dinsdag 19 juli 2016

Rusland 100% geweerd van Olympische Spelen?

Het zou voor het eerst zijn sinds 1920, 1924 en 1948 dat een geheel land geweerd zou worden van de Olympische Spelen; Het overkwam alleen Duitsland na beide wereldoorlogen, in genoemde jaren.Aan de beurt

Nu zou dan Rusland aan de beurt zijn. Omdat van staatswegen er doping gefaciliteerd zou worden. Het aangevoerde bewijs in het rapport van de Canadees McLaren is een getuigenverklaring van één persoon (Gregory Rotshenkowa). Het zou gaan om een luikje in Sotchi. Daar zouden in het holst van de nacht onder leiding van de Russische geheime dienst, stalen verwisseld worden. De Russen hadden maar 20 uur nodig voor de doping test. Normaal was dat 24 uur. De 4 uur verschil zouden de geheime operatie betreffen. Wie de logica begrijpt mag het uitleggen in de comments. Maar dit uren-relaas was het verhaal van een Nederlandse NSF/Olympische medewerker.

Spijker

In Nederland hadden we ooit ook een spannend verhaal. Het was van de Roy van Zuidewijn. Die meende op de thee bij zijn tante een camraatje gezien te hebben in de vorm van een spijker in de muur. Pek en veren was de algemen tendens in de reacties. Het luikjesverhaal daarentegen wordt door de Nederlandse Olympische officials uiterst serieus genomen: Schorsen! Alle Russen!

Demmink

Geen spoor van rook, laat staan vuur! Geen spat bewijs! Dat was zo'n beetje de MSM tendens van de reacties op de aantijgingen tegen oud Secretaris Generaal van Justitie Demmink. Een handvol getuigen vertellen te zijn misbruikt door de man. Maar deze getuigenverklaringen, zonder aanvullend bewijs, worden weggehoond. Geen bewijs! In het geval van de Russen is één getuigenverklaring mogelijk voldoende om een heel land en alle sporters van dat land te weren van de Olympische Spelen. Schoon, vuil, onbekend: allemaal geweerd!

Massavernietigingswapens

Een Russiche Olypische official vergelijkt het westerse gedrag met dat ten tijde van de val van Saddam. Een gerucht wordt opgeblazen tot enorme proporties. We hebben allemaal kunnen zien tot wat voor een amageddon in Irak dat geleid heeft. Met dank aan het Westen. Nu wordt wederom een gerucht tot enorme proporties opgeblazen.

Alle medewerking

De Russen zeggen intussen alle medewerking toe. Alle genoemde namen in het rapport die meegewerkt zouden hebben aan het doping-programma zijn sowieso op non-actief gezet. Rusland steunt de hoogste straffen voor de zondaars. Rusland zegt van overheidswegen alle steun toe in de strijd tegen doping. Maar Rusland stelt wel dat het belangrijk is de rechten te beschermen van de sporters die in hun leven nog nooit met doping in aanraking zijn gekomen. Het zou niet enkel een zeer negatieve gevolgen hebben op de carrieres en het lot van vele sporters, maar op de gehele Olympische beweging. De WADA commissie heeft het niet nodig gehad naar Rusland te komen of om te spreken met Russische Sportbestuursleden.

Putin's statement

"Laten we niet teruggaan naar de tijden van 1980 toen Moskou door het westen werd geboycott en Los Angelos waar de Russen wegbleven. Lees het hele statement HIER". Met dank aan djmoskou.

WK 2018 Rusland

Na de questionabele sancties tegen Rusland, de raketten gericht op Rusland, de legers tegen Rusland, de voorwaardelijke schorsing van Rusland op het EK, het boycotten van Sotshi, is deze mogelijke ban een zoveelste druppel in een steeds voller wordende anti-Rusland emmer. De volgende vraag is wat er bedacht gaat worden om het WK voetbal over twee jaar geen groot voetbalfeest te laten worden. Misschien wil Oligarch een voorspelling doen.

"Rodina Mat", "Moeder van het thuisland, het Moederland roept" bij Volgograd ter nagedachtenis aan de slag bij Stalingrad, nu Volgograd. Beeld zichtbaar links op de foto, tussen de twee hoge gebouwen. Volgograd baadt zich in een heerlijk zonnetje, aan de strandjes van de Volga, één van de speelsteden in 2018. Het Oranje-legioen aan deze strandjes de Russen lerend hoe de polonaise gedanst wordt? En de Russen op hun beurt de Nederlanders leren hoe je Wodka drinkt? Het kan een groot feest worden. Maar er kan nog zand in de radaren komen...

