donderdag 7 juli 2016

NATO-top Warschau8 En 9 juli vindt in Warschau de NAVO / NATO top plaats. Zou mooi zijn als de organisatie op die bijeenkomst ter ziele zou worden gedragen. Het is de meest schadelijke organisatie die denkbaar is.

32 opmerkingen:

 1. How Britain’s Aristocracy Are Playing the Brexit Thing
  http://www.strategic-culture.org/news/2016/07/06/how-britain-aristocracy-are-playing-brexit-thing.html

  Mooi artikel van Eric Zeusse. Jammer dat het Brexit kamp geen goede draaiboeken heeft en het schip overhaast verlaat. @Joop Heel merkwaardig, jij een mening/gevoel ?. Zijn Boris en Nigel clowns of hebben ze een aanbod gekregen dat ze niet konden weigeren om een 2e Brexit verkiezing mogelijk te maken. Wat met de Engelse politici gebeurt, cq is gebeurd is uiterst merkwaardig en verontrustend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. een 2e Brexit verkiezing mogelijk te maken of Brexit ongedaan te maken door het parlement.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Ja, ik heb wel een mening/gevoel.

   Als GB in de EU blijft wordt het opgedeeld (gebalkaniseerd) Londen zal de Metropool worden van Oceanië, die in constante oorlog is verwikkeld met Eurazië, wie kan tenslotte ontkennen dat het westen de confrontatie zoekt met Rusland/China?

   Hoe wist Orwell dat? Simpel, Orwell was een neocon. Was 1984 een draaiboek? Toen ik het begon te lezen (nog) niet, de NWO was nog niet zover en stond eigenlijk pas in de kinderschoenen, maar nu tekenen te contouren zich wel duidelijk af. Het ontkennen is net zoiets als niet wellevend zijn.

   Wat de redenen van Farage en Johnson zijn om zich uit het circus terug te trekken weet ik niet. Vanuit UKIP komen wel geluiden dat de dochter (15) van Farage via twitter is bedreigt met een gangrape door een rapper, Farage zelf heeft een paar jaar geleden ternauwernood een vliegtuigcrash overleefd (je weet wel, die vliegtuigongelukjes die in de VS ook regelmatig voor komen), dus ik zie wat Farage betreft wel enige redenen. Boris Johnson is mij een absoluut raadsel of hij moet ook een boodschap uit één of andere hoek gekregen hebben? Een andere mogelijkheid kan nog zijn dat GB, net als de EU, gewoon in chaos gestort moet worden om een transitie naar een NWO soepel te laten verlopen? "Ordo ab Chao", Order out of Chaos.

   ORDO AB CHAO

   A Latin expression, meaning Order out of Chaos. A motto of the Thirty-third Degree, and having the same allusion as lug e tenebris, which see in this work. The invention of this motto is to be attributed to the Supreme Council of the Ancient and Accepted Scottish petite at Charleston, and it is first met with in the Patent of Count de Grasse, dated February 1, 1802. When De Grasse afterward carried the polite over to France and established a Supreme Council there, he changed the motto, and, according to Lenning, Ordo ab hoc, Order out of This, was used by him and his Council in all their documents. If so, it was simply a blunder.

   Verwijderen
  3. Voor zover dank Joop. Ik ga morgen op vakantie, maar daarna zal ik proberen om wat meer info te bemachtigen over welke partijen wat willen met Engeland en de EU.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Dan wens ik je bij deze een prettige vakantie toe.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zou je toch ook het "feit" mee moeten nemen dat ieder volk het recht heeft op zelfbeschikking, volgens de VN. Ik zie in de Krim geen protesten en/of opstanden die er op duiden dat zij geen deel uit zouden willen maken van Rusland.

   Wat ik wel zie, is dat steeds meer facties uit de EU een reisje naar de Krim maken om te zien hoe het daar gaat. Dat zijn feiten en niet de duimzuigerij die jij hier constant tentoonspreid.

   Verwijderen
  2. "Heb je feiten/bewijzen/onderbouwing??"

   Ja, dat jij 6 wettelijke overtredingen van Hillary Clinton een niemendalletje vindt en daarmee je geestelijke gestoordheid onderstreept.

   Verwijderen
  3. O, heb jij mijn antwoorden niet gezien, wat maakt dat dan van jouw brein? Ow ja, dat bestaat uit koestront!

   Verwijderen
  4. Dat heb ik je toch uitgelegd waarom ik het niet breng! Jij komt eerst maar met jouw feiten via een bron, die meestal vergezeld gaat met een link! Niet wat er in dat bullshithoofdje van jou omgaat!

   Verwijderen
 3. @Blik, hier heb je wat siteinfo over je blog.

  http://www.alexa.com/siteinfo/blikopnosjournaal.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt, hartelijk dank voor je verslag Nieuwsuur; wilde er eigenlijk artikel aan wijden, maar tijd, tijd....

