zondag 12 maart 2017

Jarenlang Geo-politiek vandalisme Nederland slaat nu als boemerang terug

Jarenlang geo-politiek vandalisme van de Nederlandse regeringen slaat deze dagen als een boemerang terug op ons land. De hypocricie van Rutte en zijn partijkartel kan niet helderder in beeld gebracht worden dan met wat er vannacht gebeurd is in Rotterdam.

Wat was er "onverantwoord"?


Jarenlange massa-immigratie en Multi-culturisme beleiden aan de ene kant, je met Hans van Baalen, bommen en regime-changes inmengen in landen als Libie, Irak, Syrie, etcetera aan de andere kant. Maar als een Turkse minister hier enkel een toespraak wil houden voor zijn eigen gehoor, dan kan Nederland dat niet toestaan, want dat leidt tot een "onverantwoorde situatie". Waarom? Kan iemand Rutte vragen wat er onverantwoord is aan de minister van een bevriend NATO-land die haar Turks/Nederlandse toehoorders wil toespreken over een referendum in Turkije? Dat de Turken, inclusief hun oppositie hier niks van begrijpen en hypocriet vinden, is goed te begrijpen.

"Willem Alexander gearresteerd in Australie"

Hoe zou Rutte het vinden als Koning Willem Alexander een rondreis door Australie maakt en op luttele meters van het consulaat in Brisbane gearresteerd wordt en verboden wordt zijn consulaat te betreden, waar een handjevol in oranje gestoken Nederlandse Australiërs op hem wachten? Om vervolgens door zwaar bewapende Australische politie eenheden gearresteerd te worden en naar Indonesie gevlogen te worden. Zou Rutte dat "Normaal. Doen" vinden?

Nederlands/Amerikaanse coalitie doet invasie in Syrie; NL-staatsmedia zwijgenNederland als onderworpene van de VS is mede verantwoordelijk voor de ingezette illegale, criminele invasie van Syrie. Kartelpolitiek en kartelmedia zwijgen, maar het maakt de invasie niet minder illegaal. Gelukkig hebben we de Russische media die er wel aandacht aan besteden.

Jarenlang Nederlands geo-politiek vandalisme op een rijtje

We zetten hier het jarenlange Nederlandse geopolitieke vandalisme op een rijtje. Je gaat je schamen Nederlander te zijn. Het rijtje is niet uitpuntend. Heb je aanvullingen? Zet ze in de comments.

1. Deelname bombarderen Joegoslavie, datum?

2. Deelname regime-change Irak, moord op Saddam Hoessein, kapot maken Irak, emigratiestroom op gang zetten. (Irak had ons en en geen enkel ander land iets misdaan; hoe zouden wij het vinden als Irak Den Haag en Amsterdam was komen bombarderen?)

3. Deelname regime-change Libie (helicopter-incident!), moord op Khadaffi, vernietiging welvarend land, emigratiestroom op gang zetten.

4. Reactie op neerschieten door Turkije van Russich gevechtsvliegtuig op grens Syrie. Nederland reageerde laf en vond het wel prima.

5. Hans van Baalen en Guy Verhofstad, partijgenoten van Rutte (VVD), staan in Kiev de menigte op te hitsen tegen hun eigen democratisch gekozen regering. Vond Rutte geen probleem.

6. Sancties tegen Rusland door Koenders en Rutte met steun van Pechtold en daarmee complete verstoring relatie met machtige en goedwillende grote buur.

7. Dit weekend: Complete en onnodige escalatie en verstoring relatie met belangrijke buur Turkije

8. Gevangen zetten levenslang van onschuldige Koerd Baybasin in Hollandse gevangenis

9. Compleet illegaal bombarderen Syrie, recent, steunen Witte Helmen, mediadekking geven en meer aan terreur Syrie, door Rutte en Koenders.

10. Meehelpen bij de vernietiging van Afghanistan. Voor toelichting zie comment Jan Verheul.

11.

12.

13.

14.

15.

Rutte's en Nederderlands jarenlange geopolitieke vandalisme in 1 foto samengevat. Hans van Baalen en Guy Verhofstad, Rutte's partijgenoten, misdragen zich op het Maidanplein in Kiev en roepen op tot regime-change. Hen werd door de door hen verfoeide regering geen strobreed in de weg gelegd. Ze werden ook niet gearresteerd en hen werd het spreken niet belemmerd.

74 opmerkingen:

 1. ad 1.
  De NAVO bombardeerde de Serven van 24 maart tot 10 juni 1999.
  Naast conventionele bommen werden bij de bombardementen omstreden clusterbommen en raketten met verarmd uranium gebruikt. Niet-ontplofte delen van clusterbommen vormen nog steeds een gevaar voor burgers.

  ad 2. De Neoconservatieven hadden in 2001 een Coup gepleegd volgens gen. Wesley Clark. 'A policy Coup'. De essentie van de Neovcons is: bedrog. Volgens hun filosoof Leo Strauss mag de elite best 'het volk' voor de gek houden.Zie: http://www.logosjournal.com/mason.htm
  Nou, dat hebben ze gedaan: Geen WMD's te vinden, geen contacten met Al Qaida te vinden. Geen Yellow Cake te vinden.
  Het lijkt er dus sterk op dat Irak kapot moest vanwege Odedd Yinon's Plpan. Niet omdat Irak iets boosaardigs van plan was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Turken deden wel wat vreemd toch ook:
  ''Volgens de burgemeester heeft de consul op schandalige wijze gelogen over wat de bedoeling was. Aboutaleb sprak van een schandalige misleiding door deze man. “Hij heeft opgeroepen naar het consulaat te komen.” Bovendien stuurden de Turken verschillende konvooien in de richting van Rotterdam om de politie te misleiden.''
  http://politiek.tpo.nl/2017/03/12/ahmed-aboutaleb-turkse-consul-heeft-tegens-ons-gelogen/

  In tegenspraak handelen met eigen kieswet
  http://www.dpa-international.com/topic/urn:newsml:dpa.com:20090101:170309-99-595734/amp

  http://www.osce.org/odihr/elections/turkey/219201?download=true
  Pagina 12 note 40

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou me niks verbazen als Erdogan in zijn vuistje lacht nu die Westerse landen zich tegen hem keren.
   Dàt brengt stemmen.

