woensdag 6 juli 2016

CDA en VVD gaan spierballen tonen aan Rusland

Het land dankzij welk het Nazisme is verslagen, het land dat er voor gezorgd heeft dat er in Palmyra klassieke muziek klinkt en er geen hoofden meer door de straten rollen, het land dat de kleuren van de Nederlandse vlag draagt, het land dat Irak en Libië NIET in chaos heeft gestort. Aan dat land gaan het CDA en VVD hun spierballen laten zien.

Natuurlijk samen met PvdA en D66. PVV weet het niet precies. SP is tegen. Troepen gaan deze partijen sturen naar de grens met Rusland. Sancties hebben ze al gesteund; die hebben in anderhalf jaar tijd 60 miljard Dollar (50 miljard Euro) gekost aan de landen die deze sancties gestart zijn.


Westen bedankt!

Dat Rusland al langer door heeft waar het Westen mee bezig is, maakte Putin nogmaals duidelijk op het World Economic Forum in St. Petersburg vorige maand, met dank aan Market Update:Al-Qaida

"Na de val van de Sovjet-Unie dachten we allemaal dat de wereld een tijdperk tegemoet zouden gaan van vrede en vertrouwen in elkaar. Kort daarna kwam Rusland in economische, sociale en interne politieke moeilijkheden. We kregen te maken met separatisme, radicalisme en de agressie van internationaal terrorisme. In onze Kaukasus regio waren strijders actief die het Al-Qaida netwerk vertegenwoordigden. Dit wordt nu als een feit erkend en er is niemand die dit gegeven nog bestrijdt."

Technisch niveau

"We hadden gehoopt dat het Westen ons zou helpen, maar wat we ontdekten was compleet het tegenovergestelde. Het Westen bleek de separatisten in Rusland te steunen! Ze zeiden tegen ons: “We erkennen de separatisten niet op een hoger niveau, maar meer op een technisch niveau”. Nou, bedankt daarvoor!"

"Denk je dat we dat niet weten?"

"Maar wie gaf ze steun? De financiële en bestuurlijke steun die ze kregen? Denk je dat we dat niet weten? Heel goed zelfs… Toen we deze bedreiging hadden verslagen, door de hel waren gegaan en weer waren teruggekomen, kwamen we het volgende probleem tegemoet." Lees het hele artikel en zie de video, bij Market Update.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Wij zeggen op onze beurt, Rutte, CDA en PvdA, bedankt voor het sturen van troepen naar de Russische grens! We voelen ons nu echt een stuk beter en veiliger. Ga zo door. Stuur liefst nog meer troepen. Trek het offensie defensie budget niet op naar de 2%, maar voor de zekerheid naar 20%! Boter bij de vis! Meer geld en steun voor Oekraine en meer wapens en sancties tegen Rusland! Zal die Russen leren!

Militairen in het Nederlandse leger zouden echt hun baan moeten heroverwegen. Ze moeten zich afvragen waar ze mee bezig zijn. Wiens belangen ze behartigen. Met welk levensgevaarlijk vuur ze aan het spelen zijn, wiens levensgevaarlijke orders ze aan het uitvoeren zijn. Vrijwillig notabene!

64 opmerkingen:

 1. Nou Mark, Sybrand, Diederik en Alexander, hier hebben jullie je pistooltje, parachute en camouflagepakje, ik bel Poetin wel even dat jullie er aankomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De GROTE frustratie van NATO leiders is dat Rusland niet reageert op al het wapengekletter aan zijn grens met een lengte van 180 mijl waarvan 2/3 een meer en rivier de NARVA is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Joop, wij hebben hier op de blog toch al voorspeld dat Hillary niet veroordeeld zou worden. Omdat ze een too big to fail/jail is.

  Hillary, With Obama By Her Side, Explains To America Why She Is Not "Above The Law"
  http://www.zerohedge.com/news/2016-07-05/extremely-careless-hillary-obama-her-side-explains-america-why-she-not-above-law

  fighting for us betekent fighting voor de oligarchie die ze bedient.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja, de FBI heeft haar van haar blaam gezuiverd. Dat wil zeggen, het is niet misdadig wat ze gedaan heeft, wel enorm klunzig en een veel gemaakte fout in de politiek in ALLE landen. Ook hier in Nederland. Moet heel de wereldpolitiek maar af gaan treden dan?? Hoeveel doktoren en rechters denk je wel niet dat die zeer geheime info via prive mail uitwisselen?? Net zo erg!! Maar daar hoor je nooit iemand over....alleen complottrollen flippen over van alles....