   Die Co Colijn op de vraag of de NATO niet provoceert, zag je denken hoe die vraag te beantwoorden; gelukkig gaf hij het (wel iets) toe, dus dat is prima; maar hij wijdde (natuurlijk) niet uit, over raketten in Roemenië.

   Later gaf hij aan dat Putin beheerst reageerde op doodschieten SU-piloot. Waaruit blijkt dat Putin "niet helemaal een gek is", of iets van gelijke strekking....

   Moet je die man (Colijn) dan een compliment maken dat hij toch iets positiefs zegt over Putin, of bekritiseren omdat hij het smalende toontje niet kan laten varen.

   Wie biedt?

   Verwijderen
  2. Waarom moet je Co Colijn een compliment maken voor iets wat hij al wist?

   Verwijderen
  3. Tot aan Ko Colijn hoorde ik de gebruikelijke anti Poetin/Rusland retoriek. Met Ko Colijn hoorde ik dat Rusland best wel reden had om zich zorgen te maken over de NATO en dat de NATO destijds gebruik had gemaakt van Yeltsin, die op zijn laatste beentjes liep en daardoor te gemakkelijk de invloed sfeer van Rusland had weggegeven.
   Poetin heeft wel andere zaken aan zijn hoofd dan de Baltische staten zoals Oezbekistan en Kazachstan waar verkiezingen opkomst zijn. Colijn zegt dat dat zomaar IS staten kunnen worden!. WOW. Dat is nogal een uitspraak.

   Ko Colijn besluit over Poetin. We hebben gelukkig niet met een gek te maken.

   Verwijderen
  4. Inderdaad, was ik vergeten, dat ze Jeltsin beetje met kluitje in het riet hadden gestuurd...
   Tja, dat gaat met Putin stukje lastiger...

   Verwijderen
  5. Goede vakantie gewenst zeer gewaardeerde Oligarch.

   Verwijderen
  6. Dank Blik. Ik ga in Oostenrijk halve litertjes witbier drinken oa op jouw gezondheid en de mede bloggers.

   Verwijderen
  7. @oligarch,

   Ik weet niet of je er nog tijd voor hebt maar ik heb hier een video van een persconferentie Q&A van Nigel Farage van gisteren in het EP. Duurt een halfuurtje.

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=604&v=9hoNGVOXUsY

   Verwijderen
 5. Veteran Intelligence Professionals for Sanity (VIPS) brief aan Angela Merkel inzake de NAVO top in Warschau om de oorlogszucht in de NAVO te temperen.

  https://consortiumnews.com/2016/07/06/merkel-urged-to-temper-natos-belligerence/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Strange Love: General Breedlove, Potomac Institute and Chechen Terrorists

  http://journal-neo.org/2016/07/07/strange-love-general-breedlove-potomac-institute-and-chechen-terrorists/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Joop en Oligarch verbazen zich dat Farage en Johnson niet verder gaan met de Brexit uit te voeren.
  Ze zoeken er iets achter.
  Zijn er meer mensen die de officiele verklaring niet geloven?
  Ik was wel overtuigd door het verhaal van Grove: Dat hij vindt dat hij geen enkel charisma heeft en dus tot nu toe altijd weigerde om kandidaat te zijn. Maar dat hij het nu toch zelf wil doen. Zijn partijgenoten liepen massaal over naar Grove, waardoor Boris wel moest stoppen. Hij was op 1 dag kansloos geworden.

  Farage schijnt als ondernemer veel geld te hebben verdiend en heeft zich nooit als een politicus gezien. Ambieert dat niet.
  Hij heeft inderdaad zijn doel bereikt, en wil iets anders met zijn leven. Ik geloof hem wel. (Bedreigingen kreeg hij al vele, maar wellicht zal dat ook mee wegen.)

  Ik zie niet voor me hoe de PTB het voor elkaar zouden krijgen om deze mensen te laten opstappen. Dat ze tevoren niks hebben gezegd is heel logisch: dan had Brexit het nooit gehaald.

  ( Over de vliegtuig-crash van Farage: Ik ben redelijk overtuigd dat Robin Cook tijdens die wandeling van een berg is geduwd. Dat verhaal kent Farage ook, natuurlijk. Is hem te verstaan gegeven dat hij beter niet kan gaan wandelen in de bergen? http://shaphan.typepad.com/blog/2006/05/questions_about.html )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   Ik dacht toch gelezen te hebben dat oligarch jou verzocht had zijn naam niet meer te noemen in reacties en niet meer op hem te reageren? Heb jij daar schijt aan?

   "Grove"

   Wie is "Grove"?

