woensdag 11 november 2015

NPO Radio 1: Holland's Number 1 Propagandastation

ENGLISH SUMMARY BELOW.

Radio 1 is deze week door nieuwe grenzen gegaan waar het gaat om éénzijdige negatieve berichtgeving over President Vladimir Putin en Rusland.

Starring:

Ghislaine Plag, staatsradio presentator, aangeefster, krijgt veel geld voor haar daden.

Peter d'Hamecourt, van 1946, is sinds 2008 met pensioen bij de staats-tv, maar kan tegen kleine vergoeding opgetrommeld worden voor zaken waar anderen zich liever niet aan branden.

Bert van Slooten, netjes opgevoed aan de school van de journalistiek, weet precies wat er van een presentator bij de staatsomroep verwacht wordt, en voldoet daar gewillig helemaal aan.

Generaal majoor buiten dienst Frank van Kappen, voor bewezen trouw aan de macht al twee maal onderscheiden door de koningin.

Peter d'Hamecourt fantaseert er lustig op los

Het begon donderdag jl. met een gesprek met de oude dinosaurus van de Ruslandverslaggeving, de reeds langgeleden afgezwaaide Peter d'Hamecourt. Naar de redenen waarom hij weer uit de oude doos werd gevist kan men enkel gissen, maar meest waarschijnlijke is dat de actuele correspondenten niet mee willen gaan in volstrekte leugens, en de al gepensioneerde d'Hamecourt legt de lat minder hoog om toch nog een snabbeltje binnen te graaien.

Ghislaine Plag: "Hoe kan het dat we zo weinig horen uit Rusland?"

Het eerlijke antwoord zou natuurlijk zijn: Het is niet de bedoeling dat we veel zien van de rouwende Russen of van Putin die duiding geeft en meedeleven toont. De NPO zou wat minder propaganda tegen Rusland moeten voeren in opdracht van de bazen.

Dat was het antwoord van Peter d'Hamecourt NIET. Dit was wat hij wel zei: "Het contrast kan niet groter zijn. Het is stil in Rusland rond de ramp. Putin heeft zich niet laten horen. Wel heeft hij een schriftelijke condoleance gedaan op de website van het Kremlin. Hij is zelf buiten beeld gebleven."

President Vladimir Putin richt zich maandag 2 November tot de nabestaanden van de omgekomen passagiers en bemanning van de rampvlucht. Voor de bewegende beelden, click HIER. Dit is één van de diverse momenten dat Putin in beeld komt rond de ramp. Een groter contrast tussen deze realiteit en de fantasiewereld van d'Hamecourt is nauwelijks denkbaar. Wat d'Hamecourt bedoelt met "het is stil in Rusland rond de ramp" is onduidelijk. Misschien wil hij net als na 9/11 of MH17 dat de Russische media, net als de Westerse media destijds, binnen luttele momenten dader, reden, motief en antwoord presenteert. Al dan niet fake. De Russen nemen er blijkbaar liever iets meer tijd voor, in plaats van "jumping into conclusions". D'Hamecourt schijnt het maar niks te vinden. "Het is stil", aldus d'Hamecourt. De realiteit is dat de Russische media natuurlijk wel in alle bulletins bezig zijn met de ramp, het rouwen, de terugkomst van de lijken, de steun waar de nabestaanden op kunnen rekenen, de kaarsjes en de knuffels, de mogelijke oorzaken, kortom, alles wat bij een ramp gebruikelijk is, maar volgens Peter is het "stil". Kijk voor zo'n item op de Russische tv, HIER.

Ghislaine Plag: voorzetjes...

Ghislaine Plag gaat in op de vermeende stilte, en geeft aan Peter een mooi voorzetje om het op een driftig speculeren te zetten: "HOE KAN DAT?!", schreeuwt zij hysterisch uit.

Peter, waarvan bekend is dat hij van een stevig glas houdt, kan zo'n heerlijk door Plag toegeworpen kluifje niet laten liggen en zet zijn tanden er stevig in:

"Dat geeft aan -ze beschikken waarschijnlijk over dezelfde informatie- maar er speelt heel veel mee. Als het een terroristische daad is, hoe ga je dat als Kremlin dan "verkopen"? Daarom is het zo stil."

Peter d'Hamecourt fantaseert over Syrië-verslaggeving in Rusland

Dan wordt de Syrie verslaggeving in Rusland onder de loep genomen, en ook daar weet d'Hamecourt wel iets verdachts van te maken: "Wekenlang is het Russische publiek gebombardeerd met de grote successen van de Russische luchtmacht met prachtige beelden van die bommen. Het merkwaardige is dat het sinds zondag is stilgevallen. Er zijn niet meer van die dappere reportages dat het een groot succes is. Het Syrische leger is geen kilometer opgeschoten. Dat wordt er niet bijvermeld natuurlijk."

Wellicht heeft d'Hamecourt gelijk dat het Syrische leger geen kilometer is opgeschoten, maar wellicht IS ook niet meer. En dat zou dan een kentering zijn. De bombardementen van Hennis en de Amerikanen heeft IS en haar opmars in ieder geval duidelijk niet tegengehouden. Wellicht is dat nu dankzij de Russen wel het geval, maar dat vertelt Peter er natuurlijk niet bij.

D'Hamecourt raaskalt over: "PROPAGANDA!"

Alle voor het Westen onwelgevallige informatie die uit Rusland komt kan met één woord van tafel worden gespeeld. Toelichten is dan ook verder niet meer nodig. Het magische woord? Propaganda!

d'Hamecourt: "Maar de propaganda-strategie van het Kremlin kan er ook op gericht zijn dat in het hotel waar de nabestaanden zich bevinden, daar is een hele gespannen situatie en dat zien we op de Russische televisie niet terug. (Waar Peter dit verhaal vandaan heeft horen we daarom ook graag; bronnen, beelden en informatie graag, svp!) Men kan bang zijn voor een soort woede-uitbarsting. Ja, als dit het resultaat is van ons dappere optreden in Syrië, moeten we dat dan wel doen?" Aldus speculeert d'Hamecourt er lustg op los en schuwt het gebruik van denigrerende tussenwoordjes naar een land dat net over 200 landgenoten verloren heeft, niet. Als het op NPO radio 1 over Rusland gaat is dat ook helemaal geen probleem.

Ghislaine Plag doet weer een goedkoop aangevertje: "De nieuwsmedia, wat doen die dan?"

d'Hamecourt: "Zondag is de dag van de grote propaganda-programma's, de zogenaamde politieke analytische shows, die lieten wel veel van de ramp zien (Wat is het nou Peter, stil rond de ramp, of juist veel van de ramp? Consistentie is blijkbaar geen issue bij NPO radio 1), maar nieuws van het "glorieuze" optreden in Syrie bleef vanaf zondag achterwegen. En dat betekent dat er een adempauze is in die propaganda, in dat propaganda-offensief, om dat ingrijpen in Syrië te verkopen."

Beluister het hele gesprek met Peter d'Hamecourt, vanaf circa minuut 6:15, HIER.

Bert van Sloten spint met Frank van Kappen een Rusland verhaal

Zaterdagochtend mocht de reeds lang gepensioneerde Generaal majoor buiten dienst Frank van Kappen aanschuiven bij Bert van Slooten om een duidelijk gescript gesprekje te voeren over het gecrashte Russische vliegtuig. Net als bij de uitgerangeerde staatsjournalist d'Hamecourt, was ook bij de oud NAVO-generaal weinig compassie voor Rusland als slachtoffer te verwachten. En net als Ghislaine Plag, was ook presentator Bert van Sloten weer gewillig bereid de mooiste Russofobe voorzetjes te geven:

"Rusland staakt zijn vluchten naar Egypte; da's opmerkelijk, omdat de Russische President Putin de bomaanslag eerder afdeed als propaganda van het westen. Een woordvoerder van Putin zei dat dit niet betekent dat een bomaanslag als meest waarschijnlijke reden van het neerstorten wordt beschouwd. Generaal majoor buiten dienst Frank van Kappen, waarom heeft Putin zo lang gewacht met het stoppen van vliegen op Sharm el Sheik?"

Van Kappen legt uit dat de Engelsen gesprekken onderschept hebben en de Amerikanen satelietbeelden hebben. "Ik denk dat die info wel gedeeld is met de Russen..."

Bert van Slooten volgt het script goed en gaat zoals van hem verwacht wordt verder door op "propaganda": "Maar als je eerst zegt Propaganda van het westen (heeft Putin nooit gezegd, maar feiten zijn bij NPO radio 1 en Bert van Sloten geen criterium), en nu zegt mogelijk toch terreur, is dat een behoorlijke ommezwaai. Helemaal voor iemand als Putin.

Van Kappen lust wel pap van dit type voorzetjes en gaat helemaal los:

"Ja, Absoluut!" En dan begint het grote speculeren en insinueren: "Heel lang heeft hij dat verre van zich gehouden omdat hij bang was dat de link gelegd zou worden tussen het optreden van de Russen in Syrië en deze aanslag."

Bert van Slooten doet er nog een voorzetje bij: "Want in zijn verhaal voor zijn thuispubliek is het niet goed als de koppeling wordt gemaakt, is niet goed voor hem...?"

Van Kappen: "Nee, dat is zeker niet goed voor hem. Dan heb je een groot gedeelte van de Russen dat denkt, wat zijn we daar eigenlijk aan het doen?! Wat is dit voor gedoe? Wat hebben we daar te zoeken?! Laat die lui hun eigen problemen oplossen! Dan krijg je onmiddellijk een tegenreactie... Putin is bang voor interne onrust. Alle uitingen dat Rusland betrokken zou zijn in Syrië is van de tv schermen gehaald"

Na deze technisch al nagenoeg onmogelijke zin, je kunt beelden van de computer halen of van internet halen, maar met de televisie toon je iets of niet, maar je kunt niet iets wat je getoond hebt, dan van het scherm halen. Maar nogmaals, dit maakt bij NPO radio 1 allemaal niks uit en van Kappen draaft verder door en gaat regelrechte leugens "verkopen":

"Ja, dat is heel opvallend. Tot voor kort, voordat het vliegtuig naar beneden kwam, had je elke avond op de Russische tv -ik kijk daar altijd naar- zag je van die filmpjes die door cockpitramen zijn gemaakt, waar je zag hoe allerlei doelen werden getroffen, die beelden zie je op dit moment even niet meer. Dat is een indicatie dat hij probeert die link tussen aanslag en bommen van tafel te hebben". En zo speculeert het duo van Sloten en van Kappen nog even door.

Beluister het hele interview met Frank van Kappen vanaf circa minuut 20:00 HIER.

