dinsdag 7 maart 2017

Ook zo genoten van Boer Zoekt Vrouw en Carrédebat?

Nou wij wel. We hebben wel eerst Boer Zoekt Vrouw afgekeken, want dat is toch meer natuurlijk drama, maar na "de boeren" vielen we er in bij "de politici". En man, wat waren ze goed op dreef ook. Fantastisch hoe Henk Krol zich niet meer hield aan het script. En Roemer, wat deed ie het goed met zijn humor over het piekmoment. Rutte ook goed, beetje "boven de partijen".

Buma ook sterk, iets opschuivend naar rechts om zo de stemmen van de afwezige Wilders naar zich toe te trekken. En Jesse. Jesse, ja, Jesse, de winnaar van het debat. Wat een talent, wat een charisma. En Pechtold? Sterk weer. En mevrouw Thieme? Ook goed. Liet zich niet van de wijs brengen met de vraag over haar geloof in de Adventisten. Vergeten we nog iemand? Oh ja, Asscher. Die was vanavond bij DWDD en gaat over op een nieuwe strategie. Hij probeert nu zetels te winnen op basis van de zieligheidsfactor.


Circus

Het politieke circus gaat deze dagen hand in hand met het media circus. Bij de Telegraaf maken de heren en dames een krant, het carrédebat werd gebracht door BNR, RTL en Elsevier; de staatsomroep doet het zijne, en zo houden ze elkaar aardig overeind. Voor goed onderwijs moet u bij het ene merk zijn, voor een goed milieu schijnbaar bij de ander, een goede uitkering bij weer bij een ander merk, een lage belasting bij weer en ander, en voor eerder met pensioen bij Henk Krol. Een procentje hier, een honderdje daar, een jaartje langer, grotere of kleinere klassen: keuzes, keuzes, keuzes. Moeilijk!

492 Bombardementen van Rutte op Syriërs en Irakezen

Wat opvalt is dat waar het echt over leven en dood gaat, Hollandse bombardementen op Irak en Syrie, de media en onze vak-politici hand in hand hoorbaar zwijgen. Van Oktober 2014 tot juli 2016 heeft Rutte 492 bombardementen uitgevoerd in die regio. Defensie (Jeanine Hennis) spreekt zelf over 1800 keer wapeninzet. Wij weten van Rutte NIETS over de resultaten van "al dit werk". Als Rutte om wat voor reden 492 bombardementen op Oost-Groningen had uitgevoerd, en we zouden er van hem en de staatsmedia niks over te horen krijgen, zouden we dat waarschijnlijk vreemd vinden. Maar als wij die bommen iets verder uitvoeren, dan kraait geen haan erna. Niet Roemer, niet Thieme, en al helemaal niet Pechtold.

NOS-8-uur-journaal verharmlost CIA spionage in Europa

Gelukkig hadden we RTL vanavond en die waren wel heel duidelijk: De CIA heeft in haar Amerikaanse consulaat in Frankfurt een enorme spionage afdeling. De Amerikanen hebben 5.000 hack-medewerkers. Niet helemaal duidelijk werd of die allemaal in Frankfurt zitten, maar wat maakt het uit waar ze zitten. De Amerikanen houden alle Europeanen in de gaten via smartphones, tv's, en nog een hoop andere apparaten. Nogmaals, RTL opende ermee met een duidelijk item. De NOS was bezig met verharmlosen met een vaag afgeraffeld "moetje" weggestopt op plek 3: "Wikileaks beweert", "zouden spioneren", "dat je via een smartphone kan afluisteren was al bekend". Het heeft er enige schijn van dat Duitsland (en natuurlijk ook Nederland), enigszins onderworpen zijn.Nederland heeft al heel wat bereikt in de wereld. Kijk, dit is Kobani. Niet meer te vergelijken met hoe het eruit zag voor de invasie in Irak en het verwijderen van Saddam, waar Nederland collaboreerde met de VS vanaf het allereerste begin tot op de dag van vandaag. Deze resultaten van Rutte en Asscher, en dit ook stukje Nederlandse identiteit, zouden best een beetje meer aandacht verdienen, maar of het circus dat ook zo ziet... Laten we Rutte en Asscher, met collaboratie van Pechtold hun werk afmaken...?

145 opmerkingen:

 1. Het voordeel is dat wij net als de m.....en / duitsers kunnen zeggen wir haben es nicht gewust !
  Het ergste is dat wanneer je het er met andere nederlanders over hebt dat ze dan boos worden , onze perceptie managers hebben toch uitstekend geleverd Goebels zou er jaloers over zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zolang mensen, afgebeuld na een dag werken 's avonds naar corporatief/staatsnieuws kijken zoals de oermensen 's avonds na een dag werken naar het haardvuur keken, zal er niks veranderen.

  Goddank zijn er alternatieven voor het vinden van nieuws, wat maar weinig moeite kost, en waar mensen ook voor kiezen om te lezen.

  Gisteren zag ik een voor mij onbekend iemand Blikopnosjournaal lezen (ik spioneer op mijn manier ook). Zo zijn er meer.

  En een Vluchteling hoeft je niet te vertellen welke politici in Nederland rondlopen met boter op hun hoofd.

  Ook zonder berichtgeving van de Correspondent over de Rutte/Hennis bombardementen op Syrie, wordt Syrie gebombardeerd in opdracht van Rutte/Hennis. Idem dito betreffende de berichtgeving dat we afgeluisterd worden door de CIA, gebeurt ook zonder dat RTL daarover rapporteert.

  Hebben van goede nieuwsvoorziening is 2), 1) is burgers die meelevend kunnen zijn wil je die oorlogen in Syrie stoppen als ook de zwendel die ons moet beschermen tegen "onheil" die zoveel geld kost dat pensioenen gekort moeten worden en landen failliet gaan. Ik geloof dat mensen dat kunnen, als ze zich niet laten leiden door angst. Wat 2) in de hand werkt. Maar om dat niet al te zichtbaar te laten zijn 'balanceer' je nieuws soms een beetje door een alternatief te laten horen.

  En zo houd je dat wieletje van een apatisch zijnd publiek in stand als propagandist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zeiden en zeggen wel genoeg,maar we werden en worden nooit gehoord.
  En nu ze wel een beetje horen zou je haast denken dat het al te laat is.
  https://www.youtube.com/watch?v=maJaLLoObxU

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Met Haarp wordt het weer beïnvloed.
   Maar er speelt zich een nog groter gevaar af.
   THE MOTHER OF ALL CONSPIRACY VIDEOS! CHEMTRAILS & MUCH MORE! INSIDER WHISTLE BLOWER TELLS ALL!
   https://www.youtube.com/watch?v=O6gZF3Vd4es

   Zie dit maar eens te stoppen!

   Verwijderen
  2. DE video die Eddy hierboven aan prijst duurt 4 uur en 8 minuten.
   Beluister de laatste 8 minuten, en U kunt zich weer mooi 4 uur tijdverlies besparen.

   Verwijderen
  3. Na een toespraak van 4 uur en 8 minuten is Dr. Deagle klaar met zijn voordracht. Er klinkt een aarzelend applausje van de 12 aanwezigen dat ongeveer 20 seconden duurt.

   Dank je wel, Eddy, voor deze tip.

   Verwijderen
  4. Dr. Bill Deagle is a highly intelligent whistle-blower with important information about nutrition, extraterrestrials (ETB"S) , new world order, Illuminati leaders, Masons, moon base, mars colony, deep underground military bases, super soldiers, gmo, illuminati, 4th dimensional workings, avian flu, the electronic cage, meeting the challenges of wellness in a toxic world and last but not least, modified attack baboons!

   Laat dr. Deagle maar oppassen dat die 'modified attack baboons' hèm niet te pakken krijgen !

   Verwijderen
  5. Iedereen hun eigen mening, maar dit voorbeeld van dr ´baboon´ Deagle geeft mi. goed aan welk gevaar bij sommige sceptici op de weg ligt: Men kan veel vragen stellen bij mainstream opvattingen over geopolitiek, maar ook wat betreft klimaat, vaccinaties en conspiracies. Ook door er soms mogelijke alternatieve verklaringen tegenover te zetten.

   Het is echter net zo onzinnig om die alternatieve verklaringen blind te geloven als mainstream theoriën.