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   they ignored the following six U.S. criminal laws, each of which undeniably describes very well what she did:

   18 U.S. Code § 2232 — Destruction or removal of property to prevent seizure

   18 U.S. Code § 1512 — Tampering with a witness, victim, or an informant

   18 U.S. Code § 1519 — Destruction, alteration, or falsification of records in Federal investigations and bankruptcy

   18 U.S. Code § 2071 — Concealment, removal, or mutilation generally

   18 U.S. Code § 641 — Public money, property or records

   18 U.S. Code § 793 — Gathering, transmitting or losing defense information …

   http://rinf.com/alt-news/breaking-news/clinton-case-obama-administration-nullifies-6-criminal-laws/

   Je hebt de reactie van Iwan gelezen? Behoeft verder geen commentaar.

   Verwijderen
  3. Ja Kroel, ze moeten allemaal aftreden. Geen sorry, maar oprotten. Zo gaat het ook in het bedrijfsleven en dat is een gezonde situatie.

   (Bij de too big to fail corporaties gaat het niet zo als je in de raad van bestuur zit. Die mogen wel corrupt zijn)

   Verwijderen
  4. Ik wil er nog aan toevoegen dat deze openbare goedkeuring aan criminele activiteiten het absolute faillissement van de USA is. Er is niks meer over van deze eens deugdelijke, transparante, optimistische, innovatieve, harde en voortvarende natie.

   Verwijderen
  5. Ach ja, met muren heb ik betere gesprekken. Het laat ook weer zien dat Joop wanhopig weer alternatieve complotsites pakt....en daarom wil de FBI ook geen vervolging...dus wie is de leugenaar?? Ja Joop. En Oligarch, als jij toevallig thuis dus een mailtje van je werk behandelt via je prive mail moet jij gelijk ontslagen worden. Mooi, heeft morgen driekwart van de wereld met een internetverbinding geen werk meer. Heel goeie raad van onze economievernietiger Oligarch. Hoezee!!

   Verwijderen
  6. "Ach ja, met muren heb ik betere gesprekken."

   Tja, dat dacht ik al, je kan voor de variatie ook eens een spiegel nemen!

   Verwijderen
  7. Ja ook daar heb ik betere gesprekken mee als met jullie. En das niet qua narcisme, maar gewoon dat ik weet dat er dan NIET tegen me gelogen wordt, iets wat hier door jullie wel constant gebeurt!!

   Verwijderen
  8. Tuurlijk, Iwan!

   Verwijderen
  9. Dank je voor de bevestiging Joop!!

   Verwijderen
  10. Bevestiging? Hahahahahaha!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  11. Mevrouw Clinton heeft de door gebruik van privé server de freedom of information act omzeild. Mevrouw Clinton moet gewoon op de goed beveiligde overheidsservers werken en ze moet controleerbaar zijn voor de volksvertegenwoordigers.

   Poetin heeft nu haar e mails omdat deze onnozele onverlaat haar server niet had beveiligd.

   Deze zelfde mevrouw liet ambassadeur Stevens in Libië rond de 7 uur tevergeefs om hulp roepen. Uiteindelijk werd hij samen met nog wat Amerikanen vermoord door aan Al Qaeda gelieerde terroristen.

   Verwijderen
 4. Ik lees hier dat er in April dit jaar een oppositie leider van Vlad door het slijk is gehaald door openbaring van een sex tape. Michael Kasyanov van PARNAS lag hier met zijn minnares Natalia Pelevina (Brits Russisch politiek activiste, lid van PARNAS en parlements kandidaat voor deze partij).
  Pelevina heeft het hoogste woord in een andere video waar ze geen spaan heel laat van andere oppositie leden. En we horen Kasyanov zeggen dat Pelevina zich moet ontdoen van haar scherpe kantjes en hij zal de partij rondom haar bouwen. (dit heet omhoog neuken - Oligarch)

  EXCLUSIVE
  Sex tape scandal was work of Putin, says Russian political activist exposed in video
  http://www.cbc.ca/news/world/russian-sex-tape-1.3526425

  Deze affaire is schadelijk voor de politieke carrière van Kasyanov en Pelevina. Maar minder dan in westerse landen. De Russen zijn dit gewend en kijken hier niet zo van op. Iedereen doet het.

  Deze onthulling van de sex tape is mogelijk kwalijk voor de zittende regering nu er voor de zoveelste keer een oppositie leider door het slijk wordt gehaald.

  Cui Bono ?

