dinsdag 24 november 2015

NATO-gesteunde terroristen slachten bungelende Russische piloot

* NATO GESTEUNDE "REBELLEN" EXECUTEREN EEN AAN ZIJN PARACHUTE BUNGELENDE PILOOT.

* IN PLAATS VAN EXCUSES AAN RUSLAND, GAAT NATO-BAAS STOLTENBERG PAL ACHTER ISIS-STEUNEND TURKIJE STAAN

* BARACK "KAN HET CYNISCHER?" OBAMA: "RUSSEN MOETEN OOK NIET ZO DICHT BIJ TURKSE GRENS KOMEN"

* NOS-JOURNAAL NEGEERT, NET ALS ARD, NEERSTORTPLAATS; SPREEKT ENKEL OVER "GRENSGEBIED". HOE KOMT TOCH TELKENS DIE "GLEICHGESCHALTETHEIT" VAN DE WESTERSE MSM? 0,0 ORIGINALITEIT.

In plaats van excuses gaat de Scandinavische NAVO-baas Stoltenberg pal achter Turkije staan. "Had Rusland maar niet zo dichtbij moeten komen. Ze waren gewaarschuwd." Wat zou er in het Scandinavische land gebeuren als daar iemand zijn buurman vijf keer waarschuwt niet zo dicht bij zijn tuinhek te komen om hem vervolgens op de stoep morsdood te schieten. "Hij was gewaarschuwd, had niet zo dicht bij mijn schutting moeten komen", of hoe zou Obama het gevonden hebben als na 9/11 de Russische reactie geweest zou zijn, "Tja, wij zijn altijd al tegen overdreven hoge wolkenkrabbers geweest, dan roep je het ook over je zelf af." Het zou Putin, terecht op heftige kritiek zijn komen te staan. Maar als het tenekrommende cynisme van NATO-baas Stoltenberg of van Obama komt, dan gaat het er bij de Westerse MSM in als God's woord in een ouderling.

NOS: Propaganda par excellence

Complimenten voor de NPO en de NOS. De propaganda bereikt een ultieme kwaliteit. In het NOS-journaal van vanavond 20.00 uur is geen woord gelogen. Dat laten ze over aan goedkopere analisten op Radio 1. Maar de finesse van goede sophisticated propaganda zit 'em in het weglaten. En daar zijn ze bij het NOS-journaal werkelijk meesters in. Zo zou je denken als de reden voor het neerschieten van een vliegtuig, schending van het luchtruim is, dan is de eerste vraag, "1. waar is dit vliegtuig dan terechtgekomen, en 2. waar is het aangeschoten?" De NOS echter negeert dit compleet en spreekt in vage bewoordingen over het grensgebied, of de grens tussen Syrië en Turkije. Klaarblijkelijk past deze informatie niet in het beeld dat de NOS-mensen dienen neer te zetten van hun leidingevenden.

Alleszeggend: Putin 14 - Obama 36

Putin, het slachtoffer van vandaag kreeg 14 seconden spreektijd van de NOS; Obama die het wel logisch vond dat het vliegtuig afgeschoten werd ("had het maar niet zo dicht bij Turkije moeten komen") door een Turkse F16 kreeg 36 seconden van de NOS. Putin's woorden, die sprak van een dolkstoot in de rug, werden afgedaan als keiharde taal van Putin. Het intro van Putin dat hij Turkije altijd zag, niet enkel als nabije buur, maar vooral als goede vriend, alsook Putin's cruciale woorden betreffende de afschiet- en neerstortplaats (beide IN SYRIE), vonden geen plek bij het NATO NOS-journaal."Harde taal Putin!"

Ook gaf Putin aan dat in de strijd met terroristen van alles kan gebeuren, dat de militairen en piloten heldendaden verrichten en hun leven in de waagschaal stellen, maar dat het bij de actie van vandaag om een dolksteek in de rug ging van entiteiten die het terrorisme mogelijk maken. Hij noemde Turkije daarbij niet. Als Bureau Buitenland van NPO radio 1 dan ook vanavond schreeuwend opent met "Oorlogzuchtige taal van het Kremlin aan Turkije", is die kop op alle fronten niet accuraat, en een klassiek schoolvoorbeeld van het klein maken van de daadwerkelijke agressieve en gewelddadige provocatie, van de NATO in dit geval, en het uitvergroten en agressief maken van de in principe nog heel beheerste verbale reactie van Putin. Hetzelfde zagen we in de zomer van 2014 waar de met name de Telegraaf van Israël in Gaza veel kleiner maakte (pagina 5 rechtsonder) en de protesten daartegen in Amsterdam heel dreigend maakte met CHOKOLADELETTERS OP DE VOORPAGINA. De NOS doet op haar manier niets anders.Beelden van het vernietigen van de Russische helicopter die probeerde de piloten te helpen. Van de bemanning van de helicopter heeft 1 personeelslid het niet overleefd. De anderen konden geëvacueerd worden.

Vanavond bij Pauw gaan onder andere Frits Wester en Derk Sauer de ontwikkelingen bespreken. De Ice-man, Wim Hof,zal er tussenin zitten.

Propagandaschau legt in Duitsland vinger op de zere propagandaplek

Lees ook de Propagandaschau; nagenoeg alles wat zij analyseren betreffende de ARD en WDR etcetera, geldt nagenoeg 1 op 1 ook voor de Nederlandse Staatszenders. Lees in dat kader ook DIT artikel van hen.
UPDATE: TURKEN SCHENDEN IN 2014 GRIEKSE LUCHTRUIM 2244 KEER
UPDATE: Cartoon van Matt

Erdogan heeft door deze daad zijn eigen ruiten ingegooid en heeft nu een heel boze Putin tegenover zich staan.

127 opmerkingen:

 1. "geen woord gelogen. Dat laten ze over aan goedkopere analisten op Radio 1. Maar de finesse van goede sophisticated propaganda zit 'em in het weglaten."

  Right, tenminste 't wat mij altijd weer opvalt. De NOS bedrijft zo'n beetje non-stop en heel doorzichtige propaganda, maar toch je betrapt ze zelden op een leugen. En dat is inderdaad gewoon een kwestie van weglaten. Dik inzetten op de vraag of de Russen nu wel of niet genoeg bommen op ISIS gooien (in plaats van andere niet minder extremistsiche warlords, maar dat Erdogan zo'n beetje de logistiek doet van ISIS dan weer geen punt vinden bijvoorbeeld.

