dinsdag 22 december 2015

BREAKING - Duitse ZDF betaalt voor anti-Putin leugens

Wat is er in Duitsland aan de hand? Hadden we eerst Volkswagen-gate met de sjoemelsoftware. Blijkt nu dat dit slechts een opwarmertje is voor het schandaal dat nu naar buiten komt! Dat de ZDF "documentaire", "Machtmensch Putin", een wankele bedoening was, was al direct duidelijktijdens de uitzending. Naar nu blijkt is het allemaal nog veel ernstiger. De pro-Russische seperatist Igor, blijkt gewoon een bijklussende werkeloos uit Kaliningrad te zijn die Joerie heet en die voor een slordige 700 Euro op bestelling liegt wat het ZDF graag wil horen! Alles om Rusland en Putin te beschadigen. Kan het ernstiger?Als de bovenstaande link niet werkt, kan het ook hieronder bekeken worden:Duitsers klaar met de leugens van hun staatsmedia

Onder de video op internet waarin de fraude onthuld wordt, verschijnen meer en meer vernietigende commentaren. Duitsland lijkt klaar te zijn met de staats-"Lügenpresse". Een greep:

Nick W

Schande ARD und ZDF. Und für so ein Mist und Lüge bezahlen wir.

AX b

Ist doch nichts neues das ZDF und ARD... und wie die ganzen etablierten Hobby Medien so heißen, massive Anti Russland Propaganda produzieren... diese Verbrecher gehören hinter Gitter.

Netti La

Hahaha, die Deutschen lassen sich nicht mehr verarschen und merken immer mehr die Verarsche von unseren "Medien". Vielen Dank für die Aufklärung.

Dmitri T.

#ZDF at it's finest. 😄 Die haben ja mal wieder top Arbeit geleistet. Irgendwo sehr schade für Deutschland, dass hier so etwas minderwertiges produziert und verbreitet wird. Ich hoffe, dass so viele wie möglich diese Übersetzung teilen, um zu verdeutlichen, dass wir (mal wieder) nur verarscht werden.

Markus Hartmann

so wurden auch die Lügen über Syrien gestartet, die dann 200.000 (minus die ausländischen jihadfotzen) das Leben gekostet haben. Pfui!!!!!Commentaar Blik

Dat de staatsmedia in Weste Europa en de VS aan verval leden, was al een tijdje bekend. Met deze nieuwe onthullingen over het Westerse "Vlaggenschip", ZDF, verandert het reeds zwalkende, hopeloos ronddobberende gevaarte in een regelrecht en loodrecht zinkend Titanic schip. Het wordt interessant om te zien hoe in Nederland programma's als Nieuwsuur en Eenvandaag dit vernietigende nieuws op gaan pakken. Gaan ze het brengen en distantiëren ze zich ervan, of gaan ze het als angsthazen met de staart tussen de benen negeren om het hun kijkers te onthouden en hen in plaats daarvan weer Zwarte Piet en de laatste van Gordon voor te schotelen...Je vraagt je af, wat bezielt "journalisten" om dit soort praktijken er op na te houden? Bedenken ze dit zelf? Waarom? Of voeren ze gehorig de orders op vanuit een grote stad aan de overkant van de plas? De timing van uitzending van deze leugendocu is natuurlijk ook geen toeval; precies op de zondag voor het besluiten voor verlenging van de sancties tegen Rusland.

Lees ook meer bij RT.

Artikel tot stand gekomen met dank aan Joop.Update 23-12-2015 12:00 uur

Dat de staats-"Lügepresse" desperaat en moraalloos is, was al duidelijk. Maar dat ze zelfs duidelijke Oekraïense soldaten, herkenbaar aan de geel-blauwe vlag, als Russische soldaten proberen te verkopen is weer een nieuwe mijlpaal. Alles nog steeds uit dezelfde Leugen-docu van de ZDF, "Machtmensch Putin". De propaganda en de leugens worden steeds grotesker, en daardoor ook steeds herkenbaarder voor steeds meer kijkers.

De Propagandaschau heeft er een scherp artikel aan gewijd dat HIER te lezen is. Ze bedanken aan het eind van het artikel voor zoveel propaganda, omdat het de Russische burgers steeds duidelijker wordt dat Duitsland een bezet land is met een ongewisse bestemming, waar de eigen media het volk, naar de wil van de bezettingsmacht, voor dom houdt en daarbij ook de meest onbehouwen methoden niet schuwt.

Het spreekt voor zich dat hetgeen de Propagandaschau over Duitsland schrijft, voor Nederland niet anders is.

173 opmerkingen:

 1. Heet niet voor niets"'lugenpresse""
  Is hier geen ruk beter hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niks beter in Nederland. Leugens en betaalde leugens indien nodig om maar de juiste verhaallijn te krijgen die de overheid (vertegenwoordigers voor corporatistische belangen) graag wil uitdragen aan de belasting betaler.

   Verwijderen
  2. zeer kernachtig samengevat, snap niet dat main mens in NL dit niet opmerkt.@Blik goede bron verschaffing ,goed werk

   Verwijderen
  3. Blijkt dus nu een leugen van Kremlin te zijn

   De westerse media doorzag dit al maar nu bewezen

   Verwijderen
 2. Hier wel een uitstekend artikel over de media in Rusland, of eigenlijk hoe Putin de media in handen heeft

  http://www.themoscowtimes.com/opinion/article/how-the-kremlin-and-the-media-ended-up-in-bed-together/517323.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LPG,
   De moscow times wederom. Die krant is toch eigendom van Demyan Kudryavtsev, een biljonair en voormalige compagnon van Boris Berezovsky, die ruzie heeft met Poetin. ? Verbaasd me niets waarom die anti Poetin, anti kremlin is. Geen objectieve media. Next!
   http://www.nytimes.com/2015/05/01/world/europe/new-owner-for-the-moscow-times-and-vedomosti.html

   Als Poetin zo'n erge tiran is. Waarom heeft hij Demyan Kudryavtsev nog niet laten vermoorden ?. Waarom mag hij nog vrijuit anti kremlin berichten de wereld in zenden ?

   Verwijderen
  2. En by the way, ARD en ZDF zijn ook staatszenders.

   Verwijderen
  3. Afgelopen week was in de politiek weer zo'n moment van de waarheid over MH17. Kamerlid Omtzigt had daarover maanden(!) geleden een aantal vragen ingediend en het kabinet zou met de antwoorden komen. Antwoorden die zelfs de meest gezagsgetrouwe en goedgelovige sukkel duidelijk zouden maken dat de politiek MH17 eendrachtig in de doofpot heeft gewerkt. En verdomd als het niet waar is, daar was op dezelfde dag weer eens een 'zaak Teeven' van 100 jaar geleden waarmee de beantwoording van Omtzigt's vragen keurig ondergesneeuwd werden. Met medewerking van Staatsomroep en andere MSM , dat spreekt. Uitstekend journalistiek werk, hahaha.

   Verwijderen
  4. Waar zijn de radarbeelden???

   Dat is niet aan de NL politiek
   Maar heeft Omtzigt ook die vraag aan Kremlin gesteld?

   Verwijderen
  5. @ LGK

   De reglementen van de ICAO worden door alle betrokken landen met voeten getreden o.a. door het achterhouden van de primaire radargegevens. De Nederlandse regering heeft daar tot nog toe geen officiele klacht bij de VN ingediend en weigert dat ook alsnog te doen. Daarover gingen de vragen van Omtzigt.

   Een doofpotschandaal van voor Nederlandse begrippen ongekende omvang weer gereduceerd tot de bekende jij -bak richting Kremlin. Zo ken ik je weer waardeloze trol.

   Verwijderen
  6. @LGK

   Je verzint ze waar je bijstaat. NIEMAND heeft z'n primaire radargegevens aangeleverd.
   Noch in ruwe, noch in bewerkte vorm, noch van civiele nog van militare stations. Rusland niet, UA niet, de VS niet, andere NAVO landen niet.

   http://www.infopuntveiligheid.nl/Infopuntdocumenten/201510%20OndRaad%20rapport-mh17-crash-nl.pdf

   (blz.44)

   Iedereen werkt op dit punt het onderzoek naar oorzaak en dader tegen. Om hier zo weinig mogelijk ruchtbaarheidheid aan te geven dient de Nederlandse regering geen officiele klacht bij de VN in. De rest is bijzaak.


   Verwijderen
 3. CANADIAN PILOT KILLED 9 IRAQI SOLDIERS
  https://www.youtube.com/watch?v=8_8QChEp3oA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slaapziekte bij kinderen na inenting Mexicaanse griep
  http://gezondheid.eenvandaag.nl/index.php/tv-items/55276/slaapziekte_bij_kinderen_na_inenting_mexicaanse_griep

  Hoop dat eens tot de bodem wordt uitgezocht. Ik verwacht niets goeds van de metalen in de vaccines Haal die er aub eens uit.

