donderdag 21 juli 2016

Bild-Zeitung negeert Russische Olympiërs sowieso

Nog voordat de uitspraak gevallen is, heeft Bild Zeitung alvast een voorschotje genomen en besloten hoe dan ook, de eventuele Russische medailles niet op te nemen in de medalle-spiegel. Dat noemen we nog eens journalistiek! Actie-journalistiek! NATO-journalistiek wel te verstaan! Bild is leidend in wat de gelijkgeschakelde media schrijven of gaan schrijven. Rusland moet al een tijdje kapot bij Bild. En nu is ook Turkije, dat waarschijnlijk voor Rusland, Syrië en Iran gaat kiezen, het bokje bij Bild. Begin augustus ontmoeten Erdogan en Putin elkaar in Rusland.

Zielig

Het land dat Irak, Libië en Syrië kapot maakt of wil maken, dat met drone-killings duizende onschuldige mensen en kinderen het leven ontneemt, of dat andere land dat onschuldige Palestijnen dood bombardeert, negeert Bild meestens. Past niet in het NATO-plaatje. Maar Russische sporters negeren in een medalle-spiegel (hoe zielig wil je het krijgen?), dat is core-business voor Bild.

Lees hier het artikel zelf, van het Rioolblad.

Tatiana Volosozhar en Maxim Trankov wonnen in 2014 in Sotschi de Gouden Medaille voor de Parenloop. Ook toen werd Rusland al geboycott. Zogenaamd vanwege de homorechten in het land. Zo is er altijd wel een stok te vinden om een hond te slaan. De vraag is welke stok het over twee jaar voor het WK gaat worden.

David Jan Godfroid onverminderd correct

Wij hebben Godfroid in het begin van de Oekraïne crisis zwaar bekritiseerd. Hij is echter al lange tijd uitermate correct in zijn verslaggeving. Zo ook in deze zaak met een eerdere reportage voor het journaal en nu met zijn radio-bijdrage, helder het Russische standpunt weergevend.

Lijn trekken

Voormalig atleet Chiel Warners en nu bestuurslid van de Atletiek Unie, vindt de uitsluiting van ALLE Russen prima. Volgens hem moet er "een lijn getrokken worden", en blijkbaar loopt die lijn precies bij de Russische sporters. Zijn lijn loopt dan toevalligerwijs precies langs de NATO-lijnen. Je wordt blijkbaar ook niet zomaar bestuurslid bij een dergelijke organisatie.

25 opmerkingen:

 1. Dit artikel ook bij Nu.jij
  http://www.nujij.nl/algemeen/bild-zeitung-negeert-russische-olympiers-sowieso.36638819.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herman Ram maakte het helemaal bont, door te stellen dat er maar enkele Russische atleten schoon zijn. Hij verdient een Ram voor z'n kop!

   Verwijderen
 3. Wodka elixer, zout in de urine, gat in de muur?

  The WADA Doping Report Makes You Laugh…Through Tears

  http://russia-insider.com/en/politics/wada-doping-report-makes-you-laugh-through-tears/ri15757

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Matt

   Nice. Weten we ook weer dat de oplichters van 'armscontrolwonk', afgelopen weekend op het schild gehesen door de New York Times, noch experts noch onafhankelijk zijn: close met Bellincat en/of de Atlantic Council.

   Verwijderen
 5. "@oligarch,

  Wat moeten wij hiermee?

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/07/bankrupt.html"

  @Joop, ik heb een tijdje lekker van de zon genoten vandaar de late reactie.

  Ons huidige geldstelsel is niks anders dan een giftig piramide schema wat alleen maar kan blijven draaien als er steeds meer schuld en geld in omloop komt. Onze pensioenfondsen zijn volgens mij verplicht om een groot gedeelte van hun kapitaal in triple a "veilige" staatsobligaties te stoppen. ja, die moeten nu dus aan de overheid gaan betalen, als ze een obligatie met een negatieve rente kopen. Omdat er constant meer geld in omloop gebracht moet worden zullen goederen overall duurder worden (als de economie niet in lijn meegroeit met de hoeveelheid geld in omloop) en zullen de pensioenfondsen structureel meer en meer tekorten krijgen.

  In 2014 is besloten dat bij bankfalen de obligaties en de derivaten voorrang hebben bij betaling boven de deposito houders. Dus dat betekent dat we bail ins krijgen bij bankfalen.
  New G20 Rules: Cyprus-style Bail-ins to Hit Depositors AND Pensioners
  https://ellenbrown.com/2014/12/01/new-rules-cyprus-style-bail-ins-to-hit-deposits-and-pensions/
  In dit artikel heb ik niet de moeite genomen om goed te begrijpen hoe onze pensioenfondsen bij bankfalen worden geraakt. Waarschijnlijk hebben deze entiteiten, naast de deposito houders ook geen prioriteit wie uitbetaald moet worden bij bankfalen.

