dinsdag 21 november 2017

"Georgische snipers veroorzaakten bloedbad Maidan"

Gian Micalessin (geboren 1960, Triëste) is geen kleine jongen; gewerkt voor grote nationale en internationale nieuwsstations. Van RAI tot NBC, van France 2 tot Channel 4. En in de gevaarlijkste en moeilijkste gebieden: Irak, ex-Joegoslavië, Ruanda, Afghanistan. Je kunt zeggen, als het de gemiddelde broodjournalist te heet wordt, komt Gian Micalessin erin.

Het is deze journalist die dit weekeinde met sensationele onthullingen is gekomen over wat er tijdens het bloedbad op Maidan daadwerkelijk gebeurd is. Wat blijkt? Het was helemaal niet de Berkut van Janoekovitsj die lukraak aan het schieten was. Het waren door de toenmalige oppositie/rebellen ingevlogen agents-provocateurs, snipers en commandanten uit onder andere Georgië (gezonden door Saakashvilie), Litouwen en de VS (Brian Boenger) die opdracht kregen zoveel mogelijk chaos te creëren en op de dag van het bloedbad lukraak mensen dood te schieten.

De Russische tv concludeert als volgt, en niet zonder reden: wat de aanleiding is voor de regime-change is een leugen van begin tot eind. Misschien dat de Hollandse staatskanalen en het NOS-staatsjournaal er daarom geen aandacht aan schenken? Het past namenlijk niet helemaal in het door hen zo lang gekoesterde fake-plaatje. Geen woord in de staatsmedia, niet op de staatsradio, noch op de Nederlandse staats-tv.

De nieuwe macht in Kiev, in plaats van de waarheid rond de schietpartij te achterhalen, begon juist de bewijzen te vernietigen, zoals het kappen van de bomen met schotgaten. Waarom de 3 getuigen zo lang gewacht hebben met getuigen? Ze zijn nooit uitbetaald geworden en ze waren geschokken van de opdracht mensen dood te schieten. Ze dachten dat ze gekomen waren om de demonstranten te beschermen, maar kregen in plaats daarvan de opdracht ze dood te schieten. Een andere reden is dat de filmmaker een onafhankelijke westerse journalist is, waarbij ze rekenen op zijn neutraliteit/objectiviteit; iets waar ze bij de westerse regeringen niet op rekenen want die hebben de regieme-change van begin tot eind gesteund.Laatste nieuws: Putin en Trump hebben telefonisch over Syrie gesproken

Putin heeft Trump geinformeerd over zijn onderhoud met Assad, en het belang het conflict op te lossen het het land bij elkaar te houden, alsook over zijn ontmoeting morgen met de leiders van Turkije en Iran.NOS maakt zich weer belachelijk met zurige verslag ontmoeting Putin-Assad

Matt verwoordt precies wat wij ook zagen:

Bij het Belgische journaal een neutraal item over het bezoek van Assad aan Putin. Net bij de NOS een soortgelijk item, maar hier straalde de afkeer voor Rusland er van af. Het was 'de bemoeienis' van Rusland die weliswaar een einde heeft gemaakt aan IS, maar dat er ook gevochten werd tegen de oppositie tegen Assad met honderdduizenden doden tot gevolg. Geen woord over de legitimiteit van Rusland in Syrië. Geen enkel beeld van de vreugde kreten van het bevrijde volk in Syrië of zelfs maar de vraag wat Nederland daar uiteindelijk bereikt heeft.

Inderdaad, de zurige NOS, altijd slaafs de Amerikaanse instructies volgend, deed net voorkomen alsof de verwoestingen van delen van Syrie de schuld van Putin en Assad zijn. Die insinuaties zullen bij de staats-NOS nooit richting de VS of Israel gemaakt worden, terwijl het juist hun proxies zijn die waarschijnlijk het meest verantwoordelijk zijn voor de verwoestingen. NOS is net als NRC meester in het omdraaien van de werkelijkheid; alles voor de Atlantische bazen.