  Dat is de manier waarop de smalle marges van het publieke debat (Chomsky) gestuuurd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.stand.nl/

  "Turkije verdient onze onvoorwaardelijke steun in het conflict met Rusland"

  20% eens (11)
  80% oneens (45)

  56 stemmen

  Reageer

  Het is duidelijk dat het Nederlandse volk, zelfs half-geinformeerd, op zijn klompen aanvoelt wie de agressor is, en dat de "volledige steun" van NATO en Obama voor de agressie tegen de Russen, niet door het Nederlandse volk wordt gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goede post van de landverrader

   Verwijderen
  2. "goede post van de landverrader"

   Alleen jammer dat dezelfde fouten van gisteren er nog inzitten.

   Verwijderen
  3. Klopt Joop, daarom is hij ook opgeruimd.

   Verwijderen
 3. Zeer vreemd dat het westen Turkije zo openlijk steunt. De verkiezingen die pas geleden gehouden werden waren een goed voorbeeld hoe een dictator te werk kan gaan. Daar is Putin niets tegen. De kritische pers is monddood gemaakt, journalisten gearresteerd, tv zenders uit de lucht gehaald en de verkiezingen zelf waren zo vals als wat. Heeft Turkije zoveel macht via de asielzoekers dat ze kunnen doen wat ze willen? De Koerden moeten uitgeroeid worden, hoe dan ook. Europa ziet het wel, kijkt een beetje de andere kant op en laat het maar gebeuren. Tot het echt fout gaat en dan weten ze ineens van niks en heeft Putin het weer gedaan.
  Over de laffe moord op de piloot aan zijn parachute hoor je amper wat. Zelfs in WO2 werd dit als een zware oorlogsmisdaad beschouwd. Waar blijven de veroordelingen?
  Feitelijk werd dit al een poosje geleden voorspeld, het ging er niet om "of" maar wanneer.
  Blik, bedankt dat je de draad hebt schoongeveegd van de landverrader.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tijd voor een cartoon / tekening? Als je inspiratie hebt zie ik het wel in de mailbox.....

   Verwijderen
  2. Even nog aan toevoegen dat ik met Europa niet de bevolking bedoel maar de dictators die hier (ongekozen) aan de macht zijn.
   ik hoop dat er meer mensen stemmen.

   Verwijderen
  3. Wie gaat er bellen? 0800 1101

   Vreemd, ze lieten tot nu toe maar 1 inbeller aan het woord; hopelijk dadelijk wat meer. Het gaat hier wel ergens om.

   Verwijderen
  4. Je bent pas een aluhoedje als je gelooft dat er 300 seconden in 17 seconden passen. Dan ben je niet alleen een dombomannetje maar ook nog een lachwekkend figuur.

   Verwijderen
  5. Je vindt het niet erg dat ik even heel hard moet lachen om jou, hé Cruel?

   O, jij snapt dus niet dat als de Turken zeggen dat zij de piloot 10x in 5 minuten gewaarschuwd hebben, terwijl hij maar 17 seconden in Turks luchtruim zou zijn geweest, dat er iets niet klopt aan het verhaal van de Turken? Dan ben jij voor mij het domme dombomannetje die alles van de mainstream voor zoete koek slikt en bewijs jij dus het domme dombomannetje hier te zijn.

   En jouw 'onafhankelijke' linkje van gisteren bleek ook al niet zo 'onafhankelijk' te zijn als dat jij zei.

   Ik heb het wel gehad met jou, Cruel, jij bent de scheldkanonnades van mij meer dan waard.

   Verwijderen
  6. Ja, jij kan de aanval van de Turken wel veroordelen maar het verhaal van de Turken klopt niet. Jij wilt mij toch niet gaan vertellen dat jij niet zo slim bent en gelooft dat er 300 seconden in 17 seconden passen? Leg mij eens uit hoe je dat doet, Cruel? Het bewijs wat de Turken geleverd hebben spreekt zich tegen hen. Als jij zo slim was geweest als dat jij zegt dat je bent, dan had jou dat ook op moeten vallen maar niets van dit alles, je leest het maar je hersens registreren niet wat ze lezen. Zo dumb down ben jij nu.

   Verwijderen
  7. Ah, jij geeft dus toe dat jij niet zo slim bent, zelfs een simpel rekensommetje is voor jou al te veel.

   Verwijderen
 4. 2nd Russian Pilot Shot Down by Turkey Is Safe, Back in Syria Airbase

  http://russia-insider.com/en/one-2-russian-pilots-shot-down-turkey-rescued-back-airbase-syria/ri11442

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De waarheid ligt in het midden kroel, 1 piloot aan zijn parachute doodgeschoten, met beelden op het npo journaal door Turkmenen. (1 van jouw miljarden bronnen)
   De navigator of 2e piloot is gered.
   Van de neergeschoten heli is 1 soldaat dood.
   Had jij per ongeluk je hoedje afgezet?

   Verwijderen
  2. Wie bescherm jij kroel? De cia van Amerika die overal een vinger in de pap hebben en zich overal mee bemoeien? De terrorist Erdogan die, nog veel erger dan Putin, de vrije pers aan banden legt, tegenstanders zonder meer in het gevang stopt, tv zenders uit de lucht haalt, bommen gooit op zijn eigen bevolking om IS de schuld te geven, notabene datzelfde IS wat hij steunt in zijn strijd tegen de Koerden? Steun jij die? dan ben jij de enige echte terrorist.

   Verwijderen
  3. Daar gaat het niet om hé dombootje van dit blog! Het gaat erom dat er op alle twee geschoten is terwijl zij weerloos aan hun parachute in de lucht hingen. Dat was in WW2, tot aan de dag van vandaag, een oorlogsmisdaad, ook al heeft één van de twee het overleefd. Maar jij moet de zaak weer zo nodig downplayen hé, idioot die je er bent.

   Verwijderen
  4. Wow kroel, wat schuift dat? zomaar een heel land beschermen tegen 1 Belg?

   Verwijderen
  5. Dan mogen ze Obomba ook ophangen voor zijn massamoorden op onschuldige burgers met drones in Afghanistan, laffe aanvallen op ziekenhuizen, de honderdduizenden doden in Irak en Libie, de martelingen op gevangenen in Cuba en de lijst is nog veel langer.
   En waar zijn de bewijzen dat Rusland onschuldige mensen dood? Jouw miljarden bronnen vermelden er anders maar bitter weinig van, misschien omdat er niets te melden valt?