  Hier wat additieven volgens deze website. Wat een rotzooi
  In addition to the viral and bacterial RNA or DNA that is part of the vaccines, here are the fillers:
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BUSTED: Fake Info in German Putin Film Could Explode into Major Scandal

  http://russia-insider.com/en/media-criticism/busted-russian-channel-1-exposes-fake-german-report-donbass/ri11990

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In bovenstaande link staat de originele video van Rossiya 1.

   Verwijderen
  2. LOL

   Blijkt nu allemaal fake van Russia1

   Verwijderen
 6. Van ZDF moeten we geloven dat er twintig- tot dertigduizend Russische soldaten in separatistenland actief zijn, maar om het lukt ze alleen niet er ook maar eentje voor de camera te krijgen. Moeten ze een werkloze Russische jongen voor laten acteren. Afgang. Past kwalitatief gezien wel geheel en al bij de rest van de uitzending. Dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij wachten op een volgende docu van ZDF waarin vijf zich als OVSE-waarnemers voordoende acteurs ons 'informeren' over de bestandsschendingen door de separatisten.

   Verwijderen
  2. @ LGK

   ZDF gaat af als een gieter. Verander jij niet veel aan door er van alles en nog wat bij te slepen.

   Verwijderen
  3. @ LGK

   Beter maar even luisteren wat Poetin letterlijk zei:

   http://www.theguardian.com/world/2015/dec/17/vladimir-putin-admits-russian-military-presence-ukraine

   Added bonus:

   "Putin also initially denied the “little green men” present during the annexation of Crimea were Russian soldiers but afterwards admitted they were."

   Eén van de vaste talking points waarmee russofobe journalisten en forumbezoekers zich vaak identificeren. In dit geval Shaun Walker, de hiigere hoernalist van de Guardian. Zag al 5.000 Russische tanks UA binnenrijden, maar had toevallig nooit z'n mobieltje bij zich om een foto te maken.

   Verwijderen
  4. Het werk van LPG heeft sowieso een averechtse werking. Het trekt alleen maar meer lezers naar de website "BLik op NOSjournaal".

   @LPG, Dajey,
   Hou maar op joh. Ik weet dat je droom is om een bekende citizens journalist te worden. Een tweede Bellingcat. Gaat hem niet worden. De ster van Elliot is ook alweer uitgedoofd. Hem speelt hetzelfde parten als wat de corporatistische centrale bankiers maffia parte speelt en dat is arrogantie. Higgins: "ja, ik ben hier gezellig met de atlantic councel in Kiev". Zeg maar doei met je gemeende onafhankelijkheid. LOL LOL

   Verwijderen
  5. Geen idee waarop u reageert

   Misschien kan blik hierop antwoord geven?

   Verwijderen
 7. Maakt niet uit, waar Rusland mee komt als bewijs, 't maakt echt niet uit alles is voor het westen een grote leugen.

  Kijk maar naar nu weer het onderzoek naar de Blackbox van de SU24.

  ZWAARBESCHADIGD... Rusland wil een onafhankelijk onderzoek, met hulp van internationale onderzoek commissies. Kijk naar de reacties op nu.nl uiteraard probeert Rusland weer te manipuleren.

  Kan wel uren door gaan met dergelijke voorbeelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LGK,

   Moet ik dan zelf met het filmpje komen?

   Verwijderen
  2. Tja, wen er maar aan

   blik verwijderd continue de waarheid
   Dit blog moet spiegelbeeld zijn van zijn grote heilige leider; Putin

   http://sputniknews.com/world/20151218/1031978905/uk-su-24-black-box-decoding.html

   Verwijderen
  3. "blik verwijderd continue de waarheid"

   Ik zal jou even de waarheid vertellen waarom de Britten niet aanwezig willen zijn bij de opening van de FDR. Omdat er op de FDR staat dat de SU-24 niet in Turks luchtruim is geweest.

   Verwijderen
  4. De Turken hebben inmiddels erkent dat zij op de hoogte waren over de Russische vliegbewegingen en waar er aanvallen zouden worden uitgevoerd. Dat kan door niemand anders gebeurd zijn dan door de VS. Ergo, de SU-24 is door de Turken met opzet uit de lucht geschoten.

   Verwijderen
  5. Wat is het nu?
   Spotnick meldt zelf dat GB en China aanwezig zullen zijn

   Verwijderen
 8. Dit artikel staat bovenaan met 22 stemmen op nujij. Ook de Hollandse staatsmedia kunnen om deze onthutsende feiten nu moeilijk heen. Wir sind gespannt was die davon machen werden!

  http://www.nujij.nl/algemeen/duitse-zdf-betaalt-voor-anti-putin-leugens.34579630.lynkx

  Waarschijnlijk mede dankzij lpg die daar ook enorm zijn best doet om de discussie levendig te houden... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wanneer verdwijnt een artikel uit best gewaardeerd op nujij.nl ?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rusland reageert op beschuldigingen "mensenrechtenorganisaties", dat de Russen vele burgerdoden in Syrie op hun geweten zouden hebben.

  http://sputniknews.com/russia/20151223/1032193388/reports-civilian-deaths-airstrikes-syria-provocation.html

  "This is yet another provocation [from] someone who does not like the way we counter terrorism in Syria," Viktor Ozerov told RIA Novosti.

  Ozerov said that the Russian Armed Forces allows their activities in Syria to be monitored by any country that wants to do so, which makes refuting the accusations from the watchdog easy.

  He added that if the Russian aircraft had attacked civilian locations then the entire international community would speak up about such airstrikes, condemning Russia not in a report, but in the UN Security Council.

  Read more: http://sputniknews.com/russia/20151223/1032193388/reports-civilian-deaths-airstrikes-syria-provocation.html#ixzz3v8vslAbg

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Seymour Hersh Bombshell: US Military Shared Intelligence With Assad In Defiance Of Obama, CIA
  http://www.zerohedge.com/news/2015-12-22/seymour-hersh-bombshell-us-military-shared-intelligence-assad-defiance-obama-cia

  Het is maar goed voor Obama en zijn administratie dat het Amerikaanse volk niet op de hoogte is van alle inlichtingen die het Amerikaanse leger heeft verzameld en geanalyseerd. De huidige vrienden van Amerika zouden geen vrienden meer zijn en Obama zou toch op zijn minst afgezet moeten worden. Zeker omdat hij in 2013 raketten op Damascus had willen gooien en hij is ook zeer nalatig geweest bij het bestrijden van het extremisme in Irak. Waar het leger hem al jaren geleden voor heeft gewaarschuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stunner: Pentagon in Secret Revolt Against Obama
   https://www.youtube.com/watch?v=O1zRapiDSoo

   Verwijderen
 12. Korpschef: er komt een aanslag in Nederland

  DEN HAAG (ANP) - Ook in Nederland zal een terroristische aanslag worden gepleegd, denkt vertrekkend korpschef van de Nationale Politie Gerard Bouman. ,,Voor mij staat vast dat die er komt'', zegt hij woensdag in een interview in De Telegraaf. ,,Nederland is een oase in Europa. Een van de weinige plekken waar nog geen aanslag is gepleegd.''

  Dat komt volgens Bouman mogelijk doordat de Nederlandse politie verbonden is met de maatschappij. ,,We mogen het contact in de wijk niet verliezen. En het beeld dat gevaar bij terrorisme van buiten komt, is door de recente aanslagen gelogenstraft'', stelt de korpschef.

  Bouman waarschuwt dat de politie ,,overvraagd'' wordt. ,,We hebben niet meer te maken met incidenten, maar een doorlopende stroom aan incidenten.'' Als de twee grootste problemen noemt hij vluchtelingen en contraterrorisme. ,,Er zijn talloze pelotons van de mobiele eenheid op piket en er lopen 82 strafrechtelijke onderzoeken op contraterrorisme.''

  Ook heeft de nationale politie bijna geen geld meer. ,,Het einde van het eigen vermogen is in zicht. Dat eigen vermogen is nodig om klappen op te vangen. Die klappen kunnen we straks niet meer opvangen als er geen geld bij komt'', stelt Bouman, die op 1 februari afscheid neemt.

