Jaaahaaa... en Ksenia Sobtsjak durfde, zonder zelf vermoord te worden, zomaar aan Vladimir te vragen waarom er tegenstanders worden vermoord? (Ik denk dat zij hiermee op Boris Nemtsov doelde, alsof er bewijzen zijn dat Poetin achter de moord op deze niets beduidende 'politicus' zou zitten.) Naar wat ik begrijp uit de tweets van David Jan Godfroit, kreeg Ksenia Sobtsjak weinig of helemaal geen bijval van collega journalisten, het antwoord van Poetin; "Moet ik mijn tegenstanders op gaan leiden dan?", werd met een warm applaus ontvangen. (Zo bang als deze journalisten zijn 2018 niet te zullen halen. JdJ)

  Ik weet niet wat er waar is aan dit verhaal, misschien dat @Blik hier meer over kan vertellen?

  Journaliste tegen Poetin: waarom worden tegenstanders vermoord?

  https://nos.nl/artikel/2207587-journaliste-tegen-poetin-waarom-worden-tegenstanders-vermoord.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nadat eerst Poetin de overwinning op I.S. had geclaimd (Trump huppelde er als tweede achteraan) heeft de coalitie besloten hun bombardementscampagne in Syrië te verlengen, alsof zij er een neus voor hebben dat I.S. er nog een offensiefje uit zouden persen (of in het oor gefluisterd). Wat anders kan de reden zijn voor de verlenging van een missie waarvan de 'tegenstander' verslagen is?

  ISIS back on the offensive in Deir Ez-zor

  http://theduran.com/russia-draws-syria-isis-goes-attack-deir-ezzor/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop, dat is toch duidelijk: de missie is pas geslaagd als Assad verwijderd is.
   Die overgebleven koppensnellers moeten toch nog (stiekem) een handje geholpen worden om dat doel te bereiken.

   Verwijderen
  2. Wat jij hierboven zei, Joop "Nadat eerst Poetin de overwinning op I.S. had geclaimd (Trump huppelde er als tweede achteraan)" zette me aan het denken. Nu RT in Amerika die ban heeft kijken er steeds meer mensen naar, iets wat bijna verboden is natuurlijk leuker om naar te kijken hé, en dus komen er steeds meer Amerikanen achter dat Trump helemaal niet gewonnen heeft in Syrië, iets wat ze wel graag zouden claimen.

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Kijk eens wat Trump van plan is!

   Trump White House Weighing Plans for Private Blackwater Spies to Counter Deep State Enemies

   http://russia-insider.com/en/trump-white-house-weighing-plans-private-blackwater-spies-counter-deep-state-enemies/ri21845

   Verwijderen
  4. Het valt me op dat Poetin nu alweer het grootste gedeelte van zijn troepen terug trekt voordat alle terroristen verdreven zijn. In Idlib wemelt het nog van de terroristen. Mijn idee is dat Poetin niet wil dat Assad valt, maar hij wil ook geen snel einde aan het conflict. Mogelijke reden wat ik oa kan bedenken is dat hij niet wil dat Iran snel een pijplijn via Syrië naar Europa kan leggen. Zoals hier al besproken Europa schreeuwt om gas. Engeland, nederland, het gas wordt schaarser. Duitsland wil geen kernenergie. Mooie markt voor Rusland om te bevoorraden en geopolitiek wapen.

   Verwijderen
  5. Het wordt steeds moeilijker voor de deep state om Trump te wippen.
   De Mueller probe backfires big time hoop ik. Mueller moet ook maar een fel oranje pakje worden aangemeten. Net als Hillary

   Verwijderen
  6. Niet zo slim dat dit plan bekend is om via de achterdeur de deep state te bespioneren. Hij kan beter recht voor de voordeur (á publiek dus) de Clinton clan aanpakken want dan heeft hij er meteen een aantal van de deep state bijzitten.

   Verwijderen
  7. @oli,

   Poetin heeft gezegd dat de 'pockets' van I.S. die nu nog in Syrië aanwezig zijn door het SAA opgeruimd kunnen worden om de stabiliteit in Syrië te herstellen. Het sluit echter niet uit of de coalitie nieuwe aanvoer van terroristen Syrië laat binnenvliegen.

   Verwijderen
  8. @oli,

   Wat ik proef uit de video's die ik vanmiddag uit het congres gezien heb is het gebeurd met Mueller, denk ik.

