maandag 20 maart 2017

Naar Berlijn en snel weer terug

Niet zo lang geleden ging Blik per trein kort naar Berlijn. Blik was in goed gezelschap: hij had "Poubelle" van Pieter Waterdrinker bij zich en kon eindelijk een flinke slag slaan in die dikke pil. Dat boek, hoewel een roman, lijkt een boel werkelijkheid weer te geven, onder andere ook over de opstand in Kiev op Maidan. Hoe gewelddadig die was (molotovcocktails), hoe georganiseerd die was (mensen tegen betaling van 15 euro per dag van het platte land halen en hen dagrevolutionairen maken), en hoe de EU politici er dicht op zaten.

Maar goed, we waren onderweg naar Berlijn, en het eerste wat opvalt is de luidruchtigheid van Nederlanders zodra ze in een groepje reizen; er was in Berlijn blijkbaar een groente- en fruitbeurs, dus de wagon zat vol met de pilaren van de Nederlandse exportindustrie, en na één biertje zijn hun conversaties ook 3 rijen verder kraakhelder te volgen.

Dik boek

Zo'n treinreis naar Berlijn is echt ideaal als je een dik boek moet lezen, want de reis duurt lang: zo'n 6 uur met de intercity. Je kunt ook overal opstappen want hij stopt op de meest afgelegen plaatsen en blijft daar langdurig wachten of er vielleicht toch nog iemand mee wil. Op de heenweg zat de trein lekker vol, zoals gezegd, vooral met die backbone van de Nederlandse economie; op de terugweg was hij behoorlijk leeg en raakte Blik in de verlaten restauratie aan de praat met de Duitse gastvrouw. Toonbeeld van Gründlichkeit en de Duitse vergrijzing. Of ze altijd op de lijn Berlijn-Amsterdam zat? Nee, af en toe. Ze zat op alle lijnen. Naar Amsterdam. Naar Hamburg. Naar München. Naar Basel. "Oh leuk, zei Blik. En naar het oosten? Warschau of verder?". Nee, nee, op die lijnen zat ze niet op. Zouden die er dan moeten zijn? Nou, ach, waarom ook eigenlijk.

De EU heeft dus al aardig wat bereikt: EU-toepen naar de grens met Rusland sturen: check! Maar een normale treinverbinding Berlijn-oostwaarts? Nog niet aan gewerkt, laat staan aan een echt snelle trein Amsterdam-Berlijn-Warschau-Minsk-Moskou. Brussel is te druk met tanks en troepen die kant op te sturen. Een goede treinverbinding wordt daar waarschijnlijk zelfs als onwenselijk beschouwd. Past niet in het plaatje.

Monument

Een vreemd gevoel overvalt Blik sowieso als hij na het boemelen uitstapt in Berlijn. Het is één van de weinige hoofdsteden die zijn centrum overlaadt met gruweldaden van zichzelf. Mocht je daar dan herdenkingstekenen verwachten van de grootste massaslachting die ze aangericht hebben, nl meer dan 20 miljoen Russen die door de Duitse expansiedrift het slachtoffer waren, kom je bedrogen uit.

Hiroshima

In het centrum staat een groot monument ter nagedachtenis van de Joodse slachtoffers. Als dat een goed idee is, en wie zijn wij om daaraan te twijfelen, waarom is op the Fifth Avenue of in het Central Park in New York eigenlijk geen grote gedenkplek gecreëerd om de Vietnamese doden te herdenken? Of waarom staat er voor het Witte Huis in Washington geen park voor de onnodige slachtoffers van Hiroshima en Nagasaki? Of rond het Pentagon voor elke onnodig omgekomen Irakees een boom of een steen? Blijkbaar past dit niet in het plaatje van de Amerikanen. Zouden ze ooit excuses aangeboden hebben? Laat staan dat ze zichzelf elke dag gaan herinneren aan hun wangedrag. Dat laten ze liever aan de Duitsers over. Die compleet bij de Amerikanen in de tas zitten.

Betalen

De VS houden Duitsland met vele militaire bases bezet, en nu komt het hele mooie: Trump wil dat de Duitsers voor hun eigen bezetting gaan betalen! Want Trump maakt ervan dat de VS de Duitsers jarenlang beschermd hebben en dat het tijd wordt dat ze gaan betalen! Blik moet plotseling denken aan de documentaire die hij dit weekend zag over pooiers en de sexbusiness in de VS. De pooiers verdienden een goede boterham aan de bescherming die ze bieden aan hun dames. De dames worden letterlijk en figuurlijk behoorlijk uitgekleed.Angela Merkel op het matje bij haar P..... Het wordt steeds triester om te zien. Google trouwens maar eens op memorial Irak, of memorial Hiroshima. Als je daar enig gedenkteken van of meedeleven aantreft met de buitenlandse slachtoffers van de Amerikaanse expansiedrang, laat het dan weten in de comments. Wij hebben niets gevonden.

246 opmerkingen:

 1. "Betalen"

  Yep, met terugwerkende kracht!

  USA verlangen von Kambodscha Zahlung von Kriegsschulden

  In den 1970er Jahren haben die USA mehr als 500.000 Tonnen an Bomben auf Kambodscha abgeworfen. Nun verlangt Washington etwa 662 Millionen Dollar an Kriegsschulden von Kambodscha.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/03/19/usa-verlangen-von-kambodscha-zahlung-von-kriegsschulden/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een zeer belangrijk artikel! Het is inderdaad absurd dat er overmatige aandacht naar de genocide van etnische groepen gaat (waar is het monument voor de zigeuners?), en inderdaad, eigenlijk heb ik nog nooit gehoord over Duitse monumenten voor burgerslachtoffers van de nazis.

  In het voordeel van de Duitsers moet ik wel zeggen dat ze een zeer diepe introspectie hebben gedaan. Daardoor zijn ze helaas kwetsbaar en manipuleerbaar geworden voor ongunstige propaganda. Maar de visie gepresenteerd in het artikel moeten we onthouden!

  Blik heeft zeer terecht de bewering van Trump opgemerkt. Er zouden zeer grote NATO schulden openstaan!

  Juridisch slaat het nergens op, maar de toon is wèl gezet!

  Trump heeft opnieuw het frame veranderd, en de EU officials in de verdediging gedrukt: verwacht dus een versnelde beweging naar 2 % NATO- contributies als ´argument´ tegen nog vele malen meer. Maar deze Trump bewering gaat ons in Europa nog jaren achtervolgen, zolang er geen duidelijke stelling genomen wordt.

  Dat er nog bijna niets over is gezegd: dit overviel echt iedereen! Zelfs de meest neocon denktanks waren nog nooit op dìt idee gekomen.

  Komende week gaan ze het schaapsvelletje van pacifisme omslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De VS bezetten de Duitse media tot 2099!
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/existiert-die-kanzlerakte-.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Billionaire David Rockefeller dies at age 101

  More:
  http://tass.com/world/936514

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank voor de bijdrage, Blik. En ik heb gezocht, maar niet gevonden, waar dat monument voor de burgers van Vietnam of Hiroshima in de VS staat.

  Deze tegel kwam ik in mijn speurtocht wel tegen

  1. "I will promise you this, that if we have not gotten our troops out by the time I am president, it is the first thing I will do. I will get our troops home. We will bring an end to this war. You can take that to the bank." - Candidate Barack Obama, October 27, 2007.

  En deze

  2. "[Nixon] wants a massive bombing campaign in Cambodia. He doesn't want to hear anything about it. It's an order, to be done. Anything that flies on anything that moves.” (Henry Kissinger)

  En deze

  3. "It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets." (Voltaire)

  Obama en Kissinger hebben dan ook niet verrassender wijs de Nobelprijs voor de vrede gewonnen, vind ik.

  Daar tegen afgezet vind ik dat Duitsland haar geschiedenis 'netjes' herinnert, in zoverre dat er iets van introspectie bij haar inwoners heeft plaatsgevonden mbt wat zij als natie andere mensen hebben aangedaan in WOII. Dat is meer dan je kunt zeggen van hoe de VS, maar ook Nederland, haar oorlogen herinnert.

  Zo vertelt het 4-5 mei comité mij dat 'we' tijdens de Nationale Herdenking 'de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien herdenken.'

  Let wel: dus niet de slachtoffers die 'wij' als Nederlanders gemaakt hebben, bij bv de politionele acties in Indonesie, of bij de oorlog in Irak van Bush en Blair die we in 2003 gedoogden/steunden, of door terreuraanslagen waarbij Nederlandse slachtoffers zijn gevallen als excuus te gebruiken om 'terreurgroepen' te bevechten in Afghanistan, Irak, en Syrië waarbij honderdduizenden burgerdoden vallen en miljoenen mensen op de vlucht zijn geslagen.

  Zonder enige vorm van introspectie worden 'we' met de dag hypocrieter en inhumaner, en onuitstaanbaarder. Wat terugkomt als een boemerang, wat je nu ziet bij Trump die wil dat de Duitsers voor hun eigen bezetting gaan betalen (niet heel anders dan HIllary Clinton's/CAP's plan om Libië te laten betalen voor haar 'bevrijding' met olie, alsook Trump die vindt dat Irak haar 'bevrijding' met olie moet terugbetalen https://theintercept.com/2015/11/05/leaked-emails-from-pro-clinton-group-reveal-censorship-of-staff-on-israel-aipac-pandering-warped-militarism/)

  Of om een vierde citaat te noemen

  4. "We are what we pretend to be, so we must be careful about what we pretend to be." (Kurt Vonnegut)

  Wat ook het probleem is van de hoofdpersoon in Poubelle (als ik de boekbespreking goed heb begrepen) die pretendeert schrijver te zijn, maar in zijn pretenties niets anders is dan een decadente Europarlementariër die op Maidan de kleurenrevolutie propageert.

  Maw: Ik zet Poubelle van Pieter Waterdrinker op mijn lijstje te lezen boeken.

  Toch binnen de topic van de draad gebleven...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over 'the handshake' (tussen Trump en Merkel) heeft b nog wel het eea te melden

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/the-false-handshake-story-aims-to-delegitimize-trump.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze keer een behoorlijk genuanceerd artikel in the Guardian over Rusland. Ik link ernaar omdat het vaak nuttig is wat meer neutrale MSM artikelen bij de hand te hebben.

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/mar/21/moscow-putin-russian-president

  (comment is free, maar er is geen gelegenheid commentaar te leveren!)

  Er zijn tegenwoordig immers hele volksstammen die onafhankelijke media weigeren te accepteren als serieuze bron sinds de fake news hetze van fake news.

  Een voorbeeld van hoe ernstig recentelijk qua commentaren veel media oa. door censuur zijn afgegeleden tonen de reakties op het volgende joop.nl artikel:

  http://www.joop.nl/nieuws/fbi-en-nsa-bevestigen-trump-liegt-rusland-en-obama

  Was het vroeger een partijdige discussiesite, tegenwoordig is het zonder meer een propagandasite geworden, en als zodanig VERY FAKE NEWS!

  Verder een link (aanrader) van een mi topanalyse over de oorlog tussen de deep state + de ´liberals´ tegen Trump:

  http://katehon.com/article/unholy-alliance-against-american-freedom

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ons gewaardeerd NATO lid ,dat ons te hulp moet schieten als we worden aangevallen(want een aanval op een is een aanval op allen)laat ook weer eens van zich horen.

  http://nos.nl/artikel/2164422-erdogan-dreigt-europeanen-jullie-zullen-niet-veilig-zijn.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten we maar vlug nog wat bataljons naar de Baltische staten sturen.

   Verwijderen
  2. Idd, met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig !
   Maar persoonlijk denk ik dat er meer achter zit , wij het "vrijen westen" steunen de koerden die strijden voor een vrij Koerdistan en daardoor dreigt er een echte burgeroorlog in Turkeye . De retoriek van Erdogan is : als jullie een burger oorlog hier in Turkeye veroorzaken dan krijgen jullie een vergelding !
   En dan is zijn retoriek logisch en hebben wij niet te maken met een gekke Erdogan ,het einige probleem voor Erdogan is dat de turken het te goed hebben in Nederland ( alleen maar 3 denk zetels) en dat de locale turken niet van plan zijn om de kip met goude eieren te slachten .
   Conclusie wij het westen gaan Turkeye kapot maken d.m.v proxies , het kader van het Turks leger is al aardig uitgedund de economie gaat slecht , de onvrede zal groeien !
   Het zal niet lang duren voor dat Turkeye uit de NATO stapt en dat de ongeregeldheden zullen beginnen ik benijd de turken niet .

   Verwijderen
 9. vandaag

  House Intelligence Chair Says President Trump’s Communications May Have Been ‘Monitored’

  The chairman of the House intelligence committee says President Donald Trump's communications may have been "monitored" during the transition period as part of an "incidental collection."
  Rep. Devin Nunes, R-Calif., told a news conference Wednesday that the communications appear to be picked up through "incidental collection" and do not appear to be related to the ongoing FBI investigation into Trump associates' contacts with Russia. He says he believes the intelligence collections were done legally.
  Nunes says the communications of Trump associates were also picked up, but he did not name those associates. He says the monitoring mostly occurred in November, December and January.Nunes says he learned of the collection through "sources" but did not specify those sources."

  http://fortune.com/2017/03/22/devin-nunes-trump-communications/

  'Gemonitored'of 'bespioneerd', dat is een kwestie van woordkeuze, aldus Nunes. Vreemd genoeg gaat het bericht van Fortune vergezeld van een korte clip met beelden van een ondervraging van FBI directeur Comey en krijgen we afgevaardigde Nunes niet te zien. Na enig zoeken vond ik echter de persconferentie van Nunes op YT.

  LIVE: Devin Nunes Confirms Surevillance Of Trump Transition team - Press Conference (3/22/2017)

  https://www.youtube.com/watch?v=xG1iwnylUq4

  Trump zat er met z'n tweets over afluisterpraktijken dus wellicht heel wat minder ver naast als artikel op Joop (kots) en in de Volkskrant recentelijk op juichtoon vermelden. En ook nu weer geen spoor van Russesische connecties.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Slechts 5 procent Griekse leningen ging naar Griekenland

  De Duitse European School of Management and Technology berekende de geldstroom van de Griekse schuldprogramma's van 2010 tot nu. Slechts 5 procent van al het Europese geld werd als echte steun aan de Griekse regering gestort. Deze berekening bevestigt dat het om een transfer van privé-schulden naar de openbare schuld van de Griekse bevolking ging.

