zondag 13 december 2015

Oekraiense tank door de bocht...

In handen van bloggers is volgend beeldmateriaal terechtgekomen waarbij een dronken Oekraïense tankbestuurder zijn stuurmanskunsten toont. Vandaag HIER gepubliceerd.





Otoman Dremov geliquideerd

En weer is een charismatisch leider van LNR (de Volksrepubliek Lugansk) geliquideerd. Nu gaat het om "de legendarische" Pavel Dremov, een zogenaamde Kazak. Eerder werden in LNR Batman en Alexei Mozgawoi al dodelijke slachtoffers van brute liquidaties. Ook deze liquidatie is weer omgeven met vaagheden. Geruchten als zou de eigen leiding van LNR erachter zitten worden door anderen weer stellig afgewezen dat deze Otoman geen enkele bedreiging vormde voor die leiding. Anderen spreken juist over zijn altijd scherpe uitlatingen. Het verhaal wordt nog bizarder als men weet dat Dremov geliquideerd werd op de dag dat hij in het huwelijksbootje was gestapt. Hij zou gereden hebben in een auto die hij te leen had gekregen en waarin een explosie plaatsvond die hij niet overleefde en een andere inzittende wel. Bronnen die zeggen over contacten te beschikken, waarschuwen ervoor dat Igor Strelkov het volgende slachtoffer kan zijn.

Dremov nog op 11 December met zijn kersverse echtgenote...

Alles wat er over is van de geleende auto van Pavel Dremov

17 Oekraïense tanks gesignaleerd

De meldingen van aanvoer van zwaar materieel aan Oekraïense zijde gaan gestaag door. Eduard Basoerin van DNR (Volksrepubliek Donetsk) maakt melding van 17 Oekraïense tanks.

Duitse documentaire over oorlog in Donbass

De Duitse journalist / documentairemaker Mark Bartalmai heeft een documentaire gemaakt over de oorlog in Donbass. Deze is vandaag op de Russische nationale tv getoond met een aansluitende discussie over de oorlog daar. Bartalmai heeft ons laten weten dat binnen enkele dagen de Engels- en Duitstalige versies beschikbaar komen. Zodra dat het geval is, zulen wij hem op onze site (ook) publiceren. En dan hopen we natuurlijk dat hij ook door de Nederlandse staatsomroepen opgepikt wordt en dat Pauw, Rondom Tien, Buitenhof, DWDD, het journaal, Nieuwsuur, Eenvandaag, Radio 1 het toestaan dat ook Nederlandse mensen er publiekelijk over mogen praten.

Pavel Dremov

14 opmerkingen:

  1. They can kill the man, but not the idea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amerikaanse piloten vlogen weleens over konvooien van tankwagens van wel 4 rijen dik maar moesten het stilzwijgen. Ook lieten onbekende vliegtuigen weleens voorraden droppen bij I.S. en Al-Nusra stellingen.

    http://russia-insider.com/en/report-us-pilots-syria-ordered-ignore-isis-oil-convoys/ri11832

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pak die leugenaars maar aan! Niet dat zij enige vorm van schaamte bezitten, maar zet ze in eigen land maar openlijk voor lul.

    https://deutsch.rt.com/international/35978-russischer-un-vertreter-verschwiegen-usa/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En hier weten ze ook meer van, al sinds 2013!

      https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/35982-exklusiv-beweise-fur-lieferung-von/

      Verwijderen
    2. Nog meer bewijs nodig dat Bashar al-Assad er niet achter zat?

      https://www.rt.com/news/325825-sarin-gas-syria-turkey/

      Verwijderen
  4. @Dawg, provocaties van Turkse zijde om een Russische reactie uit te lokken, waardoor Turkije aan de buitenwereld kan verkopen dat het de Bosporus en de Dardanellen kan sluiten voor Russische (oorlogs) boten. Bovendien ook proberen om alle NATO landen achter zich te krijgen.
    Rusland moet nu zoveel mogelijk oorlogstuig naar Syrië vervoeren als dat het kan en zich zo min mogelijk laten provoceren. Natuurlijk kan je een luchtbrug opzetten, maar dat kost enorm veel geld en bovendien moet je de voldoende vrachtvliegtuigen daarvoor hebben. Als de situatie zo blijft is Syrië over 3 maanden zo goed als bevrijd van de terroristen verwacht ik. De steden in Syrië moeten dan zo goed beveiligd worden dat geen één leger het überhaupt nog wil proberen om ze te veroveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze of volgende week als EU leiders weer bijeen komen, komen ook sancties tegen Rusland aan de orde en de verlenging ervan.

    Italië en, Let op, Luxemburg, verzetten zich tegen de automatische verlenging.

    Echter de Europese dame die gaat over buitenlandse betrekkingen (die Italiaanse blondine) overweegt zelfs de sancties tegen Rusland te verzwaren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Exact Dawg, het contrast, en daarmee het vuile spelletje dat de EU als VS-vazal speelt, kan niet duidelijker.

      Verwijderen
    2. Conclusie: Europa moet net zo'n bananen republiek worden als Oekraïne, Turkije en Amerika. Oekraïne, Turkije (en van Baalen) wijzen Europa de weg naar de toekomst van verpaupering, armoede en oorlog voor de bevolking en rijkdom voor de corporatistische elite.

      Verwijderen
  6. Turkey Withdraws Troops from Northern Iraq
    http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940923000577

    Volgens deze bron zouden de Turkse troepen zich weer terug trekken uit Irak

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er gaan 7000 Russische soldaten naar Armenië, op verzoek van de Armeense regering. Ze worden gestationeerd bij de Turkse grens met de modernste wapens
    http://www.whatdoesitmean.com/index1948.htm
    http://putin.trendolizer.com/2015/12/breaking-russia-flanks-turkey-with-7000-troop-deployment.html

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nusra Front Wins 'Hearts and Minds' as CIA-Trained Syrian Rebels Suffer

    Read more: http://sputniknews.com/us/20151215/1031748070/cia-trained-rebels-suffer.html#ixzz3uLJgKxaF

    LOL die gasten krijgen soms maar 100 dollar per maand uitbetaald vanwege corrupt leiderschap en hebben ook geen goede medische verzorging. LOL Waar zijn die gasten mee bezig ?. Ga toch lekker in het leger van Assad en ga je land opbouwen.....wat een losers die Amerikanen, wat is het slecht georganiseerd en corrupt bij hun (gelukkig). Geen wonder dat het destabilisatie programma niet werkt. LOL. Stinkende corrupte corporatistische centrale bankiers oligarchy met eugenics programma moet falen!.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Enige weken terug is in DNR een grote zwendel ontdekt inzake de hulpgoederen uit Rusland.
    En daar zou deze P Dremov ook bij betrokken zijn en zal zo is mijn vermoeden zijn maatjes aan de galg geholpen hebben.
    En dat moet je in Oost Europa nu even niet doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Enige weken terug is in DNR een grote zwendel ontdekt inzake de hulpgoederen uit Rusland.
    En daar zou deze P Dremov ook bij betrokken zijn en zal zo is mijn vermoeden zijn maatjes aan de galg geholpen hebben.
    En dat moet je in Oost Europa nu even niet doen.

    BeantwoordenVerwijderen