zaterdag 11 maart 2017

Blik gaat Thierry Baudet stemmen

Wat ga je stemmen?

Blik is eruit en gaat Thierry Baudet stemmen, Forum voor Democratie. Vorige keer hadden we Putin gestemd, maar die stem was naar het scheen niet helemaal geldig, en we waren sowieso de enige in Nederland. Stemmen willen we ook niet belangrijker maken dan het is. Doe het alleen als je niks beters te doen hebt. Maar waarom Baudet? Nou, in ieder geval niet vanwege zijn plannen om het defensie budget op te hogen en ook niet omdat we de illusie hebben dat hij de grote verandering gaat brengen.

Pro-Europa

De belangrijkste afweging om op iemand te stemmen moet niet het programma voor de toekomst zijn, maar wat die persoon de afgelopen tijd heeft GEDAAN. En Thierry heeft zijn nek uitgestoken met het Oekraïne referendum. Dat heeft hij met Jan Roos knap gedaan. Hij is één van de weinige politici die uit is op een normale/goede relatie met Rusland. Dat staat zelfs zwart op wit in zijn programma. Daarmee is Forum dus een echte Pro-Europa partij. Maar geen pro-EU. Sterker nog, daar wil hij uit. Dat vond Blik eerst best extreem, maar het is waarschijnlijk de enige manier. "Een beetje minder EU", gaat niet, aldus Baudet. Dus blijft over doormodderen of eruit en gewoon lekker handel gaan drijven met alle landen. En zoals Alain zei: na de Nexit uit de EU kan de Nexavo komen.

Baudet blijft overeind bij Jinek en Pauw

Het was gisteren weer een interessante Pauw en Jinek. Baudet was uitgenodigd, naast Aboetaleb, Frits Wester en Dolf Jansen. U begrijpt het al, de vallen werden opengezet en Baudet kreeg het moeilijk, maar bleef uiteindelijk overeind. Wij denken zelfs dat hij gisteren zetels gescoord heeft. Waar ging het om? Er waren beelden van Baudet waar hij praat over, we zeggen het in onze eigen woorden, de verdunning van de Nederlandse identiteit als gevolg van de massa-imigratie. Nou, de rapen waren gaar! Jinek opperde dat hij het over rassenvermenging had en insinueerde aldus dat Baudet een rasist is. Terwijl Baudet probeerde toe te lichten kwam Frits Wester als aap/joker uit de mauw. Hij kwam met iets wat leek op een zogenaamd eigen voorbeeld en probeerde emotioneel te doen en poogde Baudet zijn woorden terug te laten nemen. Gelukkig deed Baudet dat niet. Wel zei Baudet dat hij zich in de toekomst anders zal uitlaten om de verwarring bij Wester te voorkomen.

Tip voor Baudet

Het is geen schande om de massale massa-immigratie af te willen remmen. Net zo goed als er gezinnen zijn die graag kinderen adopteren, zijn er ook gezinnen die niet aan adopteren doen. Zijn dat rassistische gezinnen? Zo zijn er mensen die meer immigranten wensen en die er minder willen toelaten. Daarbij is het te zot voor woorden je in de verdachtenbank te laten zetten voor een compleet non-gewelddadig standpunt, waar Rutte en Asscher met hun steun voor bommen op Libie, Syrie, Irak, buitenlanders dood maken, zonder daar enige verantwoording over te hoeven afleggen, en die daarmee juist de volkerenstromen stimuleren, onder het mom voor onze veiligheid te bombarderen. Laat Jinek, Puw en Wester daar maar eens over na gaan denken.

Leidse Rijn

Er was ook nog een afvaardiging van Leidse Rijn in de studio. Die mensen mochten Baudet een aantal minuten van alles naar het hoofd slingeren, als zou hij mensen Nederland uit willen zetten, iets waar het helemaal niet over gaat en wat Baudet nooit gezegd heeft. Baudet mocht er van de presentatoren helaas weer niet op reageren. Waar Aboetaleb continue ononderbroken zijn verhaal mocht houden, werd Baudet continue afgeknepen. Zeer storend. Maar voor de mensen die niet blind zijn was het duidelijk wat er gebeurde. Enige credit die we Pauw en Jinek kunnen geven is dat ook Rutte tegenover een moeilijke Groningse afvaardiging werd gezet, dus die tegenwind lijkt voor de meesten weggelegd. Of Rutte meer ruimte kreeg om te antwoorden weten we niet daar we die uitzending niet gezien hebben.

Baudet in de Tweede Kamer, en dat beeld zullen we vanaf 15 Maart veel meer gaan zien, en daar verheugen we ons op. Een beetje pittige oppositie; geen nep-oppositie.

NIEUWS-Flash: Rutte verbiedt komst Turkse Minister

Rutte vindt het prima als partijgenoot Hans van Baalen in Kiev de regime-change predikt. Als een Turkse Minister hier steun zoekt voor een referendum in Turkije mag zijn vliegtuig niet eens landen. Hoe democratisch is dat? Of wellicht toch een beetje hypotheek. Zei Voltaire niet eens iets van: "Hoe zeer ik het ook met u oneens ben, ik zal er alles aan doen om u het verkondigen van uw mening mogelijk te maken." Rutte lijkt geen aanhanger van Voltaire. Even wat anders: Thierry Baudet twitterde link van goed radio item met Bas van de Plas over Rusland en Oekraine. Het kan dus wel!

De hypocrisie van Rutte in beeld; partijgenoot Hans van Baalen predikt de regime-change in Oekraine. Was geen probleem voor Rutte. Ook niet dat het later en bloedbad werd. VVD. Gewoon. Doen.

85 opmerkingen:

 1. Huib oprechte vraag. Waarom ga je stemmen op een partij die je laatst nog volop bekritiseerde en die je niet het antwoord op je vragen noemde?? En die daarbij wellicht niet eens in de 2e Kamer komt??? Dan kan je net zo goed niet stemmen. Dit is een oprechte vraag en als je daar niet eens op antwoord wil dat ook zeggen wat je bedoelingen zijn met dit blog. Desinfo verspreiden, niet eens de moeite nemen om op normale vragen antwoorden te geven. Aan jou de keus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op oprechte vragen wil ik graag antwoorden.

   Allereerst oprecht verzoek: "niet het antwoord op mijn vragen", zijn volgens mij niet mijn woorden. " En die daarbij wellicht niet eens in de 2e Kamer komt", Allereerst komt Thierry wel in de kamer, en ten tweede, ik stem gewoon op de partij die ik wil, groot of klein, Veel, weinig of geen zetels.

