woensdag 9 december 2015

Joe Biden praat meer met Petro Poroshenko dan met zijn eigen vrouwVier keer in twee jaar is Biden in Oekraïne geweest en mogelijk meer dan 1000 uur over de telefoon heeft hij contact gehad met Petro Poroshenko. Biden praat mogelijk meer met Poroshenko dan met zijn eigen echtgenote. Dit zijn de woorden van Biden zelf bij aankomst gisteren, maandag in Kiev.

"Rusland schuld aan corruptie in Oekraïne"

190 Miljoen dollar stelde hij Kiev in het vooruitzicht als ze beter hun best gaan doen om de corruptie te bestrijden. Biden, wiens zoon Hunter direct na de omwenteling een lucratieve baan kreeg in Oekraïne, wist ook het probleem van de corruptie in de schoenen van de Russen te schuiven. Die zouden het zijn die de steekpenningen aanbieden. Inmiddels hebben de VS ook definitief afgezien garant te gaan staan voor de schuld van USD 3 miljard die Oekraïne heeft op Rusland en tot op heden weigert terug te betalen.

IMF staat klaar met geldbuidel

Daarentegen is vandaag bekend geworden dat het IMF wel weer klaar staat om de Oekraïners verder aan het kredietinfuus te leggen. Dat ze in gebreke blijven bij het terugbetalen van hun schuld aan Rusland, hetgeen tegen alle IMF regels in druist, lijkt in dit geval het IMF niet te deren. Rusland is van plan de zaak voor een internationale rechter te brengen. Ondertussen blijven de berichten binnenstromen van agressie van het Oekraïense leger tegen Donbass met dagelijkse bestokingen van met name de randen van Donetsk en Gorlovka. Biden sluit hiervoor vanzelfsprekend de ogen en prijst de Oekraïners voor hun strijd tegen de agressie van Rusland.

Biden gedraagt zich bazig

Olga Knyazeva van 1tv.ru merkt op dat Biden zich als baas gedraagt. Zo neemt hij bij de gesprekken altijd plaats aan het hoofd van de tafel.

Er was even de gedachte, zoals onder andere geuit op plaatselijke tv-stations, dat Biden's komst er voor zou zorgen dat de zeer impopulaire, en van corruptie verdachte Jatsenjoek het veld zou gaan ruimen, maar zo ver is het nog niet gekomen

Vijf miljard dollar sijpelt jaarlijks weg

De regering is nu een jaar aan het werk en de werkeloosheid staat op 11%. Ter vergelijking, in 2013 betrof dat cijfer 7%. Verder verdwijnt er jaarlijks zo'n 5 miljard dollar van de overheidsbegroting. Dit meldde het hoofd van het gebied Odessa Michail Saakashvili: "De regering neemt de ene beslissing na de andere en Jatsenjoek ondertekent ze; hij ondertekent ze allemaal! In werkelijkheid wast de ene hand de andere. Daaraan nemen deel de nationale bank, de regering in de persoon van de premier, afgevaardigden en hun partijbazen". Oproepen van de buitenlandse sponsoren om de corruptie te bestrijden worden genegeerd. Politicologen leggen uit hoe dat kan aflopen met een land dat aan een krediet-infuus ligt bij buitenlandse instituten. Volgens politicoloog Michail Pogrebinski zal het verkrijgen van nieuwe tranches aan financiële steun van het IMF steeds moeilijker worden, en zonder normalisatie van de contacten met Rusland, al zijn het enkel de economische, zal het nog moeilijker worden. BRON.

Biden President van Oekraïne...

Nationalist Oleg Lyashko stelde, met gevoel voor ironie, voor om wellicht Joe Biden te kiezen als President van Oekraïne. "Biden komt, en hij lost de problemen op, Biden komt en hij stelt orde op zaken, Biden komt en de corruptie verdwijnt. Mischien moeten we Biden kiezen als President van Oeraïne!" (zie video HIER vanaf 3:00)

Niet alleen in de openbaarheid, maar juist vooral achter gesloten deuren hebben Biden en Poroshenko deze 2 dagen veel tijd met elkaar doorgebracht.

