vrijdag 11 december 2015

Wederom stevig robertje vechten in Oekraiens parlament

Bij een toespraak van de van corruptie verdachte, en verguisde premier Jatsenjoek, brak weer ouderwets duw- en trekwerk uit, met plaatselijk een rake klap. Het gebeurde vandaag in het parlament van EU-associatie aspirant Oekraïne. Ga ook naar DEZE site en video voor opmerkelijke extra beelden uit het parlement. We kunnen ze hier niet tonen, geen toestemming, wegens "explicit content".

We dachten eerst dat het een foto-shop was, maar wat blijkt, het is helemaal geen fotoshop. Biden heeft het land nog maar amper verlaten of het Oekraiense parlament laat zich weer eens gaan.

42 opmerkingen:

 1. Ze vechten voor onze vrijheid en democratie Blik. Oekraïne is een gidsland voor ons. Ik kan niet wachten totdat het land wordt toegelaten tot de Europese unie. Ahummm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De respectvolle manier waarop de erudiete parlamentsleden van de Rada met elkaar omgaan, daar kan de EU nog eens een voorbeeld aan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Regelrechte powergrab daar in dat parlement, zo te zien.

   Verwijderen
 3. Het wordt HET exportproduct van Oekraïne! Binnenkort ook in Nederland te aanschouwen. Rutte had het in zijn wekelijkse persconferentie al over "klootzakken" en daarmee doelde hij natuurlijk op de debatten die volgende week gaan plaatsvinden met Anouschka van Miltenburg en Rutte himself. Uitstekend rapport van Oosting maar wat erin staat is allemaal niet waar en dat komt weer omdat ondeugende Anouschka een vertrouwelijke brief van een klokkenluider aan de papiervernietiger heeft toevertrouwd waarmee een reporter van Nieuwsuur weer niet blij mee is, want nu wordt hij weggezet als DE leugenaar.

  De oorzaak van dit alles is te vinden in Parijs, Afghanistan, Irak, Libië en Syrië. Anthropogenic Global Warming heeft niet alleen Al-Qaida en Islamitische Staat doen verrijzen maar is ook nog eens de oorzaak van onze, in belabberde staat verkerende, economie.

  In de tussentijd groeit volgens NASA het ijs op de Noord en-Zuidpool als boerenkool terwijl ze in Parijs hevig hun best doen om deze ruimtevaartorganisatie weg te zetten als een stelletje malloten.

  Zie je wel dat die maanlanding nooit heeft plaatsgevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. By the way, waarom zou Rutte Fred Teeven zo de hand boven het hoofd houden? Is dat omdat Fred Teeven inderdaad de ENIGE crime fighter in Nederland is die Nederland kan redden of zou het iets te maken hebben met een ROLODEX onderzoekje? Fred Teeven is ook niet gek, die weet precies hoe Joris Demmink zich in leven kan houden en zo kan ik het ook!

   Verwijderen
  2. Even een vraag aan allen.

   Is het democratisch gezien wenselijk dat een kamervoorzitster lid is van een regeringspartij of zou er tijdens die periode een voorzitter moeten worden gekozen die niet deelneemt aan de regeringscoalitie?

   Verwijderen
  3. Dat laatst natuurlijk Joop. Een onderzoeker moet onafhankelijk zijn. Zo zou Oekraïne ook nooit hebben mogen meedoen met het onderzoek naar MH17.

   Verwijderen
  4. Je bent het dus met mij eens dat de Tweede Kamer gegijzeld is door de VVD?

   Verwijderen
  5. zekerrrr. VVD grote verliezer volgende verkiezingen, Teflon Mark, daar hebben we genoeg van

   Verwijderen
  6. Kijk, zijn we het toch ergens eens...sterker nog, zie liever een partijloze voorzitter. Iemand met bestuurlijke kennis, die weet hoe hij/zij een vergadering moet leiden maar kleurloos als het op partijpolitiek aankomt. Voor de rest wordt weer de nodige onzin gepraat...als je een beetje opgelet qua klimaat Joop zie je dat op de Noordpool het ijs in rap tempo smelt, en weliswaar op de Zuidpool zeer snel groeit. De extremen worden, door de klimaatveranderingen, zeer heftiger en erger. Zie de zomers en winters maar eens, heftige buien, heftige temperaturen, heftige sneeuw, maar alles kort en zeer krachtig. Iemand die climate change nog steeds ontkent is niet goed bij zijn hoofd en is het niet waardig nog op deze planeet rond te lopen omdat door het probleem te ontkennen hij of zij de planeet niet meer respecteert en waardig vind.