Donderdag 5 November, gewoon uitgebreide Syrië verslaggeving

Elke avond is er op de belangrijkste Russische tv kanalen informatie over Syrië en het Russische optreden aldaar. Zo ook Donderdag 5 November op "Perwi Kanal", www.1tv.ru, het belangrijkste Russische kanaal. In contradictie met deze feiten beweert Frank van Kappen dat er geen informatie meer is over het Russische optreden in Syrië. Het is een voorstelling van zaken die weinig met de realiteit te maken heeft. Maar dat is bij NPO radio 1 ook helemaal geen issue.LINK

http://www.1tv.ru/news/world/295605Vrijdag 6 November, gewoon uitgebreide Syrië verslaggeving

En ook 6 November gewoon weer reportages uit Syrië op de Russische tv, op het belangrijke www.1tv.ru. Dit had bij van Kappen dus bekend moeten zijn toen hij op zaterdag 7 november abusievelijk deed voorkomen alsof de Russen gestopt zouden zijn met verslaggeving van hun operaties in Syrië. Als je het hebt over een media black-out, dan is het juist de Nederlandse media, die zwijgen als het graf over de Hennis bombardementen op Irak. Niemand weet wat die bombardementen uithalen. Maar als wij een oud minister van Irak mogen geloven, is er weinig goeds van Hennis' bommen te verwachten. Hij stelt namelijk dat de bombardementen van de coalitie in Irak "niet efectief" zijn. Het merkwaardige is derhalve dat in de week na de tragedie in plaats van enige compassie of menselijke gevoeligheid, het NPO radio 1 lukt om Rusland niet te beschouwen als slachtoffer, maar te framen als verdachte. "Bang", "glorieus", "dapper", "propaganda", "merkwaardig".

"Merkwaardig..."

Verder vinden van Kappen en d'Hamecourt van alles "merkwaardig", en schiet het Syrische leger volgens hen geen kilometer op met de hulp van de Russen. Maar als dat zo is, en de Russische bommen niet vallen op IS; en die van het Westen (de Amerikanen en Jeanine Hennis) die vallen natuurlijk wel allemaal op de hoofden van de IS leden, en die doen dat al jaren, de Russen pas een paar weken, is het dan niet "merkwaardig", dat IS de Russen als doel uitgekozen hebben en niet één van de Westerse landen?LINK

http://www.1tv.ru/news/world/295687

IS rukt op onder toeziend oog van US Apache helicopter

Onder toeziend oog en begeleiding van een Amerikaanse Apache helicopter, rukt IS op in hun pas geschonken gekregen pick-up trucks. Dit is merkwaardig. Als een Amerikaanse Apache IS in de rug dekking geeft, wat betekent het dan als IS een bom in een Russisch vliegtuig plaatst? Dit is niet het type vraag waar NPO radio 1 voor warm loopt; Die speculeren liever over Putin om hem op dubieuze wijze te framen.

English Summary

Rather than showing any compassion regarding the Russian air-crash, Dutch state radio prefers to take a different angle to the matter. In two interviews, the same framing takes place. On Thursday 5 November Peter d'Hamecourt, old pensioner state-journalist complains that Putin does not show up in public after the crash. Fact of the matter is that Putin is not hiding at all and offers condolences and shows compasion to the families of the victims. Also he suggests that Russian tv stopped showing information regarding Russia's operation in Syria after the disaster. Fact of the matter is that the images from Syria continue to be shown in Russia; also after the crash; but shown or not after the crash, the angle the Dutch state radio takes is remarkable. Holland is bombarding in Irak, and never ever has state radio or state tv informed any infrmation of what the results of these boms are. Not a single video, not even a picture, nor any inteview with a spokesman. A complete media black out regarding Dutch bombs in Irak. But this does not worry nor Peter d'Hamecourt, nor the state presantator GHISLAINE PLAG. It is the Russian reports about Syria on Russian tv that worry these state journalists in the wake of the plane-crash. Not any state talk-show has given any attention to the crash. However, the alledged dope-scandal in Russia was reason to inmediately make it an item with a complaining Dutch sportsman lamenting that she could have won gold instead of silver.

Clear framing of Russia

Also last Saturdaymorning Russia was framed in an identical way. Now the state-host was Bert van Sloten. He did an interview with pensioner General-major Frank van Kappen. Last-mentionned stated he watches Russian tv himself and he also complained about the alledged lack of Russian footage from Syria after the crash. A better angle to the matter should have been the US Apache helicopter accompanying and backing the ISIS pick-up trucks. What is the role of the US if they are not bombing but backing IS? This type of questions is not being addressed in the Dutch Monarchy.

265 opmerkingen:

 1. Tja, het is meer dan beschamend.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Breaking: Putin’s Russia Unveils Massive Obama Secret About ISIS…We Bombed Nothing?

  Russia exposes the wicked truth about Obama’s bogus attempts at trying to stop ISIS. It’s all a sham. They weren’t bombing ISIS, they were bombing the freaking desert.

  http://bombed-nothing.beforeitsnews.com/obama/2015/11/breaking-putins-russia-unveils-massive-obama-secret-about-isiswe-bombed-nothing-2475132.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Russia Is Key to Bringing Peace to Syria – King of Jordan

  Jordan’s King Abdullah II bin Al-Hussein has said Russia is key to a solution to the crisis in the Middle East, where western intervention has destabilized Iraq, Afghanistan and Syria which poses a threat of "World War Three".

  King Abdullah — who has been a steady ally of the West and the UK and US in particular — has stepped in to the Syrian crisis by saying that for a "political solution in Syria, Moscow is key."

  Jordan has accepted 1.4 million refugees from Syria and other nations and the refugees now make up a fifth of the country's population.

  Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151111/1029909533/russia-key-player-syria-jordan-king.html#ixzz3rBhmRokF

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De koning redt zijn vege lijf door snel het andere kamp te kiezen. De steun aan de coalitie die Assad van de troon moest wippen was nooit populair in Jordanië. De koning heeft gezien dat Poetin de amerikanen kan weerstaan en hem bescherming kan bieden. Overlopen dus. Prima!

   Verwijderen
  2. Ach ja, nog een verrader....en die ontlopen hun straf niet....

   Verwijderen
 4. Hoe simpel kan het zijn? Je neemt een handvol Russische gevechtsvliegtuigen en die laat je op Islamitische Staat los. Daarna bouw je opvangkampen in de gebieden die bevrijd zijn...

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/rusland-bouwt-opvangkampen-in-syrie/

  en laat je een miljoen Syriërs terugkeren naar huis.

  http://sputniknews.com/middleeast/20151111/1029922126/russia-syria-refugees.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer 2 aluhoedjessites...kom eens met echte media en echte feitenbrengers. Je brengt puur leugens en dat doet enorm veel met je al niet zo heel erge grote geloofwaardigheid!!

   Verwijderen
 5. Geheel niet aan de orde gekomen in het Nederlandse nieuws, maar gisteren des te meer op de Russische tv: De Amerikanen zetten door met hun raketschild.

  De Russen beschouwen dit als een poging van de VS en hun allies een strategische voordeel te verkrijgen dat het evenwicht dus duidelijk zou gaan verstoren en dat Rusland dwingt maatregelen te nemen.

  Putin was met name ook verbaasd dat de "Amerikaanse partners" één en ander niet bespreken met hen (met de Russen dus). Ook vindt Putin het opmerkelijk dat juist nu er met Iran een deal is, de Amerikanen met hun raketschild weer in de weer gaan.

  Verder klein berichtje op teletekst gisteren: Saudie Arabie, de belangrijkste bondgenoot van de VS in de regio, heeft al meer executies "verzorgd" dit jaar dan het gehele vorige jaar. Meer dan 150; veelal open terechtstellingen en onthoofdingen op pleinen en in straten.

  Dit zijn geen thema's verder voor de staatsradio of tv in Nederland, laat staan voor de corryfeeen van de VARA Pauw of DWDD. Die laatste was gisteren druk met een "emotioneel" verhaal van een NL atleet die meende goud gewonnen te hebben als die vervelende Russen geen doping gebruikt zouden hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar de VS beschermen ons de Russen toch tegen raketaanvallen vanuit Iran en Noord-Korea?

   En Poetin ligt in een deuk!

   https://www.youtube.com/watch?v=8ux3oiWELIQ

   Verwijderen
  2. Saudi-Arabië is een zeer bedenkelijke staat die het totaal niet nauw neemt met mensenrechten en zou keihard bestraft moeten worden door dezelfde sancties als die tegen Rusland worden genomen. Beide nemen het namelijk niet nauw met persvrijheid, mensenrechten, toestaan van kritiek enz....gelijke monniken gelijke kappen...dus net zo hard aanpakken. Zeer vreemd dat het niet gebeurt....

   Verwijderen
  3. Kroel, niet vreemd dat het niet gebeurt. KSA is partner in crime van de zionistische anglo amerikaanse elite. KSA helpt de agenda van de money masters. Dus geen sancties tegen KSA, ook geen zwart maken van KSA door bilderberg gecontroleerde nieuws diensten.

   Verwijderen
  4. Bilderberg, anglo amerikaanse joodse elite....jij bent echt van het padje af en kijkt te veel naar de angsthazen oftewel aluhoedjes.....die praten je alleen maar angst aan maar doen geen reet aan de problemen....sterker nog, ze snappen de problemen niet eens...kijk alleen maar naar dit blog en bijbehorende gekken...

   Verwijderen


 6. Amerikaans minsier van oorlog Ashton Carter tijdens een NATO meeting op 8 October jl., in Brussel.

  "Moscow will soon start paying the price for its escalating military intervention in Syria in the form of reprisal attacks and casualties, the US defence secretary has warned, amid signs that Saudi Arabia and its Gulf allies are preparing to counter the Russian move."

  We weten nu dus wat hiermee werd bedoeld.

  De Nederlandse Staatsomroep haakt nu aan bij de internationale pogingen om de Russische bevolking op te zetten tegen de Russische interventie in Syrie.

  Kan je iets anders verwachten van de omroep die niet meer is dan propagandakanaal van een staat die het onderzoek naar de moord op bijna tweehonderd van haar eigen landgenoten in een doofpot verandert om haar transatlantische bazen niet tegen de haren in te strijken? Nee, dat kan je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:

   https://www.youtube.com/watch?v=fVkTqeNGxnY

   Verwijderen
  2. Volgens één van mijn bronnen zit KSA achter de terroristische aanslag van de airbus in de sinaï woestijn. mwah zal wel met behulp van de mossad gebeurt zijn. Poetin komt er wel achter of weet het immidels al

   Verwijderen
  3. Het zal de FSB zelf wel geweest zijn om medelijden te kweken met het arme Rusland....