  De studie heeft zich toegespitst op twee vragen. Waar kwam het geld vandaan en waar is het naar toe gegaan? Van de in totaal toegekende 215,9 miljard euro werd slechts 9,7 miljard euro (5 procent) effectief in de Griekse schatkist gestort als ondersteuning van het Griekse overheidsbudget. 139,2 miljard euro (64 procent ging naar schuldaflossing en intrestbetalingen aan buitenlandse banken). 29,7 miljard euro werd gebruikt om investeerders aan te trekken voor de privé-sector in Griekenland.
  Lode Vanoost
  maandag 23 mei 2016

  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/05/23/slechts-5-procent-griekse-leningen-ging-naar-griekenland

  Feitelijk was de 'hulp' van de lidstaten aan Griekenland een bailout van vnl. Duitse en Franse banken op kosten van de belastingbetaler en de Griekse bevolking. Sinds mei vorig jaar weten we we hoe deze vork in de steel zit. Desondanks meende Dijsselhork onlangs dit soort misleidende en opruiende praatjes over de Grieken te moeten ophangen. Een soort 'verkeerd populisme'zeg maar:

  "During the crisis of the euro, the countries of the North have shown solidarity with the countries affected by the crisis. As a Social Democrat, I attribute exceptional importance to solidarity. [But] you also have obligations. You can not spend all the money on drinks and women and then ask for help."

  En nu is er een rel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The Conspiracy Against President Trump
  By Paul Craig Roberts

  "People in the West need to understand that if the news they receive bears on the interests of the US military/security complex, the news is scripted by the CIA. The CIA serves its interests, not the interests of the American people or the interests of peace."

  verder lezen op:

  http://www.informationclearinghouse.info/46709.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 12. US Coalition Air Strike Kills 33 Civilians At Syrian School

  http://www.mintpressnews.com/us-air-strike-kills-33-civilians-syrian-school/226147/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De Amerikaanse strijdkrachten hebben
  voor het eerst rebellen naar IS-gebied
  in Syrië gebracht.Honderden Arabische
  en Koerdische strijders zijn afgezet
  achter de frontlinie bij Raqqa,in
  Noord-Syrië.CNN spreekt van 500 man.

  De rebellen moeten een dam in de rivier
  de Eufraat veroveren,25 kilometer ten
  westen van Raqqa.In het gebied zijn ook
  Apache-gevechtshelikopers geland.
  Mariniers hebben IS-strijders in het
  gebied met zwaar geschut bestookt.

  Raqqa is het belangrijkste IS-bolwerk
  in Syrië.Verovering van de dam in de
  Eufraat is een belangrijke stap naar de
  verovering van Raqqa.
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=128

  Rebellen worden dus door de VS IN Syrië afgezet.
  Wat voor wereldrechtsorde leven we?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die (salafistische?) rebellen worden door de VS bij de Assad dam afgezet?

  We geven Trump even het voordeel van de twijfel, maar dit kan zeer ernstig uitpakken!

  Trup wil met harde hand IS bestrijden; daarvoor kun je alleen maar applaus geven! Maar hopelijk zijn deze rebellen wèl goed gescreend... Die dam is zeer slecht gebouwd en heeft permanent zwaar onderhoud nodig. Zonder dat kan hij snel doorbreken. Dat kost miljoenen slachtoffers downstream.

  Maar het vernietigen van de salafistische terreur heeft prioriteit bij Trump: Opnieuw: applaus daarvoor! Maar hopelijk laat Trump zich ook bijstaan door hydrologische ingenieurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Grote schoonmaak munitiedepot Oekraiëne
  https://www.youtube.com/watch?v=MpwEZ_9VLD8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de bebouwde kom ,veiligheid Oekr. bevolking gaat voor alles.

   Verwijderen
 17. Prachtige beelden! De dronken idioten leggen alles vlak bij elkaar. Geweldig vuurwerk: elke knal of vuurbol maakt geen slachtoffers in Donbass! Vooral de drone- beelden zijn spectaculair.!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goede vraag van PCR:

  Why are the Democratic Party, the liberal/progressive/left, the twin idiots John McCain and Lindsey Graham, and the American and European peoples so unconcerned with the waste of trillions of dollars in the destruction of millions of lives and the infrastructures of Muslim countries along with the reputation of the Western World? How can it be that tranny toilet facilities are more important than the West’s ongoing gratuitous destruction of Muslim countries?

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/03/24/western-values-no-longer-exist/

  Algehele apathie is volgens mij het antwoord. Werken met je 'reptielen brein', gecatalyseerd door zinloos nieuws, geestdodend werk en de gedachte dat elke dag je baan en huis verloren kan zijn door dreigend ontslag omdat subsidies 'eindig' (kunnen) zijn of omdat je omgelegd wordt door een terrorist. Verplicht met jezelf bezig zijn ipv met een ander, maakt dat de ander niet meer begrepen wordt. Waarna de ander zonder problemen gemaakt kan worden tot dat wat onze nieuwsbrengers 'ons' willen doen laten geloven.

  En dat verklaart ook waarom een getrouwde Britse onderwijzer met 3 kinderen volgens de kranten een 'terroristische aanslag' pleegt, ipv in complete verwarring op een publiek inrijdt.

  Mijn vraag is hoe je empathie een gezicht, een stem, en geluid kan geven. Door blind de MSM te volgen in ieder geval niet.
  Meer spreken met onze zondebokken in de maatschappij (vluchtelingen, Oost Europeanen, mensen die wonen in achterbuurten) wellicht wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [die vandaag zaterdag 25 maart de blauwe lucht aan het
   dicht baggeren zijn met chemtrails.]

   Chemtrails? of contrails? Er is ook veel gewone cirrusbewolking. Dat duidt op hoge luchtvochtigheid in de hoge atmosfeer. Het niveau waar de vliegtuigen vliegen is net in de stratosfeer, waar normaliter geen condensatie plaatsvindt (geen turbulentie, en een temperatuurinversie). Het condens uit de straalmotoren (CO2 +H2O) kan in deze omstandigheden lang blijven bestaan, en zich wat uitbreiden.

   Er lopen genoeg salafisten rond, geradicaliseerd door oliedollars, bezetting van Palestina en westerse interventies in moslimlanden rond om af en toe voor een aanslag te zorgen. Het model (Israel, Nice) ligt immers klaar en hun afstompende sectarische praktijken laten slechts denkruimte voor slaafs copycatgedrag toe.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   Chemtrails? of contrails?

   En maar blijven ontkennen dat chemtrails bestaan!

   Vraag;

   Als chemtrails niet bestonden wie heeft die term dan verzonnen en waarom worden chemtrails specifiek genoemd in H.R.2977 onder de noemer "exotische wapens."?

   Verwijderen
  5. Nog even iets anders, afgelopen week was er een persoon die chemtrails waarnam boven Anna Paulowna en ging op Flight radar kijken of er een vliegtuig boven
   Anna Paulowna vloog!

   Noppes!

   Verwijderen
  6. Joop, ik ontken niet dat ze zouden kunnen bestaan. Maar juist vandaag is er een perfect passende natuurkundige verklaring voor.

   Fysica gaat voor mij ALTIJD boven wetsvoorstellen van politici, ook al zijn ze symathiek (maar hebben er wel voor gezorgd dat het Cheney regime 8 jaar de macht had):

   het waarom heb ik al vele malen uitgelegd.

   Jammer dat die persoon uit Anna Paulovna niet wat eerder, met een goeie verrekijker had gekeken. Dan had hij kunnen identificeren welk toestel dat spoor had veroorzaakt.

   En ook nog even de reden verzinnen waarom juist vandáág, op déze locatie? Pallets vol metaalzouten in de atmosfeer dumpen is bepaald niet gratis! Dus met welk doel; en wie profiteert?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. [Natuurlijk, water vapor] Dat heb ik vandaag ook gezien: net als horizontale wolken vaak een schaapjes- of golfpatroon hebben zijn er ook op vlieghoogte banden met meer of minder vochtigheid* en is er geen contrail, of verdwijnt het snel. Boven cirrusplokken is het bv wat warmer (latente warmte, veroorzaakt door condensatie/ sublimatie); blijkbaar net genoeg om de contrail te laten verdwijnen.

   * dit zou een opname in het mid-IR kunnen tonen. Was ik miljonair, dan had ik vast al zo´n camera!

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Juist, die foto´s zijn indrukwekend. Misschien een bewijs dat chemtrails ´kunnen´ bestaan.

   Nu nog 2 stappen te gaan:

   Een kwantiteit bepalen en een vliegfrequentie.

   Daarnaast een vlieggebied. Zijn chemtrails ook boven Rusland, of op het zuidelijk halfrond?

   (Australië heeft mogelijk belang, maar Rusland zeker niet: Siberië kan heus wel wat graadjes warmer. Afrika en Latijns Amerika heeft geen geld voor deze flauwekul ). Europa heeft ook weinig belang, behalve zuid Europa. En die zijn weer arm.

   Itt wat het filmpje zegt is het nl wèl duur om vliegtuigen vol installaties rondjes te laten vliegen. Bovendien is het verspreiden van aerosols op ca 30 km hoog veel effectiever: dat spul blijft 2 jaar in de atmosfeer, dit slechts weken

   Verwijderen
  11. @Rootman,

   "Juist, die foto´s zijn indrukwekend. Misschien een bewijs dat chemtrails ´kunnen´ bestaan."

   Verkeerde formulering, H.R.2977 heeft juist aangetoond dat chemtrails bestaan, daar waar het jarenlang als complottheorie werd gezien en heimelijk werd verborgen onder de noemer "exotische wapens".

   "Een kwantiteit bepalen en een vliegfrequentie."

   Zoals is aangetoond met de persoon uit Anna Paulowna en Flight radar wordt dat dus een "welles nietes" spelletje!

   "Daarnaast een vlieggebied. Zijn chemtrails ook boven Rusland, of op het zuidelijk halfrond?"

   Als @Rootman zich de moeite had getroost zich meer in deze materie te verdiepen, dan had @Rootman geweten dat chemtrails alleen boven NAVO gebied wordt uit gesproeid. In Rusland staat men waarschijnlijk wat dichter bij de natuur dan bij ons in het westen.

   Daarnaast wil ik @Rootman nog even mijn gesprek met de NASA medewerkster in herinnering brengen over het gat in de ozonlaag of doen deze argumenten er voor @Rootman niet toe, terwijl hij weet dat hij door het westen wordt voorgelogen en deze leugens zit te verdedigen?

   Verwijderen
  12. Waarbij ook als dit waar zou zijn (slechts chemtrails in NATO gebied op 11 Km hoogte) nog steeds de vraag overblijft : Cui Bono?

   ALLE criteria: geografische locatie, timing, tech en redenen.

   Tot zo lang zijn er slechts zéééér vage aanwijzinkjes. Veel meer huiswerk is nodig!

   Verwijderen
  13. "Cui Bono?"

   Het M.I.C.

   Verwijderen
 19. In aanvulling hierop: een aantal diepzinnige gedachten over wat 'objectief' journalisme is vs corporatief journalisme, waaronder:

  Objective journalism insists that 'I will support the family only if the family is right. I will support whoever is right.' If the facts show that the Iraq war was an unprovoked war of aggression, then objective journalism will describe it as such.

  Unfortunately, of course, most corporate journalism says:

  'I will support my family, my party, my newspaper, my corporation, my advertisers, my arms industry, my military, my country, my class, whether or not they are right. I will support whatever benefits me. I will highlight facts and voices in a tone that benefits the powerful interests that reward me. I will ignore facts and voices that might harm my career.'

  Meer lezen: http://www.medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2017/842-what-is-objective-journalism.html

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Modder gooien gaat maar door:
  Ex-CIA-directeur: Flynn beraamde ‘ontvoering’ van Gülen met Turkije
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/ex-cia-directeur-flynn-beraamde-ontvoering-van-gulen-met-turkije-478296/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woolsey,een ware geloofwaardige verdediger van mensenrechten...
   ''In 2005, Steve Clemons, a senior fellow at the New America Foundation think tank, accused Woolsey of both profiting from and promoting the Iraq War.[34] Melvin A. Goodman, senior fellow at the Center for International Policy and former CIA division chief, told the Washington Post that "Woolsey was a disaster as CIA director in the 1990s and is now running around this country calling for a World War IV to deal with the Islamic problem".

   Woolsey believes that Edward Snowden's disclosure of classified intelligence methods has done grave damage to the security of western nations. During an interview with Fox News on December 17, 2013, discussing the idea of granting Snowden amnesty, Woolsey stated, "I think giving him amnesty is idiotic. … He should be prosecuted for treason. If convicted by a jury of his peers, he should be hanged by his neck until he is dead"

   https://en.wikipedia.org/wiki/R._James_Woolsey_Jr.

   Verwijderen
 21. In de sfeer van het aankomende festijn in de Oekraine: het Eurovisie songfestival (vorig jaar gewonnen door de Justin Timberlake van de VS): hier een lijstje van landen in de wereld waarvan de bevolking het meest ongelukkig is:

  Op 3.
  Met dank aan oa Nuland, Verhofstadt, Van Baalen, de familie Biden, Piere Omidyar en Jacques Monasch: de Oekraïne!

  Op 2.
  Met dank aan oa de postcodeloterij die de vergokte centjes van hun 'klanten' afdroeg aan de Clinton Foundation, die het vervolgens in haar eigen zak stopte ipv, volgens afspraak, de arme bevolking te helpen van: Haïti!

  En op 1.
  Met dank aan John Kerry et al die in 2011 de bevrijding inleidde van: Zuid Soedan!