77 opmerkingen:

 1. Het contrast van de strengheid t.o.v. Griekenland, en de mildheid t.o.v. Oekraine, is opvallend. #IMF
  https://www.rt.com/business/325152-imf-policy-ukraine-debt/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Russia may sue Ukraine over unpaid debt starting December 30

  Russian Prime Minister Dmitry Medvedev said he has a felling Kiev won't pay "because they are crooks"

  Ik denk dat Medvedev een goed inschattingsvermogen heeft. Zelfs een gespreide afbetaling zie ik niet gebeuren, dit is puur om Rusland te benadelen/duperen.

  http://tass.ru/en/economy/842630

  IMF’s decision made to prejudice Russia

  http://tass.ru/en/economy/842469

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit artikel nu ook, en stijgend, op nu.jij

  http://www.nujij.nl/algemeen/joe-biden-ik-spreek-meer-met-poroshenko-dan-met.34445048.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een video die iedereen moet zien over hoe het werkelijk met Syrië zit. Syria girl. Absolute aanrader!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nZevoJapA9k
  met dank aan worldunity.me

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de link, veel geleerd in 9 minuten :)

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Syrian Girl (Maram Susli) schrijft ook voor New Eastern Outlook.

   http://journal-neo.org/2015/12/09/nato-may-not-back-turkey-in-a-war-with-russia/

   https://www.youtube.com/user/SyrianGirlpartisan

   Verwijderen
 5. Regimes omverwerpen is geen populaire bezigheid. Het westen en de golfstaten vinden hun bevolking niet bereid om naar het midden oosten / afrika te gaan om daar te vechten tegen een zogeheten "regime" voor het project van wereld dominantie van centrale bankiers. Amerika heeft het gedaan in 2003, maar had er na 10 jaar schoon genoeg van. De centrale bankiers zagen dat al in 2006 aankomen en gingen huurlingen trainen. We zien het resultaat van de huurlingen in Libië, Syrië en sinds dit voorjaar in Yemen.
  De huurlingen zijn nodig omdat de Yemenitische bevolking het heft weer in eigen hand nam, door de Saoedische puppet Abed Rabbo Mansour Hadi te verjagen. UAE heeft zijn leger uit Yemen terug getrokken vanwege verliezen en heeft blackwater (nu Acadami) ingehuurd om mensen te leveren. Tegenwoordig komen de strijders voor dat land uit Colombia, panama, salvador, chili en panama.
  Saoedi Arabië krijgt troepen uit Senegal en Sudan.
  http://www.almasdarnews.com/article/yemeni-forces-cutoff-the-loyalists-last-supply-route-in-southern-yemen/

  Hier berichten dat de heldhaftige Yemenitische strijders de laatste aanvoerlijn hebben afgesneden.
  http://www.almasdarnews.com/article/yemeni-forces-cutoff-the-loyalists-last-supply-route-in-southern-yemen/
  LOL LOL die operatie tegen Yemen zou een paar weken duren. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de gefrustreerde russofobe @HSalemon mag zo weer bijverdienen en haar #Putinobsessie botvieren @NPORadio1 @RadioEenVandaag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik,
   Ik denk dat haar bedrijfje Mos niet meer zo goed draait nadat Hans van Baalen er mede voor heeft gezorgd dat de relatie tussen Rusland en Europa is bekoeld.
   Wat overblijft om wat te verdienen, is wat snabbelen bij de omroepen. Hoe meer modder je over Poetin heen gooit, hoe vaker je wordt uitgenodigd en hoe meer geld je verdient.
   Maar ja, of het verstandig is om je zo over Poetin uit te laten is een tweede. Meer dan 80% van de bevolking is tevreden met Poetin. Ze gaat er denk ik vanuit dat de russen niet weten dat ze zich in het Nederlands zo laatdunkend uit laat over Poetin en het Kremlin.

   Verwijderen
 7. Gisteren in het Staatsjournaal een item over tekorten aan technisch personeel. Maar gelukkig (je zag de pointe al een uur van te voren komen aankomen) waren daar ....tada de vluchtelingen. Win-win jubelde de NOS.

  Dat tweederde van deze migranten nauwelijks kan leven of schrijven en derhalve op weg is naar een levenslange uitkeringssituatie werd gemakshalve maar verzwegen. De Staatsomroep, voor Uw dagelijkse parallelle werkelijkheid.

  http://www.zeit.de/2015/47/integration-fluechtlinge-schule-bildung-herausforderung

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezien; idd, goede analyse.
   De boodschap:

   1. Vluchtelingen: zonder hen gaan we het niet redden!
   2. Marine korps: Zonder dat, bereik je nooit wat!
   3. Stormschade 4.000 km ten oosten van Australie: daar bent U, Burger, verantwoordelijk voor!
   4. Kritiek op Putin? Enjkeltje kerkhof!