  Ik moet erbij zeggen dat Kasyanov in 2008 politiek werd gesteund door Leonid Nevzlin and Boris Berezovsky and Garry Kasparov. Dit is de kliek die de Russische bodemschatten wil privatiseren en de aandelen hiervan aan hun vriendjes willen geven en er voor zorgen dat de grondstoffen worden afgerekend in dollars. En omdat deze kliek een eugenics programma hebben en streven naar een wereld dictatuur moeten zij verliezen.
  Dus als achter deze smaad campagne de FSB zit, in opdracht van Vlad, dan kan ik er vrede mee hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://ejbron.wordpress.com/2016/07/06/poetin-verbiedt-soros-organisaties-in-rusland/#more-120812

   Verwijderen
  2. Heerlijk hoe jullie je eigen leugens toedekken met nieuwe leugens erbovenop. Om heel duidelijk aan iedereen die hier komt te zeggen; neem ons vooral niet serieus, wij liegen hier dat het letterlijk gedrukt staat!!

   Verwijderen
  3. Ja Joop, dat is al een tijdje bekend.

   Verwijderen
  4. Ik eigenlijk niet. Sexschandalen (tenzij het om verkrachtingen of pedofilie gaat) voor politieke doeleinden gebruiken is een kwalijke Amerikaanse gewoonte. Als een oppositiefiguur fout is val je hem om die reden aan en niet vanwege dit soort onzin.

   Dat Soros clubs gesloten worden (ik dacht dat dat reeds gebeurd was). daar valt echter slechts een toast op uit te brengen: Brindis!

   https://www.youtube.com/watch?v=Z5kII5bn5Tw

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt helemaal gelijk, Rootman. ( 18.06 uur)
  Joop maakt de blog kapot door met de Trollen te bekvechten.

  Ik heb contact met mensen die het helemaal beu zijn met Joop, maar ook de manier waarop oligarch zijn onzin verkoopt doet mensen afhaken.

  Maar goed: Blik bepaalt.
  Er is hem hulp aangeboden. Hij gaat er niet op in.

  Als ik Blik was zou ik niet alleen Cruelman drie maal daags weg halen, maar ook alle reacties van Joop op Cruelman.

  Ik ben zelf nu op Joop.nl aan het schrijven. blijkbaar is mijn ban daar voorbij.

  Het is erg jammer vanwege alle moeite die Blik doet om hier info en video's te plaatsen.

  Wie kunnen we wat kwalijk nemen?
  Moeilijk hoor.
  Cruel is niet wijzer, LGK is een patient ( autisme. kan je niks leren) , Joop is zwaar verslaafd aan vechten en oligarch heeft helemaal geen interesse in het zoeken naar waarheid. Hij wil zijn frustratie uiten.
  That's it.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat is jouw 'gebrek', @Jan?

   Verwijderen
  2. "Ik heb contact met mensen die het helemaal beu zijn met Joop, maar ook de manier waarop oligarch zijn onzin verkoopt doet mensen afhaken".

   Woeaaa

   En wie is dat die afhaakt door mij Jan en alleman ?

   De enige die mensen doet afhaken is Jan. Van Knip hebben we niks meer gehoord.

   Verwijderen
  3. Ben jij helemaal Leip geworden Jan ?. Wat voor stoornis heb jij ?. Wie ben jij om te bepalen wat zin en onzin is.?

   De enige die bepaalt of iets zin of onzin is is Blik. Het is zijn blog en van niet van jou beste jan en alleman

   Verwijderen
  4. "Joop maakt de blog kapot door met de Trollen te bekvechten."

   Tja, schijnbaar moet iemand het doen want jij houdt, net als Rootman, ook je bek dicht en zoals je ziet heeft je bek dichthouden weinig invloed op het gedrag van Iwan maar kennelijk vindt jij het wel lekker om voor rotte vis uitgemaakt te worden.

   Kennelijk is dat jouw gebrek.

   Verwijderen
  5. "Ik ben zelf nu op Joop.nl aan het schrijven. blijkbaar is mijn ban daar voorbij."

   En jij vindt jezelf wél 'slim' om bij Joop.nl te gaan schrijven?

   Verwijderen
  6. Klopt, Oligarch.
   Knip is weg dank zij mij. Geen enkel verlies.
   Willem Willem is er mee opgehouden. Geen enkel verlies voor deze blog.
   Sophia is er mee opgehouden. Heel jammer. O.a. door de kletskoek van Oligarch en Joop. Niet door mij.

   De enigen die niet op houden zijn LGK en Cruel.
   Wie denk je dat daar de oorzaak van is?
   Hoeveel posts zou Cruelman hier schrijven als er nooit op hem werd gereageerd?

   Best mogelijk dat mijn tackles te hard zijn voor de gevoelige en niet in waarheid geïnteresseerde lieden die ze moeten ondergaan. Maar geen van hen heeft me ooit duidelijk kunnen maken waar ik ongelijk had.

