dinsdag 12 december 2017

Putin bezoekt in 1 dag Syrie, Cairo en ontmoet Erdogan

13 Minuten. Dertien minuten lang opende het Hollandse staatsjournaal vandaag met dat ene onderwerp. Waar de radio ook al de hele dag PAP van lustte:

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw: Natte sneeuw, witte sneeuw, veel sneeuw, code rood. Of toch Oranje? Sneeuwruimers. Sneeuwvrij. Sneeuwalarm. Sneeuwpret. De bakker en sneeuw. De Haarlemmers en sneeuw. De kinderen met sneeuw. Sneeuw, sneeuw, sneeuw! Sneeuw! Wilt u nog meer over sneeuw weten? Kijk en luister dan verder bij de Hollandse staatsomroep. Gaan wij hier verder met een dagje Vladimir Putin volgen. Stoelriemen vast want we gaan van Syrie naar Cairo, ontmoeten Al Assad, Al Sisi en ook nog Erdogan. Op 1 dag. Als we het goed begrepen hebben.

Perwi Kanal

Vandaag de opening van het 21:00 uur journaal van het Russische Perwi Kanal. Gevat in foto's genomen van de tv met daaronder de tekst om het foto-verhaal te begeleiden. Oh ja, de NOS had toch ook nog een item over Syrie. Er werd zowaar de Kerstsstemming van Damascus getoond, maar niet zonder ook te hinten naar een grote wijk bij Damascus die nog belegerd zou zijn door Assad met erbarmelijke omstandigheden tot gevolg. Het is duidelijk waar de NOS de nadruk op legt. Bij het Russisch journaal is dat natuurlijk anders. Zie hieronder.

Nederlands buitenlands beleid?

En oh ja: Wij hebben natuurlijk Willem Alexander en Mark Rutte en Halbe Zijlstra. Waar zijn die vandaag, nou goed, deze week of deze maand geweest? Wat is het Nederlandse buitenlandse beleid eigenlijk? Hebben we dat nog wel? Of is dat samen te vatten onder de noemer "Luisteren naar de VS. Punt."?

Russische soldaten wachten op de komst van Vladimir Putin in Syrie. Een geheim gehouden bezoek.

Putin verlaat het regeringsvliegtuig.

Bashar Al Assad begroet en verwelkomt Putin

Na Sotshi zo'n 2 weken geleden is dit de tweede ontmoeting in korte tijd tussen Assad en Putin.

Een Russische hoge militair toont de actuele situatie in Syrië aan Putin en Assad.

Tatjana geeft een briefing over humanitaire zaken, hulp, problemen, oplossingen, kinderen.

Deze Russische militair vertelt over duizenden mijnen die verwijderd zijn en andere militaire zaken, op de grond, in de lucht en vanuit het water.

Assad leek emotioneel; begrijpelijk; dankzij Rusland is zijn land gered. Zijn dank en erkentelijkheid uitte hij diverse malen.

Deze Syrische militair heeft jarenlang het oorlogsveld niet verlaten; zijn familie niet/nauwelijks gezien, een ware Syrische held.

"Aardappelen met komkommer. Daar heb ik trek in als ik thuis ben." Hoeveel reportages heeft de NOS in haar 20:00 uur journaal gemaakt en getoond betreffende de verrichtingen van onze Hollandse jongens en meisjes in Syrië? Nou, het was allemaal zo geheim wat we daar deden, dat dat precies 0 was. NUL. We mogen en mochten niet weten wat ONZE jongens en meiden daar uitspookten.

Putin komt aan bij Erdogan.

Een hartelijke ontmoeting tussen de Turkse en Russische leider. Hoe is dit mogelijk als je bedenkt dat recentelijk een Russisch vliegtuig door de Turken is neergeschoten, een piloot vermoord en de Russische ambasadeur in Ankara vermoord is. Het antwoord zit 'em waarschijnlijk in: Russische top-diplomaten en top-diplomatie. En de Russische positie ten tijde van de coupe tegen Erdogan. Rusland blijkt een vergevingsgezinde en betrouwbare partner.

Turkije is na Duitsland de grootste markt voor Russisch gas. Daar de EU van de VS niet mee mocht werken aan de Russische gasleiding, hebben de Russen met de Turken de route via Turkijke en "Turk stream" geopend. De Turken krijgen zo lekker direct gas en kunnen mogelijk nog wat bijverdienen met transito. Geld dat het kwakkelende Bulgarije bijvoorbeeld door de neus geboord is. Zo gaat dat bij de EU als goede vazal van de VS.