   Verwijderen
  6. "Rusland bombardeert onschuldige Syrische burgers"

   Heb je wederom geen bewijs voor en dat heet volgens jou roeptoeteren, toch?

   Verwijderen
  7. SU-24 is NIET in Turks luchtruim geweest en dat klopt met wat de Turken dus hebben beweerd hoe je 300 seconden in 17 seconden propt!

   https://deutsch.rt.com/kurzclips/35733-russisches-verteidigungsministerium-veroffentlicht-flugdaten-abgeschossenen/

   Verwijderen
  8. Nee hoor, de SU-24 is NIET in Turks luchtruim geweest, de Turken bewijzen het zelf.

   Verwijderen
  9. En nu bevestigd door de VS.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/25/usa-bestaetigen-russischer-jet-wurde-ueber-syrien-abgeschossen/

   Verwijderen
  10. Heb jij bovenstaand artikel wel gelezen kroel? daar staat namelijk juist in dat we van de msm niet teveel info mogen verwachten, tenminste accurate info, er wordt meer verzwegen dan verteld. En uit die misleidende info haal jij je waarheden?
   Ik zoek juist op allerhande sites om aan de hand daarvan mijn mening te vormen. Ik kies niet eens partij, maar diegene die staat te liegen heeft voor mij afgedaan. Mooi voorbeeld is mh17 met die zogenaamde terrorist die dat beertje oppakte, daarna terug legde en een kruisteken maakte. Wat werd op tv vertoont? net voor hij het terug legde stopte het beeld en werd over plunderingen gesproken. Moet ik dan dit soort leugenachtige berichtgevingen geloven?

   Verwijderen
  11. "En nu bevestigd door de VS."

   Even voor de goede orde hé. De VS zegt in het artikel dat de SU-24 "even" in het Turkse luchtruim is geweest, Rusland ontkent dit en ik ben geneigd dit te geloven. Als de SU-24 gewaarschuwd is geweest, zoals de Turken beweren, dan had de piloot het wel uit zijn hoofd gelaten om het Turkse luchtruim binnen te vliegen om de dood simpele reden dat hij wist dat zijn SU-24 geen partij zou zijn voor de F-16. De Su-24 is een jachtbommenwerper en geen gevechtsvliegtuig waarmee je een dogfight voert. Daarnaast is duidelijk geworden dat de SU-24 boven Syrisch luchtruim is neergehaald en niet in Turks luchtruim. Dit houdt dus in dat de AIM9 Sidewinder vanuit Turks luchtruim op de SU-24 is afgevuurd of de F-16 heeft de SU-24 tot in Syrisch luchtruim achtervolgd. Beide zijn een daad van oorlog.

   Dit even voor de duidelijkheid.

   Verwijderen
  12. Als jij mij inhoudelijk wilt verbeteren, doe dat dan op de geëigende manier en niet met je leugenachtige verzinsels alsjeblieft, dank u wel.

   Verwijderen
  13. Zegt de Poetinhater, die daardoor geen objectiviteit in zijn reacties kan brengen en zich moet verlagen tot complottheorieën als zou RT haar documentaire hebben aangepast en dat de FSB The Protocols of the Learned Elders of Sion naar het Arabisch zou hebben vertaald en verspreid.
   Dit Laag Gekwalificeerd Karakter leeft nog in het verleden, toen een standaard SU-25 niet hoger kon dan 7000 meter en de FSB nog KGB heette.

   Verwijderen
 5. RUSSIAN AIR FORCE ANNIHILATED MILITANTS IN AREA WHERE SU-24 WAS SHOT DOWN. ERDOGAN ORDERED TURKISH AIR FORCE PLANES BE GROUNDED
  http://southfront.org/vks-russian-federation-has-annihilated-the-militants-in-the-area-where-the-su-24-was-brought-down-erdogan-has-ordered-that-air-force-planes-of-turkey-be-grounded/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De overlevende stuurman van de SU belooft de dood van zijn commandant te wreken:

  "Turken zochten geen contact"

  https://news.mail.ru/politics/24081561/?frommail=1

  Nu was het al een vaag verhaal van de Turken, een SU 5 of 10 keer waarschuwen terwijl hij niet langer dan een tiental seconden in het Turkse luchtruim geweest kan zijn. Als hij daar al geweest was.

  En dan nog, als ik mijn buurman 5 keer waarschuw niet te dicht in de buurt te komen en hem dan doodschiet (wetende dat hij geen intentie had mij iets aan te doen!), dan is het feit dat ik hem gewaarschuwd heb toch ook niet ontlastend? Zou mooi worden!

  De Turken en de NATO hangen!

  En dan weten we nu dus ook welke "gematigde rebellen" de NATO (wij dus! Hallo, wakker worden ff allemaal!) steunt. Het type dat een bungelende piloot onder luid Alla Akhbar roepen doorzeeft en daar een feestje omheen viert. Tja, dat zijn nog eens partners van de NATO, van Rutte en Erdogan! Tijd dat die het in Syrie voor het zeggen gaan krijgen! NOT!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het type dat een bungelende piloot onder luid Alla Akhbar roepen doorzeeft en daar een feestje omheen viert. Tja, dat zijn nog eens partners van de NATO, van Rutte en Erdogan! Tijd dat die het in Syrie voor het zeggen gaan krijgen! NOT!"

   Het lijkt wel of dat de hedendaagse Europese normen en waarden moeten worden voor het toekomstige Europa. Oekraïne met zijn Stephan Bandera aanhangers was ook een voorbeeld voor Europa.

   Helga Salemon is een partner in crime samen met Erdogan en ISIS

   Verwijderen
  2. @oli

   Die "types" zijn sinds vanmorgen op zoek naar hun 72 maagden.

   Das Gebiet, über dem das russische Flugzeug abgeschossen wurde....
   Gemäßigte Kopfabschneider , die sich gestern noch mit dem leblosen Körper des von ihnen abgeschossenen Piloten fotografierte, suchen nach den 72 Jungfrauen .....

   http://rusnext.ru/news/1448455636

   Verwijderen
  3. Huub, dat van die 72 maagden blijkt ook nog eens een misverstand te zijn ook. Het gaat om één maagd van 72.

