donderdag 2 november 2017

Heb je ooit zo'n "Russische beïnvloedingsadvertentie" gezien?

NOS, NPO, en vooral ook de nerveuze Lara Rense van Radio Eénvandaag, volgen gedwee de instructies vanuit "wereldhoofdstad" (Copyright Rutte) New York en Washington en wauwelen ieder item na dat vanf de andere kant van de plas deze kant op gestuurd wordt.

Was het sublimaal?

De Russen zouden op ontoelaatbare wijze de Amerikaanse verkiezingen beïnvloed hebben. De arme Amerikaanse kiezers zouden tegen hun wil en gehypnotiseerd door geraffineerde Russische reclames op Social media, op Trump gestemd hebben. Wat voor een advertenties waren het dan? "Vote Trump!", of waren het sublimale boodschappen zoals vroeger Coca Cola deed in de pauze van de bioscoopfilm met zo korte "drink Coca Cola" dat je ze niet zag maar wel Coca Cola ging bestellen. Was dat het?

Met terugwerkende kracht beïnvloeding

Wij vragen onze lezers ons 3 van deze Russische beïnvloedings-ads te tonen. Want de hijgerige Lara Rense en de NOS van Marcel Gelauff die wel urenlang de Amerikanen na-papegaaien hebben ons nog nooit iets laten zien. En trouwens, die reclames zouden voor de helft na de verkiezingen verschenen zijn. Da's best knap om op die manier de verkiezingen te beïnvloeden!

109 opmerkingen:

 1. De Russia Ads kan ik niet te vinden, maar dit komt uit de New York Times

  The death toll from jihadist terrorism on American soil since the Sept. 11 attacks: om en nabij 100

  The death toll from white supremacist and other right-wing extremist ideologies on American soil since the Sept. 11 attacks: om en nabij 100

  The death toll from opioids on American soil since the Sept. 11 attacks: meer dan 200 000

  En wat is het nummer 1 export product van Afghanistan sinds Sept 11: opium (vind je niet in de NY times terug, maar wel hier https://www.globalresearch.ca/the-spoils-of-war-afghanistan-s-multibillion-dollar-heroin-trade/91)

  En waar gaat de meeste aandacht van onze media naartoe?
  Juist...

  Dat hele gedoe om Rusland is om de burger de werkelijke dreiging die invloed heeft op zijn of haar leven, niet in te zien. Maar we gaan dat wel voelen. Geef het aantal jaar of vraag het aan de mensen die dankzij Jelte Klijnsma van de PvdA hun sociale rechten hebben zien verdampen dankzij de invoering van de 'participatiewet'. Die hebben ervaring met dit soort 'nieuws'. Toen waren het alleen niet de Russen, maar de Bulgaren en Marrokanen die onze sociale voorzieningen 'leegroofden'. Nu moeten we ons beschermen tegen de Russen door meer geld te geven aan defensie en inlichtingendiensten (en minder aan zorg, onderwijs, etc)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer hierover:

   Always start an inquiry with this question: cui bono, to whose benefit? Who benefits from us buying the Boris and Natasha Narrative?

   http://www.zerohedge.com/news/2017-11-02/whats-driving-social-discord-russian-social-media-meddling-or-soaring-wealthpower-in

   Verwijderen
  2. Voor wie een avondje getallen wil kijken: How do we make sense of (US) inequality?

   https://en.wikipedia.org/wiki/Gini_coefficient
   http://www.investopedia.com/terms/g/gini-index.asp
   http://www.bbc.com/news/blogs-magazine-monitor-31847943
   https://data.worldbank.org/indicator/SI.POV.GINI
   https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/21...
   https://www.youtube.com/watch?v=pjeTlgkdXg0
   https://inequality.org/research/unequal-americas-income-distribution/
   https://www.scientificamerican.com/article/ask-gini/

   https://en.wikipedia.org/wiki/International_inequality
   http://www.oecd.org/social/inequality.htm
   https://www.theguardian.com/global-development-professionals-network/201...
   http://globalsherpa.org/inequality/

   https://en.wikipedia.org/wiki/Wealth_inequality_in_the_United_States
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_distribution_of_wealth
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_income_equality
   https://www.cnbc.com/2017/08/07/the-wealth-gap-in-the-us-is-worse-than-i...
   https://inequality.org/facts/income-inequality/

   http://utip.lbj.utexas.edu/
   http://utip.lbj.utexas.edu/data.html
   http://utip.lbj.utexas.edu/papers.html

   https://fred.stlouisfed.org/series/GINIALLRH GINI Ratio All Households

   Verwijderen
 2. Zo bericht deze Belgische krant hierover:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20171101_03164105

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben geen Russische Ads tegengekomen. Wat ik wel ben tegengekomen is dat Facebook tegenover het Amerikaanse Congres heeft verklaard dat het gigantische percentage van .004% Russische Ads deel uitmaakte van het Amerikaanse nieuws en Twitter verklaarde tegenover datzelfde Congres dat zij samenheulde met het DNC om Hillary te helpen het Witte Huis in te loodsen.

  Facebook tells Congress that Russian ads comprised only .004% of newsfeed (Video)

  http://theduran.com/facebook-tells-congress-that-russian-ads-comprised-only-004-of-newsfeed-video/

  Twitter comes clean and admits it colluded with DNC to help Hillary win the election

  http://theduran.com/twitter-comes-clean-and-admits-it-colluded-with-dnc-to-help-hillary-win-the-election/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik er nog aan wil toevoegen is waarin dat hemelsbreed verschil zit in de berichtgeving over de omvang tussen de westerse Meanstrem Media en de Onafhankelijke Media?

   Verwijderen
 4. Soros gaat all in.

  Refuse Fascism mobilizing to demand removal of Trump, Pence
  "The party" begint op 4 nov. en zal niet stoppen voordat het Trump/Pence regime ten val is gekomen.

  https://www.metro.us/news/local-news/new-york/refuse-fascism-mobilizing-to-demand-trump-pence-removal

  Salon Catches Alex Jones In A Whopper Of A Lie
  https://www.youtube.com/watch?v=CYf2E7RIn54

  Ik geef Donald (niet dat ik perse een fan van hem ben) het advies om bij Vlad advies op te vragen hoe je het schuim G. Soros tegen werkt.

  p.s. Donald is volgens mij de enige die geen geld of diensten van Putin/kremlin heeft aangenomen. Hillary en Mueller en vele andere globalisten -die de natiestaten willen vernietigen om een corporate wereld orde willen- wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat je weer eens wat van je laat horen.

   Verwijderen
  2. Hoi Oli, goed je weer te zien!

   The Donald kan ook informatie inwinnen bij Viktor Orban, die heeft een onderzoek gelast naar de handel en wandel van de Hongaarse nazi/jood.

   Verwijderen
  3. Joop en Dawg, jullie slaan de spijker wat mij betreft nog steeds nog steeds op zijn kop.
   Ik heb me vaak moeten inhouden om niets te zeggen.

   Verwijderen
  4. Van mij mag je los, je inhouden geeft alleen maar stress.