   Idem is het voor Rutte een prachtige kans om te laten zien dat hij echt niet met zich laat sollen. Dat snoept stemmen bij de PVV weg.

   Verder: "Turkish law prohibits election campaigning outside the country."
   En wat is de definitie van 'campaigning'? Eén toespraak, is dat campagne voeren?

   Dus Aboutaleb is boos? Hebben ze hem bedrogen? Een echte consul nog wel! Dat hakt er in. Dat wordt oorlog.

   Dan weet ik nog wel een paar leugens die iets meer gevolgen hebben gehad. Heeft Aboutaleb daar ooit een woord over gesproken? Of volgde hij braaf het PvdA standpunt.

   De Nederlanders en Turkse Nederlanders zijn de grote verliezers van deze politici: De twee groepen drijven weer een stukje verder uit elkaar.

   Verwijderen
 3. Ad 3. In 2012 gaf de Amerikaanse professor Alan Kuperman een college in Den Haag. De kwestie van zijn onderzoek: Zijn militaire ingrepen in het kader van R2P humanitair of hebben ze juist veel meer menselijk leed tot gevolg?
  De uitslag: Zonder ingrijpen zouden er in Libie ongeveer 1000 doden zijn gevallen. In 2012 wareen er al 30.000 doden gevallen. Nu in 2017 is het land compleet verwoest.
  https://www.youtube.com/watch?v=d_F_QHeQ4MU
  Met een geschreven samenvatting: http://xevolutie.blogspot.nl/2014/06/354-alan-kuperman-proves-ghadaffi-did.html
  Eeen andere Amerikaanse professor met hetzelfde standpunt: http://www.counterpunch.org/2011/08/31/the-top-ten-myths-in-the-war-against-libya/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nr 10.
  Meehelpen bij de vernietiging van Afghanistan.
  Korte recente geschiedenis: De Afghanen hadden een communistische regering. Vrouwen liepen in korte rokken naar de universiteit.
  Brzezinski bedacht: Laat ons de Mudjaheddin steunen, zodat de regering in problemen komt en ze Rusland te hulp vragen. Zo geschiede.
  Toen kwamen de Taliban, 'Freedom-Fighters'die door Regan met trots in de Oval Office werden ontvangen.
  De Taliban deden 1 ding heel slecht: ze verboden de teelt van heroine. Dat heeft hen de kop gekost. Onder het mom van 'we komen Osama uit zijn hol halen' viel de VS Afghanistan binnen. ( Mullah Omar had aangeboden om Osama uit te levere, op voorwaarde dat hij een eerlijk proces zou krijgen. Maar de VS wilde uiteraard de heroine teelt in ere herstellen. Na de inval steeg de teelt van 5000 ha naar 200.000 hectare, in enkele jaren, onder toeziend oog van de VS.
  'Nothing personal, strictly bussiness', zei de Godfather altijd.

  Hoe het land totaal is vernietigd dankzij het westers ingrijpen kunt U hier lezen: http://www.informationclearinghouse.info/46638.htm

  Denk daar aan als U uw standpunt over Afghaanse vluchtelingen bepaalt. Wissel even van rol. Hoe zou U denken als de VS òns land op zo'n manier naar de filistijnen had gebombardeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "( Mullah Omar had aangeboden om Osama uit te levere, op voorwaarde dat hij een eerlijk proces zou krijgen."

   Dit is niet correct, Osama bin Laden zou aan de VS worden uitgeleverd als de VS met bewijzen zouden komen dat Osama bin Laden achter de aanslagen van 9/11 zat. Zoals wij weten zijn die bewijzen nooit geleverd. Zelfs op de website van de FBI heeft nooit gestaan dat Osama bin Laden werd gezocht voor de aanslagen van 11 september 2001.

   Verwijderen
  2. Overigens, wie was nu eigenlijk de werkelijke kwade genius achter 9/11? Was dat Osama bin Laden of Khalid Sheik Mohammed, die men na 180 keer waterboarden tot een bekentenis hebben kunnen dwingen?

   Verwijderen
  3. Nee dat was jij, want jij schijnt alle ins en outs van alle aanslagen te kennen wat jou verdachte nummer 1 maakt!!

   Verwijderen
 5. Neerlands geopolitieke misdragingen begonnen bij het stichten van 's werelds eerste multinational: de VOC, een bedrijf dat uiteindelijk kapot ging aan zwendel, hoogmoed, lethargie, en een concurrentieslag die ze niet van de Britten konden winnen. Kostte de Nederlander rond 1800 veel geld.

  Nu zie je hetzelfde gebeuren met het Amerikaanse imperium, waar we maar zo snel mogelijk uitmoeten om als Nederland de economische verliezen te beperken.

  En als je ziet, hoe snel een vuurtje ontstoken kan worden zoals gisteren in Rotterdam, wordt het tijd voor onze politici om hun knopen te tellen. Voor dat je het weet heb je chaos..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil een tegenovergestelde stelling plaatsen;

  Wat zou er gebeurd zijn als Bert Koenders naar Turkije was afgereisd om een speech te houden voor de in Turkije wonende Nederlanders, tegen het referendum van de uitbreiding van macht (waaronder uiteraard de herinvoering van de doodstraf valt) van Erdogan te stemmen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doet hij niet want hij heeft WEL fatsoen, nu de Turken nog!!

   Verwijderen
 7. De onkunde en het totale onbegrip van Huib over de geopolitieke betrekkingen en de ware betekenis van vannacht. Je laat zien fascistisch en racistisch bezig te zijn, dus Erdogan heeft over jou en je fans groot gelijk helaas. Maar dat was al te constateren als je dit blog leest. Dan krijg je broddelwerk zoals hierboven waarin de haat er van af spat, en het alleen maar haat versterkt. Idioterie, en het zou verboden moeten worden. Wat dat betreft kan je dit blog zo een op een leggen met fascistische blogs van neonazi's! Het stuitende ervan is dat jullie jezelf niet herkennen als zodanig hoewel jullie het ene na het andere haatstukje schrijven. Maar het is duidelijk, helaas is extreem rechts hier nog altijd aanwezig en het verzamelt zich op Blik op Nosjournaal en het toont hun onkunde in geopolitiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 11.Heimelijke overdracht van soevereiniteit aan EU.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bewijs??? Je onderbuikgevoelens??? Oftewel haat?? Man man man....kansloos!!!!!