   Verwijderen
  4. @Dawg
   Hahaha.....Dat ze zich daar dan maar mee amuseren....

   Verwijderen
  5. @Dawg.
   Hahahaha dat zal die gasten tegenvallen als ze in de hel komen. :-)

   @Huub, ja ik heb het gehoord, dat gebied is door de Russen genadeloos gebombardeerd.

   Verwijderen
  6. Joh, de vluchtelingen stroom komt door IS en andere terroristen. Toen het proxy leger van de zionisten er nog niet was, waren er geen Syrische vluchtelingen. Bovendien is maar een beperkt percentage van de vluchtelingen uit Syrië afkomstig. De overgrote meerderheid komt uit andere landen.

   Verwijderen
 7. Gewoon een doordeweekse woensdag afgelopen zomer (16 juli). De Turkse luchtmacht stuurt herhaaldelijk F16's het Griekse luchtruim in, totdat de Grieken er genoeg van hebben en een Mirage omhoogsturen. Niets bijzonders, maar komt niet in het nieuws omdat de Grieken niet op de Turkse jets schieten.

  https://www.youtube.com/watch?v=7hLsWKrEAhM

  Vraag me af of de Turken de SU24 op eigen inititiatief hebben neergeschoten of er een besluit van de NAVO aan voorafging. Turkije zit in ieder geval niet in het team dat de extremisten bestrijd, maar dat was al eerder gebleken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai, zie nu pas de update. Nou, ja dan kan die limburgse haatkabouter in ieder geval met z'n eigen ogen zien dat z'n moraliserende praatjes kant noch wal raken.

   Verwijderen
 8. Waanzinnig mooie wanvertoning met een acteur die zich uitgeeft voor piloot en braaf samen met door het Kremlin geregisseerde journalisten zijn praatje doet en het schouwspel doet zonder ooit maar in beeld te komen, bang dat zijn vrienden hem herkennen als de werkloze acteur die nu ineens toch een opdracht heeft. Zoooo doorzichtig, dat is pas een false flag die je van 6000 km af nog kunt aan zien komen....maar jullie trappen er met open ogen in. Zelfs het door jullie zo gehate NOS journaal trapt er met open ogen in, al zeggen zij het ook vreemd te vinden dat de piloot zo onherkenbaar blijft. Normaal haalt Poetin die gasten volop in beeld, hangt ze vol medailles vanwege getoonde moed en worden ze nationale helden genoemd, nu moeten ze onherkenbaar in beeld. FAKE dus!! Poetin, als je toch zo´n toneelstukje doet, doe het dan met een echte piloot die ook door collega´s herkend kan worden en zo, maakt het geloofwaardiger als deze wanvertoning!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het NOS trapt overal in, Cruel! Zo was er een item dat Oekraïne de gaslevering met Rusland had stilgelegd maar wij weten allemaal dat het net andersom is, Rusland heeft de gaslevering met Oekraïne stilgelegd omdat Oekraïne het niet kan betalen. De laatste gasrekening van €500 miljoen heeft de Europese belastingbetaler betaalt in september 2015. Dus, als ik jou was zou ik maar snel op zoek gaan naar wat minder misleidende bronnen.

   Verwijderen
  2. kroel, op het VRT journaal worden ALLE soldaten en politiemensen ONHERKENBAAR in beeld gebracht.
   Waarom zou dat toch zijn? Allemaal fake en valse vlaggen?

   Verwijderen
  3. Nee LGK, tijdens combat zie je ook geen gezichten van amerikaanse soldaten. Geen bewijs dat het russische filmpje een hoax is.

   Verwijderen
  4. "Waarom hebben arrestatie teams altijd bivakmutsen op?"

   Omdat je ze dan niet kan onderscheiden van terroristen.

   Verwijderen
  5. Altijd makkelijk als je een false flag moet uitvoeren.

   Verwijderen
 9. Duidelijke taal van Paul Craig Roberts.

  The Downed Russian SU-24. Turkey Is Lying: “NATO Governments Lie Every Time They Open Their Mouths”

  http://www.globalresearch.ca/the-downed-russian-su-24-turkey-is-lying-nato-governments-lie-every-time-they-open-their-mouths/5491492

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Hadden ze wel gelijk in"

   Ja, Paul Craig Roberts ook.

   “NATO Governments Lie Every Time They Open Their Mouths”

   Het begint er verdacht veel op te lijken dat dit ook op jou van toepassing is.

   Verwijderen
 10. Ik vroeg net aan Poetin wat hij gaat eten met kerstmis. Zijn antwoord was kort;

  "Turkey!"

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Overwinning van de democratie op de europese technocraten.

  Referendum over EU-verdrag met Oekraïne gaat door
  http://fd.nl/economie-politiek/1122707/referendum-over-eu-verdrag-met-oekraine-gaat-door
  Mijn complimenten voor de initiatiefnemers.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. We are Watching the Demise of Politics As We Have Known It
  http://www.armstrongeconomics.com/archives/39503

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaha, en na ruim anderhalve maand onderzoek was de aanval op het hospitaal in Kunduz natuurlijk een 'vergissing'. Wij hebben de beste apparatuur en het beste leger van de wereld maar die maken helaas weleens een 'vergissing', ook als je de coördinaten van AZG hebt gekregen.

  http://www.kpnvandaag.nl/#news/Buitenland/tatTN7QN/Luchtaanval_op_kliniek_Kunduz_was_vergissing

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Bilderberg nieuws heeft geen gelijke in valse insinuaties. Dank dat u het artikel te berde brengt, dan hoef ik het niet te doen.

   "“Het is opvallend dat Artsen zonder Grenzen niet noemt wie voor de aanvallen verantwoordelijk is. Maar ze spreken van een toename vanaf oktober: net de periode waarin de Russen Assad zijn gaan ondersteunen. We kunnen er dus vanuit gaan dat de aanvallen te maken hebben met de bombardementen van de Russen.”

   Conclusie die niet getrokken mag en kan worden. We hebben het hier over ernstige oorlogsmisdaden, dus nuance is op zijn plaats. Kan je weer zijn dat wie de nuance zoekt niet bij de NRC moet zijn. Zoek je de propaganda van zionistische anglo amerikaanse corporatistische centrale bankiers oligarchie ja, dan moet je dat vodje lezen.
   De anti Assad coalitie van NATO en golfstaten heeft bewezen goed te zijn in het bombarderen van ziekenhuizen, dus...............