   Verwijderen
  5. Oligarch, je hebt hier een punt. Trump is een zakenman en hij heeft ook belangen (hotels) in Rusland. Voor het geld doet Trump het inderdaad niet want hij verdient als president maar 1$ per jaar, waar er dat 400.000 hadden kunnen zijn.
   Maar zaken doen met Rusland is tegen de keiharde lobby van de grote wapenfabrikanten en oorlogsindustrie die liever voor oorlog gaan dan voor vrede. Vandaar ook de plotselinge totale omzwaai van Trump.

   Verwijderen
 5. Ach, ach, de Amerikaanse tragikomedie over de Russiagate moet en zal zich blijven voortslepen. Het zal wel projectie zijn, want 'meldling' met de democratische instituties van andere landen is toch echt een van de core activiteiten van de Amerikaanse buitenlandpolitiek. En meestal vallen er dan doden, veel doden zoals recente voorbeelden als Libie, Syrie en Jemen ons leren.

  Robert Parry ging een aantal weken geleden al in op de Facebookkwestie.

  "For instance, we’re told that Facebook executives, who were sent back three times by Democratic lawmakers to find something to pin on Russia, finally detected $100,000 worth of ads spread out over three years from accounts “suspected of links to Russia” or similar hazy wording.

  These Facebook ads and 201 related Twitter accounts, we’re told, represent the long-missing proof about Russian “meddling” in the U.S. presidential election after earlier claims faltered or fell apart under even minimal scrutiny.
  ...........
  Even the paltry $100,000 is not put in any perspective (Facebook has annual revenue of $27 billion), nor the 201 Twitter accounts (compared to Twitter’s 328 million monthly users). Nor are the hazy allegations of “suspected … links to Russia” subjected to serious inspection. Although Russia is a nation of 144 million people and many divergent interests, it’s assumed that everything must be personally ordered by President Vladimir Putin.

  Yet, if you look at some of the details about these $100,000 in ads, you learn the case is even flimsier than you might have thought. The sum was spread out over 2015, 2016 and 2017 – and thus represented a very tiny pebble in a very large lake of Facebook activity.

  But more recently we learned that only 44 percent of the ads appeared before Americans went to the polls last November, according to Facebook; that would mean that 56 percent appeared afterwards."

  Facebook added that “roughly 25% of the ads were never shown to anyone. …

  https://consortiumnews.com/2017/10/04/the-mystery-of-the-russia-gate-puppies/

  Vergelijk die $ 100.000 in drie jaar tijds, met alle kwalificaties die daar nog weer bij te maken zijn eens met de "medling' van George Soros in Nederland ten tijde van het referendum over het associatieverdrag met Oekraine in Nederland:

  De omstreden miljardair George Soros heeft in de aanloop van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne geprobeerd een afspraak met minister-president Mark Rutte te maken. Dat blijkt uit antwoorden op vragen van CDA Kamerleden Pieter Omtzigt en Mustafa Amhaouch. Daarnaast heeft het kabinet geen zicht op buitenlandse donaties gedaan in de aanloop naar het referendum.Vorige maand werd bekend dat Soros tussen 2009 en 2014 minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks heeft overgeboekt. Eerder dit jaar bleek dat Soros 200.000 euro stortte in de campagne-kas van Stem voor Nederland, de club van oud- Sarah Palin-adviseur Joshua Livestro, die zich hard maakte voor een ‘ja’ tijdens het referendum over het associatie-verdrag met Oekraïne.

  Politieke partijen zijn verplicht om giften van boven de 4500 euro openbaar te maken. Soros heeft in aanloop naar het referendum in totaal 700.000 euro geïnvesteerd om de publieke opinie te bewegen tot een ja-stem. Hoeveel daarvan bij politieke partijen terecht is gekomen kan het kabinet niet achterhalen omdat de openbaringsregels niet gelden voor een referendum.

  http://politiek.tpo.nl/2016/09/26/omstreden-george-soros-wilde-in-aanloop-naar-referendum-oekraine-mark-rutte-spreken/

  De bewezen poging tot beinvloeding van het Nederlandse referendum door Amerikaan Soros is klaarblijkelijk geen enkel probleem, maar over een maar niet te bewijzen Russiagate wordt maar door gemekkerd. 't Is zolangzmerhand te zielig voor worden.

  Maar zoals Parry stelt:

  "But like all good conspiracy theories, once one allegation is dismissed as meaningless, it is replaced by another and another."

  Aan de staatsomroep zal het niet liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij allemaal om de aandacht af te leiden naar het nog te starten onderzoek naar de praktijken van Hitlery, die vele malen erger zijn dan 'Russia-gate', dat juist door de democraten in leven wordt gehouden om hun eigen falen (en rotzooi) uit de media te houden.
  Niemand stelt de vraag wat het belang van Rusland zou zijn bij de verkiezingen. Het is duidelijk bewezen dat, in tegenstelling tot wat eerst beweerd werd, dat de Russen de verkiezingen zelf beïnvloed zouden hebben, het voor Rusland dus ook niet duidelijk was wie uiteindelijk zou winnen. Het was voor zowat iedereen een verrassing omdat de peilingen, ondanks de zogenaamde twitter en google campagne van Rusland, duidelijk naar Clinton wezen maar dat Trump alsnog won.
  Conclusie: de democraten zijn zeer slechte verliezers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Ik denk dat de polls zijn beïnvloed door valse Facebook en Twitter accounts.

   Verwijderen
  2. Dan zouden dat Russische accounts moeten zijn volgens de huidige beschuldigingen en dat waren er 400.000, een fractie van wat er werkelijk geplaatst wordt.
   En die zouden invloed hebben gehad?
   De miljoenen accounts van Clinton daarentegen......
   En toch heeft ze verloren.

   Verwijderen
  3. Non-nieuws in de Volkskrant:

   https://www.volkskrant.nl/search/?query=Brazile

   Zwendel is de norm bij de DNC, en dat de Volkskrant daarover zwijgt is ook de norm. Donna Brazile spreekt

   'When I got back from a vacation in Martha’s Vineyard [in 2015, een jaar voor de verkiezingen goed en wel begonnen in de VS], I at last found the document that described it all: the Joint Fund-Raising Agreement between the DNC, the Hillary Victory Fund, and Hillary for America.

   The agreement—signed by Amy Dacey, the former CEO of the DNC, and Robby Mook with a copy to Marc Elias—specified that in exchange for raising money and investing in the DNC, Hillary would control the party’s finances, strategy, and all the money raised. Her campaign had the right of refusal of who would be the party communications director, and it would make final decisions on all the other staff. The DNC also was required to consult with the campaign about all other staffing, budgeting, data, analytics, and mailings.'

   https://www.politico.com/magazine/story/2017/11/02/clinton-brazile-hacks-2016-215774

   En voor duiding

   https://libertyblitzkrieg.com/2017/11/02/apex-predators-are-americas-biggest-problem/#more-48648

   En inderdaad, Matt: ondanks al dat geld, zwendel, gelieg en een gebiasde media (ten faveure van HRC) werd Hillary Clinton geen president van de VS.

   Poetin's fout.

