donderdag 2 november 2017

Putin bezoekt Teheran: "Syrieprobleem Samen Oplossen"

Putin was gisteren op bezoek in Teheran. De goede banden werden verder aangehaald. Putin stelt dat er positieve ontwikkelingen zijn. Ook wat betreft de besprekingen in Astana, de vierde ronde. Maar natuurlijk ook nog veel problemen die opgelost dienen te worden. Er is geen land in de wereld dat dat alleen kan. Dat dient samen te gebeuren. Hij ziet ookk vooruitgang in de samenwerking met Turkije, en natuurlijk met Iran is die al goed. Iran dacht na de nucleaire deal dat de relatie met de VS eindelijk verbeterd kon worden. Maar de Amerikanen vonden een nieuwe reden voor het toch voortzetten van de sanctie-politiek: nu is het raketprogramma van Iran de gebeten hond.

Iran is het ermee eens: samenwerken om de problemen in Syrie op te lossen. Trouwens, wie zou de bloemen geleverd hebben voor het boeket tussen de leiders van Rusland en Iran?

Verder gaan Rusland en Iran verder met het ontwikkelen van hun economische betrekkingen. De spoorlijn Rusland Azerbeidjan (zie kaart) wil men doortrekken tot Iran waardoor een lange noord-zuidlijn Rusland-Rusland ontstaat en het zakkendoen tussen de twee nog beter kan verlopen.Rusland bombardeert militanten Syrie

Terwijl in Nederland niet mogen weten wat "onze" piloten in Syrie uitvreten, worden de Russen wel geinformeerd over de verrichtingen van hun piloten. Wederom objecten van militanten (munitieopslag) gebombardeerd en uitgeschakeld in de provincie Deizelor.Leuk! Russisch tv kanaal geopend in China!

Katusha heet het kanaal en is Russischtalig met Chinese ondertiteling. Het is een project van het Russische "Perwi Kanaal" ( "Eerste kanaal"). medvedev was aanwezig bij deze feestelijke gebeurtenis. Naast deze feestelijke gebeurtenis werd er natuurlijk ook weer flink zaken gedaan op allerlei vlak. "Rusland als onze grootste buur, blijft onze prioriteit", aldus de Chinese President. Medvedev onderstreept dat ook tijdens de crisis, de handel tussen China en Rusland lekker doorgroeide en dat zal zo doorgaan. Dit jaar weer 36% erbij. Terwijl Rutte en Nederland druk zijn met de homorechten, Navalny en Pussy Riot, doen landen niet beheerst door de VS, steeds meer zaken met Rusland.Voor Mark Rutte is New York zijn hoofdstad "van de wereld"

Hoe zeer Rutte onderworpen is aan de Amerikanen blijkt uit zijn bizarre tweet waarbij hij New York de hoofdstad van de wereld noemt. Ook valt het op dat hij in zijn hart getroffen is bij een aanslag in de VS. Zulke tweets hebben wij van hem niet gezien met betrekking tot bijvoorbeeld Syrie dat dagelijks lijdt onder terreur.Italianen betuigen eer aan bij Palmira omgekomen Russische officier

De Italianen begrijpen dat Rusland in Syrie strijd tegen het terrorisme niet enkel voor zichzelf of voor Syrie, maar voor de hele wereld. De Italianen zijn speciaal naar de geboortegrond van Alexander Proxorenko gekomen bij Orenburg om hem hun eer te bewijzen en meer over hem te weten te komen. Alexander liet zichzelf, omsingeld door opponenten bij Palmira, bombarderen en werd Held van Rusland.

3 opmerkingen:

 1. 'Trouwens, wie zou de bloemen geleverd hebben voor het boeket tussen de leiders van Rusland en Iran?'

  Via Blik natuurlijk, hoe anders? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat dit

  http://www.zerohedge.com/news/2017-11-06/verge-catastrophe-saudi-arabia-says-lebanon-declared-war

  Uiteindelijk met het aanhalen van de banden tussen Iran en Rusland te maken heeft

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oorzaak gevolg keten loopt ongeveer zo (comment gejat van ZH)

   They need a war like yesterday already. Countries are forming alliances and economic bonds that will put the final nail in the coffin for Israel, Great Britain and America. The gig is up for the international banksters. They'd rather the whole world be incinerated than give up what their demonic gods and ancestors built up for millennia

   Verwijderen