  Ja, natuurlijk komt er een aanslag in Nederland! Wanneer zouden de NAVO/Gladio bazen hem gepland hebben, met kerstmis? Na het interview van Bashar al-Assad vorige week moet je toch iets verzinnen om het illegaal bombarderen op Syrië enigszins te kunnen rechtvaardigen, toch? Dan doe je dat met een aanslag. Het liefst eentje die er behoorlijk inhakt qua moment en hij moet vooral lekker lang in het geheugen van mensen blijven hangen. Maak ze maar flink bang!

  https://www.kpnvandaag.nl/w3/nieuws-tonenop/korpschef-er-komt-een-aanslag-in-nederland.htm#/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nieuw artikel van Willy van Damme over de florissante situatie in Oekraïne.

  https://willyvandamme.wordpress.com/2015/12/23/oekranenu-ook-met-polio/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Walking Out of Syria 'Would Give Every Neocon a Heart Attack'

  http://sputniknews.com/politics/20151223/1032211267/us-policy-syria-assad.html#ixzz3v9pWbUOZ

  Dat die McCain, die zegt dat hij zo intiem is met ISIS en met die orgaan eters, maar snel een hartaanval mag krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. In your FACE.

  Ministerie van Defensie van Rusland laat geen spaan heel van gammele Amnesty rapport vol vage aannames, valse reeds weerlegde beschuldigingen en andere verzonnen onzin:

  http://sputniknews.com/middleeast/20151223/1032213565/amnesty-intl-report-fake.html?utm_source=https%3A%2F%2Ft.co%2FUyaq6vSUA7&utm_medium=short_url&utm_content=at4f&utm_campaign=URL_shortening

  ZDF, Amnesty international, waar zijn ze toch allemaal mee bezig??!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp best dat jij op het getal van 12 komt als jij in het rapport van Amn(a)esty International een rapport van HRW ziet. Jij kunt niet lezen en je verzint van alles bij elkaar.

   Verwijderen
  2. Wanneer gaat lpg eerlijk vertellen hoe hij gefinancierd wordt. Krijgt hij per bericht betaald? Zijn nachtelijke berichten dubbel betaald? Of heeft hij vast salaris? Wat staat er in zijn functie-omschrijving? Vragen, vragen, vragen, en waar lpg anders altijd zo spraakzaam is, daar heerst grote stilte als het om zijn honnorering gaat.

   Verwijderen
  3. LGK is een Soros mannetje.

   Verwijderen
  4. "12 is het aantal sprookjes dat Kremlin verzon voor neerstorten MH17"

   Nee, 12 is het aantal sprookjes wat jij hier zit te verkondigen. Jij houdt nu eenmaal van overdrijven en verdraaien van feiten.

   "HRW heeft al eerder gerapporteerd over wat er in Syrie gebeurd"

   Het ging niet over de door Soros gesponserde HRW maar over A.I., dus houdt je daar dan ook aan.

   Verwijderen
  5. Tja, ZDF gaat niet reageren op Kremlin propaganda.
   Op leugens reageren heeft geen zin
   Ze hebben nu wel al het ruwe beeldmateriaal op hun website gezet
   Dus ZDF heeft niks te verbergen

   En er zijn al zoveel leugens uit Kremlin gekomen

   NL reageerde ook niet op de 12 versies van Kremlin hoe MH17 is neergestort
   En bleek dat geen enkele versie van Kremlin te kloppen

   Dat Putin hiermee zijn eigen volk een rad voor de ogen laat draaien is al erg genoeg. Door Kremlin propaganda raakt Russisch volk steeds meer in zwart gat.

   Verwijderen
 16. Blik, wat dacht je van de mogelijkheid dat die jongen door RT is betaald om dit verhaal te vertellen? Laat dit even bezinken Blik, slaap er anders een nachtje over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan hadden wij dat al van ZDF gehoord, maar het blijft angstig stil uit die hoek.

   Verwijderen
  2. @guess
   De claims van RTS worden ondersteund Door beelden. Kijk nog eens naar die hele uitzending Machtmensch Putin, alleen de titel al. Laat dat even inzinken Guess.

   Laat dan gelijk even inzinken dat ZDF Oekraïense soldaten (en hun misdaden) verkoopt als Russische. Terwijl de Oekraïne vlag duidelijk zichtbaar is.

   Gewoon een stelletje slechte zielige propaganda amateurs bij ZDF.

   Verwijderen
  3. Tja, ZDF gaat niet reageren op Kremlin propaganda.
   Op leugens reageren heeft geen zin

   En er zijn al zoveel leugens uit Kremlin gekomen

   NL reageerde ook niet op de 12 versies van Kremlin hoe MH17 is neergestort
   En bleek dat geen enkele versie van Kremlin te kloppen

   Dat Putin hiermee zijn eigen volk een rad voor de ogen laat draaien is al erg genoeg. Door Kremlin propaganda raakt Russisch volk steeds meer in zwart gat.

   Verwijderen
  4. "Op leugens reageren heeft geen zin"

   Klopt! Daarom worden jouw reacties ook verwijderd.

   Verwijderen
  5. @Blik, hier is de originele uitzending te zien: https://www.youtube.com/watch?v=rJKcxKUvClc

   Als je dan van af 4 minuut 20 kijkt dan zie je Oekraïense soldaten maar de voice over beweert niet dat dit Russische soldaten zijn.   Verwijderen
  6. LOL

   De voice over beweerd dat helemaal niet
   Je ziet beelden van oorlog en merendeel is UA wat je ziet (waar ik zeker van ben)

   Voice over beweerd niet dat beelden van Russische militairen zijn

   Lesje Duits misschien??

   Verwijderen
  7. @LGK, ja dat zeg ik (lol) Ik ben benieuwd of er nog inhoudelijk gereageerd gaat woorden door Blik.

   Verwijderen
 17. LOL

  ZDF heeft al het ruwe beeldmateriaal geopenbaard om aan te tonen dat interveuw echt is

  (en dat van Russia1 dus fake)

  Gerne stellen wir nun das Rohmaterial des Interviews zur Verfügung, damit das deutlich wird.

  http://www.zdf.de/zdfzeit/machtmensch-putin-41341490.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja

   Zou ZDF al het beeld materiaal openbaren, als ze zouden liegen, zodat Kremlin nog meer onwaarheden kan vinden in de docu?

   Verwijderen
  2. LOL

   De link is van 15-12-2015, de dag dat de docu werd uitgezonden.

   Als je iets probeert te debunken, doe het dan wel goed en niet met de door jouw welbekende leugens.

   Verwijderen
  3. Tja, joop, uw kennis van internet is nog niet up to date

   Publicatie was idd 15 dec
   En nu is er wat toegevoegd, namelijk al het beeldmateriaal

   Kunt u zelf zien dat wat Russia1 beweerd fake is

   Verwijderen
  4. LOL

   Dan lijkt het mij verstandig als jij het ruwe beeldmateriaal voorziet van ondertiteling, tenminste als je goed wil debunken. Ik spreek en versta geen Russisch en een hele hoop Duitsers ook niet. Ook dát weet men bij de ZDF.

   Verwijderen
  5. Ai, veel Duitsers kunnen wel Russisch

   Dat komt omdat de nazaten van de door USSR na ww2 naar Siberie gestuurde krijgsgevangen een Duits paspoort krijgen
   Aardig wat Duitsers kennen dus Russisch

   Waarom laat u het debunken niet over aan Russia1?
   Ze hebben het al eerder geprobeerd

   Verwijderen
  6. O, jij leeft dus graag in het verleden. Weet jij dat wij inmiddels 70 jaar verder leven en dat er een nieuwe generatie Duitsers is die geen Russisch kennen?

   Verwijderen
  7. Jongens, graag bij het onderwerp blijven. Anders krijgen we hier weer een draad die over andere dingen gaat dan het thema dat Blik aansnijdt. Dank u.

   Verwijderen
  8. Ben benieuwd of joop de door Guess aangereikte link al gelezen heeft en een leugen gevonden heeft

   Dan deze graag onderbouwen

   Verwijderen
 18. Joop, u wordt op uw wenken bedient

  http://www.zdf.de/ZDF/zdfportal/blob/41590778/1/data.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar goed, even voor de goede orde, welke interviewer maakt ruw beeldmateriaal over wat de geïnterviewde moet zeggen voor de camera?

   Verwijderen
  2. Elk interview is altijd langer dan wat u werkelijk ziet (behalve bij live)

   Dus voor u ligt gehele interview, met transcript in Duits

   We zijn benieuwd wat er te debunken valt
   (en kom niet aanzetten met:" er zijn geen Russische soldaten in de Donbas omdat Putin dat zegt"
   Dat is geen onderbouwd argument

   Verwijderen
  3. @Joop, Blik is er nu niet, misschien dat jij eens wilt vertellen wat jij hier ziet en hoort. Hier is de originele uitzending te zien: https://www.youtube.com/watch?v=rJKcxKUvClc

   Als je dan van af 4 minuut 20 kijkt dan zie je Oekraïense soldaten maar de voice over beweert niet dat dit Russische soldaten zijn.