   Deze man heeft overigens een spoor van verwarring en verwoesting achtergelaten:

   http://www.abovetopsecret.com/forum/thread398534/pg1

   https://swallowingthecamel.me/2008/02/27/456/

   Verwijderen
  6. Rootman,
   als je de verhalen van deze Superman niet binnen 5 minuten als bedrog doorziet, dan geef ik geen cent voor de rest van de overtuigingen en meningen van de persoon. Sorry Eddy. Gezakt voor het eerste toelatingsexamen.

   Verwijderen
  7. Joop zegt dat je mensen niet op hun uiterlijk mag beoordelen.

   Voor mij spreekt het uiterlijk van die vette snor echter voor zich ;)

   http://redpillreports.com/wp-content/uploads/2015/02/Dr-Bill-Deagle300.jpg

   Verwijderen
  8. Rootman,
   ik begrijp je verlangen, maar ik moet het hier toch echt met Joop eens zijn.
   Zelf ben ik enorm a-charismatisch. Als ik voor een groep mensen sta en zeg dat de sneeuw meestal wit is, gaat iedereen naar huis met de overtuiging dat sneeuw zwart is. Ik ben te gedreven, schijnbaar.

   Laatst hoorde ik op de radio dat men bewust een onderscheid maakte tussen 'een goed debater' en 'een goed politicus'.
   Daar houd ik wel van.
   Mensen vallen altijd voor de uiterlijke schijn, voor het oppervlakkige, en zo worden vele levens flink beschadigd. Dat is zonde.


   Verwijderen
  9. Weer schitterende nuanceringen van @Verheul & @Rootman!

   @Jan,

   Doe even wat dieper onderzoek naar Dr. Bill Deagle eer je je een mening van de man vormt, wil je?

   Verwijderen
  10. Joop,
   is het nu een man, of een profeet? Of een aartsengel? In de gauwigheid heb ik het niet goed onthouden.

   Verwijderen
  11. @Jan,

   Ik denk dat jij de profeet bent, want jij weet door 8 minuten van een 4 uur durende te kijken ons te vertellen dat het allemaal weer niets is. Net zoals bij de chemtrails, waar jarenlang werd volgehouden dat deze niet bestonden en plotseling opdoken in H.R.2977 en het kwik in vaccins. Is het de story of your life om elke keer mis te kleunen, Jan?

   Verwijderen
  12. @ Joop: Hij kan wel leuke powerpoints maken! Altijd leuk om wat beelden van de performance artist, ´Master of Magick´, Aleister Crowley tegen te komen. Jammer dat hij als junk geëindigd is (hij probeerde alles, en sommige tradities die hij onderzocht schreven toen morfine voor als onderdeel van hun rituelen).

   Aleister Crowley heeft een grote bijdrage geleverd aan het Europese culturele erfgoed door vermomd als machtige zwarte magiër toegang te krijgen tot zowel alle loges en genootschappen uit het pré Einstein, pré Planck tijdperk, om dit vervolgens te populariseren.

   Die werken zijn momenteel nogal onbekend, maar bestaan wel. Crowley is echt totaal niet selectief! Wit of zwart, Joodse, Keltische, Indiase, sexuele, of animistische tradities, de man was nieuwsgierig en geïnformeerd, en een rebel tegen de victoriaanse starheid. Hij was een ieders voorbeeld van anti- politieke correctheid! Was hij een goed mens? Waarschijnlijk niet, maar WTF!!!

   Dankzij Crowley is het materiaal van die toen machtige loges geconserveerd voor het nageslacht.

   De theosofen en anthroposofen hebben hier ook goed werk verricht, maar met name de laatsten hebben het wel een hele grote draai gegeven!

   dr Baviaan gebruikt de zeer suggestieve beelden van meester Therion (een van A.C pseudoniemen) om zijn opvatting van het kwaad te illustreren. Daarom valt hij voor mij al door de mand.

   Als die oude magiërs nu nog leefden kon het ze ook geen fuck schelen wat betreft chemtrails.

   Dat zegt ´el Brujo´, Rootman (beide titels heb ik mezelf niet gegeven.)

   Verwijderen
  13. Het moge duidelijk zijn dat Crowley´s erfenis een breed scala tussen wijze tradities en zeer vage onzin bevat.

   Evenzo in de Gurdieff- Ouspenski legacy.

   In de oude theosofische literatuur komt een goedwillende, maar totaal abjecte vorm van racisme bovendrijven.

   Die victoriaanse, pré Freud zoekers wisten nog niets wat betreft ´false memories´, en gingen met hun culturele vooroordelen allerlei ongeteste disciplines aan. Er zaten ook ´Rasputin´ types tussen (zoiets als dr Deagle).

   Zo kon een uitgebreide Theosofische bibliotheek ontstaan. Die ik begin jaren ´70 zowat heb uitgelezen! Met dank, maar inmiddels wel met wat scepcis....

   Verwijderen
  14. @Rootman,

   Heb jij hier Ordo Templi Orientis iets mee te maken en ben jij VIIIe graad van de Hermit Triad, @Rootman? Ken jij Jeroen Hoogerweij, @Rootman?

   Verwijderen
  15. Geen van alle! De tijd dat ik me een beetje in deze materie heb verdiept was in de ´70´s. Ik bleek er echter praktisch niets aan te hebben. In die tijd geloofde ik bv ook nog in psycho-analyse etc.

   Overigens geloof ik niet dat ik ook maar in welke loge dan ook welkom zou zijn: ´ik pas niet in het team´...

   Verwijderen
  16. @Rootman,

   "Overigens geloof ik niet dat ik ook maar in welke loge dan ook welkom zou zijn: ´ik pas niet in het team´.."

   Het zal je verbazen hoeveel je over jezelf vertelt hebt waardoor jij wel in het plaatje past!

   Verwijderen
  17. "Ik bleek er echter praktisch niets aan te hebben."

   Vooral deze is hilarisch, zelfs je vriendje @Jan Verheul stoort zich eraan!

   Verwijderen
 5. Nu wordt het toch een beetje lastig om Rusland overal de schuld van te geven.
  Hoe gaan ze zich daar uit draaien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel simpel: Assange is een agent van het Kremlin!!!

   [WikiLeaks has published little or no material that could be seen as damaging to Russia, although Assange has argued that is because the leaks the organisation receives are overwhelmingly in English, while Russian-language material finds its way to other outlets.


   From liberal beacon to a prop for Trump: what has happened to WikiLeaks?
   Read more
   “There is a lot of circumstantial evidence of the links between Assange and Russia,” said Susan Hennessey, a former NSA lawyer now at the Brookings Institution. “It’s certainly not a coincidence that Russian military intelligence selected WikiLeaks as a distribution platform for its Democrats hack.”

   “WikiLeaks’ involvement creates a reason for suspicion. It has committed itself to putting out material that is harmful to western interests, but has assiduously avoided releasing material that could be perceived as damaging to Russian interests.”]

   (laatste 3 alinea´s van het Guardian artikel over dit nieuws):

   https://www.theguardian.com/media/2017/mar/07/wikileaks-cia-documents-us-russia-conflict

   Verwijderen
  2. Het absurde idee om een NSA jurist die nu voor neocon Brookings werkt als geloofwaardige bron op te voeren!

   Verwijderen
  3. Ze blijven proberen Rusland de schuld te geven, maar wie trapt daar nu nog in?
   Ben benieuwd wat Trump hiertegen gaat doen? The Guardian als fake- news uitroepen?
   En als Assange voor Rusland zou werken, dan zat hij nu wel op zijn minst op de Russische ambassade want waar hij nu zit is zijn toekomst niet zeker.

   Verwijderen
  4. [“WikiLeaks’ involvement creates a reason for suspicion. It has committed itself to putting out material that is harmful to western interests]

   Western interests?

   Nee, slechts de belangen van corrupte bankiers en oorlogsneocons!

   De echte westerse belangen zijn juist gebaat bij openheid!

   Verwijderen
  5. Oorlogsneocons. Dat woord had ik gecoined, Rootman. Dat kost je dan 1 cent :-)

   Ik heb Saker-Austin Fitts interview nu voor 80% gelezen.
   Hier enkele opmerkingen:
   Op pagina 8 schrijft Fitts dat ze aan de stock market kan zien dat er een zaak is beklonken: dat Trump de verkiezingen zal gaan winnen. Het Goldman Sachs kamp zou dat gedaan hebben. Maar ik kan dat verhaal niet zo goed volgen.
   ==
   pag. 25-26: Door Obamacare hadden de burgers geen cent over om vrij te besteden, en daaronder lijden zaken als casino's etc etc. waar de elite van leeft. Dat hielp dan mee aan de overwinning van Trump.(en Tillerson, Mnuchin etc.)
   ==
   Op pag 28 worden Schumer en Albright geheel als schijnheilig ontmaskerd.
   ==
   Op 29-30 spreekt Fitts over een soort hypnose van de massa, lijkt het wel. Ook de Saker kan het noiet volgen, maar Fitts kan het onderbouwen zegt ze...
   ==
   Verder geen notities meer gemaakt, want in bed gelezen.
   Is inderdaad een interessant gesprek. Heel interessant. Geeft --zo niet de waarheid--, dan toch zeker een idee van wat allemaal mogelijk kan zijn.