   Breng het nieuws als je feiten hebt!. Doe geen insinuaties.

   Verwijderen
  2. "....dan raak je me kwijt hoor"

   O, maar dat is helemaal niet erg als wij jou kwijtraken, daar wachten wij al een hele tijd op.

   Verwijderen
  3. Ieder jaar is ongeveer 10% van de uitgenodigde gasten op de Bilderberg conferentie journalist. Wat doen die gasten daar als er toch nooit een artikel geplaatst wordt wat daar besproken wordt. Nou ? Wat deed die Marc Chavannes daar.? Wat deed die Karel van Wolferen daar ?. Waarom is Jan van Putten in de jaren zeventig ontslagen bij de NRC.? Omdat hij zich in zijn artikelen over zuid amerika niet genoeg rekening met de atlantisch lijn van Kissinger.

   Verwijderen
  4. @ LGK,
   Bent u voorstander voor een NATO interventie in Syrië om Assad te doen aftreden.?

   Verwijderen
  5. @ lgk

   "Doel van Putin is de vluchtelingenstroom op gang te houden".

   De meeste Syrische oorlogsvluchtelingen die naar Europa komen zaten al jaren in vluchtelingenkampen in Turkije en Jordanie. Waren al veel eerder gevlucht dan de Russen in Syrie aankwamen. Daarnaast is slechts 20% van de migranten die naar Europa komen een oorlogsvluchteling uit Syrie.
   De rest komt van elders:

   http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/09/30/europes-asylum-seekers-who-they-are-where-theyre-going-and-their-chances-of-staying/

   De stroom kwam pas op gang na de lokroep van Merkel. De Russen hadden er geen barst mee te maken. Die begrijpen hooguit niet wat ons bezielt en laten zich ook zo uit. Je zwamt uit je nek LGK.

   Verwijderen
  6. Er was vanavond een item bij Één Vandaag over de film "Er ist wieder da" en het personage die de rol van Hitler speelde vond het beangstigend hoe hij verheerlijk werd. Mijn gedachten gingen ineens naar de nucleaire top die in Den Haag gehouden werd en hoe Obama werd verheerlijkt.

   Verwijderen
  7. Ach ja, jullie verheerlijk Putin, Assad en Erdogan in het verleden...eigenlijk net zo erg of erger als Hitler....maar dat vinden jullie oke en helemaal niet ongepast of zo...heel Nederland moet die mannen niet, alleen een paar halve garen bij Boublog, Niburu.co, Revolutionaironline en BlikopNOSJournaal, kortom allemaal aluhoedjessites!! Samenkomst van geschifte GGZ-patiënten die helaas wegens bezuinigingen niet meer terecht konden in 1 van hun klinieken maar een soort van zelfhulpgroepen hebben opgericht op internet om daar hun meest vieze ranzige fantasieën uit te voeren en te belichten. Fascisme, racisme, pedofilie, xenofobie, liefde voor misdaad enz....niets is hun vreemd. Gelukkig al jarenlang gemonitord door justitie en AIVD, en ze worden op het juiste moment wel een keer opgenomen in de klinieken....

   Verwijderen
  8. Iwan Knelissen, schei eens uit over pedofilie. Schaamteloze smeerlap.

   Verwijderen
  9. Tja als jullie je er mee bezig houden kan ik er niet over stoppen...jullie hebben er het zo vaak over, ik niet. Ik reageer op jullie rotzooi....Dus Dawg, sorry dat ik moet reageren op jullie smeerlapperij!!

   Verwijderen
 14. O, maar dat is helemaal niet erg als wij jou kwijtraken, daar wachten wij al een hele tijd op.

  Hij wil maar niet weg he Joop. Hij vindt het zo gezellig bij ons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   En dan ook nog eens elke keer diezelfde leugens blijven herhalen. Het eentonige saaie mensen die trollen, vindt je niet? Lusten geen turkey en zo...!

   Verwijderen
  2. Kruimelman 1974 is ééntonig. Heel af en toe kan ik om hem lachen. Vooral om zijn domheid.

   Verwijderen
  3. Ik werk voor de AIVD Kroeltje, dus een beetje oppassen met wat je tegen me zegt he.

   Verwijderen
  4. Ieder jaar is ongeveer 10% van de uitgenodigde gasten op de Bilderberg conferentie journalist. Wat doen die gasten daar als er toch nooit een artikel geplaatst wordt wat daar besproken wordt. Nou ?

   Nou ?

   Verwijderen
  5. Een vraag met een tegenvraag beantwoorden. Zwak kruimelman 1984

   Verwijderen
  6. Hier word niet anders gedaan door de Kremlintrollen....kortom de echt zwakke luitjes zijn jullie...jullie leggen nooit iets uit of brengen simpele feiten, alleen nieuwe vragen...

   Verwijderen
 15. Lavrov: Downing Russian Su-24 looks like planned provocation, well-prepared ambush
  https://www.youtube.com/watch?v=NCv3mRQLk1U

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Rutte twijfelt niet aan Turken...

  http://www.nu.nl/politiek/4172008/rutte-twijfelt-niet-turkse-lezing-russisch-gevechtsvliegtuig.html

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Iemand het NATO onderonsje gezien bij Pauw gisteren met Charles Groenhuizen en een zekere NATO Robert?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niemand leest toch de msm, dat is toch duivels volgens jullie?? Alleen maar aluhoedjessites lezen jullie toch??

   Verwijderen
 18. http://www.nujij.nl/algemeen/zoon-turkse-burgemeester-een-van-de-moordenaars.34298805.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Boublog goed bezig, over werking geheime diensten:

  http://www.boublog.nl/2015/11/26/geheime-diensten-en-geheime-agenten/#more-22847

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ingezonden mededeling van Grandalf Fantast:

  "Hospitals have protected status under the rules of war. And yet in the
  early hours of 3 October, the MSF hospital in Kunduz came under
  relentless and brutal aerial attack by US forces.
  Patients burned in their beds, medical staff were decapitated and lost
  limbs, and others were shot by the circling AC-130 gunship while fleeing
  the burning building. At least 30 MSF staff and patients were killed."
  zie verder: http://kunduz.msf.org/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ja, ingezonden mededeling...de goeie man kan alleen quoten...onderbouwen of een eigen mening erbij heeft ie niet....en vergeet ook dat de Russen fabrieken, ziekenhuizen, burgers en alles wat los en vast zit bombardeert!! Maar dat is wel zo handig om te verzwijgen als je Putin fan bent....