   Verwijderen
  4. Ze hebben het er maar moeilijk mee bij de Volkskrant. Zie:

   https://www.volkskrant.nl/search/?query=Warren

   http://www.zerohedge.com/news/2017-11-02/elizabeth-warren-yes-democratic-primary-was-rigged-clinton

   Ik denk dat een iemand als Michiel Vos hard nodig is om deze cognitieve dissonantie weer rustig te krijgen in MSM land. Tot die tijd: 'When truth is replaced by silence,the silence is a lie.'
   Yevgeny Yevtushenko

   Verwijderen
 7. Het Fascisme is weer in opmars in Spanje

  Sinds november 2013 heeft de Spaanse regering-Rajoy een serie omstreden repressieve wetgevingen doorgevoerd, waarbij het fascisme van Franco in het niet valt. Deze nieuwe ‘openbare veiligheidswetten’ zijn een gevaar voor de democratie en zijn onder de Spaanse bevolking dan ook al snel te boek komen te staan als de ‘ley mordaza’: de knevel-wetten. De wetgeving dient ertoe alle oppositie tegen het beleid van de Spaanse gevestigde orde systematisch te criminaliseren en te onderdrukken. In de praktijk betekent dit een verbod op allerhande vormen van burgerprotest en andere democratische uitingen. Hiermee is een gevaarlijk precedent geschapen voor een repressief beleid dat langzaam maar zeker in alle Europese lidstaten doorgevoerd lijkt te gaan worden.

  Al sinds de Spaanse conservatief-liberale regering-Rajoy de nieuwe wetten aannam is er grote weerstand vanuit het Spaanse volk. Geplaagd door het neoliberale bezuinigingsbeleid dat hen door de Troika is opgelegd, hebben de Spanjaarden een aantal turbulente jaren achter de rug. Net als in andere Zuid-Europese landen, heerst er grote sociale onrust in het land dat hard door de economische crisis geraakt is. Als gevolg hiervan eisen de verschillende gemeenschappen van Spanje meer autonomie. Het separatisme krijgt een nieuwe impuls, waarmee het voortbestaan van de Spaanse staat in gevaar komt. In 2013 leidde dit bijna tot de afscheiding van Catalonië. Als reactie hierop voerde de Partido Popular de knevel-wetten in, waarmee feitelijk een nieuwe totalitaire Spaanse staat werd uitgeroepen.

  De knevel-wetten bevatten 21 nieuwe overtredingen, met zware straffen voor sociale protesten en een bijna algehele vrijstelling voor de politie om de meest banale burgerrechten te schenden. Terwijl activisten vogelvrij worden verklaard en boetes tot 600.000 euro kunnen verwachten omdat zij hun fundamentele rechten beoefenen, is de macht van de staat en het politie apparaat absoluut gemaakt. De politie mag mensen zonder enige reden identificeren, arresteren en hun huizen doorzoeken, terwijl bijvoorbeeld het nemen van foto’s van agenten die zich tijdens demonstraties misdragen, op zeer strenge strafvervolging kan rekenen. De knevel-wetten ondermijnen alle vrijheden en burgerrechten waar jarenlang door het volk voor gestreden is, in de ultieme poging om wederom een totalitaire dictatuur in Spanje te vestigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De conservatieve ex-politicus Pat Buchanan ziet 'Russiagate' in de eerste plaats als een binnenlandse Amerikaanse aangelegenheid, als een plot van een, op het eerste gezicht, nogal onwaarschijnlijke coalitie om van een presidentskandidaat af te komen die ze niet met democratische middelen konden verslaan.

  "Thus we have Free Beacon neocons, never-Trump Republicans, the Hillary Clinton campaign, the DNC, a British spy and comrades in Russian intelligence, and perhaps the FBI, all working with secret money and seedy individuals to destroy a candidate they could not defeat in a free election."

  Pat Buchanan heeft een heldere analytische schrijfstijl. Voor wie geen behoefte heeft gevoeld om alle verwikkelingen van Russiagate op de voet te volgen schrijft hij een kort overzicht van de belangrijkste verwikkelingen in de plot en de vragen die daarbij rijzen.

  http://theduran.com/pat-buchanan-reveals-that-other-plot-to-bring-down-trump/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Onze staatsomroep beschuldigt RT van een weerwoord:
  https://nos.nl/artikel/2201024-dit-is-de-alternatieve-russische-kijk-op-inmenging-bij-verkiezingen.html
  Zonder enig bewijs iemand lynchen kan niet zonder de meute die het het toejuichen maar Het zal allemaal een groot anti-Russisch complot blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vieze logica van de Staatsomroep: je verweren tegen een aantijging waar geen bewijs voor is het bewijs dat je schuldig bent.

   Verwijderen
 10. Former CIA analyst calls Robert Mueller a “fraud”…’He covered up 9/11, murder, torture and illegal surveillance’

  Crosstalk over de dagvaarding van Paul Manafort

  http://theduran.com/former-cia-analyst-calls-robert-mueller-a-fraud-he-covered-up-911-murder-torture-and-illegal-surveillance/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog meer smeerlapperij van Clinton komt naar boven:

  http://www.stopdebankiers.com/ex-kopstuk-democraten-obama-kaapte-partij-clinton-plunderde-sanders-werd-bestolen/

  Wanneer gaat die beerput nu eens echt open?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door het wanbeleid (incapabel of doelbewust?) van Wassermann-Schultz was de democraten partij in de Obama tijd in diepe schulden geraakt. Door de vette kas van de Clinton foundation beschikbaar te stellen konden problemen vermeden worden, maar wel op voorwaarde van totale controle van de Clinton campagne:

   http://theduran.com/donna-brazile-snitches-on-crooked-hillary-admitting-that-bernie-sanders-was-cheated-out-of-primary-win/

   Verwijderen
  2. De MSM nemen dit bericht nu ook over:

   https://www.volkskrant.nl/buitenland/hoge-partijgenoten-steunen-sanders-democratische-strijd-was-opgezet-om-clinton-te-laten-winnen~a4530208/

   Het is ook wel logisch dat de Democrats eindelijk mrs Clinton laten vallen: Zolang zij in the picture blijft krijgen ze geen meerderheid in congress, en kunnen ze Trump 2 verwachten.

   Verwijderen
 12. Korybko belicht het feit dat door al de voze en valse argumenten gebruikt in Russia-gate het hele soft-power potentieel van de VS ondergraven wordt. Als Mueller ontmaskerd wordt als een partijdige hack blijft er weinig vertrouwen over in de ´city on a hill´:

  https://sputniknews.com/columnists/201711011058735817-russiagate-us-russia-probe/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier een kopie van mijn vraag en antwoord aan de Saker, over het artikel van PCR:

  [Rootman on November 03, 2017 · at 12:24 am UTC
  Thank You, Saker, for this analysis. I have 2 questions:

  1) From PCR´s article: [ One Sarmet is sufficient to take out Great Britain, or France, or Germany, or Texas. It only takes a dozen to wipe out the United States.]

  Does he mean main infrastructure, or ´wiping off the face of the earth´? Because when looking at http://nuclearsecrecy.com/nukemap/ it seems overestimated.

  2) What would be price (retaliation) after destruction of a carrier battle group for an attacker?]

  [The Saker on November 03, 2017 · at 10:32 am UTC
  1) The Sarmat cannot wipe off an entire country or even a US state. Not literally. It has anywhere from 1 to 15 independent warheads so, at most, it can hit 15 targets. Now depending on how you pick 15, or even 10 or 6 nuclear strikes on a European nation state or a US state is more than enough to basically turn it into, well, something very different. Let’s take Texas. Now remove all of the following: Amarillo, Austin, Corpus Christi, Dallas, El Paso, Fort Worth, Houston, Laredo, Lubbok and San Antonio. That’s 10 cities. And about 10 million people (every 3rd Texan). Is what’s left still “Texas” as we know it? One single Sarmat really could do that.