   Verwijderen
  6. Het is duidelijk dat Fitts een sleutelfiguur uit de deep state verantwoordelijk acht voor het laten vallen van Clinton. Ook is ze min of meer neutraal over Goldman Sachs (ik ben daar veel te bevooroordeeld voor, en zie het als vrijwel puur slecht).

   Maar juist omdat ik geheel niet in dat soort kringen kom vind ik haar visie zo interessant.

   Ze ziet de neocons als destructief omdat ze nooit wat maken, alleen stukmaken, en dat leidt uiteindelijk tot de ondergang, niet slechts van de VS, maar van de mensheid. En dat alles vanuit een economische optiek.

   Ook ik had moeite met begrijpen wat ze precies bedoelde met ´entrainment´ (google translate: ´meesleuren´).

   Het komt een beetje in de buurt van ´persuasion´ van Scott Adams? Jammer dat Fitts erg cryptisch blijft, terwijl bij Adams zijn ego erg in de weg zit van verhelderen.

   Verwijderen
  7. "Het is duidelijk dat Fitts een sleutelfiguur uit de deep state verantwoordelijk acht voor het laten vallen van Clinton."

   Dat schreef ik dus al!

   Verwijderen
  8. @ Joop:

   [Dat schreef ik dus al!]

   Mooi, maar waar en wanneer? Heb je ook aanvullende informatie? Haar website bevat vele artikelen, maar wel nogal gespecialiseerd. In de loop der tijd wil ik het wel doorwerken, maar dat kost tijd.

   Ik heb niets te investeren, dus vanuit die hoek heb ik geen interesse.

   Verwijderen
  9. @Rootman,

   "Mooi, maar waar en wanneer?"

   Tja, had je mijn reacties maar moeten lezen. Ik heb ook dubbel gelegen van het lachen dat jullie twee niet wisten wie Catherine Austin Fitts was, dat zegt toch wel iets over jullie tweetjes als 'allesweters', toch?

   Verwijderen
  10. [dat zegt toch wel iets over jullie tweetjes als 'allesweters', toch?]

   Allesweters, gaat het daarom? Wie heeft ooit beweerd zoiets te zijn??? Ik kan alleen voor mezelf spreken... Ondanks zijnde ´wetenschapper´, wat weet ik?

   IPV domme kritiek te leveren zou je ook gewoon aanvullende info kunnen bijdragen!

   @ Cruel de tweede: [Tja, had je mijn reacties maar moeten lezen.]

   Jezus christus Godverdomme, lullullullul!, strontboy! (Zo zouden de edele bewoners van Coronie, Suriname je toespreken! (alhoewel in een veel beleefdere vorm)

   Je hebt die reacties volgens mij nooit gegeven! Waarom zou je ze anders nu verbergen?

   Verwijderen
  11. "IPV domme kritiek te leveren zou je ook gewoon aanvullende info kunnen bijdragen!"

   Heb ik gedaan, maar was kennelijk niet interessant genoeg voor je!

   Verwijderen
  12. Joop de Jong 5 maart 2017 om 22:29

   Ik denk dat wij naar de reden moeten gaan zoeken waarom de 'Deep State' Hillary heeft laten vallen.

   Verwijderen
 6. Hoera, want de JSF met voorgehackte software komt er ook nog aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel geld voor 492 bombardementen.

  Hier hadden de partijhelden het ook maar niet over:
  ''Deze politieke partijen willen dertig eerstehulpposten sluiten

  De partijen VVD, D66, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie willen Spoedeisende Hulpposten (SEH’s) sluiten om te bezuinigen. De voorgestelde maatregel staat niet in de verkiezingsprogramma’s van de partijen, maar is wel doorgevoerd in de doorrekening van het Centraal Planbureau (CPB).
  De partijen VVD, D66, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie hebben in hun CPB-doorrekening allemaal de maatregel ‘Capaciteitsplan Spoedeisende Hulp 042’ opgenomen. In een advies van de Gezondheidsraad uit 2012 staat dat het openhouden van de SEH’s in de avond- en nachturen in veel regio’s niet doelmatig is. De kosten om de 45-minutennorm te halen in dunbevolkte regio’s zijn hoger dan in dichtbevolkte regio’s. Door het sluiten van 30 SEH’s kan op termijn 57 miljoen euro worden bespaard.''
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/03/deze-partijen-willen-30-eerste-hulpposten-sluiten-tot-ergernis-van-cda-464922/

  Een karige 57 miljoen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die 20 miljard van Wouter Bos naar de banken, moet toch terug verdiend worden!

   Verwijderen
 8. Ondertussen zit Baybasin nog steeds opgesloten in de Hollandse lik...

  http://www.boublog.nl/2017/03/07/baybasin-de-verenigde-staten-van-koerdistan/#more-24415

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook Jeremy Hammond zit voor 10 jaar achter de tralies, omdat hij de wanpraktijken van Stratfor bloot legde.

   Verwijderen
  2. En Erwin Lensing 1 jaar cel en 3 jaar lopend TBS voor gooien van 1 waxine lichthouder naar Koning en laatste TBS voor ingooien raam van politie bureau. Kromspraak bij OM en Rechters. Pedofielen aan de top worden NIET vervolgd. Trump is wel bezig met draining the Swamp, nu met 1% van Wikileaks waarin de CIA wordt blootgelegd net als JFK probeerde, met nu het verschil dat alle valse vlaggen bovenkomen incl 9/11. Er gaan koppen rollen, wereldoorlog maken om aandacht f te leiden ? of eerst de interne veldslag voeren ? Vault7 is groter dan Watergate, omdat alles op tafel komt. Vandaag amper lokale NPO aandacht CNN zwijgt in alle talen en zeurt nog om Hearing over Russen, nu al debunked door de leaks.

   Verwijderen
 9. Ik zou hier toch maar rekening mee gaan houden als u gaat stemmen!

  http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/met-potlood-stemmen-onveilig-verkiezingsuitslag-eenvoudig-te-hacken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop, en wie zou er baat bij hebben om de verkiezingen te manipuleren? De Amerikanen? Wat voordeel zouden die er bij hebben?
   De VVD? Die lopen nu voor in de peilingen, terwijl volgens De Hond ruim 60% Rutte niet ziet zitten.
   Ik denk dat we het zelfde verhaal gaan krijgen als wat in Amerika gebeurd is en dat is dat de peilingen er totaal naast gaan zitten.
   Wie de winnaar gaat worden durf ik niet zeggen, want dat is op dit moment heel moeilijk in te schatten, gezien de, volgens mij, niet zo betrouwbare peilingen.
   Als het Rutte niet wordt kan hij altijd nog Wilders de schuld geven, die via de CIA, met hulp van Israël vals heeft gespeeld. Klinkt bekend hé.

   Verwijderen
  2. Kom op @Matt, weet je nu nog niet wat een One World Government inhoudt en zij zich zonder slag of stoot overgeven?

   Verwijderen
  3. Joop, niet als je gaat stemmen. 0,0001% tegenover 5 miljoen mensen die (als ze het gebruiken) WEL een stem hebben.

   Verwijderen
  4. De peilingen zitten er bewust naast, het is spiegel Clinton media propganda. Rutte kraag maandag een Groningse dreun en voegde er ook nog aan toe bijstand te korten met 5%, die knalt eruit, Wilders wordt de grootste, en wat gaan de 2.5 miljoen NEE stemmers doen, zo'n 40 zetels. De verassing komt uit die hoek FvD, Geen Peil VNL pakken wellicht hiervan 10 zetels of meer, PvdD stijgt 50+ stijgt, zijn doelgroep vergeet foutjes snel,Buma met zijn Wilhelmus trekt niet door, D66 gelooft men ook niet, op links plus voor Jesse Yassar jfk oboma trudeau Klaver en SP

   Verwijderen
 10. 'Step 1) put a bunch of buzz words in a blender
  Step 2) turn of integrity
  Step 3) make speech'

  Jimmy Dore over het gebrek aan ruggengraat bij de Democraten.