   Verwijderen
  4. "Elk interview is altijd langer dan wat u werkelijk ziet (behalve bij live)"

   Ook voor jou even voor de goede orde, het was Valery Bobkov die Yuri Lobyskin instrueerde wat hij moest zeggen, niet Dietmar Schumann en het is dus niet gebeurd tijdens het interview. Het ruwe beeldmateriaal en het transcript is dus van nul en generlei waarde.

   Verwijderen
  5. En maar mistflarden proberen op te werpen!

   Verwijderen
  6. Ja, en je ziet Yuri ook alsmaar kijken op briefje wat hij moest zeggen
   Ook storrterde hij veel en moest zoeken naar woorden

   NOT

   (ps , zijn tekenen van leigen)

   Kremlin probeert ZDF in diskrediet te brengen
   Wat hopeloos mislukt is

   Wat wel aan licht is gekomen hoe Kremlin leugens verspreid en het Russische volk de waarheid onthoud
   (wat tijdens communisme ook gebeurde, Rusland is weer 50 jaar terug geworpen)

   Verwijderen
  7. @ Joop

   Het meest voor de hand liggende lijkt me dat ZDF of Russia de identiteit van Igor resp. Joeri aantonen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

   Verwijderen
  8. "Ja, en je ziet Yuri ook alsmaar kijken op briefje wat hij moest zeggen"

   Hij is 4 dagen getraind door Bobkov over wat hij moest zeggen.

   Hoe zit het met zijn zogenaamde vrouw en kind?

   "Wat hopeloos mislukt is"

   Nee, jij bent hopeloos mislukt, voor de zoveelste keer.

   Verwijderen
  9. LOL

   Dadelijk gaat u nog zeggen dat Yuri 2 maanden media training heeft gehad in de VS, door een zionistisch media buro

   Je blijft lachn met joop

   Verwijderen
  10. Nee, ik schrijf wat Yuri in het interview met Russia 1 heeft gezegd, maar het schijnt voor jou erg moeilijk te zijn daarop in te gaan.

   Verwijderen
  11. Is het nog niet in uw hoofd opgekomen dat hij door Russia1 geinstrueerd is wat hij moest zeggen?

   Verwijderen
  12. Ja, maar daar hebben wij het hier niet over. Of je geeft antwoord of houdt op om vragen met vragen te beantwoorden of je houdt je mond dicht.

   Verwijderen
  13. @Dawg,

   Zijn identiteit is bekend bij ZDF. Hij heet Yuri Lobyskin, in de docu wordt de naam 'Igor' gebruikt. Hij is nooit bij de separatisten geweest, moesten hem leren hoe hij een mitrailleur moest hanteren, de shot met de Lada hebben ze verschillende keren overnieuw moeten opnemen, Dietmar Schumann is een politieke waarnemer bij ZDF, Valery Bobkov is producer bij ZDF.

   Verwijderen
  14. " Ja, maar daar hebben wij het hier niet over. "

   Ohhh, dus wemoeten het wel hebben over dat Yuri door ZDF geinstrueerd is, maar dat het ook mogelijk is dat hij door Russia1 geinstruerd is, daar mag het niet overgaan

   Kop in het zand steken voor waarheid heet dat

   Verwijderen
  15. Jij moet niets, als jij niet wil antwoorden op vragen moet jij je gewoon buiten de discussie houden. Zo simpel is het, flapdrol.

   Verwijderen
  16. Ik heb u voldoende geantwoord

   Maar Bent u er al achter dat Russia1 Yuri geinstrueerd heeft??

   Zie het integrale interview van ZDF

   En die UA soldaten op 4.20 is al lang ontkracht

   Of moet u nu eerst wachten op instructie vanuit St Pete?

   Verwijderen
  17. "Ik heb u voldoende geantwoord"

   Nou, jij schrijft een hoop maar daar zitten geen antwoorden tussen.

   "Maar Bent u er al achter dat Russia1 Yuri geinstrueerd heeft??"

   Kijk maar, jij beantwoord vragen met vragen en nee, Yuri is niet geïnstrueerd door Russia 1.

   "Zie het integrale interview van ZDF"

   Daar staat niets in, om de simpele reden dat ZDF op 15 december 2015 nog niet kon weten dat Yuri door Russia 1 geïnterviewd zou worden.

   "En die UA soldaten op 4.20 is al lang ontkracht"

   Daarvoor moet je bij Blik zijn, maar ik begrijp wel wat Blik bedoeld.

   "Of moet u nu eerst wachten op instructie vanuit St Pete?"

   Nope, alles uit mijn analytische schaakvermogen net als Kasparov.

   Verwijderen
  18. "Yuri is niet geïnstrueerd door Russia 1."

   En hoe weet u dat?
   Heeft Putin dat u zelf verteld?

   "Daar staat niets in, om de simpele reden dat ZDF op 15 december 2015 nog niet kon weten dat Yuri door Russia 1 geïnterviewd zou worden."

   Snapt u nu niet dat ZDF interview al lang van te voren is opgenomen?
   En dat nu ZDF door gehele interview te publiceren er niks fake aan ZDF interview is

   Daar heeft Russia1 interview niks mee te maken

   Verwijderen
 19. Joop, zou je op mijn vraag van 23 december 2015 22:08 in willen gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom? Dat heeft helemaal mijn prioriteit niet. Ik ben aan het nalezen wat Yuri in het interview met Russia 1 heeft gezegd en daarin zegt hij dat hij door Bobkov is geïnstrueerd wat hij in het interview moest zeggen, dus dat staat niet in het ruwe beeldmateriaal en ook niet in de transcriptie.

   Verwijderen
  2. Is het nog niet in uw hoofd opgekomen dat hij door Russia1 geinstrueerd is wat hij moest zeggen?


   Verwijderen
 20. Dit is een prachtige scene op minuut 4 in dit RT filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=QCBg_W6g-gk

  De verslaggever staat voor het kantoortje waar je je op zou kujnen geven om als vrijwilliger te vechten in de Donbass. Met luide stem, die 2 straten verder op nog te verstaan is, vertelt hij een experiment uit te voeren door met een verborgen camera het kantoortje binnen te gaan om zich aan te melden voor de strijd. De man achter het bureau doet alsof hij niets gehoord heeft en vertelt het verhaal dat het Kremlin horen wil.

  Mensen dit is hilarisch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en hij heeft géén boekje waarin het draaiboek beschreven staat wat er allemaal gezegd moest worden?

   “[Bobkov] trained me for three or four days. He told me exactly what to say and encouraged me to write things down,”Lobyskin said.

   Zeker hilarisch!

   Verwijderen
  2. @Joop, ik wacht tot Blik hier weer verschijnt. Er liggen nog wat vragen op hem te wachten. Sterkte!

   Verwijderen
  3. O, is dat jouw manier om er tussenuit te knijpen als het te moeilijk voor je wordt?

   Verwijderen
  4. Tja, Kremlin propaganda wordt echt hilarisch

   " He told me exactly what to say and encouraged me to write things down,"
   Ik zie yuri niets oplezen

   Verwijderen
  5. "Ik zie yuri niets oplezen"

   Nee, jij zei ook dat Yuri geen papier had vanwaar hij iets kon aflezen, was dus ook een leugen van jou.

   Jij bent dus gewoon een vreselijke mislukking, je bent er alleen nog niet zelf achter.

   Verwijderen
  6. LOL

   Zie de beelden
   ZIe je Yuri iets oplezen?

   En hij beweerde tegen Russia1 van wel

   ZDF heeft nu de integrale beelden van interview gedeeld
   En nergens zie je Yuri iets oplezen

   Dus waar is nou die leugen?

   U loopt vast in de vele leugens die u namens Kremlin hier verspreid

   Verwijderen
  7. "Dus waar is nou die leugen?"

   Die hele post van jou hier.

   Kennelijk vindt jij Yuri ook dom als hij 4 dagen is geïnstrueerd wat hij moet zeggen.

   Hoeveel dagen heb jij nodig voordat er iets bij jou blijft hangen?

   Verwijderen
  8. Maar Yuri beweerde dat hij het moest opschrijven
   En nu is het weer dat hij geinstrueerd werd

   joop, het is moeilijk u te volgen in al uw leugens die u verspreid

   Verwijderen
  9. "Maar Yuri beweerde dat hij het moest opschrijven"

   Ja, en Yuri beweerde dat hij geïnstrueerd werd.

   "En nu is het weer dat hij geinstrueerd werd"

   Ja, en Yuri beweerde dat hij het moest opschrijven.