Putin landt in Cairo.

Putin komt aan in Cairo en wordt met alle egards behandeld.

Putin krijgt een staatsontvangst in Cairo die normaal voor nationale feestdagen in Egypte is voorbehouden. Het zegt alles over de status van Putin in het land van de Farao's.

Vrij ongebruikelijk maar Putin en Al Sisi gaan samen in de limo.

Putin en Al Sisi bespreken, natuurlijk, onder andere Jeruzalem.

"Eénzijdige beslissingen die de verhoudingen tussen Palestijnen en Israeliers verstoren zijn ongewenst. We moeten zoeken naar oplossingen die fair zijn voor beide partijen en in overeenstemming met het internationaal recht en beslissingen van de VN", daar kwamen de woorden van Putin in Cairo zo ongeveer op neer en daar kon en wilde Al Sisi, voor zo ver wij konden waarnemen, weinig tegen in brengen.

Rusland helpt Egypte aan een kerncentrale. Geeft daar ook nog even een krediet bij van zo'n 25 miljard Dollar..

Deze man raadde de Egyptische regering aan met de Russen zaken te doen: "De beste techniek, de betrouwbaarste partner"

Rusland gaat weer toeristen sturen naar Egypte. Dat was gestopt na de vliegtuigbom. Er komt weer een directe verbinding Moskou-Cairo en de Egyptenaren verheugen zich al op de nieuwe stroom Russische gasten.

Leuk! Han ten Broeke lijkt nu ook Perwi Kanal te kijken

Wij zijn dan wel geblokt door VVD'er Han ten Broeke, dat betekent niet dat wij geen kanalen hebben om zijn tweetjes toch te volgen. En wat valt ons op? Even na 21:00 uur tweet de Pentagon-pion zo'n beetje exact de inhoud van de opening van het Perwi Kanal en wat wij hierboven zojuist weergegeven hebben. Het kan haast niet anders dan dat hij (nadat hij bij Blik de smaak te pakken heeft gekregen?) dat hij het Russische journaal heeft zitten kijken. Met een tolk ernaast? Hij wordt er door Ronald Elzenga op gewezen dat zijn opmerking over Rusland en de erkenning van Jeruzalem een halve waarheid is. Die eventuele erkenning van West Jeruzalem zou gebonden zijn aan een Vredesafspraak waarbij Oost-Jeruzalem de hoofdstad van de Palestijnen zou zijn. Han plaatst hier dus een beetje een citroen-zure jok-tweet.

61 opmerkingen:

 1. Deze man raadde de Egyptische regering aan met de Russen zaken te doen: "De beste techniek, de betrouwbaarste partner"

  Onbetrouwbaarder dan de zionistische angelsaksiche wallstreet oligarchen zijn er niet.

  Betrouwbaarder dan de russen kan ook niet. Nog nooit de gasstroom naar europa stopgezet of als eerste sancties tegen europa. Andersom wel hoor. Denk maar aan Hitler of de sancties na de krim en alles wat daar tussenin zit.

  "de piloten vermoord". Eén piloot vermoord.

  "Rusland blijkt een vergevingsgezinde en betrouwbare partner"
  Poetin heeft de kont van Erdogan gered door hem van te voren in te lichten over de aanstaande coup.

  Davutoglu had de opdracht gegeven om de SU24 uit de lucht te schieten. Davutoglu nato agent. Davutoglu afgezet. Wallstreet cabal boos. Coup tegen Erdogan. Putin informeert Erdogan. Coup mislukt. Erdogan dempt het moeras.

  Hebben we dat nog wel? Of is dat samen te vatten onder de noemer "Luisteren naar de VS. Punt.
  Luisteren naar holle amerikaanse/globalistische "denk" tanks zoals de council on foreign relations en de brookings institute.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (terwijl Russen op 6/04/‘17 West-Jeruzalem al erkenden)


  mwaahhhh mwahhhhh huilen huilen huilen.

  Wat een eikel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor correctie dat het om 1 piloot ging. Aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Han ten Broeke‏Geverifieerd account
  @HanTenBroeke
  2 u2 uur geleden
  Meer
  Als antwoord op @HanTenBroeke @Rijkswaterstaat
  Na vanochtend de mensen van @rijkswaterstaat lof te hebben toegezwaaid nu dan toch ook de bezorger van mijn avondblad @nrc. Hulde!