   Je voorbarige conclusie, "Dan kan je net zo goed niet stemmen", is dus niet mijn conclusie. En ja, ik wil het belang van stemmen niet overschatten. Maar dat heeft weinig met Baudet te maken, maar met het systeem. Een stem maakt 1/14.000.000 deel verschil; dat is niet zo bijster veel. Wat ga jij met je stem doen? Doe je mee Baudet stemmen? :-)

   Verwijderen
 2. Trouwens; een opmerking over je aanvulling. Van Baalen en Verhofstadt waren niet uit op een regimechange. Zij steunden de bevolking die ook geen regime change wilden maar wel meer samenwerking met de EU. Daarna begon Janoekovitsj zijn eigen bevolking te beschieten en vermoorden en toen was idd de regime change niet meer tegen te houden. Wel je geschiedenis even goed kennen Huib. Maar dat is moeilijk, ik weet het, als je alleen maar RT kijkt en je laat bedotten door de staatspropaganda van Putin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ''Verdomme Huib, ik geef normaal en feitelijk antwoord.''

   Dat zou het idd zijn als je de volgende zin had weggelaten:

   '' Wel je geschiedenis even goed kennen Huib. Maar dat is moeilijk, ik weet het, als je alleen maar RT kijkt en je laat bedotten door de staatspropaganda van Putin!''

   Verwijderen
 3. Maar ophitsen vanuit het buitenland blijft het toch wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als politici anderen de les willen lezen in de politiek ,zoals het Westen altijd doet ,dien je eerst zelf correct gedrag te vertonen.Als je zelf een conflict uitlokt bij een matig democratisch leider ,dan moet je niet achteraf als politiek gaan janken als er een tegenreactie komt .
   Eerst bij het vallen van de muur beloven niet tot de Russische grens op te trekken met de NAVO ,later toch doen ,en dan verwachten dat er geen reactie komt.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Het was beneden peil hoe Baudet nog geen zin kon afmaken! Het valt me iedere keer op dat Baudet zowiezo nooit meer dan een minuut spreektijd krijgt. De partij die nòg minder aandacht krijgt, doch die ik zéér graag in de kamer wil zien is de Piratenpartij van Ancilla vd Leest. Men zou dit wel de Wikileaks-partij kunnen noemen, want bescherming van het vrije woord en informatievoorziening, alsmede het terugdringen van uit hun krachten gegroeide patent- en auteursrechten staat vooraan op hun lijst. Een progressieve anti- Big Brother partij dus.

  Ik twijfel nog een beetje tussen haar en Lilian Marijnissen van de SP. Ik vind de piraten erg tekort schieten in het uitdragen van hun standpunten; er zitten erg veel ´nerds´ tussen.

  Ik weet dat er ook in de SP veel Soros invloed is, maar Marijnissen vertegenwoordigt volgens mij de stroom van realisten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het laatste punt van het sp programma is ook duidelijk over rusland,:
   Nederland neemt het initiatief om te zoeken naar mogelijkheden tot de-escalatie van de spanningen met Rusland. We moeten de dialoog met Rusland intensiveren. Heropleving van de Koude Oorlog en een bijbehoren etc. https://www.sp.nl/sites/default/files/pak_de_macht.pdf

   Een stem op de sp geeft de meeste kans om de vdd66 oorlogsophitsers hun standpunt te doen wijzigen. Zie vorige blog, Iets wat ik gl niet zie doen.

   Verwijderen
 5. Walgelijke vertoning gisteren bij P&J.

  @ Blik dat ze Rutte wel lieten aanvallen door het publiek zo vlak voor de verkiezingen ,zal wel gelegen zijn in het feit dat hij rechts is.Dan mag alles bij de NPO.

  Baudet is het redelijk alternatief op Wilders'rechts ,dat moet natuurlijk stuk bij de NPO.

  Dat het Baudet om de Ned. cultuur en waarden ging gaf hij trouwens mede aan door te wijzen op allochtonen die die waarden ook vertolkten ,zoals Aboutaleb.

  Facebook scheldt het programma geheel verrot.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1778277382392770&id=1376730995880746

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/pj_terugkijkon.html

   Verwijderen
 6. Nogmaals: goed radio item, toevallig getwitterd door, ja, Thierry Baudet: http://www.nporadio1.nl/nieuwsshow/onderwerpen/399413-het-labyrint-dat-oekraine-heet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook groot voorstander voor minder immigratie. Of laat ik het zo zeggen: minder immigratie tgv bommen en r2p plannen van Westerse mogendheden die landen onbewoonbaar maken om daar vervolgens, met typische VOC mentaliteit, grondstoffen te kunnen stelen.

  Om een ieder in de wereld een oost-west, thuis best gevoel te gunnen, hoef je geen racist of xenofoob te zijn.

  Ik ga wel stemmen, maar met mijn neus dichtgeknepen en met weinig vertrouwen, op een kandidaat die laag staat op een lijst van een splinterpartij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is mij sowieso een raadsel waarom mensen uit landen die geografisch veel interessanter zijn om in te wonen, en die een goed klimaat hebben, zonder overbevolking, waarom die zouden willen immigreren naar Nederland, wat geologisch gezien het doucheputje van Europa is, mensen hutje-mutje wonen in Vinex-wijken, en waar als je oud en bejaard bent afgedankt wordt in een verzorgingshuis omdat je familie niet de tijd heeft om je te verzorgen.

   Ware het niet dat bovenstaand altijd beter is dan wonen in een samenleving die kapot wordt gemaakt uit 'ons' belang.

   Geen partij, zover ik weet, die zich daarvoor sterk maakt. Het zijn allemaal opportunisten.

   Verwijderen
  2. Twee minuutjes John Perkins verduidelijkt mijn standpunt ook.

   https://m.youtube.com/watch?v=m-dsiufhMu0

   Verwijderen
  3. Inderdaad Willem, zodra ik het me kan veroorloven ga ik ook enkele reis naar een zonniger klimaat om hobbyboer te worden!

   Verwijderen
 8. Assad stelt dat de VS NIET helpen in de strijd tegen het terrorisme. En onder dat juk doet NL ook mee. Wat betekent dat? Wat doen wij dan wel in Irak en Syrie?
  https://news.mail.ru/politics/29041293/?frommail=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt ,is uitgenodigd door de wettige regering,dat mag.
   Maar ook als Putin's actie illegaal was geldt:

   Zoals ik eerder hierboven zei:
   ''Als politici anderen de les willen lezen in de politiek ,zoals het Westen altijd doet ,dien je eerst zelf correct gedrag te vertonen.''

   Verwijderen
  2. @ Matt: Niemand, en zeker Cruel niet, is in staat bombardementen van ziekenhuizen in Aleppo te bewijzen.

   Witte helmen propaganda is leeggeprikt, en al qaida veldklinieken tellen niet.

   Mosul is gelijk aan Aleppo is gelijk aan Grozny: gelijke maten nemen dus! Ook daar vallen veel burgerslachtoffers, maar dat wordt verzwegen.

   Desondanks MOETEN de jihadisten uitgeschakeld worden!