   Verwijderen
 7. Goed dat je dit hier meldt Dawg. Die Carter is een gevaarlijk sujet. Niet Jimmy, die viel nog mee, maar Ashton dus...

  Rusland heeft netjes aangegeven met airstrikes in Syrie te beginnen; iets wat de VS hebben nagelaten te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwah Blik, hier vergis je je dus enorm in!! Via de VN en Navo is duidelijk en ruim van tevoren aangegeven wie er met wat ging bombarderen enz...zowel in Irak als in Syrië....maar dat jij dat niet WILT zien is begrijpelijk, jij gelooft liever de kant en klare propaganda vanuit het Kremlin, ook al houd het Westen zich meer aan de regels dan Rusland, in jouw ogen is het Westen het kwaad en de Russen zijn de heilige terroristen!!

   Verwijderen
  2. @ Kakelmans 1974

   Van wie hebben de VS, de UK en Turkije toestemming tot het bombarderen van Syrisch territorium?

   Verwijderen
  3. Goede vraag. Maar Ashton Carter wel hysterisch reageren als de Russen 1 minuut in het Turkse luchtruim zitten.

   Verwijderen
  4. Er is geen mandaat nodig indien zeer veel mensenlevens direct gevaar lopen, en in dit geval door IS-terreur is dat volop aanwezig. Daar mag de wereld op ingrijpen, en doet dat dus ook. Of het nou de VS, UK, Rusland of wie dan ook is....Maar daar waar de coalitie duidelijk IS bestookt is het bij Rusland nogal lukraak bombarderen en lukraak een vijand benoemen...iets wat dus tegen welk mandaat of hulproep van welke dictator dan ook is. Maar daar horen we jullie nooit over. Jullie zijn dus dan weer tegen en dan weer voor terrorisme en IS, net hoe de wind draait. Als die pro Russisch is is alles ok, is die toevallig Rusland kritisch dan moet het Westen zich schamen en mag het niks....kortom pro-terrorisme zijn jullie, en anti-menselijk!!

   Verwijderen
  5. Geen toestemming dus en derhalve crimineel. En de VS die IS aanvalt? Geloof je het zelf? Waarom valt IS dan een Russisch en geen Westers vliegtuig aan?

   Verwijderen
  6. Kakelmans1974

   "Er is geen mandaat nodig indien zeer veel mensenlevens direct gevaar lopen, en in dit geval door IS-terreur is dat volop aanwezig. Daar mag de wereld op ingrijpen, en doet dat dus ook."

   Gewoon niet waar. Er is.nog steeds toestemming van de Veiligheidsraad voor nodig. Die toestemming is er niet.

   De rest van je tekst zal ik negeren. Uit je duim gezogen onzin die de aandacht af leiden van de gestelde vraag.

   De coalitie bestookt IS helmaal niet, ze escorteert mooie nieuwe Toyota pick up:

   http://www.liveleak.com/view?i=fd7_1447058458

   Verwijderen
  7. Ga jij het IS vragen??? Misschien een makkelijker doelwit als de westerse vliegtuigen omdat die meer gecontroleerd worden?? Waarom valt Rusland Oekraïne en de Krim binnen zonder toestemming??? Zelfde vraag, ook nooit antwoord....Rusland is gewoon machtsgeil, schijt zeven kleuren stront voor de NAVO, maakt er dus maar haar aartsvijand van, haalt de Koude Oorlog en de Sovjetpropaganda met bijbehorende desinformatie en KGB in een nieuwe jasje bij en waant zich weer een "wereldspeler". Poetin dreigt met nucleaire oorlog, laat vliegtuigen zonder toestemming in Europese en Amerikaanse luchtruim vliegen en mag blij zijn dat ze daar niet meteen uitgeknald worden. Maar dat vinden jullie allemaal goed, Poetin mag alles zonder toestemming, maar als het westen mensen wil beschermen tegen een barbaars IS dan moet daar toestemming in drievoud voor aangevraagd worden. Jij en je vrienden hier zijn dus de mensenhatende criminelen, niet de VS, noch Europa en de rest die de mensheid nog een warm hart toedraagt....Poetin laat ongevraagd critici ombrengen, zonder rechtszaak de goelag in verdwijnen en dergelijke...moet hij nu ook in drievoud toestemming vragen??? Jullie zijn echt totaal van het padje af he??

   Verwijderen
  8. Ach, wij hebben hier een artikel die alle lulverhalen van het Odombomannetje helemaal onderuit halen. Veel duidelijker kan het er niet staan, er moest zelfs een proces voor gestopt worden om de Britse geheime dienst niet in verlegenheid te brengen. Ja, en dat is dan de goed geïnformeerde Iwan Knelissen met zijn miljarden bronnen, waarvan The Guardian ongetwijfeld ook deel van uitmaakt. Daarnaast is Iwan Knelissen niet helemaal goed op de hoogte hoe het in het Internationale Recht werkt. Ieder vast lid van de UNSC heeft een mandaat van de VN nodig om ergens op de wereld in te grijpen als zich daar een humanitaire ramp voordoet. Deze regel is niet voor niets ingesteld omdat anders één van de vaste leden zomaar ergens in de wereld zijn gang kan gaan. Zeg maar wat de VS nu aan het doen is.Daarnaast heeft de Amerikaanse president toestemming van het congres nodig om militaire middelen in te zetten. Beide veiligheidselementen hebben de VS aan hun laars gelapt. Ik weet dus niet wat het Odombomannetje aan het doen is, maar die is volgens mij bezig het Internationaal Recht aan zijn eigen wensen aan te passen.

   The war on terror, that campaign without end launched 14 years ago by George Bush, is tying itself up in ever more grotesque contortions. On Monday the trial in London of a Swedish man, Bherlin Gildo, accused of terrorism in Syria, collapsed after it became clear British intelligence had been arming the same rebel groups the defendant was charged with supporting.

   The prosecution abandoned the case, apparently to avoid embarrassing the intelligence services. The defence argued that going ahead withthe trial would have been an “affront to justice” when there was plenty of evidence the British state was itself providing “extensive support” to the armed Syrian opposition.

   http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq

   Verwijderen
  9. Zoals ik al zei, totaal van het padje af onze Joop!!

   Verwijderen
  10. Kakelmans 1974
   Volgens het internationale recht heb je een resolutie nodig om gebieden/mensen te bombarderen. Maar ja, je hebt het idee dat de zionistische corporatistische centrale bankiers zich niet hoeven te houden aan het internationale recht.

   Verwijderen
  11. Ga niet meer in discussie met terroristenlovers en liefjes zoals jij bent....

   Verwijderen
 8. Ach kijk aan, ik trap op tere zieltjes. Zeg ik eens hoe het zit, mag het niet gezegd worden. Putin doet dit in eigen land, dat soort censuur. Alleen alles wat hallelujah Rusland zegt mag op tv, krant en internet, alles wat dat niet doet wordt weggecensureerd. Tja, ben het hier al lang gewend, en vraag me af of Putin niet achter dit belachelijke blog zit, om zo nog zieltjes te kweken die wellicht nog een land willen bezetten wat hij nog niet heeft. Krim en zo heeft hij al, misschien wil hij geheel Oekraïne nog en Polen ook, want de goeie ouwe Sovjet Unie moet terug. Misschien valt hij Duitsland nog aan....zal vast nog wel een man wonen die Russisch kan dus kan het "vergoeilijken" met het veiligstellen van Russischtalige broeders....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. kroel, je roept hier van alles. heb je er ook bewijzen voor?

   Verwijderen
  2. Kroel heeft daar geen bewijzen voor nodig, hij heeft net zelf een bekentenis geschreven dat hij een complottheorist is !

   Verwijderen
  3. Eigenlijk een geruststelling dat we kroel op zijn minst tot Aswoensdag 2016 niet meer serieus hoeven te nemen.

   Verwijderen
  4. De enige complotterroristen zijn jullie, aangezien jullie zelf over de meest domme dingen beginnen die alleen bij aluhoedjessites worden besproken en elke ondergrond missen, geen feiten bevatten en alleen gestoeld zijn op egootjes die denken met een "complotsprookje" wat geld binnen te harken....oftewel die fantasten denken door misdaden te verzinnen binnen te lopen...pure oplichting, smaad en laster dus. Maar dat vinden jullie ok, dus jullie zijn medeplichtig!!!

   Verwijderen
 9. @Joop, wat kroel aan het doen is is niet moeilijk om te raden: vanmorgen de 11e van de 11e om 11u11 is het carnaval officieel begonnen.
  De narrenkap kan dus weer op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Verdomd als het niet waar is, maar ik zat er vanmiddag nog aan te denken dit even te memoreren.

   Verwijderen
  2. Waarom zou ik carnaval gaan vieren als ik narren en idioten heb zoals jullie die me elke dag aan het lachen brengen met hun zottigheid???

   Verwijderen
  3. Dit is echt een verwonderlijke reactie: als kroel carnaval minder belangrijk vind dan zijn aanwezigheid op dit blog geeft toch wel aan waar hij daadwerkelijk mee bezig is: dit blog onderuit halen (of pogen tot).
   Kroel heeft blijkbaar niet in de gaten dat hij juist hier voor de algemene hilariteit zorgt.
   Daarom nomineer ik kroel als PRINS CARNAVAL van dit blog.(alaaf!)
   Wie stemt er mee?

   Verwijderen
 10. O kijk, de Oekraïense overheid wil van Pravy Sektor een overheidsinstelling maken, een soort van Sturm Abteilung o.l.v. Ernst Röhm.

  Resignation of Right Sector leader, Dmytro Yarosh, caused by conflict with Ukrainian authorities

  http://tass.ru/en/world/835688

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kijk, deze is ook wel leuk;

  CNN's Anderson Cooper: CIA Manipulation of Media? Ridiculous!

  En wat was Anderson Cooper is zijn 'vorige' leven?

  Juist, een CIA agent!

  http://russia-insider.com/en/politics/short-interview-cia-trained-journalist-anderson-cooper/ri11073

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Arme, arme Nederlandse ambassadeur.

  http://www.pravdareport.com/opinion/columnists/09-11-2015/132533-dutch_ambassador-0/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arm Nederland! Prachtig land, maar bestuurd door een moreel gecorrumpeerde elite.

   Verwijderen
  2. Tja, de trollen hebben het niet van een vreemde.

   Verwijderen
  3. Het klopt wel aardig met wat Paul Craig Roberts schreef dat Europese leiders 'te koop' zijn, kijk maar naar het JSF project. Natuurlijk zijn ze ook chantabel. Ze hebben de belangrijkste posten bezet.