  Het zal je erfenis als politicus maar zijn. 'Knappe' jongens hoor.

  http://www.gallup.com/poll/206891/south-sudan-haiti-ukraine-lead-world-suffering.aspx?version=print

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over Haiti gesproken: Ik vond de documentaire ´Believer´ op CNN zeer goed! 5 jaar geleden was ik zelf een week in Haiti. De sfeer in de documentaire, alsmede over Vodou kwam zeer goed overeen met mijn ervaringen.

   Deze documentaireserie (elk weekend) is een van de beste programmas dat CNN sinds jaren heeft uitgezonden.

   Verwijderen
  2. Haiti is het meest gefuckte land van het westelijk halfrond, al sinds de slavenopstand in de tijd van Napoleon. Als voorbeeld gesteld voor andere landen wat de consequenties zijn voor de bevolking bij zo´n opstand.

   Frankrijk is Haiti nog triljoenen schuldig vanwege de afgedwongen schadeloosstelling van 150 miljoen Frank in 1825, verlaagd tot 90 miljoen in 1838 (compound interest maakt dit Rothschild- niveau bedragen). De centrale bank is ook nog leeggeplunderd door de VS in 1914. Meer recent heeft de VS de bloedige Papa Doc gesteund en Aristide is door Bill Clinton omvergeworpen terwijl Hillary het hulpgeld voor de aardbeving heeft gestolen. Wel bracht de UN er cholera. De UN is een bezettingsmacht die de grootgrondbezitters beschermd: die zijn niet eens bereid wat grond ter beschikking te stellen voor dorpjes voor aardbevingsslachtoffers.

   Zoals de CNN documentaire toont is de ergste pest voor het land de evangelische missionarissen uit de VS, die de zeer hoge cultuur van het land verwoesten.Wat dat betreft net zo erg als wat IS en de taliban doet met de cultuur in hun landen.

   Verwijderen
 22. U.N. investigators increasingly make their conclusions fall in line with Western propaganda, especially on the war in Syria, as occurred in a distorted report about last year’s attack on an aid convoy, explains Gareth Porter.
  ...........
  The UN account also was not supported by either the photographic evidence that the White Helmets provided or by satellite imagery that was available to the commission, according to independent experts. Further undermining the UN report’s credibility, the White Helmets now acknowledge that rockets they photographed were not fired from Russian or Syrian planes but from the ground.
  .........
  Significantly, too, the explicit claim by Selmo that Russian planes were involved in the attack, which was immediately echoed by the Pentagon, was summarily dismissed by the UN panel report, which stated flatly, without further explanation, that “no Russian strike aircraft were nearby during the attack.”

  meer lezen op:
  http://www.informationclearinghouse.info/46642.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 23. http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/673761/trump-kan-worden-afgezet-wegens-samenspannen-met-de-russen.html

  Manafort is tijdig gedumpt, dus dat telt zowiezo niet. De republikeinen in congress hebben heel wat uit te leggen aan hun kiezers, nu met tegen alle R. beloften vastzit aan Obamacare.

  Dankzij Wikileaks zijn alle vermeende ´samenspanningen´ met Rusland op losse schroeven gezet aangezien een ´fingerprint´ zelfs niet meer het niveau van aanwijzingen haalt.

  Daarnaast moet ook nog aangetoond worden dat voelhorens uitsteken van campagneleden naar de Russen een impeachable offense zou zijn, zelfs al zou het niet volgens de letter van de wet zijn. Alle contacten van Clinton en Obama met het buitenland vóór verkiezing zijn dan een precedent.

  De meesten hier zijn zeker geen Trump fan, doch zijn wel zeer blij dat mrs Clinton geen president is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Amerikaanse kiezers wilden ook liever Sanders dan Clinton, ware het niet dat

   http://www.zerohedge.com/news/2016-10-31/donna-brazile-shared-more-debate-questions-hillary

   Verwijderen
  2. En dit natuurlijk ook

   http://thebernreport.com/have-we-witnessed-an-honest-primary-election/

   Verwijderen
  3. En dit

   http://themillenniumreport.com/2016/10/the-top-100-most-damaging-wikileaks/

   Verwijderen
  4. En dit

   https://wikileaks.org/Assange-Statement-on-the-US-Election.html

   Verwijderen
 24. In Buitenhof vandaag een interview met de walgelijke James Kirchick. Slechts een litanie van haat- en angstzaaien naar Rusland. Ook het minder pro-Atlantische gevoel in Europa en een meer Eurofobe houding van Trump baart deze neocon- homo -Clinton supporter grote zorgen.

  Buitenhof liet elke vraag waarom deze ontwikkelingen een bedreiging zou zijn, of confrontatie met andere visies compleet links liggen; daarom mas het interview zeer middelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gas From Israel And The Flynn Wiretapping - Behind The Deep-State Infighting Over The Trump Election

  "What is really behind the deep-state infighting over the U.S. elections and the "wire tapping" of the Trump campaign? Why was the CIA-Neocon axis vehemently lobbying against Trump? What foreign interests and what money is involved in this? Answers to these questions are now emerging."
  ..........
  The NSA, CIA and the FBI are listening to Flynn's conversations with Turkish and Israeli interests. (For the old and long history of such "wiretapping" of Turkish and Israeli connections and various dirty and criminal deals they revealed read and ask Sibel Edmonds.)

  The projects which Flynn is involved in, especially removing Gülen, are against the long term interests of the (neoconservative-driven) CIA. Selected tapes of his talks are transcribed and distributed within the anti-Trump campaign. This is the origin of the "wiretapping" of the Trump Tower the U.S. president lamented about. The stuff the CIA dug up about Flynn's dealing was and is used against Trump.

  Woolsey is caught up in this as he also worked for Flynn's lobbying firm. (His neocon-pro-Zionist history suggests that he is the senior Israeli watchdog over Flynn in all this.) He is now engaged in damage control and is "coming clean" and selectively leaking his anti-Flynn stuff to exculpate himself. (There is probably also some new deal involved that will pay off from him.)"

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/gas-from-israel-and-the-flynn-wiretapping-behind-the-deep-state-infighting-over-the-trump-election.html

  Pittig stukje op MoA.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik maak me geen zorgen over de veiligheid van Thierry Baudet, maar wel over de inhoud van het 'debat'.

  Zo las ik bij GeenStijl dat GroenLinks-activiste Anne Fleur Dekker Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet wil 'taarten'

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/bassiehof_zorgen_over_de_veiligheid_van_thierry_baudet.html#more

  Echter las ik bij Joop dat de aanstichtster van dit 'debat' het ook niet in de koude kleren is gaan zitten

  https://www.joop.nl/nieuws/joop-opiniemaker-anne-fleur-dekker-ondergedoken-na-ernstige-bedreigingen-doet-haar-relaas

  Ik krijg steeds meer het idee dat we het met dit soort 'Geer heeft ruzie met Goor' nieuws moeten doen om de echte beslissingen niet in het openbaar te hoeven bespreken.

  Baudet vs Dekker is wellicht niet het meest sprekende voorbeeld (Trump vs Obama of Rutte vs Erdogan is wellicht sprekender). Maar het voorbeeld kwam langs en aangezien het over Baudet ging dacht ik: ik meld het hier maar even...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dekker is een absolute nobody, een snowflake, omhoog gehesen door joop.nl. Baudet heeft een flinke politieke toekomst (alhoewel nationalisme predikend lijkt hijzelf meer een 19e eeuwse euro-elite te vertegenwoordigen.

  Maar beide personen in het debat zouden meer huiswerk moeten doen: Met name van Anne-Fleur hebben we nog geen enkel idee WAAROM ze de meningen heeft die ze heeft.

  Maar ook Baudet staat nog aan zijn begin.

  En oh Jezus! wat zijn ze nu al bang voor hem! Binnenkort: Baudet = Hitler! Wacht maar af...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vindt dat 3 x veroordeeld en dan levenslang wel erg over the top in hun programma.

   Verwijderen
  2. Anne Fleur Dekker. Net zo onverdraagzaam als ze dom is. Identity politics op z'n Nederlands.

   Identity Politics as anti-labor politics

   "A new term was introduced to the English language: Identity Politics. Its aim is for voters to think of themselves as separatist minorities – women, LGBTQ, Blacks and Hispanics. The Democrats thought they could beat Trump by organizing Women for Wall Street (and a New Cold War), LGBTQ for Wall Street (and a New Cold War), and Blacks and Hispanics for Wall Street (and a New Cold War). Each identity cohort was headed by a billionaire or hedge fund donor.

   The identity that is conspicuously excluded is the working class. Identity politics strips away thinking of one’s interest in terms of having to work for a living. It excludes voter protests against having their monthly paycheck stripped to pay more for health insurance, housing and mortgage charges or education, better working conditions or consumer protection – not to speak of protecting debtors."

   Michael Hudson in: Wall Street First

   http://www.informationclearinghouse.info/46733.htm

   Verwijderen
 28. Op Boublog staat sinds 10 maart een draad over de Vault 7 Wikileaks, o.a. met een 2 uur durend interview met ex NSA klokkeluider William Binney

  http://www.boublog.nl/2017/03/10/wikileaks-vault-7-en-het-witte-huisvuil/

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Russophobia – Symptom of US Implosion By Finian Cunningham

  "Unable to accept the reality that the governing structure of the US has lost legitimacy in the eyes of the people, that the people rebelled by electing an outsider in the form of business mogul-turned-politician Donald Trump, that the collapse of American traditional politics is due to the atrophy of its bankrupt capitalist economy over several decades – the ruling class have fabricated their own excuse for demise by blaming it all on Russia."

  meer lezen op:

  http://www.informationclearinghouse.info/46736.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig gaat het goed met de Nederlandse economie die geheel buiten het globalisme staat!

   Verwijderen
 30. More than 200 civilians killed in suspected U.S. airstrike in Iraq

  http://www.latimes.com/world/middleeast/la-fg-mosul-civilians-airstrike-20170324-story.html

  DE NOS weet natuurlijk van niets als ze geen nepnieuws van de White Helmets kunnen overtypen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oppositieleider opgepakt: waarom zijn er protesten in Rusland?

  Uniek: in heel Rusland zijn zondag demonstraties. In het centrum van Moskou werd de initiatiefnemer, oppositieleider Alexei Navalny, opgepakt en in een arrestantenwagen gegooid.

  Navalny, die tot de demonstratie had opgeroepen, werd gearresteerd in de winkelstraat Oelitsa Tverskaja. Honderden demonstranten probeerden te voorkomen dat hij werd afgevoerd.

  Weg met Poetin

  Volgens een politiebron werden ook andere mensen opgepakt. Het Kremlin noemde de aangekondigde demonstratie in het centrum van Moskou een ‘illegale provocatie’ en had Navalny en zijn gevolg vooraf gewaarschuwd niet deel te nemen aan de betoging.


  Demonstranten riepen leuzen als ‘Weg met (de Russische president, red.) Poetin’ en ‘Poetin is een dief!’, schrijft de Britse zender BBC op basis van tv-beelden. Het zou om de grootste demonstraties gaan sinds 2011/2012, toen er massale antiregeringsprotesten waren.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/oppositieleider-navalny-opgepakt-bij-protesten-in-rusland-478698/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toevallig???

   Belarus under the threat of another Soros/EU sponsored color revolution, protests in the capital, armed rioters detained

   http://investmentwatchblog.com/belarus-under-the-threat-of-another-soroseu-sponsored-color-revolution-protests-in-the-capital-armed-rioters-detained/

   Verwijderen
  2. Het lijkt er op dat Belarus slim reageert op de gekleurde revolutiepoging:

   http://thesaker.is/belarus-march-2017-sitrep/

   De agitatoren uit Ukraine, Polen en Litouwen zijn opgepakt met hun wapens, en het aantal demonstranten was minder dan het aantal agenten. Lukashenko laat zijn anti maidan eenheden trainen in Rusland.

   Verwijderen
 32. "Much Worse Than Watergate", Former CIA Officer Admits Trump 'Wiretapping' Likely True

  The "political appointees" in the intelligence community knew exactly what they were surveilling for, former CIA officer Col. Tony Shaffer told Fox News, adding that the case is "much worse than Watergate by an order of magnitude."
  While Trump was not physically wiretapped, with a wire into his phone, Shaffer said the "basic fundamental idea and claim is true."

  "Clearly they were after gossip because it was political," Shaffer said, maintaining that the alleged wiretap had nothing to do with Russia.

  Due to the simplicity required to "mask" an American's name during an incidental wiretap, Shaffer said that the leak of Gen. Michael Flynn's name was "accidental on purpose."

  Even if the surveillance was done legally, Shaffer exclaimed that whoever is responsible for the "unmasking" of Americans' names and the leaking of the information are felons.

  With Comey and Rogers facing "closed sessions", and Trump looking for a win, we can't help but think something substantial looms for the leakers just ahead. Of course, the biggest dilemma for exposing the leakers is the confirmation of what we already know to an even wider audience of deniers - that Snowden, Binney, et al. are 100% correct and the surveillance state's all-seeing eye is everywhere and far beyond government control. (just remember it's for your own good).
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-26/much-worse-then-watergate-former-cia-officer-admits-trump-wiretapping-likely-true

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Bij de eerstvolgende Israëlische luchtaanval op Syrië wordt het feest!

  https://sputniknews.com/middleeast/201703261051967762-syria-israel-scuds-response/

  BeantwoordenVerwijderen
 34. ‘Trump gaf Merkel rekening van 345 miljard bij haar bezoek’

  Tijdens het eerste bezoek van de Duitse bondskanselier Angela Merkel aan de Amerikaanse president Donald Trump wachtte haar een onaangename verrassing. Trump zou haar een hoge rekening hebben gepresenteerd voor de NAVO-kosten die Duitsland sinds 2002 maakte. Plus rente.

  Het gaat om zo’n 345 miljard euro, schrijft de Britse krant Sunday Times: 290 miljard plus 55 miljard rente.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/trump-gaf-merkel-rekening-van-345-miljard-bij-haar-bezoek-478786/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zet de ongezellige foto tussen Trump en Merckel in deze draad toch weer in helder licht.

   345 miljard delen door 80 miljoen inwoners= 4300 euro per Duitse ingezetene aan achterstallige betaling aan NATO. Ofwel voor een gezin met 2 kinderen 17000 euro aan NATO betalen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor Duitse inwoners, pas maar op als Rutte bij het ontbijt bij Trump mag aanschuiven.