Assad heeft de laatste jaren slechts twe keer zijn land verlaten. De eerste keer was toen de Russen begonnen met helpen, toen kwam hij naar het Kremlin, en dan nu, naar Sotchi. De situatie is dankzij de Russische steun kardinaal gewijzigd. IS is grotendeels verslagen en verjaagd. 98% van het land is bevrijd van terroristen.

Putin feliciteert Syrie met de overwinningen en ondanks de grote offers in de richting het verslaan van de terroristen gaat. Putin wijst op de opbouw van het land waar 33 verschillende groepen, waaronder oppositie en Koerden, aan deel kunnen nemen. De basis elementen voor het politieke proces is dit volkscongres en toezicht van de Verenigde Naties. Assad gaf aan alles prima te vinden, ook alle buitenlandse hulp, als dat ook echt hulp is en geen ongevraagde inmenging van andere landen en rekent daarbij op de hulp van Rusland. Het zijn de Syriers, die deels weer terugkeren, die over de toekomst van het land gaan. We gaan niet teveel achteruit kijken. "Wij zijn bereid tot dialoog", aldus Assad. "Prima", antwoordde Putin. Rusland praat inmiddels met iedereen in de regio om het conflict op te lossen: Iran, Irak, Egypte, Saoedie Arabie, Turkije. Rusland heeft de wereld versteld doen staan met haar precisie-raketten die vanuit de Kaspische Zee afgevuurd werden en de IS doelen vernietigden.

Bashar Assad maakte kennis met de staf van het Ministerie van Defensie, verantwoordelijk voor de Russische operatie in Syrië. Als Putin en Assad dan samen voor deze hooggeplaatste militairen staat laat Putin ook duidelijk weten wie het zijn: "Sommigen van deze mensen kent u wellicht al, dit zijn de mensen die Syrie als staat hebben gered. Ik hoop dat we in de nabije toekomst een punt kunnen zetten achter de strijd tegen het terrorisme in Syrië." Assad repliceert: "Namens het hele Syrische volk zijn wij u erkentelijk. Wij zullen u niet vergeten. Dankzij jullie kunnen Syriërs weer terug naar huis". Alexander Proxorenko, was de Russische luitenant die vuur vroeg op zijn eigen positie toen hij in de val zat en omsingeld werd door terroristen, en is één van de Russen die niet vergeten zal worden. Hij is inmiddels posthuum Held van Rusland.Russische ambassade Damascus beschoten, VS belemmeren mededeling daarover

Je zult er bij de aan de VS onderworpen staats-NOS niks over horen, maar de VS blokkeerden een verklaring van de Russen bij de VN waar de Russen aandacht wilden vragen voor de voortdurende beschieting van hun ambassade in Damascus. Gelukkig beperkte de schade zich tot enkel wat scherfschade aan gebouwen, geen schade aan mensen. Lavrov vanuit Jerevan over het gedrag van de Amerikanen in de VN: "Niet correct; we hadden gehoopt op het in acht nemen van bepaalde ethische normen, maar dat is niet uitgekomen."Tjechische President Zeman op bezoek bij Putin: "Sancties tegen Rusland nutteloos"

De Tjechische President Zeman vindt het samengaan van de Krim en Rusland een feit en de sancties tegen Rusland nutteloos. Hij kwam naar Rusland met het grootste zakengevolg uit de recente historie (laatste 25 jaar niet zo'n grote delegatie op reis geweest) om zich niet te veel van de sancties aan te trekken en gewoon lekker zaken te doen in Rusland. Zeman die regelmatig in Rusland is, was vereerd met de uitnodiging. Hij en Putin kunnen het goed met elkaar vinden en communiceren zonder tolken. Zeman spreekt Russisch. Putin dankt Zeman dat hij de uitnodiging aangenomen heeft en de relatie tussen Tjechië en Rusland ontwikkelt zich, ondanks "de moeilijkheden", ook dankzij Zeman. En dan onderbreekt Zeman Putin: "Meneer, wij waren pas in Frankrijk met 14 zakenmensen; vandaag zijn wij met 140 zakenmensen bij u; 10 keer zoveel". Grote glimlach bij Zeman. Putin verliest zijn postuur nooit, weet dat de Fransen ook meekijken: "Dat komt omdat wij een grote markt zijn, voor Tjechië." Ze bespraken Syrië, Oekraïne, maar vooral ook de relatie met elkaar en tekenden dertien contracten. Tjechie is een belangrijk transitie-land voor gas; Rusland levert brandstof en technische assistentie voor atoomcentrales. De geschiedenis wordt ook niet vergeten: Putin dankt de zorg van de Tjechen met betrekking tot de memorialen voor Sovjet soldaten.Amerikaanse zoekmachines gaan RT en Sputnik moeilijker vindbaar maken