  Achterlijke NRC lezer. Geen wonder dat het niks word met de nederlandse politiek. Ze lezen de fabletjes krant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best net artikel van Tom Vennik over het bovenstaande:
  https://www.volkskrant.nl/buitenland/-missie-volbracht-rusland-trekt-zich-terug-uit-syrie-en-nu-echt-volgens-poetin~a4544882/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het cynisme tegen rusland vind ik van het artikel afdruipen en bovendien is de kop van het artikel al onjuist.

   "'Missie volbracht': Rusland trekt zich terug uit Syrië (en nu echt, volgens Poetin)"

   Poetin heeft gezegd dat als de terroristen hun kop weer opsteken en een gevaar vormen dat Rusland hun zal aanvallen als nooit te voren. Rusland trekt zich echt niet terug uit Syrië beste "volks"krant.

   Putin has emphasized that if the terrorists "lift up their head" in Syria, Russian forces will carry out strikes the likes of which "they've never seen", adding that the two bases, in Tartus and Hmeymim, as well as the center for Syrian reconciliation, would continue to operate.
   https://sputniknews.com/middleeast/201712111059890490-putin-syria-hmeymim-airbase-troops-withdrawal/

   bla bla bla verhaal in de volkskrant. Rusland blijft in Syrië en waarschijnlijk heeft Syrië de controle over haar enorme gasreserves moeten afstaan aan Rusland als terugbetaling voor geleverde diensten in de strijd tegen de wallstreet cabal.

   Verwijderen
  2. @oli,

   Ik heb je vraag over mijn mening over wietolie in de vorige draad beantwoord.

   Verwijderen
  3. @Joop, kan je hem hier nog een keer posten. Ik zie hem niet meer. Of is het de post dat je geen chemo zal gebruiken ?

   Verwijderen
  4. @oli,

   Niet lezen als je de bronnen van @Verheul en @Rootman hoger inschat.

   https://www.naturalnews.com/SearchResults.asp?query=cannabis+oil&pr=NN

   Verwijderen
  5. @oli,

   Overigens ben ik bang dat je mij deze vraag niet voor niets gesteld hebt.

   Verwijderen
  6. @joop,
   Denk jij dat Jan Verheul jouw post heeft weggehaald ?
   Ik schat jouw VEEL hoger in dan Jan Verheul en hoger dan Rootman.

   Verwijderen
  7. @oli,

   Nee, de post stond er nog.

   Maar even voor de goede orde. Ik heb persoonlijk geen ervaringen met cannabis olie en het is ook geen wondermiddel, maar als ik zou moeten kiezen tussen chemo of cannabis olie, koos ik voor het laatste en de enige reden die ik daarvoor kan geven is hoe Big Pharma en artsen werken. Mijn eigen huisarts probeert mij naar zijn praktijk te lokken voor de jaarlijkse griepprik omdat ik hartpatiënt zou zijn. Nou, ik heb geen zin in een cocktail van kwik en aluminium met dementie of alzheimer als gevolg.

   Verwijderen
  8. Ik denk dat wietolie in onze wereld van vergiftiging door lucht, water en voedsel een must geworden is. Sowieso een sterke anti oxidant.
   https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/130540-de-geneeskracht-van-cbd-olie-of-cannabinoiden-olie.html

   Ik heb dit jaar zelf wietolie gemaakt uit zelfgekweekte planten. Ik voel me er prima bij. Ik neem het 1x per week. Totaal niet verslavend.

   Verwijderen
  9. @oli,

   Goede zaak en als je je er goed bij voelt, prima toch.

   Hoe ben jij aan wietplantjes/zaadjes gekomen?

   Verwijderen
  10. Als je op het internet op wietzaden zoekt, zie je talloze bedrijven die online wietzaden verkopen. Mocht je ooit interesse hebben in het kweken en maken van wietolie, dan hoor ik het wel.

   Verwijderen
  11. Dank voor de tip!

   Verwijderen
 6. Minister @KajsaOllongren is dinsdag en woensdag in Straatsburg om te praten over 'een EU-strategie tegen de verspreiding van valse berichtgeving'
  Europese Commissie richt deskundigengroep op met mensen van onlineplatforms, nieuwsmedia, academici en maatschappelijke organisaties

  https://twitter.com/JaapJansen/status/940234814753566720

  Gelukkig, alles komt goed. Binnenkort zijn we van al dat nepnieuws af.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aardige fotoreportage, Blik.

