dinsdag 26 juli 2016

Reclamevliegtuigje sleept tekst: "Free Baybasin Now"



UPDATE

"Baybasin in allerijl overgeplaatst"


De Telegraaf noemt Baybasin, zij het tussen aanhalingstekens, "Gangster". Lees verder bij de voormalige Nazi-krant.



Fantastische actie door onbekenden voor de enige man in Nederland die een LEVENSLANGE straf uitzit, voor het opdracht geven voor een moord aan mensen die er niet eens voor veroordeeld zijn!



"Op 23-7-2016 heeft er een bijzondere formatievlucht plaatsgevonden, die blijkbaar nogal wat onrust op de grond veroorzaakte. Volgens de geruchten is justitie inmiddels zelfs op zoek naar initiatiefnemers van deze vlucht! De oorzaak van alle onrust, was een tekst die door een van de vliegtuigen door de lucht gesleept werd. Hierop stond de duidelijk de boodschap 'FREE BAYBASIN NOW' te lezen". Lees verder en veel meer op de site van Eric Donk, JDTV.

Werk van de heer Baybasin. Meer info, zie Boublog.

23 opmerkingen:

 1. Dit artikel nu ook bij NuJij:

  http://www.nujij.nl/algemeen/reclamevliegtuig-sleept-tekst-free-baybasin-now.36674420.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet dat ik het altijd eens ben met zijn benadering, maar hier is de analyse van El Señor Escobar:

  http://russia-insider.com/en/politics/sultan-emergency-swing/ri15810

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Newsbud Breaking News: Turkey’s Coup Plotters are Members of NATO’s Rapid Deployable Corps

   https://www.youtube.com/watch?v=_KAxjZWy-Lk

   Verwijderen
 3. Deze discussie leidt nergens toe. Mr. Baybasin is in Nederland onschuldig veroordeeld tot levenslang op door het OM bewust vervalste bewijzen. Professor Ton Derksen heeft dat reeds duidelijk aangetoond. Toch zit mr. Baybasin nog altijd vast. FOEI!!! FOEI !!! FOEI !!!!!!
  FREE Mr. BAYBASIN NOW !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bron: Wikipedia

   Namens Baybaşin is op 18 april 2011 een herzieningsverzoek ingediend bij de Hoge Raad. Op 31 augustus 2011 doet Baybaşin (opnieuw) aangifte tegen Demmink en tegen Hillenaar op grond van nieuwe feiten. In september 2012 concludeert de advocaat-generaal dat een nieuw onderzoek, met opnieuw horen van getuigen noodzakelijk is. In oktober 2012 treedt een wet in werking die dit mogelijk maakt. In 2013 starten nieuwe getuigenverhoren en nieuw deskundigenonderzoek. In april 2014 verschijnt een boek, geschreven door wetenschapsfilosoof Ton Derksen, over deze zaak: “Verknipt bewijs De zaak Baybaşin”. Hij komt tot de conclusie dat de rechters zijn voorgelogen. Afgeluisterde telefoongesprekken zijn niet alleen onjuist vertaald, maar ook gemanipuleerd. Er is geknipt en geplakt in de audiobestanden volgens Derksen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Demmink rings a bell?

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Matt,

   Stel je voor Matt, jij bent Fred Teeven en jij zegt dat je de politiek bent ingegaan voor de zaak Demmink. Eenmaal voor de rechter wordt jou de vraag gesteld waarom jij die uitspraak gedaan hebt en jouw antwoord daarop is; "Ach, een mens zegt weleens wat" en op andere vragen beroep jij je op je zwijgrecht? Hoe ga ik dan over jou denken, Matt?

   Verwijderen
  6. @Matt,

   En een rechter heeft er niets aan met wereldberoemd te zijn als de uitkomst zijn/haar dood zou betekenen.

   Zo erg is het hier, Matt en in jouw landje is het niet veel beter met de Dutroux affaire die in connectie staat met Demmink.

   Verwijderen
  7. Tja, en die hoorzitting in de VS, waar hetzelfde kindermisbruik op nog grotere schaal plaatsvind?

   De grootste verachting die de Nederlandse Staat tegenover haar burgers heeft uitgevoerd heeft zij ook uitgevoerd, door Demmink na zijn pensioen een plaats te geven in de Kopenhagen Commissie.

   Verwijderen
  8. Lees voor "verachting" eigenlijk maar minachting, want dat is hoe de politiek over ons denkt.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Stuur Baybasin een kaartje! Hij zit weer in isolatie! Elke dag een kaartje kan hem helpen.

   Mr. Hüseyin Baybasin
   (reg.nummer 1623371)

   PI Vught, afdeling 9

   Postbus 10055
   5260 DH VUGHT
   of:
   Lunettenlaan 501
   5263 NT VUGHT

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Demmink too big to jail, maar via EU toch mogelijkheden, zou mooi zijn, te gek dat iemand onschuldig word vastgehouden voor een moord die nooit gepleegd is.De Turken chanteren EU nu ook met vluchtelingen en hun mantra is do as i say otherwise......dan gaat de islamo fascisten EU leuke terroristen bezorgen. Cruelman welterusten nog.