Het verlies van de Westerse media kan niet duidelijker zijn dan met de laatste stappen van bijvoorbeeld Google: proberen RT en Sputnik minder vindbaar maken. De Amerikanen zijn doodsbang voor de nieuwsvoorziening van RT. Je kunt gerust spreken van een mijlpaal en prestatie van formaat van RT.

27 opmerkingen:

 1. Voor de iets beter geinformeerden!

  The

  Sniper
  s

  Massacre
  ” on the Maidan in Ukraine
  1
  Ivan Katchanovski, Ph.D.
  School of Political Studies
  University of Ottawa
  Ottawa, ON
  K1N 6N5, Canada

  http://www.voltairenet.org/IMG/pdf/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Uk-7.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Documentary: Ukraine - The Masks of the revolution, by Paul Moreira, English Subs

   https://vimeo.com/163237577

   Verwijderen
 2. prachtige nieuws info blik.

  Wilders is toch echt één van onze zo niet de beste politicus die we hebben.
  Geageerd tegen de banken tijdens de bankencrisis
  Tegen de (alles kapotmakende) NATO bombardementen in Libië
  Destijds het kabinet laten vallen door veel te sterk doorgevoerde de bezuinigingen in de zorg. Dankzij Rutte hebben nu weer zwaar tekort aan verpleegkundige.
  Voor MH17 tegen de sancties tegen Rusland
  Tegen associatie verdrag Oekraïne
  etc etc.

  en dan nu weer een einde proberen te maken aan de absurde russofobie die door onze marionetten politici en -pers gepredikt wordt

  https://www.ad.nl/politiek/wilders-wil-strijden-tegen-russofobie~a87d7e01/

  Chapeau mr Wilders. U heeft wat bedenkelijke kanten, maar dat wordt wmb ruimschoots gecompenseerd met uw juiste visie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Wilders (met de PVV) afstand zou nemen van zijn xenofobe en denigrerende opmerkingen over de Islam, zou hij veel meer stemmen binnenhalen dan thans het geval is, vanwege precies de hier boven genoemde punten (Wilders is anti NATO, anti EU, anti bankiers, pro zorgstaat). Wat me doet vermoeden dat Wilders en de PVV gecontroleerde oppositie is, net zoals Le Pen in Frankrijk dat is en Trump in de VS. Ik bedoel als het er echt op aankomt en de keus is tussen evil en lesser evil, zullen 'nette' mensen terughoudend zijn om te stemmen op een 'bruine' partij als PVV en kiezen voor 'lesser evil' (of hun stem niet uitbrengen). Waardoor de Clinton's en Macron's van deze wereld verkiezingen blijven winnen. Of wacht, Clinton heeft niet gewonnen...

   Verwijderen
  2. Verstandig politicus.

   Ondertussen vraagt Poetin aan Russische bedrijven zich gereed te maken naar een 'spoed-transitie' in oorlogstijd situaties!

   https://www.rt.com/politics/410646-putin-orders-all-russian-companies/

   Verwijderen
  3. En wat betreft de sancties van de EU naar Rusland: zolang Gazprom de UEFA championsleague sponsort, de olie en het gas vanuit Rusland rijkelijk naar Pernis en Nord Stream blijft stromen en we LNG van de VS kopen die dat LNG heeft ingekocht van... Rusland, geloof ik dat die sancties niet meer dan een wassen neus zijn, met als doel om de burger te laten geloven dat het anti Rusland gevoel onze politici menens is.

