donderdag 3 december 2015

Telegraaf reporter Pieter Waterdrinker weer de kluts kwijt

Pieter Waterdrinker is op Twitter in een felle strijd terechtgekomen over de prijs van een bloemkool in Rusland. Ja mensen, de wereld staat onder hoogspanning, in Rusland wordt bewijs gepresenteerd over NATO-deelname aan olieroof uit Syrië, en Pieter Waterdrinker, die is druk met... bloemkolen! En daarbij slaat hij, zelfs waar het gaat om een eenvoudige bloemkool, de plank weer volledig mis.Zelfs de nagenoeg nooit twitterende Desiree komt in verzet als Waterdrinker weer onzin uitkraamt.

"Met gemak 7 Euro"

Telegraaf reporter Waterdrinker, van wie al eerder was vastgesteld dat hij VERWARD overkomt, beweert daar met grote stelligheid dat een bloemkool in Moskou "met gemak 7 Euro" kost.

Desiree legt Telegraaf reporter Pieter Waterdrinker het vuur na aan de schenen.Hysterisch gejammer

Pieter Waterdrinker wordt door Desiree Dekker direct gewezen op zijn hysterische gejammer over de prijzen en dat hij minimaal 3 x overdrijft ("voor 2 euro mijn bloemkool gekocht"). In plaats van de kritiek serieus te nemen, gaat Pieter in overdrive en begint haar te vragen naar haar huur. De eeuwige frustraties van de gesjeesde romaschijver: zijn huur en zijn hospita.

Blik vond de casus interessant en schakelde direct zijn contact in St.Petersburg in. Geen Moskou, maar 2e stad van het land en prijzen kunnen misschien 10%, maximaal 20% variëren. Binnen een kwartier kreeg Blik de volgende foto door. Waarbij belangrijk is om te weten dat er 73 Roebel in een Euro gaan. Actuele info over de wisselkoers vindt u HIER.

Met gemak een bloemkool voor 1 Eurootje... heel wat anders dan de 7 Euro van Waterdrinker...

Bloemkool

Een gemiddelde bloemkool weegt rond de 1 kilo. Sommige bronnen spreken zelfs over 640 gr. Kortom, een bloemkool in St.Petersburg kost minder dan een Euro. De eerlijkheid gebied ons erbij te vermelden dat het hier gaat om een marktkraam op Sennaya Ploshad (het Hooiplein) in het centrum van de stad. In de supermarkt kost een kilo bloemkool 100-150 Roebel (E 1,50-2,00). En dus zeker geen 7 Euro die Waterdrinker voor zijn Bloemkool met gouden blaadjes neertelt.

Azbuka Vkusa, de luxe ten top

Waterdrinker zegt dat hij zijn prijs heeft van Azbuka Vkusa. Dat is inderdaad een zeer luxe supermarkt keten, waar het fijnste van het fijnste te krijgen is: Eerste persing avocado olie uit Chili, mooie rauwmelkse kaas uit Frankrijk tot een fijn tablet Lindt chocolade uit Zwitserland. Het kan goed mogelijk zijn dat hij daar diep in de buidel heeft moeten tasten voor zijn bloemkool. Maar het is des Waterdrinker's om dat te projecteren als "de" Supermarkt van Rusland. Dat is Azbuka Vkusa niet. Dat is de expat supermarkt en de de winkel voor de meer vermogende Rus. Desiree (@DeniDee70) twittert later ook: "Vanmorgen bij supermarkt Billa, 145 Roebel (2 Euro) voor een bloemkool".

Weer zet de steeds verwarder wordende Waterdrinker, van de zieltogende Telegraaf, de wereld op zijn kop. Het zou hetzelfde zijn als een Russische correspondent een watertje bestelt in het Amstelhotel, daar een fortuin voor neertelt en dan gaat doen alsof de Nederlanders voor dat soort bedragen hun water moeten kopen. Dat is precies wat de verwarde Waterdrinker doet. De vraag is hoe lang deze romancier nog kan blijven schrijven voor de schandaalkrant. Hij kan zijn fantasie beter de vrije loop laten gaan waar zijn passie ligt: het schrijven van fictie-romans.Als romans schrijven niet lukt, zou Pieter ook het maken van een carnalslied kunnen overwegen. Een remake van de hit van van Duin zou dan wel het meest in zijn lijn liggen. In ieder geval alles beter dan contre coeur blijven proberen de journalist te spelen.