   Verwijderen
  2. 12. Wat was de rol van Nederland bij het neerhalen van MH-17?

   Verwijderen
  3. Ach Joop die nergens bewijs voor heeft, niet eens onderbuikgevoelens. Bij hem is het puur zijn fantasie...helaas zieke fantasieën!!

   Verwijderen
 9. Euro-federalists financed by US spy chiefs

  DECLASSIFIED American government documents show that the US intelligence community ran a campaign in the Fifties and Sixties to build momentum for a united Europe. It funded and directed the European federalist movement."

  snipje uit Telegraph van september 2000 in een artikel naar aanleiding van declassificatie van Amerikaanse stukken.

  verder lezen op:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/1356047/Euro-federalists-financed-by-US-spy-chiefs.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Overigens is het nog steeds beter niet hier maar HIER te reageren op Ivan 1974:

  https://kletsen.com/Kroelie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij gebrek aan inhoudelijke reacties ( die noch Dawg noch iemand anders van dit naziblog kan produceren) gaat hij op de persoonlijke haattoer. Tja Dawg, het laat zien dat jullie niet durven en kunnen discussiëren, het zal en moet met haat gepaard gaan!!

   Verwijderen
 11. Nog even een snipje uit het eerder in de draad genoemde artikel in de Telegraph:

  "The head of the Ford Foundation, ex-OSS officer Paul Hoffman, doubled as head of ACUE in the late Fifties. The State Department also played a role. A memo from the European section, dated June 11, 1965, advises the vice-president of the European Economic Community, Robert Marjolin, to pursue monetary union by stealth.
  It recommends suppressing debate until the point at which "adoption of such proposals would become virtually inescapable".

  "Monetary union by stelath" Stealth = heimelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn eigen conclusie na het bekijken van Koenders in Buitenhof is dat het kabinet zich nu al grote zorgen maakt dat ze teveel afgebeten hebben: natuurlijk is het stoer van Rutte om op de Wilders toer te gaan, en zowel het Turkse als het Nederlandse volk valt op korte termijn weer voor de emotie. Dus wie weet een zeteltje of 2 winst, dat zal erg van het debat met Wilders afhangen.

  Maar Erdogan, die zelfs vaak met succes Rusland tegen de VS weet uit te spelen heeft naar de EU landen wel alle troeven in handen: ook onder Trump zal de VS Brussel (en dus Klaver-1) sterk inperken, vanwege Incirlik en NATO. Qua migranten hoeft hij slechts een paar poortjes te openen om de EU volkomen te destabiliseren. Hij kan ook een zwaar offensief tegen de Koerden beginnen en dit aan de EU wijten. Tenslotte kan hij in Nederland en Duitsland via loyale aanhangers voor een hete zomer zorgen. Er is bijna NIETS wat de EU terug kan doen, want Erdogan kan nog een heel stuk verder escaleren. Rutte en Merkel zullen van Brussel de schuld krijgen, dus zeg maar dàg tegen vette baantjes in banken, Brussel of de VN. Rutte mag misschien een procentje winst uit de situatie halen, maar le Pen gaat hierdoor winnen, en de AfD groot worden. Het zal ook het vertrek van de Grieken en Italianen uit de EU betekenen, want die zullen Brussel beschuldigen van de nieuwe vluchtelingenstroom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.rt.com/news/380385-erdogan-says-netherlands-will-pay-price/

   Verwijderen
 13. 13. Oorlogsmisdaden gepleegd door Nederland tijdens de politionele acties in Indonesië en die 70 jaar onder de pet zijn gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Overigens is het de moeite waard om GPS van Zakaria op CNN te bekijken vanwege een vrij uitgebreid interview met Peskov (assistent van Putin).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 14. Wie zaten er werkelijk achter de moorden op Maarten van Traa, Pim Fortuyn en Theo van Gogh?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo maar even een losse gedachten gang: nu er dus flink ruzie is met Turkije is dit voor hun toch de ideale gelegenheid om Nederland internationaal compleet voor het blok te zetten als ze alle info over Demmink, die ze tot nu toe achter gehouden hebben, nu wel vrijgeven.
  Dan komen die pedo netwerken weer volop onder de aandacht en wil ik Nederland wel eens zien kronkelen om daar onderuit te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn! Aan de andere kant geven de Turken dan wel toe Demmink gefaciliteerd te hebben.

   Verwijderen
  2. Die Turken zijn meester in zaken omdraaien, dus zeggen ze dat ze door Nederland gechanteerd zijn geweest. Nog meer blamage voor Nederland.

   Verwijderen
 17. Van James Petras zullen velen ook wel nog nooit gehoord hebben.

  In Praise of James Petras

  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/04/in-praise-of-james-petras/

  Dit opstootje in Rotterdam lag al dagen van te voren te broeien. Erdogan is een gewiekste freemason die precies wist wanneer hij olie op het vuur moest gooien.
  Niets meer en minder dan Albert Pike's agenda.
  Ik begrijp die Turk Erdogan zowiezo niet. Hij is toch zo fel tegen NATO en de EU ? Waarom zoekt hij dan wel toenadering tot deze wat hij noemt fascisten en nazi's?
  Als je ergens tegen bent ga je toch geen toenadering zoeken om bij dat zelfde clubje erbij te horen?
  Moslims en Turken lieten zien in Rotterdam dat ze niet meer helder nadenken en dat ze precies doen wat Albert Pike's volgelingen zoals Erdogan proberen uit te lokken.
  De derde WO moet immers plaatsvinden door de verschillen tussen de politieke zionisten en de leiders van de Arabische wereld uit te spelen. De Arabische wereld en de staat Israel zouden elkaar de oorlog moeten verklaren; ze zouden elkaar vervolgens moeten vernietigen. De andere naties in de wereld zouden ook verdeeld zijn en tegen elkaar strijden, tot het punt waarop fysieke, morele, economische en spirituele uitputting is bereikt.
  orde uit chaos.