45 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit artikel nu ook bij NuJij:
  http://www.nujij.nl/algemeen/russische-official-vergelijkt-olympische-hetze.36615401.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rusland is wel aan de buurt maar voor de zoveelste keer is het allemaal niet waar,hoe zat het ook alweer met beestjes in de Nederlandse bloemen,..... Oja dat was dan wel weer waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blik,
  Ik heb echt geen idee wat de reden zal zijn dat het wk voetbal in 2018 in Rusland geen groot feest zal worden. Rusland krijgt steeds meer vrienden en Amerika minder. Gaat goed komen onder het Rusland van Poetin. Wordt een groot feest.
  Maar ja, 2 jaar duurt nog zo lang. Worden de taktische nukes van Amerika bv wel goed bewaard.? Komen er niet een paar van deze voorwerpen in handen van een paar gekken die een voetbal feestje of het functioneren van een land willen verstoren ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan het zien inderdaad; gebeurt inderdaad zo veel, dat twee jaar weg nog een hele tijd is; hopelijk komt het goed; ik ben dan zeker van plan er heen te gaan. Misschien een Blik reunie in 1 van de speelsteden? Misschien gaat Blik wel een speciale Blik op NOS camping organiseren :-) :-) Het wordt onder bloggers steeds populairder om reizen te organiseren :-)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Wimlex en Poetin drinken een biertje op de Blik Op NOSjournaal camping. Gezellig.

   Verwijderen
  4. Inderdaad, 2 jaar is een lange tijd. In die tijd zouden wij weleens de ineenstorting van het "land van de onbegrensde mogelijkheden" mee kunnen gaan maken, dat is namelijk óók géén "onbegrensde onmogelijkheid"! De dan zittende president kan bij Poetin advies in winnen hoe zijn land weer op poten te zetten! Tussentijds lijkt het een wijs besluit van Poetin om het IOC vaarwel te zeggen om samen met China een EAOC (EurAziatisch Olympisch Comité) op te richten, die kant wil men hier in het westen tenslotte toch op.

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   Wat moeten wij hiermee?

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/07/bankrupt.html

   Verwijderen
  6. En hiermee?

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/07/schijn-democratie.html

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @S-d-R,

   Daarom heb ik beide artikelen geplaatst, want met ons pensioengeld gaat hetzelfde gebeuren als wat er in het eerste artikel staat geschreven.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @S-d-R,

   Die krijg ik ook al via chemtrails en mijn gezonde, met glyfosfaat bespoten, verse groenten en fruit binnen.

   Verwijderen
  11. Ook niet als zij in een House Resolution worden genoemd?

   Verwijderen
  12. Hmmm...lekker, chemtrails! Genoemd in de "The Space Preservation Act" onder H.R. 2977 als "Exotisch wapen"!

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. @S-d-R,

   Ik geef je de tekst van H.R.2977 en daar worden chemtrails bij naam genoemd.

   https://www.congress.gov/bill/107th-congress/house-bill/2977/text

   Verwijderen
  15. Even een uittreksel daaruit;

   "The term ``exotic weapons systems'' includes weapons designed to damage space or natural ecosystems (such as the ionosphere and upper atmosphere) or climate, weather, and tectonic systems with the purpose of inducing damage or
   destruction upon a target population or region on earth or in space."

   Verwijderen
  16. @S-d-R,

   "Ook om die reden zou ik naar Rusland willen verhuizen."

   Als ik 35 jaar jonger was ging ik zo naar Rusland.

   "We eten wel altijd biologisch maar dat is geen garantie dat er geen troep uit de lucht op gevallen is."

   Al eet je alleen producten die in de kas worden verbouwt, ze moeten toch water hebben.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  18. @S-d-R,

   Het is geen kwestie van "als". Chemtrails worden op grote schaal over ons uitgestort, gisteren, vandaag, morgen. Zij beïnvloeden niet alleen het leven op en in de grond, maar ook het klimaat en het weer.

   Zo'n 20 jaar geleden was ik in gesprek met een medewerkster van NASA die gesubsidieerd onderzoek deed naar het gat in de ozon laag. Om die subsidie te behouden en daarmee het onderzoek te redden, was NASA genoodzaakt om over de grootte van dat gat te liegen.

   Verwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  20. @S-d-R,

   Helaas, ik kan niet meer voor je doen dan dit. En ja, ook ZIJ worden met deze rommel geconfronteerd, maar ZIJ weten waarvoor ZIJ daar zitten.

   What in the world are they spraying

   https://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE

   Why in the world are they spraying

   https://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

   Verwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  22. Wat kan ik anders doen dan zoveel mogelijk mensen hierover informeren of denk je dat H.R. 2977 een grapje is?

   Verwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  24. Ook dat is simpel, de NAVO is het leger van het Vierde Rijk wat in de VS is opgericht door Leo Strauss. De NAVO is niets anders dan een fascistisch wereldleger.

   Verwijderen
  25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  26. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  28. Gelukkig heb jij geen tijd om dat te onderzoeken!

   Verwijderen
 5. Sport is zeker niet mijn ding, maar Putin zou toch eindelijk moeten kunnen beseffen dat dit elke keer een zeer zware wissel op zijn land trekt: denk aan Bejing- Georgië en Sochi- Kiev.

  Mijn advies aan mr Putin zou zijn om zich van al deze evenementen terug te trekken en een ´schaduw´toernooi van onafhankelijke staten op te zetten. Volgens de regels werken, en vervolgens alle records breken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je zou maar als jong en getalenteerd journalist bij het NOS journaal gaan werken en na verloop van tijd erachter komen dat je niet het nieuws aan het verslaan bent, maar propaganda. En tot de terechte conclusie komt dat je daarom niet voor het mooie vak van journalist gekozen hebt. Je wilt niet nog langer uithangbord zijn voor dat wat de machthebbers denken en willen doen, maar wil, als Bernstein en Woodward, de macht bevragen, bekritiseren en op die manier het nieuws voor de kijker brengen en duiden! Je jeugddroom achterna, met uiteraard all the president's man hoog in het vaandel hebbende.

  Maar wat moet je: je nadert of bent inmiddels al over de veertig. En een gevierd journalist met een goed salaris. De huur of hypotheek moet betaald worden en je laten omscholen na je veertigste is geen feest.

  En daarbij: niet iedereen is zo dapper als Sacha de Boer die op een gegeven moment, en met volledige instemming van haar man, zegt: 'ik maak nog liever voor de rest van mijn leven foto's van keukens en taarten, dan dat ik nog langer dat verdomde 8 uur journaal presenteer!' (zo stel ik mij dat voor).

  En opeens denk je een uitweg te weten: je wordt sportjournalist bij diezelfde NOS! Ben je eindelijk af van het moeten brengen van gelieg en bedrieg als objectieve waarheid, omdat sport nou eenmaal nergens over gaat en het dus ook niet uitmaakt wie wint of verliest. Denk je... Om niet veel later te vernemen dat het ook hier de bedoeling is om vooral door te gaan met het demoniseren van Rusland, Poetin, en Russen die er ook niets aan kunnen doen dat ze in Rusland geboren zijn. Zeg maar net zoals je bij datzelfde vermaledijde 8 uur journaal moest doen.

  En waarbij je al je mogelijke vermoedens over Nederlanders die scheve schaatsen rijden in de topsport, als een Mart Smeets die Rooks of Boogerd interviewt (maar Mart wist het echt niet, ECHT niet), moet inslikken en verzwijgen, dan weet je dat van de regen in de drup bent beland.

  Zo bezien is het om medelijden te krijgen met Herman van der Zandt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Theresa May is net zo achterlijk als een deur als Yulia Timoshenko.

  http://www.globalresearch.ca/uk-prime-minister-theresa-may-says-yes-shes-prepared-to-kill-hundreds-of-thousands-in-nuke-attack/5536444

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Conspiracy by NATO Leaders to Commit Acts of Aggression against Russia. Warsaw Communiqué

  I have been a defence lawyer most of my working life and am not used to gathering evidence for a prosecution, but circumstances impelled me to open a file for the prosecutor of the International Criminal Court, or perhaps some future citizen’s tribunal, in which is contained the evidence that the NATO leaders are guilty of the gravest crime against mankind, the crime of aggression. I would like to share with you some brief notes of interest from that file, for your consideration.

  http://www.globalresearch.ca/conspiracy-by-nato-leaders-to-commit-acts-of-aggression-against-russia-warsaw-communique/5536471

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik merkte dat we weer flinke toevoer hadden vanaf geenstijl. Blijkt dat Nehemia onze link in een comment geplaatst had.

  @Nehemia | 19-07-16 | 02:46
  Goeie link. Dat eerste stuk op blikopnosjournaal.blogspot.nl... is toch wel verhelderend. Bizar dat dat soort informatie de Journaals en Nieuwsuur niet halen.


  Watching the Wheels | 19-07-16 | 07:59

  Veroek aan onze (vaste) bezoekers. Plaats eens vaker een linkje her en der; met name geenstijl, waar het Blik zelf niet meer mogelijk is. Dank bij voorbaat. Dank Nehemia. Dank Watching the Wheels.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Over Doping en Rusland. Deel 1/2

  Het lange verhaal, zo kort mogelijk.