   "Ik zie niet voor me hoe de PTB het voor elkaar zouden krijgen om deze mensen te laten opstappen."

   Dat houdt niet in dat anderen het wél zien!

   "( Over de vliegtuig-crash van Farage: Ik ben redelijk overtuigd dat Robin Cook tijdens die wandeling van een berg is geduwd. Dat verhaal kent Farage ook, natuurlijk. Is hem te verstaan gegeven dat hij beter niet kan gaan wandelen in de bergen?"

   Wat heeft de vliegtuigcrash van Farage met de dood van Robin Cook te maken of, wat heeft de dood van David Kelly met de vliegtuigcrash van Farage te maken?

   Verwijderen
 8. Voor de mensen die niet bang zijn om voor gek te worden uitgemaakt is dit werkelijk fascinerend: het artikel over de dood van Robin Cook.

  Offcieel stierf Cook op een berg door een hartaanval.
  Maar op de dag dat het gebeurde waren er heel andere berichten: Hij was op een berg aan het wandelen met zijn vrouw, kreeg een hartaanval en viel van een steile helling, en brak zijn nek.
  Toevallig was er een andere wandelaar ( of een groep) in de buurt en die belden een trauma helicopter.

  Cook stierf op een moment dat hij juist enige geheime info wereldkundig had gemaakt. Het schijnt ook dat hij met een boek bezig was. Hij was opgestapt omdat hij het niet met de inval in Irak eens was. En wat ik hier niet lees, maar heel goed weet: Hij was erg kritisch over Israel. En: er was kans dat hij weer terug in poltics zou gaan.

  Enkele vragen: Hoe groot is de kans om aan een hartaanval te sterven?
  Hoe groot is de kans om een hartaanval te krijgen tijdens een bergwandeling?
  En meest macaber: Hoe groot is de kans om een hartaanval te krijgen, precies op het moment dat je- bij een val- in de afgrond valt. Die kans is onvoorstelbaar klein.
  Maar goed : het officiele verhaal zegt niets meer over de val in een ravijn. Hij zou een attack gekregen hebben ,en omstanders belden de aartsen. De herbergier die beneden woont zegt: De kans dat je boven op de top andere wandelaars ontmoet is bijzonder klein.
  We weten niet wie de wandelaars of wandelaars waren.
  Maar stel dat het een moord was: de vrouw van Cook was er bij.
  Ja. Maar zij was een vrouw die ooit als diary-secretaresse an hem was toegewezen. Typisch een job waarvoor men geheim agentes gebruikt. (( Terzijde: Wist U dat Geert Wilders is gehuwd met een joodse mevrouw - een Hongaarse meen ik- die hem door de Israeli's is bezorgd? )

  Nog een opmerkelijk feit (ik citeer een van de comments onder het artikel):

  John Smith attended Bilderberg as leader of the opposition and opposed their plans for the world, he insisted on bringing a trusted adviser along the next year to help him put his case to the plutocrats but was dead before the next meeting. He is said to have had a heart attack in his flat in the Barbican centre in London. The ambulance took over 30 minutes to reach him and he was only declared dead quite a time after reaching hospital. I spoke to a friend who was at the hospital and he told me it was the only time he'd seen journalists cry. They felt it was a great tragedy for the nation. This possible assassination opened the way for blue eyed boy Blair who had been prepared for years to take over from Smith by party insiders and apparachiks. rian Gould - Smith's right hand man and economic genius then left Britain to take up a University Chancellorship in New Zealand.

  -----
  De dood van Smith doet me denken aan de dood van Pim.
  Pas na Pim's dood begreep ik dat hij de lancering van Geertin de weg had gestaan. Toen begreep ik waarom Pim was gestorven.
  Welnu, als je leest hoe Tony de agenda van de Usual Suspects heeft gediend, dan begrijp je dat Smith in de weg stond.

  Als ik als simpele ziel dit soort verbanden al zie, denkt U dan dat Farage en Boris dit soort zaken niet weten?
  Ik begin nu dus te denken zoals Oligarch en joop dachten: Farage en Boris zitten in de weg.
  Hun is verteld: opkrassen of anders.....

  Dat zou dus betekenen dat die Brexit niet mag doorgaan.

  Het is alles uiteraard slechts het uitspreken van vermoedens....  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   "Enkele vragen: Hoe groot is de kans om aan een hartaanval te sterven?
   Hoe groot is de kans om een hartaanval te krijgen tijdens een bergwandeling?
   En meest macaber: Hoe groot is de kans om een hartaanval te krijgen, precies op het moment dat je- bij een val- in de afgrond valt."

