dinsdag 15 december 2015

Oekraiense kinderen gedwongen in de modder

Oekraiense kinderen in het gebied van Wolynië in het uiterste Noord-westen van de Oekraïne, ingeklemd tussen Wit Rusland en Polen, worden gedwongen op hun knieën in de modder te zitten bij het langsrijden van uit de Donbass tergugkerende dode soldaten.

Oorlogscorrespondent Dennis Grigorjoek beschouwt dit als een vorm van brainwashen die leidt tot een nog agressievere generatie dan die er nu al is en gehoorzaamt aan de machthebbers in Kiev.32 opmerkingen:

 1. Het lijkt wel of er langzaam mensen wakker beginnen te worden. het duurde wel even... De SBU (Oekraiense veiligheidsdienst) is misschien toch niet zo'n hele fijne club...

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/article24877337.ece

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, ja, zo had ik het niet gezien, maar dat zal het zijn; dossier gesloten!

   Verwijderen
  2. Kijk, het was natuurlijk al vreemd dat Oekraïne, als mogelijke verdachte, bij het onderzoek werd betrokken. Bij een 'normale' vliegramp zou dat geen probleem zijn geweest maar nu hebben wij het over een partij die is betrokken in een oorlogssituatie.

   Zouden wij nu misschien mogen stellen dat de SBU met opzet bij het onderzoek is betrokken, juist om deze uitkomst?

   Ik ben in ieder geval op het standpunt blijven staan dat:

   - MH-17 bewust naar het gebied is geleid om daar neergeschoten te worden;

   - De radargegevens van MH-17 op FlightAware en Flightradar 24 na 17 juli 2014 zijn aangepast naar een veel noordelijker dan de oorspronkelijke zuidelijker koers over de Zee van Azov;

   MH-17 is een mislukte false flag geweest die de verscherpte sanctie van de EU op Rusland moesten leggen.

   Verwijderen
  3. Wat de foto's uit het artikel betreft lijkt het net of ik naar een passage uit George Orwell's 1984 zit te kijken; "De intocht van de EurAziatische krijgsgevangenen", een jaarlijks terugkerend spektakel in Londen, hoofdstad van de provincie "Luchtstrook 1" van Oceanië.

   Verwijderen
  4. Zo, dat hebben we ook weer gehad.

   Verwijderen
  5. Gekleurde voorstelling @Blik, je intrepetatie van de beelden dat hier sprake van dwang is volg ik niet denk zelf dat dit locale gewoontes zijn vanuit geloof. VS intepreteerd onze Zwarte Piet als rasistisch, diffrent folks, diffrent strokes

   Verwijderen
  6. "VS intepreteerd onze Zwarte Piet als rasistisch, diffrent folks, diffrent strokes"

   VS heeft nooit iets over ons sinterklaas feest gezegd totdat de UN het nodig vond om het feest als racistisch te beoordelen.
   Wat mij betreft heeft het te maken met het one world idee. Nationale tradities mogen niet meer. De globalist Maxima had nooit de Nederlandse identiteit ontdekt. Mag er ook niet zijn.

   Verwijderen
 2. Lange Frans met Kamervragen 2

  https://www.youtube.com/watch?v=LVpELy_xOpA

  De waarheden in zijn lyrics zijn in mijn ogen zn eigen artikel waard :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb niets met rap, maar deze is toch wel ijzersterk.

   Verwijderen
  2. Lange frans is goed bezig.

   Hier Kerry die een ommetje loopt in Moskou... "I wish good relations between Russian and American people", klinkt heel charmant..

   http://fortruss.blogspot.com.by/2015/12/kerry-takes-stroll-down-moscows-arbat.html

   Verwijderen
  3. Waarom blijft Rutte ondanks oordeel commissie Oosting : "slechte deal" achter Teeven staan ?? @Ceuelman ? Denk daar maar over na, kijken hoe hij zich morgen uit zijn eigen gegraven graf probeert zijn broodheer te beschermen, wiens familie zich tegoed deed met Demmink aan sex met minderjarigen.
   Als deze onderste steen wel boven komt kan je lachen.