   Of moet ik ook dit nieuws plaatsen onder Geer en Goor hebben ruzie...

   Verwijderen
  2. Als je leest dat in Nederland 1 op de 11 huishoudens in armoede leeft en dat we als Nederland (naar alle waarschijnlijkheid) meer geld gaan uitgeven aan defensie, 'inluchtingen'diensten, marechaussee, de eigen bijdrage voor ziektenkosten laten bestaan, werknemers minder rechten geven bij ontslagregelingen, de pensioensgerechtigde leeftijd op 67 jaar houden, en anderszins de 'participatie' maatschappij een boost geven (minder geld naar sociale voorzieningen) geeft mij het gevoel dat ik Geer en Goor hebben ruzie nieuws aan het bekijken ben als ik hoor over bonnetjes die van Trump naar Merckel gaan.

   In het verlengde daarvan: met het Nederlands elftal gaat het ook heel slecht en in Rusland wordt gedominstreerd. En Noord Korea heeft hele grote raketten die boem zeggen (schijnt). Of er nou in Antwerpen wel of niet een terroristische aanslag werd geraamd of dat er sprake was van een misverstand is niet helemaal duidelijk. Thierry Baudet is ... (Invullen naar eigen smaak), en de MSM is ... (Idem). Ik word soms moedeloos van al dit soort nietszeggend nieuws...

   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/06/meer-huishoudens-langdurig-onder-lage-inkomensgrens-in-2015

   Verwijderen
 35. Zich ergeren kan ook een kick geven! Op Joop.nl is Aldershoff weer grensverleggend bezig (richting waanzinpropaganda):

  http://www.joop.nl/opinies/hoe-rusland-het-eurovisie-songfestival-gebruikt-in-de-oorlog-tegen-oekraine


  Men kan veel kritiek op de media hebben, maar deze man is een klasse op zich zelf! Toen ik daar nog als Rootman aanwezig was (nu, na banning, retrograde veranderd in mijn wachtwoord van toen!) heb ik veel stukjes van hem gefileerd.

  Aldershoff is een rolmodel, of zelfs karikatuur, van wat voor soort logische en feitelijke abominaties met hun vertolkers het grijze monster in Brussel op tegennatuurlijke wijze weet te creëeren! Louise Mensch in de VS is ook een dergelijke ontsporing.

  Daarom: dit soort artikeltjes zijn soms waard te bewaren en met logica en feiten te ontleden. Niet meer op joop.nl, maar toch af en toe, for the record! For the record!: We won´t forgive, we won´t forget!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik het van harte mee eens, Rootman!

   Verwijderen
  2. 21 reacties, tegen 500+ vorig jaar! Het censuurbeleid van Joop.nl heeft hun site al vrijwel kapotgenaakt!

   Verwijderen
 36. Oorzaak-gevolg is een farce wanneer het aankomt op het aantonen van schuld die ligt bij degenen die schuldig zijn, maar beschermd worden door ons zogenoemde 'recht'.

  http://www.ad.nl/binnenland/mitch-henriquez-overleed-door-hartstilstand-niet-door-nekklem~ade6a8a1/

  Het AD meldt:

  'Mitch Henriquez is mogelijk niet overleden door een nekklem, maar door een hartstilstand. De rechtbank in Den Haag heeft daarom besloten de inhoudelijke behandeling van de zaak Mitch Henriquez voorlopig niet te laten doorgaan. [...] De raadslieden van de twee verdachte agenten hebben een rapport van een forensisch arts aan de rechtbank overlegd. Daarin staat dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Henriquez als gevolg van verwurging na een nekklem is overleden. Het rapport noemt als meest waarschijnlijke doodsoorzaak hartstilstand of hartritmestoornissen."

  Mag ik even een open deur intrappen: We gaan allemaal dood aan een hartstilstand.

  Maar godzijdank niet allemaal nadat 5 agenten plots op je zijn gedoken en er 1 een nekklem op je heeft toepast.

  De patient was overleden. Ja de chirurg had een slagader geraakt, waarna de patient leegbloedde en het hart stopte met kloppen. De chirurg stond er bij en keek er naar.
  Doodsoorzaak: hartstilstand, aldus de forensisch arts.

  Bij Henriquez is deze analogie met de chirurg niet treffend omdat ik aanneem dat die chirurg de patiënt wilde helpen, terwijl ik me niet kan indenken dat iemand 'geholpen' wordt door een nekklem op hem toe te passen. De politie schakelde Henriquez uit, dat is iets anders dan helpen.

  En hoe zit dat met forensisch artsen, werken die niet ALLEMAAL voor justitie, net als de politie? Wat bij mij de vraag oproept: hoe onafhankelijk was die forensisch arts? Kijken we hier niet naar de slager die zijn eigen vlees keurt?

  'Onschuld' van schuldigen aantonen gaat, zoals de tabaksindustrie in een memo uit 1969 vermeldt, als volgt:

  "Doubt is our product since it is the best means of competing with the 'body of fact' that exists in the minds of the general public. It is also the means of establishing a controversy".

  http://www.prevention.ch/doubt-is-our-product.pdf

  Maar een controverse is de dood van Mitch Henriquez, waarbij de oorzaak in twijfel wordt getrokken door een forensisch arts, niet: het is een typerend voorbeeld van het oneerlijke tijdperk waarin wij leven en waarbij twee plus twee vier of vijf is. Wat afhankelijk is van degene in wiens belang het is om twee plus twee vier of vijf te laten zijn en de centen en/of het aanzien en/of de macht heeft om twee plus twee vijf te laten zijn.

  En aan het einde van het drama zijn 'All are punish'd', waarbij mijn empathie zeer duidelijk bij de nabestaanden van de familie van Mitch Henriquez ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. MSM herontdekt en herwaardeert positief Bush en Blair:
  ''Rehabilitating George Bush and Tony Blair

  By David Edwards

  March 24, 2017 "Information Clearing House" - YOU have to marvel at the audacity of corporate journalists as they switch between damning “official enemies” to hell while finding it within their hearts to forgive members of the 1-per-cent club literally anything.

  George W Bush, the 43rd president of the United States, bears responsibility for the destruction of an entire country, the killing of one million Iraqis, the wounding and displacement of countless millions more.

  Before “Dubya,” there had never been a suicide bomb attack in Iraq — the car bombs, the mass executions, the disappearances, the endless tortures, the bombs in London and Madrid, the rise of Islamic State, all began with him.

  About this war criminal, Britain’s leading “left-liberal” newspaper wrote last month: “The Guardian view on George W Bush: a welcome return.”

  The fact that the paper was using Bush to attack the execrable Donald Trump did not justify the assertion, however tongue-in-cheek, that “Bush can be seen now as a paragon of virtue. He sounds a lot better out of office than in it.”

  And so “the 43rd US president should be applauded.” The Guardian had not one word to say about his millions of victims.

  The New Statesman commented: “It sounds flippant to say that compared to Trump, Bush is starting to look good, and this sentiment has become a popular online joke within itself. Nonetheless, the claim is grounded in some reality.”
  http://www.informationclearinghouse.info/46735.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ''And so “the 43rd US president should be applauded.” The Guardian had not one word to say about his millions of victims.''

   @Dawg

   Trump is nog geen massale oorlogen begonnen,en hij wordt al als slechter omschreven dan killer-Bush.

   Verwijderen
 38. Over Podesta hoor je ze niet in de VS want democraat
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-27/russia-conspiracy-theorists-may-want-take-look-john-podesta

  Ook leuk:

  “Why isn't the House Intelligence Committee looking into the Bill & Hillary deal that allowed big Uranium to go to Russia, Russian speech, money to Bill, the Hillary Russian ‘reset,’ praise of Russia by Hillary, or Podesta Russian Company. Trump Russia story is a hoax. #MAGA!” Trump wrote in two tweets Monday night.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-27/trump-asks-why-house-intel-committee-isnt-probing-clintons

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huge Russian money to Clinton Foundation, big Russian money to Bill for speeches, $5 million to Podesta’s brother, yet no investigation

   http://investmentwatchblog.com/huge-russian-money-to-clinton-foundation-big-russian-money-to-bill-for-speeches-5-million-to-podestas-brother-yet-no-investigation/

   Verwijderen
 39. Van het Zuideljke front geen nieuws.

  U.S. To Escalate Its Two Years War On Starving Yemen

  "The picture shows yesterday's rally in Sanaa,Yemen where up to 1 million people were condemning the war Saudi Arabia, the United Arab Emirates, the UK and the U.S. have been waging on them for two years.

  Nether the New York Times nor the Washington Post reported of the million strong rally. Both though reported widely of a 8,000 strong demonstration in Moscow led by the ultra-nationalist anti-semitic racist Alexey Navalny (vid). Navalny, who polls less than 1% in Russia, is their great and groundless hope to replace the Russian President Putin."

  verder lezen op:

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/us-to-escalate-its-two-years-war-on-starving-yemen.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "Yemen is starving. Even before the war 90% of Yemen's staple food was imported. The Saudis have since bombed each and every food production facility, chicken farm and port. All larger bridges have been cut. There is no longer any way to import food into the capital Sanaa and the other areas the Saudis besiege. Too small official relief efforts are still running through the Hodeida port on the western coast. The port itself is controlled by the Houthi/Saudi alliance the Saudi want to eliminate. But the port is blockaded from the water side. The Saudis navy and airforce destroys all ship who try to enter or leave it. Some official relief ships are allowed to pass but they have difficulties to unload. All large cranes in the harbor have been destroyed by air attacks."

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/us-to-escalate-its-two-years-war-on-starving-yemen.html#comments

  En terwijl men zich in de VS beraad over het vraagstuk hoe SA verder bij te staan met het uithongeren van de Jemenitische bevolking:

  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-administration-weighs-deeper-involvement-in-yemen-war/2017/03/26/b81eecd8-0e49-11e7-9d5a-a83e627dc120_story.html?utm_term=.b2c40c01ad45


  ondertussen in Syrie:

  Putin the diabolical boogeyman continues trying to take over the world by delivering 31,500 tons of wheat to men, women & children in Syria.

  https://twitter.com/sahouraxo/status/846402776045424641

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://zaplog.nl/zaplog/article/massale_demonstratie_in_jemen_tegen_de_oorlog

   Verwijderen
 41. The Washington Post is calling for House Intelligence Committee Chairman Devin Nunes (R-Calif.) to be investigated for publicly leaking sensitive information

  http://thehill.com/homenews/house/325595-washington-post-probe-nunes-for-leaks

  Trump:Obama spied on me

  Dems: Where's the evidence?!

  Nunes:US Intel spied on Trump's team.

  Dems:Nunes needs to be investigated!


  BeantwoordenVerwijderen
 42. Dr. David Kelly pleegde zelfmoord!

  Waar is het bewijs?

  Dat is voor 70 jaar opgeborgen achter slot en grendel!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Tja, in het land met de onbegrensde mogelijkheden kan alles!

  BREAKING NEWS ALERT: FBI DIRECTOR JAMES COMEY And NSA Director Rogers Refuse To Show Up On Capitol Hill TODAY For Classified Hearing!

  http://investmentwatchblog.com/breaking-news-alert-fbi-director-james-comey-and-nsa-director-rogers-refuse-to-show-up-on-capitol-hill-today-for-classified-hearing/

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Paris is in total chaos again, looks like a war zone. But deafening silence from the Media.

  http://investmentwatchblog.com/happening-now-paris-is-in-total-chaos-again-looks-like-a-war-zone-but-deafening-silence-from-the-media/

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Lt Gen McInerney: Hillary Clinton & Barack Obama are both in Violation of Espionage Act

  Tja, en daar staat 10 jaar cel voor!

  http://investmentwatchblog.com/lt-gen-mcinerney-hillary-clinton-barack-obama-are-both-in-violation-of-espionage-act/

  BeantwoordenVerwijderen
 46. NBC News: Hillary Clinton ‘Covered Up’ Pizzagate At State Department (Video)

  https://thelastgreatstand.com/2017/03/28/nbc-news-hillary-clinton-covered-up-pizzagate-at-state-department-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Marine Le Pen: The EU ‘Will Die’ Because Globalists Have Lost

  http://investmentwatchblog.com/marine-le-pen-the-eu-will-die-because-globalists-have-lost/

  BeantwoordenVerwijderen
 48. CDC Admits 98 Million Americans Were Given Cancer Virus Via The Polio Shot

  http://investmentwatchblog.com/cdc-admits-98-million-americans-were-given-cancer-virus-via-the-polio-shot/

  The Vaccine Hoax is Over. Documents from UK reveal 30 Years of Coverup

  https://wearechange.org/the-vaccine-hoax-is-over-documents-from-uk-reveal-30-years-of-coverup/

  Foutje, bedankt!

  Tientallen Zeeuwse meisjes krijgen verkeerd vaccin door fout GGD

  http://nos.nl/artikel/2165394-tientallen-zeeuwse-meisjes-krijgen-verkeerd-vaccin-door-fout-ggd.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. CDC Admits 98 Million Americans Were Given Cancer Virus Via The Polio Shot

   Grote kans dat Nederlandse 60 plussers ook de lul zijn!

   Verwijderen
  2. Types of SV40 Associated Cancers

   http://www.sv40foundation.org/Types.html

   Verwijderen
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/SV40

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   Nu weet ik zeker dat ik jou niet serieus moet nemen!

   Verwijderen
  5. Wikipedia is weliswaar geen wetenschappelijke bron, maar een makkelijk uitgangspunt voor scripties. Alleen geopolitieke onderwerpen zijn vanwege hasbara niet te vertrouwen. Ondanks dat dit onderwerp licht gepolitiseerd is is wikipedia hier niet noodzakelijkerwijze onjuist Vooral oudere data zijn meestal wel juist.

   Geen bewijs dus, maar zeker wel serieus te nemen!

   In elk geval: het gaat om het orale vaccin en het is na 1980 SV 40-vrij. SV 40 kwam dus ook al vóór 1940 in de menselijke populatie voor, en zal in een hogere frequentie wel bij ons blijven. Zo introduceren virussen zich in het genoom van een soort, in dit geval de mens.