   De enige reden van bestaan van dit blog is: WAARHEID.

   Dan moeten de mensen die hier willen schrijven, zoeken naar de waarheid. Dan ligt de lat wel even hoger dan : "Als iemand profijt heeft van een gebeurtenis, dan heeft hij het volgens mij gedaan."
   Verwijderen
  7. Kroel en LPG zijn beroepstrollen ben ik bang.

   Blik heeft vrij veel verkeer doordat zijn site de naam NOSjournaal in zich bergt. Mensen googelen NOS en dan komen ze wellicht ook bij deze site. Het establishment wil natuurlijk niet dat er getwijfeld wordt aan de propaganda van de staatszender en zet er daarom trollen op om mensen die nog geen eigen mening hebben bij de staatszender te houden en niet bij de blog die de leugens van de staatzender blootlegt.

   Verwijderen
  8. "De enigen die niet op houden zijn LGK en Cruel.
   Wie denk je dat daar de oorzaak van is?
   Hoeveel posts zou Cruelman hier schrijven als er nooit op hem werd gereageerd?"

   Je bek dichthouden, Jan Verheul, heeft ook weinig invloed op het gedrag van deze trollen en je bek dichthouden tegen mij bewijst mijn waarheid, schijthuis!

   Verwijderen
  9. ""Best mogelijk dat mijn tackles te hard zijn voor de gevoelige en niet in waarheid geïnteresseerde lieden die ze moeten ondergaan."

   Ik proef een beetje Cruelman en LGK gedrag in deze opmerking!"

   LOL

   Verwijderen
  10. "Knip is weg dank zij mij. Geen enkel verlies.
   Willem Willem is er mee opgehouden. Geen enkel verlies voor deze blog.
   Sophia is er mee opgehouden. Heel jammer. O.a. door de kletskoek van Oligarch en Joop. Niet door mij. "

   Hier bepaal jij weer de zin en onzin. Bovendien voel jij je ook nog het geweten over goed en kwaad. Ik vind het vrij irritant dat jij dit gaat bepalen op de blog van Blik. Doe dat lekker op je eigen blog.

   Ik vind het jammer dat Knip en Willem willem er niet meer zijn. Kom maar terug hoor jongens. Laat Jan maar de rambam krijgen.

   Verwijderen
  11. Tja, Jan Verheul kan krijgen hoe hij het hebben wil, als er geen hond op z'n eigen blog komt dan moet je je ei wel ergens anders kwijt.

   Verwijderen
  12. Jan heeft geen enkel respect voor de bloggers van Blik. Als ze niet precies aan zijn normen en waarden en aan zijn kwaliteits normen voldoen sabelt hij ze genadeloos neer.

   Verwijderen
  13. "Tja, Jan Verheul kan krijgen hoe hij het hebben wil, als er geen hond op z'n eigen blog komt dan moet je je ei wel ergens anders kwijt."

   Tsja, wel triest eigenlijk

   Verwijderen
  14. Vecht elkaar lekker de tent uit jongens, laat dus zien dat jullie ALLEMAAL liever ruzie maken dan "waarheid" vinden, maar jullie willen elkaar gewoon aftroeven wie het meest kan liegen en bedriegen. De een zijn waarheid wordt door de ander verrot gescholden, constructieve bijdrages zijn er nooit, het is gewoon haantjesgedrag van jullie. De enigste die wat verstand er in proberen te brengen zijn LGK en ik. Maar ja, als iets er niet is, zoals het verstand bij jullie dus, dan rest er als wij er niet meer zijn om jullie lessen te leren dat jullie elkaar de klas uit vechten!! Wat een wanhoopsblog dit....lachwekkend tot en met!!

   Verwijderen
  15. "Tsja, wel triest eigenlijk"

   Ja, als je je heil moet gaan zoeken op Joop.nl.

   Verwijderen
  16. Ach, misschien is het wel DE oplossing als dit blog ter ziele gaat, ondanks het feit dat die ruim 500.000 plaatsen is gestegen op de wereld.

   Verwijderen
  17. "Ach, misschien is het wel DE oplossing als dit blog ter ziele gaat, ondanks het feit dat die ruim 500.000 plaatsen is gestegen op de wereld."

   500.000 plaatsen. wow en dat ondanks LPG, Kroel, Joop en Oligarch.

   Verwijderen
  18. Dan zijn wij ook verlost van klootzakken zoals Iwan en LGK en waar @Blik onmachtig was die een ban te geven!

   Verwijderen
  19. Ik heb net de 2e 24 uursban in ruim een week op Joop.nl.