UPDATE 4-12-2015 14:35 UUR

Pieter Waterdrinker begint op Twitter nog wilder, en vooral weinig hoffelijk, om zich heen te slaan en beschuldigt nietsvermoedende dame dat zij zich zou schamen.Dame schaamt zich helemaal nergens voor; zij gaat Waterdinker nog vertellen over huur om hem vervolgens definitief lik op stuk te geven en knock-out te twitteren:

98 opmerkingen:

 1. Liegen over de prijs van een bloemkool om te framen dat de inflatie in Rusland zo hoog is.
  In Rusland kost een bloemkool hetzelfde als in Nederland. Appie happie €1,39
  http://www.ah.nl/producten/product/wi4183/ah-bloemkool

  Wat een niveau van journalistiek. Waarom wordt de man niet ontslagen zoals iedere werknemer in Nederland die zijn werk niet goed doet ?. Mogelijk heeft hij opdracht gekregen om een artikel te schrijven waarbij "wakker nederland" er van overtuigt moet worden hoe rampzalig de situatie in Rusland is of anderzijds is de krant zo afgegleden dat ze denken dat de mensen toch alles geloven wat ze opschrijven....lijkt me ook niet aannemelijk als de ledenaantallen zo afnemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL met gemak 7 euro..

   Dat houdt in dat de bloemkool in Haarlem €3.5 kost. Volgens mij heeft hij te veel gesnoven. Heeft hij daarom een zonnebril op.

   Verwijderen
  2. Bij Azbuka Vkusa kost de bloemkool ongeveer € 3,00
   http://spb.av.ru/search?q=%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0%D1%8F+%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0

   Verwijderen
  3. Hoernalisten zijn het, die hun baan behouden omdat mr. Gerloff het zo'n interessant onderwerp vindt.

   Verwijderen
 2. Zo'n man die iets heeft met fictie zou toch niet voor een krant mogen werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. US Aircraft Carrier Harry Truman Is Now In The Mediterranean, Approaching Syria Coast - Full US Naval Map
  http://www.zerohedge.com/news/2015-12-03/us-aircraft-carrier-harry-truman-now-mediterranean-approaching-syria-coast-full-us-n

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WHY HAVE THERE BEEN MORE MASS SHOOTINGS UNDER OBAMA THAN THE FOUR PREVIOUS PRESIDENTS COMBINED?
  http://www.thedailysheeple.com/why-have-there-been-more-mass-shootings-under-obama-than-the-four-previous-presidents-combined_122015

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelfs de Turken zelf weten hoe het zit:

  https://www.rt.com/news/324668-istanbul-residents-isis-oil/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wanneer gaan we naar Brussel met zn allen?

  http://sputniknews.com/politics/20151204/1031232958/turkey-eu-consequences.html

  Mijn hooivork staat al een tijdje klaar, heeft iemand pek in huis? Ik heb nog wel een oud kussen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Turkije ligt voor bijna 100% in Azië. Het land heeft nauwelijks Europese historie. Ik denk dat iedere Europese burger nu wel het besef krijgt dat de europese unie haar blijvende karakter nu vergoed verloren heeft als zowel oekraïne als turkije erbij komen.

   Verwijderen
 7. Hypocrisie op zn best:

  http://www.presstv.com/Detail/2015/12/04/440285/Russia-US-Syria-Daesh-

  Barry Bama maakt steeds gekkere sprongen, rara hoe kan dat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Obama is looking for a “dug-in” position in Syria which will act as a platform for setting in motion counter-measures against Russia’s military campaign in the Arab country, Bennett said."

   Gladio-B in volle glorie. De VS gaan dus een soort van guerrillaoorlog voeren met een "stay behind" leger in Syrië tegen de Russen.

   Verwijderen
  2. Dat denk ik ook Joop. Ze willen een leger van 70.000 man. Koerdistan als uitvalsbasis. Amerikanen, Europeanen, Turken en huurlingen uit allerlei andere landen. De Iraakse en Syrische bevolking is er niet van gediend. Waarschijnlijk de koerden zelf ook niet. We zullen zien.

   Verwijderen
 8. Niet eens zo'n gekke uitspraak van Markje:

  In de Financial Times van donderdag 26 november verklaart de Nederlandse premier Mark Rutte dat de Europese Unie “dreigt hetzelfde lot te ondergaan als het Romeinse Rijk indien ze er niet in slaagt opnieuw de controle te verwerven over haar grenzen”. Rutte vergelijkt zo de vluchtelingen met de “barbaren” die de ondergang van Rome inluidden. Of bedoelde hij vooral dat de Europese Unie, net als Rome toen, een decadent imperium is? In dat geval kunnen wij hem volgen. De top tussen de EU en Turkije afgelopen weekend leverde daar nog maar eens een bewijs van.

  Bron: andereuropa.org

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Btw, ik lees dit blog al een tijdje, en waardeer de moeite die Blik neemt dit te maken voor ons. Dankjewel daarvoor.