   Als je, zoals Robin Cook, aan hoge bloeddruk lijdt, is die kans altijd aanwezig. Dat kan tijdens een bergwandeling gebeuren en als je pech hebt kan je daarbij ook nog een paar meter naar beneden vallen. Misschien moet je vragen gaan stellen over de daarna gevolgde procedure? Is het de normale procedure, zoals in het geval van Robin Cook, dat er autopsie op het lichaam plaatsvindt, vindt dat niet plaats bij overlijden onder verdachte omstandigheden? Werd de val van Robin Cook aangemerkt als een verdachte omstandigheid? Vond de autopsie plaats op verzoek van de familie of speelde iets anders een rol?

   http://yournewswire.com/cia-1975-heart-attack-gun-declassified-video/

   Robin Cook lijkt in ieder geval het ideale slachtoffer voor een dergelijke 'behandeling'.

   Als het autopsierapport m.b.t. de 'zelfmoord' van Dr. David Kelly voor 70 jaar achter slot en grendel is opgeborgen, mogen wij daar als simpele zielen dan niets achter zoeken?

   "Dat zou dus betekenen dat die Brexit niet mag doorgaan."

   Waarom wordt Theresa May (pro-EU), als nieuwe premier van GB naar voren geschoven als de Brexit een voldongen feit zou zijn?

   Verwijderen
 9. Vannacht een aantal agenten door enkele snipers neergeschoten in Dallas. Bij een Black Lives Matter demonstratie.

  Nu wil ik niet overal een complot van maken, want wat mij betreft kon de politie hier op wachten, maar er zijn wel een aantal verdachte zaken, die het wel heel erg op een Maidan doen lijken:

  -Black Lives Matter wordt gesteund en georganiseerd door Soros
  -Meerdere snipers op de daken die ondanks de enorme politieaanwezigheid weg zijn gekomen

  -(de police killings in Louisiana van een ongewapende man zijn wel heel makkelijk als false flag te organiseren).

  Waar ik zelf nog geen direct motief zie zou Soros er alles aan doen om protegé Clinton in het presidentieel zadel te helpen. Hij is al een lange tijd met black lives matter bezig, en dat komt zeker niet vanuit gevoelens van solidariteit.

  Graag uw (INTELLIGENTE) bijdragen om (VRIENDELIJK) tot een gezamenlijke analyse te komen. Laten we echter niet vergeten dat de mensen in deze wijken zeer sterke redenen hebben de politie, die als een bezettingsmacht in zwarte wijken opereert, te haten, en dat het land vergeven is van wapens. Ook al is een beweging gesponsord, mensen kunnen ook op eigen initiatief handelen.

  Aanvullingen of correcties op mijn analyse, en wat zijn de scenarios voor de komende red hot summer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reaktie ook op Joop.nl geplaatst (mijnus laatste 2 alineas)

   Mijn account is inmiddels geblokkeerd.

   Verwijderen
  2. De grootste gekken en racisten blijken bij de politie te zitten!

   Obama wijst na schietpartij Dallas op racisme bij politiemacht VS

   http://www.nu.nl/buitenland/4290271/obama-wijst-schietpartij-dallas-racisme-bij-politiemacht-vs-.html

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   Ik wil je even waarschuwen dat er op het blog van Harry van Bommel weer een reactie voor je klaar staat van jouw geliefde trol Wim van Dijk.

   Verwijderen
 10. @ Rootman,
  ik zou er graag iets zinnigs over zeggen, maar ik heb ook geen idee.
  Zou je niet denken dat een verstandige overheid een missieve zou doen uitgaan aan al haar politie afdelingen met deze inhoud:
  "Beste mensen, de spanning in het land is behoorlijk opgelopen. In twee jaar tijd zijn 6 ongewapende zwarte mannen geliquideerd door politie-agenten.
  De eerstvolgende agent die deze fout maakt zal heel zwaar worden gestraft. We willen geen burgeroorlog. "
  Dat behoorde de regering te doen.
  Maar nee: binnen no time weer twee ongewapende en reeds overmeesterde mannen vermoord. Door overheids-dienaars die betaald worden om moorden tegen te gaan.

  Je zou inderdaad de indruk krijgen dat 'Bepaalde Krachten' hier een agenda doordrijven.

  Over de moordenaar: Het lijkt me knap om 12 agenten neer te schieten en zelf niet geraakt te worden. Op een filmpje zag je hem staan schieten. Als de filmer een sniper was geweest was de dader gemakkelijk neergeschoten. Zo onbereikbaar was die schutter dus niet misschien.

  En inderdaad: alweer erg veel getuigen die meerdere schutters hebben gehoord, en alweer de officiele versie die het over one lone wolf heeft.

  Opmerkelijk: de dader heeft een hekel aan de politie, maar ook aan de demonstranten van Black Lives matter. Dat zal ons moeten vertellen dat het eigenlijk een verknipte gek was. Nou ja, dat is dan het enige dat ik nog wel wil geloven.

  BeantwoordenVerwijderen