   Zo, U bent weer bij na een kwartietje staatsomroep!

   Verwijderen
 8. "Tegenstanders van Putin eindigen vaak in het graf"........

  Aldus Tros presentator BAS van WERVEN op 1 vandaag radio ergens rond 14.40 uur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Blik

   Ja ongelofelijk. Dacht even dat ik dinges1974 hoorde. Zo laag is dus inmiddels het niveau van een omroeporganisatie die voor professioneel moet door gaan.

   Verwijderen
  2. Ja, dit is een nieuwe grens die gepasseerd is, door BAS VAN WERVEN.

   Je vraagt je af of hij niet ook een juridische grens is door gegaan...

   Verwijderen
  3. BAS van WERVEN is een mediaconsulent en daarmee Neuro Linguistic Geprogrammeerd.

   Verwijderen
  4. Tegenstanders van de Zionistiche anglo amerikaanse centrale bankiers elite eindigen pas vaak in het graf.

   Je moet eens proberen om aan hun geldpers te komen. Je leeft echt niet lang!

   Verwijderen
  5. Bas van Werven spreekt gewoon de waarheid....meer niet...

   Verwijderen
 9. "Italy demands review of EU sanctions extension against Russia"

  Italy has delayed an EU decision to extend economic sanctions against Russia, demanding the measure is discussed further within the bloc. The surprising move came at a meeting of EU envoys in Brussels on Wednesday.

  ...But Italy said that "the issue deserves a political discussion," an EU source familiar with Rome's position told EU Observer.

  "I heard the Italians are not happy about procedure. That we shouldn’t move so quickly on such an important topic, without consultations," the EU Observer cited its other source as saying.

  ...It's not the first time the West has faced a disagreement regarding economic sanctions imposed on Moscow over the Ukrainian crisis. A number of EU countries, including Italy, Hungary, Cyprus, Slovakia and Greece have called for a political solution and dialogue with Russia, rather than turning to restrictive measures which also hurt the nations who impose them.

  https://www.rt.com/news/325263-italy-russia-sanctions-extension/

  Paul Craig Roberts noemt de EU een "enabeler" van het uit de VS komende imperialisme. En mijns ziens zeer terecht. Dat de Italianen maar voet bij stuk houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amerika wil meer militaire bases om ISIS te bestrijden

  "Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft een voorstel ingediend om in verschillende landen in Afrika, Zuidwest Azië en het Midden-Oosten nieuwe militaire bases te bouwen. Volgens het Pentagon, het hoofdkwartier van de Amerikaanse defensie, is dat nodig om terreurbeweging ISIS effectiever te kunnen bestrijden. Met deze nieuwe bases verspreid over de regio kan het Amerikaanse leger effectiever informatie verzamelen over de vijand en gerichte bombardementen uitvoeren."

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/amerika-wil-meer-militaire-bases-om-isis-te-bestrijden/

  Als ISIS nog niet bestond zou ze uitgevonden moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is ISIS toch een heerlijke Boogie man om je dominantie/invloed over de wereld te laten gelden. De zionistische anglo amerikaanse elite zou ISIS dankbaar moeten zijn.......ehhh Juist, daarom hebben ze de organisatie gecreeërd. Dus het is geen toeval dat de zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers zoveel profijt hebben van ISIS. Nee!

   Verwijderen
 11. “Looking at the detailed Russian timeline of what happened,” says defense analyst Pierre Sprey, “I’d say the evidence looks pretty strong that the Turks were setting up an ambush.”

  http://harpers.org/blog/2015/12/mountain-ambush/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Warning to Erdogan - Russia Now Has the SU24's Wreckage and Flight Recorder

  Russian Defence Minister Shoigu appears to confirm area where Su-24 was shot down now under Syrian government control

  http://russia-insider.com/en/military/warning-erdogan-russia-now-has-su24s-wreckage-and-flight-recorders/ri11754

  Flight Data Recorder van de SU-24 wordt samen met Britten onderzocht.