   Verwijderen
  3. Nu zal ik de zaken eens omdraaien kroel. Jij bent het die hier moordenaars steunt, want jij keurt die bombardementen op burgers goed.
   Jij bent het die een gekozen president wil wippen omdat zijn beleid jou niet aanstaat, dat maakt van jou een dictator. Jij gaat over lijken.
   Als er iemand is die zich moet schamen ben jij het kroel, de naam 'mens' niet eens waard. Een vuile smeerlap ben je en niets anders.
   Het is dat ik op dit blog veel aardige Nederlanders heb leren kennen want als ik jou als referentie in België zou moeten aanprijzen was de oorlog tussen Nederland en België een feit.
   Ik denk eerder dat er een hoop landgenoten van jou zijn die zich diep schamen voor jou.

   Verwijderen
  4. Op die goedkope manier kom je er niet vanaf kroeltje. Ik zal ALTIJD blijven ontkennen dat ik een racist of fascist ben.
   Aan jou om het met bewijzen hard te maken, en aangezien je dat niet kunt verstop jij je maar heel laf achter dit soort onzinschrijfseltjes.
   En wanneer kom jij me hier in België opzoeken? Durf je dat wel? Ik heb ook koffie met vlaai klaar staan.

   Verwijderen
  5. Geef je adres maar , ik kom wel.

   Verwijderen
 9. ''Maar waarom Baudet? Nou, in ieder geval niet vanwege zijn plannen om het defensie budget op te hogen''

  Nou Thierry ,succes...Slechter kan het niet meer worden..
  http://nieuws.tpo.nl/2017/03/11/geldgebrek-defensie-zo-enorm-vrijwel-niets-rijden-vliegen-wanneer-nodig/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Rootman Huurlingen worden door de CIA getraind (Al-quaida - Isis - Gladio etc).NL politici en NGO's beïnvloeden wereldwijd soevereine Staten.
  https://youtu.be/m6BsyqeMxsI
  http://www.fort-russ.com/2016/10/nato-troops-test-ukrainian-weapons-in.html
  http://canadafreepress.com/article/look-to-the-netherlands-for-clinton-foundations-ongoing-source-of-cash#
  http://www.ad.nl/binnenland/hachchi-verbijstert-d66-met-plotse-vertrek-naar-hillary~a3659413/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vaak wordt de training uitbesteed (wel met aanwezigheid van enkele VS trainers) Oekraieners laten zich vermoedelijk makkelijker door Polen trainen, en Arabieren door, laten we zeggen, pro VS Iraqi´s.

   Verwijderen
 11. Na de onthulling van RTL dat de stemmen geteld worden met software dat zo lek als een mandje is, heb ik besloten niet te gaan stemmen! Ik weet tenslotte niet waar mijn stem naartoe gaat en om het risico te vermijden dat mijn stem bij een partij terecht komt die mij vreselijk genaaid heeft, stem ik dus maar niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voormalig medewerker van Wikileaks, Rop Gongrijp, heeft ons tenslotte niet voor niets gewaarschuwd over het gebruik van de stemcomputer en nu gaan ze het proberen bij het tellen van de stemmen! Nee, je wordt voor mij bedankt.

   Verwijderen
  2. Ik had op de radio gehoord dat iedereen welkom is bij het tellen van de stemmen. Het lijkt me onwaarschijnlijk, maar toch hoorde ik dat..

   Verwijderen
  3. Zo werkt het softwaresysteem dat onze stemmen telt

   http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/zo-werkt-het-softwaresysteem-dat-onze-stemmen-telt

   Naar nu blijkt heeft het kabinet op 1 februari besloten om de stemmen met de hand te tellen, zeggen ze.

   Stemmen op 15 maart volledig met de hand geteld

   https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/01/stemmen-op-15-maart-volledig-met-de-hand-geteld-6510030-a1544095

   Verwijderen
 12. http://www.joop.nl/videos/pauw-en-jinek-frits-wester-fileert-baudet-om-racistische-opmerking

  Zo,die commentaren eronder op die gefrustreerde PvdA site.
  Nagenoeg 100% anti NPO gescheld en anti-Joop verdraaiing van feiten.Zelfs daar..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb Baudet gezien op P. en J. en ik krijg weer last van mijn hubris moet ik zeggen. Zoals Van Gaal zei: "Zijn hun nou zo dom of ben ik nou zo slim?"
  (Ik ga het kort houden.)

  1. Homeopatische verdunning?
  Kenmerk van een homeopatische verdunning is dat het om heel scheve verhoudingen gaat, heel lage verdunning. 1 op 50.000
  In Nederland zijn 17 miljoen mensen, waarvan 3,7 allochtoon zijn. Van die 3,7 miljoen zijn er 2 miljoen niet-westers.
  Dat is dus lang geen homeopatische verdunning. Dat is een mix.

  2. Cultuur of aangeboren karakter?
  Dat alle rassen gelijk zijn is een grote (joodse) leugen. Maken ze de hele wereld wijs, maar in Israel vind je niemand die dat gelooft.

  Door de evolutie zijn we niet alleen qua uiterlijk verschillend, maar even goed van gedrags-voorkeur. (Dat is heel goed, niks mis mee. Maar het levert haat en nijd op als je dicht bij elkaar zit en uit dezelfde staats-ruif moet eten.)
  Als het over honden (paarden, muizen, vliegen en kakkerlakken) gaat weten we allemaal: tussen een Mechelse Herder en een hazewindhond is niet alleen een verschil in uiterlijk, maar ook in gedrag.
  Maar bij mensen mag je dit nooit zeggen. Totaal verboden.
  Ik vind het best, maar zo kun je niet doen wat het verstandigste is voor alle mensen. Zo meng je onnodig mensen en die gaan elkaar de kop in slagen. Ik schreef het 25 jaar geleden, en nu is het zover. Was ik slimmer? Nee hoor. Ik keek naar de voorbeelden: Hutu's en Tutsi's, zwarte en witte Amerikanen, Tamils en hun buren. Te veel genetisch verschil op te kleine afstand leidt tot ellende. Dat duurt eeuwen zo voort en wordt nooit beter. Zo breng je geheel onnodig veel menselijk leed ion de wereld.

  3. De opmerkingen van Frits Wester sloegen werkelijk newrgens op. Deze framing was goed voorbereid volgens mij.

  4. Jinek zei: 'Dit is een talk show'. Waarop Baudet had kunnen anwoorden: "Dank je wel. Dan ga ik nu spreken als U het goed vindt."


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Baudet's belangrijkste punten: bindende referenda, uit de Europese Unie stappen, stoppen met "massa-immigratie" en moslims laten tekenen voor Nederlandse waarden, zoals gelijkheid tussen man en vrouw.