  Ook ben ik erg blij dat Kroel pleite is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Foreign Warship On Bosphorus 2015 (Part 49)
  http://turkishnavy.net/

  Russian naval ships can pass the Bosphorus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ISIS dumping bodies behind spread of ‘flesh-eating’ disease in Syria
  http://rudaw.net/english/middleeast/syria/02122015

  Er zijn ongeveer 500 mensen besmet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Rolf
  Dank voor je bijdrage en woorden, en welkom bij de groeiende schare van bezoekers en posters!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wanneer gaan we dit in Nederland zien lieve mensen?

  http://www.presstv.com/Detail/2015/12/04/440246/Germany-USled-coalition-Syria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wanneer gaan we dit in Nederland zien lieve mensen?"

   Te laat of nooit, er lopen in Nederland nog teveel Kroelmannetjes rond.

   Verwijderen
  2. Mag het ietsiepietsie positiever Joop? Gisteren Corbett report zitten kijken, die hadden het over een grote enquete die in Amerika was gehouden onder de bevolking. Het schijnt dat 1 op de 4 Amerikanen de overheid als de vijand zien.. Als dat klopt, geeft dat toch hoop?

   En die kroelmannetjes worden overal op het internet achter elkaar ontmaskerd, daar zit ik niet zo over in.

   Verwijderen
  3. @Rolf R,

   "Mag het ietsiepietsie positiever Joop?"

   Ik zou best positiever willen zijn maar dan zou dat positivisme op niets gebaseerd zijn.Dat zootje wat daar in Den Haag zit krijg je niet weg met een poll of een demonstratie en een vreedzame opstand kunnen wij uit ons hoofd zetten. Zolang de Nederlandse burgers zich door de politiek uit elkaar laten spelen en niet meer solidair met elkaar zijn, is het gewoon over. Wat er aan de hand is, is niet meer via dialoog op te lossen, daarvoor is de NWO te ver gevorderd en dat laten The Powers That Be zich niet meer afnemen en zal het uitgevochten moeten worden via een bloedige oorlog die wij deels aan onszelf te wijten hebben.

   Verwijderen
  4. Dat gaan we nog wel zien Joop. In Engeland hebben we ook de protesten gezien. Wat gaat er gebeuren als de eerste britse Tornado door een s 300 wordt neergehaald. Cameron gaat gillen voor een all out war. Maar het Engelse volk zal gigantisch oppositie voeren.

   Verwijderen
  5. Wereldwijd word het gevoel dat de regeringen en media enz. leugens verspreiden steeds sterker, steeds meer mensen lezen de alternatieve media en laten de krant en de nOs voor wat het is.

   Net zoals dat er 'duistere' krachten achter de schermen aan het werk zijn, die ook wel de Cabal genoemd worden, zijn er vele malen meer liefdevolle en behulpzame krachten aan het werk die ons mensen willen helpen uit te groeien tot een meer liefdevol en behulpzaam volk. Ze zullen op het juiste moment met allerlei beschuldigingen EN bewijzen komen, ze zullen (om een voorbeeld te noemen) mensen als Blair en Bush voor het gerecht slepen voor hoogverraad en noem maar op. Want niet alleen de 'gewone' mens word wakker, ook mensen die bijvoorbeeld een hele hoge militaire functie in het Amerikaanse leger bekleden, of journalisten die naar buiten treden. En zo zijn er veel meer! Wel eens van meneer Benjamin Fulford gehoord? Hij is een Amerikaanse journalist die gevlucht is naar China omdat hij vervolgd werd door de Zionistenpuppets aldaar, en daar de Chinese maffia als bescherming heeft, omdat die niets anders dan vrede op aarde willen, hoe gek dat misschien ook klinkt.

   Ik heb geen flauw idee of de mensen die hier op het blog lezen bereid zijn te geloven wat ik geloof, maar voor diegene die het interessant vinden; check Forbidden Truth op youtube, DivineCosmos.com, Prepareforchange.net, Project Camelot op youtube, Miles Johnston op youtube.

   Verwijderen
  6. "Wat gaat er gebeuren als de eerste britse Tornado door een s 300 wordt neergehaald."

   Dan heb je WW3 want wij hebben niet alleen Syrië maar ook nog Oekraïne waar het 'kriebelt' en CIA agent Poroshenko weet ook van geen ophouden. Als Poetin niet uitkijkt zit hij straks met een tweefrontenoorlog en moet hij zich misschien wel terugtrekken uit Syrië om de NAVO te lijf te gaan en kan het westen rustig doorgaan met hun plannen in het Midden-Oosten.

   Wij leven in een interessante, maar wel gevaarlijke tijd.