   "joop, het is moeilijk u te volgen in al uw leugens die u verspreid"

   Ja, dat jij moeite hebt mij te volgen is geen verassing... en dat jij als leugenaar mij een leugenaar noemt eigenlijk ook niet.

   Verwijderen
  10. Dus hij werd geintrueerd en moest alles opschrijven

   Waarom zien we daar niks van terug in het gehele interview???

   Jammer joop, u bent weer eens in de val van de Kremlin propaganda gelopen, erger, u verspreid zelfs Kremlin propaganda

   Verwijderen
 21. @Joop, In mijn korte verblijf hier heb ik ontdekt dat het zinloos is mensen als jij en Blik te wijzen op dingen die niet kloppen in de zaken die jullie aandragen. Voor dat ik hier reageerde heb ik dit blog al vaker bezocht en gelezen. Ik heb sterk het vermoeden dat jij en blik niet zo maar gehersenspoeld zijn door de Kremlin propaganda maar dat jullie willens en wetens hier misleidende informatie rond strooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wijs jou toch ook op dingen die niet kloppen of wil jij in alle wijsheid, die ook jij in pacht schijnt te hebben, dat alleen jouw mening telt?

   Verwijderen
  2. Guess

   Het verschil tussen feit en mening is voor joop niet duidelijk

   Verweer van joop "k wijs jou toch ook op dingen die niet kloppen"
   Maar een onderbouwing ontbreekt altijd

   Verwijderen
 22. @Joop, het draait niet om meningen maar om argumenten. Die vind ik helaas niet bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is dan jammer voor jou, misschien passen mijn argumenten niet in jouw straatje. Antwoord op mijn argument dat Yuri buiten de docu om is geïnstrueerd had je in ieder geval niet.

   Verwijderen
  2. Joop

   Dat "Yuri buiten de docu om is geïnstrueerd "
   is, is een mening van Yuri zelf
   Hij draagt niets aan waarom dit waar moet zijn, alleen zijn eigen woorden.

   Yuri's mening is dan nog geen argument
   Een argument onderbouw je, en de onderbouwing dat Yuri dit zelf zegt is onvoldoende

   Verwijderen
  3. "Dat "Yuri buiten de docu om is geïnstrueerd "
   is, is een mening van Yuri zelf"

   Yuri heeft niet gezegd dat hij buiten de docu om is geïnstrueerd, dus hoe jij aan de wijsheid komt dat hij dat gezegd zou hebben is voor mij niet zo'n verrassing. Jij schudt wel meer gingen uit je mouw die niet waar zijn en ter plaatse zelf verzint.

   Verwijderen
  4. Jammer joop

   uw gehele redenatie valt in duigen


   Eerst nog proberen te zeggen dat er op 4.20 UA militairen te zien zien, hoewel de voice over nooit beweerde dat het Russische zouden moeten zijn viel ook al in water

   Nu ZDF de gehele integrale interview heeft vrijgegeven
   Blijft er ook niks meer heel van het interview van Russia1

   Het Kremlin propaganda sprookje valt in duigen

   Er zijn tussen 20.000 en 30.000 Russische militairen aanwezig op in de Donbas

   Uitstekende docu van ZDF

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. "Jammer joop

   uw gehele redenatie valt in duigen"

   Jammer dat je dat niet kunt onderbouwen, Dejay!

   "Eerst nog proberen te zeggen dat er op 4.20 UA militairen te zien zien, hoewel de voice over nooit beweerde dat het Russische zouden moeten zijn viel ook al in water"

   Waarom schrijf je dat aan mij toe? Ik heb het helemaal niet over die voice over gehad. Je ziet weer spoken.

   "Nu ZDF de gehele integrale interview heeft vrijgegeven
   Blijft er ook niks meer heel van het interview van Russia1"

   Hoe kom je er bij? Er staat helemaal niets in het ruwe materiaal en de transcriptie van die ZDF docu en Yuri is buiten het interview om door Bobkov geïnstrueerd. Dus, dat kan nooit op het ruwe beeldmateriaal staan en dus ook niet in de transcriptie.

   Het Dejay propaganda sprookje valt in duigen!

   "Er zijn tussen 20.000 en 30.000 Russische militairen aanwezig op in de Donbas"

   Een hele bewering zonder bewijzen!

   "Uitstekende docu van ZDF"

   Kan je nagaan naar wat voor een niveau jij zit te kijken en dat komt allemaal tot uiting in die abominabele reacties van jou.

   Verwijderen
  7. En nog steeds ZDF afzeiken en nog niet eens kijken naar Russia1

   'Oh, maar die liegen natuurlijk nooit volgens u, want die worden rechtstreeks door Putin geinstrueerd, en dat kan nooit een leugen zijn'

   Verwijderen
  8. Leg jij mij maar even uit waarom de kijkcijfers en de oplagen van kranten in elkaar donderen? Dat is niet omdat zij de waarheid vertellen en ja, Duitsers zijn daarin wat verder gevorderd dan jij. Maar goed, als jij blindemannetje wil blijven spelen, dan blijf jij lekker blindemannetje spelen.

   Verwijderen
  9. Uitstekende docu van ZDF

   Jammer dat de Kremlin propaganda weer om de hoek komt en de docu in een kwaad daglicht wilt stellen

   Goed van ZDF om gehele interview online te zetten

   Kunt u zien dat Yuri geen boekje gebruikt heeft en een eerlijk verhaal vertelde

   Er zijn tussen de 20.000 en 30.000 Russische militairen aanwezig in de Donbas

   Verwijderen
 23. Jammer blik
  Blijkt nu dus Kremlin propaganda te zijn
  En ZDF heeft een goede docu gemaakt

  Morgen wel alles wissen he, anders wordt je baas in Kremlin boos

  Maar je blog trekt ook mensen aan die wel verstandig zijn zoals Guess
  Maar die zult u ook wel weer deleten

  Alles voor de heilige vader Putin, die geen kritische noot wilt horen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ LGK

   Ja, ja "blijken". Er blijkt helemaal niks. We moeten het doen met de uitspraken van Joeri. In de uitzending van de ZDF zien we hem als Russisch vrijwilliger in de Donbas. In die van Russia 1 als werkloze die verklaard tegen betaling als slechts als vrijwilliger geacteerd te hebben in de docu van ZDF. Wat uiteindelijk waar is valt uit geen van beide uitzendingen op te maken en daar moeten we het voorlopig mee doen.

   Verwijderen
  2. Wel vreemd dat die 'werkloze' verklaard 50.000 ruble te hebben aangenomen.

   Als een buitenlander je benaderd om iets te doen voor geld, dan vraag je om betaald te worden in dollars

   De ruble daalt nog steeds elke dag

   Hiermee is weer een poot onder het Russia1 Kremlin propaganda interview onderuit gehaald

   Verwijderen
  3. @ LGK

   Vooral vreemd dat hij dat geld aangeboden kreeg van ZDF om zich voor te doen als Russich soldaat in een de Donbas.

   Verwijderen
  4. Ja, idd heel vreemd

   Dan zal interviewtje van Russia1 toch fake zijn en de waarheid vinden we bij ZDF

   Verwijderen
  5. De hele toon van dat verhaal "machtmensch Putin" zegt toch boekdelen. Ik hoor al 4 a 5 jaar dit soort verhalen. Sinds dat hij de verkiezingen won en president werd.

   Natuurlijk houdt Poetin van macht. Dat doet de Rothschild oligarchie ook. Het verschil is dat Poetin niet de agressor is en de Rothschild dynastie wel.
   De agressie komt niet voort uit het openlijk binnen vallen van landen (zoals de coalitie deed in Irak in 2003), maar komt voort uit het financieren en bewapenen van groeperingen binnen die landen waardoor regeringen kunnen worden afgezet en waardoor een falende staat kan ontstaan. De patriot Putin wil niet dat Rusland ten prooi valt aan terroristen en probeert de terroristen in front staten zoals in Oekraïne en Syrië tegen te houden. Hierdoor blijft Rusland veilig tegen deze lieden.

   Bij de regime change operaties worden mensen die dicht in de omgeving van de president en het leger zitten grote sommen geld en machtige toekomstige posities in het vooruitzicht gesteld. In Libië zijn heel wat hooggeplaatsten hier in meegegaan. De overgelopen kolonels werden later door al Qaeda strijders gedood. Motto: Verkoop je ziel nooit aan de valse satanische corporatistische centrale bankiers oligarchie.
   De kliek rondom Assad hebben hun leider nooit verraden. Daarom leven ze nog.