   Maar wat zijn nou die NL waarden ?
   Ik doe eens een greep..................
   Kernwaarden van de Nederlandse samenleving:
   U bent in Nederland zelf verantwoordelijk voor uw
   levensonderhoud. Maar als het u om welke reden dan ook
   niet op eigen kracht lukt, en er is niemand die kan helpen,dan biedt de overheid hulp. Bijvoorbeeld om de huur, eten en kleding te kunnen betalen.


   En de slimme moslim weet dit natuurlijk ook.
   De vraag die Baudet niet zal durven te beantwoorden is de vraag die ik nu stel.
   Waar haalt die overheid het geld eigenlijk vandaan om deze zogenaamde moslims te voorzien van alle basisbehoeften die zij claimen nodig te hebben?
   Deze Nederlandse werkman/chauffeur weet het antwoord wel.
   Maar wat zou het toch ook mooi zijn als het antwoord eens uit Baudets mondje kwam.

   Verwijderen
  2. Hier het pdf-je
   https://www.prodemos.nl/wp-content/uploads/2016/04/KERNWAARDEN-NEDERLANDS-S73-622356.pdf

   Verwijderen
 14. Bas van der Plas, schrijver "Labyrinth", boek over Oekraïne.
  ( De blauwe tijger) http://www.nporadio1.nl/nieuwsshow/onderwerpen/399413-het-labyrint-dat-oekraine-heet

  Plas deed onderzoek naar de laatste 25 jaar, ( Omrent Oewkraine)

  Het labyrint = het doolhof waarin de Oekraine zijn weg zoekt: voor Rusland of voor Westen?

  Nu is er een staatsgreep gekomen, men wil naar het Westen , maar dat heeft veel problemen opgeleverd.

  Plas: Er zijn vele mythes en taboe's die niet kloppen.

  1. Extrem rechts speelt wel degelijk een grote rol in de opstand in Kiev.

  2. De Krim Tataren hebben het helemaal niet zo moeilijk in de Krim. Ook nu niet.

  3. Taboe's rondom MH17: men wees meteen naar Rusland, zonder dat er bewijs voor was. Verslag van Godfroid was destijds zeer tendentieus.
  Plas keek met kromme tenen naar Godefroid.

  Van der Plas leest Russisch en beluistert de Oekraiense zenders.
  Er wordt erg veel Russische gesproken in de Oekraiene. Ook de hgelft van de tijd spreekt men Russisch op de Oekraiense radio.

  Plas: mijn vrouw en schoonmoeder wonen op de grens tussen Rusland en Oekraine. Er komen fosforwolken over drijven die de Oekrainers daar gooien.
  Ik ben daar heel vaak geweest. Heb er veel kennisen.
  Er zijn mensen gestorven die ik kende.

  Poroshenko heeft toch weer agressie gepleegd tegen de Donbass. Is mislukt.
  Werkelijk probleem: twee delen afgescheiden. Maar 8 andere regio's willen zich ook afscheiden ! Willen meer autonomie.

  Enige oplossing: vorm een federatie. Voorbeeld: De Russische Federatie.

  Gaat er oorlog komen?
  Plas: Weet ik niet. Maar het gevaar komt niet uit Rusland, maar uit de Navo. De VS heeft in vele landen oorlog gevoerd. Maar Rusland staat niet op de grens van de VS.

  v d Plas ziet zich als een oude revolutionair.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Jan Verheul "Dat alle rassen gelijk zijn is een grote (joodse) leugen?
  Als je mensen dun schil, zijn ze allen gelijk !
  https://www.youtube.com/watch?v=mm_s6-mS83Q

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gabriel,
   ik ga er. zonder tegenbericht, van uit dat je het ironisch bedoelt. Zo niet: bedenk dan eens waarom de West-Afrikanen alle sprints winnen, ende Oost Afrikanen alle marathons.

   Opmerkelijk: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/03/lodewijk-asscher-breaking-news.html
   Lees vooral het commentaar van Bauke Douma.

   Verwijderen
  2. Er bestaat maar een menselijk ras, dat is Homo sapiens.

   En hoewel Afrikanen beter kunnen sprinten dan Kaukasiers, en vaker diabetes krijgen dan Aziaten, die een hoger IQ hebben dan Kauakasiers, zijn voor mij alle mensen in beginsel gelijk aan elkaar.

   Geldt ook voor honden, katten, paarden, ik vind ze allemaal even mooie en prachtige dieren, totdat ik het vertrouwen in bepaalde honden (en katten en paarden) verlies. En zo heb ik ook het vertrouwen in een aantal mensen verloren. Maar dat is een hele bonte verzameling van mensen die zich heeft gevormd nadat ik ze eerst leerde kennen.

   Mensen willen indelen obv ras is een nogal middelmatige manier om met mensen om te gaan. Alsof Usain Bolt 'de Afrikaan' representeert, Geert Wilders' de Kaukasier', en de Dalai Lama 'de Aziaat'.

   Rassen indelen obv geloof is al helemaal van de zotte als je je beseft dat de Joden in Israël genetisch gezien dichter bij hun buren uit Palestina staan dan bij de Joden die in de Oekraine en Rusland wonen.

   En dat 'rassen' niet met elkaar kunnen samenleven is niet waar. Kijk naar de Braziliaanse samenleving of onze eigen samenleving wat mij betreft.

   En mensen, overal ter wereld, vinden maar twee dingen echt belangrijk: hun kinderen en voetbal. Daarin zijn en hebben ze 'gelijk'.

   Dat neemt niet weg dat mbv temmen en telen de mogelijkheid bestaat dat de mensheid zich evolueert tot bv een idiocracy (zie dit filmpje https://m.youtube.com/watch?v=-N9nVLXMhPc)

   Toch komt mij dat over als ver van ons bed, want er zijn geen mensenfokkerijen, hoezeer Harvard, Yale, Cambridge, Oxford, etc dichtbij dat 'ideaal' proberen te komen ('ons soort mensen'). Maar ook daar zijn mensen heel divers, waarbij je bv bij MIT propagandisten van het militair industrieel complex kunt tegenkomen, alsook Chomsky en Aaron Swartz

   Arme Aaron Swartz!

   http://www.alternet.org/books/heres-aaron-swartz-19-describing-how-noam-chomsky-blew-his-mind

   Verwijderen
  3. Beetje lang is de comment weer wel, waar wellicht de opmerking: 'juffrouw Laps, u bent een zoogdier' ook had volstaan.

   Verwijderen
  4. Op dit moment is op NPO politiek een debat over de tweestatenoplossing in Israel.
   Het toont aan dat bijna al onze partijen 'vriend van Israel' zijn.
   Je weet wel, die mensen die in elk land ter wereld wonen, altijd tot de elite behoren, en zo een landje aan de Middellandse Zee hebben afgenomen van de mensen die daar al 2000 jaar langer wonen dan zijzelf (als ze er al ooit gewoond hebben).
   ( In Nederland, als je langer dan 25 jaar een strook land van jouw buurman als het jouwe beheert, dan is het ook vanjou. 25 jaar! Vergelijk dat eens met 2000 jaar)

   Dat hele dossier Israel toont aan dat mensen zich zien als lid van een volk of groep, en dat je de grootste ellende veroorzaakt als je twee groepen op een stuk land zet, en zegt dat ze samen moeten delen.