   Verwijderen
  7. Wordt niet veroorzaakt door de mens of had men in de middeleeuwen ook al zware industrie, auto's en 7 miljard mensen? Het is een natuurlijk verschijnsel en niet iets om paniek over te zaaien. Al Gore maakt zich er ook niet druk om, buiten het feit hoe hij zichzelf kan verrijken via figuren zoals jij, met zijn gigantische villa aan de kust en zijn verbruik aan energie waar 20.000 gezinnen een jaar mee kunnen doen. Hij zit nu in zijn tuinstoel te kijken hoe de zeespiegel stijgt.

   Verwijderen
  8. Beste Kroel, er is door de historie immer klimaat verandering geweest. Al Gore lacht de hele wereld uit als hij in zijn prive vliegtuig stapt. Hij weet niet eens hoeveel verwarmde zwembaden hij heeft.

   Er zijn malloten die onze schone kolencentrales van een paar miljard willen sluiten. China gaat er 150 bijbouwen. LOL

   Verwijderen
  9. Jij hebt dus geen verklaring voor de middeleeuwse warmte die warmer was dan nu en die Michael Mann uit zijn computersimulatie heeft gehouden! In plaats daarvan ga jij mij en Blik beschuldigen dat wij zaken overdrijven. Dat is precies de reden waarom wij geen fatsoenlijk gesprek met jou willen voeren. Jij bent namelijk niet fatsoenlijk.

   Verwijderen
  10. Kroel lijkt wel een beetje op Erdogan, vingertjes wijzen kan ie wel, maar bewijzen ho maar.

   Klimaatverandering is een feit, daar kan niemand omheen. Klimaatverandering veroorzaakt door de mens is een fabeltje, in het leven geroepen om belastingen te kunnen heffen op grote bedrijven en dikke auto's enz. , om strengere regels (ja nog meer) in te kunnen voeren en agenda 21 voort te kunnen zetten (heet nu agenda 2030 geloof ik).

   Zoals Joop ook aangeeft, rond de middeleeuwen steeg de temperatuur wereldwijd ook, zonder dat er ook maar 1 auto of fabriek of wat dan ook bestond.

   Dat CO2 een vervuiler is en zorgt voor opwarming van de aarde is ook een fabeltje, want hoe meer CO2 er in de lucht zit, hoe beter voor de natuur. De andere vervuilende stoffen zijn gewoon slecht, daar is geen twijfel over mogelijk, maar CO2 is hetgeen wat onze planeet groen maakt. Meer CO2 in de atmosfeer betekent dat planten sneller groeien en groter groeien. In de tijd van de dinos was de hoeveelheid CO2 in de lucht vele, vele malen groter waardoor de dieren en planten op aarde vele, vele malen groter konden groeien.

   Hieronder de link naar een filmpje van Corbettreport waarin de temperatuur van de aarde (nu en vroeger) uitgebreid behandeld wordt.

   https://www.youtube.com/watch?v=eL-HyviLy6c

   Er staan honderden filmpjes op YT over hoe je een CO2 generator voor je plantjes kan maken (wat voor plantjes dan ook; wietplantjes, aquaria, terraria, noe maar op). Blijkbaar hebben planten profijt van meer CO2.

   Richard Alley - 4.6 Billion Years of Earth’s Climate History: The Role of CO2

   https://www.youtube.com/watch?v=ujkcTZZlikg

   Verwijderen
  11. Het gaat ook niet om de CO2 domme Rolfje, het gaat om die andere vervuilende stoffen. Die zorgen voor giffen en stijging van de temperatuur en stijging van de zeespiegel enz....maar ja, volgens jou hebben miljoenen wetenschappers over de gehele wereld het fout en een paar debiele complotters die zichzelf "altenatieve wetenschappers/journalisten/onderzoekers" en weet ik wat noemt het bij het rechte eind...tuurlijk. Nu jullie bewijzen graag...die vragen wij als critici al jarenlang maar krijgen ze nooit!!