  2) Depends on the attacker but I would expect the USA to go “full berserk” and to destroy at least one city in retaliation. Which, at the end of the day, would only serve to make the USA look even weaker (and even more hated).

  Good question, thank you.

  The Saker]

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hillary last week: I didn’t know anything about the dossier until after it was published. Hillary this week: Damn right I paid for the dossier!

  https://i.imgur.com/qgu5RtP.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Congressman Says Jeff Sessions Has Recused Himself on Uranium One Deal

   “He said that anything that had to do with 2016 election, or Russia, or the candidates in the 2016 election, fell under the scope of his recusal, and he left the room,” Gaetz said.

   http://www.breitbart.com/big-government/2017/11/02/rep-matt-gaetz-says-jeff-sessions-recused-uranium-one-deal/

   Verwijderen
  2. Democrats In Denial Over Brazile Allegations That Further Confirm Primary Was Rigged

   http://www.blacklistednews.com/Democrats_In_Denial_Over_Brazile_Allegations_That_Further_Confirm_Primary_Was_Rigged/61521/0/38/38/Y/M.html

   Brazile, and this book, are indicative that Clinton is about to be thrown under the proverbial bus, and relegated to the dustbin of history.

   And to the current DNC leadership, Tom Perez, and beyond: you had better sever all relations with Ambassador Clinton, as she has just become Kryptonite to any American voter she ever managed to hoodwink before.

   Celebrate, or uplift her, at your party's peril; all of that dirty laundry surrounding her and Bill and their corrupt rise power, is about to come tumbling down, in a gigantic, toxic cascade.

   Verwijderen
 15. Facebook And Twitter Admit To Congress That Russia Ads Are Actually Against Trump

  https://www.citizenfreepress.com/column-2/facebook-and-twitter-admit-to-congress-that-russia-ads-are-actually-against-trump/

  Funny how this hasn't been reported in the mainstream media.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   Men voelt de bui al hangen. Nu steeds duidelijker wordt dat Russische beinvloeding van de Amerikaanse een hoax is verandert men de beschuldigingen geruisloos in 'zaaien van tweedracht:

   "Russian agents intending to sow discord among American citizens disseminated inflammatory posts that reached 126 million users on Facebook, published more than 131,000 messages on Twitter and uploaded over 1,000 videos to Google’s YouTube service, according to copies of prepared remarks from the companies that were obtained by The New York Times."

   https://www.nytimes.com/2017/10/30/technology/facebook-google-russia.html

   Verwijderen
  2. @Dawg,

   Ik zit net naar CrossTalk te kijken en Alex Christoforou (The Duran) maakte daar een goede opmerking door te stellen dat RT en Sputnik een enorme aanhang heeft op social media (Facebook, Twitter, Instagram) en daarom van deze media uitgesloten moet worden.

   Verwijderen
  3. Ik zal de link even plaatsen.

   https://www.rt.com/shows/crosstalk/408175-democrats-russiagate-scandal-censorship/

   Verwijderen
  4. In the Daily Beast, het hofblad van de democrats, een artikel over een geroemde social media prinses, Jenna Abrahams, een medewerker van een Russische troll farm zou zijn, iedereen trapte er in:

   https://www.thedailybeast.com/jenna-abrams-russias-clown-troll-princess-duped-the-mainstream-media-and-the-world

   Alleen was ze lid van het ´Internet Research Center, Savushkinastraat 55, St Petersburg; inmiddeles ontmaskerd als een CIA desinfo op!

   Verwijderen
 16. De Amerikanen kunnen met hun sancties de bomen in. Rusland kan heel goed voor zichzelf zorgen:

  https://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/china-en-rusland-overwegen-koppeling-betaalsystemen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. A Currency War Will Escalate as China’s ‘Petro-Yuan’ Is Set to Challenge the U.S. Military-Backed ‘Petro-Dollar’

   One quote that always crosses my mind regarding the decline of the U.S. dollar and the state of geopolitics associated with it, is by Gerald Celente, founder of the Trends Research Institute who said that “When all else fails, they take you to war.”

   https://www.globalresearch.ca/a-currency-war-will-escalate-as-chinas-petro-yuan-is-set-to-challenge-the-u-s-military-backed-petro-dollar/5616456

   Verwijderen
  2. Yep, PNAC had het over meervoudige oorlogscenario's op meervoudige slagvelden.

   Verwijderen
 17. Russiagate blijkt in toenemende mate een boomerang voor Hillary Clinton, de DNC en....de FBI. Alexander Mercouris volgt de gang vaan zaken op de voet en doet daar verslag van in The Duran. Wat citaten uit een zeer recent artikel:

  "Extraordinary as the fact still seems to me, the FBI never carried out its own independent investigation of the claimed hacks of the DNC’s and John Podesta’s computers. Instead the FBI accepted in their entirety the opinions of a private company – CrowdStrike – which was privately commissioned to carry out the investigation into the alleged hacks by the DNC itself.

  As I have said on many occasions, I have never come across a situation where a police agency instead of carrying out its own investigation into an alleged crime relies on the opinions of a private investigator paid for by the alleged victim. That seems to me both extraordinary and ethically dubious in the extreme. Yet that in relation to the alleged hacks of the DNC’s and John Podesta’s computers is what the FBI has done.

  However it gets worse.

  It has now also been established that the FBI over the course of last year also took on trust the Trump Dossier, a concoction also paid for by the DNC and the Hillary Clinton campaign.

  Moreover it seems that it actually sought and obtained FISA warrants to undertake surveillance during the election of members of the Trump campaign and of friends and associates of Donald Trump on the strength of this Dossier. Despite earlier denials, it now seems a virtual certainty that Donald Trump’s own conversations were picked up and monitored as a result of this surveillance.

  However the single most incendiary disclosure relating to the Trump Dossier is that in the weeks following the US Presidential election the FBI apparently took over the payments to Christopher Steele – the compiler of the Trump Dossier – from the DNC, and therefore acted as Christopher Steele’s client. Presumably that means that the final entry of the Trump Dossier, which is dated December 2016, was paid by the FBI.

  In other words instead of arriving its suspicions of Russian meddling in the Presidential election on its own investigations the FBI chose to rely on the work of two private contractors – CrowdStrike and Christopher Steele – both of whom were found and paid for by the DNC, and one of whom – Christopher Steele – was then passed on by the DNC to the FBI so that he could be paid by them as well.

  That makes the FBI look more like an accomplice of the Democrats and the DNC than an impartial and objective police agency.

  Compounding the concerns which naturally arise from all this are the FBI’s apparent attempts to protect Hillary Clinton from the legal consequences of her use of a private server for her emails whilst Secretary of State, even though this was clearly contrary to the law."

  De voorlopige conclusie can Mercouris is dat speciaal aanklager Robert Mueller onmogelijk te handhaven is:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "That is a lamentable state of affairs, and one which has surely arisen because of the conflict between Mueller’s loyalty to the FBI – the organisation he headed for twelve years and of which until just four years ago he was director, and whose reputation he therefore has a vested interest in wanting to protect – and his duties as an impartial investigator.