  Wie zaten er achter de moord van filmregiseur Theo van Gogh?
  Ook daar zie ik connecties tussen de mossad dienst en de hofstadgroep. Alsof er binnen de islam ook eigen verraders van hun cultuur zaten die samenwerken met de mossad die hun eigen joodse cultuur nog verraden en de rug toekeren. Hoofddoel: orde uit chaos op het wereldtoneel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Eddy,

   Heb jij de film "Het spel van de wolf" gezien?

   Verwijderen
  2. [Erdogan is een gewiekste freemason die precies wist wanneer hij olie op het vuur moest gooien.]

   Waarom nu weer die 19e eeuwse vrijmetselaars er bij halen?

   Erdogan is een Ottomaanse imperialist en een moslim broeder, daarnaast een zeer sluw strateeg en opportunist. Welke bronnen kun je geven welke zouden aantonen dat een ere-lidmaatschapje meer dan een symbolische betekenis zou hebben? Wat zou de relevantie kunnen zijn van deze fossielen? (zelfs als je elke 5 jaar een harttransplantatie , zoals Rothschild krijgt: het brein sterft toch geleidelijk af)

   Erdogan tegen de NATO en EU? Nog nooit een aanwijzing voor gezien! Hij probeert hen mi. tegen Rusland en China uit te spelen. Het mannetje speelt wel héél hoog spel; maar tot nu toe is hij er goed mee weggekomen.

   Volgens mij heeft Erdogan geen enkel principe. Machiavelli zou hem bewonderen.

   Erdogan is mi. een verwerpelijk snorretje; hij gaat allianties aan met iedereen waarvan hij denkt dat het hem voordeel biedt, ook Israel of de neocon zionisten.

   Maar een vazal is hij niet!

   Van Gogh is volgens mij op geen enkel punt wat betreft dit artikel gerelateerd. Bovendien heeft hij jarenlang zijn zegje kunnen doen en heeft die jihadist hem een pijnlijke neergang bespaard.

   Eddy: Dat de mossad nauwe banden met salafistische jihadisten heeft weten we al jaren. Dat bepaalde groepen in de deep state denken een 3e wereldoorlog te kunnen winnen ook, hoor. Geen schokkend nieuws wat je brengt. Lees maar even het artikel van de Saker over dit onderwerp van vandaag:

   http://thesaker.is/the-empire-should-be-placed-on-suicide-watch/

   Verwijderen
  3. Machiavelli zou hem bewonderen?
   Precies. In dat rijtje hoort Erdogan ook thuis.
   Ik voeg er verder ook niets aan toe met bronnen.
   Ik heb hier wel zo'n 10 bronnen voor mij liggen mbt Machiavelli. De hele corrupte leugen kamer is er zelfs mee gemoeid.Weet je,zoek 't maar zelf uit.
   Ga maar weer verder op je dwaalpad Rootman en laat je maar weer in de luren leggen door die puppets.
   Weet wel,ik ga niet met je mee.

   Verwijderen
  4. Zonder steekhoudende bronnen wat betreft Erdogan (niet Machiavelli) met vrijmetselaars ben je maar wat aan het beweren..

   En dan MIJ verwijten op een dwaalpad te lopen????

   Je gaat niet met me mee, uitstekend, maar je kunt niet uitleggen waarom?

   Verwijderen
 18. @Joop, heb ik gezien.
  En ik zie nog wel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Jarenlange massa-immigratie en Multi-culturisme beleiden aan de ene kant, je met Hans van Baalen, bommen en regime-changes inmengen in landen als Libie, Irak, Syrie, etcetera aan de andere kant. Maar als een Turkse minister hier enkel een toespraak wil houden voor zijn eigen gehoor, dan kan Nederland dat niet toestaan, want dat leidt tot een "onverantwoorde situatie". Waarom?"

  Verkiezingstijd. Daarom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezamenlijk campagne-uitje: ver pissen tegen Turkije

   NOG 3 DAGENHet leiderschap van Rutte kon wel een opkontje gebruiken. Kansen!

   http://www.ad.nl/dossier-aanloop-verkiezingen-tweede-kamer/gezamenlijk-campagne-uitje-ver-pissen-tegen-turkije~a4aa766a/

   Verwijderen
 20. Rootman op z'n dwaalpad zegt:
  Erdogan tegen de NATO en EU? Nog nooit een aanwijzing voor gezien!  Pro-Erdogan MP slams NATO as ‘terrorist organization’ & ‘threat’ to Turkey
  https://www.rt.com/news/374851-turkey-nato-coup-terrorist/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/dersi4m/status/840827760511766528/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

   Diverse beelden van perfecte integratie...
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/roundup_turkije_topic.html

   http://www.volkskrant.nl/binnenland/een-reddingsboei-voor-turkse-nederlandhaters~a4439237/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=d22f0321a3f085bd13738bbdda283222c981ba0c

   Verwijderen
 21. Hoe brengt een Turk het weekend door in ons land?

  Arrestaties en gewonden na rellen Rotterdam
  http://www.parool.nl/binnenland/arrestaties-en-gewonden-na-rellen-rotterdam~a4473369/

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gasdealtje met Erdogan? Handje klap in Moskou?

  Trump picks ambassador to Russia and Putin to discuss economy with Erdogan

  http://tass.com/pressreview/934762

  Het paard van Troje om alsnog Turkije lid te maken van de EU?


  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het is gewoon een koekje van eigen deeg !
  1 wij het westen hebben een plan iets met een pijpleiding van Qatar ==> Europa via Syrie en Turkeye , de Turken gaan accord ( iets wat waarschijnlijk niet was gebeurt als het leger het nog voor het zeggen had gehad in turkeye , maar in de naam der democratie moest erdogan het voor het zeggen krijgen )
  2 we voeren een oorlog uit via verschillende proxies namelijk al Nusra al Qaida ISIS in Syria waarbij de wapens met scheepsladingen te gelijk uit Bulgarijen oekraine en croatie aankomen in Turkeye
  3 deze proxie oorlog is na 5 jaar bijna gewonen maar opeens komt booze fee poetin met zijn luchtmacht en expertise in steden gevechten !
  4 turkeye staat te wankelen de strategiesche doelen zijn niet bereikt en een burger oorlog dreigt tussen de koerden die door het westen worden gesteund en de Turken!
  5 turkeye laat ons duidelijk weten dat verdere steun aan de koerdische strijd zal worden beantwoord met geveld

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Erdogan kan alleen maar wild om zich heen slaan.
  Aan oplossingen werkt die malloot helemaal niet.