   Verwijderen
  12. O, nu gaat het ineens niet meer om CO2 maar om andere giftige stoffen. Nou, als jij de AGW hoax vanaf het begin hebt bijgehouden, dan weet jij dat het om CO2 ging wat de grootste bedreiging voor mens en dier op aarde was. Het was jouw goeroe, Gore Al, die die hoax de wereld in heeft geslingerd en nu vanuit zijn energieslurpende villa aan de kust jou hartelijk zit uit te lachen.

   "Nu jullie bewijzen graag.."

   http://wattsupwiththat.com/2015/12/02/study-climate-skeptics-are-winning-the-public-opinion-war/

   These few climate sceptics are winning it from the Madness of the Crowds.

   Jij bent gewoon een slappe zak, Cruel. Jij denkt, als ik mij bij de meerderheid aansluit zit ik altijd goed en kan ik iedere minderheid uitmaken voor een complottheorist en een aluhoedje.

   Maar jij gaat het verliezen, jochie.

   Verwijderen
 4. Moordpartij in Kessab

  "The dawn assault on the mainly Armenian Christian village of 2,000 inhabitants began with heavy artillery fire from Turkish army positions across the border in Turkey’s Hatay Province. Turkish army helicopters were also used to strafe Kessab homes and farms. The village is located in the Jebel Al-Aqra mountains overlooking the Mediterranean Sea (het gebied waar de Turken onlangs een SU24 neerschoten) only a few kilometres from the Turkish border in Syria’s Latakia Province.

  After the initial salvos from the Turk army, the village was then attacked with thousands of militants who streamed across the border in pick-up trucks. Among the assault force were nationals from Chechnya, Afghanistan, Tunisia, Morocco, Saudi Arabia – as well as British and Australian, according to survivors."

  Begin van een verslag door Finian Cunningham van een aanval en daarna de moordpartij op de 2.000 inwoners van het Syrische dorp Kessab in de provocincie Lakatia.

  "The incident serves as a microcosm of the entire four-and-a-half-year-old Syrian conflict. The mainly Armenian Christian village of Kessab is home to all religious sects that reside in Syria, including Alawite and Sunni Muslims. The farming community has lived peaceably together for centuries and has never been persecuted by the Syrian government of President Assad. The only previous persecution was a century ago, in 1915, when the Turk Ottoman empire carried out the Armenian genocide, when 1.5 million Armenians were exterminated. Tragically, many survivors of the Kessab massacre last year are descendants of that first genocide."

  Over seculiere gematigde rebellen en het sectarische despotische regime

  On the morning of March 21 last year, the community of Kessab was plunged into an orgy of barbarism carried out by Western, Turk and Saudi-backed jihadists. The whole notion contrived by Western governments and their mainstream media that the West is backing «secular, moderate rebels» in Syria fighting against a sectarian, despotic regime is thus exposed as a vile charade, as the carnage at Kessab shows."

  Buitenlandse aanstichters

  "Of particular import is the criminal role played by the Turk government of Recep Tayyip Erdogan, not only in the orchestration of the slaughter at Kessab, but, more generally, throughout the entire Syrian conflict.

  But, as the Kessab massacre demonstrates, the so-called «moderate» FSA is an integral and indistinguishable component of the proxy terrorist army that Ankara and its Washington ally are supporting to overthrow the elected government of President Assad. Any difference is patently just a figment of imaginative propaganda.

  Obama, while at the Paris climate change summit this week (appropriately, a «hot-air» conference of world leaders), has this week reiterated calls on Russia to focus its military campaign on the Islamic State and to halt its aerial attacks on 'moderate rebels'."

  Nederland beloofde Turkije in EU verband onlangs o.a. 3 mld euro, intrekking van de visumplicht en hervatting van de toetredingsonderhandelingen van Turkije met de EU.In het Nederlandse parlement zijn daar naar mijn weten geen vechtpartijen over uitgebroken. Onze regering komt gewoon overal beschaafd mee weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. link:

  http://www.informationclearinghouse.info/article43614.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 6. FT Bombshell: EU Unveils Standing Border Force That Will Act "Even If A Government Objects"

  ... the European Commission will unveil plans next week to replace the Frontex border agency with a permanent border force and coastguard — deployed with the final say of the commission, according to EU officials and documents seen by the Financial Times.