   Verwijderen
  4. Demmink heeft zo weinig betekent dat er geen grootschalig onderzoek naar hem is geopend (alleen een coördinerend feitenonderzoek). Demmink het nodig achtte om te liegen dat hij na 1986 niet meer in Turkije is geweest terwijl hij daar WEL was geweest. Er een Turkse journalist op het vliegveld van Istanboel werd gearresteerd die op weg was naar Nederland om te getuigen. Koen Voskuil van het AD door het gerechtshof van Rotterdam in het gelijk werd gesteld over zij artikel dat Demmink contacten onderhield met een Haagse jongenspooier etc. etc. etc. en dat heeft volgens Cruelman1974 allemaal niets te betekenen.

   Volgens Cruelman1974 mag je als hoger geplaatst persoon liegen en hoeft de overheid geen grootschalig onderzoek te doen naar aangiftes tegen hoger geplaatste personen, mag je onderzoeken traineren, op de lange baan schuiven.

   Cruelman1974 noemt Lange Frans een drug en-alcoholverslaafde die daar zelf voor uitgekomen is maar verdedigt wel een pedofiel die niet durft te zeggen dat hij na 1986 WEL in Turkije is geweest en dus liegt.

   Dat vindt Cruelman1974 allemaal helemaal normaal en behoort bij een rechtsstaat.

   Verwijderen
  5. Dat er een boek op internet staat waarin niet alleen Demmink maar ook het K.H.tot op de grond toe afgebrand wordt, daar kan Cruelman1974 dan weer niet over nadenken en zeker niet waarom dat boek nog steeds online staat en de auteur(s) daarvan geen proces aan hun broek hebben gekregen.

   Nee, zover gaat het denkvermogen van Cruelman1974 niet. Hij is veel te druk met het verdedigen van zijn broodheren.

   Verwijderen
  6. "Die pooer is verzonnen..."

   Hoe kan het Rotterdamse gerechtshof Koen Voskuil dan in het gelijk stellen als die Haagse jongenspooier is verzonnen? Dat kort geding was door Demmink zelf aangespannen nota bene. Ben jij wel goed bij je hoofd, joh?

   Verwijderen
  7. Nou, geef maar antwoord!

   Hoe kan het Rotterdamse gerechtshof Koen Voskuil dan in het gelijk stellen als die Haagse jongenspooier is verzonnen? Dat kort geding was door Demmink zelf aangespannen nota bene.

   Verwijderen
  8. Demmink heeft zich nog nooit druk gemaakt over publicaties over hem, kijk maar naar de "Demmink doofpot", het staat nog steeds online en hij doet er niets, nakkes, nada tegen.

   Verwijderen
  9. Is begrijpend lezen nou zo moeilijk voor jou, Cruel? De uitspraak van de rechter zegt eigenlijk dat Demmink een pedofiel is en bovenal zet de rechter Demmink ook nog eens voor lul door hierover een zaak aan te spannen.

   "De Rotterdamse rechtbank vindt dat het AD zorgvuldig is geweest in haar publicaties. Auteur Koen Voskuil heeft de betrouwbaarheid van bronnen getoetst, geen onjuiste feiten gepubliceerd en Demmink voldoende kans gegeven om te reageren. Wat deze overigens niet deed. ,,Het AD heeft geen grenzen overschreden,'' zegt de rechtbank. En: ,,Dat het AD, dat is aan te merken als een serieus dagblad met een aanzienlijk maatschappelijk gezag, het tot zijn taak rekent om over Demmink in deze zin te berichten past bij zijn rol als waakhond in het publieke debat.''"

   Verwijderen
 3. Is het Nederlands Koningshuis sinds 1940 gegijzeld en gekaapt door toedoen van Nazi Prins Bernhard en de familie Donner voor het geruisloos implementeren van het Hitler kabinet vanuit Nederlands grondgebied? een voortzetting van Nazi's N.W.O met globale genocide gevolgen.

  https://sites.google.com/site/universalfederationback/hitler-kabinet-geruisloos-voortgezet-vanuit-nederlands-grondgebied

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar MI6 heeft er echt niets mee te maken hoor!