   Verwijderen
 5. Eerste conventiedag democrats: Aanvankelijk zeer grote onvrede van de Sanders supporters, na de ´Russisvche´ leaks en het aftreden van de laakbaar partijdige Wasserman Schulz.

  Michelle Obama, Warren en Sanders hielden goede toespraken, uitsluitend betrekking hebbend op binnenlandse onderwerpen, waar het maar moeilijk oneens zijn mee is.

  Michelle ging zich echter te buiten aan het Amerikaans exeptionalisme, want het benoemen van de vele problemen en verklaren dat Amerika OPNIEUW groot gaat worden door Trump is daar een godslastering.

  Ook de eindconclusies, mede van Sanders, dat Hillary degene zou zijn die voor de belangen van de gewone man gaat opkomen, het is maar de vraag wie dat slikt. Vele Sanders supporters luisterden hiernaar in tranen.

  In elk geval een deel van de Sanders supporters klapte wel flauwtjes mee. Waar bijna iedereen binnen de conventiehal het wel mee eens was was dat Trump echt niet in het belang van de gewone kiezer is. Op sociale onderwerpen (minimumloon, tax breaks voor de rijken, verslechtering van medische zorg, minderheden en onderwijs) hebben ze daarin gewoon gelijk. De paar concessies die Sanders bij Clinton heeft losgekregen zijn wel een erg mager en schril alternatief.

  Vanavond komen allerlei minderheden aan bod (gaap) en spreekt oud president Clinton. Dus wat meer tijd voor wat slaap inhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi verslag Root, waarvoor dank; Michelle: "Hillary is degene met de ervaring en het doorzettingsvermogen"

   Doorzettingsvermogen heeft Trump natuurlijk niet minder; "Ervaring", tja... ervaring met het in chaos storten van andere zwakkere landen... Nee bedankt. Doe mij maar Trump.

   Verwijderen
  2. Ik heb wel een zwak voor Michelle, maar deze speech is uiteraard voor haar geschreven. Toch stoorde mij de zinsnede:´America is the best country in the world´, vooral door de overtuiging waarmee ze het uitsprak behoorlijk. Ik bedoel, waar is ze nu helemaal geweest, en dan nog: wat heeft ze gezien in de glazen stolp waarin ze leeft?

   Elke speech waarin Clinton werd aangeprezen voelde bij mij iedere keer aan alsof een stukje aluminiumfolie tegen een blootgelegde zenuw aankwam. Een instinctieve reactie, netzo als ik bij Hollande meteen een prijskaartje van 10 000 bij zijn toupetje visualiseer, en ik bij Soros en Cheney een omgeving van vlammen voorstel. Daar hoef ik helemaal niets voor te doen.

   Toch begrijp ik de afkeer voor Trump van mijn 2 VS dochters ook heel goed, terwijl ze best een beetje op Ivanka lijken.

   Maar goed de gewone Amerikanen moeten mi. maar 4 jaar Trump uitzitten: de rest van de wereld heeft heel wat langer de destructieve neocon invloed van het VS establishment moeten ondergaan!

   Verwijderen
 6. UPDATE

  "Baybasin in allerijl overgeplaatst"

  De Telegraaf noemt Baybasin, zij het tussen aanhalingstekens "Gangster". Ze melden dat hij veroordeeld zou zijn voor moord, maar vermelden er niet bij dat de moord nooit gepleegd is! Lees verder bij de voormalige Nazi-krant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In mijn vorige reactie staat een foutje. Daarom wil ik hem verwijderen. Bij deze de juiste tekst:
   Beste Blik,
   De moord in de theetuin is wel degelijk gepleegd, maar Baybasin zou daartoe de opdracht hebben gegeven aan twee mannen, waarvan de ene nooit is vervolgd en de andere is vrijgesproken.
   De moord werd gepleegd door een concurrerende vastgoed-speculatie-bende en Baybasin had daar aantoonbaar geen enkele band mee.
   De massamoord in Kentucky is inderdaad nooit gepleegd (just make him call = maak hem alleen maar koud! Drie beëdigde vertalers konden er niet meer van maken!). Maar de moord in de theetuin leidde tot levenslang!
   http://www.boublog.nl/2008/06/13/baybasin-en-de-moord-in-de-theetuin/

   Verwijderen
  2. Dank Boudine; excuus voor de onzorgvuldigheid; ik heb het aangepast.

   Verwijderen
 7. Grote paniek bij authoriteiten om dit vluchtje:

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article28331747.ece/Jacht-op-medestander-levenslang-opgesloten-Koerd?lref=R1

  BeantwoordenVerwijderen