  .....Although member states would be consulted, they would not have the power to veto a deployment unilaterally.

  http://www.zerohedge.com/news/2015-12-10/ft-shocker-eu-unveils-standing-border-force-will-act-even-if-government-objects

  problem-reaction-solution

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog vraag aan Cruella:

  1. Hoe verklaar je de klimaatverandering van ijstijd waarbij de ijsgrens over Nederland liep naar het klimaaat wat we nu hebben? Was dat de natuur of de mens?

  2. Beschouw je het als negatief dat we hier nu geen ijstijd hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1. Dat is, ijsblokken naar Parijs overbrengen om mensen ervan te overtuigen dat het ijs echt smelt.

   2. Ja, want de mens is de veroorzaker van Anthropogenic Global Warming, die wij verandert hebben in Global Warming naar Climate Change.

   Arghhhh...humans did it, and nothing else but humans. They must be killed on a great scale.

   Verwijderen
  2. Daarbij was het ons als carbonazi's een genoegen om miljoenen kinderen op de wereld nachtmerries te bezorgen dat zij allemaal zouden verdrinken als zij hun ouders er niet van konden overtuigen dat de Anthropogenic Global Warming, die wij verandert hebben in Global Warming naar Climate Change, hun schuld was.

   Verwijderen
  3. Evenals dat wij met ons allen ouder worden en er geen ouderdomsvoorzieningen meer zijn voor toekomstige generaties. Er bestaan overal statistieken van behalve van mensen die sterven voor hun 65ste. Dat mogen mogen wij niet weten, anders wilt u namelijk niet langer doorwerken.

   Verwijderen
  4. Antwoord op je vragen Blik;
   1 Dat was de natuur, er waren immers geen mensen met zeer vervuilende industrieën en onnatuurlijke chemische stoffen die de lucht vervuilden en microplastic wat de zee vervuilt enz....dus wat is je punt nu precies??
   2. Ja en nee. Een ijstijd hadden we niet overleefd of we waren naar Afrika getrokken, maar dat jij dus nu de global warming als goedkeuring gebruikt dat er geen ijstijd is laat zien dat jij totaal geen weet hebt van het probleem.

   Verwijderen
 8. Turkey Is Tanking - Lira Plunges Most In 6 Months; Stocks, Bonds Hammered
  http://www.zerohedge.com/news/2015-12-11/turkey-tanking-lira-plunges-most-6-months-stocks-bonds-hammered

  Gaat lekker met Erdogan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik schreef laatst al hoe de Zionistische centrale bankiers het de laatste 12 jaar hebben verknalt met hun economische en geopolitieke politiek. Overal verliezen ze. Als dadelijk de dollar niets meer waard wordt verliezen ze nog meer macht. Oorlog voeren wordt steeds moeilijker. Neem Oekraïne. Daar hebben ze de meest corrupte lui op de troon gezet. Al het hulpgeld hebben ze in hun eigen zak gestoken. Nu is het geduld op bij Europa en Amerika. Maar het leuke is dat de amerikanen verwachten dat deze meest corrupte oligarchen zelf de boel gaan zuiveren van corruptie. Man man man wat een LOSERS die hedendaagse puppet masters van de centrale bankiers. Deze gasten kennen één ding en dat is zoveel mogelijk graaien. Dat doen ze hun hele leven al. Denk je nu dat deze mensen iets gaan doen voor een ander of voor het landsbelang. Hahahaha.

  Losing Patience: Europe, US Tell Ukraine ‘No More Excuses’

  http://sputniknews.com/europe/20151209/1031486394/us-eu-ukraine-corruption.html#ixzz3u5mbc2kj

  Er is een man als Poetin nodig om die oligarchen te dwingen
  Vladimir Putin Rage
  https://www.youtube.com/watch?v=VjrlTMvirVo

  De stinkende Zionistische oligarch Oleg Derispaska wilde nog de pen van Poetin meenemen, zo'n graaier is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He zionistische anglo amerikaanse corporatistische centrale bankiers maffia. Jullie hebben Amerika toch van zijn maak industrie beroofd.? Mede om de midden klasse te vernietigen. De bevolking met opzet dom gemaakt, zodat jullie plannetjes doorgang konden vinden. Kijk dat krijg je er nu van.
  US Navy’s newest ship breaks down 20 days after commissioning, towed to emergency repair. LOL LOL LOL
  https://www.rt.com/usa/325710-littoral-ship-milwaukee-breakdown/

  Lachen als de Maffia een oorlog tegen China wil vechten. Vele onderdelen van hun militaire spulletjes, waaronder essentiële chips, worden in China gemaakt. Sssst niet doorvertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Saoedische connectie

  "Much attention of late is given, understandably, to the Turkish dictatorship of the thug, Recep Tayyip Erdoğan. This is especially so since his Air Force deliberately shot down the Russian SU-24 jet over Syrian territory, an act of war. What few look at are the ties of Erdoğan and his AKP to the Saudi monarchy.