   Verwijderen
 24. Blik gaat inhoudelijk nergens op in. In zijn eigen draad is hij de grote afwezige. Ik denk dat Blik een betaalde Kremlin-propaganda-verspreider is. Om de zoveel tijd draait Blik een artikeltje in elkaar met een pakkende propaganda-kop er boven. Propagandamakers weten dat de meeste mensen niet verder lezen dan de kop boven het artikel, een klein gedeelte daarvan het artikel vluchtig leest en een kleine minderheid de reacties onder het artikel tot zich neemt. Er is nu ook een vermoeden dat het Kremlin in ieder Europees land een propagandaverspreider als Blik neer zet, kijk maar eens naar deze link https://propagandaschau.wordpress.com/2015/12/16/zdf-machtmensch-putin-ist-das-noch-billige-propaganda-oder-schon-subversive-satire/, die de Duitse nieuwsvoorzieningen lijkt aan te pakken. En volgens hetzelfde stramien te werk gaat als Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, goede site, de Propagandaschau. Goed dat je de link hier nog even plaatst.

   Verwijderen
  2. Je kunt beter even in gaan op de vragen die je gesteld zijn Blik. Die ontwijk je allemaal erg handig.

   Verwijderen
  3. Guess Who,

   "Propagandamakers weten dat de meeste mensen niet verder lezen dan de kop boven het artikel, een klein gedeelte daarvan het artikel vluchtig leest en een kleine minderheid de reacties onder het artikel tot zich neemt."

   Het was niet nodig geweest om een profielschets van jezelf te schrijven.

   "Er is nu ook een vermoeden dat het Kremlin in ieder Europees land een propagandaverspreider als Blik neer zet, kijk maar eens naar deze link, die de Duitse nieuwsvoorzieningen lijkt aan te pakken. En volgens hetzelfde stramien te werk gaat als Blik."

   Jij bent al net zo paranoia als de fascistische neo-cons, die zichzelf in deze situatie hebben gebracht. En ja, over de hele wereld zijn er mensen, zoals Blik, die de mainstream media over de knie leggen maar daar hoeven wij bij jou niet mee aan te komen begrijp ik.

   Verwijderen
  4. Joop, als de kritiek op de media gefundeerd dan kan ik dat erg waarderen. Maar hier op dit blog is wat anders aan de hand. Blik staat niet open voor kritiek en beantwoord vragen niet. En eigenlijk moet Blik over de knie worden gelegd.

   Verwijderen
  5. Guess Who,

   Nou, dan kan ik je bij deze vertellen dat de kritiek op mainstream media meer dan terecht is en dat jij dat kennelijk niet kan waarderen. En jawel, Blik staat zeker open voor kritiek, als deze gefundeerd is, maar in de meeste gevallen is er geen sprake van enige fundatie. Sterker nog, de meeste reacties van LGK, Cruelman1974 en jij begint er ook al mee, blinken uit in het opwerpen van mistflarden, het niet to the point kunnen komen van wat in een bericht essentieel is, m.a.w. je bezighouden met futiliteiten. Waarom wil jij antwoord hebben of een voice over ja dan wel nee heeft gezegd of de getoonde militairen Oekraïens dan wel Russisch waren? De voice over durfde in ieder geval wel te beweren dat er reguliere Russische troepen in de Donbas zijn. In februari 2015 beweerde dezelfde zender dat er door Russen bemande tanks in de Donbas aanwezig waren, dat bleken later opnames uit Zuid-Ossetié te zijn geweest maar daar horen wij jullie nooit over.

   Verwijderen
  6. Joop, dit is de reactie van Blik: 'Laat dan gelijk even inzinken dat ZDF Oekraïense soldaten (en hun misdaden) verkoopt als Russische. Terwijl de Oekraïne vlag duidelijk zichtbaar is.'

   Ik heb reeds aangetoond dat die constatering niet juist is. En daarmee haal ik al een poot onder Bliks idee over de ZDF fraude weg. De volgende poot die ik weg haal is het belachelijke toneelstukje wat de verslaggever opvoert bij het wervingskantoortje en als laatste zet ik Blik aan het denken door op zijn minst te overwegen dat Igor door de Russen betaald is. Er blijft niets over van dit propagandafilmpje van het Kremlin maar toch willen jullie daar in blijven geloven. Ik snap dat echt niet.

   Verwijderen
  7. Ohhh
   "En ja, over de hele wereld zijn er mensen, zoals Blik, die de mainstream media over de knie leggen"

   En waarom wordt Russia1 dan niet kritisch bekeken?
   Dat is immers ook MSM

   Verwijderen
  8. Guess Who,

   "Joop, dit is de reactie van Blik: 'Laat dan gelijk even inzinken dat ZDF Oekraïense soldaten (en hun misdaden) verkoopt als Russische. Terwijl de Oekraïne vlag duidelijk zichtbaar is.'

   En wie zegt dat de voice over dat niet suggereerde? De hele docu was een anti Poetin stuk en zo dien je die ook te benaderen, met alle facetten daarbij. Waarom jij dat niet snapt, dat begrijp ik dan weer niet.

   Yuri is buiten het interview om door Valery Bobkov geïnstrueerd wat hij moest zeggen en hij moedigde hem aan het ook op te schrijven. Had Yuri in het interview met Russia 1 een boekje bij zich wat hij het "draaiboek" noemde, ja of nee?

   Verwijderen
  9. Joop, de media is niet objectief en is altijd gekleurd. Maar gekleurde verslaggeving is wat anders dan liegen. Als media mag je gerust stelling nemen tegen in dit geval Rusland dat zomaar land inpikt dat van Oekraine is. En natuurlijk wordt de verslaggeving dan gekleurd. Maar dat is wat anders dan het verspreiden van leugens. Dat is het handelsmerk van RT.

   Wat is er zo belangrijk aan dat draaiboekje. Dat kan toch een ieder achteraf fabriceren of niet dan?

   Verwijderen
  10. @ Guess Who

   Je draaft wel lekker door. En waarom eigenlijk? Blik laat de andere kant van het nieuws over Rusland aan bod komen. En dat houdt in dit geval in dat aandacht wordt besteed aan een uitzending van Russia 1 waarin een Russische vent die in de ZDF docu optrad als Russische vrijwilliger die in de Donbas met de seperatisten vocht, stelt dat het doorgestoken kaart was en dat hij tegen betaling acteerde. Ja, het is goed de mogelijkheid open te houden dat Joeri niet door de Duitsers van ZDF, maar door Russia1 wordt betaald, maar voorlopig is ook een reden om te twijfelen aan de authenticiteit van de uitzending van ZDF.

   Verwijderen
  11. Dawg, geef me dan eens een aanwijzing waaruit de authenticiteit van de uitzending van de ZDF in twijfel kan worden getrokken? Ik wil daar dan best naar kijken.

   Verwijderen
  12. @ Guess Who

   Eh, wat dacht je van die verklaring van Joeri?

   Verwijderen
  13. Russia1 stelt dat Yuri een draaiboekje had

   Nu kan je zelf terugzien in het gehele interview, dat Yuri nergens in een boekje keek, ook is er niet in geknipt

   Vreemd, want ater zei Yuri wel een boekje te hebben

   Dan is er de betaling, die was in ruble
   Zeer onlogisch, iedere Rus zou om dollars vragen aan een buitenlander, de ruble daalt immers nog steeds

   En dwag, er is meer eden om te twijfelen aan Russia1

   Op websites zoals stopfake zijn ze meerdere malen betrapt op uitzenden van leugens, ZDF niet

   Verwijderen
  14. @Dawg, je hebt gelijk. Ik draaf een beetje door. In eerste instantie gaf ik al aan de mogelijkheden open te houden. Ik herneem dat standpunt weer.

   Verwijderen
  15. @LGK

   Bij propaganda draait het om beinvloeding van de perceptie van de werkelijkheid van het publiek. Regelrecht liegen is slechts één van de vele manieren om propaganda te bedrijven en niet zelden één van de minst effectieve. Suggestie, beeldvorming, inspelen op sentimenten, de selectie van de thema's die het nieuws halen; hij kan weer:

   “The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum....” (Chomsky)

   Hoe dat in de praktijk werkt kon je deze week bijvoorbeeld zien toen het antwoord op de kamervragen van Omtzigt over MH17 vakkundig ondergesneeuwd werd met gejammer over weer eens een gevalletje Teeven.

   Verwijderen
  16. @Guess Who,

   "Maar gekleurde verslaggeving is wat anders dan liegen."

   Dus, hoe noem jij dan het voorbeeld wat ik aanhaalde van ZDF uit februari 2015?

   [In februari 2015 beweerde dezelfde zender dat er door Russen bemande tanks in de Donbas aanwezig waren, dat bleken later opnames uit Zuid-Ossetié te zijn geweest maar daar horen wij jullie nooit over.]