   Verwijderen
  6. @Rootman,

   "Geen bewijs dus"

   Misschien heb je 'iets' CDC Admits 98 Million Americans Were Given Cancer Virus Via The Polio Shot gemist?

   Overigens, wikipedia serieus nemen en 2 docu's over chemtrails negeren? Het maakt jou waarschijnlijk niet uit wat ze in je en op je spuiten.

   Verwijderen
  7. Het probleem is deat je de achtergronden mist, waardoor alles een samenzweringstheorie lijkt. SV-40 is dus een endogeen virus. niks aparts dus. Ja, inderdaad, het blijkt meer verspreiding gekregen te hebben door dat orale vaccin, en er is een statistisch niet significant carcinogeen effect (HPV wèl). Foutje dus, maar wel duizenden mensen niet gehandicapt of zelfs in een ijzeren long.

   Wat is het probleem eigenlijk?

   Ik negeer geen docus over chemtrails (hoewel ik mijn tijd wel beter kan besteden dan al het alarmisme tot me te nemen; en lezen gaat nog altijd 5 x sneller dan youtube).

   Verwijderen
  8. "Het probleem is deat je de achtergronden mist"

   O ja, mis ik achtergronden of ben jij niet helemaal op de hoogte?

   Merck Dr. ADMITS Cancer & Other Viruses Found In Vaccines

   https://www.youtube.com/watch?v=GvsXrVkjyz4
   "Wat is het probleem eigenlijk?"

   Dat het wikipedia artikel een leugen is!

   "Ik negeer geen docus over chemtrails"

   Toch wel, je hebt er 2 van mij genegeerd!

   Verwijderen
 49. Voor de liefhebber

  https://www.corbettreport.com/rockefeller/

  Of samengevat in een stukje van 4 minuten leeswerk: http://m.journal-neo.org/2017/03/26/d-rockefeller-s-gruesome-legacy/

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Oud nieuws, maar toch: wie of wat Bana van Aleppo is

  https://off-guardian.org/2017/03/29/bana-of-aleppo-the-story-so-far/

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Opdeling van het MO; Raqqa, Mosoel: VS werken toe naar Koerdistan
  http://zaplog.nl/zaplog/article/opdeling_van_het_mo_raqqa_mosoel_vs_werken_toe_naar_koerdistan

  BeantwoordenVerwijderen
 52. ''De EU heeft dus al aardig wat bereikt: EU-toepen naar de grens met Rusland sturen: check! Maar een normale treinverbinding Berlijn-oostwaarts? Nog niet aan gewerkt, laat staan aan een echt snelle trein Amsterdam-Berlijn-Warschau-Minsk-Moskou''

  Gelukkig werkt de verbinding Zuid -Noord prima...

  Weg met ons:
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/30-miljoen-afrikanen-kunnen-naar-europa-komen-481167/

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/03/vakantievierende-asielzoekers-hebben-vrij-spel-481191/

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/eritrea_het_is_hier_fantastisc.html

  En dan krijg je dit:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/hbo_schaft_taaltoets_leraren_a.html

  Wat een armoe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe noemde Baudet dat ook al weer ?:
   ''Homeopathische verdunning''

   Verwijderen
  2. In het verlengde, Youp van 't Hek

   Die soms nog wel grappig is

   Over de noordzuid lijn in Amsterdam

   https://youp.nl/columns/metrolijn-14

   Verwijderen
 53. We kunnen het hier over veel dingen oneens zijn, maar ik weet zeker dat het nieuws dat president Orban de universiteit van Soros gaat verbieden bij ons allen voor een brede glimlach van instemming zorgt!

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/universiteit-george-soros-nieuwste-doelwit-van-hongaarse-regering-orban~a4480648/

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Aangezien het hier wel eens wil gaan over de 'vuile farmaceutische industrie' ben ik zo vrij geweest om het volgende commentaar, dat ik bij LibertyBlitzKrieg geplaatst heb, ook integraal hier te plaatsen.

  Here is another story.

  In 2011 a randomized clinical trial was published in which new anticoagulant A (xarelto) was compared with old anticoagulant B (warfarin).

  Anticoagulants are used, often for life, in 2% of the American population, so this is a huge market.

  The old drug costs 1 cent per pill, while the new drug costs around 10 dollar per pill.

  The trial that I mentioned above wanted to show that both drugs were equally effective (prevent stroke) and safe (do not induce bleeding). However, the new drug does not have to be monitored (or so this is claimed, but never proven), by which is meant that no blood testing during treatment is needed to see if a patient has not swallowed to little or to much of this new drug. For the old treatment monitoring is imperative. The pharma sold 'non monitoring' as the huge benefit of the new drug vs the old drug. And about this they may be right, but this is pure conjecture as it was never shown that patients would find it beneficial to not know how anticoagulated their blood is while using the new drug.

  Here comes the interesting part

  1. The new drug was (allegedly) deliberately compared to badly monitored old drug
  2. If that was not enough, the company (Johnson & Johnson) deliberately tested the old drug with a device that was not able to correctly show results as to how well patients on the old drug were anticoagulated.

  With that design they found that the new drug was equally effective (in preventing thromboembolism) and potentially safer (in not inducing organ bleeding) as compared with the old drug.

  Patients probably died because of this faulty design.
  Some FDA members have called it a faulty design.
  (Medical) publications reported on the faulty design of this trial.

  Still, the new drug (xarelto) is prescribed to millions of people all over the world, by doctors who simply do not know this story (because they are ignorant and believe the marketing stories, which you can also see on your tv, or because it serves them well).

  Guess which person was leading that trial at the time.

  - That was Robert Califf, cardiologist at Duke University, whose work impressed former president Obama so much, that he awarded him the job of being the new head of the FDA.

  See also

  http://www.pogo.org/blog/2016/02/new-cloud-over-clinical-trial-led-by-fda-nominee-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. From aspiring pop star to paralysed in just days: Shocking picture of 12-year-old left bed-ridden in hospital after being given controversial HPV vaccine

   Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-4352664/From-aspiring-pop-star-paralysed-just-days.


   Verwijderen
  2. de daily mail? Vaccins zijn niet 100 % veilig overigens.

   Kans op Cervixkanker nog minder.

   Wat betreft nieuwe, dure drugs: Het hervormen van het patentrecht zou hier grotendeels een einde aan maken.

   Net als bij vaccins neemt dit de perverse prikkels weg.

   Verwijderen
  3. "de daily mail?"

   Om met @Jan Verheul te spreken "De MSM vertelt niet altijd onzin!"

   "Vaccins zijn niet 100 % veilig overigens."

   Dat is een leuke dooddoener, daar kan je alle kanten mee op en daar maakt @Rootman 100% gebruik van!

   "Wat betreft nieuwe, dure drugs: Het hervormen van het patentrecht zou hier grotendeels een einde aan maken."

   Ik pleit voor het afschaffen van de gehele gezondheidsindustrie. Als Joop de Jong en/of @Rootman een blindedarmontsteking krijgen is het einde verhaal. Heeft een hoop voordelen, maar ik ben bang dat @Rootman hier niet in mee gaat? @Rootman staat dicht bij de natuur maar wil de natuur niet haar gang laten gaan, evenals Big Pharma!

   Mocht het zo zijn dat er bewijzen moeten worden gevonden dat een mens heel goed zonder menselijk medisch ingrijpen kan, dan kan je contact opnemen met mij! Mijn vrouw en ik zijn beiden 60 plussers en wij nemen nog geen aspirine voor een hoofdpijntje, hebben in geen decennia een dokter gezien (buiten het feit dat onze huisarts ons wil verleiden tot het ophalen van de griepvaccinatie, omdat je als 60 plusser nu eenmaal tot de risicogroep behoort). Gaan wij dood, dan gaan wij dood, gewoon, omdat het een natuurlijk proces is, evenals de verandering van het klimaat! Dat je een moestuintje bezit en chemisch in leven wenst te worden gehouden zegt genoeg over de controversie toch, @Rootman?

   Verwijderen
  4. Dat zijn oprechte keuzen; die moet men kunnen maken, alle respect daarvoor. Ondertussen betaal je dan zeer onterecht wel ziektekostenverzekering. Een reisverzekering voor ongevallen zou dan toegestaan moeten zijn.

   Iedereen maakt hier hun eigen keuzen, ikzelf 60 plusser ga zelf ca 1x/5 jaar naar de dokter maar heb na 35 jaar wel een nieuwe gebitsprotese laten maken. En ooit zal ik wel nieuwe knieën nodig hebben. Ik haal slechts shots wanneer ik naar tropische gebieden zou gaan, op advies van de GGD, en bij koppijn neem ik ibuprofen. Ik heb 20 jaar ritalin geslikt, 5 jaar met amfetamine zelfmedicatie gedaan en gestopt zo´n jaar of 4 geleden. Net als jij ben ik dus een minimale gezondheidsconsument, maar wel hobbyist, en heb geen taboes of principes op dit gebied.

   Dicht bij de natuur staan is voor de mens een zeer vaag begrip, uitgezonderd wat jager-verzamelaar stammen. Er is zowiezo geen natuur in Nederland, waar elke vierkante meter verschillende malen door de mens op de schop is geweest.

   Een makkelijk behandelbare aandoening als blindedarm: Ik ben geen jehova of zo, dus zie ik geen reden om dan maar te kreperen. Waarom principieel doen? idiologie kan je niet vreten.

   Verwijderen
 55. Trump Defends Flynn: "He Should Ask For Immunity In This Media Witch Hunt"
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-31/trump-defends-flynn-he-should-ask-immunity-media-witch-hunt

  WikiLeaks Reveals "Marble": Proof CIA Disguises Their Hacks As Russian, Chinese, Arabic...
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-31/wikileaks-reveals-marble-proof-cia-disguises-their-hacks-russian-chinese-arabic

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ja die Trump het blijft een hork.
  Gelukkig is de representatie van de EU beter geregeld...:
  ‘EU-baas Juncker misdroeg zich half dronken bij de paus’

  Volgens een Pools parlementslid was het weer eens raak toen de regeringsleiders van de EU en andere topmensen zaterdag jl werden ontvangen door de paus. Juncker, die veel drinkt, was volgens Krystyna Pawłowicz , ondervoorzitter van het Poolse parlement, half beschonken en misdroeg zich ten opzichte van de paus en van aanwezige vrouwen. Volgens haar is de ‘alcohol-verslaving’ van Juncker een toenemend probleem voor zijn functioneren.
  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/675322/eu-baas-juncker-misdroeg-zich-half-dronken-bij-de-paus.html

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Blik zou eens een een korte studie hieraan kunnen wijden: Wat maakt dat sommige groepen rampgevallen niet kunnen zuiveren?

  Nu wil het begrip ´rampgeval´ niet te dramatisch doen lijken, maar voor ambitieuze partijen en bewegingen horen mrs Clinton, Juncker, maar ook Roemer en Yanukovitch om zeer verschillende redenen, en door zeer uiteenlopende groeperingen naar voren gebracht WÈL op dit lijstje. Deze fout loopt dus dwars door mainstream en oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Tillerson zingt bij de NATO bijeenkomst het Russofobe liedje:

  http://www.joop.nl/nieuws/amerikaanse-buza-minister-haalt-hard-uit-naar-rusland-bij-navo

  Het zal wel bij de stoere-jongens corporate strategie horen, maar ik vraag me dan wel af wie daar in Rusland door geïmponeerd zou raken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die hele Trumpclub heeft voor mij onderhand ook wel afgedaan:
   Trump Is Killing Record Amounts of Civilians In The Middle East
   http://www.informationclearinghouse.info/46762.htm

   If Aleppo Was a Crime Against Humanity, Isn’t Mosul?
   http://www.informationclearinghouse.info/46761.htm

   Will Donald Trump Escalate the Devastating War and Hunger in Yemen?
   http://www.informationclearinghouse.info/46759.htm

   Oude wijn in nieuwe zakken.

   Verwijderen
  2. De Deep State heeft gewonnen!

   Verwijderen
 59. Ingezonden artikel door mij en waar mijn cartoon ook geplaatst is waar andere blogs zoals dit deze niet durven te plaatsen.
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11716:hoelang-voordat-nederland-een-islamitisch-land-is&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Denk (...) hier maar eens over na!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AH helpt ook een handje
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/ham_is_lekker_ham_is_gezond_eerst_op_je_boterham_en_dan_in_je_mond.html

   Verwijderen
  2. Zelf ben ik niet zo een vleeseter, maar wat mij betreft mogen ze de varkensboeren nog meer subsidies geven, en schapenvlees peperduur zodat het een nul operatie is.

   Verwijderen
  3. Behalve in Zweden, als je daar tegenover een moslima in de trein zit en je eet een ham sandwich, dan wordt je vervolgd voor hate crime!

   Verwijderen
  4. Oh, en als ik niet in hun geloof wil trappen mogen ze mij wel de keel doorsnijden?

   Verwijderen
  5. Yep, scheelt de overheid AOW en de pensioenfondsen pensioen, wat dan weer door de overheid ingepikt kan worden!

   Verwijderen
  6. Straks blijft er van de overheid ook niets over. Dan lopen ze allemaal in een soort van nachthemd rond.

   Verwijderen
  7. @Matt,

   Mocht je nog interesse hebben in MH-17, hieronder een interview van Willem Middelkoop met Pieter Omtzigt in Café Weltschmertz. N.a.v. dit interview heb ik Pieter Omtzigt weer een email gestuurd.

   https://www.youtube.com/watch?v=ac-ggusyffw

   Verwijderen
  8. Beste Pieter,

   Allereerst wil ik jou en het CDA feliciteren met de zetelwinst bij de afgelopen verkiezingen. Doe iets met het vertrouwen wat de kiezers in het CDA hebben gesteld.

   De eigenlijke reden waarom ik je schrijf is het interview wat je onlangs heb gegeven aan Willem Middelkoop in Café Weltschmerz betreffende MH-17. Een goed interview met een hoop onduidelijkheden in het onderzoek omtrent MH-17.