   Verwijderen
  2. Waarom reageer je niet op de inhoud van die post?
   En bewijs nu eens eindelijk wat Rusland nu allemaal bombardeert.

   Verwijderen
  3. "....en vergeet ook dat de Russen fabrieken, ziekenhuizen, burgers en alles wat los en vast zit bombardeert!!"

   Jij hebt het in dezelfde reactie over "onderbouwen", waar is jouw onderbouwing om bovenstaande te staven?

   Verwijderen
  4. Zelfs het US State Department geeft geen informatie vrij, maar Cruel en LGK hebben HET bewijs in handen!

   WHOA! EMBARRASSING! US State Dept Reps Caught in Obvious Lie

   https://www.youtube.com/watch?v=U9xkyfv3oGk

   Verwijderen
  5. Ik zal de waarheidsmeter er ook maar even bijplakken!

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/NEW_meter/animbovine.gif

   Verwijderen
 21. INTERNATIONAL MILITARY REVIEW – SYRIA, NOV. 26, 2015
  http://southfront.org/international-military-review-syria-nov-26-2015/

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Blik, je gaat er wel met de erg grove bezem doorheen. Zo kun je veel post niet meer volgen. Dat je onzin post verwijderd, oke, maar alle post?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt, ik meen dat het de post van Cruel was met reacties daarop; als ik dan de hoofdpost weghaal, gaat de rest ook mee.

   Ik kijk dan wel snel even of daar toch niet iets belangrijks bijstaat, maar als het voornamelijk fittie fittie is, dan verwijder ik het allemaal.

   Ik raad jou en ook Joop aan gewoon niet te reageren op bepaalde posts. Bepaalde posts, die het minimum niveau niet halen, haal ik toch meestal weg; kan een paar uur duren, maar dan zijn die ook weg ook.

   Verwijderen
  2. @Blik,

   Je zou ook eens een poging kunnen wagen om Cruel en LGK een ban te geven, scheelt jou een hoop verwijderwerk en ons een hoop ergernis?

   Misschien dat jij er niet zo mee zit om je te laten beledigen en voor complottheorist, die uitsluitend van complotsites gebruik maakt, uitgemaakt te worden, ik reageer daar nu eenmaal anders op en voor mensen die wat minder gebekt zijn is het ronduit schofterig wat er uit de pen van die 2 komt. Die scheld en vloekpartijen vinden dus mede plaats door jou lakse houding deze 2 een ban te geven. Met overige goedwillende bloggers hier is het goed en prettig discussiëren en daar valt geen onvertogen woord. Geeft te denken, niet?

   Verwijderen
  3. Ja Joop, ik snap je punt; maar technisch weet ik serieus niet hoe een ban werkt; daarbij, probeer te begrijpen dat dit blog bepaalde trollen aantrekt, je ook als compliment kunt zien. We vormen, met elkaar!, blijkbaar een plek die er toe doet!

   Verwijderen
 23. World | Tue Nov 24, 2015 8:51pm EST Related: WORLD
  Russian jet hit inside Syria after incursion into Turkey: U.S. official

  The United States believes that the Russian jet shot down by Turkey on Tuesday was hit inside Syrian airspace after a brief incursion into Turkish airspace, a U.S. official told Reuters, speaking on condition of anonymity.

  The official said that assessment was based on detection of the heat signature of the jet.

  http://www.reuters.com/article/2015/11/25/us-mideast-crisis-syria-turkey-impact-idUSKBN0TE04M20151125#IqMkJoGdoSBk5xoQ.97

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Grappig dat de mainstream elkaar tegenspreken, 2 dagen geleden was de SU-24 nog in Syrisch luchtruim neergeschoten.

   http://www.cbsnews.com/news/russian-su-24-fighter-jet-shot-down-syria-turkey-airspace-violation/

   Wie enig inzicht heeft in de capaciteiten van de SU-24 en de F-16, komt er al snel achter dat er iets niet klopt aan de Turkse versie van het verhaal. Een SU-24 is een jachtbommenwerper die niet is ontworpen om de confrontatie met een F-16 aan te gaan en de piloot weet dat als geen ander. Normaliter worden SU-24’s altijd geëscorteerd door SU-30’s, dat dit in dit geval niet is gebeurd geeft al aan dat er geen tegenstand vanuit de lucht werd verwacht. Volgens de Turken zou de SU-24 17 seconden in Turks luchtruim zijn geweest en in die 17 seconden zouden de Turken 10 waarschuwingen uit hebben laten gaan in een tijdsbestek van 5 minuten. 5 minuten zijn 300 seconden, dus de Turkse waarschuwingen moeten al zijn begonnen toen de SU-24 nog in Syrisch luchtruim vloog. Met bovenstaande gegevens lijkt het dus uitgesloten dat de piloot van de SU-24 het Turks luchtruim binnen zou vliegen, behalve als hij een kamikaze piloot zou zijn geweest.

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Tsja, wij moeten het ook maar doen met berichten die elkaar tegenspreken. Wellicht werden die waarschuwingen al volgens een bepaald protocol afgegeven bij het naderen van de grens. Wat mij doet aarzelen zijn die 17 seconden. Dat was een uiterst klein timeframe om die SU24 neer te schieten en dat doet toch wel aan een vooropgezet plan van de Turken denken.

   Verwijderen
  3. Op het journaal werd ook fijntjes vermeld dat de zogenaamde geluidsopname met de waarschuwing erop best wel fake kon zijn omdat het internet er mee vol staat. Dat fragment kwam dan ook een paar dagen later pas vrij, tijd genoeg om dit in mekaar te flansen.

   Verwijderen
  4. @ Dawg, Joop
   Zeker een vooropgezet plan; wat dacht je van de cameraploeg die klaar stond, om de beschieting in focus en professioneel vast te leggen?

   Of de SU nou wel of niet 5 of 12 seconden in dat ruim was, maakt het wat uit? Hij werd in de rug (letterlijk) door een Turkse F16 neergehaald en stortte neer in Syrië en de weerloze piloot werd vanaf de grond doorzeefd en later op of rond hem gedanst door een Turk, zoon van een burgemeester.