   Joris Demmink VVD-er;
   Minister President VVD-er;
   Minister van V&J VVD-er;
   Staats Secretaris V&J VVD-er;
   Minister van Defensie VVD-er.

   Verwijderen
  4. @ Joop

   'k Heb de me afgelopen tijd menigmaal afgevraagd welke rol chantage wellicht zou kunnen spelen in de standpuntbepaling van politici of leden van de rechtelijke macht. Alle wordt afgeluisterd en overal staan camera's. Het internet vergeet weinig. Hoeveel autonomie blijft er dan nog over? De vraag stellen in 'm beantwoorden.

   Verwijderen
  5. Excuses, ik maak debiel veel spelvaudten.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   Je reactie is prima te lezen, dus laat die excuses maar achterwege.

   Ik denk dat het probleem niet direct ligt in het afluisteren en bewakingscamera's, het draait meer om wat men uit het verleden van bepaalde hooggeplaatste personen weet. Het gevalletje wat pravda noemt over von Amsberg is geen geintje, heeft direct invloed op het K.H. en ons staatsbestel en wat weet Demmink hierover?

   "Het internet vergeet weinig."

   Dat klopt maar Google heeft een hele hoop informatie over Demmink verwijderd.

   Verwijderen
  7. Ja een hoop geleuter en gefantaseer over Demmink is terecht verwijderd. Zou jij ook eisen als er ongefundeerde beschuldigingen tegenover jou werden geuit. Maar zal je vast wel weer niet snappen, zoals je niks snapt waar het in de wereld over draait. Alleen je eigen fantasietjes wil je snappen...verder kom je niet met je gebrek aan iq....

   Verwijderen
  8. Kroel, zou jij niet hemel en aarde bewegen om die (volgens jou op leugens gebaseerde) beschuldigingen de wereld uit te helpen en iedereen die ze uit aan te klagen?
   Waarom doet D. dat niet? bang dat hij dan ineens teveel "in the picture" zal lopen en mensen wel eens op onderzoek zouden gaan? Zijn daarom belangrijke gegevens verwijderd?
   Nog een heel belangrijke vraag aan jou: Waarom bescherm jij Demmink??

   Verwijderen
  9. Ik bescherm Demmink niet; dat doe JIJ!!! Ik laat zijn schuld of onschuld in het midden, maar vind het raar dat iemand veroordeeld wordt door domkoppen als jullie op basis van geruchten ,want feiten en keiharde bewijzen zijn er nooit geweest. Alleen geruchten van een drugsbaron, een homoprostituee en een zakenman. Allen hadden ze een geschil met Demmink, en besloten het op geruchten te gooien zodat hij dusdanig beschadigd zou raken om zelf er beter van te worden...Jij beschermt hem door te zeggen dat hij schuldig is maar geen aanklacht tegen hem in te dienen of goed bewijs te geven....is dat wat!!

   Verwijderen
 13. In oktober 2001 werden 2 VS senators verblijdt met een antraxbrief omdat zij de Patriot Act tegen wilden houden. Deze zouden zijn verstuurd vanuit Irak maar bleken later een Amerikaans DNA kenmerk te bevatten. Hiervoor werd een 'lone wolf' als scapegoat aangewezen in de persoon van Bruce Ivens die tijdens zijn detentie 'zelfmoord' pleegde.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat waren trouwens Tom Daschle en Patrick Leahy.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tophumor uit Kiev:

  Homophobia Rules: Ukraine’s parliament rejects vital anti-discrimination legislation

  Ukraine’s Verkhovna Rada has failed to support a key provision on prohibiting the discrimination of sexual minorities in the new Labour Code. This is a critical requirement for the EU to waive visa requirements, but even this was not enough to overcome many MPs’ resistance to the move. There had even been difficulty getting the anti-discrimination provisions put to the vote, and on Thursday morning, the specific amendment received only 117 votes, with 226 needed.

  The rejected amendment is depressingly ordinary. It prohibits discrimination on racial, political and religious grounds, as well as on the basis of gender, sexual orientation, family or financial position, participation in strikes, or because of suspected or confirmed AIDS.

  http://khpg.org/en/index.php?id=1446731057

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is iemand zo vriendelijk om dit even bij Timmerswans en Rutte te posten?. Per slot van rekening staat de voltallige Nederlandse regering inclusief de oppositie als eèn man achter Kiev.

   Verwijderen
  2. Ben, vraag dat aan kroel, het zijn zijn maatjes.

   Verwijderen
  3. Huh
   Die wet is gewoon aangenomen

   https://twitter.com/HromadskeTV/status/664740050211635200

   Verwijderen
 16. Past mooi bij dit artikel van Blik:

  Another Barking Mad Anti-Russian Story

  When Western news media react in unison to purvey some negative story about Russia – as they have done again this week – it has the telltale hallmark of a Pavlovian response. Somebody rings a bell and suddenly the Western media are salivating like well-trained hounds.

  http://www.informationclearinghouse.info/article43391.htm

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtige reactie ook:
   "You better believe it, bub!

   The entirety of Russia is on a mandatory steroid regimen.

   Additionally, the reason westerners cannot say 'merry christmas' is because christmas is no more. Putin had Santa shot, and the whole event has been cancelled.

   He has similar plans for the easter bunny.

   This is your brain on MSM ..."

   Verwijderen
 17. SUSAN LINDAUER: Former CIA Asset Exposes 911 Cover Up

  I feel a touch burnt out from writing so much lately so I though no writing today. Why not catch up on some videos that have been building up in my ‘videos to watch’ folder. At least today I’ve managed to knock out quite a few. So I thought I’d post the best & this one won hands down.

  Susan Lindauer is an American antiwar activist & former U.S. Congressional staffer. She has worked tirelessly trying to get the truth out about 9/11. Having been an insider, what she knows beggars belief. What I like is there’s no holding back with this lady. She opens up with both barrels!

  http://gmmuk.com/susan-lindauer-former-cia-asset-exposes-911-cover-up/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Scheuren in de coalitie?!

  Has UK Just Said US Has Been Supporting Terrorists?

  http://russia-insider.com/en/uk/ri11106

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, als je ziet dat een US Apache een IS convoy begeleid. Natuurlijk geen kamer vragen in de amerikaanse senaat over deze video beelden.

   Die amerikaanse helikopter was natuurlijk nodig, ander hadden de Russen dat convoy in de fik gezet. Ik heb al vernomen dat het convoy dat op weg was naar Aleppo grotendeels in Al Raqqa is gebleven. De rest is al in de fik gezet, dat staat nu uitgebrand aan de kant.

   Verwijderen
 19. EPIC FAIL: Here's Why Most US Weapons Systems are Worse than Russia's

  Je kunt het Amerikaanse Rijk vergelijken met het Romeinse Rijk, zij zijn aan het einde van hun Latijn!!!!!!!!!

  Whahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  http://russia-insider.com/en/military/epic-fail-heres-why-most-us-weapons-systems-are-worse-russias/ri11097

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi he. Zelf in de vs betrokken geweest bij discussies of vs leger verrekijkers. Precies hetzelfde verhaal. De meest simpele dingen werken niet naar behoren.

   Verwijderen
  2. En hoe komt dat nou? Als je organisaties te complex maakt, dan slaat de kolder toe en krijg je bijv projectmanagers die denken dat je met 9 vrouwen in een maand een baby kunt maken.

   Verwijderen
  3. De slimste mensen in Amerika kiezen voor rechten of economie. Op wall street wordt het beste betaald. In Rusland gaan de slimste jongens en meisjes techniek studeren en gaan voor de defensie industrie werken. Zou me niks verbazen dat dat de bedrijven zijn die het beste betalen.

   Verwijderen
  4. Bovendien was de voorsprong van amerika op het gebied van defensie tot aan 5 a 10 jaar geleden aan zo groot, dat er waarschijnlijk arrogantie en een soort luiheid is ontstaan.

   Verwijderen
  5. De kolder wordt alsmaar groter en dommer hier....heerlijk jongens, ga vooral door!!

   Verwijderen
  6. Ik vind het wel lachen dat de zionistische elite een DARPA heeft. Tientallen miljarden gaan er heen en electronisch wapen om de russische sonar, radiogolven en satelieten te storen hebben ze niet. Kunnen ook geen vijandige electronische (computer) apperatuur plat leggen.

   Geld gaat naar fancy robots die de militairen moeten vervangen en die elite in de toekomst moeten beschermen tegen "het volk" lol
   Geld gaat naar een raketschild waar de russen zo doorheen schieten. Oh bovendien de russen ontwikkelen een drone onderzeër die een nuke kan afschieten. Daar zit ik nu met mijn raket schild in europa. Het raketschild was toch tegen Iran. Waarom moet nu doorgaan nu er een nucleaire deal is met Iran. Oh is het schild toch tegen Rusland. LOL.

   Verwijderen
 20. Het Syrische leger heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen de rebellen. Na jaren is het regeringstroepen gelukt om een luchtmachtbasis bij Aleppo te ontzetten. Luchtmachtbasis Kweires werd bijna twee jaar lang door IS belegerd en daarvoor al een jaar door andere rebellengroepen.
  http://nos.nl/artikel/2068384-syrische-leger-ontzet-luchtmachtbasis-bij-aleppo.html

  DE STAATSOMROEP NOEMT IS REBELLEN. Sorry hoor, ik noem deze lui die mensen in kooien in brand steken TERRORISTEN. Is de staatsomroep helemaal van de pot gerukt ofzo ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je snapt echt niet waar het over gaat...lees je eens in of ga terug naar school...IS zijn terroristen, zo heeft de NOS ze altijd al genoemd, alleen in jouw oren klinkt het allemaal anders....krijg je als te veel naar dit blog en andere aluhoedjessites kijkt, dan gaat alles anders klinken en zo...

   Verwijderen
  2. Kroel, jij bent dom geboren en je heb nooit wat bijgeleerd.
   Quote:
   "Luchtmachtbasis Kweires werd bijna twee jaar lang door IS belegerd en daarvoor al een jaar door andere rebellengroepen."

   "door andere rebellen groepen" impliceert dat IS ook een rebellen groep is.

   Verwijderen
  3. Ook: Quote
   Het Syrische leger heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen de rebellen

   IS is dus verslagen bij het vliegveld.
   "in de strijd tegen de rebellen" Wederom impliceert de staatszender dat IS rebellen zijn.

   Verwijderen
 21. Russia's S-400 Missile Defense System Has No Equal Globally

  Read more: http://sputniknews.com/military/20151111/1029903504/russia-s400-missile-defense-weaponry.html#ixzz3rIe0vtlC

  Heeft Carter nog plannen om de russen in Syrië aan te vallen ?. Ik heb al vernomen dat Rusland s 400's in Latakia heeft gestationeerd.