   Verwijderen
  9. Oligarch, Putin wil niet dat Assad valt maar een snel einde maken aan het conflict is niet simpel. Ik denk dat die pijplijn niet de reden is. Iemand zal die moeten aanleggen en wie anders dan Rusland kan dat daar doen. Rusland heeft veel gas en Syrië veel olie, en ze hebben al een samenwerkingsverband. Als die pijp van Saoedi Arabië er maar niet komt. (daar was de oorlog oorspronkelijk om begonnen)
   De handel met China gaat ook onverdroten voort, dus Rusland heeft voorlopig niets tekort.
   Mijn vermoeden is dat het om het defensiebudget van Rusland gaat, want een paar maanden voor de verkiezingen wordt er natuurlijk weer van alles beloofd maar het moet ook te betalen zijn en dat budget is nu al niet zo bijster groot. De landelijke verdediging kost ook een smak geld.
   Volgens mij gaat Putin er van uit dat het Syrische leger, eventueel met steun van Iran de zaakjes redelijk goed onder controle kunnen houden onder toeziend oog van enkele Russische 'specialisten', en gaat het dan toch ergens fout zijn de Russen in no time weer daar.

   Verwijderen
  10. @Joop,
   Tuurlijk, maar het conflict duurt nu langer. Waarom nu niet met volle kracht de terroristen "opruimen".?

   Verwijderen
  11. @Matt, dat is zeker een plausibel antwoord.

   Verwijderen
  12. "@oli,

   Wat ik proef uit de video's die ik vanmiddag uit het congres gezien heb is het gebeurd met Mueller, denk ik."

   Heerlijk

   Verwijderen
  13. @Matt,

   Deze bekendmaking kan ook een waarschuwing voor The Deep State betekenen. Blackwater bestaat uit een groep meedogenloze huurmoordenaars die hun moeder voor het juiste bedrag omleggen. Wij hebben ze bezig gezien op de wegen in Baghdad!

   Verwijderen
  14. En heel misschien zit er de volgende gedachte achter:

   De Amerikanen nu wat beperkte speelruimte geven in oost Syrië. De VS is momenteel zeer gehaat in het MO en is nu niet bepaald sterk, strategisch. Tot nu toe hebben alle stappen van de VS tot nederlagen geleid, en er is dus een grote kans dat ze nu hun eigen aanwezigheid onmogelijk maken. Wie weet worden er ondertussen banden gesmeed tussen Rusland en de sunni stamhoofden, net als met de Koerden al eerder gebeurd is. Bobendien geeft terugtrekking de mogelijkheid tot (her-)escalatie indien de VS echt haar boekje te beuiten gaat.

   Verwijderen
 7. Conflict Armament Research (CAR) is een met europees en duits geld gefinancierde onderzoeks groep. Ze zijn er achter gekomen dat het ongeveer 2 maanden duurde voordat de amerikaanse wapens gegeven aan de "rebels" in handen kwamen van IS. Goed gedaan VS

  US Weapons Went From Syrian Rebels to Daesh in Less than Two Months - Study
  https://sputniknews.com/middleeast/201712141060010987-us-syrian-rebel-arms-daesh/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Conclusie: de wapens zijn 2 maanden onderweg geweest!
   Rebellen en IS zijn 2 handen op 1 buik!

   Verwijderen
 8. Mw Clinton is een echte too big to jail.

  In de email zaak heeft ze openlijk onder ede gelogen. Comey heeft dit onder ede bevestigd!. Volgens mij is alleen dit feit al rede voor enige jaren flink brommen!.

  Nee hoor, er is niks mee gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Harvard Immunologist: Unvaccinated Children Pose ZERO Risk to Anyone and Here’s Why
  http://truthstreammedia.com/2017/11/08/harvard-immunologist-unvaccinated-children-pose-zero-risk-anyone-heres/

  Ouders die hun kinderen niet laten vaccineren hoeven zich helemaal niet druk te maken om de MSM leugen dat ze een gevaar zijn voor de rest van de samenleving

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. It's all about the money!

   Heb je het nu door, @Rootman?

   Verwijderen
  2. Uiteraard geven gepassiveerde vaccins maar gedeeltelijke herd immuniteit. Maar joop, als jij naar de tropen wil, dan neem je toch geen shots? Spaart je nog geld ook!

   Ik neem ook geen griepprik, maar kijk wel verwijtend naar grefo of wappie ouders die hun kinderen blootstellen aan hun aluminiumhobby.

   Verwijderen
  3. "...maar kijk wel verwijtend naar grefo of wappie ouders die hun kinderen blootstellen aan hun aluminiumhobby."