   Geen enkel idee waarom, er zijn wel een aantal goede reakties verdwenen. Er is erg moeilijk hoogte van te krijgen waarom, omdat het al of niet plaatsen heel afhankelijk is wie er moderator is. Het is wel een veel mindere site geworden met al zijn knuffelonderwerpen.

   Nogal opmerkelijk vond ik het volgende artikel:

   http://www.joop.nl/opinies/navo-top-zet-rusland-verder-onder-druk

   , Waar men het toch wel heel erg oneens met de 2e alinea moet zijn.

   Op zijn blog ook een felle discussie over Iran, zijn persoon trekt nog altijd hasbara hardliners zoals likud Nederland aan, die moeten uiteraard geholpen worden in het stof te bijten:

   http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2016/06/23/protest-bij-bezoek-minister-iran/

   Ondertussen hoor ik net een toespraak gegeven in Brussel van Timmermans die Juncker ´vurig' verdedigt: wat een min figuur is het toch! Ik kan niet tegen mensen die emoties faken (behalve in de film). Zo´n man zou eens een maandje prison moeten doen.

   En dan is er toch een beetje recht, dat Blair in elk geval moreel veroordeeld is. Benieuwd of zijn geluid nog steeds van tijd tot tijd in de MSM blijft klinken; ik vrees van wel.

   Ik ben het ook niet altijd met olicharch eens, maar waarom zou dat moeten? Hij gebruikt immers rationele argumenten, alhoewel ik zijn economische verhalen zelden begrijp. Zolang commentaren niet ontaarden in gekibbel mag van mij alles, zolang ik er een beetje wijzer van kan worden.

   Verwijderen
  20. "Ik heb net de 2e 24 uursban in ruim een week op Joop.nl."

   Gefeliciteerd, het bevestigt je intelligentie!

   Verwijderen
 7. De beste Blogger is voor Dawg. Dawg is uiterst evenwichtig, to the point en formuleert zorgvuldig zonder al te veel emotie.

  @Dawg, ben je er niet meer door mij ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, kennelijk door mij, hoewel Dawg ook genoeg tegengas tegen de trollen heeft gegeven.

   Verwijderen
 8. Oligarch schrijft:
  ---
  Ben jij helemaal Leip geworden Jan ?. Wat voor stoornis heb jij ?. Wie ben jij om te bepalen wat zin en onzin is.?

  De enige die bepaalt of iets zin of onzin is is Blik. Het is zijn blog en van niet van jou beste jan en alleman
  ----

  Dit is wel zo'n beetje de laatste keer dat ik tijd uit trek om je wat te leren,Oligarch. Het is al vaak gebleken dat mijn lessen als mosterdzaad op de rotsen valt. Ik ga er dus geen tijd meer aan besteden. Laatste keer dus:

  Oligarch: " Wie ben jij om te bepalen wat zin en onzin is.? "
  Ik bepaal niet wat zin en onzin is. Ik maak duidelijk dat je bepaalde criteria moet gebruiken als je op zoek bent naar waarheid.
  Jij hebt deze criteria:
  -- WC eend zegt zelf ook dat hun middel goed is. En dat vind ik ook. Dus is het waar.
  -- Als iemand profijt heeft van een gebeurtenis, dan is dat voor mij al genoeg reden om te weten dat hij de oorzaak is van die gebeurtenis.

  Dat zijn twee heel slechte criterria, Oligarch.

  Oligarch: "De enige die bepaalt of iets zin of onzin is is Blik. "

  Onzin. Blik draagt artikelen en onderwerpen aan. De bezoekers posten informatie en reageren op elkaar. Het wordt een discussieclubje.
  Normaal gesproken heb je baat van elkaar: op deze plaats kun je anderen een tip geven. Ik heb hier veel goede info gekregren, ook van Oligarch en van Joop. Nooit van Cruel en nooit van LGK. Ook niet van Willem Willem en van Knip.
  Je bent onder gelijkgestemden, en verliest dus niet al te veel tijd aan mensen die je komen vertellen dat Bush een prima kerel was en dat de aarde toch plat is.
  Maar gaande weg blijkt dat er toch mensen tussen zitten die niet echt op zoek zijn naar feiten en waarheid. Dat gaat dan irriteren. En als ze dan volharden in hun denkwijze en nooit een discussie aan gaan, samen op zoek naar de beste kijk op de wereld, dan word je harder in je kritiek.