   Verwijderen
  4. @Joop. Vlad denkt een aantal zetten vooruit. Het is hard tegen hard. IS is verslagen in Syrië en Irak....wat nu ?. Ksa tegen Iran ?, Israël tegen hezbollah ?, Amerika tegen Rusland. ?.
   Wat ze ook doen, ze blijven verliezen. Kans is groot dat ze het toch proberen. De censuur op de sociale media is idd een slecht teken...Laten we hopen op het beste

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   Ik ben bang dat IS door de VS word ingezet om Rusland te destabiliseren.

   Verwijderen
  6. @Joop,
   Het probleem is dat IS overal wordt verslagen. Niet alleen in Irak en Syrië. Ook in Libië en Afganistan. Ik heb geen aanwijzingen dat IS de middelen hebben om Rusland te destabiliseren. Jij ?

   Verwijderen
 3. VRT journaal: De leiders van Rusland, Iran en Turkije zijn samen in Sotchi (Rusland) om de situatie in Syrië te bespreken.
  President Putin neemt hier een prominente rol voor zijn rekening.
  Er zal dialoog gezocht worden in een te houden conferentie waar ook leiders van de oppositie en verschillende religies worden uitgenodigd om de toekomst van Syrië vrede vol te kunnen laten verlopen. Een eventueel vertrek van Assad is niet aan de orde.
  Van Westerse zijde is er NIEMAND uitgenodigd. (ra ra)


  Bij de NOS ging het voornamelijk over het Yugoslavia tribunaal en werd het beland van dit tribunaal nogmaals benadrukt want er komen nog processen tegen o.a. Syrië en Rusland. (dromen mag).
  Daarna medicijnen, heel belangrijk
  Brexit, ook heel belangrijk...
  Problemen Schiphol,
  Nieuwe camera's bij de spoorwegen,
  Koning bij woonwagenbewoners, heel belangrijk...
  Lange spreektijd kabinet, uiterst belangrijk...
  Zimbabwe, lekker belangrijk,
  Noord Koreaanse vluchteling, wereldnieuws!
  Ouderenzorg, hoe goed het daar (soms) wel gaat.
  Tot slot het weerbericht.
  Totaal niets over Rusland dus, blijkbaar totaal onbelangrijk. Het 'Westen' heeft heel duidelijk de oorlog in Syrië verloren en Assad niet weg gekregen, misschien dat je er daarom niets meer over hoort.
  Hoe moet je zoiets aan het volk uitleggen?
  Waar is al dat Nederlandse geld voor de 'zogenaamde' strijd tegen IS gebleven?
  Wat voor resultaat heeft Nederland eigenlijk bereikt?

  Van mij hoef je voorlopig niet meer te verwachten dat ik nog naar de NOS kijk.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Je kan toch wel voor de lol naar het NOS journaal kijken? Dagelijks een portie 18:00 uur Journaal/Een Vandaag en mijn dag kan niet meer stuk!

   Verwijderen
  2. Jij bent echt cynisch Joop! hahaha....

   Ik heb geen tijd meer voor de propaganda van de NOS.

   Verwijderen
  3. Ja, maar oli, je moet toch een klein beetje vergelijkingsmateriaal hebben, toch?

   Verwijderen
  4. Als ik iets wil zien voor de lol kijk ik wel naar (de Belgische) 'slimste mens'.

   Verwijderen
  5. @Joop, klopt. Maar ik ken de visie (net als jij) wel van de MSM. Als je de agenda van globalisten kent, dan weet je precies wat gepromoot wordt en wat gedemoniseerd wordt. Het is zo voorspelbaar.

   Verwijderen
  6. Over Jemen hoor je ook zo weinig bij de NOS en mist het aan duiding

   Doden in Bosnië tgv Mladic et al: worthy victims

   Doden in Jemen tgv MBS et al (die bombardeert met wapentuig gemaakt in de VS en UK): unworthy victims

   Zie ook:
   http://www.medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2017/859-survival-symptoms-of-breakdown.html

   Verwijderen
  7. @Willem Willem,

   ik weet niet meer waar ik het gelezen heb maar die schreef dat Jemen toch echt een intern conflict is?!

   Verwijderen
 4. Martin Armstrong heeft denk ik gelijk met zijn politieke crisis tussen 2016 en 2020. Je ziet de politici in vooral Amerika meer en meer in opspraak komen en met elkaar in de clinch liggen. Huidige sex (intimidatie), corruptie en pedofilie gates gaan hun tol eisen.