  Maar het zou ook over willekeurige Nederlandse politici kunnen gaan, wellicht een enkeling uitgezonderd die werkt voor een splinterpartij of (heel misschien) SP.

  12 minuten droevige hilariteit:

  https://m.youtube.com/watch?v=d9KyR86CZ1E

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "of (heel misschien) SP."

   Ook die niet!

   Verwijderen
  2. Misschien wel niet. Ik ben niet erg onder de indruk van welke politicus in Nederland dan ook. Ze komen me allemaal over als baantjesjager, of braaf zittend aan de leiband van hun meesters te Bilderberg, Unilever, Shell, etc, maar wilde de mogelijkheid open houden dat ik iemand gemist heb. Heb ik iemand gemist?

   Verwijderen
  3. Misschien hem

   https://www.sp.nl/onze-mensen/tweede-kamer/ronald-van-raak

   En er zijn er meerderen.

   Overigens wil dat niet zeggen dat ik op SP stem, of dat dit stukje moet overtuigen om op welke partij dan ook te stemmen.

   Ik ben ben opgevoed dat je niet met je stem te koop moet lopen.

   Dus...

   Verwijderen
 11. WEG met JOOP.

  Op 8 maart 16.39 UUR schreef Joop:

  =====
  @Jan,

  Ik denk dat jij de profeet bent, want jij weet door 8 minuten van een 4 uur durende video te bekijken ons te vertellen dat het allemaal weer niets is. Net zoals bij de chemtrails, waar jarenlang werd volgehouden dat deze niet bestonden en plotseling opdoken in H.R.2977 en het kwik in vaccins. Is het de story of your life om elke keer mis te kleunen, Jan?
  =====

  Laat ik een keer de moeite doen en deze reactie van Joop analyseren.

  Als iemand zichzelf tot profeet uitroept, zoals deze Dr Deagle doet, krijg ik enorme twijfels. Zeker als hij ook nog een hele encyclopedie van 'sterke verhalen' opdist en zegt dat ie er zelf bij was. Na 4 uur en 8 minuten krijgt hij een applaus dat precies 7 seconden duurt.

  Joop noemt mij een profeet. Maar ik voorspel niks. Ik neem een standpunt in op basis van een klein aantal feiten. Dat kan:
  Als iemand 4 uur spreekt en daarin één keer beweert 'Ik ben God', dan heb je slechts deze ene seconde nodig en deze 3 woorden om toch al een vrij overtuigend standpunt in te kunnen nemen: de man is òf God, òf gek. Het laatste is dan waarschijnlijker.
  Conclusie: Ik ben geen profeet, en het snel innemen van een standpunt is nietaltijd fout. Twee missers van Joop.

  ===

  Joop suggereert dat ik schrijf dat chemtrails niet bestaan.
  Dat verzint hij ter plekke. Het is een valse beschuldiging.
  Ik herhaal mijn standpunt:
  Ik weet nog steeds niet wat ik er van moet vinden. Ik sta open voor beide argumenten.
  Joop voert HR 2977 aan en suggereert dat dit een bewijs zou zijn voor het bestaan er van.
  Dat heeft Joop verkeerd begrepen.
  Lees de tweede allinea van dit artikel: https://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory#Actions
  Elk parlementslid kan morgen een wetsvoorstel indienen waarin hij vraagt om geld voor het bestrijden van spoken. Is zo'n ingediende wet een bewijs dat spoken bestaan volgens de regering? Onzin.
  Het voorstel is trouwens ook afgewezen door de regering.
  Conclusie: Ik ontken niets over Chemtrails en HR 2377 is geen bewijs dat Chemtrails bestaan. Twee missers vanJoop.

  ==
  Joop suggereert dat ik het kwik in vaccins als onschadelijk zie of als niet bestaand. Maar ik heb hier op Blik beschreven hoe ik jaren geleden het RIVM hierover belde en tegenstrijdige verhalen te horen kreeg. En ik heb veel respect getoond voor Robert Kennedy's strijd tegen de vaccins. En ik heb geschreven dat volgens mij de zeer lage toevoegingen van kwik aanvankelijk meer goed dan kwaad deden en geen autisme veroorzaakten. Maar dat later, toen heel jonge kinderen niet 6 vaccinaties kregen, maar 22, ze zoveel kwik binnen kregen (cumulatief) dat sommigen er autistisch van werden. Maar ik heb nooit gezegd: 'Zo is het".
  Ik ben vooral boos op Big Pharma die de schade die kwik gedaan heeft, onder de mat blijft vegen als 'niet bestaand'.
  Conclusie: Ik heb vragen over vaccins. Geen vaste overtuiging. Een misser van Joop.
  ===

  En ik ben boos op de simpele Joop die keer op keer ongenuanceerde beschuldigingen uit die onjuist zijn. Zie boven.

  Waarom doet Joop dat?
  Omdat hij op een normale manier -- met argumenteren, in een directe discussie -- niet kan winnen. Hij begint dan altijd maffe beweringen te doen en springt van de hak op de tak.

  Hij won nooit een discussie van mij.
  Daarom schuift Joop ons maanden later standpunten in de schoenen die niet onze standpunten waren. En doet Joop net alsof zijn standpunt het enig juiste is.

  Want Joop vind dat ALLE mensen al zijn standpunten moeten overnemen.
  Doen ze dat niet, dan zal Joop ze daarover nog jarenlang blijven aanvallen.

  Joop heeft veel informatie in zijn hoofd, maar het zit niet allemaal op een rijtje. En als hij een standpunt heeft, dan ziet hij alle anderen met een ander standpunt als de vijand die hij elke week een keer moet kleineren of uitschelden.
  Hebt U ooit meegemaakt dat Joop schreef: 'Goed dat jij die mening hebt, maar ik heb een andere.' Nee. Zo zit Joop niet in elkaar.

  WEG met JOOP.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft u ook zo genoten van het @Jan Verheul epistel?

   @Jan Verheul schreef dat hij geen profeet was toen hij 8 minuten van een 4 uur durende video had gezien en zijn conclusie al had getrokken dat het weer niets was. Daarnaast doet @Jan Verheul voor de zoveelste keer de moeite om de reactie van Joop de Jong te analyseren. Moet ik @Jan Verheul daar dankbaar voor zijn? Ja, eigenlijk wel, want zo komen de miskleunen van @Jan Verheul tenminste ook een keer aan het licht, je kan een leugen tenslotte nooit twee keer op dezelfde manier vertellen! Vind ik dat @Jan Verheul verbannen moet worden van dit blog? Eigenlijk wel, maar hij mag van mij ook blijven zitten als eenmansfractie met één issue, een soort PVDD zeg maar.

   Wat schreef @Jan Verheul nog meer? O ja, ik heb nog nooit een discussie van @Jan Verheul gewonnen. Tja, ook dat is een steeds terugkerende leugen die, als je die vaak genoeg tegen jezelf herhaald, een werkelijkheid voor jezelf gaat worden!

   @Jan Verheul schreef ook nog dat mijn aanvallen moeilijk te pareren zijn en niet belangrijk! Daarom schreef @Jan Verheul natuurlijk ook zijn analyse van mijn reactie om kwart over drie in de nacht!

   Kortom, @Jan Verheul mag boos op mij, Big Pharma, de gemanipuleerde klimaatmodellen en de jarenlang verzwegen chemtrails zijn, maar bovenal dient @Jan Verheul boos op zichzelf te zijn!

   "WEG met JOOP"

   Tja, de wens is de vader van de gedachte,
   maar daar kan jij dus lang op wachten!

   Verwijderen
  2. Hetgeen bewezen moest worden is dat Latijn een 'dode' taal is, die alleen nog gebezigd wordt door schoolmeesters, zombies en pausen!

   Verwijderen
 12. @ Jan verheul,

  Wat betreft de afleveringen van dr Michael Jones: Inderdaad, interessante info. Het vereist voor mij wel een enorme vertaalslag, omdat Jones een aartsconservatieve katholiek is, die veel dingen voor goed of kwaad houdt waar ikzelf ver van af sta (ik heb al eens eerder laten vallen dat de conflicten tussen jood en christen niet mijn strijd zijn). Ik heb net deel 1 bekeken.