  Mag je vaker doen.

  Ik bekeek een flard opNieuwsuur: mevrouw Tweebeeke over de kinderen in Ghouta die honger hebben. Je voelt aan je wat er dat die Vreselijke Assad dat natuurlijk graag zo wil !
  De Unicef-deskundige hield dat gelukkig af: beide partijen waren schuldig.

  Dan wil ik graag de grote Dan Rather citeren: "Ik denk, dat als wij journalisten ons werk goed hadden gedaan, dat er dan geen inval in Irak was geweest ( 2003)."

  Juist.

  Kort samengevat beweer ik: "Mevrouw Tweebeeke, die kindertjes in Ghouta hadden een gezonde jeugd gehad als Ù uw werk naar behoren had gedaan.""
  Kijkt U dààr maar even bezorgd over in de rondte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb gisteren voor het eerst sinds tijden weer eens naar het NOS nieuws gekeken. Ik vond de berichtgeving over de sneeuw heel erg goed! Inzichtelijk ook.

  Ik zag journalisten die koukleumend op een snelweg of op een station stonden en die de kijker vertelden over de 'de maatschappijontwrichtende' toestanden in het verkeer door de, let op, 'Siberische' sneeuw.

  En ondertussen zag de kijker lege perrons en snelwegen waar de auto's gewoon doorreden en niemand zich wat leek aan te trekken van het nieuws

  Maw Russofobie ten top (anders gezegd: kan iemand mij uitleggen waarom het Siberische sneeuw heet als de sneeuw uit het zuiden komt). Dat journalisten onder dat nieuws lijden, en de rest van de wereld zich niks van dat nieuws aantrekt (hoe kunnen ze ook als het nepnieuws is), vind ik net goed!

  De enige vraag die ik had, en waarom ik naar het nieuws keek, was of ik vandaag naar mijn werk moest of niet ivm met sneeuw. Waarover de journalisten geen uitspraak durfden te geven. Wel verwachten ze 'naweeën' van de sneeuw bij de NS (ik wist niet treinen zwanger van de sneeuw konden worden), en een 'nasleep' op de weg, zonder verdere details te geven

  Maar wie de schuld van de ellende in Ghouta is weten ze natuurlijk wel heel precies. Dat zijn namelijk 'zij!'. Dat is: 'niet wij!'.

  Neemt iemand die journalisten nog serieus? Kunnen ze zichzelf nog serieus nemen??

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De sneeuw inspireerde me om nog eens wat te schrijven.

  Net als Matt wil ik 'Blik' als Blikvanger gebruiken.


  Je wil trouw zijn
  aan wie jou en anderen tijd gaf,
  in het huis/ waar zoveel anderen waren,
  meer dan je ooit bij elkaar zag.

  Je hoort dat dat huis er niet meer is,
  maar je gelooft de berichten niet.

  Je reist van huis naar huis
  en deelt tijd uit om in herinneringen te zoeken.

  Voor die elke dag een halfuur
  en voor die een hele dag om in één keer op te maken.
  Maar de straten zijn leeg,
  in de huizen enkel twee of drie oude vrouwen,
  de anderen zijn weggevlucht,
  niet voor jou,
  maar voor al die die voorbijtrekken omdat ze niets meer hebben.
  In de winter naar huis lopen,
  als het donker wordt
  en sneeuw begint te vallen.
  Sneeuw ligt op je schouders en haar,
  je gezicht glanst.
  Leren vallen op sneeuw,
  gevallen en liggen gebleven,
  trouw aan waar trouw aan kan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wilt u voortaan niet meer op mij reageren geachte heer Verheul ?.

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heintje Davids hier....

   Nee, Oligarch, sinds een dag of drie heb ik er geen zin meer in om jullie hier trol-vrij te houden.

   Verder: Uw bovenste postings op deze draad waren prima.

   Maar met uw aanhankelijkheids-verklaring aan uw 'jonge vriend' zakt U een beetje door de mand.

   ( Ik kijk graag James Herriot tegenwoordig en zag vandaag formidabel toneelspel: Siegfried Farnon die de taart van mevrouw Hewison moet proeven.
   Enfin, vandaag bedacht ik dat ik 'Tricky Woo' wel een aardige bijnaam voor Joop zou vinden. Dus niet meer Tom Poes, maar het verwende hondje Tricky Woo uit de James Herriot serie. )

   Heel aardig dat U mij zo vriendelijk verzoekt om niet meer op U te reageren. Om 1 minuut later een vraag aan mij te stellen.
   U maakt het mij wel moeilijk, beste Oligarch.