  Zelfs KSA wil de s 400 raketsystemen kopen. Stelletje apen denken nog dat Rusland deze lieverdjes verkoopt aan het land dat een Russisch vliegtuig naar beneden heeft geholpen/ Wat een arrogantie. Rusland levert ze misschien wel, maar dan met losse flodders erin en voor de volle prijs. Achterlijke nihilistische satanische apen. Maar ja, ze staan in de oorlog tegen Yemen toch vrij alleen, nu alleen sudan grond troepen wil leveren. UAE is afgedropen. Hahahaha, geloof me, die Sudanese soldaten rennen weg bij het eerste schot wat gelost wordt. Wat zullen die hun leven wagen voor dat verschrikkelijke regime

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat de amerikaanse militairen niet meer willen vechten voor de zionistische centrale bankiers oligarchy komt mede hierdoor.
  Obama Pulls 2.6 Billion From Veterans And Reallocates 4.5 Billion To Syrian Migrants Moving To U.S.
  http://reagancoalition.com/articles/2015/obama-pulls-2-6-billion-from-veterans-and-reallocates-4-5-billion-to-syrian-migrants-moving-to-u-s.html#.VkHwsVG5P5Q.twitter
  De veteranen hebben 2.6 miljard dollar nodig die ze niet krijgen, terwijl de president 4.5 miljard reserveert om "syrische" vluchtelingen naar amerika te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hans van Balen heeft nog steeds heimwee naar de Koude Oorlog

  “Het zal een heel lang lopend conflict worden met Poetin, totdat hij en zijn regering omvallen. Net zoals de Sovjetunie uit elkaar viel. Dat is een Koude oorlog en daar zitten we nu in, laten we dat erkennen. We moeten Oekraïne steunen. Militaire steun, jazeker. Wapens, jazeker. Met een NATO die waakzaam is aan de grenzen, zodat er troepen klaarstaan in de Baltische staten en in Polen."

  https://www.youtube.com/watch?v=C7sL63htC-o

  Disclaimer. Je kan ook niet kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Balen met van Baalen. Paardelul en volgevreten degeneré heeft nog nooit gewerkt in zijn leven. Laat zich lekker feteren door de belasting betaler en dient de centrale bankiers elite. Het wordt tijd dat hij omvalt. Geloof mij maar dat europa eerder uitelkaar valt dan Rusland en dat Poetin van Baalen overleeft

   Verwijderen
  2. Dat Vandalen dat nu maar probeert te verkopen in Polen. Ik vermoed dat hij rapper buiten vliegt dan hij binnen kwam.
   Die vetzak is zo volgevreten van zijn nato heerlijkheden dat hij totaal niet meer geloofwaardig is .

   Verwijderen
  3. Hans van Baalen zit precies op de plek waar hij hoort te zitten, op een zetel in de Reichstag.

   Verwijderen
  4. hij kan beter op een barkruk zitten waar het zitgedeelte vanaf gehaald is

   Verwijderen
  5. Het betekent dat je een neo-nazistisch Europees Parlement hebt die een gebouw van €1 miljard in de vorm van SS-symbolen in Brussel laat neerzetten en die er niet voor terugdeinzen geld van Europese belastingbetalers in een neo-nazi regime in Kiev te pompen. En de enige die het door heeft is Nigel Farage, en ik natuurlijk.

   Verwijderen
  6. De rest heeft het ook door, maar speelt het spelletje mee, (voor hun eigen belang). Het is goed toeven in Brussel hoor. Hoog salaris, geen belasting betalen, enorme reis en verblijfsvergoedingen.

   Verwijderen
  7. Hans van Baalen zit precies op de plek waar hij hoort te zitten, op een zetel in de Reichstag.

   De relatie met Hermann Goering is snel gelegd.

   Verwijderen
  8. He, wat jammer nou voor jullie
   maar van Balen heeft wel gelijk

   De relatie tussen EU en Putin zal niet meer goed komen

   Verwijderen
  9. van Baalen heeft nooit gelijk. dat is technisch niet mogelijk.

   Verwijderen
 24. @oligarch,

  Zij moeten het eerst ervaren eer zij het willen geloven. Daarna is de deceptie zo groot dat er nog maar één uitweg mogelijk is. Is dit de eerste keer dat dit gebeurd? Nee, het is al de derde, de vierde en misschien wel de vijfde keer. Moet je medelijden met ze hebben? Ja, omdat zij keer op keer in de leugens van hun overheid trappen.

  Are they killing themselves not only because they have experienced the horrors of wars, but also the even greater horror of knowing that their criminal government sent them into harm’s way on false pretexts and that those in power place No value on their sacrifices or even their lives?

  http://www.globalresearch.ca/why-endless-wars-why-are-so-many-brave-soldiers-and-veteran-killing-themselves/5488298

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Joop, ik heb echt het idee dat het Amerikaanse leger weet dat ze voor corporate en bankiers belangen vechten en niet in eerste instantie voor de veiligheid van amerika. Ze wilden ook geen raketten op Damascus schieten om Al Qaeda te helpen. Ze hebben de opium velden moeten bewaken en doen dat nog steeds. Ze weten dat leden van seal team 6 dat zogenaamd Bin Laden heeft vermoord allemaal zijn omgekomen in afghanistan omdat doden niet praten, omdat Bin Laden toen helemaal niet gedood is. Ze moeten IS trainen in Turkije en Jordanië enz enz.

   Verwijderen
 25. Marj Al-Sultan is about to fall,this means doom for the ghouta,looks the regime will recapture the ghouta
  https://twitter.com/VivaRevolt/status/664780812928155648

  Gouta is een wijk in damascus die al sinds het begin van de aanval op syrië in handen is van de terroristen. Major overwinning als deze wijk wordt bevrijd.

  Moraal van de strijders is op een diepte punt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moraal van de strijders = moraal van de terroristen. Moraal van het regerings leger, shia militia en Hezbollah is zeer hoog.

   Verwijderen
  2. Zij het juist dit soort overwinningen die er voor zorgen dat alle berichtgeving hierover totaal moet worden doodgezwegen in de msn?
   Het begint toch wel erg op te vallen.

   Verwijderen
  3. @Matt, inderdaad. De anti rusland / poetin artikelen gaan vrolijk verder. Vandaag weer 2 in de NRC. Verder heb ik vernomen dat Immigranten goed zijn voor Nederland, TTIP noodzakelijk en dat de defensie uitgaven drastisch omhoog moeten.

   Verwijderen
  4. Het zal de elite op een gegeven moment toch gaan opbreken: ttip zal overal door de bevolking geboycot worden, als de vluchtelingen hun internet, luxe hotelkamer en straks hun moskeeën gaan opeisen , terwijl de eigen (Nederlandse) bevolking, als ze een rekening niet kunnen betalen, in de gevangenis belanden, er dan op een gegeven moment toch een flinke opstand gaat uitbreken. Tot voor kort waren ze welkom, maar voor hoelang nog? De mensen zullen dit niet blijven pikken. Die duurdere defensie hebben ze straks nodig om de eigen bevolking onder controle te kunnen houden.

   Verwijderen
  5. @Matt,

   Heb je er weleens over nagedacht dat ze juist op een opstand zitten te wachten?

   Verwijderen
  6. "Je bedoeld dat Putin op die opstand zit te wachten?"

   Verwacht je nu van mij dat ik op de domme reactie inga?

   Verwijderen
  7. U begrijpt de vraag niet schijnbaar

   Het internationale beleid van Putin is om een tweespalt te veroorzaken in landen
   - zie het steunen van extreem rechtse partijen in Europa door Putin
   - zie de militaire aanwezigheid van Putin in UA

   Dus, zit Putin op die opstand te wachten?

   Verwijderen
 26. Weet je nog dat ze de ernst van Fukushima in de msm naar beneden zaten te praten. Ach radioactiviteit zit ook in een banaan etc etc
  Fukushima Fallout: New Report Expects up to 1 Million Cancer Deaths
  http://www.globalresearch.ca/fukushima-fallout-new-report-expects-up-to-1-million-cancer-deaths/5488464

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   Weet je ook dat de EU de hoeveelheid straling wat in ons water en voedsel mag zitten na de ramp in Fukushima naar boven heeft bijgesteld?

   http://www.activistpost.com/2011/04/eu-follows-epa-raises-acceptable.html

   Verwijderen
  2. Deze link is denk ik beter.

   https://foodfreedom.wordpress.com/2011/04/04/eu-secretly-ups-cesium-safety-level-in-food-20-fold/

   Verwijderen
  3. @Joop, dat klopt. was het al vergeten. schandalig. Wat eerst niet veilig was, is nu wel veilig.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Kan jij je dan ook niet meer herinneren dat vlak na Fukushima het NOS journaal met het bericht kwam dat het aantal kanker gevallen met 60% zou stijgen?

   Verwijderen
  5. Dat heet voortschijdend inzicht

   Zoals we nu ook weten dat eten van bewerkt vlees ook niet best is

   Verwijderen
  6. Nee, dat heet genocide en ook jij wordt daar slachtoffer van.

   Verwijderen
  7. "U weet wat ik eet?"

   Ja, en ook wat je drinkt! Of je moet denken dat er boven Nederland een koepel hangt.

   Verwijderen
  8. Koffie, thee, water! Cesium, barium, aluminium etc. etc.

   Verwijderen
  9. LPG jij hebt wel veel voortschrijdende inzicht nodig, omdat je normale inzicht niet al te veel voorstelt

   Verwijderen
  10. Aluminium is niet schadelijk voor de mens
   http://www.lenntech.nl/periodiek/water/aluminium/aluminium-en-water.htm

   Verwijderen
  11. Dat u geen voortschrijdend inzicht heeft heeft u al lang bewezen

   U blijft maar vasthouden aan uw mantra's, terwijl de wereld voortbewegen

   Verwijderen
  12. O ja, je hebt ook nog een pensioen opgebouwd en recht op AOW waarvan de overheid niet wil dat je daarvan gaat genieten. Je mag wel genieten van je toekomstige chemokuren die de zorgverzekeraar maar tot een bepaalde hoogte vergoed en daarna uit eigen zak mag betalen, want dat jij kanker krijgt is 99% zeker en dat je er aan dood gaat 100%.

   Verwijderen
  13. "Aluminium is niet schadelijk voor de mens"

   Nou, een prettige dementieperiode toegewenst dan.

   Verwijderen
  14. Ohh, u weet mijn medisch dosier ook al
   Knap, want dat heb ik niet

   Verwijderen
  15. Als u het artikal had gelezen, kon u weten dat al niet schadelijk is

   Verwijderen
  16. "Ohh, u weet mijn medisch dosier ook al"

   Die hoef ik niet te weten.