  Een bijkomend nadeel is dat je door de zoekmachine van google en YouTube meteen als nazi wordt gezien en meteen allerlei ultrarechtse zoekresultaten krijgt. Dat probleem had ik al met het kijken van wat video´s van Milo. (Ooit een keer per vergissing op één enkel incontinentieproductadvertentie geklikt: ik heb nog maanden advertenties voor luiers, scootmobiels en begrafenisverzekeringen voorgeschoteld gekregen!). De zoekmachine kan nog steeds niet mijn muziekvoorkeur rijmen met wetenschap, linkse visie, multipolaire geopolitiek. Binnenkort zal ik wel ads krijgen op gebieid van multiple personality disorder (dissociatieve persoonlijkheidsstoornis). Maar die zijn er niet veel, want ´ik pas niet in het team´.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Rootman,
   nu had ik wel een complimentje verwacht voor mijn zorgvuldige 'fileren' van Joop.

   Tenminste, ik denk dat ik dat heel precies gedaan heb.
   Voor een keer. Je kan niet al die tientalle aanvallen van Joop op die manier pareren. Is geen tijd voor , en is het ook veel te onbelangrijk voor.


   Dat het allemaal averechts zal werken, en dat ik door Joop betaald zal worden met nog eens 50 onterechte en niet kloppende aanvallen, dat weet ik.
   Maar ik kan er wel tegen, en voor Joop is dat zijn zuurstof. Zonder ruzie en iemand om uit te schelden kan Joop niet leven.

   Verwijderen
  2. Bij deze het compliment! Bewust even afgehouden, om de discussie tussen jullie 2 niet te beïnvloeden.

   Ik heb niets tegen Joop en zijn meningen, maar vind het inderdaad jammer dat hij niet gewoon het debat aangaat en met voorbeelden en argumenten komt. Er is bv. best wel een minderheid aan wetenschappers te vinden die niet geloven in door de mens veroorzaakte klimaatverandering en die te citeren argumenten gebruiken.

   Maar in plaats daarvan kwaad te worden, lobbyisten, politici of uiterst zweverige ´guru´s´ aan te halen, tja dan vráág je er ook een beetje om...

   Dus @ Joop, waarom niet iets meer of beter huiswerk doen en meer geloofwaardige bronnen aanhalen? Waarschijnlijk zullen we op veel punten van mening blijven verschillen, mooi toch?? Wie weet kunnen we (heel) af en toe nog iets van elkaar leren! Waar het om gaat is dat we beiden, evenals Jan proberen positieve bijdragen op dit blog te leveren, en het hart dus op de goede plaats hebben zitten.

   Onze werkelijke strijd is niet tegen elkaar!!!!!

   Verwijderen
  3. @ Cruel,...

   Tja 90 % van wat hier gezegd wordt (zelfs het meeste van de onderlinge conflicten) gaat zowiezo vèr boven je pet.

   Niemand is minder in een positie dan jij dan anderen dan jezelf voor trol uit te maken.

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   "Er is bv. best wel een minderheid aan wetenschappers te vinden die niet geloven in door de mens veroorzaakte klimaatverandering en die te citeren argumenten gebruiken."

   Dan stel ik aan jou dus ook de vraag;

   In welke mate is de mens verantwoordelijk voor de klimaatverandering, is dat 100%, is dat 74,3%? Als die wetenschap bewezen is, vertel mij dan maar in welke mate de mens verantwoordelijk is voor de klimaatverandering?

   P.S.

   Je mag elk percentage verzinnen die je wilt. Doe je dat, dan weet ik dat je liegt!

   Verwijderen
  5. Rootman,
   je ziet het alweer aan Joop's reactie hierboven ( 19.48): het gewoon discussieren is hem vreemd.
   Hij is volledig overtuigd dat hij gelijk heeft en dat er iets mis is met de andere mensen. ( Nu denken wij dat wellicht ook. Maar wij lossen dat op door de ander info aan te bieden die zijn standput weerlegt,
   Joop heeft een heel beperkt arsenaal van argumenten.
   Hij gaat dus in de beldigings-modus.
   En in de aanvals-modus.
   En in de 'verwarring-stichten' modus.

   Zijn antwoord hierboven is nòg waardelozer.
   Als een maffe klap gaat hij je uitdagen omeen percentage te noemen.
   Dat slaat helemaal nergens op.
   Dat is bij niemand bekend.
   Bovendien kun je pas een percentage noemen als je criteria oip stelt: welke variabelen je mee laat tellen, en waarom je die mee laat tellen.

   Wat Joop doet is totaal van de pot gerukt.
   Ieder normaal denkend mens kan dat beredeneren.

   Zoalos ik zeg: in feite heeft hij weing 'kennis'. Hij heeft enkele bronnen, en de rest kent hij niet.
   Je merkt aan alles dat Joop niet worstelt met de vraag: wat is waar en wat is niet waar.
   Hij heeft oit gekozen, vooreen standpunt dat in zijn straatje past, en onthoudt alleen de bronnen die dat standpunt bevestigen.
   Joop weet nog niet eens dat voor ELK standpunt dat je kan bedenken, vrij overtuigende 'narratives' te vinden zijn.

   Ik heb het nooit uitgeprobeerd, maar ik vermoed dat er zelfs aansprekende narratives zijn te vinden voor het idee dat de aarde plat is.
   Pas als je dat ervaren hebt, weet je dat je niet elk verhaal opface value mag geloven.

   Verwijderen
  6. Ik wil er dus nog iets aan toevoegen: WEG met JOOP.
   Joop voegt niks positiefs toe aan deze site.
   Wel heel erg veel negatiefs, en heel veel vluchtige en cryptische opmerkingen.

   Verwijderen
  7. Om het lange verhaal van @Jan Verheul wat in te korten;

   Voor @Jan Verheul is het niet nodig aan te tonen in welke mate de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering!

   @Jan Verheul, in welke mate ben jij verantwoordelijk voor de karaktermoord op jezelf?

   Oké, dat hoeft niet bewezen te worden!

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. IK ben blij dat Moon 0of Alabama ons wat kan begeleiden in de wereld van Vault7 en Year Zero.
  Kijk eens wat een complexe toestand dit is: https://wikileaks.org/ciav7p1/cms/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb een heel korte en eenvoudige inleiding geschreven over Vault 7:
  http://xevolutie.blogspot.nl/2017/03/594-wikileaks-en-vault-7.html

  Ik houd me aanbevolen voor kritiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan, die kritiek kun je krijgen. Deze link (wikileaks) heb ik in de vorige draad al geplaatst, zelfs met het verzoek aan Blik om er een draad mee te maken. Dat heeft Blik ook ten dele gedaan want ik vermoed dat hij zijn draad over 'boer zoekt vrouw' al klaar had.
   Nu doe je hier voorkomen dat jij het bent die er alles vanaf weet. Ik hoef niet begeleid te worden hoor, ik kan best zelf wel onderzoeken. Net zoals jij dit blog met jouw ellenlange verhalen helemaal naar jou toe wil trekken en mensen die jouw mening niet welgevallen gaat vergelijken met kroel2. Dat vind ik niet netjes.
   Als je denkt het toch zo goed te weten waarom trek je dan de lezers hier niet mee naar jouw blog?

   Verwijderen
  2. @ Matt,

   Geweldig dat jij ons de link gaf.
   Maar een korte samenvatting in het Nederlands kan voor veel mensen nuttig zijn.
   Als ik tijd heb zal ik hem ook langer maken.
   Ik moet er zeker nog aan toe voegen dat Wikileaks vooral ook waarschuwt voor het gevara van misbruik van deze 'schatkist' aan hackers-gereedschap.

   Toen ik vroeg om kritiek bedoelde ik natuurlijk niet de geborneerde en kleinzielige opmerkingen die je hierboven schrijft.
   Ik bedoelde: heb ik 'vault' goed vertaald met het woord brandkast? Of moet ik het vertalen als 'schatkist'.
   Of zit ik er helemaal naast?
   ie ik het goed dat het ontbreken van 'gereedschap dat is toegespitst op het inbreken bij ISIS of moslim-terreur organisaties eigenlijk de smoking gun is: de CIA werkt mèt ISIS samen, en de rest vanb de werekld is hun doel.
   Hoe zie hjij dat Matt?
   Kun jij jouw interpretatie van de tekst ( die jij je hopenlijk al lang eigen hebt gemaakt) naast de mijne zetten?
   Zodat we als volwassen mensen verder komen.
   Of voel jij je meer in jouw element bij het vliegen afvangen samen met Cruelman. Is de speeltuin meer jou habitat? ( Heb jje de uitzending gezien: het geheime leven van de 4 jarigen?

   Dacht je toen ook niet aan jouw 'dialogen' met Cruelman?