   En mag ik daar dan misschien de opmerking bij maken dat het grootste deel van de westerse wereld dit als zoete koek slikt maar er nooit meer op terugkomt? Dat is geen gekleurde of objectieve berichtgeving, dat is bewust je tegenstander in een kwaad daglicht zetten.

   Verwijderen
 25. Wat zijn die Israelis een beesten; weer 4 mensen doodgemaakt waaronder 1, die "in contact met hen kwam"; op benen schieten doen ze niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat krijg je wanneer je mensen blootstelt aan propaganda. Dan zijn mensen bereid te moorden. Denk daar maar eens goed over na Blik.

   Verwijderen
 26. De Volkskrant heeft ook een item wat nou niet echt de "kerstgedachte" (vrede op aarde) herbergt. Ik doel op de laatste alinea over Sarin en Assad in het volgende stuk

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/-geheime-contacten-vs-met-hoge-syriers-om-assad-af-te-zetten~a4214012/

  Vergelijk met

  http://www.zerohedge.com/news/2015-12-24/us-had-secret-discussions-assad-regime-tried-start-military-coup

  En oordeel zelf....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat geeft dus aan dat er twee verschillende machten zijn in de VS en John McCain is daar het levende bewijs van met de foto waar hij met I.S. leden op staat.

   Verwijderen
  2. ‘US not after regime change in Syria, but Assad must go’ – Kerry to Russian TV
   https://www.rt.com/news/326563-kerry-russia-syria-ukraine-libya/
   Wat een onbetrouwbare hond die harlekijnen van de wallstreet oligarchie. Ik meende eerder gelezen te hebben dat Kerry akkoord was dat de Syrische bevolking besliste of Assad mocht blijven. WAAR BEMOEIEN DIE GASTEN ZICH MEE ?. Ze hebben hun mond altijd vol over democratie, maar het Syrische volk mag niet eens over haar eigen leider beslissen.
   We weten al langer dat de VS geen democratie is, maar een oligarchie
   Study: US is an oligarchy, not a democracy
   http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27074746

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Twee gezichten! Kerry loopt in Moskou te verkondigen dat Rusland een "great partner" is en als hij in Europa arriveert dwingt hij de EU tot verlenging van de sancties.

   Die gasten zijn net zo giftig als een ratelslang.

   Verwijderen
  4. @Joop,
   Ach ja, niet alleen dat. Ze zetten zichzelf flink voor lul. In grote delen van de wereld slinkt het respect voor deze heren, met het geflip flop, in rap tempo.

   Verwijderen
  5. @oliarch,
   Vroeger, zonder internet en zonder de moderne media konden ze lekker hun gang gaan. Als er wat naar buiten kwam was het via gecontroleerde kanalen.
   Ze vergeten dat heden ten dage, als er iets gebeurd het nieuws 1,2,3, aan de andere kant van de wereld is.

   Dat nieuws kunnen ze (bijna) niet wissen.
   Buiten het feit dat ze telkens weer gigantisch voor lul staan komen er ook meer en meer leugens bovenwater.
   Ze gaan vanzelf op hun bek.

   Verwijderen
 27. Neerhalen van Zuid-Koreaanse Boeing 747, vlucht KAL007, op 1 september 1983, opgehelderd.

  De Zuid-Koreaanse Boeing 747 maakte een spionagevlucht voor jawel..... de VS.

  http://www.pravdareport.com/society/stories/24-12-2015/132954-japan_south_korean_boeing_ussr-0/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sickening: US Evacuating ISIS/Israeli Military Commanders from Ramadi

  http://www.veteranstoday.com/2015/12/24/sickening-us-evacuating-isisisraeli-military-commanders-from-ramadi/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze worden dus gedropt in Afghanistan. De aanval op Rusland is geopend!

   http://www.veteranstoday.com/2015/12/24/caught-cia-helicopters-ferrying-isis-fighters-into-afghanistan/

   The everlasting war!

   Verwijderen
 29. Pakistan Joins Russia, Condemns Any Attempts to Topple Assad in Syria

  http://sputniknews.com/asia/20151224/1032274797/pakistan-opposes-toppling-assad-syria.html#ixzz3vHbavs9J

  Steek die maar in je kont zionistische anglo amerikaanse corporatistische centrale bankiers elite.

  Jullie invloed gaat snel verdwijnen zo lijkt het.

  Assad is veiliger en zit steviger op de troon dan ooit te voren.
  In Ankara en en in Ryad zitten ze niet meer zo prettig en zelfverzekerd op het pluche lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pakistan heeft ook haar buik vol van dat gesodemieter van chaos creëren. De amerikanen onder leiding van de zo genaamde orwelliaanse vredes duif Obama voeren al jaren lang drone bombardementen uit in Pakistan. Dit om chaos te creëren, dat terrorisme kan bloeien en dat het land een falende staat wordt.
   Dus ja, ze hebben in Islamabad ervaring met de agenda van de corporatistische centrale bankiers oligarchie.

   Nu Rusland de dollar hegemonie confronteert. Andere landen zien dat de keizer geen kleren aan heeft en zijn niet meer bang om hun mening te verkondigen. Dat was in 2003 wel anders. Nu zien ik met genoegen dat de club van de empire of chaos steeds kleiner wordt.

   Verwijderen
  2. Erdogan heeft heel wat aan zijn je weet wel liggen sjorren met de gedachte dat hij de grote ottomaanse leider zou worden. Nu ligt hij te piekeren hoe hij onder de enorme aantijgingen aan zijn adres kan komen. LOL

   Verwijderen
 30. Right-Wing Social Democrat Bernie Sanders Is Shucking and Jiving Again: Offers Meaningless Process Reform on Choosing Federal Reserve Board, While Proposing a Breakup of the Wall Street Banks Which Was Already Obsolete in 1911; Fooling Around at the Edges Will Not Work; United States Needs 1% Wall Street Sales Tax on All Financial Transactions and Derivatives; Nationalize the Fed as a Bureau of the Treasury, with Credit, Interest Rates, and Borrowers Set by Public Laws, Not Committees Controlled by Bankers Meeting in Secret
  http://tarpley.net/right-wing-social-democrat-bernie-sanders-is-shucking-and-jiving-again/

  Ik ben het helemaal met Webster eens

  BeantwoordenVerwijderen
 31. De new york times maakt zich nog meer overbodig.

  MORE LIES FROM THE NEW YORK TIMES: SADDAM RESPONSIBLE FOR ISLAMIC STATE
  http://www.infowars.com/more-lies-from-the-new-york-times-saddam-responsible-for-islamic-state/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hebben we allemaal weer genoten van de inspirerende woorden van de majesteit...?

  Wouke "ga toch lekker koken, veel beter" als we haar Twitter mogen geloven wel in ieder geval....

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Is die Obama nou gek?

  https://www.rt.com/news/327060-obama-congratulates-libyan-people/

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Aan iedereen op dit blog een vrede vol Kerstmis toegewenst. Mijn wens is dat de zo gewenste (door de elite) 3e wereldoorlog niet zal uitbarsten en dat we nog even in vrede kunnen verder leven.
  Het ligt voor een groot gedeelte aan ons: laat je stem horen! Wij zijn met veel, 99,99% zij zijn maar met die 0,01%.
  Wie is het sterkste?
  Zelfs aan kroel en lgk wens ik vredevolle dagen toe. Hopend dat ze de juiste weg weten te vinden.
  Moge 2016 voor iedereen een succesvol jaar worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er gebeuren veel goede dingen op dit moment.

   Daesh, Nusra Fighters Begin Turning in Heavy Arms Outside Syrian Capital
   http://sputniknews.com/middleeast/20151225/1032319486/daesh-nusra-heavy-arms.html#ixzz3vNaSBkF0

   Russia and Qatar agree on way forward to resolve conflict in Syria
   http://www.euronews.com/2015/12/25/russia-and-qatar-agree-on-way-forward-to-resolve-conflict-in-syria/

   Duitsland investeert in Rusland
   Germany to Invest 2Bln Euro in Russian Railways
   http://sputniknews.com/business/20151226/1032320482/germany-russia-railways-funding.html#ixzz3vN2pm3gF

   Die kinder verkrachter Alloush zou dood zijn
   Top Syrian rebel leader Zahran Alloush killed in airstrike in Damascus suburb
   https://www.rt.com/news/327094-top-syrian-rebel-killed/

   Verwijderen
  2. Ondertussen vieren de christenen en de moslims samen kerst
   Christmas in Damascus: RT crew feels hope in air as Christians, Muslims join to celebrate
   https://www.rt.com/news/327064-christmas-celebrate-syria-damascus/
   De koerden stomen op en veroveren land in Syrië. Ze zijn bijna bij de dam
   https://twitter.com/Nrg8000/status/680457283273228288

   LPG, jij moet toch wel een beetje gefrustreerd raken dat de agenda van de corporatistische centrale bankiers maffia in de soep loopt.