   "Knap, want dat heb ik niet"

   Nu nog niet, nee, maar met jouw ontkennende instelling zal dat niet lang meer duren.

   Verwijderen
  17. "Als u het artikal had gelezen, kon u weten dat al niet schadelijk is"

   O, ga je ook nog ontkennen dat aluminium neurologische ziektes veroorzaakt alleen omdat jouw artikel dat zegt? Dan ga je toch dood aan cesium of ga je daar ook niet dood aan? En waarom pik jij alleen aluminium uit mijn rijtje?

   Verwijderen
  18. Omdat u een leugen verspreid mbt aluminium

   U heeft niet aangetoond dat aluminium schadelijk is

   joop is weer aan het roeptoeteren

   Verwijderen
  19. Voor het voortschrijdende inzicht van LPG. Over de gevaren van aluminium. Dat van dementie wist je waarschijnlijk wel
   http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/features/antiperspirant-facts-safety

   Wat ik trouwens wel zie voortschrijden is de teloorgang van de zionistische anglo amerikaanse centrale bankiers oligarchie en het mislukken om een nieuwe wereld orde te creëren.

   Ze doen aluminium ook wel als bij product in vaccines....Lekker!!!!!

   Verwijderen
  20. "Omdat u een leugen verspreid mbt aluminium"

   Aluminium is neurotoxisch, punt.

   http://www.hindawi.com/journals/bmri/2014/758323/

   Verwijderen
  21. Dat verklaart ook uw hoge aluhoedjes gehalte....zet dat ding eens af, het vergiftigt uw hersenen!!!

   Verwijderen
 27. Ook reguliere Duitse media kunnen niets anders meer dan constateren dat het open-grenzenbeleid van Angela Merkel Duitsland op de rand van de afgrond gaat brengen:

  http://www.welt.de/politik/deutschland/article148588383/Herbst-der-Kanzlerin-Geschichte-eines-Staatsversagens.html

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Poroshenko awarded Soros the Medal of Freedom for "comprehensive support for Ukraine"

  Ukrainian President Peter Poroshenko awarded the Medal of Freedom George Soros.

  As he explained: "For a considerable credit for fixing the international authority of Ukraine and a major contribution to the introduction of socio-economic reforms."

  He added: "Your active participation in recent years given the outstanding contribution to the democratic changes that are underway in Ukraine."

  Poroshenko especially thanked the American billionaire and the "long term complex support Ukraine and professional advice in the field of state finances."

  Soros's capital was estimated at 19.2 billion dollars, and it is 1990 and in Ukraine created a fund "Revival" which was recently in Ukrainian "NGO sector" - which dealt with cultivation of Russophobia - invested over $ 110 million.
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En dat botst met de autocratie en kloptocratie van Putin"

   Wat heeft Soros met de interne aangelegenheden van Rusland te maken?

   Verwijderen
  2. Veel
   Soros is een progresief liberaal
   Dit promoot hij ook

   Aangezien Rusland nu een autocratie en kleptocratie is, zal hij zijn geld inzetten om het liberaalisme te promoten

   En dat botst met Putin zijn beleid

   Verwijderen
  3. Dat vroeg ik niet.

   Verwijderen
  4. Ik beantwoordt uw vraag
   Wat begrijpt u niet aan mijn antwoord?

   Verwijderen
  5. Jij beantwoord mijn vraag niet, wat begrijp jij niet aan mijn vraag? Zal ik het je even duidelijk uitleggen? Als jij je met mijn interne gelegenheden zou bemoeien kreeg je van mij een schop onder je reet! Begrijp je het nu?

   Verwijderen
  6. Soros is een stoker en een bemoeial. Eerder het tegenovergestelde van een liberaal. Iemand als Ron Paul komt veel en veel dichter in de buurt van de ideaaltypische liberaal. Zoek de 3.000 verschillen zou ik zeggen.

   Verwijderen
  7. Waarom zou een persoon of organisatie geen invloed mogen/willen uitoefenen in een ander land?

   Als Putin zijn kleptocratie en autocratie wil blijven volhouden moet hij maar een hek rond Rusland zetten, zoals Noord Korea

   Verwijderen
  8. Over Ron Paul
   Die wordt in USA niet beschouwd als een 'echte' liberaal

   Zie hier uitstekende uitleg

   http://idontsupportronpaul.com

   Verwijderen
  9. @LGK

   Hij mag het proberen, en Soros kennende zal hij het proberen tot ie in z'n kist ligt, maar wij in Europa moeten 'm vooral negeren.Hem een libraal noemen is lachwekkend.

   Verwijderen
  10. @LGK

   "Over Ron Paul
   Die wordt in USA niet beschouwd als een 'echte' liberaal"

   Drie Schoeversmeisjes, waarvan één uit de USA waarderen Paul's standpunt over de UA niet. Te erg toch.

   Verwijderen
  11. "Waarom zou een persoon of organisatie geen invloed mogen/willen uitoefenen in een ander land?"

   Omdat wij met een soeverein land te maken hebben en dan meng je je niet in interne aangelegenheden. Waarom zou ik jou anders een schop onder je reet geven als jij je met mijn aangelegenheden zou bemoeien?

   Verwijderen
  12. Idd dawg
   Ron Paul een liberaal noemen is lachwekkend

   Verwijderen
  13. Ga je gang, als je niet verder komt dan van van van alles een jij-bak te maken.

   Verwijderen
  14. dawg

   U maakt uzelf weer lachwekkend

   SLF is de grootste beweging voor liberalisme in de wereld

   Verwijderen
  15. joop
   "Omdat wij met een soeverein land te maken hebben en dan meng je je niet in interne aangelegenheden."

   Dus dan mag Putin zich dus ook niet bemoeien met UA volgens u?

   Verwijderen
  16. "Dus dan mag Putin zich dus ook niet bemoeien met UA volgens u?"

   Mag Obama ingrijpen als er Amerikaanse belangen worden bedreigd?

   Verwijderen
  17. LPG
   Wel als die bevolking er zelf om vraagt. Er is zelfbeschikkingsrecht.
   https://www.law.cornell.edu/wex/self_determination_international_law

   Zowel de bewoners op de krim als in de donbass hebben zichzelf onafhankelijk van de UA verklaard en hebben Poetin om hulp gevraagd om hun rechten te beschermen. De krim heeft zelf om aansluiting bij Rusland gevraagd en dat heeft Rusland goedgekeurd.

   Verwijderen
  18. "SLF is de grootste beweging voor liberalisme in de wereld,"

   Iets zegt me dat Soros er ere-lid is en de tent sponsort.

   Verwijderen
  19. Nee Poetin bemoeit zich alleen met de mensen die zich door een fascistisch bewind bedreigt voelen. Lees het onderstaande en huiver.
   Tymoshenko – “8 million Ukraine Russians must be killed with nuclear weapons”
   http://www.veteranstoday.com/2014/03/24/tymoshenko-8-million-ukraine-russians-must-be-killed-with-nuclear-weapons/
   Het is een russisch sprekende bevolking, vaak met russische etniciteit. Terecht en legaal dat Poetin bescherming biedt.

   Verwijderen
  20. "Jawel
   Eerder zei u dat een ander zich niet mag bemoeien met de soevereiniteit van een ander land"

   Dan stel ik je de vraag nog een keer want ik begrijp heel goed waarom je mijn vraag ontwijkt.

   Mag Obama ingrijpen als er Amerikaanse belangen worden bedreigd?

   Verwijderen
  21. "De lokale bevolking in de Donbas zijn de Russen liever kwijt dan rijk"

   U ROEP TOETERT.

   Ik heb een rapportage van Jelle -VPRO dacht ik-gezien en voor de mensen in de donbass is Poetin een soort god. Ze bedanken hem op hun blote knieën.

   Verwijderen
  22. Tja, als je op elke hoek van de straat een "vakantie vierende Russische soldaat" hebt staan die jou zal vermoorden als je iets anders zegt ben je nog bereid je eigen moeder te verkopen, zolang het je maar in leven houdt. Maar ook dat willen jullie niet zien, kunnen jullie niet zien, omdat jullie te zeer vergiftigd zijn door de fanclub van Putin en de propaganda die hij op jullie loslaat.

   Verwijderen
 29. In mijn ogen is Soros een SS er. HIj confisceerde als 14 jarige jongen samen met zijn vader bezittingen van mede Joden en noemde dat zijn fijnste tijd uit zijn leven.
  https://www.youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het eisenpakket van George Soros aan de EU inzake de migrantencrisis.

  http://www.georgesoros.com/essays/rebuilding-the-asylum-system/

  Over de veroorzakers van de migrantenstroom uiteraard geen woord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hele migranten probleem komt uit de koker van zijn satanische foundations. Problem reaction solution.

   Hoe kunnen we de natie staat verder uithollen en vernietigen, europa verarmen en rechten van burgers verder inperken.

   Verwijderen
  2. "Wat Soros schrijft blijkt dus vandaag waarheid te worden"

   Dat klopt, Soros bemoeit zich met Europese interne aangelegenheden waar hij zich niet mee moet bemoeien.

   Verwijderen
  3. @ oli

   "Hungarian Prime Minister Viktor Orbán has now also produced a six-point plan to address the crisis. But his plan, which subordinates the human rights of asylum-seekers and migrants to the security of borders, threatens to divide and destroy the EU by renouncing the values on which it was built and violating the laws that are supposed to govern it."

   Af en toe zijn er alleen van die eikels die niet meewerken. Orban is zo'n type. Die crimineel wil dat de Hongaren zelf bepalen wie er binnen hun grenzen mag wonen en zich Hongaar mag noemen. Soros vindt dat onaanvaarbaar. Dit is nu de machtsstrijd tussen dat vaak nevelige begrip NWO en nationale zelbeschikking open en bloot in beeld.

   Verwijderen
  4. "Wat hij schrijft gaat EU nu uitvoeren"

   Mooi, jij geeft dus toe dat de EU door iets anders wordt bestuurd dan de EU.

   Verwijderen
  5. uitstappen ?
   Dat is niet iets dat je lichtzinnig doet. Dat is wat anders dan een pak melk bij de supermarkt kopen. Maar goed. Soros ramt maar lekker de agenda er door heen. De anti europa partijen groeien en bloeien.

   Verwijderen
  6. "Nou, als Hongarije dat zelfbeschikking recht wilt, dan stappen ze toch uit de EU?"

   Dat zou het einde van de EU betekenen en wij weten allemaal, behalve jij dan, dat dat niet de bedoeling is.