   ( Sorry voor dit ellenlange stuk alweer, Matt. Misschien moet je maar op Twitter gaan zitten. Meer aangepast bij jouw span of attention.)

   Verwijderen
  3. Om te beginnen Jan, heb ik geen twitter of face book. jij wel?
   Ik heb zelf nog geen analise geschreven over de leaks, met het lezen alleen al was en ben ik nog steeds een poosje zoet. Dit was nog maar 1% van wat nog moet komen.
   Sommige zaken zoals de relatie CIA en IS waren al langer duidelijk. Net zoals al lang duidelijk is dat het hele Midden Oosten in brand moet gezet worden. Aangezien Israël daar de enige is die er profijt uit kan halen is dat voor mij dan ook de enige verdachte, plus natuurlijk dat de Rotschild (ook joden) kliek met hun centrale banken daar ook de macht willen binnen halen.

   Wat die uitzending "4jarigen" betreft, ik heb het niet gezien, maar als je op de leeftijd doelt dan kan ik je zeggen dat ik me inderdaad tot die leeftijd verlaag (kost soms wel wat moeite) om op gelijke hoogte te komen met kroeltje, die denkt dat hij iedereen zomaar straffeloos voor alles wat lelijk is te kunnen beschuldigen. Het woordje wat hij hierboven tegen jou gebruikte was toch ook niet bepaald netjes te noemen.
   ik geloof niet meer dat kroel een trol is. Hij is in mijn ogen een gebrainwasht figuur die zo diep in de leugens geloofd dat hij denkt overal gelijk te hebben ook al zijn er zoveel bewijzen tegen hem.
   Als kroel beledigd, dan beledig ik terug. Ik bestrijd hem met dezelfde middelen die hij gebruikt.
   Daar hoef je niet niet mee eens te zijn, dat is jouw recht, maar neem mij mijn rechten niet af!

   Verwijderen
  4. Nog steeds geen bewijzen dat Baybassin kinderen misbruikt, kroel. Weer het zoveelste bewijs dat jij enorm uit je nek kunt lukken.
   En dat dit:"jij staat internationaal bekend als "Matt Twat"....dus zegt ook genoeg" Leg me dat eens uit? Wie is Matt Twat?

   Verwijderen
  5. Oh, dan mag ik jou ook noemen wat jij bent kroel:
   een achterbakse leugenaar die met het verstand van een klein kleuterke denkt dat hij volwassen mensen zomaar even de les kan komen stellen. 1 keer schelden zegt kroeltje dan. Is dat jouw bekrompen manier om te laten zien dat je het met woorden niet meer kunt halen?
   En ik scheld niet eens maar vertel hier gewoon feiten, iets wat jij niet kunt, vandaar dat jij scheld. Zwak van je kroel!
   Blijf voor de rest maar schelden in je uppie kroel, je bent het niet waard om nog maar het kleinste beetje energie in te steken.

   Verwijderen
 15. Sinds Trump aan de macht is gaat het snel
  ''Bij het offensief tegen IS in Raqqa
  in Syrië krijgen Syrische en Koerdische
  strijders hulp van zo'n 400 Amerikaanse
  mariniers,uitgerust met zwaar
  artilleriegeschut.Een woordvoerder van
  het Amerikaanse leger zegt dat het een
  tijdelijke stationering betreft en dat
  de mariniers niet naar het front gaan. ''

  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/668229/is-in-irak-bijna-verslagen.html

  Zal wel niet op het conto van Trump kunnen worden geschreven ,maar opmerkelijk is het wel.Komt zijn PR natuurlijk wel uit.
  Dealtje met de Russen?

  In de TT staat:
  ''krijgen Syrische en Koerdische
  strijders hulp van zo'n 400 Amerikaanse
  mariniers''

  Syrische strijders vechten opeens en masse tegen IS?

  Is dit weer een verschrijving van een simpele NPO journo?
  Syrische strijders zijn imo niet bestaand ,maar buitenlandse huurlingen.
  Of wordt nu het Syrische leger opeens hulp geboden?Want dat zijn de enige Syrische strijders die daar nog een beetje actief zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. TT linkje
   http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=129

   Verwijderen
 16. off topic: Politiek: Vanavond gaat Klaver een soort van show optreden doen in een zaal waar vijfduizend mensen in kunnen.
  Naar mijn bescheiden mening is dit de eerste lijsttrekker die AL zijn kiezers in 1 zaal bij mekaar kan krijgen.
  Top prestatie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klaver zegt veel goeie dingen, maar toch gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen! Zijn Trudeau-imitatie (Trudeau met zijn linksige agendapunten en progressieve uitstraling die bijna alles heeft wat Clinton miste).

   Maar ook de Trudeau die volop steun geeft aan het nazi regime van Kiev, en die met de neocons meegaat.

   GroenLinks heeft een verleden van steunen van NATO missies en onvoorwaardelijke steun aan Brussel (OK, onder voorwaarden van enkele groene puntjes).

   Klaver wordt volgens mij precies zo vooruitgeschoven als Samsom en Bos destijds. Ook achter de schermen weet men heus wel dat de PvdA een ´dead man walking´ is.

   Doet uiterlijk er toe? Niet iedereen vindt dat. Maar met Klaver is het wel heel interessant een frontale opname op te zoeken (lastig, niet?) en met een spiegeltje de ene en de andere helft af te dekken/ te spiegelen. 2 Héél verschillende mensen, nietwaar?

   Normaliter zou ik dit voor me houden, maar de impressie die die 2 gezichten op mij maken komen ´toevallig´ wel totaal overeen met mijn dubbele indrukken wat betreft GL en hun programma.

   Afgezien daarvan zou ik de ´mainstream´ kiezer desondanks toch aanraden GL te stemmen. De rechtse kiezer liefst Baudet; de linkse kiezer liefst SP. De zwevende kiezer liefst Piraten.

   Maar opnieuw: De verandering gaat zeker niet vanuit Nederland komen!!!

   Verwijderen
  2. Dat klopt Rootman, dat de verandering niet vanuit Nederland zal komen. Nederland is toevallig wel het eerste land dat dit jaar verkiezingen houd en daarna Frankrijk en Duitsland, en als samen met die machtsblokken een flinke veeg uitgedeeld wordt aan de huidige dictatuur van de EU zijn we al een heel stuk op weg om te veranderen.
   De macht ligt bij het volk.

   Verwijderen
  3. Rootman.
   ik heb vele afgbeeldingen van Klaver bekeken, en ik zie er niks bijzonders aan. Links en rechts gelijk volgens mij.

   Als je hier iets 'hards' over wil zeggen, dan moet je een onderzoekje doen: een aantal frontale foto's afdrukken, en doorknippen, en dan laten scoren door een groepje mensen.
   Zoals je nu alleen jouw impressie gebruikt, dat is veel te gevaarlijk: Denk aan de Confirmation bias.

   Verwijderen
  4. Ik weet niet hoe het met Jesse Klaver's gezicht zit, maar qua inhoud is hij een lege huls, zoals hier in een youtube filmpje uitgelegd door VK in een tijd dat ze daar Asscher nog als de nieuwe Jezus in de Nederlandse politiek probeerden te slijten aan de lezertjes

   https://m.youtube.com/watch?v=hcMCUppgH9Y

   Simpelweg:

   'Step 1) put a bunch of buzz words in a blender
   Step 2) turn of integrity
   Step 3) make speech'

   waar ik gisteren ook naar verwees te

   https://m.youtube.com/watch?v=d9KyR86CZ1E

   Verwijderen
  5. Willem,

   Er zijn vele trucs om mensen te overtuigen. Maar als je die technieken niet gebruikt, ben je dan beter of slechter dan iemand die ze wel gebruikt?

   Ik luister naar de inhoud, en dan kan Klaver er mee door.
   En op alle vragen weet hij heel goed te antwoorden. Ik stem niet op hem, maar hij is zeker een groot talent.
   Dat hij trucs gebruikt die 2000 jaar oud zijn vind ik geen reden om hem te wantrouwen.
   Vroeger stond de rhetorische bekwaamheid in hoog aanzien.
   Laat ons nu niet doen alsof het een negatief punt is. En dank zij de teleprompter zijn de meeste toespraken ook wat steekhoudender dan ze vroeger waren.

   Al die trucs ( familie er bij halen, kleine kinderen, etc etc) staan tot ieders beschikking.