   Uit het interview heb ik begrepen dat jij de conclusies van het definitieve rapport als uitgangspunt neemt voor je eigen beeldvorming, wat overigens ook logisch is, maar er zijn toch een aantal zaken uit het onderzoek die bij mij blijven knagen.

   1. Link naar een brief van de Australische Minister van BuZa, Julie Bishop, verkregen n.a.v. een FOIA request, omtrent het JIT Non Disclosure Agreement.

   https://daliamaelachlan.files.wordpress.com/2014/11/mh17-letter-blurred.jpg

   2. Link naar een artikel uit het NRC. Waarom heeft men de betrokkenheid van Oekraïense gevechtsvliegtuigen niet onderzocht of verder onderzocht? Hiervoor was namelijk alle reden toe geweest n.a.v. uitlatingen van Oekraïense autoriteiten dat er op 17 juli 2014 geen Oekraïense gevechtsvliegtuigen in de lucht waren, wat later een leugen bleek te zijn. Hieruit is ook de leugen van de niet werkende Oekraïense primaire radar ontsproten.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/11/boven-oekraine-vond-tijdens-ramp-mh17-een-luchtoorlog-plaats-a1414784

   Extra aanwijzing dat MH-17 door een gevechtsvliegtuig is aangevallen is onderstaande foto.

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   Not Found
   The requested URL /fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf was not found on this server.

   Vreemd hé, Pieter, bijna alles wat in verband kan worden gebracht met een Oekraïens gevechtvliegtuig, verdwijnt van het internet?

   3. Uitspraak van de Australische Detective Superintendent Andrew Donoghoe, lid van het Australische JIT team;

   “a “tougher standard than the DSB report” is required before the criminal investigation can identify the weapon which brought the aircraft down, or pinpoint the perpetrators. Their criminal investigation will continue into 2016, Donoghoe told the Victorian Coroners Court (lead image) on Tuesday morning. He and other international investigators are unconvinced by reports from the US and Ukrainian governments, and by the DSB, of a Buk missile firing. “Dutch prosecutors require
   conclusive evidence on other types of missile,” Donoghoe said, intimating that “initial information that the aircraft was shot down by a [Buk] surface to air missile” did not meet the Australian or international standard of evidence”

   Dit mag toch wel een opmerkelijke uitspraak worden genoemd! Hoe kan je een rapport samenstellen wat niet aan Australische of internationale standaarden voor bewijs voldoet? Hoe zit dat dan met het Non Disclosure Agreement?

   Alles bij elkaar opgeteld blijkt er van het hele onderzoek dus niets te kloppen en is er naar een vaststaand scenario toegewerkt. Het is precies hetzelfde als met de 'zelf'moord van Dr. David Kelly, waar is het bewijs? O, dat blijft 70 jaar achter slot en grendel. Ja, ook voor familie en nabestaanden. Het ligt er duimendik bovenop dat de toedracht van het neerhalen van MH-17 anders is dan ons wordt voorgelogen. Een belediging voor de intelligentie van Nederlanders, familie en nabestaanden van de slachtoffers van MH-17 in het bijzonder, die bijdragen aan de Nederlandse kennis-economie.

   Verwijderen
  9. Joop, goede mail, maar ik betwijfel of Pieter daar op dit moment iets mee kan, zal doen, want hij zit mede volop in de onderhandelingen met notabene de VVD die de doofpot zo diep mogelijk willen stoppen, en als ze samen in een regering zitten blijft die doofpot heel diep begraven.
   Vanuit de oppositie kon Pieter nog een en ander roepen, maar dat zal hij straks niet meer doen, ben ik bang.

   Verwijderen
  10. En waarom horen we niets meer van dat tribunaal in Den Haag?

   Verwijderen
  11. Omdat het merendeel van Nederland op een partij gestemd heeft die 5 jaar op rij de minst integere partij is. Zegt genoeg over de integriteit van het merendeel van Nederland!

   Verwijderen
  12. En wat moeten wij eigenlijk met een zombie die zich alleen in het midden van de nacht meld?

   Verwijderen
  13. Wie MH17 heeft neergehaald zal wel altijd 'top secret' blijven. Daar kan je boeken over schrijven.

   Het volgende schreef Kurt Vonnegut in slaughterhouse 5, nadat zijn alter ego via officiële bronnen probeerde te achterhalen wie of wat en waarom besloten was om de stad Dresden te bombarderen. Feit of fictie, weet ik niet, maar sterk gelijkend op MH17 en de brief van Joop aan Omtzigt (waarvan ik de tijd, de moeite en het delen van de brief hier waardeer)

   "I wrote the Air Force back then, asking for details about the raid on Dresden, who ordered it, how many planes did it, why they did it, what desirable results there had been and so on. I was answered by a man who, like myself, was in public relations. He said that he was sorry, but that the information was top secret still.

   I read the letter out loud to my wife, and I said, “Secret? My God—from whom?”

   Misschien dat ooit een nabestaande van MH17 de kracht vindt om een slaughterhouse 5 te schrijven. Meer verwacht ik niet aan openbaring van deze daad en zeker niet van officiële zijde, zelfs al doet Omtzigt nog zo zijn best.

   'Omtzigt' is een goede naam trouwens voor een politicus in een fictioneel boek die het lef heeft om 'om te kijken'. Ik ben met Matt eens dat ik vrees dat Omtzigt dat niet meer gaat doen als zijn partij eenmaal een coalitie heeft gevormd met de partij die van alles MINDER MINDER MINDER, wil behalve aan uitgaven naar defensie, veiligheid en naar hun eigen (met kunst en vliegwerk bij elkaar gehouden) achterban (denk aan de Turkije stunt van Rutte vlak voor de verkiezingen) waarvan de kern steeds kleiner wordt maar wel rijker: de VVD.

   Verwijderen
  14. "Nee
   Dat heeft u niet aangetoond"

   Als je de essentie van mijn email aan Pieter Omtzigt buiten beschouwing laat, dan heb ik inderdaad niets aangetoond. Wat ik wel aan kan tonen is dat het @Laag Gekwalificeerd Karakter de leugens van Oekraïne buiten beschouwing laat!

   Verwijderen
 60. Noem MH17 en dan heb je meteen LGK in je draad. Compleet met kapsones en tot in den treure herhaalde leugentjes.

  "- die NAVO oefening was 14juli afgelopen, dat kan Pieter zo natrekken, maar hij weet het niet eens"


  "Seven NATO countries end Black Sea war games

  Jul 17, 2014 - 13:55

  BUCHAREST (Reuters) - Seven NATO countries completed naval exercises in the Black Sea on Thursday, officials said, in a signal of the alliance's resolve to support east European members who have been unnerved by Russia's behaviour in the Ukraine crisis."

  verder lezen

  http://www.swissinfo.ch/eng/seven-nato-countries-end-black-sea-war-games/40509280

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Breeze 2014 eindigde dus niet op 14 maar 17 juli. Is je hier inmiddels al een paar keer verteld. dus we mogen aannemen dat je hier bewust over liegt. Zal wel een reden hebben.

   Verwijderen
  2. De wijzigingen in Wikipedia van de service ceiling voor de SU-25 is ook opgelost, met dank aan de Amerikaanse veiligheidsdiensten. Het IP adres vanwaar de wijzigingen kwamen werd gegenereerd via een Virtual Private Network, hetzelfde wat zij nu geflikt hebben met de zogenaamde Russische beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen!

   Verwijderen
 61. Graham Phillips on MH 17; eye witnesses saw no Buk but fighter jets!
  https://www.youtube.com/watch?v=zDkmxXR_5FI

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ok,ik kap met posten hier Blik.
  Als jij postings van mij weghaald over de bellingcat oplichter dan zegt dat eigenlijk allles over jullie insteek.
  Ik heb mij blijkbaar vergist in jullie.
  Ik zal Matt ook alvast waarschuwen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het met jou eens, Eddy, dit blog wordt met de dag rommeliger. Iemand die hier voor de eerste keer komt kijken kan niet wijs worden uit deze reacties.
   Mijn post is ook voor een deel verdwenen, Eddy, en dat is geen 1 april grap.

   Verwijderen
  2. @Matt/Eddy

   Als jullie reaacties onder een reactie van LGK hangen verdwijnen die ook als LGK wordt gedelete.

   Verwijderen
  3. Tja jongens, Jan Verheul had een stabiliserende invloed!

   Reacties op trollen verdwijnen hier , tenzij je het niet-persoonlijke inhoudelijke element gaat quoten en er vervolgens je inhoudelijke reactie op geeft.

   Wat nooit kwaad kan is je inhoudelijke reacties in Word of zo te bewaren. Mocht er iets misgaan.

   @ Eddy,

   [Ok,ik kap met posten hier Blik.]

   Dat had je toch al gedaan?

   @ Matt:

   [dit blog wordt met de dag rommeliger.]

   Soms minder soms meer. Maar meestal is dat een uiting van pluriformiteit! Links, rechts, alternatief of mainstream, iedereen mag meepraten hier, zolang het geen te duidelijke agenda heeft.

   Hasbara, NATO of PVV, en zeker de trollen krijgen het zwaar, en terecht. Het is aan hen de zware opgave om zich met logica en argumenten te verdedigen in het debat!

   Verwijderen
  4. Rootman,
   Als alle post blijven staan kan een lezer ook de hele discussie volgen. Ik geeft toe dat ikzelf ook wel eens te ver ga als ik met kroel in de clinch lig, maar buiten dat, als er argumenten aangehaald worden en we kunnen die weerleggen is dat in het nadeel van de trollen en voor de lezer is de discussie ook duidelijk en kan dan zelf zijn of haar conclusie trekken.
   Als er dan een niet verwijderde reactie van mij staat die ogenschijnlijk nergens op slaat verwijder ik die zelf.
   En het ligt aan de mensen hier, waaronder ikzelf dus ook, of ze inhoudelijk op een trol wensen te reageren of niet. Als ik de gelegenheid heb om een trol onderuit te halen doe ik dat wel.
   Iedereen mag mee praten, zeg je, maar als je kijkt wat er allemaal verdwenen is dan is dat niet helemaal volgens de feiten.
   Het quoten van een uitspraak van een trol doe ik wel eens, maar vaak vergeet ik dat.
   Als de trollen niet reageren, en wat dat betreft is het de laatste tijd wel rustig, is dit blog ook veel duidelijker en worden er vaak goede reacties en links gegeven. Meningen mogen gerust verschillen, een trol haal je er zo uit.
   Als er mensen hier afhaken doordat hun post verwijderd word als reactie op een trol dan heeft die trol gewonnen en is dit het begin van het einde van dit blog.

   Verwijderen
  5. Je post kan gewoon blijven staan wanneer je de bewering van die trol citeert en zo ontdoet van alle persoonlijke elementen. Dat werkt voor mij altijd, zelfs als ik het een keer op ironische wijze doe.

   Verder kan niemand mij beledigen door te zeggen dat ik dom, gek, slecht, lelijk, onvolwassen, oud of fout ben, want dat ben ik immers toch?

   Wanneer je het persoonlijke er uithaalt tav. trollen hebben ze geen aangrijpingspunt. LKG gaat dan op een meer inhoudelijke toer, maar dat maakt hem op dat moment geen trol meer.

   Verwijderen
 63. Moet ik dan alles over Higgins opnieuw plaatsen?
  Weet je wat,zoek het effe allemaal lekker zelf uit.
  Ik verwijs niet meer naar sites die geweldige ontmaskerings werk hebben verricht.
  Al die moeite voor noppes heb ik geen zin meer in.
  Blik had die verwijzingen gewoon eruit kunnen filteren en kunnen laten staan.
  Dat deed hij niet, dus ik ben er klaar mee.
  Kijk maar hoe jullie die onderste steen boven halen voor de lezers hier. Op deze manier in ieder geval nooit en never niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Eddy: We weten hier dat Higgins een betaalde agent van the Atlantic Counsel is.

   Dus verspil geen moeite!

   Verwijderen
  2. Wat wilde je nu eigenlijk over Higgins plaatsen?

   Alvorens met een berg links te komen had je beter eerst even kunnen peilen wat men hier zoal denkt en weet over bellingcat. De meesten hier liepen immers al een heel tijdje langer mee, hier. Dat had veel moeite gespaard. Dan had je evt met een enkele link aanvullend of corrigerend kunnen reageren.

   Reageren op trolreacties brengt dit risico mee omdat ze niet uitgaan van de ´body of knowledge´ aanwezig op een blog.

   Je was ook wel erg snel uit de startblokken hier, Eddy, en dan loop je veel meer risico´s op dit soort fouten.

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   "Je was ook wel erg snel uit de startblokken hier, Eddy, en dan loop je veel meer risico´s op dit soort fouten."

   Heb jij ook al nagedacht over je eigen 'fouten' omtrent chemtrails, vaccin-gate en 'man made' global warming of blijf jij proberen ons ervan te overtuigen dat jij het bij het rechte eind hebt? Dan heb ik een hele ontnuchterende mededeling voor je, dat heb je niet en ik wil je dan ook vriendelijk verzoeken naar andere bronnen te zoeken dan die de consensus van overheden ondersteunen. Ik vind namelijk dat jou arrogante houding een beetje walgelijke vormen begint aan te nemen. Sodemieter anders op naar dat andere arrogante blog die denkt de wijsheid in pacht te hebben!

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   Een beetje onderdanigheid van jouw kant kan geen kwaad, zou ik zo zeggen!

   Verwijderen
  5. [@Rootman,

   Een beetje onderdanigheid van jouw kant kan geen kwaad, zou ik zo zeggen!]

   Onderdanigheid is geen deugd in mijn boekje.

   Verwijderen
  6. [Heb jij ook al nagedacht over je eigen 'fouten' omtrent chemtrails, vaccin-gate en 'man made' global warming of blijf jij proberen ons ervan te overtuigen dat jij het bij het rechte eind hebt?]

   Sinds wanneer is het hebben van een gefundeerde mening een ´fout´?

   Daarmee zeg ik niet dat ik gelijk heb, maar doe dat dan zelf ook niet!

   Hoe kan ik nu onder de indruk raken van quotes van politici en lobbyisten als serieuze bron (wat je elke keer in een klimaatdebat opvoert)

   Waar ik nog veel minder door geïmponeerd raak is je gescheld wanneer je je gelijk niet kunt halen.