   Verwijderen
  2. "...of dat de doorsnee Nederlander te dom is om het op internet op te zoeken."

   Er blijken toch nog Nederlanders te bestaan die moeite hebben om een artikel van de WaPo uit 2007 te vinden! En dat wordt nog eens extra moeilijk als dit het ongelijk van @Verheul (Scooby Doo) bevestigd, dan heeft hij er helemaal geen zin meer in.

   Verwijderen
  3. Oligarch,
   om 18.55 vroeg U mij ongeveer het volgende:

   @ Verheul
   Bent U hier censor tegenwoordig?

   En mijn eerste zin was een reactie daar op.


   Als Ik U wijs op de onmogelijkheid aan beide posts van U te voldoen, dan haalt U snel de tweede weg.

   Foei ! Een heer van stand verlaagt zich niet tot zulk gedar. Dat had U moeten weten, heer Bommel.

   Verwijderen
  4. Die was al weg vóór je reactie, @Verheul!

   Verwijderen
  5. @ Tricky Woo.
   Hoe kan ik hem dan gezien hebben?

   Verwijderen
  6. @Scooby Doo,

   Je zal het gelezen hebben. Er zit namelijk 1 uur 36 tussen en oli's reactie was vóór 20:31 uur al verwijderd.

   Verwijderen
  7. Ik heb hem weggehaald, want het maakt ook niet zoveel uit.

   En als je het leest waarom antwoord je dan niet gelijk ?

   Foei!!

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 11. Hier zijn de officiële documenten waarin het westen beloofde geen inch naar de grenzen van Rusland op te schuiven.

  https://nsarchive.gwu.edu/briefing-book/russia-programs/2017-12-12/nato-expansion-what-gorbachev-heard-western-leaders-early

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niemand zo onbetrouwbaar als de cabal.

   Verwijderen
  2. Het is overigens wel Sputnik die dit nieuws brengt, de westerse MEANstream media houden, zoals gewoonlijk, haar kaken stijf dicht op elkaar alsof de George Washington University’s National Security Archive niet bestaat of dat de doorsnee Nederlander te dom is om het op internet op te zoeken.

   Declassified Docs Prove US Repeatedly Promised Russia No NATO Eastward Expansion

   https://sputniknews.com/world/201712121059942275-us-russia-east-europe-expansion-nato/

   Verwijderen
  3. Joop,

   ik heb de documenten al op mijn eigen blog gezet.

   Wat daar geel is gemaakt en dan vertaalt, zegt: De VS zal zorgen dat bij de eenwording van Duitsland de NATO haar bevoegdheden niet zal uitbreiden naar Oost Duitsland.

   De documenten zijn interessant om te lezen, dat is zeker.
   Ik heb er iets van gelezen
   ( doc 17: Baker reports, “I also used your speech and our recognition of the need to adapt NATO, politically and militarily, and to develop CSCE to reassure Shevardnadze that the process would not yield winners and losers. Instead, it would produce a new legitimate European structure – one that would be inclusive, not exclusive.

   Doc 18: ( uit Russisch archief: )
   Shevardnadze goes further, offering a prophetic observation: “if united Germany becomes a member of NATO, it will blow up perestroika. Our people will not forgive us. People will say that we ended up the losers, not the winners.”
   ( De 27 miljoen doden lagen nog veel te vers in hetgeheuden.)

   Verwijderen
  4. Plaats dit ook maar op je blog.

   Records of Jerusalem Deeds Found in Ottoman Archives: The Deeds Prove that Palestine Belongs to Palestinians.

   https://www.globalresearch.ca/records-of-jerusalem-deeds-found-in-ottoman-archives-the-deeds-prove-that-palestine-belongs-to-palestinians/5622453

   Verwijderen
 12. De Volkskrant wil, zonder dat zelf te weten, een nucleaire oorlog tegen Rusland ontketenen.