   Verwijderen
  6. @ Jan, confirmation bias is een groot gevaar voor objectieve beoordeling bij gezichten, inderdaad. Toch blijkt bij situaties als speeddating visuele en andere clues binnen 30 sec. onvoorstelbare hoeveelheden informatie over de potentiële partner geobserveerd en bewerkt te worden. Dit gaat bijna naar quantum niveau!!!

   Niet foolproof, kijk maar naar mrs Clinton en J de Vries, waar kleine lidtekentjes in de bovenkaak bij het tandvlees en bolle bovenwangentjes plastische chirurgie een transformatie tot pseudo Disney held met een perma-glimlach verraden.

   Biologisch zijn we niet in staat dit soort valse signalen er zo maar uit te pikken: Iedereen valt voor triggers als make-up, siliconen en plastische chirurgie!.

   Wat ik zie in die 2 nieuwgevormde beelden van Klaver (ik ben hier naar gaan kijken omdat de heer Klaver een veel meer dan normaal scheef gezicht heeft, en nadat ik dat constateerde, dat men op TV duidelijk moeite doet dit vanuit zijdelings perspectief te verhullen (maw: ze weten ervan en willen het het wegcijferen). Het viel me dus gewoon toevallig op, en toen ben ik met een spiegeltje gaan werken.

   Maar ook ik acht dialoog belangrijker dan ´signalen´.

   Voorlopig is Klaver een sterk geluid op links, en Roemer heeft hem gisteren gewaarschuwd niet dezelfde fouten als Samsom te maken.

   We gaan het zien: ik heb , ondanks alle verwarring liever een semi- linkse partij aan het bewind dan de feodale VVD.

   Desondanks heb ik zelfs voor mijn eigen SP slechts een %tje of zo enthousiasme...

   OK, de man heeft zichzelf niet gemaakt! Vanuit biologie gezien kan hij het niet beter doen!

   Maar wat ik zèlf zie in die 2 spiegelbeelden is één idealistische jongeling, en één vadsige VVDer.

   Verwijderen
 17. Mooi stukje bij PCR over de mentaliteit van de CIA, waar je alleen in komt als je het volgende soort vragen kunt beantwoorden:

  1. which club does one take from the golf bag when standing on the thirteenth tee at the National Golf Links in Southampton?
  2) what is the direction at dusk in late August of the prevailing wind on final approach under sail into Hay Harbor on Fishers Island?
  3) Does Muffy Hamilton wear a slip?

  Dat niveau..

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/03/09/age-folly-paul-craig-roberts/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De auteur waar PCR naar verwijst, heeft een eigen blog zag ik, waar hij oa het volgende zegt over 'inlichtingendiensten' en waar ik het van harte mee eens ben

   'Over the past decade, the federal government has devoted $533 billion to the acquisition of what former vice president Al Gore in 2013 described as “the essential apparatus of a police state”—a police state unable to protect the American homeland, people, or idea but striving, criminally and mightily, to preserve and glorify itself. The IAO’s fond hopes and great expectations have been incorporated into the vast complex of federal intelligence missions. More than 3,000 government and private organizations are involved in intelligence activities at 17,000 locations across the U.S., and the CIA’s operations have been folded into those of the Office of the Director of National Intelligence. The megalith at Bluffdale, Utah, houses the U.S. government’s global-information grid, but a report filed by Dana Priest, an investigative journalist granted access to one of the Pentagon’s classified workstations, suggests that the divine net of conspiracy-minded computers (annually spilling forth 50,000 separate serialized intelligence reports under 1,500 titles) doesn’t know how to connect the dots, cannot make meaning or sense out of a vast, sprawling sound and fury signifying nothing. The systems are too big to do anything else but fail. The NSA loses its files to Edward Snowden; the Office of Personnel Management gives up to Chinese hackers the records of 22 million Americans; a teenager claims to have invaded CIA director John Brennan’s email account. At the higher echelons of unquotable authority in Washington it is said that America has no defense against the cyberwarfare destined to wreak havoc on the country’s energy and communication grids.'

   http://www.laphamsquarterly.org/spies/open-inspection

   Wat me brengt tot de volgende vraag: hoe lang gaat het nog duren alvorens de AIVD op de schop gaat ten bate van echte veiligheid als bv het hebben van EHBO posten dicht in je omgeving (zie berichtgeving boven)? Welke politieke partij maakt daar een zaak van??

   Verwijderen
 18. LOL,de Podesta's doen een Trumpje.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-09/russias-largest-bank-confirms-hiring-podesta-group-lobby-ending-sanctions

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Australië gaat niet mee in de beschuldigingen van Kiev als zou Rusland een daad van terrorisme hebben uitgevoerd op MH-17!

  Dit alles heeft natuurlijk ook te maken met de uitspraken van detective superintendent Andrew Donoghoe, lid van het Australische JIT-team, die het volgende zei;

  “a “tougher standard than the DSB report” is required before the criminal investigation can identify the weapon which brought the aircraft down, or pinpoint the perpetrators. Their criminal investigation will continue into 2016, Donoghoe told the Victorian Coroners Court (lead image) on Tuesday morning. He and other international investigators are unconvinced by reports from the US and Ukrainian governments, and by the DSB, of a Buk missile firing. “Dutch prosecutors require
  conclusive evidence on other types of missile,” Donoghoe said, intimating that “initial information that the aircraft was shot down by a [Buk] surface to air missile” did not meet the Australian or international standard of evidence”

  Australian Government Ruins Kiev’s Case at Hague, Says Insufficient Evidence to Blame Russia For MH17

  http://russia-insider.com/en/australian-prime-minister-drags-foot-trips-ukrainian-court-claim-mh17-terrorism/ri19159

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad goed nieuws. Uiteindelijk zal het recht toch zegevieren.
   Als Maleisië nu ook nog met hun standpunt komt, en dat lijkt op dat van Australië, kan Kiev wel inpakken met hun valse beschuldigingen.
   Maar van het verloop van deze 'rechtszaak' horen we bitter weinig op het NPO nieuws, terwijl dit toch heel belangrijk is, zeker voor de nabestaanden.
   Is het omdat het verloop niet zo gunstig uitpakt voor o.a. Nederland dat het dan maar doodgezwegen moet worden?

   Verwijderen
 20. Het is een beetje stil vandaag hier, iets te maken met de CIA?

  http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/shootasaspy.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wij doen er alles aan drugs de wereld uit...ehhh...in te helpen!

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/USafghanopium.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/_44615131_poppies1_416.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/_44614216_picgall7.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/afghan-opium.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/050608_opium_marines_800.JPG

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/afghan_opium0430.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/Harvesting-opium_1396912ib.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/_44615530_poppies7_416.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/article-1148484-038E5B38000005DC-718_468x295_popup.jpg

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/610x.jpg

   Verwijderen
 22. Hoe gaat die nog hier?
  Ik zie best wel veel postings van vandaag overdag.
  Zijn die posters soms werkeloos of gepensioneerd?
  'T is maar een vraag om dat een gemiddelde werkman helemaal geen tijd heeft om overdag internet af te speuren, reacties te lezen en postings te doen.
  Weekend.
  Sinds donderdag had ik vrijdag al in mijn hoofd.
  Niet schrikken. Ik ben weer thuis.
  https://www.youtube.com/watch?v=UqF1GtK_lwQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Eddy,

   Het merendeel van de mensen hier zijn pensionado's, in ieder geval 60 plussers waar geen werk meer voor is.

   Verwijderen
  2. Tuurlijk is er wel werk voor 60 plussers.
   Het ligt er alleen maar aan of de 60 plussers twee goede handen heeft of twee linkse handen.

   Verwijderen
  3. Ja, onbetaald of onderbetaald werk zeker.

   Verwijderen
  4. Onbetaald? Denk je mij nou in een ooitje te nemen.
   Gaat je niet lukken. Misschien bij je buurman,maar niet bij mij.
   Onderbetaald? Gewoon met 40 u /week haal je al snel €1600,- á € 1700,- netto per maand.
   Vindt je dat soms onderbetaald?
   Volgens mij heb je gewoon geen zin om te werken.

   https://www.werk.nl/portal/page/portal/werk_nl/arbeidsmarktinformatie/publicaties/thematische-publicaties/arbeidsmarktprognose

   Verwijderen
  5. "Volgens mij heb je gewoon geen zin om te werken."

   Ik hoef niet te werken, daarom kan ik selectief te werk gaan.

   Verwijderen
  6. selectief te werk?
   Als je maar van mijn poen afblijft

   Verwijderen
  7. Wees gerust, ik heb jouw poen niet nodig, Rutte wel.