   Misschien moet je dat verwijt eens laten varen, het leven bestaat nu eenmaal uit risico's en zoals de gezondheidszorg nu is ingericht ga ik meer voor het afschaffen van de gezondheidszorg, m.a.w. als @Rootman een blindedarmontsteking krijgt, dan heeft hij pech gehad.

   Verwijderen
  4. Risico´s nemen is prima! Maar risico´s nemen met je kinderen niet.

   Verwijderen
  5. Maar ouders hebben het recht risico's af te wegen en daar over te beslissen.

   Voor de één is vaccineren een groter risico; voor de ander niet-vaccineren.

   Verwijderen
  6. Dat is waar, hoewel sectarisch geloof en zweverige ideologie een zeer slechte leermeester is.

   Verwijderen
  7. Ik herinner me het volgende:
   - Timerosal ( een soort kwik) heeft bij duizenden kinderen acuut autisme veroorzaakt.
   - Big Pharma heeft in een geheime vergadering in Florida besloten dit nooit toe te geven, maar wel met timerosol te stoppen.
   - Het is vooral doordat heel jonge kinderen steeds meer en meer injecties kregen, en dus meer thimerosol, dat enkelen van hen autisme kregen.

   Ik denk dat alle partijen gelijk kunnen hebben. Deze drie uitspraken zijn waar: Vaccineren is soms nergens goed voor. Vaccineren is soms heel verstandig. Vaccineren kan leiden tot autisme.

   Weinig vaccinaties met heel weinig of geen thimerosol is misschien een verstandige oplossing.

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   Ik heb het over de risico's die iedereen in het leven loopt.

   Als die carbo-nazi's er zo van overtuigd zijn dat de mens de veroorzaker is van AGW en dat er teveel van deze wezens op de aarde rondlopen, wat is dan het meest eerlijke om die populatie naar beneden te krijgen? Dat is toch het afschaffen van de medische wetenschap, zodat iedereen, rijk en arm, hetzelfde risico loopt via een natuurlijk proces het leven te laten? Geen vaccinaties, geen medicijnen, geen chirurgische ingrepen, scheelt een heleboel geld als wij Rutte moeten geloven (stijging van €10 miljard in één jaar tijd??? Voor de gek die dat wil geloven!). Dit heeft als bijkomend voordeel dat er minder pensioen hoeft te worden opgebouwd en minder AOW hoeft te worden uitbetaald, misschien is het zelfs mogelijk om het helemaal af te schaffen voor die enkeling die de pensioengerechtigde leeftijd haalt.

   Ja, het is het recht van de sterkste (in dit geval met de sterkste gezondheid), waar wij nu in verzeild zijn geraakt is ook het recht van de sterkste maar dan van diegene met het meeste geld en dat kan niet de bedoeling zijn van een rechtvaardig zorgstelsel, laat staan van een rechtvaardige samenleving.

   Verwijderen
  9. Gewoon het socialistische systeem, met alle voorzieningen via de staat, en drastische beteugeling van het patentrecht.

   Afschaffing van gezondheidszorg moet je niet willen, dat kan ik getuigen: Ik heb in verpleeghuizen in Polk (KKK) county, Florida gewerkt met meest zwarte mensen , blind en zonder ledematen over vanwege onbehandelde diabetes. En leuk hoor als je (klein-) kind grote kans heeft aan een kinderziekte te sterven of verlamd te raken. Als het niet bij de geboorte zuurstoftekort heeft gekregen en daardoor gehandicapt is geraakt. Of lekker als je een been breekt dat je dan de rest van je leven mank door het leven moet.

   Sociale voorzieningen kan echt wel: als het in de veel armere 50er- 80er jaren kon, waarom nu dan niet?

   Uiteraard kan het ook anders, zoals ik in Haiti heb meegemaakt, waar je over de datum medicijnen op elke straathoek kan kopen. Of in de bus, waar (Haitianen!!!) cholesterolpillen (!!!) aangeprezen kregen tegen bijna elke kwaal...

   Vaccins tegen cholera , HIV en Ebola. Daar zouden deze mensen, maar wij ook, hoor, mee gebaat zijn.

   Ondertussen pillen, maar wel na 5 jaar uit het patent! En ja, de medicijnman kan ook helpen.

   Dus afgezien van meningsverschillen over ´technicalities´ gaat het meer over het type zorg.

   Het commercieel element is de angel, en die moet er uit. Het corrumpeert zowel de wonderdokter als de apotheekindustrie. Pas wanneer de lobbyisten in de cel zitten kunnen we beginnen met een eerlijk vergelijk. Dit geldt ook voor klimaat.