   The Russiagate investigation should not be closed down. On the contrary its scope needs to be expanded to look into the conduct of the FBI and the rest of the US intelligence community during the Presidential election. Enough is already known about this to give cause for serious concern.

   That certainly does require Special Counsel to head this investigation. However that person quite clearly cannot be Robert Mueller."

   http://theduran.com/robert-mueller-resign-heres/

   Tijdens de aanloop van de Amerikaanse presidentsverkiezingen was onze Staatsomroep een gewillig juichaapje voor Clinton, nu kijkt de Staats opvallend weg. Ala al er iets wordt bericht over de heksenketel in de Vs dan wordt het nieuws zorgvuldig afgebogen in de richting van RT-Bashing.

   https://nos.nl/artikel/2201024-dit-is-de-alternatieve-russische-kijk-op-inmenging-bij-verkiezingen.html

   Alsof dat de enige nieuwsbronnen zijn die zich niet laten misbruiken voor transatlatische propaganda.

   Verwijderen
 18. En op deze manier geven de mediaslaafjes bij de MSM Hillary Clinton alle gelegenheid haar betrokkenheid bij het Trump Dossier ('pisgate') te verharmlosen:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=mkcKDY50hLs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trevor Noah zie ik maar een ding denken wanneer hij zijn gesprekspartner laat leeglopen over de vermaledijde Russen: 'Phil Donahue haalden ze ook zo van de zender af op het moment dat hij iets te kritisch werd ic de oorlog in Irak in 2003'. En daarnaast denk ik dat Noah zich prima thuisvoelt tussen democraten als HRC. Psychopaten kunnen hele innemende mensen zijn, zolang je ze maar niet tegenspreekt. Denk maar aan Kathy Bates tegenover James Caan in die fantastische verfilming van Stephen King's Misery.

   Antidotum tegen dit misselijkmakend stukje van Noah met Clinton: Jimmy Dore die een clip van Phil Donahue laat zien en die een Trevor Noah replica, Chris Mathews, een lesje geeft over de betekenis van 'go along, get along' in 2002.

   https://m.youtube.com/watch?v=c0U3l0OZCe8

   https://m.youtube.com/watch?v=N83CVMvFqwg

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Al in de eerste zin die 'Eddy' schrijft in bovenstaand stukjes staan twee spelfouten. Best knap voor een zin waarin acht woorden (horen te) staan. En dat is dan 'Eddy's' finest, een stukje waar 'Eddy' kennelijk zo trots op is, dat hij het dagelijks moet laten terugkomen op Blik's blog. Welke boodschap 'Eddy' daarmee wil vertellen? Ik heb geen idee. Het komt over als een plaat die blijft hangen, wat wel vaker gebeurt met grijs gedraaide platen en die niet meer te repareren - en aan te horen zijn. Sorry 'Eddy', maar je boodschap komt niet over. Het wordt tijd voor een nieuwe groove. Ik denk alleen niet dat jij jezelf kunt helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Buckle up for a Massive Purge in Washington
  "The whole extravaganza is heading toward a constitutional crisis that might clean out the system like a Death Wish coffee enema"

  Watergate begins to look as quaint and simple as a game of Chutes and Ladders compared to RussiaGate. Not only are both parties implicated one way or another in multiple nefarious schemes, plots, and intrigues, but the Department of Justice and its subsidiary, the FBI, look culpable in a range of cover-ups and mis-directions. If the DOJ becomes disabled, how does any of this get resolved?

  The whole extravaganza is heading toward a constitutional crisis that might clean out the system like a Death Wish coffee enema. Sentiment may arise for Mr. Mueller to step aside, if President Trump doesn't’t make the rash decision to simply fire him. The latter would certainly foment a constitutional crisis that could include an effort to run Trump over with the 25th amendment. In the event, we’ll be in a new kind of civil war."

  http://russia-insider.com/en/buckle-massive-purge-washington/ri21480

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. [Dit blog zit vol met communisten en
  Deze sla ik een voor een allemaal hun hersens in.]

  Alweer een bedreiging! Alleen heeft Eddy geen flauw idee wat een ´communist´ zou zijn. Je zou bijna denken dat hij antisemitisch is geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je laat de leukste zin onbenoemd, Rootman: "Met behulp uiteraard van de NATO die mij altijd rugdekking geeft."

   Verwijderen
  2. Eddie komt uit de kast. En dat mag je uitleggen zoals je zelf wil.

   Verwijderen
 25. Verontrustende ontwikkelingen in en rond Libanon: Afgelopen week bezocht de meest extreem salafistische Saoedi minister Thamer al-Sabhan het land, dreigde met het omverwerpen van de regering vanwege participatie daarin van Hezbollah, en beloofde ´verbazingwekkende ontwikkelingen´. Nu heeft de premier, Hariri jr, een KSA pion, tijdens een trip naar dat land ontslag aangeboden:

  http://www.moonofalabama.org/2017/11/lebanon-hariris-resignation-the-opening-shot-of-the-saudi-war-on-hizbullah.html

  Zeer belangrijk artikel!!!!

  Te verwachten zijn ernstige terroristische aanslagen, een constitutionele crisis, en pogingen van het westen al dan niet via proxies Hezbollah verder te demoniseren.

  Hopelijk neemt Rusland en China naast Iran het grootmoedig op voor Hezbollah, opdat de vijanden van het land verslagen worden en zware vernietiging ondergaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook wij hebben hier een kleine rol, door het nieuws omtrent Libanon goed te volgen en te fact-checken, en vervolgens corrigeren en aanvullen waar nodig! We moeten voorkomen dat de Trump/ Israeli hetze tegen het shia segment van de ´axis of resistance´ ook wortel in Europa schiet.

   Verwijderen
  2. In Saoedi, is ook van alles aan de hand, wel of niet gerelateerd aan het bovenstaand:

   https://www.volkskrant.nl/buitenland/saoedi-arabie-arresteert-ministers-en-prinsen-en-hevelt-macht-over-naar-kroonprins~a4531808/

   De MSM hebben het bovenstaande inmiddels ook op hun partijdige wijze opgepakt:

   https://www.volkskrant.nl/buitenland/premier-libanon-vreest-voor-zijn-leven-en-treedt-af-om-invloed-iran-en-hezbollah~a4531548/

   Verwijderen
  3. Bij zerohedge

   To summarise today's even more bizarre Saudi news day:

   - Trump urges Aramco IPO
   - Lebanon PM resigns
   - Saudis intercept missile
   - Major cabinet reshuffle; 3 Saudi princes - who run the anti-graft committee - arrested for money-laundering
   - A total of 11 princes, >30 ministers arrested on corruption

   Ik heb wel wat meer duiding nodig dan alleen dit

   http://www.zerohedge.com/news/2017-11-04/shocking-purge-saudi-king-arrests-billionaire-prince-bin-talal-others-anti-money-lau

   Verwijderen
  4. Abbas moet ook op het matje komen in SA dat doet vermoeden dat israel erachter zit. Misschien heeft trump de kroonrpins bij de ballen maar dat kan ook andersom of allebei. De libanezen hebben zich gelukkig nog niet laten provoceren en hariris iran verhaal is doorgeprikt.

   Verwijderen
 26. Jimmy Dore (2 keer) over de corruptie binnen de DNC en het nieuws (wat de MSM niet gehaald) dat de vakbonden in de VS een nieuwe partij gaan oprichten.