   [Sodemieter anders op naar dat andere arrogante blog..]

   Nee dank je, ik ga voorlopig nergens heen.

   Verwijderen
 64. Briljante humor van het Russische Ministerie van buitenlandse Zaken op 1 April:

  "You have reached the Russian Embassy. Your call is very important to us. To arrange a call from a Russian diplomat to your political opponents, press 1. To use the services of Russian hackers, press 2. To request election interference, press 3 and wait until the next election campaign. Please note that all calls are recorded for quality improvement and training purposes."

  https://www.facebook.com/MIDRussia/videos/1008139769285464/

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Dit is deprimerend. Maar mag best wel gedeeld worden. 'For obvious reasons'

  http://thesaker.is/the-mosul-massacres-the-banality-of-evil-revisited/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We weten hier dat het zo werkt, maar ook dat mag herhaald worden.

   This is how US media operate: Staunch skepticism is reserved for reports on the crimes of the US and its allies, whereas rumors and myths are reported as facts when they shine negatively on enemy governments.

   En waar US media staat, kan je NL media synoniem aan plaatsen

   Meer over Mosoel:

   http://theantimedia.org/media-downplaying-civilians-mosul/

   Verwijderen
 66. Met Hillary Clinton als presidente van de VS had de wereld met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te maken gekregen met een intensivering van het imperialistische en oorlogszuchtige buitenlandbeleid van de VS. Trump leek wat dat betreft een meer gematigd perspectief te bieden.

  William Engdahl waarschuwde vorig jaar echter al een aantal malen om geen enkele illusie te koesteren over het presidentschap van Trump:

  "Trump's Job is to Prepare America for War"

  https://www.youtube.com/watch?v=ZARy1IlQHAw

  Zeer interessant interview met Engdahl (video +/- 40 min). Engdahl ziet Trump in essentie als de facade waarachter geopolitieke herstelwerk (het weer uit elkaar spelen van Rusland en China) verricht moet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met een pistool tegen mijn hoofd doe ik ook wat de Deep State wil.

   Verwijderen
  2. Video met soortgelijke inhoud, maar dan niet telkens hinderlijke
   onderbroeken door commercials:

   William Engdahl What is Trump’s True Agenda?

   https://www.youtube.com/watch?v=WEe5Q0NxKsE

   Verwijderen
  3. Assad hoeft niet meer op te stappen, misschien?

   Verwijderen
  4. O, en hij is ook gestopt met het bewapenen van terroristen.

   Verwijderen
  5. Wanneer dringt het tot jullie door dat wat er in Irak en Syrië aan bombardementen plaatsvinden niet door Trump wordt opgedragen maar door de roque factie binnen de CIA, hoe vaak moet ik dat jullie nog vertellen?

   Verwijderen
  6. @ Joop

   "Assad hoeft niet meer op te stappen, misschien?"

   Toevallig net Moon of Alabama:

   Syria - Trump Administration Will Continue Obama Policy

   http://www.moonofalabama.org/2017/03/syria-trump-administration-to-continue-obama-policy.html

   Meer in het algemeen, ik had m'n twijfels of Trump de president zou worden die hij claimde te willen zijn. De weerstand die hij opriep en nog steeds oproept bij het politieke establishment en de media stemden mij positief, maar voor de rest is er nog steeds alle reden voor twijfel. Op dit moment doen de de VS, onder het mom van het bestrijden van ISIS, pogingen om Syrie op te delen in stukken en ook dat is al geruime tijd staand beleid van de Yanks.

   Wat Engdahl stelt over het uit elkaar spelen van Rusland, China en (Iran) snijdt houdt.

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Je onderschat de macht van de Deep State, Dawg. Die laten zich niet zomaar opzij zetten, zoals Ray McGovern ons zo veelvuldig heeft voorgehouden. Zo langzamerhand moet ook jij weten dat het presidentschap van de VS geen ene klote voorstelt dan het opvolgen van orders door Wall Street. De foto's van Amerikaanse GI's die poppyvelden in Afghanistan bewaken voor de $1 billion witwaspraktijken voor Wll Street doen al weer opgeld!

   Verwijderen
  8. @Dawg,

   "Syria - Trump Administration Will Continue Obama Policy"

   Hier wil ik aan toevoegen dat Obama zich héél erg bewust was wat John F. Kennedy is overkomen en Trump nu ook!

   Verwijderen
  9. Weet je wat? Ik zal speciaal voor het Kneusje uit Broekhuizenvorst Ray McGovern citeren en de "no-brainer" die Ray noemt is perfect op het lijf van dat Kneusje uit Broekhuizenvorst geschreven!

   "The mainstream media “cannot handle the truth” – even if it’s a no-brainer."

   Verwijderen
 67. Je blijft lachuhh met ´dat andere arrogante blog´:

  http://www.joop.nl/nieuws/vluchtelingenkinderen-zweden-comateus-geweigerde-asielaanvraag

  Ikealand doet zijn reputatie als het Noord-Korea van het westen weer nieuwe records breken!

  Na het begrip ´verkrachting´ een geheel nieuwe betekenis te hebben gegeven wordt nu een geheel nieuwe tak van geneeskunde opgericht, met patienten slechts gelokaliseerd in de ´feministische democratie´.

  En de daar overgebleven commentators slikken het voor het grootste deel ook nog (en worden verontwaardigd tegen de sceptici)!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Slappe hap der wegkijkers maakt dit alles mogelijk,Root

  Weg met ons:
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/30-miljoen-afrikanen-kunnen-naar-europa-komen-481167/

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/03/vakantievierende-asielzoekers-hebben-vrij-spel-481191/

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/eritrea_het_is_hier_fantastisc.html


  En dan krijg je dit:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/hbo_schaft_taaltoets_leraren_a.html

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/ham_is_lekker_ham_is_gezond_eerst_op_je_boterham_en_dan_in_je_mond.html

  Slappe dweil doet stoer op binnenhof
  http://politiek.tpo.nl/2017/04/03/alexander-pechtold-en-wouter-koolmees-hand-hand-naar-formatietafel-allemannenhandinhand/

  http://regio.tpo.nl/2017/04/02/marokkaanse-jongeren-ernstig-mishandelde-homoseksuelen-arnhem-verhaal/

  LOL
  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/02/zuid-afrikaanse-politica-kolonialisme-ook-goede-kanten-zoals-infrastructuur-rechtstaat/

  BeantwoordenVerwijderen
 69. http://media.tpo.nl/2017/04/03/terugkijken-verwarde-blanke-vrouw-buitenhof-vindt-koffie-bestellen-racisme/


  Zelfs op de boycot zwarte Piet-wegkijksite ''haal alle vluchtelingen naar Nederland'' Joop.nl
  moeten de reaguurders er niets van hebben

  http://www.joop.nl/videos/buitenhof-nederland-nog-leren-multicultureel-zuid-afrika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond die mevrouw niet verward, maar visionair.

   Desondanks is Europa een heel ander gebied dan Zuid Afrika.

   Verwijderen
 70. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/boem_in_st_petersburgse_metro.html

  Putin gaat boos zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonder de achtergrond van deze aanslag te kennen, vraag ik me af

   A. Cui Bono
   B. Occam's razor
   C. Who cares

   Ik kies voor optie C, of heeft iemand anders hier nog een interessante theorie achter wie of wat en waarom deze aanslag is gepleegd?

   Verwijderen
  2. Overigens betreft antwoord C alleen de verzameling aan politieke verhalen die veroorzaakt dan wel gevolg zijn van de aanslag. En antwoord C geldt niet voor de slachtoffers. Maar dat spreekt vanzelf

   Verwijderen
  3. Optie A kan ook!

   http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2015/12/McCain-with-al-Baghdadi-from-TV-report.png

   Verwijderen
  4. Kan ook. Sterker nog, lijkt me goed mogelijk. Want met McNasty McCain is alles mogelijk...

   En toch...

   De volgende link betreft het aantal niet natuurlijke doden in de VS per jaar, waarvan ik aanneem dat de getallen in Rusland niet heel anders zullen zijn (uitgezonderd gedood worden door een Amerikaan met een wapen, wat een typisch Amerikaans probleem is)

   http://images.huffingtonpost.com/2016-09-01-1472759565-493250-extreme_extreme_vetting.jpg

   En hoewel ik geloof dat de ernst van een dode tgv van een terreuraanslag heftiger is om mee te maken, en nieuwswaardiger is dan een dode tgv een grasmaaierongeluk, weet ik wel zeker dat de groep die geassocieerd wordt met - maar niks te maken heeft met de motieven van - de dader van een terroristische aanslag het oneindig veel meer te bezuren zal krijgen dan de groep die geassocieerd wordt met grasmaaier gebruik - maar niks te maken heeft met de motieven van de grasmaaier.

   En daarom kies ik voor optie C, en lees ik dit:

   http://www.counterpunch.org/2015/11/17/the-value-of-our-innocence/

   En kijk ik naar dit

   https://m.youtube.com/watch?v=m-dsiufhMu0

   Verwijderen
  5. Eigenlijk was het een longshot van mij en nu kom ik deze tweet tegen.

   https://twitter.com/RussiaInsider/status/848924496379752450?s=09

   Verwijderen
 71. Al is de leugen nog zo snel...:
  http://politiek.tpo.nl/2017/04/03/barack-obamas-nationaal-veiligheidsadviseur-susan-rice-deed-onderzoek-naar-medewerkers-donald-trump/

  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-03/confirmed-susan-rice-unmasked-trump-team

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Watergate?

   Het heeft het potentieel van Watergate, maar dan wel zeker zonder het onderdeel van '2 dappere journalisten van de reguliere media die een enorme ontdekking wereldkundig wisten te maken waarna de president van de VS moest aftreden'

   Waarom moest Nixon eigenlijk aftreden?

   Chomsky: Omdat 'the gang of petty thieves who had taken temporary control over the state executive violated the rules of the game. They were attacking the political center. Their targets included the rich and respectable, spokesmen for official ideology, men who are expected to share power, to design social policy and mold popular opinion.'

   https://chomsky.info/priorities02/

   Toch een Watergate, in potentie dan.

   Verwijderen
 72. NOS hoereert weer eens voor de 'activisten' van de White Helmets'

  http://nos.nl/artikel/2166465-tientallen-doden-bij-mogelijke-gifgasaanval-syrie.html

  Een gifgasaanval door het Syrische leger. Volgens 'rapporten' van .
  'activisten' aan het in London gevestigde eenmansdoorgeefluik Syrian Observatory for Human Rights dan he. de bekende propqgandaleugens dus.

  Ondertussen kunnen de hoernalisten van de Staatsomroep de naam Mosul klaarblijkelijk niet spellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De witte helmen en het SOHR zijn al totaal ontmaskerd! Met zulke domme reportages plaatst de NPO zich in de sub-provinciale hoek (ergens vèr achter de nobele provincie Drenthe)

   Verwijderen
 73. Simpel vraagje aan wreedmanneke:
  Hoeveel NPO journalisten zijn er ter plekke in Syrie en hoeveel van die journalisten brengen reportages die ze daar ter plekke maken en dan ook uitzenden?
  Dan de volgende vraag: waarom worden er wel dagelijks reportages gemaakt door RT die wel 2 journalisten ter plekke hebben en dagelijks rapporteren met beelden en intervieuws, maar die je niet zult zien op de NPO? Daar werd namelijk zwart op wit aangetoond dat het de door o.a. jou, gesteunde rebellen zijn geweest die gifgasbommen klaar maakten in scholen en daarna op de burgers afschoten. Nu dat die rebellen verdreven zijn door het reguliere leger komen die bewijzen naar boven.
  Dit zijn echte bewijzen, wreedmanneke, waar zijn jouw bewijzen??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. US Has Killed More Than 20 Million In 37 Nations Since WWII

   https://popularresistance.org/us-has-killed-more-than-20-million-in-37-nations-since-wwii/

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Ja, maar wel voor vrede en democratie he.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   O, houdt dat vrede en democratie in?

   Verwijderen
  4. "Ik kan alles weerleggen"

   Nou, begin maar en laat ons lachen!

   US Has Killed More Than 20 Million In 37 Nations Since WWII

   https://popularresistance.org/us-has-killed-more-than-20-million-in-37-nations-since-wwii/

   https://en.wikipedia.org/wiki/My_Lai_Massacre

   https://en.wikipedia.org/wiki/Kunduz_hospital_airstrike

   US-led strike caused civilian deaths in Mosul

   http://edition.cnn.com/2017/03/26/middleeast/iraq-mosul-us-airstrikes-civilians/

   US Army war crimes were rarely documented

   https://www.youtube.com/watch?v=1oTeOKqwVC4

   Daar ben je wel 80 jaar mee bezig om te weerleggen!

   Doei, Kneusje uit Broekhuizenvorst!

   Verwijderen
  5. Kom maar op met die afspraak, kies maar een plaats en tijd, lafbek kroel.
   Ik hoef me niet te verbergen. Voor jou?? laat me niet lachen, voor een neanderthaler als jij hoef ik alleen maar wat diervoeder mee te nemen.
   En ik heb meer vrienden dan jij denkt en die staan achter mij. Denk je nu echt dat die jouw leugens hier geloven? Dan ben je nog achterlijker dan ik al gevreesd heb. Met zo een smerig stuk vreten als jij weten die wel raad.
   En dan heb je het over lgk. Die komt alleen maar op de proppen als het over MH17 gaat.
   Maak maar een afspraak, dan zullen we zien hoe groot die apen bek van jou nog is.