   Verwijderen
  10. Ik ben een fan van zelfdokteren. Vooral als je weet wat je doet, en koop een hele huisapotheek op in de 3e wereld als ik op reis ga. Maar een paar jaar terug maakte ik een fout, en heb zowat mijn halve lever uitgescheten. Ik voel me prima, maar heb sindsdien wel 12 uur slaap nodig, en heb waarschijnlijk zeker 10 jaar van mijn levensverwachting verloren. En dan heb ik nog een paar jaar geneeskunde gedaan!

   Verwijderen
  11. "Gewoon het socialistische systeem, met alle voorzieningen via de staat, en drastische beteugeling van het patentrecht."

   Daar los je de problematiek van de beschuldigingen van de carbo-nazi's over AGW niet mee op.

   Verwijderen
  12. Jawel! jouw ´carbo-nazis´ als wel mijn ´fossil-fuel-nazis´ (lobbyisten) moeten achter de tralies!

   Pas na eliminatie van de corrupte lobbyisten (die ook bij jouw geliefde sites zitten) kunnen we met veel moeite misschien tot een vergelijk komen. Of niet. Dan is het gewoon een verschil in visies, en zal uiteindelijk de tijd en ervaringen ons beiden inhalen.

   Verwijderen
  13. Rootman schreef ( 16.21 uur)

   Ik ben een fan van zelfdokteren. Vooral als je weet wat je doet, en koop een hele huisapotheek op in de 3e wereld als ik op reis ga. Maar een paar jaar terug maakte ik een fout, en heb zowat mijn halve lever uitgescheten. Ik voel me prima, maar heb sindsdien wel 12 uur slaap nodig, en heb waarschijnlijk zeker 10 jaar van mijn levensverwachting verloren. En dan heb ik nog een paar jaar geneeskunde gedaan!

   Hier kunnen we wel iets van leren:
   1. Een IQ van 160 leidt niet altijd tot verstandige beslissingen.

   2. Te veel vertrouwen in eigen oordeel kan dodelijk zijn.

   3. De clou is te weten wànneer je wel een wanneer je niet een risico moet nemen.
   Het antwoord is eenvoudig:
   wèl risico nemen als de kost laag is en de mogelijke opbrengst hoog
   Geen risico nemen als de kost hoog is en de mogelijke opbrengst klein.
   Het lijkt simpel, maar met medicijnen 500 euro uitsparen en dan jezelf levensgevaarlijk beschadigen is een slechte deal.

   Ons gedrag is vaak volledig irrationeel: we wagen ons leven voor een gevallen zakdoek, als we auto rijden. Of om ergens 4 minuten eerder aan te komen, en dan te merken dat de spreker nog een half uurtje wacht voor hij begint. ( is me al zo vaak overkomen).

   Verwijderen
 10. Zeker geen fan van Wilders, maar vandaag heeft hij op RT een interview met Sophie Shevarnadze.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The Guardian gaat op reis door een land waar extreme armoede voorkomt:
  https://www.theguardian.com/society/2017/dec/15/america-extreme-poverty-un-special-rapporteur

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zat weer te luisteren naar BNR waar onze goede Rutte officieel moest ontkenen dat het JIT en het openbaarministerie niet onafhankelijk waren !
  Ik moest toen heel erg lachen , en moest gelijk denken aan de wijze woorden van rijkskancelier Otto von Bismarck https://www.brainyquote.com/lists/authors/top_10_otto_von_bismarck_quotes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Russische ambassadeur zei dat het JIT onderzoek heel weinig tot geen transparantie vertoont.
   Rutte moest zich daar natuurlijk fel tegen verzetten.
   "Er werken dag en nacht vele mensen aan dat onderzoek"
   (om de onderste steen zo diep mogelijk begraven te houden)
   Ben benieuwd, als het tot een rechtszaak zou komen (wat nog lang niet zeker is), wat Rusland dan op tafel zal leggen.
   Hebben we het pek en veren al klaar staan?

   Verwijderen
  2. Ambtenaren die werken !? Een contradictio in terminis

   Verwijderen
  3. Piet, als er iets te verbergen of te verdoezelen valt dan werken ze wel.

   Verwijderen
 13. Smullen!!!

  Gregg Jarrett: Hillary Clinton, James Comey, Huma Abedin Should Be Very Worried Tonight

  FOX News attorney Gregg Jarrett, Investigative reporter Sara Carter and Judicial Watch founder Tom Fitton all agreed tonight on Hannity that after the latest revelations Hillary Clinton, James Comey, Huma Abedin should be worried about pending investigations.