  Blik bepaalt alleen wanneer iemand een trol is. Ik heb nooit gezien dat posts werden weggehaald die hij onzin vond. Of posts waar hij het niet mee eens was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is wel zo'n beetje de laatste keer dat ik tijd uit trek om je wat te leren,Oligarch

   Fijn, houden zo en ik hou je eraan. Niet meer reageren op mijn posts Jan.

   Verwijderen
  2. Blik bepaalt alleen wanneer iemand een trol is. Ik heb nooit gezien dat posts werden weggehaald die hij onzin vond. Of posts waar hij het niet mee eens was.

   Daarom is Blik ook zo'n fijne vent.

   Verwijderen
  3. "Dit is wel zo'n beetje de laatste keer dat ik tijd uit trek om je wat te leren,Oligarch."

   Jij hebt het ook niet een héél klein beetje hoog in je hoofd hé, Jan Verheul?

   Verwijderen
  4. "Jij hebt het ook niet een héél klein beetje hoog in je hoofd hé, Jan Verheul?"

   Ja Jan is Jezus Christ himself. LOL

   Verwijderen
  5. Ik ben nog steeds kwaad op Jan toen hij het over de Joden ging hebben. Dat kwaad van de Joden zat in de genen volgens Jan.

   Mijn oom Hein was Joods en die was door zijn ouders naar Nederland gestuurd omdat hij hier in Nederland grotere overlevingskansen zou hebben. De man heeft het conservatorium gedaan en heeft tot aan zijn pensioen als muzikant in een concertgebouw orkest gespeeld. Fijne erudiete man en goede huisvader die onder de plak zat bij die bitch van mijn tante. Hein had na de oorlog bijna geen familie meer, zijn beide ouders waren opgepakt en vermoord en die 2 andere familieleden die nog waren overgebleven mocht hij van die Bitch ook nog niet eens meer opzoeken.

   Hoe kan die Jan nu over het kwaad in de genen van de Joden hebben ?

   Verwijderen
  6. Mijn neef en nicht zijn half joods en hun kinderen zijn kwart joods. Hoe zit het met hun genen. Zijn deze genen beter dan die van Hein, maar nog steeds veel slechter dan die van Jan Verheul ?

   Verwijderen
  7. Jan kent, met zijn oneindige wijsheid, het verschil tussen joden en zionisten niet. Jan Verheul wist niet dat George Orwell een neocon was en hij wist ook niet dat er in 1937 in Zwitserland een hoger beroep zaak speelde die "The Protocols of the Learned Elders of Zion” als geen vervalsing beoordeelde.

   Verwijderen
  8. Jan Verheul kan je dus eigenlijk vergelijken met een parasiet, die zich vol zuigt met kennis van derden om daar zijn voordeel mee te doen!

   Verwijderen
  9. Joop 22.41:
   "Jan Verheul kan je dus eigenlijk vergelijken met een parasiet, die zich vol zuigt met kennis van derden om daar zijn voordeel mee te doen!"

   Ja, Joop. Het is mijn doel om veel van anderen te leren.
   Zoals je weet schaadt dat die anderen niet, dus het woord parasiet heb je hier verkeerd gebruikt.

   Leg me uit wat er fout is met mijn houding.
   Of, als je dat niet kunt: erken dat je een domme opmerking hebt gemaakt.

   Verwijderen
 9. @ Olicharch: Zoals bij alle mensen zijn er goede en slechte. Denk alechts aan Einstein en een hele reeks topscientists, aan musici zoals uw oom en aan eminente experts zoals Ruslandkenner Cohen.

  Wel is het zo dat de joodse cultuur, mede door discriminatie door de geschiedenis en hun religie (het huidige judeïsme komt uiteindelijk van de farizeëers)een aantal talenten, maar ook hebbelijkheden zijn geselecteerd. Maar dat is bij elk volk (zeer generaliserend) zo: Duitsers zijn zeer goede vaklui, maar hebben geen humor bv.

  Het nationalisme kan deze eigenschappen soms zeer versterken (Korybko had onlangs een artikel over het verschil tussen nationalisme en patriottisme).

  Ik spreek dus liever over zionisten, olicharchen en neocons. Geen van deze groepen is 100% joods en de overgrote meerderheid van de joden hebben niets met deze groepen te maken.

  Afgezien van de terminologie sta ik hier in het kamp van de Saker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,
   het is heel aardig van U om te proberen Oligarch enig besef van 'gezond redeneren' bij te brengen, maar uw inspanningen zijn kansloos.
   Ik gaf al eerder voorbeelden, maar direct hierboven geeft hijzelf alweer een prima voorbeeld van zijn manier van redeneren:
   'De joden' zijn prima, want hij heeft een joodse oom, en die is prima.
   Hij heeft dus geen enkel vermoeden over hoe je moet redeneren.