   Verwijderen
  6. Wat ben jij een gore lafaard, kroel, ik ben nog nooit afgedropen en nu krijg je zelf de kans op tijd en plaatst te noemen druip jij al af als een laffe hond.
   Wat een gore smeerlap ben jij, de inkt van deze letters niet eens waard.
   Ik zorg er wel voor dat de dierenbescherming ook ter plaatse is dan kunnen ze jou meteen een spuitje geven tegen hondsdolheid.
   Tijd en plaats kroel. Zeg het maar.   Verwijderen
  7. Nee voorlopig niet, kroellafbekje.
   Met een smerige lafbek als jij wens ik niet verder te praten. Jij weet niet eens of een zin figuurlijk bedoeld is, zo achterlijk dom ben jij.
   En over jouw geestelijke gesteldheid zullen we het maar niet hebben want iemand die met zijn geestelijk vermogens zo laag zit als jij kun je niet meer spreken van 'verstand'.
   Ik besteed mijn tijd liever met verstandelijke, normale mensen en niet met lafaards zoals jij.
   Ik hou liever de eer aan mezelf dan nog omgang te hebben met een ziekelijke narcist die laf wegloopt met de staart tussen de benen als het er echt op aan komt.
   Dat is een keihard feit dat jij nooit zal kunnen weerleggen.
   Dag kroellafbekje, speel maar lekker in je eentje verder en maak je nog maar wat meer belachelijk hier.

   Verwijderen
 74. The Real Russiagate: Obama’s Stasi State By Michael Hudson and Paul Craig Roberts

  snipjes:

  We are now in a position to see the real story behind “Russiagate.” It’s not about Russia. The real news is the Obama regime’s abuse of the government’s surveillance powers to spy on Donald Trump and other Republicans in order to build a dossier for the DNC to leak to the press in an attempt to slander or compromise Trump and throw the election to Hillary.
  ...........
  They’ve been caught, but we can now see that they took steps to protect themselves against this. They prepared a cover story. They pretend they were not spying on Trump, but on Russians – which only by fortuitous happenchance turned up alleged incriminating smoke against Trump.

  This cover story was buttressed by the fake news story prepared by former MI6 freelancer Christopher Steele. As Whitney reports, Steele “was hired as an opposition researcher last June to dig up derogatory information on Donald Trump.” Unvetted and unverified information by so-called informants somehow found its way into U.S. intelligence agency reports. These reports were then leaked to Democrat-friendly media. This is where the crime lies. Obama regime and DNC were using these agencies for domestic political use, KGB style.
  ..........
  The Obama/Clinton cover story is now falling to pieces. That explains the desperation in the attack by Adam Schiff, the ranking Democrat on the House Intelligence Committee, on Committee Chairman Devin Nunes to stop the exposure. Russiagate is not a Trump/Putin collusion but a domestic spy job carried out by Democrats.
  ...........
  Wall Street Journal editorialist Kimberley A. Strassel poses the real question : Why hasn’t the Trump administration had the Secret Service to arrest Comey, Brennan, Schiff, the DNC and Hillary for trying to overthrow the President of the United States?"

  http://www.informationclearinghouse.info/46797.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Meer Russofoob FAKENEWS van het Nederlandse HOERNAILLE in samenwerking met de AIVD.

  AIVD: Rusland probeerde met nepnieuws onze verkiezingen te beïnvloeden

  Rusland heeft door het verspreiden van nepnieuws geprobeerd om de verkiezingen in Nederland te beïnvloeden. Dat zegt Rob Bertholee, het hoofd van de AIVD. De geheime dienst meldt in haar jaarverslag dat de dreiging tegen Nederland en Europa vorig jaar is toegenomen.

  Het is Rusland volgens Bertholee niet gelukt om ons verkiezingsproces 'als zodanig te beïnvloeden'. "Ik denk dat wel gepoogd is om de kiezers mogelijk in een verkeerde richting te duwen door berichten te verspreiden die niet of slechts ten dele waar zijn.

  Concrete voorbeelden van het nepnieuws dat verspreid is, geeft Bertholee niet. "Als je berichten verspreidt die niet waar zijn, dan betekent het dat je het publiek niet goed informeert of dat het publiek niet op goede gronden kan kiezen."

  verder lezen op:

  http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/aivd-rusland-probeerde-met-nepnieuws-onze-verkiezingen-te-beinvloeden

  Eens even kijken. Onze nationale gleufhoed DENKT dat GEPOOGD is om kiezers MOGELIJK ........

  Het spreekt vanzelf dat de MEDIAHOEREN van de Nederlandse Staatsomroep het fakenieuws van de AIVD ook onmiddelijk overtiept:

  AIVD heeft het steeds drukker met Rusland

  De Algemene Inlichtingen - en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft steeds meer te stellen met Rusland. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2016. Naast jihadistisch terrorisme is de AIVD vooral druk met Russische activiteiten.

  De dienst stelt dat de dreiging tegen Nederland en Europa vorig jaar is toegenomen. Dat komt door de terroristische dreiging die samenhangt met de strijd in Syrië en Irak, maar ook door digitale aanvallen en heimelijke beïnvloeding, die vooral van Rusland komt.

  "In zijn streven zich opnieuw te profileren als supermacht schrikt Rusland niet terug voor de inzet van koudeoorlogsmethoden zoals heimelijke politieke beïnvloeding", schrijft de AIVD. "Rusland maakt daarbij handig gebruik van de vrijheden van de open en democratische samenlevingen van het Westen."

  Verder lezen (if you must) op:

  http://nos.nl/artikel/2166520-aivd-heeft-het-steeds-drukker-met-rusland.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SVP respect voor de sexwerkers! Die leveren hun service meestal zoals beloofd. Het blijft een zeer slechte vergelijking! De MSM journalisten verraden hun beroep!

   Pak ze svp aan op hun falen, en vergelijk ze niet met het eerzame, en broodnodige vak van onze dames van plezier!

   Verwijderen
  2. Bertholee: "Als je berichten verspreidt die niet waar zijn, dan betekent het dat je het publiek niet goed informeert of dat het publiek niet op goede gronden kan kiezen."

   Dat is helemaal waar, en als ze dat bij de AIVD dat een probleem vinden, hoeven ze niet naar Rusland te kijken. Een kijkje in de spiegel is voldoende.

   Overigens gaan de zaken tussen Nederland en Rusland uitstekend. Uitgezonderd de bloembollen en de kaashandel is de distributie van Russisch aardgas via Nordstream voor Nederland erg winstgevend.

   http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/nord-stream-2-verdeelt-europa/

   En ook de olie die we raffineren en verhandelen in de wereld komt hoofdzakelijk uit Rusland.

   Zie CBS: "Het Russische aandeel in de totale invoer van aardolieproducten steeg sterk sinds 2010. Vorig jaar kwam 27 procent van de invoer van aardolieproducten in Nederland uit Rusland, meer dan welk land dan ook. Vijf jaar eerder was dit nog 13,8 procent. Ook uit België wordt veel ruwe aardolie verwerkt tot aardolieproducten en uitgevoerd of doorgevoerd naar of via Nederland."

   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/19/nederlands-record-handel-aardolieproducten

   En dat zal ook wel zo blijven

   Bertholee, is er voor de nodige "brood en spelen" afleiding, en verder is het een totale onbenul en oetlul.

   Verwijderen
 76. "Ik denk dat wel gepoogd is om de kiezers mogelijk in een verkeerde richting te duwen door berichten te verspreiden die niet of slechts ten dele waar zijn.

  was getekend Rob Bertholee, baas AIVD

  Hahah, wat een lul. Meteen ontslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. The Guardian geeft ondertussen een breed podium aan al Qaida (uiteraard zonder gelegenheid voor reacties...)

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/apr/04/syria-assad-white-helmets-torture-eu-prosecute

  Verdedigers van fascisme!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees:

   "Today, European ministers meet in Brussels for a conference “to turn the page and start the political transition, the reconciliation process and the reconstruction of Syria”.

   Klaaarblijkelijk wilden de gematigde terroristen het overleg opblazen.

   Verwijderen
  2. Citaten kroelmenneke:
   "-Dawg de grootste lul van Nederland

   - Root, Dawg, Joop, Matt, Blik en andere fascisten

   -De enige hoer die ik hier zie die zich gratis door Rusland laat naaien ben jij Dawg!! "

   Einde citaten kroelmenneke.

   Dat is dus geen schelden en beledigen volgens kroelmenneke.
   Kroel, met de dag maak jij duidelijk hoe achterlijk en zwakzinnig jij bent.
   Als de geestelijke gezondheidszorg in Nederland zo erg faalt als in jouw geval zal ik een financiële bijdrage storten bij de GGD.

   Verwijderen
 78. Overigens heeft de BBC (die ook nu weer betrokken is bij het verspreiden de recente propaganda door de White Helmets) al eerder een fake reportage over een zgn gas aanval door Assad gemaakt.

  "In his presentation for Frome Stop War, Robert Stuart provides an overview of all the many pieces of evidence he has collected that point to the BBC falsifying reports of an attack on school by Assad’s forces. These reports were used as propaganda to engage public support for the government’s push for war with Syria, in the Summer of 2013"

  https://off-guardian.org/2016/03/08/video-robert-stuarts-presentation-on-bbcs-saving-syrias-children/

  BeantwoordenVerwijderen
 79. De draad wordt me wat te lang hier.
  Tot de volgende zitting.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Het net sluit zich rond Barack Obama en Susan Rice omtrent afluister-gate!

  http://theduran.com/breaking-susan-rice-ordered-spy-agencies-to-produce-detailed-spreadsheets-of-trump-calls/

  http://theduran.com/meet-the-man-behind-the-unmasking-of-susan-rice-and-the-downfall-of-barack-obama/

  http://theduran.com/bombshell-susan-rice-began-spying-on-trump-team-in-july-last-year-when-trump-won-gop-nomination/

  http://theduran.com/rand-paul-wants-susan-rice-to-testify-under-oath-to-congress-about-unmasking-trump-staff/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als voormalig AG, stond Susan Rice rechtstreeks onder Barack Obama.

   John Bolton says Susan Rice defrauded the intelligence system: “She’s got real legal problems here.”

   http://investmentwatchblog.com/john-bolton-says-susan-rice-defrauded-the-intelligence-system-shes-got-real-legal-problems-here/

   Verwijderen
  2. Nou, eerlijk gezegd komt het uit de Amerikaanse MSM. Alleen de Clinton News Network heeft op de paniekknop gedrukt om het Kneusje uit Broekhuizenvorst van nepnieuws te voorzien en de Nederlandse MSM heeft het Kneusje uit Broekhuizenvorst opgedragen dat Assad en de Russen vandaag Syrische burgers met sarin hebben bestookt. Het domme, zielige Kneusje uit Broekhuizenvorst denkt er dan niet over na dat Trump en Tillerson dat wat hen betreft Assad mag blijven zitten zodat er voor Assad geen enkele reden was om zijn eigen burgers met sarin te bestoken. Daarnaast kan het Kneusje uit Broekhuizenvorst pas iets bewijzen als hij bewijzen kan overleggen. Maar zoals de regelmatig terugkerende goed geïnformeerde reaguurder hier allang weet, is dat het Kneusje uit Broekhuizenvorst nooit met deze bewijzen kan komen, om de doodgewone reden dat ze er niet zijn. Het Kneusje uit Broekhuizenvorst heeft ook zijn medeleven niet betuigd met de 14 onschuldige slachtoffers van de bomaanslag in Sint Petersburg.

   Susan Rice mag zich NU officieel verantwoorden voor het congres hoor ik net op de Amerikaanse nieuwszenders, gewoon, omdat The Duran voor het Kneusje uit Broekhuizenvorst een complotsite is. Ik denk dat het Kneusje uit Broekhuizenvorst juist degene is die complotsites bekijkt, de fascist en de verdediger van Islamitische Staat is! Het domme, zielige Kneusje uit Broekhuizenvorst gelooft ook nog steeds dat de Russen de Amerikaanse presidentsverkiezingen hebben beïnvloed, ondanks het feit dat de Amerikaanse veiligheidsdiensten geen enkel spat bewijs daarvan hebben kunnen vinden. Desondanks blijft het domme, zielige Kneusje uit Broekhuizenvorst in dit nep nieuws geloven.

   Het is daarom ook niet zo gek dat ik dit domme, zielige Kneusje uit Broekhuizenvorst, het domme, zielige Kneusje uit Broekhuizenvorst noem!

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Ongelofelijke zwijnerij. Helemaal in lijn met de conclusies doe Paul Craig Roberts en Michel Hudson trekken in het artikel waar ik eerder naar linkte; Russiagate is een schaamlap die moet verhullen dat de inlichtingendiensten worden gebruikt om een politieke tegenstander wederrechterlijk wordt uitgeschakeld.

   http://www.informationclearinghouse.info/46797.htm   Verwijderen
 81. Ondertussen rapporteert fake news SOHR en al qaida kanaal ´the white helmets´ weer eens een gasaanval in Idlib:

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/-zeker-58-doden-bij-aanval-met-mogelijk-gifgas-in-syrische-provincie-idlib~a4482832/

  Denken ze nu echt Trump voor de gek te kunnen houden?

  Maar demissionare Koenders en Timmermans zullen ongetwijfeld ´verontwaardigd´ reageren.

  Als het flink door de media opgepikt wordt kan het misschien sympathiegevoelens naar de slachtoffers van st Petersburg wat afvlakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De versie op RT vanochtend vermeldt dat het ging om een groot bombardement van een al Nusra wapendepot.

   https://www.rt.com/news/383522-syria-idlib-warehouse-strike-chemical/

   Een ook vanuit neutraal standpunt zeer waarschijnlijke verklaring:

   -De nabijheid van witte helmen

   - De aanwezigheid van burgers vlakbij dit depot (jihadi werkwijze)

   -De nu al aangekondigde onmogelijkheid om journalisten naar de lokatie te sturen

   -De wisselende beschrijving van symptomen, slechts verklaarbaar door meerdere soorten gifgas (in elk geval sarin, fosgeen, en misschien ook nog chloor). Dit alles gemengd met stikstof- en zwaveloxiden van de ´kruitdamp´.

   Verwijderen
 82. De EU subsidieert NGO´s jaarlijk met E 1.2 miljard!

  Nu gaan er stemmen om die subsidie meer selectief, naar uitdrukkelijk pro-EU-beleid (pro-TTIP, anti-Putin, anti-Assad, etc.) te besteden:

  http://www.andereuropa.org/ngos-steun-aan-eu-beleid-of-geen-subsidie/

  NGO´s zouden helemaal niet gesubsidieerd moeten worden, doch verboden!!!

  BeantwoordenVerwijderen