  Sean Hannity: How close do you think we are now to getting to the truth and who’s in trouble tonight?

  Gregg Jarrett: Well, I think Congress is going to start demanding the truth and holding people in contempt of Congress if they continue to defy… Clinton should be very, very worried tonight.

  Sean Hannity: Should Huma Abedin be worried?

  Gregg Jarrett: Yes.

  Sean Hannity: Cheryl Mills?

  Greg Jarrett: Yes.

  Sean Hannity: James Comey?

  Gregg Jarrett: Yes.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/12/gregg-jarrett-hillary-clinton-james-comey-huma-abedin-worried-tonight-video/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://insider.foxnews.com/show/hannity

   Verwijderen
  2. Tucker Carlson: the FBI forced a govt watchdog agency to sign a non disclosure agreement so that it would not share information about hillary’s emails with congress. So the FBI isnt just ignoring congress, it is actively sabotaging them and their oversight.

   http://investmentwatchblog.com/tucker-carlson-the-fbi-forced-a-govt-watchdog-agency-to-sign-a-non-disclosure-agreement-so-that-it-would-not-share-information-about-hillarys-emails-with-congress-so-the-fbi-isnt-just-ignoring-con/

   Verwijderen
  3. Ik zit nu rechtstreeks te wachten op de aankondiging over het ontslag van Robert Mueller!

   Verwijderen
 14. Klein beetje waarheid in het AD

  https://www.ad.nl/binnenland/medici-mitch-henriquez-overleed-niet-door-stress~af75167a/

  'Acute stress kan ... nooit de doodsoorzaak zijn. ,,Ik ben specialist in intensive care-geneeskunde, en ik ken die aandoening niet", aldus Armand Girbes van het VU Medisch Centrum. ,,Om het netjes te zeggen: het is niet een gedefinieerde ziekte of syndroom. In gewoon Nederlands: het bestaat niet. En je kunt niet aan iets overlijden dat niet bestaat."

  Rémon Baak beaamt dat. Hij was degene die Henriquez behandelde nadat hij werd binnengebracht in het ziekenhuis.'

  Dus...... zegt het AD niet
  Recht in NL bestaat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Esther de Ruijter was getuige. Volgens haar kwam Mitch heel erg dronken over.....

   Maar Ester heeft nog wel wat meer te vertellen over het drama in het Zuiderpark. Alleen dat vertelt eddy je dan weer niet. Want Eddie is een miezerige fantast en leugenaar. Een leugenaar voor Jezus, dat dan weer wel.

   "Esther en haar man liepen net het festivalterrein af toen ze zagen dat Mitch door “zeker zes agenten” agenten op de grond werd gegooid. Wat daaraan vooraf is gegaan, heeft Esther niet gezien. “Wel hoorde ik van andere omstanders dat hij een beweging naar een agent maakte waarop deze agent heel negatief reageerde en dat hij ‘I have a gun’ zou hebben geroepen.”
   .......
   "Volgens Esther kwam Mitch heel erg dronken over toen hij neergehaald werd door de agenten. Vervolgens schopten en sloegen ze hem met een knuppel op zijn hoofd en benen. "Dat was absoluut niet nodig want hij kon zich totaal niet weren. Daar was hij te dronken voor.”
   .......
   “Hij is absoluut mishandeld.”

   meer op:

   https://www.funx.nl/news/den-haag/24568-update-verslag-ooggetuige-arrestatie-mitch-henriquez

   Verwijderen
 15. Een gastartikel bij de Saker, zeker ook nuttig voor Joop en mij betreffende vaccinatie etc.

  http://thesaker.is/fascism-surely-not/

  Conclusie is grotendeel hetzelfde als de mijne van 15 december 2017 om 16:11

  [Dus afgezien van meningsverschillen over ´technicalities´ gaat het meer over het type zorg.

  Het commercieel element is de angel, en die moet er uit. Het corrumpeert zowel de wonderdokter als de apotheekindustrie. Pas wanneer de lobbyisten in de cel zitten kunnen we beginnen met een eerlijk vergelijk. Dit geldt ook voor klimaat.]

  En 15 december 2017 om 17:03

  [Pas na eliminatie van de corrupte lobbyisten (die ook bij jouw geliefde sites zitten) kunnen we met veel moeite misschien tot een vergelijk komen. Of niet. Dan is het gewoon een verschil in visies, en zal uiteindelijk de tijd en ervaringen ons beiden inhalen.]

  BeantwoordenVerwijderen