   Verwijderen
  8. Weet ik. Daarom moet die ook uitkijken als ik 'm tegenkom.

   Verwijderen
  9. Met jou kan ik wel door één deur.

   Verwijderen
  10. Radar Love
   https://www.youtube.com/watch?v=ryyNtBf35d0

   Verwijderen
  11. Hier ga ik ook even in mee. Ben zelf 63, in België hoef je dan al niet meer te werken. Ik had me opgegeven om vrijwilligers werk (met oudjes schilderen in het bejaardenhuis) te doen, maar werd afgewezen omdat ik te oud ben.
   Maar dat houd niet in dat ik niets meer doe want ik geef nog regelmatig workshop schilderen. Daar wordt ik voor gevraagd, dus ik hoef zelf niet te zoeken.
   In mei zit ik voor een heel weekend in Duitsland, volledig op kosten van de organisatie, hotel, eten en drinken en een flinke onkostenvergoeding voor mijn materialen. Wat moet je dan nog meer?
   En af en toe een schilderijtje verkopen is ook een aardige aanvulling, dus klagen hoef ik allerminst te doen.

   Verwijderen
  12. @Eddy,

   My old time favorite!

   Golden Earring - Twilight Zone (Acoustic Live)

   https://www.youtube.com/watch?v=HXtOGuhKzCM

   Verwijderen
  13. @Matt,

   Goed geregeld, ik gun het je!

   Verwijderen
  14. BAKER STREET
   https://www.youtube.com/watch?v=x-Yi762sQTo

   Verwijderen
  15. @Matt,

   You're welcome, my friend!

   Verwijderen
  16. Ja Matt,
   Live versie is nog mooier.
   Top lied van hun. Wat een gekkenhuis waar we in leven man. Ben blij dat het weer weekend is. De Nederlandse autobanen rijden vergt veel van mijn lijf.
   Effe rust nu,hahahahaha

   Verwijderen
  17. Wat voor werk doe je, Eddy?

   Verwijderen
  18. Wat voor een werk ik doe?
   Deze:
   https://www.youtube.com/watch?v=EnJEeHND_lQ

   Verwijderen
  19. Buiten Oost-Europeanen was daar goed geld in te verdienen!

   Verwijderen
  20. Zelfde beroep als mijn oudste zoon dus. Die woont in Denemarken en rijd daar voor DHL.

   Verwijderen
  21. Lijflied van die mannen:

   https://www.youtube.com/watch?v=mgXrW6FdypI

   Verwijderen
  22. Mooi voor je Matt.
   En je wordt er ook nog eens om gevraagd.
   Schilderen is ook een zeer gewaardeerde passie uitgevoerd door handvaardige mensen.
   Creatieve mensen die zeer handig zijn worden steeds schaarser in de toekomst. Ik zie dit al jaren om mij heen.Steeds meer prutsers die nog niet een moer op een bout kunnen draaien bij wijze van spreke.

   Verwijderen
 23. Het is anders zo leeg zonder mij hahahahahaha

  https://www.youtube.com/watch?v=uGAU55vLSdk

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Omdat die zo mooi is.
  Deze werkman gaat effe maandsalaris weer opstrijken.
  Er zaten weer de nodige overuren bij. Ik draai immers veel overuren. Zal wel moeten,want de werkelozen zijn s-ochtends om 5 uur niet uit hun nest te krijgen.
  https://www.youtube.com/watch?v=S_xHlKchsN0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, dan past deze perfect bij jou. Geniet er van:
   https://www.youtube.com/watch?v=7MWk9EnkvKY

   Verwijderen
  2. hahahaha,nee niet zo mijn smaak die maffe Belg.
   Geef mij maar eerder deze..........dank U!
   https://www.youtube.com/watch?v=jCWCeYUWFfg

   Verwijderen
  3. Ook goed, Eddy, 80tiger jaren muziek altijd goed, maar ben zelf meer voor de 60 en 70 jaren.
   Ben fan van Deep Purple, Child in time is mijn favoriet, en nog steeds actueel. Heb eind vorig jaar op dit blog nog de tekst geplaatst.
   En voor de rest is alles wat 'rockt' oké.

   Verwijderen
  4. En ik maar denken dat dit Matt's favoriet was

   https://m.youtube.com/watch?v=MTVnMO6cRfg

   Of zeg ik nu iets heel vreselijks?

   Verwijderen
  5. 60 plussers kijken naar de toekomst, dus ik zou deze ook op willen voeren.

   Led Zeppelin - Stairway to Heaven Live (HD)

   https://www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Nee, Willem, het zou eerder favoriet van jullie moeten zijn. Ik ben al Belg en heb het goed hier.
   Niet voor niets dat er, zeker in de grensstreek zoveel van jullie hier wonen en dat er erg veel Nederlandse kinderen hier naar school gaan.

   Is dit jouw favoriet? :)

   https://www.youtube.com/watch?v=M_hBmL_mc2Y

   Verwijderen
  8. knip,
   Is dat een verkrachting van de orginele versie?

   Hier de orginele........toch mooier

   https://www.youtube.com/watch?v=TWZT49FeVtk

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Keihard deze , Knip, 3 jaar oud en nog maar 16000 keer bekeken. Veel te weinig.

   Verwijderen
 25. Wie kent deze nog hehehehehe.
  Zet jullie speakers maar even open en swingen maar in jullie spijkerbroek.
  Komt die..........................
  https://www.youtube.com/watch?v=LEEVBh9vtYM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ken ik nog. heb vroeger een optreden van hun bijgewoond. Steengoed!

   Verwijderen
 26. Deze is voor Joop.
  Niet op mij van toepassing want ik heb lang haar.

  https://www.youtube.com/watch?v=qiM8xOcpqGo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hallo zeg. Dat was nageaapt van BZN.
   Figaro was Dorus.
   Maar twee motten is ook goed hahahahahahaha
   https://www.youtube.com/watch?v=xJEfZ2eoLdw

   Verwijderen
  2. Eddy, dit is van BZN, uit de tijd dat BZN nog harde rock maakte zoals: "love me like a lion"

   Verwijderen
  3. Zal wel.........maar ik ga effe nog verder terug dan Dorus.
   https://www.youtube.com/watch?v=_y4AW6S0Uik

   En nu jij weer hihihihihihi

   Verwijderen
 27. Joop, en jij dacht dat het stil was op deze draad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wij van de ouwe stempel sterven uit.
  De nieuwe generatie kent dit niet meer

  https://www.youtube.com/watch?v=jdM6R4_WslE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooie tijd was dat
   https://www.youtube.com/watch?v=YnbcTCBB_M4

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Alleen binnen bepaalde kringen! :-)

   Verwijderen
  3. Afscheid concert van de schaduwen. De moeite waard om uit te zitten.
   https://www.youtube.com/watch?v=o3tBzYcl7-8

   Verwijderen
  4. Come on guys, voor deze site telt maar één song!

   Dire Straits - Private Investigations

   https://www.youtube.com/watch?gl=ID&hl=id&v=P9K27HvhDxA

   Verwijderen
  5. Daar doe ik het ook voor Joop.

   Verwijderen
 29. Matt en Joop

  Wat gitaren betreft.
  Voor mij was er maar 1 de grootste gitaren koning

  https://www.youtube.com/watch?v=erbjtiyWcEQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb 'm live zien spelen op zijn gitaar.
   Een open lucht concert waar o.a. Tina Turner en de Simple Minds optraden.
   Op de Duitse Luneburger heide ergens in de 80-er jaren.

   Verwijderen
  2. Om precies te zijn...1990
   http://www.setlist.fm/festival/1990/open-air-festival-1990-6bd62ad2.html

   Verwijderen
 30. Chris de Burgh vond ik tegenvallen live.
  Peter Maffay trad toen ook live op. Staat niet in die lijst,maar was er wel degelijk bij.
  Al die Duitsers gingen uit hun dak met dat lied DU.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jawel,staat wel in de lijst.
  Man,wat waren dat twee geweldige dagen. Die sfeer toen zal ik nooit meer vergeten.
  Tina was ook wereld klasse.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. BZN in hun rock periode, Golden Earring, Deep Purple, Uriah Heep, Earth and fire, Status Quo, Roger Waters van Pink Floyd, Joe Cocker. Dit is maar een greep van de concerten die ik bezocht heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En speciaal voor onze neocons;

   Black Sabbath ~ War Pigs

   https://www.youtube.com/watch?v=LQUXuQ6Zd9w#t=255.548666

   Verwijderen