   Kortom: steeds meer landen multi-etnisch of multi-religieus maken is steeds meer ellende in de wereld veroorzaken.

   Àls je het goed met mensen voor hebt, zorg dan dat ieder zijn eigen stukje heeft en houdt. Beperk de immigratie. Is het best voor iedereen.

   Mensen zijn gelijkwaardig als mens. Ze verdienen dus bescherming tegen discriminatie. Maar mensen zijn verschillend in hun gedrag. En als je ze op elkaars lip zet, dan ben je de oorzaak van onnodige ellende. Turkije is voor de Turken. Amerika voor de Amerikanen. Nederland voor de Nederlanders. En wie in andermans land wil gaan wonen, die moet zich aanpassen bij de mensen in dat land.

   Verwijderen
 16. Toch nog iets opmerkelijks uit de Haagse politieke kamer.
  De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen om het stofje Bisphenol A te verbieden. De motie werd ingediend door Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren en kreeg steun van onder meer PVDA, SP en PVV.
  http://hetnieuwsvandevooruitgang.nl/2017/03/tweede-kamer-verbiedt-bisphenol-a/

  En wie stemde er voor behoud van dit giftig stofje in verpakkingsmaterialen?
  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2017Z03117&did=2017D06456

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er gebeuren volop zaken in Den Haag.
   Wil je ze allemaal gaan bespreken hier, Eddy ?

   Wat is de reden om nu over bisphenol te beginnen?

   Verwijderen
  2. Goed gezien Eddy, want dit maakt duidelijk welke partijen ronduit voor de belangen van de multinationals gaan al is het ten koste van onze gezondheid.
   Maar goed dat het gezond verstand dit gewonnen heeft.

   Verwijderen
  3. Matt,
   dit is een verbod van BPA voor voedselcontact-materialen.
   Toevallig heb ik daar zelf ook mee te maken, en wij hebben al zeker 10 jaar een verklaring van onze plastic fabrikant dat er geen BPA in zit.
   Ik dacht eigenlijk dat het al lang verboden was.

   Ik ben dus verbaasd.
   Ik geef toe: Ik begrijp niet wat de partijen bezielt om toch tegen de motie te stemmen. ( VVD, CDA en D66)   Verwijderen
  4. Jan, wat ik al zei, de macht van de multinationals. Kijk maar eens hoe het debat over round-up van Monsanto gevoerd word. Al vele malen bewezen dat het kankerverwekkend is maar door hun lobby hebben ze weer 8 maanden uitstel tot verbod gekregen, maar ondertussen zeggen ze, heel schijnheilig, dat het niet meer op openbare stoepen gespoten mag worden wegens..... risico voor de gezondheid.

   Verwijderen
  5. Hier wil ik nog even aan toevoegen dat ondertussen Monsanto is overgenomen door Bayer, een Duits bedrijf, dus vallende onder de EU regels, en die dat vergif dan gewoon een andere naam gaan geven en dan het vergiftigen gewoon door gaan. Winst moet gemaakt worden, of het nu schadelijk is of niet.
   En die partijen, die dit zooitje steunen, rekenen misschien wel op een dik betaald commissariaat als hun politieke carrière voorbij is.
   Hoe dat in het verleden is gegaan daar zijn er voorbeelden genoeg van : Kok, Zalm enz.

   Verwijderen
  6. Matt, uiteraard ben ik met je eens dat die Big Corporations heel boosaardig zijn.
   Hier een lange film: The Corporation. Vanaf 1 uur 29 min een deel van de film over Monsanto:
   https://www.youtube.com/watch?v=Y888wVY5hzw

   NB: Monsanto is heel recentelijk verkocht aan Bayer.

   Verwijderen
  7. Matt,
   ik ben niet zo pessimistisch als jij. Ik denk niet dat met een ander naam dat Roundup wel verkocht mag worden. Het gaat altijd om de werkzame stof.
   Ook zijn er nu toch al wat onkruiden resistent tegen Round up.
   Ik heb geen iodee waarom Monsanto verkocht is. Maar het zou te maken kunnen hebben met claims die ze in de nabije toekomst verwachten.
   Kijk naar dat stuk over de melk, in de docu die ik noemde.

   Verwijderen
  8. Die BPA vervangers zijn trouwens ook niet OK
   http://zaplog.nl/zaplog/article/vervangers_hormoonverstoorder_bpa_zijn_ook_schadelijk
   Maar of dat de hogere reden van de tegenstem van D'66 was betwijfel ik ,denk gewoon hypocrisie van een ''milieupartij''.

   Verwijderen
  9. Ik dacht werkelijk dat dit op europees niveau al verboden was.

   Mijn leverancier heeft meermaals een verklaring afgeleverd waarin ik o.a. deze tekst lees:

   ...we do not use or add Bisphenol A in our products...
   The chemical composition of our films conforms and complies woith the requirements of the European Council Regulation ( EEC 975/2009 of 19th october 2009 amending directive ...

   In die verklaring staat helaas niet welke stof nu de functie van Bisphenol A vervult. ( Ik meen dat het een weekmaker is, dat bisphenol)
   Misschien zinvol om dat eens op te vragen..

   Verwijderen
  10. Jan, wel wat late reactie want was met iets anders bezig. Of glyfosaat, de werkzame en schadelijke stof in round-up, nu een andere naam zal krijgen (wat zeker zal gebeuren)is niet eens belangrijk. Wat wel belangrijk is dat is dat het nu in handen is van een in de EU gevestigd bedrijf dat op vele fronten een heel dikke vinger in de pap te brokken heeft en dus op net zoveel fronten zijn gang kan gaan.
   Die overname had meerdere redenen, 1 zoals je al zei, die vele claims die er aan komen maar straks vervallen omdat Monsanto dan niet meer bestaat en natuurlijk de dure patenten en de alleenrechten op steriele zaden.
   En, en dat vind ik het ergste, ze kunnen chanteren met het op de tocht zetten van duizenden banen.

   Verwijderen
 17. Ik zag het programma ' Andere tijden' en dat ging over stemcomputers.

  Drie mannen met een klein bedrijfje hebben die computers voor Nederland bedacht en de software gemaakt. In 1996 begon dat. In 2006 ging ook Amsterdam er mee aan de slag. Rob Gongrijp, bekend hacker, wist aan zo'n machine te komen, en kon de software veranderen zodat een deel van de stemmen naar de partij 'Stem-Bedrog' ging.
  Hoewel niemand op die partij stemde, won die dus toch , in de proef opstelling.