   Alles met volledige steun van de VS en de NAVO.

   Letterlijk en figuurlijk een dolkstoot in de rug.

   Met de wetenschap dat de Amerikanen hier helemaal achter staan, komt ook het neerhalen van de Sharm el Sheik kist in een bepaald daglicht te staan.

   Nu de zaak steeds helderder wordt, is enkel de vraag hoe de getroffen partij hierop moet gaan reageren.

   Wie het hier weet mag het zeggen.

   Verwijderen
  5. @Matt, exact.
   De Russen hebben gevraagd of ze die banden mochten lenen om ze te checken. Doen de Turken niet.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   "Wat mij doet aarzelen zijn die 17 seconden. Dat was een uiterst klein timeframe om die SU24 neer te schieten en dat doet toch wel aan een vooropgezet plan van de Turken denken."

   Terechte aarzeling. Poetin heeft de VS inmiddels gevraagd of zij er iets van afwisten. Daar krijgt hij natuurlijk een negatief antwoord op. En met onderstaande link wordt het vooropgezette nog versterkt.

   Turkey refuses to hand materials on attack on Su-24M over to Russia —- defense ministry

   http://tass.ru/en/defense/839685

   Verwijderen
  7. Godefroid zei het al, het is heel moeilijke materie, en Putin zal moeten kiezen: Assad weg en het westen helpen of met Hollande aparte afspraken maken over inlichtingen en luchtsteun.
   Mijn vermoeden is dat Hollande voor het laatste zal kiezen want dit is de enige optie om geen gezichtsverlies te leiden en omdat dit de enige manier is waarop IS daadwerkelijk kan verslagen worden, ook al is dit tegen het zere been van Amerika. Putin zal Assad niet opgeven, daarvoor zijn de Russische belangen in de regio te groot, zeker na de valstrikken in de Oekraïne. Zie http://www.ninefornews.nl/studie-scherpschutters-op-maidanplein-oekraine-onderdeel-van-valse-vlag-operatie/
   Misschien vanavond nog een persconferentie door Hollande.

   Verwijderen
  8. @Matt,

   Ik denk dat Poetin zijn rug recht houdt en die beslissing overlaat aan het Syrische volk. Het zou toch van de gekke zijn als het Syrische volk alleen zou kunnen kiezen uit kandidaten die door een buitenlandse macht worden aangewezen?

   Verwijderen
  9. Denk het ook Matt.

   Nu het wippen van Assad mislukt. De lijnen in het zand worden anders getrokken dan dat ze in gedachte hadden. Waarschijnlijk is hun volgende doel een onafhankelijk koerdistan.

   France and Israël launch a new war in Iraq and Syria
   http://www.voltairenet.org/article189385.html

   Verwijderen
  10. Nee, Assad wordt niet opgegeven. Niet door Poetin en zeker niet door de Iraniërs.

   Verwijderen
  11. De VS weigeren ook de informatie vrij te geven over wie de Russische piloten vanaf de grond hebben beschoten.

   http://sputniknews.com/politics/20151126/1030831589/US-Refuses-Disclose-Information-Who-Killed-Su-24-Pilot.html

   Verwijderen
  12. Prof. Dr. Elmar Giemulla: "Abschuss der russischen Su-24 über Syrien war geplant"

   https://deutsch.rt.com/international/35756-prof-dr-elmar-giemulla-abschuss/

   Verwijderen
  13. Arrogante Erdogan weigert excuses aan Rusland aan te bieden.

   http://www.pravdareport.com/news/world/26-11-2015/132722-erdogan_russia-0/

   Verwijderen
 24. Wat nog het meeste opvalt is dat geen enkele regering de integriteit van Erdogan in twijfel trekt. Die vent liegt al bij het ademen, maar in het westen durft blijkbaar niemand hem tegen te spreken. Ook over de bevoorrading van IS zwijgt men in alle talen, behalve dat IS geroofde kunstschatten verkoopt als klein deel van hun inkomsten, maar wie het koopt of waar het de grens over gaat, daar werd met geen woord over gerept.
  1 conclusie : onze 'leiders' zijn grote lafaards.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Erdogan heeft de EU in de chantagetang met zijn toestroom van Syrische I.S. vluchtelingen en de EU maar de portemonnee van de belastingbetaler trekken.

   Verwijderen
  2. Als ze wat beter naar de alternatieve media zouden kijken dan hadden ze wel gemerkt dat sinds Rusland daar aan het opruimen is er al meer dan 1 miljoen vluchtelingen terug gekeerd zijn naar hun woonplaatsen in Sirie.

   Verwijderen
 25. US-NATO Launch New Proxy War Front in Crimea, Neo-Nazis Bomb Electrical Grid Causing National Blackouts
  http://21stcenturywire.com/2015/11/26/us-nato-launch-new-proxy-war-front-in-crimea-nazis-bomb-electrical-grid-causing-national-blackout/

  Ze openen dadelijk natuurlijk weer een front tegen de donbass en de krim. Die bankiers stoppen nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moskou heeft de VS gewaarschuwd niet door te gaan met het trainen en uitrusten van Oekraïense troepen.

   http://tass.ru/en/politics/839700

   Verwijderen
  2. Gruwelijke foto van de helden die door het westen worden gesteund.

   http://1.bp.blogspot.com/-00CdVIWATws/Vlbroxw2zgI/AAAAAAAAmIM/SFTdV3KwmMI/s640/10704071_10152817985250522_1099163325068260663_n.jpg

   Verwijderen
 26. Exact Oli

  Stroomtoevoer naar Kim is aantal dagen geleden geblokkeerd Door neerhalen van masten Door extreme groepen.

  Porosjenko is niet van plan dit te herstellen. Deel Kim zit in het donker. Markt voor generatoren is booming daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. BLIK OP MSM

  Van Lux et Libertas mag je verwachten dat die een referendum in het algemeen toejuichen en een referendum over het associatie verdrag met Oekraïne helemaal. Daar zijn nl figuren aan de macht die wetgeving hebben goedgekeurd die oa de gewapende milities van Stephan Bandera vereren. Deze milities hebben oa op beestachtige wijze meer dan honderdduizen polen vermoord.