  Solution for Syria en route: ‘Democratic Federation of North Syria’
  http://kurdishquestion.com/article/3869-solution-for-syria-en-route-democratic-federation-of-north-syria

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Over Eddy.

  We hebben een nieuwe bezoeker in ons digitale café: Eddy.
  Hij zegt vrachtwagenchauffeur te zijn en bewijst dat door domme dingen te zeggen als: "Wanneer wij niet zouden rijden, leden jullie honger."
  Maar misschien is dat maar een dekmantel.

  Misschien is hij hier om wanorde te scheppen en het blog te desorienteren.
  Aanwijzingen: - Hij doet meteen alsof hij hier al lang thuis is en spreekt de vaste schrijvers op denigrerende wijze toe. (zie 18.04).
  - Hij strooit met namen en theorien die meestal nergens op slaan.(*)
  -Hij legt vrijwel nooit iets uit, dan schrijft hij 'ik ga geen links geven hoor'.
  -Als hij iets zegt, is het vaak ongenuanceerd en intern tegenstrijdig (**).

  Kortom: àls we hier te doen hebben met een persoon die de waarheid zoekt, dan is het wel iemand met een opvallend laag EQ ( hij beledigt iedereen) en met tot nu toe weinig steekhoudende inzichten.

  Ik vermoed dat het een amateur-trol is. Of een vrachtwagenchauffeur met veel te veel zelfvertrouwen.

  Nu enkele voorbeelden van zijn ongenuanceerdheid:
  (*) (15.51) Ik begrijp die Turk Erdogan zowiezo niet. Hij is toch zo fel tegen NATO en de EU ? Waarom zoekt hij dan wel toenadering tot deze wat hij noemt fascisten en nazi's?
  Het korte antwoord: Turkije zocht jarenlang aansluiting, maar in de laatste jaren begrijpen ze dat het er niet in zit. Pas gisteren gebruikte Erdogan de woorden 'fascisten' , en dat alleen tegen NL zover ik weet.
  Dit is een voorbeeld van extreem slordig denken van Eddy. Zo slordig, dat het in plaats van 'informatie' verwordt tot 'ballast'.

  ==
  Tweede voorbeeld.
  (**) Hij zegt dat Erdogan een volgeling is van Albert Pike.
  http://www.complot-samenzwering.nl/het-voorspellend-vermogen-van-albert-pike/
  Stel dat Pike's brief echt zou zijn (onwaarschijnlijk), waarom zou Erdogan dan Pike volgen? In Pike's voorspelling gaan de moslims ten onder.
  Nb: in de comments op gelinkt artikel lees ik dat Pike wordt verward met : https://en.wikipedia.org/wiki/William_Guy_Carr

  =============
  PS: in de vorige draad heb ik de degens gekruisd met Joop en met Eddy.
  Heeft me een volle dag gekost.

  Ik pleit bij Blik voor censuur: nutteloze schrijvers gewoon weghalen. Doen ze op de meeste sites.
  Anders krijg je geen kwaliteit.
  Dus alles van Joop enEddy dat zinvol is, en met respect voor mede-schrijvers geschreven: kan blijven staan. De rest: weg er mee.
  Zo krijg je vanzelf een hoger niveau en haal je uit Joop en Eddy alles wat ze aan goeds te bieden hebben. En dat is zeker niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of Eddy dom is weet ik niet, daar ken ik hem nog te kort voor, maar dat @Jan Verheul dom is, is na het bovenstaande epistel 100% bewezen door hemzelf (karaktermoord)!

   Wat Eddy bedoelde was dat de vrijnetselaars de islam gebruikt een derde wereldoorlog uit te lokken. De hele simpele vraag aan @Jan Verheul is dan; Waarom zou Poetin de vrijmetselaars dan willen vernietigen als alles hokus pokus is?

   Verwijderen
  2. Jan, je matigt jezelf wel heel wat eigendunk aan met jouw schrijfsel hierboven.
   Mij heeft Eddy nog niet denigrerende toegesproken.
   Dat zijn menig niet klopt met de jouwe vecht je maar zelf uit met Eddy, want ik heb het gevoel dat dit iets persoonlijks is.
   Wat Eddy zei over het belang van de vrachtwagenchauffeur is zijn recht om het belang van zijn beroepsgroep te verdedigen. Zonder transport staat de wereld stil. Is gewoon een feit.
   Maar je vergeet dat jij zelf Eddy in een bepaald hoekje wilde dringen door je af te vragen waarom Eddy niet op vrijdag avond in de kroeg zit. Moeten chauffeurs van jou kroegtijgers of zuipschuiten zijn?

   En dan dit nog, hoe kom je er bij dat jij kunt bepalen voor Blik wat zinvol is en wat niet?
   In dat geval kan ik ook aan Blik vragen om een hele hoop van jouw schrijfsels te laten verwijderen.
   Ik bepaal zelf wel wat ik meeneem van al de links die hier geplaatst worden. Daar zit goede en minder goede info bij, maar laat mij zelf kiezen, dat hoef jij echt niet voor mij te doen, Jan.

   Verwijderen
  3. @Matt

   @Jan Verheul bezigde de Latijnse uitdrukking QED (quod erat demonstrandum vertaald: hetgeen bewezen moest worden). Waarop ik @Jan Verheul van repliek diende met dat Latijn een 'dode' taal is die alleen nog gebezigd wordt door schoolmeesters, zombies en pausen.

   Verwijderen
  4. @ Joop.
   PS (post scriptum= latijns): schoolmeesters, zombies, pausen, Joop, etc. (et cetera = latijns)

   QED. ( = latijns)

   Verwijderen
  5. Wat leuk, @Jan Verheul, maar je vergeet een hele simpele vraag te beantwoorden!