   Verwijderen
  7. Wie weet. In steeds meer landen, met name in Oost Europa, gaan landen hun grenzen weer bewaken, vaak met versperringen en al. 't Borrelt sowieso overal in Europa en als de EU de zaken op de spits gaat drijven met verplichte quota e.d. gaat ze nog van een koude kermis thuiskomen. Is dan een blessing in disguise die Merkel en haar paladijnen zichzelf mogen aanrekenen. Om de EU op te blazen hebben we helemaal Poetin niet nodig, kunnen we gelukkig helemaal zelf af. Haha.

   Verwijderen
  8. En impliciet zeg je er ook nog eens bij dat Hongarije geen recht heeft op zelfbeschikkingsrecht als EU lid. Wat weer inhoudt dat jij je zelfbeschikkingsrecht overdraagt aan Soros.

   Verwijderen
  9. "Soros voorzag dus al wat EU nu gaat doen"

   Dat kan je makkelijk voorzien als jezelf het beleid bepaalt.

   Verwijderen
  10. @LGK,

   Je had ook ongelijk dat aluminium niet schadelijk voor de mens was. Jij zet je elke keer voor lul hier, waarom doe je dat eigenlijk?

   Verwijderen
  11. "En Hongarije stelt niks voor"

   Griekenland ook niet maar die moest, onder druk van de VS, kost wat het kost in de EU blijven.

   Verwijderen
  12. Eigenlijk komen wij dus tot de conclusie dat de Oost-Europese landen zich het best thuis voelen in een Russische invloedssfeer.

   LOL

   Verwijderen
  13. "Dus mijn wil wordt wet!!"

   Zo manifesteer jij je hier wel, ja!

   Neem nog een slok aluminium!

   Verwijderen
  14. "Als je lid wordt van EU geef je idd een deel van je zelfbeschikkingsrecht op."

   Moet daarom ieder land afgeraden worden.

   Verwijderen
  15. Ja, wij weten inmiddels ook dat bewijs voor LGK geen bewijs is, al was het alleen maar om zijn eigen stupiditeiten te verbergen.

   Verwijderen
  16. One of the most commonly toxic metals studied, aluminum (Al), is implicated in many diseases. Al is a highly abundant and ubiquitously distributed as environmental and industrial toxicant and is also contained in many food products, being involved in skeletal, haematological, and neurological diseases [1].

   Verwijderen
  17. "being involved in skeletal, haematological, and neurological diseases"

   Je bent dom of je bent dom, LGK. Als er lage concentraties aluminium in ons eten en drinken zat waren er ook geen ziektes die aan aluminium gerelateerd zijn.

   Verwijderen
  18. Verdomme, ga jij nu ook al toegeven dat je mijn link niet gelezen hebt!

   Verwijderen
  19. "Maar meest bijzondere is toch wel dat u tegen inmenging van Rusland bent in de UA"

   Heb je nog meer van die domme interpretaties of interpreteer jij de dingen alleen naar jouw toe? Jij kan het niet over je lippen krijgen dat als Obama VS belangen verdedigt, Poetin daar ook het recht toe heeft of denk jij dat de NWO al een feit is.

   Verwijderen
 31. LOL met joop

  Blijkt dus dat Soros een slimme man is (anders had hij ook niet zijn vermogen opgebouwd)

  Soros in een insider. Hij verdient geld met voorkennis. In ruil daarvoor moet hij een gedeelte van dat geld gebruiken om de agenda van de centrale bankiers uit te voeren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Want de complottertjes hier begrijpen niet hoe hij zo slim is"

   O, dus jij wilt dat veroordeelde criminelen de wereld beheersen, zeg dat dan gelijk en loop er niet om heen te draaien.

   Verwijderen
  2. "Dat heb ik nergens gezegd"

   Nee, dat zeg ik, net zo als ik zeg dat aluminium bewezen neurotoxisch is.

   Verwijderen
  3. Aan de andere kant is het natuurlijk hartstikke LOL hoe LGK zijn stupiditeiten probeert te verbergen. Hij komt er alleen maar achter als hij een neurologische aandoening krijgt en zich af gaat vragen waar hij dat aan te danken heeft, maar dan is het te laat voor hem. En dat alleen maar omdat hij op Blik zijn gelijk wil hebben. Als dat niet hilarisch is dan weet ik het niet meer, waarschijnlijk is LGK's brein al aangetast.

   Verwijderen
  4. "In de link staat duidelijk "may"

   Dat staat er niet.

   Verwijderen
  5. O, je gaat het nu hebben over deodorant en niet over aluminium.

   LOL

   Verwijderen
 32. Soros is in de eerste plaats een dief. Immers geld verdienen met geld is diefstal. Dat kan iedereen begrijpen met meer dan 2 goedwerkende hersencellen. Deze man hoort in een fatsoenlijke maatschappij dus in de gevangenis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben, die Soros is een persoonlijk vriend van David Rockefeller en Kissinger en alle andere "familie leden". Hij is een mega insider en mega puppeteer. Hij weet precies wanneer wat omhoog gaat en wanneer wat naar beneden komt. De wallstreet banken zijn eigenaar van de new york fed en ze geven gewoon opdrachten aan de fed. Soros weet of er meer geld aangemaakt wordt of dat de rente omhoog gaat of juist andersom. etc. Zie bv deze foto. https://www.google.nl/search?q=george+soros+david+rockefeller&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&imgil=JtvBiPibIN4-FM%253A%253BtiaoV1nfPlx48M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fempirestrikesblack.com%25252F2011%25252F06%25252Fhumanitarian-neo-colonialism-framing-libya-and-reframing-war%25252F&source=iu&pf=m&fir=JtvBiPibIN4-FM%253A%252CtiaoV1nfPlx48M%252C_&usg=__ptTb9bHQPINIrrYCtXj-1sp5mO4%3D&ved=0CCsQyjdqFQoTCL6KzaOXjckCFYNgDwodRbYFPQ&ei=M7pFVv6kGoPBPcXslugD#imgrc=JtvBiPibIN4-FM%3A&usg=__ptTb9bHQPINIrrYCtXj-1sp5mO4%3D
   Met dat geld financiert hij als - filantroop - zijn foundations die helpen om de agenda van de elite uit te voeren

   Om geld te verdienen heb je altijd eerst geld nodig omdat je moet investeren. Dus geld verdienen met geld is geen diefstal.
   Wat hij doet is wel diefstal omdat alle beurzen worden gemanipuleerd door de mega banken en omdat ze mogen frauderen zonder dat ze worden aangepakt. Zij staan boven de wet.

   Verwijderen
  2. INTERNATIONAL MILITARY REVIEW – SYRIA-IRAQ BATTLESPACE, NOV. 12, 2015
   De russische luchtmacht levert enorm goed werk. We hebben de terroristen op de vlucht.

   Verwijderen
  3. geld met geld verdienen is altijd diefstal. basis economie.

   Verwijderen
  4. http://southfront.org/international-military-review-syria-iraq-battlespace-nov-12-2015/

   Hierbij de link

   Verwijderen
  5. @Ben
   Volgens mij hebben wij een andere kijk op de economie en op de functie van geld

   Verwijderen
 33. Hallo Zbig, Hallo zionistische frans anglo amerikaanse satanische nihilistische corporatistische kut centrale bankiers elite met jullie eugenics programma.
  Hebben jullie nog plannen om de russen in Syrië te ontwapenen of terwijl te vernietigen ?

  Deze lieverdjes -zoals ik al eerder vermeld heb, maar nu bevestigd- staan op jullie te wachten LOL LOL LOL
  http://russia-insider.com/en/military/its-real-russia-deploys-powerful-s-400-air-defense-system-syria/ri11143

  Zbig in de bunker: We moeten de russen ontwapenen
  Nato generaal: Fuhrer, we kunnen in feite niks doen. De russen hebben een a2ad bubbel gecreërd. Feitelijk zijn we blind boven syië, we kunnen niet eens onze raketten naar damascus sturen, ze komen niet aan.
  Zbig: Potverdomme, wat zijn julle een prutsers, alles verloren. We verliezen alles wat we hebben opgebouwd, onze wereld dominantie alles. Verdomme stelletje prutsers!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die LSD bij jou werkt wel heel goed zie ik?? Zou je niet eens gaan afkicken voordat je helemaal in de goot ligt?? Of kan je het echte leven met feiten niet aan dat je steeds moet vluchten in de verzinsels en leugens van de complotsites??

   Verwijderen
  2. Humor Kroel, ach ik was vergeten dat fascisten niet open staan voor humor en het dus niet begrijpen

   Verwijderen
 34. "Merkwaardig..."  Verder vinden van Kappen en d'Hamecourt van alles "merkwaardig", en schiet het Syrische leger volgens hen geen kilometer op met de hulp van de Russen. Maar als dat zo is, en de Russische bommen niet vallen op IS; en die van het Westen (de Amerikanen en Jeanine Hennis) die vallen natuurlijk wel allemaal op de hoofden van de IS leden, en die doen dat al jaren, de Russen pas een paar weken, is het dan niet "merkwaardig", dat IS de Russen als doel uitgekozen hebben en niet één van de Westerse landen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IS heeft de oorlog verklaard aan ALLE ongelovigen, sjiitische moslims incluis. Alleen de ene dreiging is concreter als de andere, en bij het ene land krijgen ze aanslagen makkelijker voor elkaar als bij een ander land. Eigenlijk dus een afgang voor de FSB tot en met. Ze denken dat Rusland een makkelijker doelwit is dan welk westers land dan ook...zo zit het in elkaar en niet anders. Westerse bommen vallen net zo hard op de IS doelen als de Russische, maar ze zien Rusland als een "makkelijker" slachtoffer dan het Westen...

   Verwijderen
  2. Ik vind het heel merkwaardig dat de staatsomroep niet eens de glorieuze overwinning van het Syrische leger op IS bij kuweires airport op het 8 uur journaal heeft getoond.
   Ik vind het merkwaardig dat mensen als d'Hamecourt niet begrijpen dat in de eerste weken van een luchtmacht campagne de resultaten gering zijn. De russen houden zich voornamelijk bezig met het vernietigen van de militaire infrastructuur van de terroristen. De grondtroepen moeten de rest doen. Ik vind dat dat het Syrische leger en alliantie juist wel enorme progressie hebben geboekt. Enorme successen bij Aleppo en Damascus. De terroristen hebben wat successen geboekt bij Hama, maar die worden op dit moment geïsoleerd en afgesneden van aanvoer. Dus dat komt allemaal goed.

   Verwijderen
  3. Ik vind het merkwaardig dat wij bij onze staatsomroep niets van de resultaten van de Jeanine Hennis bombardementen op IS in Irak te zien krijgen. Niets. Nakkes. Nada.