  ....But that jihad, it is now clear, is not about Allah but about Moola—money. The Saudi monarchy is determined to control the oil fields of Iraq and of Syria using ISIS to do it. They clearly want to control the entire world oil market, first bankrupting the recent challenge from US shale oil producers, then by controlling through Turkey the oil flows of Iraq and Syria.

  .....Now a detailed investigation of the Turkish shoot down of the Russian SU-24 jet reveals that the Turkish F-16 jet that shot down the jet was supported by two AWACS reconnaissance planes that enabled the Turkish F-16 exact hit, a very difficult if not impossible feat against a jet as agile as the SU-24. One of the AWACS planes was a Boeing AWACS E-3A of the Saudi Arabian air force which took off from the Riyadh, Saudi Arabia airbase.

  .....If we strip away the phony religious cover, what emerges is a Saudi move to grab some of the world’s largest oil reserves, those of the Sunni parts of Iraq, and of Syria, using the criminal Turkish regime in the role of thug to do the rough work, like a bouncer in a brothel. If Moscow is not conscious of this larger dimension, she runs the risk of getting caught in a deadly “bear trap” which will more and more remind them of Afghanistan in the 1980’s."

  snipjes uit:

  F. William Engdahl What Stinks in Saudi Ain’t the Camel Dung
  http://www.informationclearinghouse.info/article43693.htm

  Voor wie zich al een tijdje afvraagt waar de onbegrijpeljke inzet van SA om de olieprijs omlaag te krijgen mee te maken kan hebben: een gelegenheidshuwelijk tussen Erdogan en SA.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen begrijpt toch dat het neerhalen van de SU24 Rusland alleen maar vastberadener maakt om de terroristen te verslaan.
   Syrië wordt voor Rusland echt geen Afghanistan. Ze blijven gewoon dag in dag uit de hel uit de terroristen bombarderen. Geen grondtroepen. De terroristen in Irak en Syrië hebben de laatste maanden geen noemenswaardige en blijvende overwinningen geboekt. Per saldo juist behoorlijke verliezen.

   Ik zie eerder Turkije in de problemen komen. Die wordt in een (grond) oorlog getrokken met Irak. Hoe gaat de Turkse bevolking reageren als de lijkzakken aankomen in Istanbul.

   Verwijderen
  2. @ oli

   Je vertrouwt te veel op militair geweld. Als het inderdaad de bedoeling is dat alle olie in het MO onder het beheer van SA komt (kan de petrodollar weer een paar decennia vooruit)dan zal de oorlogspartij zich nergens door laten tegenhouden.

   Verwijderen
  3. @Dawg.
   Tuurlijk. Het is eerste wat de rebellen zullen doen nadat Assad weg is, is een Rothschild centrale bank opzetten. De controle van de bodemschatten aan too big to fail corporaties geven en/of bevriende oligarchen en zorgen dat alle grondstoffen in US dollars worden afgerekend. Natuurlijk is het de bedoeling dat dat ook in Iran gaat gebeuren. Het nucleaire akkoord met Iran ging voornamelijk om de dollar en de bevroren tegoeden. Als Iran de tegoeden heeft, steken ze een middelvinger op en vragen ze andere currrency voor hun olie.

   Wat betreft de macht in het midden oosten.
   Vertrouw ik ook op de harten en de zielen van de mensen in het midden oosten en vooral in Irak. Die zijn de amerikanen helemaal zat. Ze vertrouwen ze niet en terecht. Heb je de PM van Irak gehoord over de Turkse invasie en over het stationeren van Amerikaanse soldaten ?. Het Iraakse leger en de shia milities worden steeds beter. Ik weet niet of ze stoppen bij Iraaks Koerdistan.
   IS in Syrië en Irak is een gelopen race. Al Baghdadi is al naar Libië overgeplaatst. Daar moet het kalifaat gaan groeien, of althans daar zitten ze wat meer in de luwte.