  Nog afgelopen zomer werd bekend dat in de VS dit soiort bedrog ook had plaatsegvonden in recente verkiezingen.

  Het lijkt me echter dat er wel een mouw aan te passen zou zijn geweest, en dat je gewoon nog met stemcomputers kon werken.

  Voorbeeld: - Alle computers worden op meerdere plaatsen verzegeld, in de fabriek.

  - Àlle computers worden na de verkiezingen opgehaald en centraal in een verzegelde loods bewaard.
  - Kort voor de verkiezingen worden ze weer bezorgd, en bewaard in een kluis.
  - Een uur voor de stembus open gaat worden er 100 stemmen ingetoetst, en kijkt men of hij die goed heeft opgeteld.

  Tenslotte kan men bij een deel van de computers een camera richten op de druktoetsen, zodat op die manier een record is van de stemming. Zo zou men steeksproefgewijs nog kunnen controleren of het allemaal klopt.

  Ik denk dat het erg veel werk scheelt, en dat het op die manier minder fraude gevoelig is dan met potlood stemmen en tellen met menskracht.

  --=-----

  Je kunt ook denken aan willekeurig twee stemcomputers naast elkaar zetten, en de stemmers vragen om tweemaal hetzelfde in te drukken.
  Dat wordt gefilmd ( zonder te zien wie er stemt) , en dan moeten de computers dezelfde uitslag geven.

  Dit 'dubbel stemmen' hoef je slechts op 1% van de stemhokjes te doen. Ende twee computers die daar naast elkaar kjomen te staan zijn tevoren niet bekend.
  Dit alles zal het erg weinig rendabel maken om fraude te plegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij het tellen met hand kun je ook vraagtekens zetten. In Amerika bij de recente verkiezingen werd met de hand geteld en later bleek dat er meer stemmen in de bus zaten dat er inwoners in dat stadje waren en in een andere plaats dat er dozen met Trump stemmers ineens verdwenen waren.
   Ik denk dat een echt eerlijk systeem niet bestaat.

   Verwijderen
  2. Eens Matt. Er wordt gewoon een weer rad voor de ogen van Nederlanders gedraaid net als in Amerika.
   Het rad begint al te draaien zodra je de tv weer aanzet. :)

   Verwijderen
  3. Het Russische systeem met camera´s en transparante stembussen is waarschijnlijk betrouwbaarder.

   Verwijderen
  4. Het Russische systeem met camera´s en transparante stembussen is waarschijnlijk betrouwbaarder.

   Verwijderen
  5. Rootman,

   hoe werkt dat? Zijn de stembussen doorschijnend? Je zioet elk form,ulier er in vallen?
   Maar die camera's? Staat er een bij elke stembus?
   En wat wordt met die beelden gedaan?

   Verwijderen
 18. @ Blik.

  Op NPO Politiek zag ik het debat in de Balie.
  Het ging voor het grootste deel van de tijd over Israel.

  Alleen Sjoerd Sjoerdsma ( D66) , Van Dijk (SP) en een oude man van 50+ waren kritisch op Israel.
  De SP had een stevig standpunt. 50+ was ook duidelijk. Maar Sjoerdsma wilde het publiek niet te zeer voor het hoofd stoten en zei: 'Minder achter Israel gaan staan is uiteindelijk veel beter voor Israel.'
  Baudet was wel heel erg pro Israel. ( Hij zei: 1,4 miljard boze moslims om hen heen! We moeten ze steunen ! Waarop 50+ zei: Ja, maar Israel heegt 1 miljard rijke en machtige Westerse landen achter zich)
  Joel Voordewind (CU meen ik) en Van der Staaij en Van Klaveren warenmde meest fanatieke pro-Israeli's.
  De helft van de aanwezigen zei dat ze in Israel hadden gewoond in hun jeugd. ( Dat moet toch echt een boost geven aan je politieke carriere. Wilders heeft er lang gewoond)

  Nee, om wat ik hier zag zal ik echt nooit op Baudet stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan, je maakt weer het verschil tussen Joden en zionisten, die eigenlijk niets met het Joodse geloof te maken hebben. Het Katholieke geloof is ook gebaseerd op het Joodse, zie de 10 geboden, Mozes en Abraham.
   Dat de zionisten het geloof ge- mis- bruiken om heel andere reden (wereldheerschappij) kun je niet afschuiven op de doorsnee Jood.
   De islam is een ander verhaal, dat is gebaseerd op een of andere pedofiel, sorry, profeet, die maar wat graag een kindbruidje wilde van amper 12 jaar en daarmee een pak aanhangers meekreeg die dat ook graag wilden. Volwassen vrouwen moesten ver weg op de achtergrond verstopt en onderdrukt worden want hun tegenstand kon wel eens te groot zijn. Heeft niets meer met geloof te maken maar enkel met macht.
   P.S. zelf ben ik atheïst. Ik geloof zonder voorbehoud enkel (in) mezelf.

   Verwijderen
  2. Matt,
   als jij een hekel hebt aan mannen die met jonge meisjes sex hebben, dan moet je eens kijken hoe de joodse wetten zijn.

   Een joodse man mag sex hebben met een meisje tot ze 3 jaar oud is. Staat in hun heilige boeken: Sanhedrin 55.
   http://www.come-and-hear.com/sanhedrin/sanhedrin_55.html

   Maar dat weet Matt niet, want Matt leest alleen maar teksten van moslim-bashers als Robert Spencer cs.

   Je bent al even biased voorgelicht als Eddy, die ook denkt dat hij àlles weet van de Ottomanen omdat ze hem verteld hebben over het beleg van Wenen.

   Voor Matt: een prachtig liedje van een man die 40 jaar geleden moslim werd, en dat nog steeds is: https://www.youtube.com/watch?v=4vHyzGslkWM

   Verwijderen
  3. Sanhedrin komt uit de babylonische talmud.
   De torah wijst de talmud af.
   Je kunt dus hier al vraagtekens zetten of de talmud geleerden wel de echte joden zijn die achter hun verlosser stonden.
   De torah joden erkennen hun verlosser.
   De talmud verwerpt nog steeds hun verlosser.
   Zij zien mensen die nog steeds over Hem getuigen als nutteloos goyim.
   Torah versus talmud: Een verschil van dag en nacht.
   Ik ga er verder ook niet op in. Iemand die zich daar voor wil interesseren kan dit ook zelf uitpluizen

   Verwijderen
  4. Da's dan met een vooruitziende blik dat de Torah de Talmud af wijst: de Torah is vele eeuwen ouder dan de Talmud.

   Maar goed dat je er verder niet op in gaat, Eddy.

   Verwijderen
  5. De ottomanen zweren bij hun koran.
   Ook hier ga ik niet tekst en uitleg geven over de citaten uit de koran.Die kun je zelf vinden.
   En kom mij nu niet aanzetten met citaten van het oude testament uit de bijbel. Bewijs mij maar eens waar het nieuwe testament tot haat en moord oproept.
   Het oude is voorbij en verstandige mensen proberen al eeuwen naar het nieuwe testament te leven.

