maandag 13 november 2017

De beelden van het doden Mitch Henriquez spreken voor zich

Er wordt gespind dat het een lieve lust is; er zou terreurdreiging zijn, Mitch zou het kaliber van zijn wapen genoemd hebben, Mitch zou pas de volgende dag dood gegaan zijn. Dit is pas echt twijffel en verwarring zaaien. Daar is de onzorgvuldigheid van Pieter Omtzicht kinderspel bij. Onderstaand nogmaals de beelden. Omdat ze zo goed weergeven wat voor een "helden" deze agenten, en hoe "vakkundig" ze zijn.... Beelden via Krapuul.6 opmerkingen:

 1. Uit: https://www.counterpunch.org/2017/01/13/why-ridiculous-official-propaganda-still-works/

  In short, official propaganda is not designed to deceive the public (no more than the speeches in an actor’s script are intended to deceive the actor who speaks them). It is designed to be absorbed and repeated, no matter how implausible or preposterous it might be. Actually, it is often most effective when those who are forced to robotically repeat it know that it is utter nonsense, as the humiliation of having to do so cements their allegiance to the ruling classes (this phenomenon being a standard feature of the classic Stockholm Syndrome model, and authoritarian conditioning generally).

  Geldt voor 'MH17 neergehaald door Poetin', 'Assad die zijn eigen bevolking vergast', 'DNC gehackt door Russen', en 'Mitch Henriquez die het kaliber van zijn wapen genoemd zou hebben'.

  Je kan het maar beter allemaal niet lezen. Of als je het dan toch wilt lezen, lees of weet dan ook dit: https://chomsky.info/199710__/

  Van de politieagenten in dit filmpje, geschoten door Krapuul, hoor je nooit meer iets terug in de media, of als je er iets over terug hoort, is de conclusie: meer wapens en bevoegdheden voor de politie om een toekomstige tragedie als bij Mitch Henriquez... te voorkomen.

  In zo'n krankzinnige wereld leeft de media. Let maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de politie op deze manier ook hun best zou doen om de bedreigers van Wilders aan te pakken, de foute moslim wijken te zuiveren en wat meer 'witte boorden' criminelen zou oppakken zou ik het toejuichen.
  Maar blijkbaar heeft de politie haar prioriteiten ergens anders liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedreigers van wilders worden door wilders in stand gehouden, en moslimwijken zuiveren is op zoveel fronten fout.

   Verwijderen
  2. Wat bedoel je daar mee Mark?
   Wilders kon nog niet eens door het Belgische Molenbeek wandelen. Hoezo houd Wilders dat zelf in stand? Omdat hij de feiten hardop zegt?
   Alleen al omdat Marokko zich geplaatst heeft voor het komend WK hebben ze (die "lieve Marokkaantjes") uit pure blijdschap sommige delen in Brussel in een puinhoop veranderd.
   Ook in Nederland zijn er plaatsen waar de politie niet eens durft rondwandelen, of ze moeten het in ME uitrusting doen.

   Verwijderen
  3. Met zuiveren bedoel ik dat al die rotte appels die er tussen zitten er uit moeten.

   Verwijderen
  4. Ik herinner me nog van een 30tal jaren geleden toen ik bij Nederlandse vrienden op bezoek was en ze me vertelden dat het de bedoeling van de gemeente was om alle buitenlanders zoveel mogelijk in dezelfde wijk een huis te laten huren, om ze niet hun eigen identiteit te laten verliezen.
   Nu zie je dat dit beleid averechts heeft gewerkt en dat het juist voor getto vorming heeft gezorgd.
   Een oplossing kan dus zijn: meer verspreiden door een stad of gebied.
   En de foute appels in de bak of in het leger om daar wat discipline bijgebracht te krijgen.

   Verwijderen