   Verwijderen
 14. Als de beelden kloppen met de titel, is dit verdomd interessant:

  https://www.youtube.com/watch?v=atBhAv07kLc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijzonder foto. IS trucks in brand. Vooral die autobanden fikte fijn
   http://i.alalam.ir/news/Image/Inner-Media/2015/12/03/alalam_635847370756409328_25f_4x3.jpg

   Verwijderen
  2. Tja, de Amerikanen waarschuwen I.S. nog 45 min. van te voren als zij hun olietransporten aanvallen.

   Amerikanen;

   "Joh, wij zijn van plan om jullie olietransporten aan te vallen, zorg even dat die dingen weg zijn als wij overvliegen,"

   I.S.;

   "Oké, maar wij hadden toch afgesproken dat jullie ons niet aan zouden vallen?"

   Amerikanen;

   "Ja, maar door die Poetin en Lavrov zijn wij nu wel verplicht om iets te doen en wij vliegen alleen maar over, joh. Via onze perschef laten wij wel doorschemeren dat het hele konvooi vernietigt is. Komt goed."

   I.S.;

   "O, en hoe zit het met die Britten en die Duitsers?"

   Amerikanen;

   "Hoef je ook niet bang voor te zijn, de Britten laten wij doelen bombarderen die wij al gebombardeerd hebben en de Duitsers voeren alleen verkenningsvluchten uit. Geen centje pijn dus. Trouwens, als straks in Oekraïne de pleuris uitbreekt dan hebben wij jullie nog nodig hé! Het zit nu een beetje tegen door die Russen maar dat gaat helemaal goed komen als Poroshenko de beuk erin gooit. Ik zie mooie tijden voor I.S. aankomen, Damascus, Teheran. (Ondertussen denken die Amerikanen; "Mooi, hebben wij weer een toekomstige vijand gecreëerd, die achterlijke jihadisten denken toch zeker niet dat wij ze laten zitten!")

   Verwijderen
  3. Wat de amerikanen doen is alleen maar fake. Een jaar IS bombarderen heeft er alleen maar toegeleid dat het werkterrein van IS kon groeien

   Verwijderen
 15. LOL Dilipak is een journalist/geleerde en een ataturk hater. Hij wil dat Turkije een kalifaat wordt en Erdogan de grote kalief. Hij had op twitter een pol opgezet. Wie koopt de olie van ISIS
  a Turkije
  b Rusland
  c Syrië
  Nadat 78% van de twitteraars meende dat Turkije de olie koopt, had hij zijn account onklaar gemaakt en gezegd dat de russen zijn twitter gesaboteerd hadden. LOL

  Turkish Pundit Goes Ballistic After Poll Shows Belief in Erdogan-Daesh Ties

  http://sputniknews.com/politics/20151203/1031203289/turkey-erdogan-daesh-poll.html#ixzz3tMcpqGzO

  LPG, 78% van de turkse twitteraars melde bij Dilipak dat ze dachten dat Turkije de ISIS olie opkoopt. Werk voor jou aan de winkel om deze mensen te overtuigen dat niet Turkije, maar Assad de olie van IS koopt. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   LGK heet Dejay Petros (ook niet z'n echte naam) en is oprichter van de site ukraine@war. Al kom je met nog zoveel bewijzen dat Turkije (Erdogan) de door I.S. gestolen Syrische olie koopt (Stan van Houcke's blog staat er vol mee) hij gelooft alleen zijn eigen leugens.

   Verwijderen
  2. Begrijp ik Joop. Het moet toch flink frustrerend zijn voor LPG dat het helemaal niet goed gaat met de agenda van zionistische "elite".

   Hij is nog steeds anti Poetin. Ik dacht dat de verhouding met Poetin nu toch beter was omdat hij een partner is in de strijd tegen ISIS. Ik begrijp dat de pijlen nog steeds op de nationalistische Poetin gericht zijn.

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Een deejay met één grijsgedraaide plaat. En die blijft dan nog hangen ook op
   'alles is de schuld van Poetin'.

   Verwijderen
 16. Ik merk in de MSM dat KSA in toenemende mate wordt zwart gemaakt sinds gisteren. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Gaat de msm met modder gooien naar KSA.
  http://www.presstv.com/Detail/2015/12/02/440059/Saudi-Arabia-Germany-BND-Mohammad-bin-Salman-Iran

  Wordt het nu tijd dat KSA gedestabiliseerd moet worden ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan geen kwaad denk ik, als je een land dat mensenrechtenschender nr 1 baas maakt van de mensenrechtenafdeling van de NAVO.

   Tijd dat die Zionistenpuppets daar plaats maken voor een door het volk te kiezen leider.

   Misschien houden de publieke onthoofdingen daar dan ook op.