   "Waarom zou Poetin de vrijmetselaars dan willen vernietigen als alles hokus pokus is?"

   Verwijderen
  6. Ik wil best in debat gaan over Erdogan. ik zie geen typische moslimbroeder en geen typische democraat. Ook geen typische zionistenvazal of vrijmetselaar. Ook niet iemand die toegewijd is aan hetzij NATO of trouw aan het Russische kamp zou zijn.

   Ik zie wel een totale opportunist en survivor, want ook ik dacht dat het afgelopen zomer voorbij zou zijn met hem.

   Zowel Nederland, Syrië als Rusland zit vaak zwaar met deze man in zijn maag.

   Erdogan heeft ooit gezegd dat democratie voor hem een treintje is waar hij uit zou stappen als hij zijn doel bereiken zou. Volgens mij is dit een grondhouding van Erdogan tav. al zijn idealen, misschien afgezien van de groot ottomaanse gedachten (hoewel hij zelfs dàt van Gülen heeft geleend). Zolang hij maar de sultan wordt misschien...

   Laten we Eddy voorlopig maar de kans geven zijn beweringen te onderbouwen. Als hij dat niet gaat doen verft hij zich vanzelf in een hoek, en dan kunnen we in de 3e persoon over hem gaan praten, zoals ik nu al met cruel en LKG vaak doe.

   Verwijderen
  7. Overigens gaat er in Rusland een oud gezegde dat ruwweg zo vertaald wordt;

   "Als je het verleden niet begrijpt, ben je niet in staat het heden te begrijpen, of richting aan de toekomst te geven."

   Verwijderen
  8. Joop bijt zich weer vast op een vraag. Die herhaalt hij dan nog weken lang. Om de verdenking te wekken dat ik een vraag van hem niet kan beantwoorden.

   De vraag is trouwens al niet te begrijpen: "Waarom zou Poetin de vrijmetselaars dan willen vernietigen als alles hokus pokus is?"
   Wie is hokus pokus, Joop? Wie bedoel je daar?
   Waar bevinden ze zich?

   Joop.
   Ik spreek nergens over vrijmetselaars.
   Ik zeg alleen: àls Erdogan een volger van Pike is( Eddy's beweering), dan is hij gek, want Pike beschrijft dat de arabieren ten onder gaan in de strijd.

   Verwijderen
  9. Rootman,
   ik vind jouw analyse weer heel goed.
   Joop heeft af en toe iets zinvols te melden, maar veelal is het paniekzaaien - kreten- en verwarring. Zeker als je hem bekritiseert gaat ie alle kanten op. Van mij mag Joop verdwijnen.

   We kunnen ook afspreken dat jij en ik op deze heren (Joop en Eddy) niet meer reageren.
   Het kost veel tijd en leidt nergens toe.

   Een trol kan duizend vragen stellen. Daar moeten we niet in mee gaan. Ik pleit nogmaals voor een censuur op kwaliteit.

   Verwijderen
  10. Kijk naar Joop's bijdrage om 21.48.

   Voor je het weet krijg je hier de wijsheden van àlle tegeltjes in de hele wereld voor je kiezen.
   Het is chaff.
   Het is trollerij.
   Maar het kan natuurlijk ook echte domheid zijn.

   Verwijderen
  11. Het is niet te geloven met die @Jan Verheul of @Johan Vermeulen, probeert mij hier een beetje zwart te maken, terwijl hij een simpele vraag waarom Poetin de vrijmetselaars wil vernietigen even aan de kant schuift door onkunde. En ja, houd er maar rekening mee dat ik jou hier mee om je oren blijf slaan! Ook wat betreft William Guy Carr, waar je heel wijselijk de illuminati buiten beschouwing hebt gelaten!

   Komt jou hegemonie in gevaar, @Jan Verheul?

   Verwijderen
  12. Verzoek aan @Blik om hier een standpunt in te nemen? Het kan niet zo zijn dat @Jan Verheul hier de lakens uit gaat delen!

   Verwijderen
  13. Ik wil @Blik dit nog even meegeven in zijn overweging. Je hebt je vergist in de kennis van @Jan Verheul!

   Verwijderen
 26. Eddy bracht James Petras weer onder mijn aandacht. Hij staat vaak op Global Research en ook wel op ICH, maar ik sla hem vaak over.
  Nu was de link naar de website van KevinMacDonald en dat interessert me zeker.
  Heb daar een nuttig begrip gevonden: ZPC.
  “Zionist Power Configuration” (ZPC), which of course includes, in addition to Israel itself, Jewish organizations such as AIPAC, The Conference of Presidents of Major Jewish Organizations, the American Jewish Committee, and the Anti-Defamation League. Crucially, in my view, Petras also includes most “ordinary Jews” who we normally do not consider an active part of this conscious configuration.

  Dat doet me denken aan de beschrijving van Israel Shamir: : “The formidable Jewish Lobby is just the visible tip of the iceberg, while below there are miles and miles of solid ice: media lords, chief editors, their favourite university pundits – in short, the Masters of Discourse. “
  =====

  Hoe enorm de joodse invloed is en wat ons te wachten staat is gisteren weer duidelijk geworden:

  Amazon ( Jeff Bezos, joods) heeft duizenden boeken verbrand, op de index gezet.
  Nou ja, als je de weg weet kun je ze nog wel vinden, natuurlijk, maar via Amazon zijn ze niet meer te vinden.
  U begrijpt het: deze boeken hadden maar één ding gemaan: kritisch op het wereldbeeld dat de Masters of Discourse ons voorhouden.

  https://www.darkmoon.me/2017/amazon-bans-holocaust-denial-shreds-and-incinerates-thousands-of-books/

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nog even over Pike.

  Pike zou dus voorspellen dat de derde wereldoorlog gaat tussen joden en moslims, en dat de blanken er dan met de winst vandoor zullen gaan.

  Pardon?
  Ik zie dat er een oorlog wordt opgezet tussen moslims en blanken, door de joden, en dat is de manier voor de joden om er straks met de winst van door te gaan.

  De 'Masters' hebben Pike deels verzonnen en naar hun hand gezet. Iemand verbaasd? nee toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul is in de war! @Jan Verheul bedoelde eigenlijk Samuel Huntington's "Clash of Civilizations"!