  De Nederlandse pensioenen onderbrengen onder de EU pensioen wet is wat mij betreft het volgende stapje om macht van Nederland naar Brussel te brengen. VVD, PVDA, D66 en Groenlinks werken daar onverminderd keihard aan. (de sukkels hebben waarschijnlijk niet door dat door deze actie ook zij uiteindelijk minder macht krijgen. De brave sukkels werkend voor de too big to fail corporate moneymasters).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jetta Klijnsma adviseert AOW’ers: “Neem een moestuin”

   http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/06/jetta-klijnsma-adviseert-aowers-neem-een-moestuin/

   Neem maar een moestuin Joop. LOL. Jetta zorgt er wel voor dat je pensioen versneld minder wordt door het van Nederland naar Brussel te brengen.

   Nu de EU de pensioenpotten heeft, kunnen ze wetgeving aan gaan nemen waarbij pensioenfondsen garant gaan staan voor staatsschulden van landen binnen de EU. Zou kunnen.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   "ik heb een tijdje lekker van de zon genoten vandaar de late reactie."

   Gelijk heb je, het zij je gegund!

   Dus, het zou ook nog zo kunnen zijn dat onze pensioencentjes worden ingezet voor het ESF/ESM?

   "Neem maar een moestuin Joop. LOL."

   Hahahaha, een "tuin" heb ik al, nu de "moes" nog!

   Dank voor je verhelderende reactie.


   Verwijderen
 6. Nieuwe wereld orde. Uit de koker van de Rockefellers met architect Zbig.

  "In the long run, global politics are bound to become increasingly uncongenial to the concentration of hegemonic power in the hands of a single state. Hence, America is not only the first, as well as the only, truly global superpower, but it is also likely to be the very last." (p.209) Grand Chessboard.

  = Veschuiving van macht van de natiestaten naar de too big to fail transnationale corporaties en naar de transnationale NGO's (IMF, UN etc). Via deze instituties kan de wallstreet oligarchie haar macht wereldwijd inzetten.

  doel: Vernietigen natiestaat en ze moeten falen.
  middel: terrorisme (afrika en oostwaarts) en samenwerking (EU, north american union). EU en north american union kunnen daarna ook weer in delen uiteenvallen, maar niet meer in de oude natiestaten.

  We zien trouwens hoe sterk de natiestaat is bij een populaire leider, als we zien hoe de bevolking achter Assad en Erdogan blijft staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze agenda is dus aan het falen. Krijgen de natiestaten niet kapot

   Verwijderen
 7. We zien dat Engeland zich heeft losgerukt uit Europa. Bankiers agenten Nigel Farage en Boris Johnson hebben zich hiervoor ingezet. Nu is de weg vrij voor Londen om het financiële centrum voor China te worden. Londen zal de grote Yuan hub worden.

  Trump zal de grote vijand van de Chinese dominantie worden. Londen kiest voor China. Betrekkingen tussen VS en Engeland zullen afkoelen.

  Turkije rukt zich ook los uit de greep van de VS. Gullen/CIA invloed wordt opgeruimd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn mening is gebaseerd op ontwikkelingen die ik zie en die is weer gebaseerd op artikelen die ik lees en op mijn gevoel. Er zijn partijen die continu om de macht strijden. Ontwikkelingen in de wereld zijn dynamisch. Uitkomsten zijn onzeker. Kan ik het fout hebben. Ja, ik kan het fout hebben net zo als dat iedereen het fout kan hebben. incl. de allergrootste denkers op aarde. Ik lucht alleen maar mijn hart en zeg wat ik denk. Ik ben een elitaire denker. Ik heb mijn eigen mening en volg geen enkele autoriteit.

   Verwijderen
  2. @ Oligarch,
   grote complimenten voor de informatieve posts hierboven!
   Erg inspirerend.

   Maar je kent me: altijd kritisch.
   Dus: met jouw laatste post heb ik wat moeite.
   Farage begon 17 jaar geleden met de poging om Engeland uit de EU te halen. Ik kan me niet voorstellen dat dit toen al in opdracht van de bankiers was. Ik dacht nu juist dat de bankiers de EU ook graag wilden, juist om die natie staten te verzwakken, en middels Brussel en Frankfurt de macht in handen te nemen.

   Nog een opmerking: De oude IQ onderzoekers als Lynn en Rushton kwamen tot de conclusie dat de Han Chinezen een stuk intelligenter waren dan de Caucasians. Ze werden uitgelachten: "kijk eens hoe arm China is!"
   Nu is het zo dat op de Amerikaanse Top universiteiten de Han Chinezen zeer oververtegenwoordigd zijn. Zie: http://www.unz.com/freed/jewish-decline-and-the-rise-of-china-in-the-us/
   Ik vraag mij dus af: Zou China dat Londen nog wel nodig hebben? Wordt Shanhai niet gewoon zelf het nieuwe Londen?