  Nee hoor het propaganda vod van de zionistische corporatistische bankiers vind het allemaal maar niks. Je speelt Poetin ermee in de kaart. Die smerige Poroshenko krijgt alle ruimte om zijn valse beschuldigingen en praatjes te mogen uiten in dat akelige fascistische propaganda vodje.
  Porosjenko: GeenPeil is ‘koren op molen Poetin’
  http://www.nrc.nl/next/2015/11/26/porosjenko-geenpeil-is-koren-op-molen-poetin-1559813
  De man vindt onder andere dat de kinderen in de donbass in kelder moeten opgroeien. Pensioenen afpakken.
  Poroshenko: "Their children will hole up in the basements - this is how we win the war!" [ENG SUBS]
  https://www.youtube.com/watch?v=aHWHqj8g7Bk
  Nu vindt hij het ook prima dat de krim voor 50% van de tijd zonder stroom zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer heldere bijdrage Oli. Mag ik er evt artikeltje van maken?

   Wil je misschien ook je analyse geven van Pauw van gisteren?

   Verwijderen
  2. Tuurlijk mag je er een artikel van maken Blik. Ik heb Pauw gisteren niet gezien. Zal nu even kijken

   Verwijderen
  3. Wat me ook opviel was dat Poro tegen Rutte zei dat een referendum tegen de democratie is en Rutte steunt hem hierin.
   Leg me dat eens uit.

   Verwijderen
  4. Bij Pauw bleef mij het volgende bij. Gasten Charles Groenhuijsen, Robert van de Roer (ziet er uit als een ratje en doet me denken aan de vieze man van van kooten en de bie)

   Poetin kun je vergelijken met de rotzak op het schoolplein die tegen iedereen aanduwt.
   Poetin is de autoritaire leider
   Poetin probeert de Europese unie uit elkaar te spelen.
   Russische propaganda gaat 24 uur per dag door.

   Erdogan is weliswaar ook een autoritaire leider maar minder erg dan Poetin, zeg maar een Poetin light. En Erdogan is pro westers
   Erdogan heeft geen relatie met ISIS

   De aanslagen in Parijs zijn niet de 9/11 geworden van Europa. Het lukt Hollande niet om een brede coalitie op te zetten tegen IS.
   Obama moet van achteren leiding geven. Dat doet hij niet goed. (Met Obama is de strategie gewijzigd, met Obama moet Europa het initiatief nemen om oorlog te voeren. De VS moeten dit dan coördineren en ondersteunen.
   Europeanen moeten het spel van de amerikanen vol meespelen en een vuist maken.
   Obama heeft het laten rotten in Syrië.
   Obama sleeping from behind.

   Natuurlijk wordt Trump zwart gemaakt en weggezet als een gek.

   Verwijderen
  5. Blik heb je vandaag ook dit artikel gezien uit Bilderberg "nieuws" fabriek.

   Oekraïne verdedigt ook Europa’s vrijheid
   http://www.nrc.nl/next/2015/11/26/oekraine-verdedigt-ook-europas-vrijheid-1559774

   Verwijderen
 28. Russia's Going Up, Up, Up - Investor Jim Rogers on Crosstalk

  With its more than ample land, resources, and an educated workforce, the long-run outlook for Russia can only be good

  http://russia-insider.com/en/business/russias-going-investor-jim-rogers-crosstalk/ri11469

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de (midden-)lange termijn, maar nu is het daar wel zwaar voor velen...

   Verwijderen
  2. @Blik,

   Dat wel, maar de vooruitzichten zijn goed en dat doet mij deugd.

   Verwijderen
  3. Olie zal niet verder dalen. Met goede leiding en zelfvertrouwen en met de in gang gezette transformatie naar Azië vind ik dat Rusland een land is met één van de beste vooruitzichten in de wereld tov andere landen. Het geld stroomt dan weer terug naar Rusland. Er is nog zoveel te bouwen in dat land. zoveel landbouw, zoveel infrastructuur, zoveel grondstoffen. Een goed opgeleide bevolking. Belangrijk is duidelijke wetgeving en handhaving daarvan en minder corruptie.

   Verwijderen
 29. "Propaganda is so powerful now. I've never known really a time when propaganda played such an important part...........

  http://russia-insider.com/en/politics/syrias-crime-it-indepedendent-blogger-john-pilger/ri11472
  Veteraan John Pilger over Parijs, ISIS en media propaganda. (28 min.)

  Als je de tijd hebt een must see.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Blik, misschien is deze video wat voor jou (via Zaplog). ik versta er geen bal van maar het gaat over Russisch nieuw materiaal in Syrië
  http://www.1tv.ru/news/world/297031

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zbigniew: “Shortly, the public will be unable to reason or think for themselves. They’ll only be able to parrot the information they’ve been given on the previous night’s news.”

  http://investmentwatchblog.com/zbigniew-shortly-the-public-will-be-unable-to-reason-or-think-for-themselves-theyll-only-be-able-to-parrot-the-information-theyve-been-given-on-the-previous-nights-news/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Top U.S. Air Defense Commander: Turkey’s Shootdown of Russian Jet “Had to Be PRE-PLANNED”

  http://www.washingtonsblog.com/2015/11/top-u-s-air-defense-commander-turkeys-shootdown-russian-jet-pre-planned.html

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Heet van de naald: persconferentie Hollande en Putin. Putin blijft Assad steunen en wil zelfs dat het Syrische regeringsleger geholpen word in de strijd tegen IS.
  Hollande wilde Assad weg maar dat feestje gaat voorlopig niet door. Zij willen een "onafhankelijke " voorlopige regering in Syrië.
  A.s. zaterdag word waarschijnlijk in Parijs tijdens de klimaat top hierover verder gepraat want dan is Obomba daar ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Héél goed nieuws @Matt, dank voor het melden.

   Verwijderen
 34. A MUST WATCH!

  http://investmentwatchblog.com/german-sketch-how-the-us-created-isis/

  BeantwoordenVerwijderen
 35. AZG pikt de uitleg van het Pentagon niet!

  ‘More Questions Than Answers’: MSF Not Buying Pentagon Probe into Hospital Attack

  http://wakeupfromyourslumber.com/more-questions-than-answers-msf-not-buying-pentagon-probe-into-hospital-attack/

  BeantwoordenVerwijderen
 36. HOLY SHIT,

  Rusland evacueert Russische vakantiegangers uit Turkije! Is dit een economische maatregel of betekent het iets anders?

  BeantwoordenVerwijderen