   Geeft niet hoor @Jan Verheul, ik ben hier aanwexig om jou te verbeteren!

   Verwijderen
  2. Je lijkt Eddy wel, Joop.
   Die snapt het ook niet precies en gooit de zaken lelijk door elkaar.

   Pike heeft een en ander geschreven. Maar in zijn 'brieven' staan zaken als 'fascisten'. Dat woord bestond toen nog niet.

   Een latere schrijver, William Guy Carr, heeft wèl vrij nauwkeurig drie wereldoorlogen voorspeld.

   En vrij recente schrijver, Samuel Huntington, heeft geschreven dat de oorlogen niet meer zullen gaan tussen naties of machtsblokken ( Het Westen tegen de Communisten) maar tussen beschavingen of culturen of religies.

   Het was niet zo moeilijk voor Huntingtonom dat te voorspellen, want op dat moment waren zijn neefjes al bezig om de boeken te schrijven die gebruikt zouden worden voor het wereldwijd moslim-bashen.
   Huntington's boek was een recept voor hen die begrepen hoe de hazen zouden gaan lopen.
   Huntington's zei in feite: Genoeg immigratie. Nu het mengsel als kruit aansteken.

   Verwijderen
  3. @Jan Verheul,

   En jij lijkt het Kneusje uit Broekhuizenvorst wel, die denkt ook alles beter te weten! Ik heb jou ooit eens een document toegestuurd waarin stond dat George Orwell een neocon was en die heeft onze toekomst ook redelijk betrouwbaar voorspeld.

   Albert Pike was een vrijmetselaar die in de 1880's over de derde wereldoorlog schreef;

   “...that Islam will be the central component in World War 3, and that the Illuminati will lead Islam into direct confrontation with the West.”

   en dan valt @Jan Verheul over het woord "fascist" (overigens wordt het Nazisme wél genoemd) wat volgens WIE in die tijd nog niet bestond. Nee, het woord "chemtrails" bestond ook niet en werd ook door iedereen ontkend, maar op een gegeven moment dook het toch op.

   "Een latere schrijver, William Guy Carr, heeft wèl vrij nauwkeurig drie wereldoorlogen voorspeld."

   Overigens begrijp ik niet waarom jij hier de vrijmetselarij buiten beschouwing laat, waar William Guy Carr toch echt naar verwees.

   Verwijderen
 28. Maak er nog wat in jullie digitaal cafétje.
  Jammer dat je zo negatief over mij denkt Jan. Dat moet je ook maar zelf weten. Ik trek mij daar toch niets van aan.
  Ik ga trouwens zowiezo zometeen naar bed.
  Morgen zit ik weer achter het stuur en dan moet ik mijn hoofd er weer goed bij hebben.
  Aipac heeft zijn agenda. Die agenda deugt niet.Teveel oorlog.
  Maar deze Eddy heeft ook zijn eigen agenda en die deugt wel.
  Ik werk gewoon voor mijn dagelijkse brood zonder een wil om oorlog te voeren. En daar is in mijn ogen niets mis mee!
  Gewoon normaal doen...........dat zouden meer mensen eens moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Cruel: Einstein´s definitie van een idioot is degene die een fout zonder er van te leren.

  Er zijn ook nu nog minderheden die zich nog steeds laten misleiden om de volgende ´brutal dictator´ omver te werpen, iedere keer met hetzelfde catastrofale resultaat.

  Is die minderheid goedwillend en dom, zoals jij suggereert, of wel degelijk kwaadaardig, zoals wij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Did Einstein know a few trolls when he said – “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I am not sure about the universe.”

   Verwijderen
 30. Afgelopen dagen is het hier in de comment sectie niet te harden. En als het de bedoeling is om Blik's goede bijdragen te slopen met of topic commentaar, gecombineerd met 'feiten'kennis die moet bewijzen dat jij alwetend bent, en waarbij je mede commenters beschouwt als opponenten die kapot gemaakt moeten worden, dan zijn we goed bezig.

  Hier is een stroomdiagram, waarvan ik zou zeggen: neem de high road.

  http://www.systemcomic.com/2011/08/03/so-youre-mad-about-something-on-the-internet/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En over trollen en hoe daar mee om te gaan nog dit

   http://www.makeuseof.com/tag/5-effective-ways-deal-arrogant-internet-trolls/

   Verwijderen
  2. Beste Willem,

   zou het niet fantastisch zijn als er in Nederland een website-je was waar je de waarheid over Rusland en Amerika kon vinden?

   En zou het niet fantastisch zijn als daar een discussie was tussen goed geïnformeerde mensen die elkaar met respect behandelen, en met goede onderbouwing hun mening staven.

   En zou het niet fantastisch zijn als daar mensen elkaar heel kort wijzen op artikelen of video's die ze erg goed vinden?

   Bestaat er zo'n site?
   Waar ? Kunt U mij de link geven?
   Nee. Die bestaat volgens mij niet.

   Daarom probeer ik die hier te vestigen.
   Maar omdat de deur altijd open staat, ook voor oproerkraaiers die graag alles verstoren, lukt dat hier niet.
   Er is geen toelatingsbeleid.

   Bij De Saker is dat wel. Resultaat is discussie van hoog niveau.
   Bij Russia Insider: te weinig censuur. Te veel gekibbel.
   Bij ICH: hoog niveau.
   Bij Joop.nl: censuur, dus eenzijdige informatie.
   Bij Joost Niemoller: kijk ik zelden, maar het gaat over MH17 of over de immigranten. Pro Israel bias.
   Bij Willy van Damme: trage plaatsing, reactie van Willy op elke post. Overal de schaduw van Willy.
   Moon of alabama: meer dan fantastisch. Maar sterk op Syrie georienteerd.
   Stan van Houcke: Zeer lange artikelen, weinig lezers vermoedelijk, Stan heeft liever geen comments.
   Zaplog: Behoorlijk informatief, soms goede comments. Maar een ouderwets en heel trage site. Het is geen blog, maar een café zonder kastelijn.
   Op kranten als Volkskrant, Elsevier etc heb ik vroeger wel gereageerd, maar te weinig ruimte, te weinig diepgang.
   Geen stijl: daar ben ik niet in mijn element, ik denk dat daar niemand is die op zoek is naar de waarheid.