   Verwijderen
  2. Vandaag weer een anti KSA artikel in het Bilderberg vodje.

   Verwijderen
  3. @Rolf R. Ik weet niet wat de plannen zijn van de zionistische bankiers voor het koningshuis van KSA.
   Misschien wringt het rondom ISIS of wat anders. Het sentiment is gedraaid, dat is duidelijk. Misschien wil KSA van de dollar af of de banden met Rusland aanhalen. We komen er nog wel achter

   Verwijderen
 17. Duitsland gaat ook meedoen:

  https://www.rt.com/news/324721-germany-syria-mission-bundestag/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ondertussen is Rusland lekker bezig:

  http://sputniknews.com/middleeast/20151204/1031259408/russian-warplanes-1458-targets.html?utm_source=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com&utm_medium=short_url&utm_content=amtn&utm_campaign=URL_shortening

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit is heeeeeeeeeeeeel erg lekker om te zien. De ratten zijn buiten aan het bidden. De Ru AF piloot wacht even tot ze binnen zijn en gooit dan zijn bunkerbuster op het gebouw.
  https://twitter.com/Ibra_Joudeh/status/672816575435702272
  KABOEMMM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lui krijgen geen 72 maagden, maar 1 maagd van 72 (die niemand wilde hebben) zoals ik van Dawg vernomen heb. Ze hebben het vuile werk voor de zionistische centrale bankiers opgeknapt.

   Verwijderen
  2. @oligarch.

   "LPG heeft het over American exceptionalism. Amerika is anders, die mag dat wel"

   Dat blijkt wel anders had hij de term "clusterbom" wel weggelaten.

   Verwijderen
  3. @oligarch.

   De VS wil juist dat Rusland hetzelfde doet als de VS, waarom willen de VS Rusland dan zo graag hebben?

   Verwijderen
 20. INTERNATIONAL MILITARY REVIEW – SYRIA-IRAQ BATTLESPACE, DEC. 4, 2015
  http://southfront.org/international-military-review-syria-iraq-battlespace-dec-4-2015/

  Het lijkt erop dat we vandaag veel terrein gewonnen hebben in het zuidwesten van Aleppo.
  Nog 2 plaatsjes in Lattakia en een heuveltop bevrijden en dan ligt de weg open naar Jisr al-Shughur
  https://twitter.com/PetoLucem/status/672833437938642944

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gelukkig hebben de schutters van San Bernardino banden met ISIS. Heeft Obama tenminste een excuus om Syrië te bombarderen zonder een resolutie van de veiligheidsraad en tegen de wil van Assad.

  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-29154481

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Ja maar, het was toch in de VS?

   Verwijderen
  2. De terroristen zullen vervolgd worden waar ze ook zijn, zegt Obama zeer nadrukkelijk in de clip.

   Verwijderen
  3. "Putin deed het eerder met de Moskou flat bommen"

   Ja, en de VS/Mossad met 3 WTC gebouwen!

   Verwijderen
  4. @ LGK

   In ons universum gaat de oorzaak altijd voor af aan het gevolg. Rusland was al begonnen met bombarderen nadat het verkeersvliegtuig werd opgeblazen. Jij beweerde zelfs nog dat de Russen de bomaanslag voor het publiek wilde verbergen om niet afgerekend te worden voor dat bombarderen. Nu beweer je zo'n beetje het omgekeerde.

   Verwijderen
  5. @ LGK

   Ja, ja. Artikel 51. Alsof dat artikel tot het oneindige opgerekt kan worden om agressie van de VS tegen Syrië te rechtvaardigen. Er is geen onmiddelijke dreiging van de VS vanuit Syrië dat, zoals je wellicht ook wel weet, aan de ander kant van de wereld ligt en niet over intercontinentale raketten beschikt.

   http://www.publications.parliament.uk/pa/cm201516/cmselect/cmfaff/457/45706.htm#_idTextAnchor019

   Verwijderen
  6. @oligarch,

   "9/11 is op zeker een zionistisch complot"

   Heb jij enig idee waarom er in die 28 ontbrekende pagina's uit het 9/11 rapport Saudi-Arabië als "dader" van 9/11 wordt genoemd en niet Israël?

   Het is nu ook groot nieuws in de VS, de 5 dansende en high-fivende Mossad agenten die op 9/11 zijn gearresteerd (Colin Powell) wordt nu gedownplayed tot dansende moslims.

   Verwijderen
  7. Ja Dawg, de amerikanen hebben nu een vrijbrief om ook mee te mogen doen.

   Verwijderen
  8. @ LGK

   Is een pervertering van Artikel 51. Dat zou je onmiddelijk begrijpen wanneer Rusland Turkije zou bombarderen wegens steun aan ISIS.

   Verwijderen
  9. De Irakies hebben haarfijn in de gaten dat de Amerikanen geen vrienden van Irak zijn en dat ze ISIS gebruiken als instrument van hun buitenlandse politiek.

   https://www.youtube.com/watch?v=n0R53oPBFlc

   Verwijderen
 22. Hollande heeft "Charles de Gaulle" gestuurd in de Perzische Golf
  http://lenta.ru/news/2015/12/04/persian_gulf/

  Waarom ?. Hebben de Fransen plannetjes die niet zo erg bij de Russen in de smaak zullen vallen en daarom bang voor de S400 en de Yakhont ?
  Waarom moet de charles de gaulle naar de golf ?

  Zoals gebruikelijk met orgaanhandel, wapenhandel en alle andere duistere zaken staan de zionisten vooraan
  http://russia-insider.com/en/politics/israel-main-buyer-isis-oil-report/ri11633

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Jawel, heeft grenzen niet gerespecteerd"

   Leugen!

   Verwijderen
 23. Hahaha, wat wil je doen VS, sancties op Rusland leggen?

  HYPOCRISY: US Demands Russia Lift Sanctions Against Turkey…

  … While praising its own anti-Russian sanctions

  http://russia-insider.com/en/politics/hupocrisy-us-demands-russia-lifts-sanctions-against-turkey/ri11663

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet alleen tomaten hoor. Ook turkey
   Putin bans Turkish turkeys, and other reasons to fear for humanity
   http://news.nationalpost.com/full-comment/putin-bans-turkish-turkeys-and-other-reasons-to-fear-for-humanity

   huilie huilie doen ?? Rusland heeft Turkije geen vlieg kwaad gedaan. Waar heb je het over.
   Nee dan Erdogan huilie huilie. Ik heb zo'n spijt dat ik dat vliegtuig heb neergehaald snif snif snif......met zijn gore vette krokodille tranen
   Turkish president ‘sad’ about Russia plane downing
   http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/28/439483/Turkey-Erdogan-Russia-fighter-jet
   Hij was droevig .....ach god

   Verwijderen
  2. Is Erdogan een pussy of een vent ? Ik denk het eerste met zijn "regret"

   Verwijderen
  3. Rusland is in Syrië op instigatie van Assad en om zijn eigen militaire haven te beschermen. Hij heeft het volste recht. Turkije niet. Een trieste en valse aanval van achteren op een niets vermoedende bommenwerper die keurig zijn route had doorgegeven aan de NATO.

   De turkse F16's durven niks tegen de SU 34's in een dogfight.

   Verwijderen
  4. De bommenwerper is nooit in Turkije geweest beste LPG. Zelfs al geloof je het turkse verhaal van 17 sec in Turks luchtruim dan is dat nog veel te kort om een vliegtuig neer te schieten. Bommenwerper had totaal geen plannn om Turkije aan te vallen. Valse aanval van achteren, dolk in de rug.

   Verwijderen
  5. "Russisch MoD heeft al 3 versies waar de su24 gevlogen heeft"

   Kom maar op met die 3 versies, anders is het roeptoeteren zoals jij dat noemt.

   Do the math Dejay Petros, zou ik zo zeggen!

   2 kilometer Turks luchtruim, 17 seconden, SU-24 vliegt op stall-speed!

   Als je dat gelooft, dan heb jij als Dejay Petros en je ukraine@war site je volledige geloofwaardigheid verloren.

   Verwijderen
  6. Ukraine@war heeft 0,000 geloofwaardigheid

   Verwijderen
  7. Hij had door dat Ukraine@war geen geloofwaardigheid meer heeft. De website heet nu Putin@war

   LPG, waarom niet war@putin ? Dat is toch jouw intentie ?

   Verwijderen
  8. Ik heb liever dat Dejay Petros zijn eigen en de Turkse leugens erkent.

   Verwijderen
 24. Interview met (ex-) CIA agent; vorige week afgenomen. Wat blijkt? Hele Joegoslavie geweld, en dus al het bloedvergieten, de doden, gepland en gestimuleerd, door, ja raad maar.....

  Benieuwd naar het antwoord? Of weet u het eigenlijk al?

  Antwoord, hier:

  https://propagandaschau.wordpress.com/2015/12/04/ex-cia-agent-robert-baer-siegaben-uns-millionen-um-jugoslawien-zu-zerstueckeln/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Blik

   Ik had het verhaal gelezen. Conspiracy IS bij al die gewelddadige regime changes de norm. De social engineering erachter is verbluffend doortrapt en, vooral, gewetenloos.

   Verwijderen
  2. (Bijna net zo gewetenloos als die dure bloemkolen in Moskou)

   Verwijderen
  3. "Benieuwd naar het antwoord? Of weet u het eigenlijk al?"