  SU-24 neergeschoten vanuit een hinderlaag.

  http://russia-insider.com/en/renowned-american-military-expert-explains-how-turkey-ambushed-russias-su-24/ri11755

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin: Blackbox wird mit internationalen Experten untersucht und Aufklärung über Flugroute bringen

   https://deutsch.rt.com/kurzclips/35916-blackbox-wird-mit-internationalen-experten/

   Verwijderen
  2. Waarom onderzoeken met die valse Engelsen ?. Doe het met de Fransen zou ik zeggen !
   Poetin zal zijn redenen wel hebben.

   Verwijderen
  3. De Russen willen er een westers land bij hebben om de bekende redenen. Als alleen Rusland de FDR onderzoekt waaruit zou blijken dat de SU-24 niet in Turks luchtruim is geweest krijg je uit het westen gezeik dat het geen 'onafhankelijk' onderzoek is geweest. De FDR blijft in dit geval in Rusland.

   Verwijderen
 13. EU Member of Parliament: NATO Seeks Ways to Shut RT Down

  http://www.blacklistednews.com/EU_Member_of_Parliament%3A_NATO_Seeks_Ways_to_Shut_RT_Down/47733/0/38/38/Y/M.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo simpel en toch zo'n ware uitspraak.

  It's Not 'Putin's Russia' - It's 'Russia's Putin'

  http://russia-insider.com/en/politics/its-not-putins-russia-its-russias-putin/ri11772

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waarom wilt Rusland eiegnlijk geen onderzoek starten naar neerstorten A321?

  http://www.themoscowtimes.com/news/article/sinai-plane-crash-relatives-sue-russias-top-investigator-bastrykin/552511.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat dat interview er niet geweest is.

   Verwijderen
  2. Waar staat dat Rusland niet achter de daders wil gaan ?

   Ik heb nl wel mijn twijfels of het inderdaad een bom was (zoals de engelse geheime dienst direct na het incident wist te vertellen)
   Uit bronnen die ik gelezen had, kwam naar voren dat er geen explosie resten op het vliegtuig zaten en dat het zodoende geen bom was geweest. De doorgaans goed ingelichte Thierry Meyssan had een verhaal dat er geknoeid was met de software van de Airbus. Het vliegtuig zou hele rare manoeuvres uitgehaald hebben, die normaal gesproken niet zouden kunnen.
   Meyssan kan het natuurlijk fout gehad hebben.

   Opvallend was dat Poetin kort na Parijs met de verklaring kwam dat de airbus door toe doen van een bom naar beneden was gekomen. Dat kwam politiek gezien goed uit. Parijs en Moskou hadden een gezamenlijke vijand.
   In tegenstelling tot het verhaal van de corrupte software (mogelijk incl. een hack tijdens de vlucht). Dan denk je meer aan een Israëlische of westerse inlichtingen dienst.
   Stel dat Poetin weet dat de Britse geheime dienst het gedaan heeft. Moet hij dan de relaties met Europa verslechteren of oorlog tegen Europa gaan voeren ?. Rusland wil de relaties met Europa absoluut niet verslechteren. Dus ja, het verhaal van de bom komt veel beter uit. Het kan ook daadwerkelijk een bom geweest zijn. Waarom niet !
   Ik geloof niet dat het een Russische valse vlag is geweest. Rusland had geen vliegtuig ramp nodig om militair in Syrië aan de slag te gaan. Een bom of corrupte software ? Wie het weet mag het zeggen.

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Ik denk dat het met MH-17 te maken heeft, Poetin weet wie de A321 en MH-17 heeft neergehaald en dat weet Rutte ook.

   Verwijderen
  4. Inderdaad Joop, ze weten het allebei over beide toestellen.

   Verwijderen
  5. LPG,
   Hoe kwamen die ronde kogelgaten in de MH17 ?

   https://www.google.nl/search?q=ronde+kogelgaten+mh17&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj044zNp9LJAhVFeg8KHVMtB40QsAQIHg

   Verwijderen
 16. Twee militairen verklaren tegenover het congres dat het afghaanse ziekenhuis een doel was om te vernietigen. In tegenstelling tot het officiële verhaal dat het ziekenhuis is verward met een ander gebouw dat vernietigd had moeten worden. De twee verklaarden dat de US army dacht dat het ziekenhuis gebruikt werd als commando centrum.
  (Eigenlijk ook een rare verklaring, maar goed). Het is wel duidelijk dat veel militairen/piloten high on drugs zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://libertyblitzkrieg.com/2015/12/10/two-u-s-military-servicemen-claim-the-doctors-without-borders-hospital-was-intentionally-targeted/

   Verwijderen
 17. Heel normaal he!!!!!!!!.