  Grappiger dan Lubach of Van 't Hek, want in tegenstelling tot die twee gaan de grappen van Dore ergens over

  http://jessescrossroadscafe.blogspot.nl/2017/11/lies-damned-lies-and-democratic.html?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zou dat lukken in 3 jaar???

  Democraten beloven eerlijke voorverkiezingen in 2020

  https://nos.nl/artikel/2201336-democraten-beloven-eerlijke-voorverkiezingen-in-2020.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naast die beloften zijn veel posities, waaronder superdelegates, nu ingenomen door lobbyisten uit het Clinton kamp. Die denken nu af te kunnen van de toxische Clinton, maar willen een door dat zelfde kamp goedgekeurde puppet installeren:

   http://theduran.com/secret-document-reveals-hillary-clinton-had-contract-to-take-over-dnc-in-2015/

   Donna Brazile heb ik altijd zeer gerespecteerd, ik was buitengewoon onaangenaam verrast toen zij een rat en verraadster leek te zijn.

   Ik ben dan ook blij te vernemen dat deze dame voor haar leven vreesde; aanvankelijk dacht dat zij doelwit van de Russen was, maar gaandeweg besefte dat het gevaar van veel dichterbij kwam:

   http://theduran.com/after-seth-rich-was-murdered-donna-brazile-feared-for-her-life/

   Dus Clinton is waarschijnlijk finished, waar ze voor staat voorlopig nog niet.

   http://usdefensewatch.com/2017/11/something-has-happened-and-its-very-bad-democrats-throwing-hillary-clinton-under-the-bus-have-pundits-asking-is-more-coming/

   Verwijderen
  2. Joop, dat komt er dus op neer dat de NOS tussen de regels door (rechtstreeks durven ze blijkbaar niet) toegeeft dat Clinton de boel belazert heeft.
   Waarom is dit geen voorpagina nieuws? En wat is er met al dat geld van o.a. de postcode loterij gedaan?
   Als ze de schuld bij de Russen kunnen leggen zijn ze er als de kippen bij, ook al zijn het vage geruchten, terwijl ondertussen duidelijk bewezen is dat "de schuld ligt bij de Russen" van diezelfde democraten afkomstig is om hun eigen falen te verdoezelen.
   Zijn wij hier dan de enigen die deze doorzichtige speeltjes doorhebben?

   Verwijderen
  3. speeltjes moet zijn spelletjes

   Verwijderen
  4. @Matt,

   "Zijn wij hier dan de enigen die deze doorzichtige speeltjes doorhebben?"

   Ik denk het niet. Ik denk dat de NOS het weet en de 'Nationale' Postcode Loterij ook. Misschien wordt de 'Nationale' Postcode Loterij door onze overheid wel gebruikt voor "Pay for Play", of wordt onze overheid gachanteerd? Je weet het niet. Maar dat dat geld naar goede doelen gaat, gaat er bij mij niet meer in. Ja, één 'gped' doel, de Clintons!

   Verwijderen
  5. "De bewijslast tegen Rusland groeit met de dag"

   Nou kroel, bewijs jij dat maar eens!

   Jij daarentegen bent diegene die GEEN hersens heeft want jij laat je in de luren leggen door de gemanipuleerde MSM en gaat zelf niet eens op onderzoek uit. Over domheid gesproken, kijk eens naar jezelf!
   En niemand lacht ons hier uit. Heb je daar bewijzen voor? Het zit in jouw fantasie, zoals alles bij jou fantasie is.
   Van jou hebben we hier NOG NOOIT deugdelijke bewijzen gezien dus als er iemand zijn grote bek moet houden ben jij het wel, kroel!

   Verwijderen
  6. Zijn dat jouw 'bewijzen' kroel? Enkel wat los geneuzel? Is dat echt alles wat uit jouw lege kop kan komen?

   Verwijderen
  7. Weer totale onzin kroel, jouw zogenaamde bewijzen hebben nooit bestaan maar Blik verwijderd al jouw leugens laster en smaad die je tegen de schrijvers hier pleegt. Je komt hier nog wel eens van een koude kermis terug, dat voorspel ik jou, en dat is geen dreigement maar een keihard feit.
   En met zo een smerige lafaard als jij discussieer ik niet verder, want je kunt niets anders dan beledigen, blijkbaar het enige wat jij kunt.

   Verwijderen
  8. Mijn laatste antwoord aan jou kroel. Ik durf gerust met iedereen te discussiëren maar met jou heeft dat geen zin omdat jij niet eens weet wat feiten zijn.
   Je doet zo erg je best om mij proberen belachelijk te maken door mijn tekeningen af te kraken en mij te beschuldigen dat ik misdadigers zou helpen. Zo zwak van jou omdat je blijkbaar niets anders hebt om in te brengen. Of het moet zijn dat je gewoon zwakzinnig bent, dan zou ik medelijden met jou moeten hebben.(wat ik dus absoluut niet heb)
   Vind je het dan gek dat ik niet verder wil praten met zo een gestoord iemand als jij kroel, die niet eens het besef heeft wat het verschil is tussen laster, smaad en beledigen dan op een normale manier een gesprek aangaan. Jij kunt blijkbaar niet eens normaal praten.
   En nog iets, ik KAN tenminste tekenen, wat kun jij?
   Heb je ooit in je leven ook maar iets gepresteerd?
   Als je 'leven op de kap van de samenleving' een prestatie noemt, dat telt niet mee.
   Dag kroel, amuseer jij je maar verder in je uppie, voor je spiegel, waar je verder kunt lullen als de beste.

   Verwijderen
  9. Het is héél simpel! De democraten keren zich tegen Hillary Clinton, CNN keert zich tegen Hillary Clinton en tot overmaat van ramp voor Hillary Clinton heeft Advocaat Generaal Jeff Sessions zijn eerdere uitspraak zich niet met de Uranium One deal te bemoeien, ingetrokken.

   Zo staat het er op dit moment voor, voor Hillary Clinton en als het enige Kneusje wat Broekhuizenvorst ooit heeft voortgebracht er iets anders van wil maken wat beter in zijn hersenpan past, dan moet hij dat gewoon doen, Hij liegt daarmee in zijn eigen zak, zijn geloofwaardigheid en eigenwaarde.

   Verwijderen
  10. Yep, je lult en beledigt maar een eind weg, uiteindelijk gaat het erom wie er gelijk heeft en dat is niet het enige Kneusje wat Broekhuizenvorst ooit heeft voortgebracht. Voor de rest lul je voortaan maar tegen jezelf, ik heb het wel gehad met jou.

   Verwijderen
  11. Die antwoorden van ons geven duidelijk aan waarom jouw post verwijderd is.

   Hoezo teloorgang? Door jou?? laat me niet lachen!

   Je maakt jezelf onmetelijk belachelijk.

   Heerlijk toch voor dit blog om zo een nitwit als "de heer" wreedman hier te hebben die nergens, maar dan ook nergens verstand van heeft, maar kan lullen als de beste, juist goed is voor de 'kijkcijfers'.