   Verwijderen
  6. Ik ge er verder ook niet meer op in want al die geloven is 1 groot pot nat, allemaal door mensen uitgevonden en heeft totaal niets met een of andere god te maken. God heeft de mens geschapen naar zijn beeld en gelijkenis. Ik lijk dus op god, dus ik ben god.

   Verwijderen
  7. Dat klopt Jan. De talmud kwam ook pas later. Net als de koran.
   Maar denk maar niet dat de torah geleerden zitten te slapen.
   Zij zien precies waar de angel van het verderf op aarde zit.

   Verwijderen
  8. Voor ik het vergeet, Jan, een deel van mijn info over de moslims heb ik van Wilder's film, Fitna.

   Verwijderen
  9. Eddy,
   de Torah geleerden die schrijven de Talmud, en de Gemera, en al die andere toelichtingen op de Torah.
   Zo hebben ze ook bedacht dat in de Torah staat dat je Palestijnse kinderen mag vermoorden als je dat nodig vindt.
   https://www.youtube.com/watch?v=7t_LxpCY2G8&feature=player_embedded

   Voor de goede orde: dit is dus allemaal onzin (?):

   Eddy: De torah wijst de talmud af.
   Je kunt dus hier al vraagtekens zetten of de talmud geleerden wel de echte joden

   Verwijderen
  10. Ja, Matt, en wat vind je daar dan zelf van, dat je Wilders als bron hebt?
   Dat heeft toch niks met objectiviteit te maken?

   Hier een joodse schrijver die ons precies vertelt welke joden het moslim-bashen hebben op touw gezet: http://www.cbsnews.com/news/the-great-islamophobic-crusade/

   Hier Jeff Cohen van FAIR, over wie het moslim bashen op touw hebben gezet:
   http://fair.org/article/the-dirty-dozen/

   Hier een klein overzicht van de oorsprong van de 42 miljoen $ die in 2011 was besteed om mensen als Matt en Eddy tot fanatieke moslim haters te maken: https://www.americanprogress.org/issues/religion/reports/2011/08/26/10165/fear-inc/

   Verwijderen
  11. Jan,die vent begrijpt de torah niet.
   De torah is het oude testament.
   God roept mensen niet op om te doden.
   Als er 1 iemand was die de joden van hun dwaling probeerde af te halen was het wel Mozes.
   Zo staat het omschreven in het oude testament als je maar goed leest.
   Natuurlijk is er ook veel geschreven over moorden.
   Maar dat wil niet zeggen dat hun God dat goed keurde.
   Komt er ineens een man op een ezel Jeruzalem binnen.
   Hij deed geen vlieg kwaad,maar belande toch aan het het kruis of paal.
   De mensen die hem verwelkomde en in hem een goede leermeester zagen zijn daarna gaan schrijven.
   En zo is het nieuwe testament ontstaan.

   Verwijderen
  12. Jan,je moet nu niet flauw gaan liggen te doen.
   Ik ben geen moslim hater.
   Maar ik zal ook nooit buigen als een moslim.
   Ik laat mij ook niets op mijn mouw spelden door een moslim.
   Want het is de moslim die oproept tot een heilige oorlog.
   Helemaal mesjogge die koran fanaten.

   Verwijderen
  13. Eigenlijk moet ik medelijden hebben met die kranke moslims.
   Of wil je nu beweren dat een christen het goed heeft daar waar de moslim ligt te blère?
   De christen moet ook nog oppassen dat z'n kop er niet af gaat.

   Verwijderen
  14. Eddy, mozes had een Egyptische opleiding aan het hof van de farao gehad. Hij kende niet eens de god van Abraham! Pas na zijn bekering bij de braambos werd hij volgeling van de Kanaietische oorlogsgod Jaweh. Hij trouwde toen een Medianitische prinses, maar roeide later de Medianieten uit. Hij heeft nog vele andere volkjes uitgeroeid, lees maar na in Exodus. Zijn opvolger Joshua is echter de grootstegenocidepleger uit de bijbel.

   Het waren overigens geen monotheisten, dat kwam pas tijdens de Babylonische ballingschap. Toen werd de thora pas op schrift gesteld (inclusief het invoegen van het scheppingsverhaal en de zondvloed, uit Sumerië).

   Ook Allah was een van de vele goden in Arabië, maar werd als bij Jaweh (Baal, de vruchtbaarheidsgod heeft het net niet gered, maar leeft voort als Beëlzebub, een adoptie van het Perzische dualistische godendom met Ahura Madza en Ahriman). De judeochrislam is echter toch één godsdienst, met variaties in cultuur en door de tijden.

   De theologie van het monotheisme zal altijd tot strijd leiden, want zoals Jaweh in de 10 geboden zei: ik ben een jaloerse god. Het is een theologie die altijd vragen onbeantwoord laat, en dus geneigd is te verbieden en te verketteren: Kijk maar eens welke lekkere straffen er in Deuteronomium staan en hoe die thora geobsedeerd is door eten en sex.

   Verwijderen
  15. Een zin was afgekapt/ onvolledig:

   Allah werd net als bij Jaweh van een van de vele goden tot oppergod tot enige god. Dat duurde bij de joden 1500 jaar, en bij de moslims een generatie, omdat Mohammed de joden en de christenen als voorbeeld gebruikte: hij wilde aanvankelijk het monotheïsme gewoon een lokale kleur geven.

   Verwijderen
 19. 1,4 miljard boze moslims om Israël ?
  Poeh,dat zijn er best wel veel zeg.
  Maar goed,dat zal Israël ook wel aan zichzelf te danken hebben. Nu hebben ze dus een vijand.
  Effe wat anders. Hoeveel boze moslims zitten er eigenlijk in ons kikkerlandje ? Mag je nog wel christen zijn in Nederland? Of is dat VERBOTEN ? Gaan we in Nederland allemaal knielen en met onze hoofden naar de grond buigen ?
  Dan weet ik wel waar ik mijn fiets makkelijk kan parkeren.

  https://f.jwwb.nl/public/5/4/6/aslom-ali-khan-hafizia-madrasa/leer-islamitisch-gebed-6.large.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee joh.

   Die Baudet kletst volledig uit zijn nek.

   Er zijn wereldwijd 1,4 miljard moslims, maar die wonen in Indonesie etc.