   Geen thema.

   Niet bij NOS 20.00 uur.

   Niet bij Nieuwsuur.

   Niet bij Buitenhof.

   Niet bij Pauw of DWDD.

   Niet op Radio 1.

   Een complete staatsmedia black-out. Daarentegen maakt de staatsomroep zich wel zorgen of in de nasleep van de vliegtuigcatastrofe de nieuwsvoorziening op de Russische tv mbt hun bombardementen nog wel op peil is.

   Opmerkelijk!

   Verwijderen
  4. Sinjar in handen van Koerdische Peshmerga en hebben tevens snelweg 47 veroverd. Doodsteek voor I.S. want hiermee is de bevoorrading tussen Sinjar en Syrië afgesneden.

   http://www.ad.nl/ad/nl/32380/Aanval-op-Islamitische-Staat/article/detail/4185488/2015/11/13/Verovering-snelweg-47-breekt-IS-kalifaat-in-stukken.dhtml

   Russen stationeren S-400 is Syrië.

   Syrische leger bevrijdt al-Hader.

   Amerikaanse leugen over het Europese anti-raketschild in vol ornaat.

   http://thesaker.is/did-russia-just-gently-threaten-the-usa/

   Verwijderen
  5. Ik vind het merkwaardig dat wij bij onze staatsomroep niets van de resultaten van de Jeanine Hennis bombardementen op IS in Irak te zien krijgen. Niets. Nakkes. Nada.

   Inderdaad heel opmerkelijk Blik.
   Als we wel de beelden mogen zien, zien we waarschijnlijk hoe IS bevoorraad wordt door de Nederlanders. Dit in het slechtste geval.
   In het beste geval zien we een nederlandse F16 een leeg gebouw bombarderen.
   Daar gaat mijn belasting geld weer. Hup in handen van de corporatistische elite. Bommetjes kopen bij het US militaire industriële complex

   Verwijderen
  6. Peshmerga, dat zijn pas strijders!!!! Maar die worden straks ook vermoord door Putin, want het zijn vijanden van Assad dus die moeten ook geliquideerd worden. Jullie snappen het echt niet he???Jullie worden voor het karretje gespannen als kanonnenvoer voor een nieuwe leider die miljoenen doden wil hebben ,maakt niet uit hoe, maar het is voor eigen gewin. Niemand anders heeft er baat bij, alleen Putin....

   Verwijderen
  7. De koerdische vrouwen doen het goed. Het leuke is dat een IS strijder denkt dat hij dan in de hel komt en niet bij de 72 maagden als hij door een vrouw wordt doodgeschoten.

   Met de koerden wordt een politieke oplossing gezocht. Ze krijgen waarschijnlijk grote mate van autonomie of ze krijgen een deel van syrië.

   Verwijderen
  8. Wat laat jij je in de luren leggen door dictators Assad en Putin, die beiden de Koerden willen vermoorden. Waarom?? Het zijn betere en trotsere strijders dan het verradersleger van Assad dat gifgas gebruikt op zijn eigen bevolking, omdat hij anders niet kan winnen....ook al meerdere malen bewezen en al, maar jij heb een westenhaat die ongezond is....wat doe je dan in godsnaam nog in Nederland?? Dit land haat je toch ook want wij zijn anti Russisch in jouw ogen?? Donder dan gauw op naar Moskou!!

   Verwijderen
 35. Foreigners come to Russia to escape from absurdity of the West

  In a recent trend, well-known people from different countries of the world have become Russian citizens. At the same time, Russian liberals and a certain segment of Western media never stop trumpeting about bears in the streets of Russian cities, the "Putin regime" and so on.

  Every such move receives extensive media coverage. A lot of people are familiar with the story of French actor Gerard Depardieu, who became a Russian citizen and started working in Russia as an actor as well.

  Roy Jones, an American athlete, became a citizen of Russia after meeting with President Putin. Rumor has it (it is not clear how reliable the rumor is) that Fred Durst, the frontman of Limp Bizkit, is thinking about a Russian passport in his pocket as well. Durst is married to a Russian woman, so it can be possible.

  Another famous athlete, Olympic champion and former undisputed world heavyweight champion in boxing, Lennox Lewis, is going to become a Russian citizen, Vice President of Professional Boxing Federation of Russia Andrei Ryabinsky said.

  - See more at: http://www.pravdareport.com/society/stories/05-11-2015/132508-russian_dream-0/#sthash.NSaaN3Wn.dpuf

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een schande dat een klokkenluider als Edward Snowden naar Rusland moet vluchten. Iemand die de bevolking wil inlichten dat de overheid onconstitutioneel iedereen bespioneerd. Vroeger vluchten de Russen naar Amerika. Nu is het omgekeerd. De VS van nu gaat steeds meer op de sovjet unie lijken.

   Verwijderen
  2. Pravdareport....propagandakanaal dus totaal niet serieus te nemen!! Maar even serieus....het feit dat hier in NL en in de rest van het Westen de bombardementen niet zo veel besproken worden op journaals en in kranten en in Moskou wel verklaart misschien ook wel de dreiging van IS. Daar waar de meeste aandacht is zal ook de meeste aandacht gegeven worden voor IS als men echt dreigt of echt aanvalt, zoals de terroristische aanslag op het Russische vliegtuig. Natuurlijk zal het door sommigen (zoals jullie) terecht of onterecht worden uitgelegd als niet transparante vorm van oorlogsvoering, aan de andere kant neem je wel de dreiging weg voor aanslagen omdat je ook een platform wegneemt voor angst en haat. Een bewuste keus dus om zo weinig mogelijk te laten weten over de bombardementen, alleen op een need to know basis. Misschien niet transparant maar wel gebruikelijk om zo dreiging weg te nemen.

   Verwijderen
  3. Was geen terroristische aanslag, dat is je weer ingefluisterd door je miljarden leugenbronnen.

   Verwijderen
  4. Zelfs Rusland heeft het over een terroristische aanslag, maar jij bent daar selectief doof voor, zoals je voor alles selectief doof en blind bent. Verneukt door de pro-russische en leugenachtige propaganda die Noord Koreaanse propaganda laat verbleken....alles voor de grote leider en zijn doel, de nieuwe Sovjet Unie met bijbehorende miljoenen doden en goelags....

   Verwijderen
  5. Kroel, Kakelmans 1974
   alles voor de grote leider en zijn doel, de nieuwe Sovjet Unie met bijbehorende miljoenen doden en goelags....

   Heeft u een linkje ?

   Verwijderen
  6. Nee oli, want dat gaat Putin nooit openlijk zeggen. Das pas als het te laat is....net Hitler, die ging ook pas volop in destructiemodus toen hij het hele volk misleid had. Dus eerst het volk voor je winnen met propaganda, dan zorgen dat ze alles voor je willen doen, inclusief sterven en dan pas laat je ze ook sterven voor je!! Maar jij ziet dat niet, pas wanneer je doorzeefd met kogels ligt denk je, goh, heb ik dat voor Vlad overgehad?? Nee, maar dan is het te laat....daar waarschuwen dappere Russische oppositieleden dag en nacht voor maar die worden vermoord door Putin's FSB of gevangengezet om politieke redenen zonder een duidelijke aanklacht. Al door meerdere mensenrechtenorganisaties verteld en bewezen maar ja, daar zijn jullie dus selectief blind, doof en stom voor!!!

   Verwijderen
 36. Ondanks de sancties eindigt de recessie in Rusland in 2016.....

  http://russia-insider.com/en/regardless-sanctions-russia-recession-ends-2016/ri11139

  en treft het de Duitse economie hard.....

  http://sputniknews.com/europe/20151113/1030029537/anti-russian-sanctions-hurting-german-economy.html

  waardoor Rusland de public relations oorlog aan het winnen is.....

  http://russia-insider.com/en/russia-and-putin-are-winning-public-relations-war/ri11129

  en de NAVO 5592 keer de neutraliteit van Oostenrijk schendt!

  http://russia-insider.com/en/politics/nato-has-violated-austrias-neutrality-5592-times/ri11149

  Maar wel lopen schreeuwen als de Russische luchtmacht in Europees internationaal luchtruim vliegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik even een niet propagandistische link, oftewel een niet Russische link die al die verhaaltjes ondersteunt?? Zal vast niet gevonden kunnen worden en dus kan het naar het grote land der fabelen verwezen worden....

   Verwijderen
  2. Wat voor een linkjes heb je nodig? Een baby kan zelfs begrijpen dat met de oorlogsvoering onder leiding van de VS, het gebruik van vluchtelingen als strategisch wapen, de door de VS opgelegde sanctiepolitiek tegen Rusland, Duitsland zich in de voet aan het schieten is. En vooral moreel. Die paar % economisch meer of minder is nog niet eens zo belangrijk; maar dat een bevolking gedwongen wordt dit soort desastreuze politiek te volgen, dat is het grootste en vooral morele verlies. Van Duitsland. En de landen rond Duitsland natuurlijk.

   Verwijderen
  3. Helaas kan dat niet, het is overduidelijk dat de hersenen van bepaalde personen zijn aangetast door de westerse propagandakanalen. De westerse propagandamedia zal niet uit eigen beweging toegeven dat zij de P.R. oorlog verloren hebben, jij geeft je nederlaag toch ook niet vrijwillig toe.

   http://russia-insider.com/en/russia-and-putin-are-winning-public-relations-war/ri11129

   Verwijderen
  4. Vast blijven houden aan de westerse leugen pers is uit de tijd, leugens werken niet meer.

   https://deutsch.rt.com/meinung/35552-lugenpresse-vs-propaganda-warum-alternative/

   http://russia-insider.com/en/politics/why-russian-media-so-popular-because-western-media-has-failed/ri1208

   Verwijderen
  5. Zelfs Blik is gevallen voor de nieuwe Sovjetleider met bijbehorende propaganda....aluhoedjes zijn nog lieverdjes vergeleken bij jullie. Putin is de leider van een nieuwe terroristische NWO, als jullie al in een NWO geloven, en die gaat zorgen voor miljoenen doden, beperkingen van alle vrijheden, slechts luisteren naar 1 leider (Putin) en niet meer zelf denken. Noord Korea wordt bijna jaloers op Rusland, en jullie trappen er met open ogen in....maar ja, dat IQ van jullie was toch al historisch laag dus snap het wel bij jullie...

   Verwijderen
  6. Zelfs Ashton Carter had het er over dat Rusland en China de Nieuwe Wereld Orde bedreigden. Blijk je toch weer wat gemist te hebben of kunnen je hersens het niet meer aan.

   Verwijderen