  Want ALLES is beter dan de vraag te moeten beantwoorden WAT er in de Podesta mails stond, zelfs als dat betekent dat dit het einde van het leven op aarde tot gevolg zal hebben. 'Denken' ze bij de Volkskrant

  Anders gezegd: voor schrijvers van de Volkskrant is alles spel

  Nog anders gezegd:
  'It is not news that the safeguards on nuclear weapons have been quietly removed and that the United States is now spending $46 million per hour on nuclear weapons: that’s $46 million every hour, 24 hours a day, every day. Who knows that?'

  https://www.counterpunch.org/2017/12/12/why-the-documentary-must-not-be-allowed-to-die/

  In het verlengde daar weer van:
  'the war game,' een Britse 'fact fiction' documentaire uit 1965 die laat zien hoe

  a) de Britse bevolking dmv ont-menselijking van het onderwerp (de Russische bevolking) klaargestoomd wordt dat op de Russische bevolking genocide mag worden gepleegd (dat is: nucleaire oorlog) en

  b) hoe de Britse samenleving ontwricht wordt nadat een atoombom op Engeland wordt gegooid

  https://vimeo.com/90896890

  Die documentaire was destijds (1965) zo overtuigend anti-nucleaire oorlog... dat de opdrachtgever tot het maken van de docu (de BBC) besloot om hem voor 30 jaar te censureren.

  En nu schrijft Bert Lanting in de Volkskrant dit

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/russische-hacker-onthult-namens-geheime-dienst-clinton-te-hebben-gehackt-is-dit-de-smoking-gun~a4545064/

  Kort gezegd: Oude wijn in nieuwe zakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nederlandse journalisten typen meestal artikeltjes uit de Amerikaanse mainstream over. Misschien was dit keer een artikel dat Newsweek vandaag publiceerde de bron:

   PUTIN ORDERED THEFT OF CLINTON'S EMAILS FROM DNC, RUSSIAN HACKER CONFESSES

   In dit artikel worden alle bekende mantra's weer kritiekloos gerecycled, bijvoorbeeld:

   'U.S. intelligence services have determined that Russia interfered in the 2016 presidential election and was involved in stealing emails from the DNC. Cybersecurity company CrowdStrike concluded last year that the DNC’s emails had been breached by hackers associated with the FSB and Russian military intelligence."

   http://www.newsweek.com/russian-hacker-stealing-clintons-emailshacking-dnc-putinsfsb-745555

   Wat je nooit zal lezen in blaadjes als Newsweek is dat:
   -Iemand als Clapper zelf tot driemaal toe verklaard heeft dat er geen hard bewijs dat 'Russia interfered in the 2016 presidential election and was involved in stealing emails from the DNC", zoals Newsweek ijskoud beweert.
   -Dat de FBI de DNC computers niet eens mocht onderzoeken.
   -Dat de CEO en mede-oprichter van Crowdstrike, Dmitri Alperovitch, een senior fellow bij de Atlantic Counsel en sponsor van de Clinton Foundation en de Clinton campaign;
   -Ex inlichtingenofficials (VIPS) hebben vastgesteld dat het technisch gesproken onmogelijk was (gegeven de snelheid van het internet en de hoeveelheid data die zou zijn verzonden) dat de DNC computers zouden zijn gehackt, waardoor geconcludeerd moet worden dat de informatie door een insider op een externe geheugendrager moet zijn ontvreemd.

   William Binney is een van mijn favoriete klokkenluiders. Op het internet zijn talloze interviews met Binney te vinden waarin hij zonder omhaal stelt dat heel 'Russiagate' een compleet verzinsel is en dat als de NSA dat zou willen of daar de opdracht voor zou krijgen binnen no time de bewijzen voor Russische hackpraktijken boven water zou kunnen krijgen, domweg omdat de NSA alle emailverkeer aftapt en opslaat. Binney is een insider eerste klas, hij was de technisch directeur van de NSA die verantwoordelijk was voor het opzetten van het afluisternetwerk.

   zie bijvoorbeeld:

   https://www.youtube.com/watch?v=HVkuLBxk9Uk
   Verwijderen
  2. Overigens lijkt het onderzoek van Mueller inzake Russiagate de FBI en het DoJ steeds verder in discrediet te brengen:

   Given the debacle the Justice Department, the FBI and the US intelligence community are facing, it is completely understandable why they should want to keep the Russiagate investigation alive in order to draw attention away from their own activities.