   Ja, ik ken het verhaal van mijn Canadese contact Prof. Peter Dale Scott.

   Verwijderen
  4. http://www.japanfocus.org/-peter_dale-scott/3578/article.html

   Verwijderen
 25. "But the statement (van Obama) brought a strong reaction from Russia, which has been an ally of embattled Syrian President Bashar al-Assad."

  "The US president has spoken directly about the possibility of strikes by the US armed forces against Isil (IS) positions in Syria without the consent of the legitimate government," ministry spokesman Alexander Lukashevich was quoted as saying.
  "This step, in the absence of a UN Security Council decision, would be an act of aggression, a gross violation of international law."
  Syria also repeated its warning that the US had to co-ordinate with the Syrian government before launching air strikes on its territory.
  "Any action of any kind without the consent of the Syrian government would be an attack on Syria," National Reconciliation Minister Ali Haidar said on Thursday.

  Nederland en andere Europese landen moeten dit dwaze plan dus geen politieke rugdekking geven door mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg
   Dit kwam uit 2014 als ik het goed begrepen heb.

   Ja, alle vliegtuigen boven syrië moeten hun plannen doorgeven aan Damascus. Zo niet, dan wordt dat vliegtuig dat niet is gemeld gezien als een vijandig vliegtuig. De S 300 in Syrië staan op scherp.

   Verwijderen
  2. @ oli

   Zie ik nu pas. My bad.

   Verwijderen
  3. @Dawg
   Ik ben serieus. De Britten moeten echt geen grapjes uithalen boven Syrië. Zij krijgen binnenkort het verzoek of ze moeten nu al melden wat ze gaan doen.

   Verwijderen
  4. @oli

   Ja, dat van die SAM's heb ik ooit gelezen. Zonder een eenstemmig besluit van UNSC kunnen de Britten (en de Duitsers, Fransen, Nederlanders en de Amerikanen) daar beter maar niet gaan bombarderen, want dan heb je binnen no time een oorlog tussen de NAVO en de RF.

   Verwijderen
  5. weer onzin posten dawg

   Dat Assad het niet leuk vind,maar mandaat heeft VS wel

   Nee, er ligt een volkenrechtelijk mandaat. Vanuit het door IS gecontroleerde gebied in Syrië worden aanvallen voorbereid en uitgevoerd op o.a. Irak. Daarmee heeft Irak via artikel 51 van het VN-handvest het recht op collectieve zelfverdediging en mogen landen op verzoek van Irak ingrijpen in Syrië, omdat de Syrische regering niet zelf in staat is om de aanvallen van IS te voorkomen. Daarmee is militair ingrijpen gewoon gerechtvaardigd en daar heeft Assad niets tegen in te brengen, zolang hij zelf niet de orde in zijn land kan handhaven

   Verwijderen
  6. "Nee, er ligt een volkenrechtelijk mandaat"

   Volgens de link die je gisteren plaatste;

   NIET!

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Het hele verhaal van de burgeropstand en oorlog tegen ASSAD is de groots mogelijke onzin.
   Er vecht geen Syriër tegen het regime, simpel zij hadden het beregoed en als in Libië.
   In libie was net als in Syrië gezondheid gratis huur voor huis bijna gratis goed openbaar vervoer en voor Libië brandstof voor auto nagenoeg gratis.
   De oorzaak is dat de VS/EU een gas/olie leiding aan te leggen via Syrië een andere weg is er niet.
   En dat wilt Rusland en zijn bondgenoot Syrië uiteraard voorkomen.

   Verwijderen
  9. @ LGK

   "En art 51 geeft VS recht om IS te achtervolgen tot in Syrie omdat Assad niet in staat is IS te bestrijden."

   "En Artikel 51 geeft de Russische Federatie het recht om Turkije te achtervolgen tot in Turkije omdat Erdogan niet in staat is IS te bestrijden, nee sterker nog, IS ondersteunt."

   Met klaarblijkelijke instemming van de bondgenoten van Turkije bij de NAVO. En de vrienden daarvan, de hoofdsponsors van ISIS, Quatar en SA. En die beroepen zich nu allemaal op Artikel 51 uit het handvest van de VN om ISIS in Syrië te kunnen bestrijden. Dat bedoel ik met pervertering.

   Zo weer even genoeg van je trollenvraagjes.

   Verwijderen
  10. @ Barend Bartelds

   Dacht het wel. Er zal nog wel meer spelen (de Russen afknijpen), maar die pijpleiding is de directe aanleiding.

   Verwijderen
 26. Ik ook of dat hij in ieder geval beschikbaar blijft als adviseur. De Russen kunnen volgens mij niet zonder zijn expertise.