  Over een agressieve dictator gesproken

  Turkish President Rules Out Troops Withdrawal From Iraq

  Read more: http://sputniknews.com/world/20151210/1031553274/iraq-turkey-troops-withdrawal.html#ixzz3txQomjWC

  Terwijl de regering in Irak toch daadwerkelijk wil dat de turken het land verlaten
  http://www.rferl.org/content/iraqi-leader-demands-withdrawal-turkish-troops-near-mosul/27408184.html

  Het wordt tijd dat deze agressieve dictator wordt afgezet i.p.v. de zogenaamde "dictator" Assad.

  Verkiezingsfraude in Turkije. Zelfs in de Koerdische gebieden was Erdogan de meest gekozen persoon LOL
  http://sputniknews.com/middleeast/20151101/1029438325/elections-fraud-eastern-turkey.html
  De Koerden spraken met elkaar, waar heb jij op gestemd en waar heb jij op gestemd. Ik heb op de HDP gestemd, ja ik ook......enz. En toch is de AKP de grootste in de meeste van die gebieden LOL

  Zelfs Amerikaanse waarnemers hebben geen onregelmatigheden ontdekt tijdens de verkiezingen in Syrië. Verkiezingen transparant. Assad legitieme minister president.
  https://www.youtube.com/watch?v=7jqyOGdiAfQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er gaan ook onbevestigde berichten rond dat Joe Biden tijdens zijn bezoek aan Kiev gezegd zou hebben dat oorlog in Oekraïne onvermijdelijk is. Gezien de Russische aanwezigheid in Syrië lijkt het mij een reële optie.

   Verwijderen
  2. Zeker Joop, wederom wapengekletter in oost Oekraïne is onvermijdelijk.

   Verwijderen
  3. Onbevestigde berichten...oftewel lekker uit de eigen duim gezogen want er moet meer te liegen zijn, anders blijft dit blog niet overeind...

   Verwijderen
  4. Kroel, je hebt het over onbevestigde berichten. Welke berichten zijn onbevestigd ?. Je praat zo vaag.

   Verwijderen
 18. Stel dat Merkel Nederland binnenvalt en weigert om de troepen terug te trekken op uitdrukkelijk bevel van Rutte.

  Fucking niet normaal dit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp het wel. Turkije wil is onderdeel van het huidige Zionistische plan om een leger van 100.000 man te stationeren in noord west Irak.

   Verwijderen
  2. @oli,

   Turken zijn bezig met het aanleggen van een vliegbasis in Irak, in Libië worden I.S. strijders opgeleid voor 'commerciële' piloten.

   Verwijderen
  3. 100,000 foreign troops incl. Americans to be deployed in Iraq, MP claims
   https://www.rt.com/news/325477-arab-army-iraq-plan/

   Verwijderen
 19. Wat nieuws overzichten van de Corbett report
  https://www.youtube.com/watch?v=WU1eiceVOsc

  Story #1: EU Auditors Find Billions of Dollars Of Fraud In EU Emissions Trading Scheme
  http://bit.ly/21QxZe4
  Enron Environmentalism: The Carbon Credits Scam Pumps Millions of Tonnes More Greenhouse Gases Into The Atmosphere
  http://bit.ly/1OSkbKX
  Paris Climate Deal to Ignite a $90 Trillion Energy Revolution
  http://bit.ly/1Sa5nGO
  PDF: The New Climate Economy - The Global Commission On The Economy And Climate
  http://bit.ly/1NjC5Si

  Story #2: Declassified CIA Manual Shows How US Uses Bureaucracy to Destabilize Governments
  http://bit.ly/1NNG3lz
  Timeless Tips for 'Simple Sabotage'
  http://1.usa.gov/1MCvULm

  Story #3: #GoodNewsNextWeek - Young People in The UK Aren't Interested In Joining The Military
  http://bit.ly/1NWuMWl
  Flashback: US Is Recruiting Misfits For Army (Oct 2006)
  http://bit.ly/1QxbcyF
  Flashback: Military Accepting More Ex-Cons (Feb 2007)
  http://bit.ly/1SPlbi9
  Flashback: Gangs Spreading In The Military (July 2007)
  http://bit.ly/1jPhUTO
  Flashback: Army Expands By Lowering The Bar On Recruits (Nov 2007)
  http://bit.ly/1Y3SdMR