   Verwijderen
 28. De ontwikkelingen in SA en de DNC: het verband tussen de twee lijkt de Clinton Foundation te zijn: https://m.huffpost.com/us/entry/11779826?ncid=engmodushpmg00000004

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké, ik begrijp het niet meer. Wat is er aan de hand in Saudie Arabie?

   http://www.zerohedge.com/news/2017-11-05/saudi-helicopter-carrying-8-high-ranking-officials-crown-prince-mansour-crashed-all-

   Verwijderen
  2. @Willem Willem,

   Waarschijnlijk hebben wij te maken met een coup!

   Verwijderen
  3. Ga even naar moon of alabama voor extra informatie, blik heeft schijnbaar geen zin meer in deze blog.
   Een ding is zeker de officiele versie is onzin. Met instabiele jonge extremisten zoals kushner en deze kroonprins kan het snel heel erg fout gaan, ook de russen en sjiiten kunnen zich niet altijd inhouden.

   Verwijderen
  4. Bliks blog is met name een aanvulling of correctie van de MSM in ons taalgebied.

   De MSM hebben echter geen clou over het gebeuren in Saoedi, en hebben hun instructies nog niet ontvangen. Daarom is het nieuws hierover summier, en valt er niet zoveel te corrigeren. Moon of Alabama is veel beter geïnformeerd, hoewel ook de versie van Korybko lezenswaardig is:

   http://theduran.com/hariris-capture-was-instrumental-to-the-red-princes-rise-to-power/

   De Russen en Shia zijn het toonbeeld van weloverwogenheid en geduld, dus die laatste opmerking zou ik schrappen als ik jou was...

   Verwijderen
 29. Interessante namen:

  Hans van Baalen; Judith Sargentini; Agnes Jongerius; Cora van Nieuwenhuizen; Sophie in 't Veld en nog een paar.

  “List of Soros” names 226 MEPs in Europe who are under the complete control of George Soros
  The list of Soros cronies in the EU has been made public.

  http://theduran.com/the-list-of-soros-names-226-meps-in-europe-who-are-under-the-control-of-george-soros/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop
   Soros' List, ik zat 'm toevallig ook nog eens door te lezen.

   https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

   De schijndemocratie in het EP. Acjter de schijntegenstellingen die labeltjes als links, liberaal, groen of christelijk conservatief suggereert allemaal op dezelfde (loon?)lijst van Soros.


   Verwijderen
  2. @Dawg,

   Zo is het en zoals ik hier al eens eerder gemeld heb een zekere Lodewijk de Waal, die in de jaren 90 van de vorige eeuw aanschoof bij de Bilderbergers.

   Verwijderen

  3. Ik ben benieuwd hoe je op lijst Soros komt te staan. Moet je door Soros' NGO betaald worden om er op te mogen staan, of is het bezitten van dezelfde 'normen en waarden' als Soros ook voldoende?

   Europarlementariërs' Wikipedia pagina's en persoonlijke Websites staan vol met prijzen, commissies, nevenbanen, en ronkende CV's maar van degenen wiens pagina ik gecheckt heb (Cora van Nieuwenhuizen, Maria Schaake) kon ik niet vinden dat ze op lijst Soros staan.

   Kennelijk niet echt iets waar onze Europarlementariërs zelf erg trots op zijn.

   Verwijderen
  4. @Willem Willem,

   Hans van Baalen stond toch op het Maidan, samen met Guy Verhofstadt, staat ook in de lijst!

   Verwijderen  5. Cruelman19746 november 2017 om 19:38

   Heerlijk; de praatjes worden steeds dommer en stommer omdat de trolletjes, jullie dus, het toch ergens over moeten hebben. De bewijslast tegen Rusland groeit met de dag maar jullie verleggen het moeiteloos naar; de Clintons!! Bronnen??? ALUHOEDJESSITES zoals the duran, de S(F)aker, investmentwatchblog en natuurlijk het onvolprezen zerohedge!!! Iedereen lacht jullie vierkant uit, omdat alle sites niet op basis van feiten werken maar hun eigen complotten bij een fantaseren. En wie gelooft hen??? Juist, de zeer domme trolletjes hier, die geen leven hebben, geen hersens en zich bezighouden met het beschermen van pedofielen, massamoordenaars, terroristen, landverraders en dictators. Tja, soort zoekt soort he???


   "De bewijslast tegen Rusland groeit met de dag"

   Nou kroel, bewijs jij dat maar eens!

   Jij daarentegen bent diegene die GEEN hersens heeft want jij laat je in de luren leggen door de gemanipuleerde MSM en gaat zelf niet eens op onderzoek uit. Over domheid gesproken, kijk eens naar jezelf!
   En niemand lacht ons hier uit. Heb je daar bewijzen voor? Het zit in jouw fantasie, zoals alles bij jou fantasie is.
   Van jou hebben we hier NOG NOOIT deugdelijke bewijzen gezien dus als er iemand zijn grote bek moet houden ben jij het wel, kroel! ( Mijn antwoord op kroel dus)
   Nu hoop ik dat blik dit helemaal laat staan zodat jij je niet meer kunt verschuilen de onzin als zouden wij 'in de lucht' praten.

   Verwijderen
  6. EXPLOSIVE: Mainstream media “journalists” suspected of taking bribes to spread fake news “Russian Collusion”

   http://theduran.com/explosive-mainstream-media-journalists-suspected-of-taking-bribes-to-spread-fake-news-russian-collusion/

   Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  7. Wat betreft die Soros connecties: dit zijn de OVERTE connecties, na te gaan door het geldspoor en de nu nog verplichte opgave van sponsoren te volgen.

   Een paar jaar geleden was dit nog heel makkelijk: auteurs citeerden vrij rechtlijnig clubjes die slechts 1 of 2 klikjes van de Open Society verwijderd waren.

   Inmiddels is er een heel web van verwarring en luchtspiegeling omheen gesponnen, zodat het vaak meer dan een uur zoeken kost om verbanden aan te tonen.

   Financieel onderzoek in de tax havens zal door professionals als Assange zeker ook vele COVERTE verbanden aantonen. Deze verbanden zullen door de mainstream verzwegen worden, dus dat is slechts voor onze lering en vermaak, en niet te vergeten motivatie en overtuigingskracht.

   Verwijderen
 30. Nog een berichtje voor onze policor @Rootman. Ik hoef geen excuus van jou, want ook met jou heb ik het gehad.