  3 ISIS Twitter accounts ‘trace back to UK govt computers,’ claim hackers

  https://www.rt.com/uk/325994-isis-dwp-government-hackers/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zojuist op ZDF stukje docu gezien... Putin Machtmensch. .. nou de oosterburen kunnen er ook wat van. En bij EenVandaag mocht Kasparov weer los gaan alsof die enige politieke aanhang zou hebben. Heeft de Armeniër nooit gehad. Behalve in Hilversum.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja. Dat loopje werd besproken. Tja... als de media gaat psychologiseren weet je dus dat ze zoeken en niet genoeg kunnen vinden en dan komen ze hierop. Wel lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er is een Nederlandse Udo Ulfkotte opgestaan. Janneke Monshouwer, jarenlang werkzaam geweest binnen de media in Hilversum en als geen ander weet hoe het er daar aan toe gaat, doet even een boekje open.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/12/15/in-gesprek-met-journalist-janneke-monshouwer-ander-nieuws/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de tip, Joop.
   Ik heb het lange artikel gelezen.
   Monshouwer zegt dat er in feite al;tijd al een selectie van het nieuws was, omdat de grote pers-agentschappen het aanleverden.
   Zo bleef heel veel onderbelicht en werd een onjuist wereldbeeld geschapen. Maar ze vind dat het wel steeds erger is geworden.

   En mijn toevoeging zou zijn: Nu zijn die gekke Neocons op weg naar een atoom-oorlog, omdat dit de enige manier is om de VS nog 100 jaar als Hegemon te kunnen houden. Nu is het dus allemaal ècht misdadig aan het worden...

   Verwijderen
  2. @Jan Verheul,

   Geen dank Jan.

   "Monshouwer zegt dat er in feite al;tijd al een selectie van het nieuws was, omdat de grote pers-agentschappen het aanleverden."

   Dat was, zelfs voor mij, een schokkende ervaring. Ik dacht, in mijn naïviteit, dat de Nederlandse media er zelf nog enige inhoud aan zou geven, maar niets blijkt minder waar.

   "Zo bleef heel veel onderbelicht en werd een onjuist wereldbeeld geschapen. Maar ze vind dat het wel steeds erger is geworden."

   Correct, vooral het bezoek van die hoge Nederlandse militair was een eye-opener.

   "En mijn toevoeging zou zijn: Nu zijn die gekke Neocons op weg naar een atoom-oorlog, omdat dit de enige manier is om de VS nog 100 jaar als Hegemon te kunnen houden. Nu is het dus allemaal ècht misdadig aan het worden."

   Terecht, als men denkt dat het baantje van President of the United States of America een makkelijk baantje is, dan hebben zij het mis. Ook Obama weet wat er met JFK is gebeurd en hij wil niet op dezelfde manier eindigen. Hij moet lobbyen tussen Republicans, Neo-Cons Fascists en Democrats en zorgen dat hij zichzelf niet teveel in gevaar brengt. Wat geeft een figuur, zoals John McCain, het recht om namens de Obama administratie contacten te leggen met Al-Qaida en I.S. in Syrië?

   Verwijderen
 8. Dadelijk Peter R en vader Dasha bij Pauw....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog kreukels in mijn LCD scherm van de vorige keer dat P.R. erop was.

   Verwijderen
 9. "Je weet nooit wanneer of wat er waar is aan wat Kremlin zegt"

  Je weet nooit wanneer of wat er waar is aan wat het NOS zegt. Dat probleem is ook opgelost, de NOS neemt gewoon de berichten uit de VS over en doet geen enkele moeite om er een eigen inhoud aan te geven.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/12/15/in-gesprek-met-journalist-janneke-monshouwer-ander-nieuws/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geef nou eens bewijs met een Russisch vliegtuig of bom, wat is daar zo moeilijk aan?

  Het moeilijke daaraan is dat jij dat bewijs niet hebt en maar door blijft gaan met je vage bronnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. IK zou maar geen loopje nemen met Poetin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Yemeni Forces Destroy 2 Other Saudi Warships
  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940923001367

  LOL Dit is de 10e boot van de KSA coalitie die naar de zeebodem gaat

  Kerry:
  Assad hoeft niet weg
  Geen verdere sancties tegen Rusland.
  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940923001367

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En tegen de Russen op straat zei Kerry dit:

   https://www.youtube.com/watch?v=sjYJFReeJsY

   Zou hij zich langzaamaan bekeerd hebben of is dit ook toneel?

   Ik kan niet helpen er stiekem een goed gevoel bij te hebben :-)

   Verwijderen