  #GoodNewsNextWeek Updates: Finland Considering Giving Every Citizen $876 a Month In ‘Basic Income’
  http://bit.ly/1NWuQp7
  Russia Claims Aim to Become World’s Largest Organic Food Hub
  http://bit.ly/1lvYyET

  #NewWorldNextWeek Updates: Australian Police Storm Home Of Outed Bitcoin "Founder"
  http://bit.ly/1Y3ShvZ
  Global Oil Prices Plunge Below $40
  http://bit.ly/1RFMj4P
  IMF Enters Cold War By Forgiving Ukraine's Debt To Russia
  http://bit.ly/1mbMAQX
  German Chancellor Angela Merkel Named CIA/Skull & Bones/Time Magazine's Person Of The Year
  http://bit.ly/1Z0fqlm
  IRS Power To Revoke Passports Signed Into Law
  http://bit.ly/1Z0fqBZ


  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gelukkig blijft hier alles bij het oude, nog steeds wordt dezelfde onzin verkocht en nog steeds trappen ze zelf in hun zelf gemaakte onzin en liegen en bedriegen ze er nog vrolijk op los. Ga vooral zo door mensen, nog meer mensen zien jullie als het domme segment in deze maatschappij waar we van verlost moeten worden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, en kroeltje trolt er nog steeds vrolijk op los. Er is Niets veranderd.

   Verwijderen
  2. Alsof je tegen een spiegel praat Kroel.

   Verwijderen
  3. Ach ja, liegen jullie maar vrolijk verder, kunnen jullie heel goed!! En er zijn zowaar nog enkele dombo's die in jullie leugens geloven....

   Verwijderen
 21. ISIS kan legitieme Syrische paspoorten printen. Hoe zouden ze aan zo'n printer komen?

  https://www.rt.com/news/325570-isis-authentic-passports-us/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Rutte haalt met alle plezier de ISIS strijders op.
   Kunnen ze aanslagen in Nederland uitvoeren. Die omstandigheden die dan ontstaan, geven hem de gelegenheid om al onze vrijheden en privacy af te pakken. Verstard door angst geeft het Nederlandse volk alle verworvenheden op. Helaas.

   De bussen stonden in hongarije en kroatië klaar om de immigranten naar Duitsland, Nederland, Denemarken en Zweden te rijden. Trouwens, wie betaalde voor die bussen ?

   Verwijderen
  2. Marc Rutte, Ik stel u hierbij hoogst persoonlijk verantwoordelijk als er in Nederland terreur aanslagen worden gepleegd door ISIS. U zal hiervoor verantwoording moeten afleggen. U bent een gevaar voor de nationale veiligheid en u bent een verrader van het Nederlandse volk.

   Nee, het is nog niet te laat. We kunnen de ISIS strijders nog steeds opsporen en berechten cq terug sturen.
   Nee, in geval van een aanslag hoeft niet de noodtoestand worden afgekondigd. Nee we hoeven niet geregeerd te worden door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

   Verwijderen
  3. Obama krijgt een jankende Rutte aan de hotline;

   Mark;

   "Zeg Bammie, wanneer krijgen wij nu eens een keer een terroristische aanslag?"

   Bammie;

   "Beste Mark, wij hebben vorig jaar al 196 Nederlanders vermoord en van dat onderzoek heb je een zootje gemaakt. Er zijn alleen nog twee trollen op Blik op NOS journaal over die nog in de schuld van de separatisten en Rusland geloven, de rest van Nederland gelooft jou niet meer. Verzin zelf maar iets, jullie hebben toch ook van die gemaskerde speciale eenheden die je overal voor in kan zetten. Doe is iets met 'vlaggetjesdag' als jullie die rauwe vis binnenhalen om op te vreten. Gatverdamme, ik moet er niet aan denken."

   Mark;

   "Hé Bammie, dat is een super idee, dan maken wij er gewoon een 'valse vlaggetjesdag' van en maken daar een elk jaar terugkerende traditie van. Hé Bam, bedankt voor de suggestie, hé."

   Bammie;

   "Geen dank, Mark. Je weet, je kan mij altijd bereiken op mijn hotline als je weer eens zonder ideeën zit, oké."