  Most Russians want Putin to remain president after 2018 – poll

  https://www.rt.com/politics/324558-most-russians-want-putin-to/

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Former U.S. Marine Ken O'Keefe tells the truth about the Friday 13th Paris attacks - Nov 2015

  Ken O'Keefe weet de stand van zaken samen te vatten in één zin: we are ISIS.

  https://www.youtube.com/watch?v=yWaAkmtj2VQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dat is jouw interpretatie van wat Ken O'Keefe zegt!

   Dan zegt dat genoeg over jou. Want eigenlijk zeg jij dat een democratisch geleidt land de opkomst van I.S. zou tolereren.

   Geef jij nu toe dat I.S. door democratische regimes is gecreëerd?

   Verwijderen
 28. YouTube,, Real Russia daar kunt een ieder het leven aanschouwen van en in Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. IRAQI PRIME MINISTER LABELS U.S. BOOTS ON THE GROUND AS A HOSTILE ACT
  http://southfront.org/11318/

  LOL en terecht natuurlijk. Die Irakezen hebben hun buik helemaal vol van de amerikanen. Wegwezen en nooit meer terugkomen!
  LOL en die willen nog invloed hebben in het midden oosten. Man man man wat hebben die het voor zichzelf verknalt de laatste 12 jaar.
  Neem de strategie voor het midden oosten. WE HEBBEN GEEN STRATEGIE LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ohhh
   En daarom vroeg Irak hulp van VS in juni 2014 omdat ze zo'n hekel hebben aan VS"

   Dat was toen en dit is nu.
   Je ziet het artikel toch. En als het artikel onwaarheden verteld, dan moet je dat debunken met andere info.
   De VS heeft waardeloos opgetreden tegen IS. Irak heeft blijkbaar geen enkel vertrouwen meer in de VS. Sterker nog, ze wantrouwen de VS.

   Verwijderen
  2. Wat een ravage die Bush heeft aangericht in Irak. Niet te filmen. Na de inval iedere maand 3000 doden door bom aanslagen.....Hallo Parijs met je 130 doden

   Obama die geen strategie heeft. Heeft de ISIS ravage in Irak laten gebeuren of met opzet opgezet. ISIS een trojaans paard in het iraakse leger.

   Verwijderen
  3. "Hierbij"

   Ja, in Irak! Waar is het mandaat om te bombarderen in Syrië? Mark Rutte zei vanavond al dat het juridisch behoorlijk gecompliceerd is om in Syrië te bombarderen, dus ik ben benieuwd naar jouw uitleg hierover?

   Verwijderen
  4. Prime Minister Dr. Haider Al-Abadi: I did not ask any country to send foreign ground troops, and we will treat any sent as a hostile act
   http://pmo.iq/pme/press2015en/3-12-20152en.htm

   zegt me genoeg.

   Verwijderen
  5. Saddam had een rothekel aan iedere terrrorist en had niks te maken met IS. Er waren helemaal geen terroristen in Irak. Die kwamen toen Saddam zijn macht over Irak verloor en het land in chaos stortte.

   Verwijderen
 30. Amerikanen mogen alleen komen op verzoek van Irak. Dat verzoek ligt er op dit moment niet. Dus als ze wel komen worden ze beschouwd vijandig

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "oli

  Nou waar is dan dat Irak niet blij is met VS

  Of gaat u nu ook joop achterna
  Roeptoeteren zonder onderbouwing"

  Dat is geheel mijn eigen interpretatie en ik kan het vanuit Iraaks standpunt begrijpen. Ik maak het op uit de manier waarop de PM van Irak spreekt over de komst van amerikaanse troepen.

  Het duurde bv jaren na de inval voordat Irak een behoorlijke stroomvoorziening had. Het duurde tot 2007/8 voordat Irak stabiel werd zonder bomaanslagen. De inval was bewust of onbewust ondoordacht uitgevoerd en heeft heel veel schade aan de Irakezen gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ oli

   Eens. Wie ogen in z'n kop heeft ziet dat de VS/NAVO/EU de pogingen van de Russen om een eind te maken aan de gewelddadige anarchie in het MO frustreren. Zoveel is voor de iraki's inmiddels ook wel duidelijk.

   Hier een bobo van de Iraakse raad voor de veiligheid:

   https://www.youtube.com/watch?v=n0R53oPBFlc

   Verwijderen
 32. dat is niet eerste onzin van deze hoerournalist, hij is gewoon russofobe ,ik heb zelf een lange tijd geleden voor hem geschreven, dat hij Waterdrinker is shit als journalist, gewoon desinformatie en fakemaker.

  BeantwoordenVerwijderen