  Toen Saddam nog een grote vriend van de VS was, schreef Victor Ostrovsky in zijn boek het volgende: “ Ephraïm, my Mossad teacher said: [……Ghdaffy] Iraq and Saddam Hussein are the next target. We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it'll work."
  Dus:
  Een opponent die men wil vernietigen wordt altijd eerst zwart gemaakt in de media.
  Op allerlei manieren. Elke negatief bericht dat men kan bedenken wordt geplaatst en herhaald. Elke onbewezen verdachtmaking wordt een hype.
  Dat heet ook wel ‘bashing’.
  Bashing doe je door alle kwalijke kanten van een land of persoon steeds maar weer in de MSM te brengen. En stevig aan die persoon of dat land te koppelen.
  Statistieken laten vaak iets anders zien.
  In de VS was in de jaren 1980 tot 2005 slechts 6% van het terrorisme van moslim-origine. De andere 94% werd door niet moslims gepleegd.
  http://www.loonwatch.com/2010/01/not-all-terrorists-are-muslims/

  We weten allemaal dat sportdoping ook sterk aan Rusland wordt gekoppeld, terwijl het in bijna alle landen voorkomt, en op veel plaatsen expres niet wordt ontdekt. Ook in Amerika. Zie de foto van Serena Williams. Denk aan Lance Armstrong die pas werd beschuldigd toen zijn ex ploegmaats een voor een de waarheid hadden verteld en er geen houden meer aan was.

  De duitser Hajo Seppelt heeft zich gespecialiseerd in het opsporen van doping in landen die gebasht moeten worden: Rusland, China, Wit Rusland.
  Youtube, 58 min: Geheimsache Doping: "Wie Russland seine Sieger macht" - Doku Sportschau ARD 2014
  Zijn docu over Rusland kreeg veel aandacht.
  In de docu zien we een aantal Russische sporters die zeggen dat ze doping gebruikten, en dat ze alleen naar het buitenland mochten na een controle-meting ( of alle sporen uit het bloed waren). Slechte presteerders kregen geen doping meer. Van goede presteerders werden de doping- monsters vervalst zodat ze niet betrapt werden.
  Niet fraai allemaal, maar in de Tour de France ging het decennia lang zo. En in de MBA in Amerika ook, naar het schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over Rusland en doping. Deel 2/2.


   Opmerkelijke zaken:
   1) de hoofdgetuige, een jonge Rus, Vitaly Stepanov, heeft in Amerika gestudeerd en werd daarna doping-controleur in Rusland. Hij huwde een atlete die doping gebruikte en was enkele jaren lang dus zelf zwaar in de fout.
   2) De artsen die de doping verstrekken verdienen flink aan hun werk. Als er medailles worden behaald, moeten de atleten flink betalen aan de artsen of coaches. Een marathonloopster had in totaal 450.000 $ betaald aan een Russisch lid van de Internationale Atletiek Federatie. ( Blijkbaar is het IAF ook corrupt.)
   3) De man die nu als enige getuige voor McLaren op treedt, Grygory Rotshenkowa , komt ook al in de video voor, op minuut 31. Daar wordt hij door de sporters als een belangrijke doping-verstrekkende arts afgebeeld. Tegen Hajo Seppelt ontkent Rotshenkowa elke aanklacht. En deze man is nu kroongetuige en de man die vertrouwd wordt op zijn woord? Op zijn gezag wil men de kroon op de carriere ( Olympische spelen) van vele tientalle atleten kapot maken?
   4) Op 33.23 min zegt Seppelt: “Opmerkelijk. Drie jaar eerder werd Rotschenko er van verdacht dat hij in doping handelde. Maar de staat vervolgde de aanklacht tegen zijn eigen medewerker ( Rotshenkowa) niet verder. “
   Ik begrijp hieruit dat R. wel een tijd lang is onderzocht.
   Als dat onderzoek stopt kan dat twee oorzaken hebben:
   - Men kan het bewijs niet rond krijgen.
   - Of er zijn machtige lieden die willen dat alles bij het oude blijft.

   De crux van de aanklacht die nu tegen Rusland loopt is dat de Russische staat zelf medeplichtig is aan het doping gebruik, en dat dus alle Russische sporters verdacht zijn.
   Stel dat dit zo is,
   - Zou de staat dan toestaan dat die artsen enorme kapitalen afpersen van de atleten?
   - Zoude staat dan een onderzoek beginnen tegen een van de belangrijkste doping-leveranciers ( Rotschenkowa)?

   Ik zie echt niet hoe de Russische Staat fouter zou zijn dan de Franse Staat of dan de Amerikaanse overheid.
   Verwijderen