  Het afkalven van het vertrouwen en respect wat de burgers in de westerse politici hadden/hebben neemt verontrustende waarden aan.

  Er is zeer binnenkort geen enkel draagvlak meer voor de huidige marionetten op het pluche.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli

   Nu er maar geen bewijs kan worden gevonden over Russische inmenging in de verkiezingen switcht het discours geruisloos nar beschuldigingen dat de Russen pogingen doen 'tweedracht'in de Amerikaanse samenleving te zaaien.
   Uiteraard heeft die tweedracht niks te maken met de onmogelijke inkomens- en vermogensongelijkheid, de Wall Street elite, de oogst van 40 jaar cultureel marxisme of een klasse van miljonair politici die volkomen vervreemd is van haar achterban, de deplorables.

   Verwijderen
  2. nuh.....de Russen hebben het gedaan, met Poetin voorop.


   Helaas voor hun krijgt Russia gate geen tractie, hoezeer ze er dag in dag uit op hameren. Zeer bijzonder dit. Nou eigenlijk niet....de politici en de pers hebben hun status verloren en worden niet meer serieus genomen. Dus jammer genoeg voor hun staat er nog steeds geen grote groep amerikanen/europeanen te trappelen om de oorlog met Rusland aan te gaan.

   LOL. Weet je nog hoe de witch Hillary onmiddelijk op 17/7/2014 naar buitenkwam om te vertellen dat de europeanen in de grote steden woedend zouden moeten zijn op de russen die overduidelijk betrokken zijn in het neerhalen van mh17.....lol, er gebeurde niets.
   De witch wordt nu zelfs door haar eigen democraten onder de bus gegooid. LOL.

   Verwijderen
  3. Bewijs van politiek verval in Amerika

   At the UNO - US inability to admit reality
   http://www.voltairenet.org/article198896.html

   Verwijderen
  4. Als WaPo dit schrijft, dan is het gedaan met Hillary!

   Yes, the Clintons should be investigated

   http://www.whatreallyhappened.com/node/644771

   Judicial Watch krijgt via FOIA requests meer documenten los dan US congres!

   Judicial Watch President Tom Fitton: There’s a PILE of Allegations Against Hillary Clinton

   http://investmentwatchblog.com/jw-president-tom-fitton-theres-a-pile-of-allegations-against-hillary-clinton/

   Verwijderen
 5. Doorzichtige propaganda Eddy. Van 'activisten' die horrorverhalen over de Berkut ophangen in een blaadje van Maidanactivisten. Er wordt van alles beweerd over aanvallen op medische hulpposten door de Berkut, maar feitelijke beelden van Berkut eenheden die die aanvallen uitvoeren zijn er dan weer niet.

  Dat verhaal en die beelden over die doctor die door een Berkutagent met een rubberkogel in z'n been zou worden geschoten ('Berkut shoots doctor') is lachwekkend ongeloofwaardig. Die Berkut mikt over en naast de doctor die nadat het schot is afgegeaan naar zijn been grijpt en begint te hinken.

  De demonstranten van de Maidan waren absoluut niet allemaal "peacefull". Ik heb hier al heel wat keren video's laten zien van demonstranten die aan de lopende band molotovcocktails naar ordetroepen gooiden en met ijzeren staven op hen inhakten terwijl die troepen niets anders deden dan in linie blijven en klappen en benzinebommen incasseren. Zeer duidelijk te zien dat naarmate de protesten langer duurden een zeer harde kern van extreem gewelddadige demonstranten de protesten begon over te nemen en aanstuurde op escalatie van het geweld. (typisch CIA scenario)

  Over de uiteindelijke schietpartij door sluipschutters heeft het maidanblaadje al helemaal niks te melden. Je stukje is desinformatie Eddie. Je kan ook niet veel anders verwachten van iemand die termen als 'kremlin gestapo nodig hebben bij gebreke aan argumenten'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SWB is een 'onafhankelijke' denk tank voor de Duitse Bondsdag!

   Verwijderen