   Put in this way it appears that it is Robert Mueller’s investigation which is the cover-up, and the surveillance which is the wrongdoing that the cover up is trying to excuse or conceal, which is what I said was the case nine months ago in March.

   meer lezen op:

   http://theduran.com/strzok-gate-and-the-mueller-cover-up/

   Verwijderen
 13. Inspirerende oproep van PCR:

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/12/lets-change-world.html

  Who asked google to transform itself from search engine to gatekeeper? Is there a conspiracy here against the First Amendment? What are google’s qualifications for determining what is fake news and extremist views? Is what are we witnessing here the elite’s use of a private company to control explanations in behalf of the One Percent?

  Why do people use google, youtube, facebook, and twitter when the companies are in a conspiracy against freedom of the press? Is the answer that Americans had rather be entertained than to be free?

  Charles Hugh Smith tells us that our rulers intend to control us “with officially generated and sanctioned fake news and ‘approved’ dissent.” In other words, even dissent will be concocted.

  Ik hoef U niet te zeggen wie achter deze samenzwering zitten: the usual suspects. Een aantal van U kent ze heel goed, maar wil ze niet als DE centrale spil zien. Tja, die groep mensen die ras en religie gebruikt zoals de Maffia heer omerta gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wie gebruikt Google ook alweer nog steeds als zoekmachine?

   Verwijderen
  2. Wijs geworden, dus!

   Verwijderen
  3. "U kent ze heel goed, maar wil ze niet als DE centrale spil zien"

   Collectieve schuld bestaat niet, Jan. Leer het nou eens. Dwing mensen niet, op straffe van vage verdachtmakingen, tot onderwerping aan jouw standpunten die in eerste en laatste instantie gewoon puur fascistisch zijn. Schrijf wat je wil over de Anne Applebaums, Gideon Rachmans, de George Sorossen of al die Friedmans. Het zijn er heel wat en,verdomd, ik herken heel veel in wat je schrijft, maar het blijft uiteindelijk een elitaire minderheid die over de hoofden van 99,9 of 99,99% van hun etnische groep heenpraten.

   Verwijderen
  4. "Dwing mensen niet, op straffe van vage verdachtmakingen, tot onderwerping aan jouw standpunten die in eerste en laatste instantie gewoon puur fascistisch zijn."

   Yep, als auteur van "The Creature from Jekyll Island" heb ik G. Edward Griffin héél hoog zitten.

   Fascism’s Long-Forgotten Roots are in Leftist Ideology

   https://needtoknow.news/2017/12/fascisms-long-forgotten-roots-leftist-ideology/

   Verwijderen
  5. Benieuwd hoe je dit wil onderbouwen: ""jouw standpunten die in eerste en laatste instantie gewoon puur fascistisch zijn.""

   Dawg schrijft: ""een elitaire minderheid die over de hoofden van 99,99% van hun etnische groep heenpraten""

   Ja, Dawg, en die 0,01 % elite van dat volk heeft het wéér geflikt: wéér even de levens van 100 miljoen mensen naar de ballen geholpen. (Neocon-woorlogen: Afgh. Irak etc etc)

   En wéér horen we geen woord daarover van 99,98 % van hun neefjes.
   Terwijl ze toch 50% schrijven van wat we te lezen krijgen. Géén woord !
   Draaien, Afleiden, het niet weten, verschuilen achter 'dat ben ìk niet!'. Ze verzinnen van àlles: de Paus regelt het. De Zwarte Paus regelt het. Reptielen doen het. Oude Families doen het. De Rothschilds doen het ( nou ja, die óók) .
   Maar dat ze zelf hun mond niet open trekken, dat vinden ze heel gewoon.

   Die religie is een samenzwering.

   Dàt signaleer ik.
   En dan komen ze niet verder dan te zeggen dat ìk fascistisch ben. ( Niet zij. Ìk. )

   Verwijderen
  6. Jan Verheul,
   U hoort niks van de 99.98% van "hun neefjes"

   1. Hoe kom je erbij dat dat hun neefjes zijn. ?
   2. En als ze niks van hun laten horen is dat een teken dat ze schuldig zijn ?

   U bent een zeer gevaarlijke zwart wit denker.!

   Ik kan u vertellen dat de hard werkende goede Joden die in de oorlog zijn opgepakt juist het slachtoffer zijn geweest van de 0,01% die het bewind van het NAZI regime hebben gesteund en gefinancierd.

   Zij hebben er niks mee te maken. Zij hebben niks te maken met een psychopaat uit Hongarije die zich voordeet als christen en die mee hielp met confisceren van bezittingen van Joden.