   Het land met de vierde militaire macht ter wereld ( na VS, Rusland en China) wordt aangevallen door jongens die met steentjes gooien. En uit Gaza kwamen er 'raketten', jarenlang.
   Die raketten waren minder dan 1 meter lang, en je kon er wel 5 tegelijk op je schouder nemen. https://english.alarabiya.net/articles/2011/02/01/135838.html

   In de 10 jaar dat die raketjes werden afgevuurd op Sderot, zijn er 9 doden gevallen. Ongeveer het aantal kindern beneden de 10 jaar dat de joden elke maand dood maken, volgens mij. In 9 jaar tijd!
   Ik hoop werkelijk dat er een hemel en een hel is, want dan komen lieden als Joel Voordewind en Van Klaveren zonder twijfel in de hel. Heerlijk !

   Ik ben er vrij zeker van dat die raketjes worden aangevoerd en gestimuleerd door infiltranten. Wat zou Israel publicitair moeten zonder die ' raketten' ?

   In Sderot wonen joden, maar wel de inferieure joden: de mizrahim, de ' arabische joden'.

   Als je snel een idee wil hebben over Israel, kijk dan even hier:
   http://ifamericaknew.org/

   Verwijderen
  2. Zag toevallig een fragmentje van die 'denk' figuur in de kamer die zowat eiste dat, omdat hij ramadan wilde vieren, de hele kamer maar op reces moest.
   Wij moeten ons dus aanpassen aan hen. denken ze, maar owee als je dat tegenspreekt, dan ben je racist.

   Verwijderen
  3. Jan,
   Dat is het werk van de zionistische staat die beïnvloed wordt door de knesset.
   En laat daar in knesset nou het talmud addergebroed zitten.
   Wist je dat de echte joden in Israël het zionistische regime en de talmud verwerpen?
   Daar hoor en zie jij ook niets van in onze westerse media.
   Tip: zoek eens op MK Ruth Calderon.....knesset

   Verwijderen
  4. Eddy,
   er zijn twee zaken waar ik totaal geen boodschap meer aan heb:

   1. aan het verwijt dat ik antisemiet ben. ( Shulamit Aloni, minister in Israel , zei: " It's a trick , we always use it."

   2. Aan het heen en weer geschuif tussen joden, zionisten, neocons, ongelovige joden etc. etc.
   Totaal geen boodschap aan.

   Al die Commissars die de Holodomor er door drukten waren ook niet meer gelovig. Maar later ineens weer wel.

   Kemal Ataturk was zelfs zogenaamd een moslim. Maar hij verkwanselde wel het Ottomaanse rijk, en maakte Turkije seculier.

   Er zijn joden die ik heel erg waardeer, zoals Norman Finkelstein, Ilan Pappé, Mordechai Vanunu, Israel Shahak, Israel Shamir, Jeff Cohen, Max Blumenthal, Gilad Atzmon, Livia Rokach, Jeffrey Blankfort, Hannah Arendt, Elmer Berger, Lenni Brenner, Richard Forer. Max Nordau , Noam Chomski, Alan Sabrosky, Miko Peled.

   En er zijn joden die ik verafschuw, zoals : Stephen Steinlight, Philip Zelikow, Daniel Pipes, Richard Perle, Leo Strauss, Douglas Feith, Michael Ledeen, Oded Yinon. ( Kleine selectie)

   Of ze wel of niet geloven, of ze de Talmud of de Torah aanbidden: het zal me worst wezen.

   Zoals vrij veel deskundigen zeggen: Vrijwel alle oorlogen worden door joden op touw gezet.
   Oorlog vind ik het ergst van alles.

   Maar het kan ook nog veel erger zijn: Het zou best kunnen dat de joden denken dat de Messias heel snel zal komen ( omdat ze de wereld al in hun macht hebben) , en dat ze wel zien dat we de wereld vernietigen met ons klimaat, maar dat ze denken: dan is de Messias al lang op aarde, dus wat maakt het uit.

   Verwijderen
  5. De Messias is er nog niet Jan.
   Er komt eerst een 7 jarige verdrukking.

   Verder goed onderzoek.
   Heel wat namen die ik ook ken.
   Ik ga nog een stapje verder met je,want 1 naam ontbreekt er nog.


   Michael Hoffman

   https://www.youtube.com/watch?v=4qKDswr4WrI

   Verwijderen
 20. Nog een liedje door moslim Cat Stevens: https://www.youtube.com/watch?v=WkZJSFd0Ghw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met een nummer van de Animals, als Stevens al een jaar of 50 is:https://www.youtube.com/watch?v=yOJmBI-ZgN4

   Verwijderen
  2. Cat Stevens/Yusuf Islam Calls For The Murder Of Salman Rushdie - He Now Denies Ever Doing This
   https://www.youtube.com/watch?v=4Oienjf0GK8

   Had hij zich maar bij het zingen van morning has broken gehouden.
   Als de ochtend aanbreekt,wat is het eerste wat je dan gaat doen?
   Je brood smeren of oproepen om iemand te vermoorden?
   Volgens mij heeft Cat Stevens ze niet allemaal meer op een rijtje.

   Verwijderen
  3. Salman Rushdie was inderdaad een volledig boosaardig figuur.
   Hij werd wereldberoemd door een hele religie door het slijk te halen. 1 miljard mensen op het hart trappen, dat is wat hij deed. Haat veroorzaken, en verdriet.

   Niet die 1 miljard die al die genocides op hun geweten heeft (Europa en Amerika) werd door Rushdie aangevallen, maar de 1 miljard die er het slachtoffer van was.

   Of Stevens nu wel of niet van mening is of was dat Rushdie de doodstraf verdient, dat vind ik niet zo belangrijk: de eerste agressie werd door Rushdie gepleegd. Alles wat daarna komt, daaraan heeft hij mede schuld.

   In de VS zaten 400.000 mensen in de gevangenis in 1990. Tot Clinton president werd. HIj veranderde de wetten, en nu is 'het gevangeniswezen' een lucratieve bussiness. Nu zitten er dan ook ruim 2 miljoen mensen in de bak.

   En U bent bezig met wat Cat Stevens nu wel of niet gezegd heeft?
   Ik vind die video trouwens lang niet overtuigend. Er is volop in geknipt.

   Eddy schrijft:
   Als de ochtend aanbreekt,wat is het eerste wat je dan gaat doen? Je brood smeren of oproepen om iemand te vermoorden?

   Hier is je antwoord:
   De Neocons roepen niet op. Ze gaan elke ochtend fris aan de slag om daadwerkelijk mensen te vermoorden. Meestal by proxy.

   Verwijderen
 21. Blik vind het jammer dat de CD van Janmaat niet meer bestaat anders had hij daarop gestemd en dat zijn "fans" aangeraden!! Gezien zijn haatstukjes is dat de enige politieke keuze die hij kan maken. Of niet stemmen....Baudet zou ook kotsen als hij deze stukjes zonder enig historisch besef en vol met fouten ziet en dan ook nog reclame ziet maken voor hem. Zou zich denk nog uit de race trekken als het kon, want met zo'n kiezers wil hij niet geïdentificeerd worden!!

  BeantwoordenVerwijderen