  New York Times confirms Natural News investigation: Mumps now spread mostly by vaccinated children

  https://www.naturalnews.com/2017-11-06-new-york-times-confirms-natural-news-investigation-mumps-now-spread-by-vaccinated-children.html

  BeantwoordenVerwijderen
 31. 'Something Has Happened And It's Very Bad' - Democrats Throwing Hillary Clinton Under The Bus Have Pundits Asking 'Is More Coming?'

  http://allnewspipeline.com/Clintons_Under_The_Bus.php

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  2. US Journalist Pronounces Hillary Clinton 'Politically Dead'

   https://sputniknews.com/analysis/201711041058820867-hillary-clinton-future-prospects/

   Verwijderen
  3. Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  4. HUGE! MCCAIN was notified by official documents that Uranium was being transferred to Moscow in 2015. He passed it off to a congressional liaison rather than handle it as the ranking member of Homeland Security and Governmental affairs committee, and the Investigations subcommittee.

   http://investmentwatchblog.com/huge-mccain-was-notified-by-official-documents-that-uranium-was-being-transferred-to-moscow-in-2015-he-passed-it-off-to-a-congressional-liaison-rather-than-handle-it-as-the-ranking-member-of-homelan/

   Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  5. FOIA Documents: FBI Scrambles To Preserve Records In Clinton ‘Uranium One’ Scandal

   http://www.shtfplan.com/headline-news/foia-documents-fbi-scrambles-to-preserve-records-in-clinton-uranium-one-scandal_11062017

   Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  6. Tony Podesta Lobbied For Russia’s ‘Uranium One’ And Did Not File As A Foreign Agent

   http://dailycaller.com/2017/11/05/tony-podesta-lobbied-for-russias-uranium-one-and-did-not-file-as-a-foreign-agent/?utm_campaign=atdailycaller&utm_source=Twitter&utm_medium=Social

   Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  7. Donna Brazile Responds to Clinton and DNC – Feared for Life After Seth Rich Murder

   https://thepoliticalinsider.com/donna-brazile-slave-hillary/?utm_content=1d09840caddec138a6473c7b9fa19141&source=CI&utm_campaign=TPI_Afternoon_Newsletter_11_6_2017&utm_source=TPI-Newsletter-11-06-17-afternoon&utm_medium=email

   If Donna Brazile feared for her own life after Seth Rich was murdered, then she knows it was not just a random robbery gone wrong!

   Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
  8. Google buries 'Clinton body count': Search engine accused of hiding negative stories during Hillary's campaign

   For those of you still using Google, here is the Clinton Body Count!

   http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php#axzz4xg3tkKbu

   Spread it far and wide!

   Drip...drip...drip :-)

   Verwijderen
 32. NY times journalisten maken het mooier dan wat de feiten zeggen, ook hier, helaas.

  Het wetenschappelijk stuk waar naar verwezen wordt, concludeert dit:

  Students who had received a third dose of MMR vaccine had a lower risk of mumps than did those who had received two doses, after adjustment for the number of years since the second dose. Students who had received a second dose of MMR vaccine 13 years or more before the outbreak had an increased risk of mumps. These findings suggest that the campaign to administer a third dose of MMR vaccine improved mumps outbreak control and that waning immunity probably contributed to propagation of the outbreak. (Funded by the Centers for Disease Control and Prevention.)

  Meer vaccineren dus, niet minder of helemaal niet aldus het artikel.

  http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1703309

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Meer vaccineren dus, niet minder of helemaal niet aldus het artikel."

   Dus?

   Verwijderen
  2. Dus.... al die gevaccineerden hoeven zich geen zorgen te maken dat ze door niet gevaccineerden worden aangestoken. Zij zijn dan toch veilig. Tenminste, dat is toch het doel van een vaccinatie.

   Of heb ik het mis?

   Verwijderen
  3. "Of heb ik het mis?"

   Ja!

   Verwijderen
  4. Dacht ik al Joop, vandaar die laatste regel.

   Verwijderen
  5. @Matt,

   Hoe kan het anders dat gevaccineerde kinderen mazelen krijgen? Staat in het artikel!

   Verwijderen
  6. Mumps Makes a Comeback, Even Among the Vaccinated

   https://www.nytimes.com/2017/11/06/well/family/mumps-makes-a-comeback-even-among-the-vaccinated.html

   Verwijderen
  7. Mumps outbreaks reported among vaccinated children … Is the vaccine causing the outbreaks?

   http://cdc.news/2017-03-16-mumps-outbreaks-reported-among-children-already-vaccinated-against-mumps-is-the-vaccine-causing-the-outbreak.html

   Verwijderen
  8. Bedankt Joop: Mijn punt was dat deze site zich lijkt voor te doen alsof het https://www.cdc.gov/ is, en bovendien het artikel uit de NYT verdraait. Dat is geen info maar misinfo van mensen met een agenda of vooroordeel (confirmation bias).

   Dat staat op zich uiteraard los van de feitelijke vacinatiediscussie, maar het maakt een belabberde indruk.

   Verwijderen
  9. Het artikel gaat ook helemaal niet in op de mogelijke oorzaken. Er zijn er 3:

   1) het vaccin is niet deugdelijk

   2) De mate van immuniteit over de tijd is overschat (dat kost langlopend onderzoek, en dat wordt vaak onvoldoende gedaan)

   3) Het virus is aan het muteren

   Verwijderen
  10. Yep, en al die 3 zaken hebben zijzelf niet kunnen bedenken, daar moet je @Rootman voor heten.

   Verwijderen
  11. [Yep, en al die 3 zaken hebben zijzelf niet kunnen bedenken, daar moet je @Rootman voor heten.]

   Daar gaat het dus helemaal niet om. Het NYT artikel signaleerde een trend, maar het was een kleine moeite geweest even een epidemioloog te raadplegen en mogelijke oorzaken te noemen. Dat had trouwens ook de wind uit de zeilen van die fake CDC site genomen.

   Verwijderen
  12. Je bent nog één oorzaak vergeten;

   -Big Pharma maken die vaccinaties bewust in-effectief zodat je een derde, vierde, vijfde, zesde etc. nodig hebt, goed voor de bedrijfskas.

   Naïef eng mannetje dat je bent.

   Verwijderen
  13. Ik ben niet zo op de hoogte; jij volgens eigen zeggen wel:

   Hoeveel % van de winst maken boost vaxes uit bij big pharma?

   Ik had bij mijn opmerking van 13:10 nog een ander puntje vergeten:

   Wat het NYT artikel wel zijdelings noemt, maar wel zeer belangrijk is voor analyse: hoe ernstig is die de bof bij gevaccineerden?

   de Bof was toen ik jong was een algemene kinderziekte. Dat werd geaccepteerd, alhoewel het meer dan normale zorgen met zich meebracht omdat het mannelijke onvruchtbaarheid teweeg kon brengen. Zelfs toen begreep men dat een onvruchtbare biologisch eigenlijk al dood was.

   De belangrijke vraag is nu dus of deze post- vaccinatie geïnfecteerden onvruchtbaar worden en welk percentage, zelfs nu het verlangen tot procreatie veel kleiner is geworden.

   [Naïef eng mannetje dat je bent.]

   Pas jij maar op! Dat mannetje maakt elke keer gehakt van je voze argumenten!

   Volgens mij moeten de lange-termijn effecten van die vaccinaties beter bekeken worden. Wanneer nodig een booster shot elke 25 jaar of zo, net als bij tetanus.

   Als de gezondheidszorg en de productie van medicijnen+ vaccins weer terug bij de staat komt hoeft het ook niet heel veel te kosten.

   Veel VS alt-med sites zijn libertarian.

   Libertarian vs matig anarchist: wat is het verschil?

   Libertarians hebben mi. wat betreft persoonlijke vrijheden gelijk! Maar bijna altijd wordt de volgende fout gemaakt: corporations are people and money is power.

   Ik ben geen Steiner fan, maar hier heeft hij gelijk:

   Liberté, Fraternité, Egalité

   Persoonlijke vrijheid
   Economische broederschap
   Sociale gelijkheid.

   Verwijderen
  14. Correctie:

   ´Corporations are people and money is speech´

   Verwijderen
  15. "Pas jij maar op! Dat mannetje maakt elke keer gehakt van je voze argumenten!"

   Yep, gehakt zonder kruiden!

   Verwijderen