   Verwijderen
  7. Israel en Nethanyahu haten George Soros

   Israel’s War Against George Soros
   https://www.nytimes.com/2017/07/17/opinion/george-soros-israel-hungary.html

   Verwijderen
  8. https://forward.com/opinion/385718/why-did-this-jewish-billionaire-antisemitic-images-of-soros/
   Adam Milstein bepaald geen "neefje" van George Soros

   Verwijderen
  9. @ Oligarch,

   U heeft gelijk Oligarch.
   Het geval Soros moet ik gaan bestuderen.
   Ik doe dat ( later) op mijn eigen blog.

   http://xevolutie.blogspot.nl/2017/12/680-hoe-zit-dat-nu-precies-met-george.html

   Verwijderen
 14. Helemaal niemand die iets wil zeggen over mijn literaire juweeltje, hierboven om 17,54 ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Vervreemding, de multiculturele samenleving?

   Verwijderen
  2. Literaire ?
   Ik heb je een paar jaar geleden nog moeten uitleggen waar het logo van Blik voor stond!

   Verwijderen
  3. https://www.volkskrant.nl/boeken/p-c-hooftprijs-voor-dichter-en-hoogleraar-nachoem-m-wijnberg~a4544990/

   Verwijderen
 15. Jayda Fransen is een engelse mevrouw die een Right Wing organisatie leidt, fel anti-moslim, samen met Paul Golden.

  Heel vermoedelijk zijn ze allebei in werkelijkheid joods.

  Jayda hed veel succes met een videofilmpje over een 'nederlandse moslim' die iets onaangenaams deed, want Trump heeft die tweet wereldkundig gemaakt.

  Twee joden die hun uiterste best doen om moslims zwart te maken en de burgeroorlog aan te steken.
  https://www.youtube.com/watch?v=vC6VLAT5aBw

  Je zal Dawg er nooit over horen. Hij ziet het niet. Wat heeft hìj er mee te maken. Hij wil de olifant in de kamer NIET zien en er zeker niet over praten.
  https://www.youtube.com/watch?v=vC6VLAT5aBw
  Hier ziet U het stel samen aan het werk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=CFFtr8GuXxA

  Wees een mens: kies expliciet partij en bestrijd deze levensgevaarlijke gekken.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Heel vermoedelijk zijn ze allebei in werkelijkheid joods".

   Daar ga je al, suggestief een hele groepering zwart maken!

   Verwijderen
  2. Je vergeet 1 ding, Oligarch: die groepering heeft vrijwel àlle ellende waarover jij je hier de hele dag zit te op te winden, veroorzaakt.

   En veel van hun niet-schuldige neefjes weten dat dondersgoed, maar trekken hun mond niet open.

   Ik zeg dan: ook schuldig. Als je weet hebt van een misdaad, moet je die bestrijden.

   En kom me niet aan met kletskoek over "suggestief hele groepering zwart maken". Dat is waar lui als Leon de Winter zich 12 uur per dag mee bezig houden. Ze hadden er 8 jaar geleden al 42 miljoen in gestopt. http://www.civilfreedoms.org/wp-content/uploads/2011/08/islamophobia.CAP_..pdf

   Dus als je een hekel hebt aan 'hele groepen zwart maken' denk dan eerst aan het moslim-bashen.

   Verwijderen
 16. @ Jan

  Neem een voorbeeld aan Orban. Hij spreekt zich uit namens de Hongaren die vinden dat zij degenen zijn die het recht toe komt te bepalen wie zich Hongaar mag noemen en wie niet. Daarbij is hij zo verstandig om iemand als Soros aan te pakken op wat hij doet, niet om wie hij is. Als Orban zo had geredeneerd als jij was hij allang knock out geweest; gevloerd door onvermijdelijke en hoog opgespeelde verwijten van antisemitisme, die in dat geval nog terecht waren geweest ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nogmaals:
   Zoals Henry Ford zei: Als je de 50 machtigste joden isoleert, komt er geen oorlog meer.

   Is dat nu zo moeilijk?
   Waarom zwijgen die 30 miljoen-50 joden ?
   Leg me dat eens uit.

   Betrek het op jezelf: waarom zwijg je, beste Dawg.

   Verwijderen
  2. Nee Jan, als het om 'de joden' zwijg ik helemaal nergens over, of leg ik anderen het zwijgen op. Ik ben het alleen niet eens met je conclusies.

   Verwijderen