   Verwijderen
  3. de Koerden hebben nu de Tishrin dam in handen
   https://twitter.com/CizireCanton/status/680749033149861889

   ISIS heeft nu nog 1 aanvoerroute over van en naar Turkije.

   Verwijderen
 35. Beetje laat, excuus, maar allemaal een goede Kerst gewenst en gezondheid en geluk in het nieuwe jaar. Dank voor jullie aanwezigheid, schrijvers en lezers!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik weet nog wel dat MCInsane in 2011 zei dat de leiders in Moskou en Beijing toch wel zenuwachtig zouden worden i.v.m de "spring".
  LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
  De enige die op dit moment in de rats zitten zijn dictator recep en Salman. Dictator Nethanyahu ziet op langere termijn ook de problemen op zich afkomen. De tijd dat de Zionsiten geen rekening met andere hoefden te houden is voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Putin sends MOST FEARED Naval Ship to send message to Turkey
  https://www.youtube.com/watch?v=GzgDlszYeXE
  Filmpje is wel interessant maar nog interessanter zijn de reacties op deze video

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Caught On Tape: Russian Fighter Jets Destroy Huge ISIS Oil Convoy In Transit To Turkey

  http://www.infowars.com/caught-on-tape-russian-fighter-jets-destroy-huge-isis-oil-convoy-in-transit-to-turkey/

  Prettige kerst, Erdogan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt me dat je toch niet helemaal op je gemak in je (olie) truck zit als je in Syrië rijdt. :-)

   In het 8 uur journaal werd Rusland/Poetin weer gebasht. Het is crisis bij de lada fabriek. Vele mensen in de buurt zitten zonder werk.

   8 uur journaal meldt niet hoe het met de families gaat die eerst voor Anglo American werkten. 35 mijnen gaan dicht. 85.000 mensen op straat.
   http://www.theguardian.com/business/2015/dec/08/anglo-american-slashes-assets-as-metals-slump

   Verwijderen
 39. Een deuk in de dollar hegemonie
  De-Dollarization Accelerates: Iran-Russia “New Trade Agreements” to Drop US Dollar
  http://www.globalresearch.ca/de-dollarization-accelerates-iran-russia-new-trade-agreements-to-drop-us-dollar/5498003

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Russ Winter over de Kerry familie
  THE SORDID FAMILY HISTORY OF JOHN FORBES KERRY
  http://winteractionables.com/?p=28999

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Welke hersendode malloot gaat er nu vechten voor IS
  Daesh Executes 50 New Recruits in Iraq for Refusing to Wear Suicide Belts

  http://sputniknews.com/middleeast/20151224/1032270566/daesh-recruits-execusion.html#ixzz3vWwJHfPr

  Als je denkt makkelijk van de Yemeni te kunnen winnen, Denk nog een keer.
  Army, Popular Forces Win Back Two Key Heights in Southern Yemen
  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13941004000444

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Bashar al-Assad is een 'rare' man. Staan er volgens de NAVO in mei 2013 70% van de bevolking achter je, ga je ze op 21 augustus 2013 bestoken met sarin gas, waarna hij bij de presidentsverkiezingen van 2014 weer wordt herkozen, waarna hij weer zijn eigen volk afslacht.

  https://propagandaschau.wordpress.com/2015/12/20/nato-informationen-aus-dem-mai-2013-70-der-syrer-stehen-hinter-assad/

  Of je naam is Erdogan en beschuldig je de oppositieleider Eren Erdem van hoogverraad.

  http://www.globalresearch.ca/veteran-intelligence-officials-call-for-proof-on-syria-sarin-attack/5497575

  Een veel duidelijker schuldbekentenis had Erdogan niet kunnen geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. "Friendly" fire?

  http://tass.ru/en/politics/847210

  http://tass.ru/en/world/847195


  BeantwoordenVerwijderen
 44. De stad uitkammen op terroristen en op naar Mosul

  ISIS DEFEATED IN RAMADI
  http://southfront.org/isis-defeated-in-ramadi/

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Turkish Kurds demand autonomy as Ankara continues crackdown in southeast
  https://www.rt.com/news/327212-turkish-kurds-demand-autonomy/
  Hebben we hier al lang zien aankomen. ErDOGan maakt Turkije kapot. Hij wilde het grote ottomaanse rijk / kalifaat. Hij krijgt interne conflicten of zoals je wilt een burgeroorlog. De koerden in Turkije rusten niet eerder voordat ze autonomie krijgen in de regio. Als Erdogan ze niet gebombardeerd had en / of ISIS niet gefaciliteerd had was dit niet gebeurd. Het is wat Iran en Rusland willen. Gaan ze de koerden bewapenen ?. Het lijkt me niet, maar dat is een kaart die Poetin kan uitspelen als Turkije vervelend gaat doen.
  Het kan niet anders of Erdogan zit in de piepzak. Er zijn onmiskenbare bewijzen dat zijn familie warme banden c.q economische banden heeft met ISIS. Dus ja, hoe sterk zijn de krachten om hem af te zetten en te berechten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moet hij zich aan zijn belofte houden?

   http://www.globalresearch.ca/russia-asks-erdogan-to-keep-promise-of-resignation/5498054

   Verwijderen
 46. Abby Martin interviews retired U.S. Army Colonel Lawrence Wilkerson, former national security advisor to the Reagan administration, who spent years as an assistant to Secretary of State Colin Powell during both Bush administrations. Today, he is honest about the unfixable corruption inside the establishment and the corporate interests driving foreign policy.
  https://www.youtube.com/watch?v=kgig1QVU2lY&feature=youtu.be

  Een insider die het zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Airplanes.

  According to Air Transport World, Delta recently signed a letter of intent to buy a used Boeing 777 for $7.7 million, according to CEO Richard Anderson.

  The Delta CEO raised some eyebrows in October when he said there was a “huge bubble” in used widebody aircraft, pricing a 10-year-old 777-200 at $10 million. Anderson said that the market would be “ripe” for Delta to buy used 777s.

  To be sure, Boeing president and CEO Dennis Muilenburg was among those who pushed back against Anderson, saying the Delta CEO was valuing used 777’s much too low.

  It wasn't. Although, as it turns out, Anderson was indeed wrong when he said used 777s were on the market for $10 million. "It was actually $7.7 million. We just signed a letter of intent to buy one.”

  Anderson’s comments came during Delta’s investor day and, for added emphasis, were posted on Twitter by Delta. Just as happened when Anderson made the original remark about used 777 values, Boeing’s stock price immediately dropped.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-12-27/and-another-bubble-used-boeing-777-sells-97-list-price
  Een bubbel in de prijzen van nieuwe passagiers toestellen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Trump: What Do We Need Problems With Russia For?

  Misschien een goede vraag voor de trollen om te beantwoorden?

  http://russia-insider.com/en/politics/trump-what-do-we-need-problems-russia/ri12020#

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Royal Privilege: Prince Charles Can Legally Set Off Nukes
  http://sputniknews.com/europe/20151228/1032410637/prince-charles-nuke-impunity.html#ixzz3vd3mjgKy

  The study was conducted by John Kirkhope from Plymouth University who examined what special legal advantages Charles' royal title gives him.

  Waarom staat deze vriend boven de wet. Ons leven kan door hem persoonlijk vernietigd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. inconvenient truth:

  German Police Woman Sounds the Alarm

  "German police woman Tania Kambouri (32) is the darling of the Pegida movement and the guest of the entire German media landscape, because she is a female whistle blower with foreign roots from within the German police establishment, where she functions as a chief constable. Message: the migration situation is completely getting out of hand from a security point of view. Muslim migrants have zero respect for German authorities and the police is gradually losing control over the German street. Even Muslim children are abusing police officers."

  https://deepresource.wordpress.com/2015/12/28/german-police-woman-sounds-the-alarm/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   Heeft iemand, Juncker bijvoorbeeld, 'm al een nationalist, populist, fascist of nazi genoemd?

   Verwijderen
  2. @Dawg,

   Ik heb nog niets gezien in die richting. Ik weet wel dat Juncker een paar maanden geleden zei dat Europa onder het dictaat van de VS uit moet komen.

   Verwijderen
 51. Goed artikel van Kevin Barrett over de connectie neo-cons-9/11 en waarom William"PNAC"Kristol als de dood is voor Donald Trump als president.

  http://www.veteranstoday.com/2015/12/27/trump-hang-kristol/

  BeantwoordenVerwijderen