   De vraag is: Denk je dat de US coalitie 100.000 man op de been krijgt en daarmee Assad onder de voet kan lopen ? Ik zie dat ook niet zitten. Ik verwacht dat de US coalitie hooguit een stukje Koerdische Irak krijgt. Wellicht een stukje Koerdisch Syrië en dat is het.

   Verwijderen
  4. Thousands Of Militiamen Stage Anti-Turkey Protests In Baghdad As Iraq Lodges Security Council Complaint
   http://www.zerohedge.com/news/2015-12-12/thousands-militiamen-stage-anti-turkey-protests-baghdad-iraq-lodges-security-council

   Verwijderen
  5. @ oli

   In Syrië ontmaskert het optreden van de de Russen 'the war on terror' definitief voor wat het is: een hoax. Zelfs de NAVO doet geen moeite meer te verbergen dat het maar om één ding draait: Assad moet weg. Als dat uitgangspunt overeind blijft is het moeilijk voorstelbaar dat een militaire confrontatie tussen de NAVO en Rusland uit blijft. Turkije zit inmiddels in Irak en dat land is echt wel in staat om 100.000 man op de been te brengen.

   Verwijderen
  6. @Dawg,
   We zullen zien. Turkije zit wel in de hoek waar de klappen vallen. Ik weet niet of het Turkse leger / Turkse bevolking staat te trappelen om in het midden oosten te gaan vechten.
   Out of Gas: Turkey Is Losing Its Battle With Russia
   http://observer.com/2015/12/out-of-gas-turkey-is-losing-its-battle-with-russia/
   Bovendien, de lira daalt hard. Maar misschien daarom des te meer reden om een oorlog te beginnen. Het is voor Turkije / NATO een grote stap om Syrië binnen te vallen nu de Russen daar (met hun moderne raketten) zijn.

   Verwijderen
  7. @ oli

   Desperate leiders nemen desperate maatregelen.Turkije, SA en de VS hebben elk zo hun redenen voor een vlucht naar voren.

   Verwijderen
 12. Dress code in rebel-held Idlib:
  -Veil
  -Abaya (dress):
  Loose-fitting
  Long
  No accessories
  Color Black, Dark Brown/Blue
  https://twitter.com/RanaHarbi
  Wat een vrijheid krijg je van de gematigde rebellen. Je hebt zowaar keuze vrijheid tussen de kleuren zwart, donker bruin en blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Saving their sworn enemy: Heartstopping footage shows Israeli commandos rescuing wounded men from Syrian warzone - but WHY are they risking their lives for Islamic militants?

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3315347/Watch-heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants-Syrian-warzone-risking-lives-sworn-enemies.html#ixzz3u7hHYETh

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WHY are they risking their lives for Islamic militants?

   ISIS = Israeli Secret Intelligence Services

   Verwijderen
  2. Rolf,
   Deze is ook leuk. Rita Katz (dochter van een Israëlische spion en terreur deskundige) had de ISIS video eerder op youtube gezet dan ISIS zelf. LOL

   ISRAEL ARE ISIS !!! Daughter of Jewish spy now releasing ISIS beheading videos before ISIS WTF !
   https://www.youtube.com/watch?v=IfpFCRDKXJA
   Rita Katz
   https://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Katz

   Dan weten we wel wie die gelikte hollywood style propaganda filmpjes maakt.

   Verwijderen
 14. FALSE FLAG OPERATION Where will the Ukrainian bombs explode?
  by Andrey Fomin

  "Why does the Qatari Minitry of Defense want to buy enormous arsenal of the air bombs, not only unfit for their aircrafts, but at a price 3 times (!) higher than the market one? (normally OFAB 250-270 is sold at US$700-800 per item)"

  http://www.voltairenet.org/article189607.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het moet toch niet gekker worden!

  http://www.veteranstoday.com/2015/12/12/mad-king-erdogan-issues-arrest-warrant-for-putin-he-badmouthed-me/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De man is zelf gaan geloven dat hij een Sultan is.

   We hebben het ook gezien met directeurtjes van woningbouw corporaties. Eerst doen ze het goed en dan stijgt het naar hun hoofd en verliezen ze iedere binding met de werkelijkheid.

   Verwijderen