   Een redenatie volgens Oligarch gaat als volgt: Verzameling A heeft 1000 leden. Ik ken 1 lid, A. A heeft blond haar. Dus alle leden van die verzameling hebben blond haar.

   Ik ken Oligarch als iemand die àltijd de moslims als boosaardig en gevaarlijk zal zien.

   Oligarch zou flink in de problemen komen als hij een bitch van een tante zou hebben die met een zachtaardige moslim was getrouwd.

   Misschien denkt hij dat àls iets erfelijk is, dat dan àlle exemplaren van de soort die eigenschap ook hebben.

   Voor de goede orde: Henry Ford zei: Als we de 50 rijkste joden zouden isoleren, dan zou er nooit meer oorlog komen.
   Dàt is waar ik over praat. En daar ben ik het mee eens. Dat betekent dat er 20 miljoen joden zijn die géén kernoorlog zullen beginnen.
   Sheik Imran Hoseini ( die 911 heeft voorspeld, enkele jaren voo rhhet gebeurde) heeft al 8 keer over een kernoorlog gedroomd. In de laatste 2 jaar. Hij zegt: verzamel water en voedsel. Hij denkt dat het mogelijk voor de november verkiezingen kan plaatsvinden, omdat ze weten dat àls Trump president zou worden, er geen oorlog meer zal komen. http://thesaker.is/brexit-russia-proxy-wars-sheikh-imran-hosein-interview/

   Verwijderen
  2. Mijn eigen zus is een bekeerde moslima (van de Afrikaanse Marabut Sufi school). Dat gaf mij de gelegenheid veel genuanceerder over de islam te denken. Het is helemaal niks voor mij als agnostische animist, netzomin als het joodse geloof of het christendom met hun jaloerse oorlogsgod, maar slechts de salafisten zijn een bedreiging, vooral als ze door de VS, Turkije of de golfstaten gesteund worden.

   Toch vind ik debat hier soms te fel: zolang men van gedachten en bronnen kan wisselen is het mi. beter ´to agree to disagree´. Dat maakt het blog ook beter toegankelijk voor nieuwe mensen.

   Verwijderen
  3. Jan Verheul17 juni 2016 21:16

   "Wat me ook tegen valt is dat je graag in discussie gaat, maar niet over de werkelijk belangrijke zaken: mijn bewering dat de joden de centrale macht zijn in het onheil dat de wereld nu treft, en dat ze de psychologische kwaliteiten en de religie hebben die mogelijk een kernoorlog zal veroorzaken in de komende 3 jaar. Dàt lijkt me de hoofdzaak.

   Een citaat van Voltaire, om af te sluiten, en om mijn angst te onderbouwen:

   All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race.
   Lettres de Memmius a Cicéron (1771)."

   Ik ben juist degene die altijd de nuance zoekt. Ik zie Poetin zelfs niet als een heilige zoals Jan Verheul doet. Ik haat Hillary Clinton, maar ik waarschuw voor Donald Trump en noem allerlei redenen waarom deze man juist gevaarlijker kan zijn dan Hillary. Ik ben juist degene die het over de zionistische centrale bankiers bende heeft en niet over de Joden zoals hier duidelijk boven is beschreven. Daarom breng ik met het voorbeeld van mijn oom juist de nuance aan.
   Ik heb helemaal niks tegen moslims, ik heb gezegd dat we zo snel mogelijk de vluchtelingen moeten terugsturen ook al zijn ze slachtoffer van het zionistische plan om Syrië te balkaniseren. Ik heb ook gezegd dat we iedere moskee moeten onderzoeken of er haat gepredikt wordt, want dat wordt er in sommige.
   Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest en dat zelfs Jan Verheul dit kan snappen.

   Verwijderen
  4. Hierboven, om 1.53 , herhaalt LGK trots een post van de vorige draad. Hij schrijft er boven: "Als herinnering aan de onzin die Jan post"

   Hij heeft blijkbaar niet gezien dat ik juist die hele post van hem nauwkeurig heb ontleed en op de fouten heb gewezen.
   Het begint al met 'contradictus interminus"
   Hij wil de uitdrukking 'contradictio in terminus' gebruiken, maar herinnert zich niet de correecte benaming.
   Uit de kontext blijk echter dat het niet om een contradictio gaat. Twee fouten in twee woorden. Goed gaat ie, LGK !

   Hier mijn post over de onzin die LGK postte ( en nu dus herhaalt! ): http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2016/07/us-oorlogstuig-rolt-in-roemenie-de.html?showComment=1467685261718#c6443461054758230387

   Verwijderen
  5. @Jan, en aub ook niet meer via de post van een ander op mij reageren. Dat doet de blog geen goed en mij ook niet.