   Mijn vermoeden: Farage en Boris waren oprecht, en de City baalt van de Brexzit, maar elk nadeel heb zijn voordeel: Nu kunnen ze Londen gebruiken om de EU verder in 'verelendung' te brengen, zonder zelf mee ten onder te gaan. De verelendung is nodig om de bankiers oppermachtig te laten zijn boven de nationale regeringen.

   Verwijderen
  3. @ Oli & Jan

   "Nu is de weg vrij voor Londen om het financiële centrum voor China te worden. Londen zal de grote Yuan hub worden."

   Is een thema waar Webster Tarpley ook op hamerde nadat de Brexit uitslag bekend werd:

   https://soundcloud.com/guns-and-butter-1/behind-the-brexit-the-british-oligarchys-deal-with-china-webster-griffin-tarpley-349

   Ik meld het ter kennisgeving. Het er zelf nog geen oordeel over.

   Verwijderen
  4. @Jan,
   Ik denk dat de Chinezen op dit moment de city nog kunnen/moeten gebruiken om van de Yuan een algemeen aanvaarde munt te maken.
   Nigel Farage is wellicht een idealist. Boris Johnson zal zijn lijntjes wel hebben met de city. Voordeel. De city heeft nu geen last van de eventuele financiële transactie belasting. Dat maakt de city weer interessanter tov bv Frankfurt.
   European Union financial transaction tax
   https://en.wikipedia.org/wiki/European_Union_financial_transaction_tax

   Verwijderen
  5. Londen heeft nu iig geen last meer van eventuele belasting en regelgeving vanuit Europa

   Verwijderen
  6. China heeft een springplank naar het westen nodig.

   Verwijderen
  7. Jan denkt daar anders over dan ik zo te lezen. Die zit meer op jou lijn dat China londen niet nodig heeft. Mijn inziens kan China op financieel vlak nog veel leren van Londen. Er is geen stad die zoveel netwerken naar alle streken van de wereld heeft als Londen.

   Verwijderen
  8. En hoelang gaat dat duren? Niet eerder dan in 2019, Theresa May is niet voor niets aangesteld als PM om de boel te vertragen dan wel af te blazen. Brexit is nog geen feit en wordt het misschien ook nooit.

   Verwijderen
  9. @Joop, mevrouw May is volgens mij vrij overtuigt van een Brexit.

   "While she said striking a free trade deal is important, the PM insisted there could be no compromise on the key issue for referendum voters."

   De Engelsen willen uit de EU onder hele goede handelsvoorwaarden met de EU. Typisch Brits.

   @Kroel, denk maar dat de banken met hun machtige lobby clubs in Brussel goede handelsvoorwaarden voor de city bedingen als Engeland uittreedt.

   Verwijderen
  10. https://www.thesun.co.uk/news/politics/1476488/theresa-may-meets-angela-merkel-for-brexit-crunch-talks/

   Verwijderen
  11. OK, Ik heb nu ook wel oog voor het nut dat een onafhankelijk Londen voor China kan hebben, en voor het Westen: om een vinger in de Chinese pap te hebben.
   Denk ook aan het lidmaatschap van de AIIB: deze grote concurrent van de westerse Haute Finance kreeg al snel Frankrijk en Engeland als lid.

   Omdat het vakantie is en je soms wat leuks wil lezen wil ik U deze site ( die ik net ontdekte) aanraden: http://fredoneverything.org
   Fred Reed is een zeer kleurrijke globetrotter met een 12 ambachten en 13 ongelukken carriere, maar hij is wel hel erg slim en kan schrijven als de allerbeste. Lees zijn biografie.
   Zoals hij in 1 artikel het verschil in IQ tussen de verschillende volkeren kan bewijzen is fantastisch: http://fredoneverything.org/the-innateness-of-intelligence-an-invitation-to-my-lynching/
   Hij heeft artikelen in allerlei categorien (on everything), dus je kan iets kiezen dat je interessant vind, om eens kennis met hem te maken.

   Verwijderen
 8. "Ik dacht nu juist dat de bankiers de EU ook graag wilden, juist om die natie staten te verzwakken, en middels Brussel en Frankfurt de macht in handen te nemen"

  Tsja, misschien kan dit controleren toch wel zonder Engeland.

  Misschien is Engeland hun lovebaby die ze sparen als ze het eurogebied laten ontploffen. Vrijuit gedacht. :-)

  BeantwoordenVerwijderen