   Ik ben dus op Blik aangewezen.
   En ik ben geen portier (meer) bij Blik, dus probeer ik de storende elementen te corrigeren. Tot inzicht te brengen. Gaat niet lukken natuurlijk.... Wat moet ik dan? Geef me raad, Willem :-)

   Verwijderen
  3. Cruelman,
   je bent op mijn blog welkom met goed onderbouwde kritiek.
   Als het je niet luktdie te vinden, dan zou je toch eens moeten overwegen of mijn hypothese toch niet de juiste is.

   Verwijderen
  4. C schreef:
   "Huib gaat nu ineens islamisering of in ieder geval islamitische invloed verdedigen, terwijl hij het een stukje of 3 a 4 geleden noch passioneel bestreed."

   Ik weet niet precies waarop je doelt, C., maar het kan zijn dat je Huib niet goed begrijpt.
   Mijn eigen standpunt over islamisering en over de moslims in ons land is ook complex:
   1. Massa-immigratie is altijd een probleem, omdat mensen dan samen gaan klitten en niet meer assimileren.
   2. En omdat gedrag niet alleen cultureel wordt bepaald, maar ook deels genetisch is.
   3. Ik heb 25 jaar geleden gepleit voor een debat. Ik zei o.a.: demografie bepaalt de toekomst.( Iets dat Wilders nu ook roept. Nu is het te laat.)
   4. Antillianen en jonge Marokkanen hebben zeker in hun jeugd asociale gedrags-voorkeuren. Is aangeboren. Hoort bij de biotoop waar ze evolueerden. In hun land kun je daar de wetgeving en handghaving bij aanpassen. Hier is dat moeilijker, omdat ze een klein deel van het volk uitmaken.
   5. Door het niet assimileren en de baldadige mocro's hebben moslims al een minder goede reputatie.
   6. De Neocons hebben vanaf de jaren 80 hele hordes jihadisten opgeleid in centraal Azie, met vele Amerikaanse miljarden staatsgeld. Geld dat o a via Gulen daar heen ging.
   7. Sinds 1990 gebruiken ze die jihadi's als proxy leger. Afghanistan, Yugoslavie, Tsjetsjenie, bij 911 ?, etc. etc.
   8 Sinds 2003 gebruiken ze die zelfs om hele landen ten gronde te richten: Libie, Irak, Syrie.
   9 De vluchtelingen die hier komen geven ons extra problemen.
   10. De anti-moslim campagnes en actoren ( Wilders etc.) zorgen er voor dat langzaam maar zeker de Europeanen genoeg hebben van de moslims.
   11. Dat gaat me te ver. Wij hebben die mensen ooit zelf hierheen gehaald. We konden weten dat ze niet zopuden integreren. We wisten dat de jeugd inm de Rif zeer lastig is.
   Het zijn onze keuzes.
   12. Dat gaat me te ver (2): Wij westerlingen hebben die jihadisten opgeleid en bewapend en aangestuiuird, en wij zorgen dat ze die landen kapot maken ( Irak, Kibie, Syrie.) En als dan die mensen huis en haard ontvluchten, dan laten we ze niet binnen , want ze zijn gevaarlijk !
   13. Eerst moeten we achterhalen WIE dit hele scenario heeft bedacht, en wat ze van plan zijn.
   WIE zorgde dat er destijds massa-immigratie mogelijk was?
   WIE zorgde dat kritiek daarop werd gesmoord door het verwijt van 'Fascist! ' ?
   14. Als je daar niet benieuwd naar bent, dan geef ik geen halve cent voor uw toekomst en zeker niet voor de toekomst van uw kinderen. Die zal erbarmelijk zijn. ERBARMELIJK!
   15. Dat weet je pas als je weet WIE dit alles zo heeft georganiseerd, en als je weet wat hun agenda is.
   Reeds 250 jaar geleden schreef Voltaire over deze mensen: "Ik zou er niet van staan te kijken als deze groep ooit de hele mensheid zal vernietighen.
   Voltaire wist het, omdat hij de mensen kende. Hij kende hun haat voor alle andere mensen die niet tot hun groep behoren.
   Hij kende hun blind fanatisme.
   Hij kende hun talent om samen te spannen.

   Verwijderen
 31. Rutte en Merkel deden Turkije geheime toezeggingen in EU-Turkije-vluchtelingendeal
  Beloofden concreet 150.000 tot 250.000 vluchtelingen per jaar uit Turkije te halen
  http://politiek.tpo.nl/2017/03/13/rutte-en-merkel-deden-turkije-geheime-toezeggingen-eu-turkije-vluchtelingendeal/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een gentlemens agreement tussen drie personen: Rutte, Merkel en Davutoglu.
   Als het gentlemens agreement is van de kwaliteit van 'Nato not an inch to the east', dan kan de machigste doen wat hij wil: dat is Turkije.

   Verwijderen
 32. Het interview met Michael Hudson is zeer de moeite waard.
  Totaal 5 videos van 10 minuten.
  Niet altijd meteen goed te begrijpen.
  Ik ga ze nog een keer beluisteren:

  http://www.informationclearinghouse.info/46633.htm

  Wel duidelijk is: de infrastructuur investeringen van Trump zijn een vette kluif voor de 1%. De gewone man moet betalen.

  De tacx verlaging is een vette kluif voor de 1%. Gewone man is de lul.

  Hij legt ook uit dat vroeger de Centrale Bank het geld schiep, en dat die staatsschuld nooit hoeft te worden afbetaald. Dat ios OK. Geen probleem. Maar nu hebben de bankiers het heft in handen gennomen en scheppen zij het geld. Om dat af te betalen wordt austerity ingevoerd. Het is duidelijk: de bankiers van de wereld hebben de 99% van de mensen lelijk in de tang.

  Ik begrijp nu ook waarom die landen die nog niet onder de BIS Rotschild banken vielen, kapot moesten: omdat het anders te veel op zal vallen dat daar de mensen een veeel beter leven hebben, ondanks dat het arme landen zijn.

  Ik ben al langer van plan om meer van Hudson te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen