maandag 27 november 2017

Nederlander sinds 2012 in Donbass kraakt Nederlandse Journalistiek

Ronald van Amerongen woont sinds 2012 in de Donbass. Er is dus geen Nederlander te vinden die meer bekend is met het gebied en de oorlog die daar plaats vindt. Wat blijkt? De Nederlandse journalistiek spiegelt ons een heel ander beeld voor dan de werkelijkheid waar van Ameriongen dagelijks mee te maken heeft. De Russen zouden Oekraïne zijn binnengevallen? Onzin, aldus van Amerongen. De mensen in Donbass zijn in opstand gekomen tegen een Westerse coupe in Kiev die plaatsvond omdat de mensen in de Donbass toen gewoon aan het werk waren.

Het relaas van van Amerongen geeft een teleurstellend beeld van de Nederlandse (staats-)journalistiek en politiek die deels verantwoordelijk zijn voor de ellende in Donbass en het toedekken ervan.

Zet het volume bij dit interessante interview op maximaal want de geluidskwaliteit laat soms een beetje te wensen over. Hoe komt het dat van Amerongen door diverse burgerjournalisten wel gevonden wordt, maar de dure met belasting betaalde Nederlandse staatskanalen de Nederlander maar niet weten te vinden? Dank aan Stefan Beck die ons dit document, via Novini, geschonken heeft.
Binnenkort: Stefan Beck in gesprek met Svetlana.

14 opmerkingen:

 1. Is inmiddels ook bewezen dat de sluipschutters van de Maydan is opgezet door de VS. Een paar van de sluipschutters hebben inmiddels bekend op de Italiaanse televisie en maken ook duidelijk tot en met de naam van wie ze precies orders kregen.

  The hidden truth about Ukraine - Part 1
  https://youtu.be/wR1NFI6TBH0

  The hidden truth about Ukraine - Part 2
  https://youtu.be/V0rR2Fh1zWI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor wie de links in Toktok´s post, die hij steeds weer terugplaatst, wil nalezen: ik heb van deze op zich interessante PDF´s boekbesprekingen gemaakt en posts geplaatst in de vorige blogs.

   Verwijderen
 2. Participants in 2014 Ukrainian coup confess
  http://www.greanvillepost.com/2017/11/18/participants-in-2014-ukrainian-coup-confess/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Vera Legata, en welkom, alsook aan snipernase.

  Ja, we hadden al aandacht besteed aan de Italiaanse documentaire en het nieuws over de snipers:
  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/11/georgische-snipers-veroorzaakten.html

  Maar altijd goed om het nogmaals onder de aandacht te brengen. Bij de staatsmedia is het nieuws nog niet helemaal doorgekomen; of ze mogen het van Washington er niet over hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De radioverbinding van de nederlandse militairen werd trouwens ook gejammd. "Onze jongens" (= de jongens van de corporatistische new world order) hebben nog niet eens communicatie zonder dat de Russen dat afluisteren of verstoren.

  NATO geeft gvd een biljoen per jaar uit aan offensie. Nog niet eens veilige communicatie tussen de eenheden. Rusland geeft per jaar maar 70 miljard dollar uit aan defensie en toch kunnen ze de strijd aan tegen een NATO offensief.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, educatie........

   Mijn dochter is science teacher in Florida. Daar zijn onlangs geography en history wegbezuinigd. Van wiskunde hebben ze helemaal nog nooit gehoord. Dan kun je er wel 10⁹ $$ tegenaan gooien, maar dat blijkt dan minder resultaat te hebben dan die 70 miljoen.

   Verwijderen
  2. In die county is alleen al het noemen van andere vormen van geboortenbepering dan strikte onthouding door een leraar reden voor ontslag op staande voet. En nee, dit is geen ghetto en het zijn geen rednecks: very upscale republican middle class!

   Onderwijs over evolutie mag ook niet.

   Verwijderen
  3. De globalisten hebben met succes Amerika afgebroken. Dat was nodig om Amerika op het zelfde niveau als de rest van de wereld te krijgen.
   Alleen jammer voor hun dat Putin en Xi doorhebben dat de chaos naar hun toe zou komen. Die landen worden dus niet afgebroken, maar zullen qua niveau door blijven stijgen.

   Verwijderen
 5. Ik kwam een interessante PDF, uit de Obama-tijd tegen van de zio-vleugel(Saban) van het Brookingsinstituut:

  https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2016/06/06_iran_strategy.pdf

  9 Scenarios, met name de aanvals- en coup- strategieëen zijn relevant.

  Het lijkt mij dat Trump het aanvals-scenario overweegt, maar of hij het ook gaat doen?

  De nadelen lijken me te nauw bemeten: bij een directe aanval blijven er volgens mij binnen een week geen VS vliegdekschepen over, heeft Saoedi geen oliehavens meer, en Israel geen steden. Over Rusland en China maar niet te spreken wanneer de strijd dan nog niet beslist is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een artikel dat er ook bij gelezen moet worden:

   http://theduran.com/heres-why-america-spreads-falsehoods-about-iran/

   Verwijderen
 6. Het volgende mag best herhaald worden

  Brainwashing Young Soldiers

  When a person signs up to supposedly ‘serve their country,’ they are most likely doing so with the best of intentions. They believe they are making a positive impact on the world, defending their country from radical terrorists. Many of these soldiers are completely unaware of the truth behind the global war on terrorism and the so-called enemy they are going after.

  “The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al-Qaeda, and any informed intelligence officer knows this. But, there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an intensified entity representing the ‘devil’ only in order to drive TV watchers to accept a unified international leadership for a war against terrorism. The country behind this propaganda is the United States.”

  Aldus: http://antinewsnw.com/drone-operator-us-air-force-shares-chilling-testimony-ordered/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De nederlandse militair die ik sprak vroeg zich wel af wie nou eigenlijk de badguys waren. Ik heb niet doorgevraagd, maar als je zoiets zegt, dan vraag je jezelf af of de NATO wel de good guy is.

   Verwijderen
 7. OMG, de internationalisten zetten hun dehumaniserings programma met volle snelheid voort.

  New York Times: Boys Left Alone Would Kill Dads, Rape Moms
  https://sputniknews.com/society/201711271059484103-times-male-libido-men-rapists/
  Nu is mannelijke libido weer niet goed en gespierd zijn is verschrikkelijk.....aan de andere kant moet de vrouw natuurlijk de leider zijn en super gespierd...


  LOL. Amerikanen stappen volledig uit de matrix..Wat moeten ze nog eigenlijk met het PR blaadje van de globalistische denk tanks...


  Nou ik ga morgen weer naar sportschool. Precies het omgekeerde doen wat uit de koker komt van die arme zieke pedofiele verknipte stakkers met hun eugenisc programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Over dingen die gemaakt worden om zich in je hoofd te nestelen'

  BeantwoordenVerwijderen