   Verwijderen
  4. Die Joop toch, altijd goed voor een leugen wanneer je hem maar wilt....heel Nederland gelooft namelijk dat de pro-Russen MH17 uit de lucht hebben geschoten maar haten Rutte erom dat hij zijn Russische zakenbelang voor het straffen van de daders laat gaan...maar die waarheid komt jullie niet uit dus liegen jullie hier alles bij elkaar. Ga vooral door, laat zien waarom iedereen complotdenkers haat!!

   Verwijderen
  5. Jij begint een beetje naar haring te stinken, Cruel!

   Verwijderen
  6. Ach jij liegt constant dus alweer een leugen uit je mond, komt ook niks anders uit....

   Verwijderen
  7. "Ga vooral door, laat zien waarom iedereen complotdenkers haat!!"

   Omdat er meer complotten bestaan dan Cruelmannetjes!

   Verwijderen
  8. CONSPIRACY THEORY? - T.U.T (The Undisputed Truth)

   https://www.youtube.com/watch?v=DtpD2uciBvQ

   Verwijderen
 22. IK melde eerder al dat UAE Academi had ingehuurd om het Yemenitische leger te verslaan. Nu zou de chef van de Academi huurlingen voor Yemen gedood zijn door Houthi strijders
  The chief of Blackwater mercenaries in Yemen has been killed in clashes with Houthi Ansarullah fighters and allied forces in the country’s southwest, reports say.

  Yemen’s Arabic-language al-Masirah news website reported that the commander-in-chief of the private security firm in the country, a Mexican national, was slain in the al-Omari district of Ta'izz Province early on Wednesday.
  http://www.presstv.ir/Detail/2015/12/10/441071/Yemen-Blacwater-UAE-Saudi-Arabia-Taizz-Hadi-Sudan
  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Texas Police Chief Warns Obama That Gun Control Will “Cause A Revolution… You’re Not Our Potentate, Sir”
  http://www.shtfplan.com/headline-news/texas-police-chief-warns-obama-that-gun-control-will-cause-a-revolution-youre-not-our-potentate-sir_12102015

  Obama heeft nog 1 jaar om de amerikanen te ontwapenen. Daarna kan het eugenics programma en het knechten van de bevolking in de overdrive

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die zionistische centrale bankiers zijn continu bezig om de lijnen in het zand, aarde, rotsen opnieuw te trekken. De BBC melde in 1957 dat er plannen lagen om het regime in damascus omver te werpen en het land op te delen in kleinere stukjes

  57 Years Ago: U.S. and Britain Approved Use of Islamic Extremists to Topple Syrian Government
  http://www.washingtonsblog.com/2014/07/57-years-ago-u-s-britain-approved-use-islamic-extremists-topple-syrian-government.html

  The plans, frighteningly frank in their discussion, were discovered in the private papers of Duncan Sandys, Mr Macmillan's defence secretary, by Matthew Jones, a reader in international history at Royal Holloway, University of London.

  Het plan is nooit uitgevoerd omdat de buren van Syrië er geen trek in hadden. Op Turkije na, maar dat was niet genoeg en te risicovol om de operatie door te laten gaan.

  In 1963 pleegde in Syrië enkele militairen een coupe , waaronder Hafez al Assad en richten de socialistische Baath partij op waarbij de communisten hun macht moesten afstaan. Bij iedere daar op volgende coup werkte Hafez zich hogerop totdat hij in 1970 de macht in handen had
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hafez_al-Assad

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, nu zijn de buren ondertussen vervangen door Zio-puppets (Egypte/Iraq/Libie) en denken ze het wel te kunnen flikken.

   Toch is hun plan gedoemd te mislukken.

   Verwijderen
  2. @Rolf, ik heb het idee dat Irak en Egypte op dit moment meer naar Rusland neigen.
   Mochten ze in Irak geen troepenmacht krijgen van 100.000 man, dan zie ik de invloed van de zionistische centrale bankiers zeer snel slinken in het midden oosten.

   Verwijderen
 25. Terug trekken Turkse troepen geen optie voor Erdoggie:

  https://www.rt.com/news/325539-iraq-turkey-invasion-erdogan/

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Tofik Dibi wordt politiek commentator bij Pauw. En het is nog geen 1 April, dus Joop en Oli, kom er maar in voor wat commentaar... :-)

  http://www.mediacourant.nl/2015/12/jeroen-pauw-zet-tofik-dibi-in-als-politiek-commentator/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tofik Dibi had de politiek toch de rug toegekeerd? O oké, maar voor duizend euries wil hij zich nog wel een keertje omdraaien.