   Verwijderen
  6. Die voltaire die schrijft ook nog dat alle Bretons en Duitsers blond haar hebben. Iedereen weet dat dat niet waar is. Wat een malloot.

   Verwijderen
  7. Oligarch,
   U vroeg mij om niet meer op U te reageren. Maar nu spreekt U mij aan, dus ....
   In uw brief van 9.00 toont U zichzelf al van een heel andere, eer genuanceerde kant. Dat is al veel acceptabeler.

   De genocides en oorlogen in deze wereld zijn alleen mogelijk omdat mensen de onschuldigen schuldig verklaren, en de schuldigen onschuldig. (Zoals Malcolm X zei).
   Daarom vind ik het belangrijk om de lat hoog te leggen.
   Daar kan je je kinderen mee redden.

   Over Uw post van 9.08.
   Voltaire zegt niet dat de Bretons en Duitsers allemaal met blond haar geboren worden. Hij zegt dat het fanatisme bij de joden heel vaak voor komt en dat het niet is aangeleerd, maar is aangeboren. Aangeboren zoals het blonde haar van Duitsers en Bretons ook genetisch is, en niet cultureel. ( Volgens mij is het - zoals de meeste zaken- èn genetisch en cultureel.)
   Hij gebruikt de beeldspraak om extra duidelijk te maken dat het niet is aangeleerd. In die tijd werd vaak gedacht dat je, als je de joden maar katholiek zou maken, 'het joodse probleem' zou hebben oppgelost. Voltaire ziet dat dit onzin is.

   Verwijderen
 10. Kiev, gesteund door de rogue neocons in het VS state dept ziet weer een gaatje voor een escalatie, wie weet een offensief:

  http://www.fort-russ.com/2016/07/putin-calls-obama-cancels-region-visits.html

  Mijn interpretatie: Putin is meer dan normaal met handen en voeten gebonden tot de VS verkiezingen in november. Zolang er een kans bestaat mrs Clinton uit te sluiten van het presidentschap zouden tit for tat maatregelen van de Russische kant daar een nadelig effect op kunnen hebben. Omdat hun hand tijdelijk ernstig gebonden is probereert Kiev vijandelijkheden, in de hoop wat gebied terug te veroveren, maar met name vóór de Russische verkiezingen Putin als zwak te kunnen afschilderen door de 5e colonne rechtse nationalisten, zoals Strelkov.

  Dit gaat over (mijn perceptie van) de perceptie in Kiev en Washington; wat Putin denkt is voor mij te moeilijk, aangezien die man veel meer stappen vooruit kan denken dan ik.

  Overigens ligt er een voorstel bij ons om 150 militairen naar Litouwen te sturen:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/kabinet-wil-150-militairen-naar-litouwen-uitzenden~a4334660/

  Dan hebben we onze symbolische poedeldaad ook weer geleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin is een meester strateeg. Dat bewees hij al koud aangesteld als commander in chief in de 2e Tsjetsjeense oorlog. Hij is 1 meter 70, maar heeft kloten zo groot als eieren en heeft zenuwen van staal. Dit in tegenstelling tot Hillary die onder druk bezwijkt. In een oorlog zou Hillary plaats moeten maken voor een ander. Ik verwacht dan dat ze vervangen gaat worden door een militaire man.

   Verwijderen
 11. Putin Letter Offers Obama 'Sanity' Amid Escalating Tensions
  http://sputniknews.com/politics/20160707/1042559914/putin-letter-obama-tensions.html

  Dit is het mooie aan Poetin. De bully rustig proberen te houden door hem wat te geven als de bully niet kan krijgen wat hij wil.
  Daarom heeft Poetin het koerdische gedeelte van Syrië en Irak aan de amerikanen gegeven in ruil voor het aftreden van Assad en voor de terroristen. De terroristen worden opgeruimd door Poetin en de amerikanen en Erdogan ziet zijn dromen verdampen. Nu de koerden een gevaar worden voor zijn Turkije gaat Erdogan weer tegen Poetin aanschurken. Poetin heeft o.a geëist dat Turkije de support voor de terroristen stopt. Terroristen strijden een verloren strijd en zullen sterven als ze niet deserteren. De money masters hebben nu grote strategische invloed in koerdistan. Poetin heeft de gekleurde revoluties dmv proxielegers gestopt en zijn Rusland is niet meer in gevaar door een proxie oorlog in Rusland die er gekomen zou zijn als de terroristen Syrië en Irak hadden veroverd.

  BeantwoordenVerwijderen