   Tja, het is verdomde lastig om als werkloos politicus aan de bak te komen, gelukkig heb ik mijn riante wachtgeldregeling nog. Alhoewel dat geen vetpot is was Jeroen toch bereid om van mijn expertise gebruik te maken en ik kan weer wat ruimer leven. Tja, de Kerst komt eraan hé!

   Verwijderen
  2. Hoeveel politici vinden idd geen onderdak bij de staatsomroep? De innercircle mag (gematigde, niet te), uiteraard tegen riante vergoeding uit de staatskas, kritiek leveren op... de innercircle...

   Verwijderen
  3. Ondertussen zit Anouschka van Miltenburg in haar 'knijpert'.

   Tja, die lijpe Tweede Kamerleden weten wel dat Rutte, Opstelten, Teeven, Hennis en ik VVD-ers zijn, maar weten zij ook dat ik anonieme brieven van klokkenluiders door de shredder laat gaan. Het zijn toch brieven die mijn collega VVD-ers in een kwalijk daglicht stellen en ik heb nu eenmaal een positie die dat kan voorkomen, Ach, en die Commissie Oosting hoeft toch niet te weten wat er in die brief staat, ik zeg gewoon dat ik met die mijnheer Haan van Nieuwsuur heb afgesproken dat ik die brief vernietig. Tja, het is mijn woord tegenover die van hem en politici liegen niet, toch.

   Verwijderen
  4. Heeft Nederland een nieuwe knuffel Marokkaan gevonden ?

   Verwijderen
 27. Counter Exposure: US Shifts Blame for Oil Smuggling From Turkey to Assad

  Read more: http://sputniknews.com/world/20151211/1031597006/us-daesh-oil.html#ixzz3u1VWaobl

  De amerikanen denken dat ze de wereld alles wijs kunnen maken.

  En waarom zou Rusland de vloot aan olie trucks kapot maken als Assad de olie zou afnemen ?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oli,

   "En waarom zou Rusland de vloot aan olie trucks kapot maken als Assad de olie zou afnemen ?."

   Uhhhh, het is niet de bedoeling daar je over nadenkt, heb je dat goed begrepen, oli?

   Verwijderen
  2. Gelukkig denken jullie niet na en geloven elke leugen van welke aluhoedjessite direct, dus ben blij dat jullie dombo's er ook zijn, hebben wij slimme Nederlanders (99,999999999999%) nog wat te lachen!!

   Verwijderen
  3. Nee, wij denken alleen maar hoelang dat onzin verhaal van jou op dit blog blijft staan en dat is wel lachen.

   Verwijderen
  4. Welke drugs gebruik je Kroel ?. Moet ik ook hebben. Ik geloof niet kritiekloos het officiële verhaal van de overheid en de MSM.

   Verwijderen
  5. On Thursday US Treasury official Adam Szubin admitted that Daesh oil is smuggled into Turkey, along with the illogical conclusion that "ISIL is selling a great deal of oil to the Assad regime"

   http://sputniknews.com/world/20151211/1031602878/us-turkey-warning-daesh-oil.html

   Verwijderen
 28. Directe vluchten tussen Rusland en Oekraïne gestaakt
  http://www.nu.nl/buitenland/4151302/directe-vluchten-tussen-rusland-en-oekraine-gestaakt.html
  Escalatie van de sancties.

  Aan de andere kant gaat Rusland weer kolen leveren
  http://www.unian.info/economics/1209334-russia-resumes-coal-shipments-in-ukraine.html

  Ukraine 'On the Cusp' of an All-Out War - Biden
  http://sputniknews.com/europe/20151210/1031539590/joe-biden-ukraine-corruption-war.html#ixzz3u1anivfC
  Je zou verwachten dat Biden een oorlog tegen oost oekraïne zou bedoelen, maar in dit artikel lijkt hij te bedoelen dat dat komt door de corruptie van de oligarchen.

  Vergeleken met deze gasten was Yanukovich een eerlijke jongen. Hehehe
  3 miljard dollar Amerikaanse steun. Hup en weg is het in de zakken van de graaiers. IMF geld, kom maar op, wordt verdeeld onder de oligarchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jawel, het was weer tijd voor het vrijdagmiddaggebed in het Oekraïense parlement!

  https://deutsch.rt.com/kurzclips/35953-ukrainische-demokratie-in-rada-wie/

  BeantwoordenVerwijderen